so, what drugs are popular in sweden?

Publicerad 2009-01-30 20:38:26 i Allmänt,

såå, efter en smärtfri morgon sitter jag på mitt älskade starbucks. har varit hos min phys, en vända på mallet med ylva, på banken, trader joe's och wine and spirits. om en timme ska jag vara hos min läkare, fram tills dess tänkte jag avnjuta min chai och sushi här.
 
det ska bli kul ikväll. emma kommer vid sju när jag slutar. ska göra oss ordning, dricka lite vin ( det billigaste möjligt som har skruvkort ) och ta tåget till city. ikväll sviker vi madriver i hopp om att hitta något ännu bättre. vi får se hur stor framgången blir. 
   

godmorgon!

Publicerad 2009-01-30 13:27:30 i Allmänt,

i'm up! lite seg dock. men nu väntar french toast och muffin tops. och lite kaffe med hasselnöt grej i. oh hej ljuvliga fredag!

ljuvliga fredag

Publicerad 2009-01-30 05:22:18 i Allmänt,

då var den snart här, den ljuvliga fredagen. denna fredagen kommer bli extra ljuvlig, jobbar så få timmar så det inte är sant. 7.30 - 9am och ca. 5 - 7pm. det himmelsk, med tanke på att jag dom senaste 4 dagarna jobbat 10 timmar om dagen. under dagen ska jag till phys och till läkaren. sen ska jag bara vaara. har lite småärende att göra. kvällen bjuder på en efterlängtad utgång. förra helgen byggde vi lite broar, det resulterade i en förfest inne i philly imorgon. något säger mig att jag kommer skratta mig igenom kvällen. oh vad jag behöver det. 

åh neej

Publicerad 2009-01-30 04:24:02 i Allmänt,

min svenska i detta engelsktalande land har hittils bara varit till nytta. idag utbrast jag fitta i av ren ilska när jag kände mina solglasögon gå i kras under mig på bilsätet. lilla D i baksätet förstod ingenting. tur var väl det. men så ledsen jag är, dom har varit med mig i vått och torrt, överallt!
  
 
   
   

allt, allt, allt!

Publicerad 2009-01-29 19:50:36 i Allmänt,

suddenly i see, gud så bra den är. om och om igen spelas den. ohwell, morgonen har iaf avverkats. kid'sU och en micah som vägrade att äta. kämpade  utan resultat i en timme. sen gav jag upp. but still, han är den sötaste jag vet. 
  
om denna dagen bara kunde vara över. inte för att den är speciellt jobbig, för jag gillar ju som sagt torsdagar. men om det ändå kunde bli fredag. min helg ska bli perfekt, det är allt jag begär!
  
dom senaste veckorna har varit jobbiga. inte bara för att jag har jobbat otroligt mycket, det har också varit många tankar som snurrat runt. bra, dåliga, små, stora. men igår ventilerades det. allt är ute. allt, allt, allt.

hög tankeverksamhet och låg närvaro

Publicerad 2009-01-29 05:18:08 i Allmänt,

det har varit en aaalldeles för lång arbetsdag för min smak. när emma och hennes barn kom över för kakdekoration och pizza och när ylva sällskade mig kändes det lite lättare. annars har det varit en dag med hög tankeverksamhet och låg närvaro. men sånna dagar ska man också ha.. 
   
kan man säga att man tycker om sin värdmamma? för det gör jag.  och L och barnen med såklart. men det är något speciellt med M, hon är bäst. this was a perfect match!
   
How do you sleep - Jesse McCartney Feat. Ludacris

ljuvliga fredag

Publicerad 2009-01-28 20:20:58 i Allmänt,

ps. om två dagar är det fredag. som emma sa, ljuvliga fredag, älskar att du kommer tillbaka till mig så snabbt. för fredagarna är fan ljuvliga. då får man belöning för allt slit under veckan. förra veckan slutade med en lördagsutgång. det var inte alls samma sak. det fick fredagen att kännas plågosam och helgen i helhet blev mycker kortare. nä, fredagen it is!

that's always something

Publicerad 2009-01-28 20:11:06 i Allmänt,

sitter i min säng, surplar lite på mitt kaffe för att få upp värmen. har nyss kommit tillbaka från min phys. hade det varit valfritt så hade jag aldrig gett mig ut i detta väder, attans vad kallt det är. men vägarna är bra, vilket var positivt. börjar jobba 2.30pm igen. förmodligen kommer emma och hennes barn över på lite pizza och lek lite senare. jag behöver det, jag behöver en kram. så ynklig jag känner mig. snacka om toppar och dalar. förra veckan var underbar, denna vecka känns låg. men någon positivt, förutom att alla vägarna var saltade, är iaf att min rygg var mycket bättre idag. min PT kunde lägga massa mer tryck än vanligtvis. that's always something.

snö, varför inte?

Publicerad 2009-01-28 14:26:08 i Allmänt,

nio timmar sömn inatt, och inte känner jag mig mer utvilad för det. har barnen hemma hela förmiddagen, men med all snö som kommit under natten så känner jag mig ganska innelåst. emma likaså. och ylva likaså. och med tanke på att dom inte tror på vinterdäck här så kanske det är lika bra att inte sätta sig bakom ratten. kanske får roa dom med lite kakbak?
  

those were the days

Publicerad 2009-01-28 04:43:29 i Allmänt,

antingen är det städerskan eller barnen som trollat bort min fjärkontroll. men ledsen blir jag iaf, när jag ligger nerbäddad med täcke och filt för att sova, och märker att den inte ligger på golvet bredvid sängen längre. det blir till att somna in utan tv ikväll. och inte för att det hör hit, men utan någon som skedar en. att skeda borde var en mänsklig rättighet. jag minns när jag och summer brukade skeda varandra efter långa nätter på dansgolvet. åh så bra vi hade det. those were the days. 
  
 

15h senare, och in bed!

Publicerad 2009-01-28 04:06:44 i Allmänt,

kollegas nya allbum på facebook var ljuvligt, som jag gillade det. gick igenom 59 bilder med ett leende på läpparna. 

så trött jag är nu. jobbade 10h i sträck idag. det har hänt förr, men vanligtvis går alltid B ner för nap runt ett och D är i skolan. så det ger mig nästan 2h paus. men inte idag, han vägrade somna. sådär försvann min lugna stund. slutade och stressade iväg till emma och sen direkt till montCo.

min class idag var bra. eller ja, det kändes bra iaf. så glad att jag har emma bredvid mig. och min lärare, som jag för övrigt inte minns namnet på, nämnde att hon inte var för stora slutexaminationer. jag gillar henne redan! lektionen är 3h, varje tisdagkväll mellan 7 och 10. men idag gick vi bara till 8, tydligen skulle det börja snö ordentligt ikväll och inatt. här är dom fan rädda för lite snö. saker skjuts upp och ställs in om dom så bara anar lite snödoft. 
   
imorgon börjar jag halv nio. visserligen är det bara en timme senare än vanligt men den timmen är guld värd. långt inne känner jag att jag vill köra ett spinningpass innan jag börja, för hinner inte träna senare under dagen. men den tanken sitter som sagt väldigt långt inne, vi får se hur jag känner imorgon. 
   
jag ska inte klaga, för jag har det bra, men ahh jävla mög!

22 år..

Publicerad 2009-01-27 20:43:50 i Allmänt,

.. snart 23, och fortfarande har jag inte lärt mig att livet innebär väntan. men jag vill inte vänta. så låt mig inte göra det. mina egna tankar ger mig huvudvärk. 
  
hittills har det varit en toppendag. tog som sagt tåget med B in till philly för en lunch. det blev mcD och en ben&jerry smoothie. sen tog vi tåget tillbaka. ja för det var ju faktist tåget som skulle upplevas idag, inte philly. och jag har aldrig sett någon vara så road över en tågresa. tråkigt att E och hennes pojke inte kunde följa med. men E, jag kan ta dig på en tågresa någon annan dag! hihi. 
     
mycket har hänt den senaste tiden, så pass mycket att tiden runnit iväg och det har hunnit bli den 27 januari. och det betyder skolstart! klockan 7pm idag ska jag och E befinna oss på montgomery community college. ja känner mig som 7år på nytt, nervös!

done!

Publicerad 2009-01-27 05:52:31 i Allmänt,

to expose yourself, thats just what i did. och jag känner mig fem kilo lättare. men till vilken nytta vet jag inte. men någonstans så tar jag nog hellre soporna än att gå ovetandes och undrandes. i stunden ångrar jag mig lite, men imorgon känns väl bättre. hoppas jag. det här är något helt nytt för mig, och jag gillar inte det.
 
det har varit en lugn dag. jobbat, spinning och OTH & gossip girl hemma hos E. som alla andra måndagar. men imorgon är det en lång dag, 10h i sträck jobbar jag. jag ska ta tåget med B in till city och äta lite lunch. pojken älskar tåg men har aldrig själv åkt ett. så jag tänkte att det var på tiden. jag kommer nog inte vara lika road som honom, men det ska bli en trevlig dag. och om allt går enligt planerna så följer E och hennes lille pojke med också. hoppas hoppas hoppas.
     
nej, nu somnar jag. eller ja, jag borde sova. för om 8h börjar jag jobba.

jag och min skinnpaj

Publicerad 2009-01-26 19:22:50 i Allmänt,

min skinnjacka, som skrek annica för några veckor sen, är det bästa köpet på länge. jag har i princip bott i den den senaste tiden. idag köpte E en också, förklarade för henne att det var en investering. shishishi. däremot höll hon mig tillbaka från att köpa en väska. hon frågade mig om jag behövde en. då var det ganska självklart att jag inte skulle köpa
den. berättade jag att jag inte köpte något nytt till lördagens utgång förrsten? det börjar ta sig känner jag. 
  

zoegas kaffe och kalles kaviar

Publicerad 2009-01-26 15:58:20 i Allmänt,

var försvann min måndags sovmorgon? fick en smärre chock när jag fick schemat igår kväll. det hade varit som handen i handsken, perfekt, att börja två tillstället för halv åtta. men i vilket fall som helst har jag kämpat mig igenom denna morgon. den gick smärtfritt, tur var det. 
 
nu ska jag avnjuta min svenska frukost. zoegas kaffe och äggmacka med kalles kaviar. börjar jobba halv två igen, och innan dessa ska jag göra absolut iiinget vettigt alls.  
 

   

att utelämna sig. sårbar och jäklig. med risk för att allt gnids in i ansiktet, slängs i soporna, och att inget någonsin kommer bli som förr. å andra sidan kan det också bli en hit. take a shot? tveksamt.

it's baaallin'

Publicerad 2009-01-26 04:08:00 i Allmänt,

jag är fortfarande arg och irriterad. och trött och gnällig. och hungrig. med andra ord är det bäst att jag går och lägger mig. gårdagen var förresten rolig. klockan hade passerat 6.00 när mina ögon slöt sig imorse. jag är inget fan av jäger, och har aldrig varit heller. ännu mindre är jag efter igår. men som sagt, det var roligt. det är alltid kul att bygga broar. 

¤!%#?

Publicerad 2009-01-26 02:40:31 i Allmänt,

har man inget vettigt att säga så kan man lika gärna hålla käften. att ha mage till ett ens öppna munnen, det är fan för mig en evig gåta. åh vad arg jag är. var tvungen att få det ur mig. återkommer lite senare med roligheter från gårdagen i city.

lite mer vaken..

Publicerad 2009-01-24 17:36:59 i Allmänt,

nu sitter jag här med mitt kaffe, med hasselnöts smak, i sängen. mitt kaffe gör mig varm, det är jag glad för, är frusen idag. invigde till och med mina skidstrumpor inatt. får inte riktigt rätt på temperaturen i mitt rum. för det ligger ovanför garaget, och är det kallt ute så blir det kallt i garaget och då blir det kallt i mitt rum. det är en ond cirkel. i'm still learning. 
  
ska njuta av ledigheten i min säng en stund till. sen ska jag ta tag i mig själv och redan nu lösa klädeproblemet inför kvällen. jag ska inte handla något nytt. om jag så ska behöva behöva gå i trasor ikväll. och angående kvällen, jag har hört att det kommer bli en tjock dimma. hihi. 
  
om några minuter ringer mamma, har massa att planera inför hennes resa hit. kan ni förstår att hon vaknar upp i mitt rum om två veckor? jag kan inte. det är hemskt som jag saknar henne.
  
taip och sara, såå fina ni var. och att det är jenny som gjort det. wow! :)

lördagmorgon

Publicerad 2009-01-24 16:44:19 i Allmänt,

brunchen idag blev inställd, ingen aning varför. låg en lapp nere på köksbordet att brunchen var inställd och att dom åkte till kid'sU. lite paff blev jag allt. så nu ska jag röra om i lördagens planer och faktist, jag skäms nästan över att säga det, återgå till sängen tillsammans med lite frukost och kaffe. oddsen att jag somnar om är stora. 

suddenly i see - KT tunstall

Publicerad 2009-01-24 07:11:53 i Allmänt,

au pair mötet gick bra. gick bara ner och skrev på pappret, småpratade lite, och lämnade för att åka hem till emma. det har varit en lugn kväll med coyote ugly och stekt ägg. så jag är ordentligt laddad inför morgondagens utgång. men först ska en brunch, mallet och gymmet avverkas. 
  
  
  
enorm saknad ska jag säga, enorm!
ni är dom bästa jag vet.

playdate delux!

Publicerad 2009-01-24 01:42:23 i Allmänt,

köttbullar, köttbullar, ge mig mera köttbullar! vilken eftermiddag det har varit. kom hem för en stund sen efter några fartfyllda timmar hemma hos emma. men gud så skoj vi hade det. ja inte bara jag och emma utan också alla barnen. playdate delux!
   
nu väntar januari månads au pair möte. skridskor, det känns sådär kul. på en fredagkväll. sen väntar mys hos emma tillsammans med ylva, det känns däremot mycket mer lockande. men som jag längtar tills imorgon.

feel me, feel me!

Publicerad 2009-01-23 19:27:06 i Allmänt,

det är en underbar dag. glädjen inom mig är så stor så man kan känna den utanpå min kropp. ingen har sagt något. ingen har gjort något. och jag själv har varken sagt eller gjort något. det är bara tillståndet. vädret! det är +10C här idag. och jag och ylva har invigt starbucks uteservering för första gången i år. en kopp kaffe och sushi avnjöts i den värmande solen. det kunde inte bli bättre. sen åkte jag och hämta B. det finns inget bättre än när han ser mig genom fönstret i dörren, skiner upp, sträcker armarna mot mig och hoppar av glädje.
       
  
nu ska jag snabbvika berget av tvätt. sen ska jag koka mig en kopp kaffe och sätta mig på baksidan och njuta lite mer av värmen innan den försvinner. sen ska jag ta barnen till emma. swedish friday med köttbullar, det kan inte bli annat än lyckat.

swedish friday

Publicerad 2009-01-23 06:52:10 i Allmänt,

jag har inte satt ett avtryck på hela dagen, men jag lever. försov mig imorse, vaknade en minut efter att jag skulle börjat. två minuter senare stod jag nere i köket. det är fördelen med att arbeta i sitt hem. sen har dagen flytit på med kid'sU, starbucks och trolldeg. kvällen har också varit lugn, men det är inte varje torsdag som bjuder på vin och ost. jag är nog inte riktigt tillbaka till verkligheten ändå. men jag ser det komma.
 
imorgon är det fredag, ljuvligt. känns konstigt att inte ha några utgångsplaner, det är ju vanligtvis så jag genomlider den sista veckodagen. men det kommer bli en bra fredag ändå. phys på morgonen, längtar efter min massage. efter B's nap vid tre ska jag och barnen åka till emma's place och ha swedish friday med våra barn. hon har tre som är i samma åldrar som mina. vi ska laga köttabullar och makaroner. B och D är helt uppspelta. det kommer bli koas.
 
det har blivit sena dagar denna veckan. det är kanske tur att man har cerfewn vanligtvis ändå. även om den får mig att känna mig som 16 år många gånger så gör det nog så att man orkar med sitt jobb. nu somnar jag in, klockan ringer om 6h. jag vill inte!

aldrig nöjd?

Publicerad 2009-01-22 05:00:30 i Allmänt,

när jag klär på mig på morgonen sätter jag alltid igång musik på datorn. sen evigheter tillbaka har jag alltid startat med veronica maggio - aldrig nöjd. jag vet inte varför, för när jag tänker efter så är det egentligen en ganska dålig låt att starta morgonen med. eller? aldrig nöjd?
   
det har varit en bra dag. jag bojkottade barnens biblioteksplaner och tog med mig dom ut i snön istället. dom kändes ovana på något sätt, inte så beväma i snön. B ville inte ens göra en snöängel. och det där med snöbollar har dom inte ritkigt förstått heller. gjorde en till B, som efter han tagit emot den kastade den rakt i ansiktet på mig och skrattade. D tog sats och körde upp sin i ansiktet på B. efter dessa två incidenter fick  vi göra upp lite regler, haha. det blev mest att spring efter varandra och kasta lös snö. jag har iaf gjort årets första snöängel, det gjorde min dag. helst hade jag velat göra en ljuslykta, men dom tänder bara ljus på religiösa högtider. anyway, det var en kanondag! jobbade till nio men det gjorde inte så mycket, E kom och sällskapade vid åtta när barnen somnat in.

trots dagens powernap känner jag mig trött. det sticker i ögonen. imorgon är det torsdag, me like. visserligen jobbar jag tio timmar men det känns lugnt. kid'sU på förmiddagen, denna torsdag med micah-ansvar. eftermiddagen är oviss, men det lutar åt lite trolldeg tsm med barnen. 
  
godnatt!
   
ps. snart är det fredag. och lördag.

hej mitt vinterland

Publicerad 2009-01-21 17:25:06 i Allmänt,

då var morgonen avklarad, nätt och jämnt. så trött jag var när klockan ringde. mina ögon vill inte öppna sig. men jag kämpade mig igenom min 1,5h. lagade lite kaffe, och åkte till min phys.tid 9.30. somnade sista kvarten när jag låg med elektroderna och värmedynan, det var omöjligt att hålla sig vaken. och nu väntar en powernap!  
     

slumdog millionaire

Publicerad 2009-01-21 07:10:07 i Allmänt,

vilken film, otroligt bra. konstigt handling, något annorlunda. men jag gillar dom där bollywood filmerna. jag brukar inte heller lägga fokus på skådespelarna, men han var bra. 
 
några klunkar för mycket, och nu väntar sängen. men det var gott, det var det. jag vet inte vad jag ska säga. jag hittar inte orden.

gondatt!

2veckor och 3dagar

Publicerad 2009-01-20 20:42:04 i Allmänt,

ja nu är det inte länge tills mamma kommer, 2 veckor och 3 dagar. har spenderat den senaste timmen med att kolla upp tågen till henne. som jag längtar. har precis börjat jobba igen. men räknar redan ner tills jag slutar. 4 timmar och 20 min kvar. det klarar jag! M sover. B sover. D är iväg. så jag kan ju inte påstå att det är ansträngande direkt. det är nog mer tanken som är jobbig. 

1h och 15min

Publicerad 2009-01-20 18:05:03 i Allmänt,

släpade min trött rumpa till sadeln imorse igen. vad jag inte visste var att passet var 1h och 15min. vet inte hur många gånger jag tänkte för mig själv, va! en sång till? men ja, nu sitter jag här och är nöjd över mig själv. vilket är bra. 
 
börjar jobba två igen. innan det ska jag upp till banken samt åka och kolla skidjacka, underställ och mössa. först ska jag föna håret, vill inte att det ska frysa till is i detta antarktis.

it's moooorningtime

Publicerad 2009-01-20 13:57:07 i Allmänt,

idag tillträder obama, inte för att jag är särskilt intresserad egentligen. det sänds på TV så jag ska nog titta på det ändå. 
 
snö, ännu mer än igår. försvinn!

kullerbytta och volt, på en och samma gång!

Publicerad 2009-01-20 06:04:14 i Allmänt,

vilken dag det har varit. eftermiddagen bjöd på kung fu panda och swimclass. det har varit lite av en annica - micah dag idag, för första gången. när han har varit fuzzy så har M sneglat åt mitt håll och låtit mig sköta det. och bra har det gått också :) det känns skönt med tanke på att han är under mina vingar om två och en halv vecka. 
 
när jag slutat racerkörde jag upp till gymmet för att hinna till spinningen. och jag hann. innerst inne önskar jag nog att jag missat det, för så jobbigt det var. intervall på intervall och uppförsbacke på uppförsbacke. halv åtta var jag färdig, körde till E som hade bilförbud på grund av snöovädret. stannat till på seveneleven för lite chibba och dibba. det var vi värda! det avnjöts till OTH och gossipgirl. lika bra som alltid annars, om inte bättre. stod och pratade med E en stund utanför hennes hus innan jag skulle köra hem. det var  inte så värst kallt. fridfullt på något sätt. ljummet. sen hände det, och det kunde inte komma lägligare. jag slog en kullerbytta och volt, på en och samma gång. 
  
godnatt!

snö, och ännu mer snö!

Publicerad 2009-01-19 17:56:55 i Allmänt,

snö snö snö. ska det aldrig sluta? vaknade i ett vitt rydal imorse. och det bara fortsätter att snöa här utanför. min bil är snötäckt. när mamma kommer ska det vara borta, det är allt jag begär.

marry me, marta! jag dööör. kärlek kan allt vara fint. ibland. ibland kan det vara äckligt, hemskt och irriterande också. men i min bok är det fint. känner mig färdig med starbucks, och starbucks känner sig nog färdig med mig också. för denna dag. ska bege mig hemåt och starta tvätten, prova lite underställ och göra en chai med mitt EH pulver.
    
  
you gotta love it!

the diplomat's wife

Publicerad 2009-01-19 16:09:55 i Allmänt,

I thought that you were gonna sleep in today? utbrast M när jag kom ner i köket imorse. det trodde jag också. men jag har nog aldrig sovit så dåligt som jag gjort inatt. har säkert vaknat tjugo gånger och kollat på klockan. mardröm på mardröm. klockan halv åtta vaknade jag upp, i tårar. jag bestämde mig för att det fick vara nattens sista mardröm och hoppade in i duschen. 
  
måndagmorgon, och starbucks it is. men dagen börjar klockan två med kung fu panda på biografen vid oss. vi får se hur mycket tittande det blir för min del, jag har micah - ansvar. me like! sen är det swimclass med D. och lite i sju slutar jag så att jag hinner till spinningen med E. sen är det gossip och OTH. en måndag som började på värsta möjliga sätt ser ändå ut att kunna bli ganska bra. 
  
nu återgår jag till min bok, the diplomat's wife. som en chai latte för själen.
   

vilken pärla!

Publicerad 2009-01-19 06:12:40 i Allmänt,

först tänkte jag nej gud vad onödigt, den kommer jag inte kunna använda förän till sen vår, eller i sommar. sen insåg jag hur mycket jag hade ångrat mig om jag inte gjort den till min. vilken pärla! 
 

   
nu är det förresten slut på handlandet. det har gått över styr, jag har så mycket som jag inte använt. från och med idag, ska jag hålla mig borta från mallet. punkt.

sätt på ansiktet, leendet!

Publicerad 2009-01-19 05:42:51 i Allmänt,

söndag och jag såg till klockan elva. det var jag värd. dagen har flytit på med diverse saker. en bra dag, inte mer. har en klump i magen. och utan att ha vetat av det så har jag bitit av alla mina naglar under kvällen. huh? jag såg inte det komma. kanske därför. åh nu blir jag sådär kryptisk som jag hatar när andra är. men jag är trött på att vrida, vända, undra, spekulera, söka och vänta. fan vad dum jag är, där kom det ju. det är ju bara att fråga.
  
au pair livet är allt märkligt. ibland älskar jag det. all uppskattning, och all kärlek. äventyren. människorna. stunderna på kvällen när jag, M och L står och småpratar nere i köket innan vi går och lägger oss. och dagarna när allt går som på räls med barnen och vi har the time of our life tillsammans. men ibland hatar jag det. för var finns friheten i allt detta? spela jöback mitt i natten. komma hem full klockan sju på morgonen och värma korvstroganof. gå naken efter en dusch. från att ta hänsyn till ingen annan än en själv till att tassa på tå för fem andra. visserligen är det fem andra som jag kommit så nära på så kort tid, och som betyder oerhört mycket. men vissa dagar är även det för påfrestande. 
 
det är en ny vecka imorgon. börjar lite nätt med en fem timmars arbetsdag. som visserligen följs av en tio timmars samt ytterligare en tio timmars och nio timmars. f y r t i o f  y r a  , f e m timmar denna vecka. så imorgon ska jag njuta. i skrivande stund stänger jag av min mobil, släcker lampan, och säger godnatt!

          


      
sometimes you just lose all faith in humanity. and that's' now. 

tack!

Publicerad 2009-01-18 06:13:49 i Allmänt,

jag har alltid varit en stark förespråkare av ordet tack, och så är det fortfarande. thanks for watching the kids tonight! det är mitt jobb, och absolut inget dom behöver tacka för. men ändå värmer det i kroppen när det slinker ur dom. 
  
jag kröp ner i min säng för att se fortsättningen på filmen som vi började se hemma hos Y, men så snopen jag blev när jag insåg att jag inte hade HBO här uppe i mitt rum. så det blir till att somna in istället. men det gör inget, för jag är trött. hade en trevlig kväll, och hoppas att mina vänner där hemma hade likaså. jag önskar att jag kunde vara på två ställen samtidigt. 

We're jamming

Publicerad 2009-01-18 03:01:06 i Allmänt,

det blev en lugn kväll, lite för lugn för min smak. men det var en smärtfri lördag. barnen somnade direkt. utan gnäll, och annica i can't sleep. det är sällan, oftast brukar en av dom ha svårt att somna. men jag är tacksam. för ikväll känner jag mig seg. var sugen på en utgång innan men efter nån timme i soffan framför en prinsessas dagbok så kom jag på andra tankar. nu väntar jag bara på att M och L ska komma hem så jag kan köra över till Y och ta del av deras chibba och dibba.
  
Y la in lite bilder i vår delade mapp. man kan undra vad jag sysslar med. och varför jag är ensam på bilderna? men jag minns att jag mådde bra. fruktansvärt bra. 
   
   

I d o n ' t care

Publicerad 2009-01-17 23:28:47 i Allmänt,

så, lördagkväll. och precis som alla andra kvällar så betyder det jobb. men M stack in huvudet innan och frågade om jag hade några planer för when i'm off. um, i'm in the mood for going in to the city sa jag och log. för det är det jag är, jag får inte nog av det. det står 11pm på mitt schema men tydligen skulle det inte bli så sent. men vi får se vad som händer, och om jag får med mig någon. annars ska jag nog titta på love actually och äta ben&jerry. 
  
glöm aldrig hur fin jag tycker du är, whatever.

.. when you'r having dora and spiderman on your bobo!

Publicerad 2009-01-17 23:04:37 i Allmänt,

gårdagen inne i city var.. ja, händelserik om inget annat. startade hemma i L's lägenhet. dans, dans, dans. det var längesen jag skakade så mycket rumpa i någons vardasrum. men kul var det. efter ett tag lämnade trion för madriver. jag har kommit till att älska det stället. och igår kväll likså. sen bang boom krash, ingen kommentar. men 4.30am låg jag och E i min säng och skypade med mamma innan vi somnade in djupt. full som ett djur var jag, men minnet fanns iaf där, och det var allt jag begärde av kvällen.
  
   
   
   

sötsug

Publicerad 2009-01-16 19:44:18 i Allmänt,

det är ett jäkla sötsug som jag ligger inna med. har försökt vara nyttig nu i veckan. lyckas bra under den första delen av dagen men sen faller det. och jag stoppar i mig något godis- eller kakliknande. det är ju inte som att utbudet är dåligt här heller. 
  
ska snabbvika all tvätt nu så att jag kan ta en liiiten nap innan B vaknar och vi ska hämta D. för utan en nap har jag svårt att se hur min kväll ska kunna bli lyckad. för den ska bli lyckad, det finns inget annat.  

en ond cirkel

Publicerad 2009-01-16 14:57:46 i Allmänt,

jag förstår inte varför jag aldrig kan hålla ordning på mitt rum. nu ska jag slänga in lite tvätt sen ska jag bege mig till phys. det har återigen varit en smärtfri morgon
  

imponerande

Publicerad 2009-01-16 13:25:47 i Allmänt,

idag var jag uppe med tuppen, klockan ringde redan sex. begav mig till ymca och startade morgonen med en powerwalk tsm med emma. nu sitter jag och snaskar på en clementin och väntar på att få börja jobba så att jag kan äta frukost med barnen. jag har aldrig känt mig sundare. nej, nu börjar jag!

glädjen i att få svettas

Publicerad 2009-01-16 04:36:03 i Allmänt,

så, då var torsdagen avklarad. fick sluta 50 min tidigare, L kom hem. så jag hann med spinningpasset klockan 7 med emma. har inte tränat på flera veckor, med tanke på ryggen, så tänkte att jag skulle ta det lite försiktigt idag. men det kändes faktiskt bra, rktigt bra! vem vet, det kanske känns hemskt imorgon. men jag njuter av dena stund. det var underbart att få svettas lite. kvällen avslutades med en timmes starbucks, me like!  
   
nu ligger jag här i min säng, med ångest för att jag glömde säga godnatt till D och B. rusade iväg av bara farten för att komma i tid till spinningpasset. helst av allt skulle jag vilja gå in och väcka dom, men jag hör ju hur galet det låter. men ohwell, jag får somna in med min ångest. och det gör jag nu.. 
  
ps. imorgon är det fredag.

eftermiddags playdate

Publicerad 2009-01-15 20:46:58 i Allmänt,

en powernap senare och jag är fortfarande lika trött. om inte tröttare. om en stund ska jag vacka B från hans nap, vi försöker korta ner dom lite. han somnar inte på kvällen. anyway, sen ska vi köra till emma för en liten playdate. man kan undra om playdaten är för mig och emma eller för våra barn, haha. det ska bli mys!
  
ska prova lite kläder inför imorgon, måste börja återanvända lite. den blir nog den blommiga klänningen, dock känner jag mig inte helt hundra i den. ohwell, vi får se vad det är som bär min kropp när jag entrar dimman imorgon tillsammans med E, Y och co. vi börjar iaf med inflyttningsgalej hos L och sen ser det ut att bli madriver. utbudet är inte det största för oss flickor här, med tanke på att det är 21 överallt. men ja, skoj ska vi ha det iaf! 
  

cinderella vs. bell

Publicerad 2009-01-15 19:09:32 i Allmänt,

snön vräker ner utanför. verkligen vräker, det är helt vitt i luften. jag som hade hoppats att värmen skulle komma om nån vecka. men detta var ju snarare ett bakslag. fast fint är det, och mysigt att ligga och titta på från sängen. för ja det är här jag är nu, i sängen. förmiddagen har spenderats med B. startade på starbucks, begav oss till kid'sU och avslutade med peace a pizza. förutom den lilla incidenten när cinderella tappade huvudet på vägen hem så har det varit en smärtfri dag. cinderella och bell krockade i deras vilda prinsessdans, cinderellas tappade huvudet som flög ner på golvet. B började stortjuta och jag kunde inte nå det när jag körde. det slutade med att jag fick sätta på varningsblinkersen, köra till sidan, hoppa ur bilen och springa runt till B's bildörr, sätta på huvudet, för att sen köra vidare. jag skrattade så att jag grät, antagligen av skadeglädjen. haha. men nu är jag som sagt här, i min säng, halv inne i min powernap redan. tjing!
  

lukten.. känslan.. människorna..

Publicerad 2009-01-15 05:28:47 i Allmänt,

det finns ett bibliotek, ett bibliotek som jag med glädje sätter foten i, och det är orkanen. alla andra bibliotek får mig att vilje spy på studs. lukten, känslan, människorna. jag får gåshud bara jag tänker på det. de senaste två veckorna har jag besökt abbingtons bibliotek tre gånger. med barnen. det är tre gånger för mycket. 
 
ligger redan i min säng, sovandes med ena ögat. jag är trött efter en lååång och intensiv dag. började 7.30 imorgon och slutade nästan 22.00 ikväll. visserligen hade jag några timmar av på dagen, men det tar ändå på en. så nu ska jag som sagt sova. imorgon är det ju min favorittorsdag, kid'sU med B. 
 
sov gott!

fyrtio jävla dollar

Publicerad 2009-01-14 19:52:28 i Allmänt,

okej, detta var det mest smärfulla phys.besöket hittils. mina ögon vattenfylldes flera gånger, och hon bara fortsatte att trycka precis som om jag vore en bulldeg som skulle knådas. men jag överlevde. dock dog jag lite när jag gick till apoteket och skulle hämta min medecin efteråt. $40, nej tack. jag får självläka helt enkelt.   
 
nu ska jag och Y dricka vårt eftermiddags kaffe.

godmorgon!

Publicerad 2009-01-14 14:58:13 i Allmänt,

sitter i min säng redo för phys. barnen har nyss åkt till skolan, det har varit en hektisk morgon men konflikterna på vartandra. men nu har jag några timmar att andas ut innan jag börjar igen. dagens höjdpunkt är utan tvekan klockan halv tolv. 
 
jag älskar hemligheter! :)

solnatattare

Publicerad 2009-01-14 05:05:24 i Allmänt,

vilken jävla lagbild, haha. april närmar sig och likaså SM-finalerna. ligger inne med gratisbiljetter och allt men någon annan får väl ta del av dom istället. som jag kommer sakna det. jag och kollega är bäst på att äventyra!
  

naturligt polsk

Publicerad 2009-01-14 05:00:34 i Allmänt,

oh it looks really nice, looks natural. naturligt polsk tänkte jag för mig själv. men det går väl över, utväxten är iaf borta. det var det viktigaste.
 
imorgon har jag mitt sjukgymnast besök, 9.30. tror vi ska lägga upp programmet för dom kommande 6 veckorna. jag hoppas att det inte tar för lång tid, för det är inget ställe där jag vill spendera all min lediga tid. det krylla av halvdöva gamla människor som tar alldeles för lång tid på sig. jobbar 7.30 - 9.00am och 2.30 - 9.00pm så på min lediga tid ska jag försöka klämma in lite roligheter också. 
 
nu väntar sängen, trött som få. missade tyvärr premiären av american idol idag, känns lite illa med tanke på att jag befinner mig i självaste amerika denna säsongen. ohwell. godnatt! 

1 klänning á utgång

Publicerad 2009-01-13 20:12:13 i Allmänt,

var som sagt på mallet imorse, minglade mest runt. emma kom då med den briljanta idén att köpa en nya klänning till varje utgång. känner att det går lite emot vår nya livsfilosofi men jag är inte den som är den, jag köpte idén med detsamma! men denna fredagen ska jag återanvända min blommiga klänning som jag köpte i november, den är en riktig pärla som förtjänar att användas mer än en gång. 
 
fick också bokat en tid hos frisören idag. för när D imorse sa HAHA annica, your hair is turning brown så kände jag att det var hög tid att slinga utväxten. $60 poff pang borta. men det får det väl vara värt. dock är jag lika nervös varje gång jag sätter mig i händerna på någon okänd. 
  
nu funkar min svenska telefon igen, den har varit avstängd sen nyårsafton. sim-kortet har varit inaktivt, ingen aning varför. men plötsligt fungerar den iaf, och det är jag mycket tacksam för. 
 
snart dags att väcka B och åka och hämta D. funderar på att ta dom till KidsU sen så dom kan få springa av sig lite. det blir nog så. måste lämna tillbaka lite böcker på biblioteket också. men först ska jag ta lite snacks. puss!

fake left, go right

Publicerad 2009-01-13 15:55:56 i Allmänt,

morgonen har spenderats med B tittandes på HSM1. jag är allt lite kär i den filmen, så inte mig emot. men nu har jag några timmar av så då ska jag upp till mallet och möta Y, E och hennes lille G. måste till apoteket också och hämta ut min ryggmedicin innan jag börjar klockan 12 igen. 
 
tjing!

tramp pluffs bonk and splash

Publicerad 2009-01-13 04:48:46 i Allmänt,

det blev en kväll med gossip girl och one tree hill, och det var ett bra val. attans så skönt det har varit. sen halv åtta har jag legat i min säng och snaskat på mina banachips, målat naglarna och mått bra.
 
men jensan, det är inte okej. här har vi ringt om varandra i vecka, så ser jag att du har varit inne och bloggat samtidigt som jag suttit och tittat på min lilla skyperuta och saknat dig. jag saknar dig för mycket. 
   
if I only knew, då hade det varit så mycket lättare. men jag är tillbaka i ovisshetens träsk. där jag inte har en aning. tramp, tramp, tramp. pluffs pluffs pluffs. bonk, bonk, blonk. splash, splash, splash. jag måste här ifrån.

jag vill!

Publicerad 2009-01-13 01:25:54 i Allmänt,

run run run, jag vill springa! långt och snabbt. till heartless och love lockdown. men icke. som max kan jag väl göra mina övningar på bollen, eller några situps. jag som precis kommit igång någorlunda med min träning, nu är jag tillbaks på ruta ett igen :( så det blir väl det jag gör ikväll. eller så stannar jag hemma och degar framför gossip girl och one tree hill. det är också ett alternativ.

one, two, three kli-tor-is

Publicerad 2009-01-12 19:18:29 i Allmänt,

ibland undrar jag vad vi sysslar med. och ännu mer varför mina minnesluckor från fredagen är så många. ungefär som den där helgen i båstad för några sommrar sedan. horribelt, det får vara slut med det! på fredag går vi all in igen, men med en lagom mängd som inte innebär minnesluckor.
 
nu sitter jag med min och emma's att undvika i vårt nya liv - lista. den är snart klar och då ska jag fortsätta med to do instead - listan. gud så skönt det har varit idag att vara ledig på förmiddagen. det låter illa, men jag har struntat i alla mina måsten och bara gjort vad jag vill. ibland behövs det också. får ta tag i allt imorgon. nej, nu väntar tvätten!

change of plans

Publicerad 2009-01-12 17:05:30 i Allmänt,

let me in, i dont have poopy anymore, var vad jag vaknade av klockan 8.30. men här sitter jag nu och ler för mig själv på starbucks. jag vet inte om det är för att jag har min nya fina skjorta på mig, för att jag med hjälp att ylva lyckades få mitt internet att fungera eller för att missy nyss kom förbi och berättade att colorado planerna var ändrade. fem dagar uppe i bergen har ändrats till åtta, och mellanlandningen i chicago har ändrats till direktflyg från NY med övernattning på hotell natten innan avresa. allt som allt betyder det nio dagars semester,  20 - 28 februari. 
   
något har hänt med min rygg, det känns som ett mirakel. eller ja, snarare en god effekt av det steorid pack som jag tog för några veckor sen. jag kan gå, böja mig, sitta, bära, allt! allt utan smärta. visst, ibland känns det. men överlag är allt smärtfritt. visserligen vet jag att inflamationen fortfarande är där, och att den måste försvinna innan jag börjar träna igen. men med tanke på hur beroende jag är av att bära och lyfta i mitt jobb så känns det som en skänk från ovan. 
   
nu ska jag ta en refill, fälla ihopa datorn och sätta mig med min bok. 
  

 
we're all in this together

they dont know about me and you

Publicerad 2009-01-12 05:18:20 i Allmänt,

jag är nästan lite för pigg för mitt eget bästa, borde sova så att jag är utvilad till imorgon. istället klickar jag runt mig på tiotusentals bloggar, redigerar bilder och skrattar för mig själv. 
    

king of prussia

Publicerad 2009-01-12 04:37:04 i Allmänt,

det har varit en kanondag. vaknade utvilad klockan tio. gjorde mig fin, hällde upp mitt kaffe i en take away mugg, och begav mig till emma. runt tolv anlände vi till king of prussia. king of prussia är rena himmelriket, 400 affärer. med bl.a. guldstenar som urban outfitters och heritage1981. mitt mål var att hitta ett par jeans, vilket jag lyckades bra med. dock släppte jag alla tyglar och gick loss ordentligt under dagen. men som bruce säger, det kommer alltid nya pengar. det blev också en lunch på ruby's diner. jag åt en sallad som jag måste få säga var något utöver det vanliga. sallad, tomat, avokado, svarta bönor, blue cheese, ägg, bacon och kyckling. plus fyra skålar med blue cheese dressing. jag var mätt efter hälften, och då hade jag passerat gränsen för längesen. denna dag fanns det inte plats för deras oreo's milkshake. vid halv fyra begav vi oss hemåt för att hinna till G's 2års kalas. vilddjuret hade ingen aning om vad som stod på, han uppskattade inte ens att slita upp presenter. men det var trevligt, pizza, pastasallad och cupcakes intogs. dagen avslutades här hemma i min soffa med måndagens avsnitt av gossip girl. emma, tack för idag <3
    
tidigare idag insåg jag att jag inte hade haft hemlängtan sen julen. eller ja, hemlängtan har jag varje dag, men inte så att den visat sig i tårar. men jag skulle aldrig yttrat mig för emma om det, för ikväll kom det. satt på facebook och klickade mig in på en au paris överraskningsfest,  hon kom tillbaka till sverige i helgen efter att ha varit borta i fyra månader. det gjorde ont i hela kroppen när jag såg bilderna, hur hon kramade om alla. jag vill också. jag vill också krama mina vänner. jag saknar er så.
 
imorgon är det måndag och det innebär som alla andra måndagar half day off, börjar 1.30pm. vad jag ska göra innan är oklart. kanske ska sova ut? det hade varit något. men det fungderar tyvärr inte så längre. jag får ångest om jag inte gör något vettigt av min lediga tid, att sova till elva är inte längre att ens tänka på. jag har börjat läsa en bra bok, kanske ska fortsätta på den. 
  
här på andra sidan atlanten är det fortfarande den 11 januari, och även om jag delade med mig av min ljuva röst innan till kollega så vill jag ändå passa på att säg grattis här. jag hoppas att du har haft en underbar dag min vän. kärlek!

   

godnatt!

Publicerad 2009-01-11 07:07:38 i Allmänt,

så, nu har jag slutat jobba. och efter att jag underhållit maria i hennes sömnbrist så ska mina ögon sluta sig. jag är trött, och öm. svag helt enkelt. morgondagens planer är luddiga. känner jag och emma oss pigga så är det king of prussia som står på schemat. annars får det bli mallet här hemma. är i stort behov av jeans, så det ska jag unna mig.
 
nä, godnatt!

colorado

Publicerad 2009-01-11 06:02:17 i Allmänt,

colorado, colorado, ooh colorado. M berättade igår att vi ska åka till colorado i slutet av februari, torsdag - måndag. med en mellanlandning i chicago ska resan ta 5-6 timmar. vi ska bo uppe i bergen i en stuga som tillhör några släktingar. det blir en minisemster med skidskola, snöskor, hottub och sledding. ljuvligt! jag ska nog försöka mig på snowbord :)

     


    
när och jag emma låg i min säng i eftermiddags så började tankarna fara runt i mitt huvud. tänk så bra allt är här. and it just keeps getting better. familjen, emma och ylva. allt. jag är så glad att jag gjorde detta. det var så rätt, så nyttigt. 
   
om fyra veckor kommer mamma. fyra veckor är inte lång tid. det är ingenting. jag saknar henne så in i attans mycket. vi ska ha det så bra här. jag ska visa henne allt. och hon ska få träffa alla. hon ska få shoppa på willow grow mall, spendera morgonen på starbucks, och NY ska vi inte ens tala om. ååh vad jag längtar. 

lördagkväll

Publicerad 2009-01-11 02:39:54 i Allmänt,

nu sover dom, mina små monster. som faktist inte var så monsteraktiga ikväll. jag slapp bada dom, vilket var himmelskt. så det var bara att vänta ut tiden en timme med pizza och glass för att sedan hoppa i pyjamasen och somna in, vilket gick relativt smärtfritt. i skrivande stund är emma på väg hit. vi ska mysa till måndagens avsnitt av one tree hill och gossip girl. har redan sett dom, men kan inte få nog av det. nej, nu ska jag hålla kväll.

ha, som det kan gå!

Publicerad 2009-01-10 23:57:18 i Allmänt,

jag älskar att min dator är så seg. det är ljuvligt att behöva vänta tjugo minuter för att komma in på bloggen.
 
för en stund sen märkte jag att jag börjat anpassa mig. var på starbucks och handlade lite kaffe inför kvällen. för tre månader sen hade jag sagt can I have a grande cinnamon dolce latte. can you make it on non-fat milk and without any wipped cream? thanks!  ylva gjorde narr av mig när jag sa så. ikväll var det one grande non-fat cinnamon dolce latte, no wipped, please! som kommer ur min mun. ha, som det kan gå.
 

.. tills lamporna tände

Publicerad 2009-01-10 23:12:51 i Allmänt,

veckans höjdpunkt, fredagkvällen, har passerat. och oj så kul vi hade. vi startade här med nachos och molle och vid halv elva tog vi tåget in till city och skakade rumpa tills lamporna tändes. vaknade upp med 7 nya blåmärke. vi var hemma vid elva imorse, och sängen har aldrig kännts skönare. för en stund sen körde jag emma hem och strax ska jag börja jobba. 18 - 01 ikväll, det känns sådär kul. men M har beställt hemkörning av pizza och laddat upp frysen med ben & jerry så jag ska nog klara mig. plus att emma den fina kommer och sällskapar när barnen har somnat <3 men wish me luck, barnen har varit monster hela dagen!

B+

Publicerad 2009-01-09 06:09:01 i Allmänt,

det har varit en bra torsdag. jobbat många många timmar men tiden har gått fort. den avslutades bra också, nere i keswick tillsammans med alla. plus att det är fredag imorgon, därför känns det extra bra. denna fredag, precis som alla andra, bjuder på festligheter inne i philly. först ska jag ta mig igenom dagen med barnen. samt att jag ska till sjukgymnasten och lägga upp mitt program för min rygg. det blir säkert bra!

   

you'll be my american boy, american boy

hasselnötsmak

Publicerad 2009-01-08 19:27:42 i Allmänt,

framöver kommer det vara omöjligt att undvika att dricka kaffe i detta hus. L har köpt hem mjök med hasselnötsmak. det är ljuvligt. såpass ljuvligt att jag idag har druckit fem koppar. och klockan är bara halv två. min mage är inte lika glad nu som efter den första koppen. men det är ett senare problem. nej, nu börjar jag jobba igen. hejsålänge!
  

huh, 3 månader?

Publicerad 2009-01-08 04:47:00 i Allmänt,

halva veckan har gått. imorgon är det torsdag och jag har inte ens hunnit hämta ut förra fredagens lön. det går så fort, tiden här. inte bara veckorna, allt! dagarna, timmarna, minuterna. det flyter bara på. i 3 månader har jag varit borta nu, det känns snarare som 3 veckor. jag älskar vad jag åstadkommit so far, och mer väntar mig. 7? 8? 9? 10? månader kvar,  vi får se. because there's no place like home.
  
om min finne på ryggen fortsätter att växa så kommer jag få gå ut i polotröja på fredag, det vill vi inte. vi vill vara heta. hetare än aldrig förr.
 

check!

Publicerad 2009-01-07 19:26:14 i Allmänt,

då var förmiddagen avklarad, och mitt LCC möte. det gick bra. sharon är bra, jag gillar henne. jag har också skrivit in mig hos en sjukgymnast idag, har min första tid på fredag. lite invecklat men jag hittade iaf en som täcktes av min försäkring jag tecknade innan jag åkte. min rygg ska bli starkare än aldrig förr. 
 
jag fick mina nio timmars sömn inatt, vilket var ljuvligt. men jag tror ändå att jag ska ta en liten powernap innan jag börjar jobba igen halv tre. det kan ju aldrig skada!
 

morgonstund

Publicerad 2009-01-07 14:56:38 i Allmänt,

det är sällan det regnar här, men idag vaknade jag av ljudet mot mitt fönster. plus att det är hiskeligt kallt idag, det lär frysa. så med andra ord är det en dag för inomhus aktiviteter. eller ja, det borde vara det.
 
men så, då var morgonstunden avklarad. det gick smärtfritt. åt frukost, klädde på oss under min julgran, monsterbowlade i köket, och nu är dom på väg till skolan med M. själv ska jag klä på mig och åka och möta min LCC på starbucks. missade mitt decembermöte när jag var i NY med syrran, så ska ta igen mina credits för det idag. och för att slippa någon pinsam tystnad så ska Y följa med mig, det tackar vi ödmjukast för!  
    

från morgon till kväll

Publicerad 2009-01-07 03:44:41 i Allmänt,

med undantag från mina stunder med emma och ylva, och mitt samtal med bruce, så har det här varit en dålig dag rakt igenom. från morgon till kväll. det var längesen jag kände så här, vilket visserligen är ett bra tecken. men för första gången höll jag på att spricka av frustration. vilken dag som helst annars hade det inte varit det minsta problem, men idag gick det bara inte. 
 
ska sova nu, satsar på 9h sömn, det är ingen omöjlighet. godnatt!
 

i'm up..

Publicerad 2009-01-06 13:58:06 i Allmänt,

.. och tröttare än någonsin!
 
jag somnade inte förän två. det är inte rättvist. jag vill bara gå tillbaka till sängen. 
  
ooh!


  

i stundens rastlöshet

Publicerad 2009-01-06 06:18:36 i Allmänt,

om ni har glömt min röst, om ni har glömt hur jag ser ut, så lägger jag i stundens rastlöshet ut lite filmer från festligheter dom senaste veckorna. ylva och jag har varit ganska bra på att spela in filmer, haha. 
  

 
 
 

 
 
  

 

sömnlös i rydal

Publicerad 2009-01-06 05:57:28 i Allmänt,

jag slog ihop datorn och stängde av tv'n för en timme sen för att sova. men sover jag? nej. jag är klarvaken. jag förstår inte varför. jag har vikt all min tvätt, målat mina naglar, varit på toaletten 5 gånger, ätit min marabouchoklad, provat min bikini inför florida, planerat inför mammas besök, smörjt mig, målat ett andra lager nagelack, knäckt min rygg, lagt upp foton från nyår på facebook och plockat ner halva min julgran. jag ger upp.
 

I'm in love

Publicerad 2009-01-06 04:20:44 i Allmänt,

det är sant. jag och E gick förbi forever21 på mallet ikväll, och där hängde den. en svart skönhet som bara skrek annica. två minuter senare var den min. pajen har gjort comeback, denna gången i svart. men vad gör det, den är ljuvlig ändå! 
     

 
nu är micah två månader, vilket betyder att om en månad så är han under mitt ansvar. så från och med idag ska jag göra mer och mer med honom, när missy är i närheten såklart. i love it! ikväll när jag hade honom så skrattade han, för första gången. ha-ha-ha. jag vill bara ta en tugga av honom, han är sockersöt!
   
nu ligger min tvätt  i en stor hög på sängen, den ska vikas sen ska jag somna. 8-9.30 och 12-7 imorgon, det är inget att hurra över men det är okej. 
  
godnatt! 

tillbaka till verkligheten

Publicerad 2009-01-05 19:15:08 i Allmänt,

ovisshet är det värsta som finns. att bara tolka saker utifrån en själv. därför är jag glad att jag vet nu. så jag slipper spekulera och anta. vilken lättnad!
    
så, då var man tillbaka till verkligheten igen. morgonen började med ett kärt starbucks besök tsm med ylva, emma och hennes pojke. sen åkte jag och ylva och gjorde lite ärende, nödvändigheter inhandlades. i denna stund tvättar jag, slängde in mina kläder med barnens kläder, kids's laundry stod ändå på schemat så det kändes som ett smart drag :) om en stund börjar jag jobba för dagen, 5 h idag bara. mjukstart på veckan. ikväll är ett ett efterlängtat avsnitt av gossip girl. can't wait!
   



<3

tröttheten kommer krypandes

Publicerad 2009-01-05 02:57:50 i Allmänt,

min 4 timmar sömn inatt har satt spår i mig. jag är såå trött. sitter på starbucks med Y och co, emma var för trött efter hennes resa. vi får avjnuta henne imorgon istället. måndagar betyder half day off och att jag börjar 1.30. sovmorgon med andra ord. ljuvligt!

   

heartless - kanye west

på säker mark

Publicerad 2009-01-05 00:30:19 i Allmänt,

då var emma hemma på säker mark igen, det känns skönt. och min och ylvas resa in till philadelphia och flygplatsen gick bra också. jag var lite nersvös, det får jag erkänna. 
 
har nyss lagat mig lite middag, en omelett blev det. precis som hemma på vendelsfridsgatan. det smakade bra. nu ska jag åka ner till starbucks och möta upp för lite kaffe. för jag har ju för herregud inte druckit något kaffe idag.
 

JAAAA!

Publicerad 2009-01-04 20:06:10 i Allmänt,

äntligen äntligen äntligen har mamma bokat resa till mig. ord kan inte förklara hur glad jag är! den 6 februari landar hon på newark, senare på kvällen är hon är här. här. här hos mig. då har det gått exakt 4 månaders sen jag såg henne sist. det känns overkligt nära. det är bara en månad dit, fyra veckor och fem dagar. jaaaa!
  
igår var jag schemalagd till elva, men slutade redan halv tio. såg klart pretty women och vid tio begav jag mig för att sällskapa Y och co hemma hos J. vi drack vin och diskuterade värdsliga saker. 
    
imorgon är jag tillbaka till verkligheten. för det har varit tre märkliga veckor, på många olika sätt. december har varit en helt fantastiskt månad. men imorgon är jag tillbaka med mina 9 timmasdagar. men vet ni, det känns helt okej. 
  
nu beger jag mig för att hämta emma på flygplatsen. åh vilken glädje!
    
i know my exits.

åh vad jag tycker om er!

Publicerad 2009-01-04 02:05:12 i Allmänt,

åh vad jag tycker om mina barn. ja, dom är inte mina, men nästintill. när jag kom hem vid sex och skulle börja jobba så mötte D mig hoppandes och skuttandes vid dörren, mum and dad is going out to night and you get to stay home with us, woohoo! det var ett moment, jag blev varm i kroppen. det är så mysigt att natta dom. och ligga och småprata med var och en i deras sängar. D sover nu. och jag sitter nere i köket, äter sushi, och lyssnar på monitorn när B sjunger med till sin nattmusik. i mellan åt mummlar han annica. i början var det mamma, men nu är det annica. ja åh vad jag tycker om mina barn. och M och L också, mer än vad jag någonsin kunde föreställa mig.
  

a crowded starbucks

Publicerad 2009-01-03 22:24:33 i Allmänt,

det är proppfullt med människor på starbucks denna sena lördag eftermiddag. inte en stol ledig, luften känns till och med tung. men på något sätt gillar jag det, jag gillar stämningen. om en stund kommer ylva ner och sällskapar mig. thats my day.
      
american boy - estelle

tre låånga veckor

Publicerad 2009-01-03 21:19:56 i Allmänt,

jag somnade till slut igår, efter mycket om och men. klockan hann slå halv tio i sverige innan mina ögon slöt sig. så idag sov jag ut. det var en skön känsla att vakna upp och må bra på en lördagmorgon. och åkte och gjorde lite ärende. lämnade tillbaka min nyårsklänning som jag impulsköpte men aldrig använde, handlade lunch, besökte banken m.m. känner mig duktig. om tre timmar börjar jag jobba. ser fram emot det. det var två veckor sen jag hade kvällstid med barnen senast. det ska bli mys!
   
nu har emma snart varit borta i tre veckor, det känns som en evighet. ska hämta henne på flygplatsen imorgon. 3.25 landar hon, jag är glad att få hem henne igen. 
  

    

små små ord

Publicerad 2009-01-03 08:30:10 i Allmänt,

jag har fortfarande inte somnat ännu. jag förstår inte hur jag kan vara så pigg, har snart varit uppe i 24 timmar. jag måste försöka somna.
  
tänk så glad små små ord kan göra en. så väldigt glad. jag är glad. glad glad glad. men nu får det vara nog med glädjen, jag måste somna. 
     

  

benjamin button

Publicerad 2009-01-03 08:01:38 i Allmänt,

kvällen började på shabbat middag hemma hos m's kusin tillsammans med henne och barnen, mys. den fortsatte med ett snabbt starbuckbesök sen begav jag, ylva och liam oss för att se den där benjamin botton - filmen. 3h lång var den, och vet ni, jag tittade inte på klockan en enda gång. den var såå bra! 
 
städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa.
jag borde städa.
 
det är konstigt det där med tidsskillnaden. jag pratade med mamma precis på msn, hon höll morgon och jag har inte ens gått och lagt mig. men nu somnar jag.
 
kollega, louise och joe, lycka till i helgen!
 

lavagirl and sharkboy

Publicerad 2009-01-02 19:18:44 i Allmänt,

det har varit en mycket bra dag. imorse arbetade vi på vårt hemliga projekt. sen tog jag D och B till kidsU så dom fick springa av sig lite. nu sover B och jag och D sitter i soffan och tittar på lavagirl and sharkboy. jag är sådär road, men det är ganska mysigt :) helst hade jag velat somna till lite snabbt men ljudet av lavagirls brinnande hår eller sharkboys huggande hajtänder håller mig vaken. 
  

ett facit, tack!

Publicerad 2009-01-02 05:34:24 i Allmänt,

jag är trött, trött, trött. det har varit en riktig bakisdag. vaknade vid tolv, somnade om vid två, vaknade vid halv fyra, satt på starbucks nån timme, såg en film med M och L. som sagt, jag är trött, trött, trött.

imorgon ska jag jobba, första gången på en vecka. ser fram emot en heldag med barnen. 8am - 3pm, det är en kort dag. 3.30pm ska jag vara hos läkare, Y ska med som stöd. det tackar vi för! vad kvällen bjuder på vet jag inte, ringde Y innan för att övertala henne om en utgång. tyvärr verkade hon inte nappa på det, men jag fortsätter min övertalning imorgon. 

    

godnatt!

   

jag vill så gärna ha facit i min hand. jag vill veta hur det kommer bli om jag agerar på ett sätt, och hur det blir om jag agerar på ett annat sätt. och på ett tredje sätt. det hade varit mycket lättare då

b a n g !

Publicerad 2009-01-01 23:49:25 i Allmänt,

jag fattar inte varför inlägget jag skrev igår innan jag begav mig inte syns? det står att jag har publicerat det. mopp!
  
jag, Y och co avslutade 2008 med ett BANG inne i city. och vilket BANG det var! jag vet inte om det var champagnen, sällskapet eller vetskapen över att detta året var över som gjorde det så bra, men bra var det iaf. och nu är det 2009, det säger inte mig så mycket. vad jag vet är iaf att jag är på väg i rätt riktning. 
    

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela