innebandy?

Publicerad 2008-06-30 00:04:51 i Allmänt,

jag får lite abstinens. nu har alla börjat träna! jag vill också träna. jag vill också spela innebandy. det känns lite tråkigt. fan :( längesen jag saknade innebandy. jag längtar till bruce kommer hem så jag inte är den enda! fast det löser iofs inte problemet med att jag vill spela. ohwell, det suger iaf!

eftermiddag denna vecka vilket betyder 15.00-23.40, det känns sådär skoj faktiskt. gillade förra veckan, den gick snabbt. hoppas på att denna går ännu fortare, för då är det bara en vecka kvar till båstad. jeej!

nu ska jag lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon och kan fånga dagen, ROF LOL! sov gott mina vänner. puss!
 

milf

Publicerad 2008-06-29 14:27:59 i Allmänt,

det var en sjuk kväll igår. jag hade riktigt roligt! summer körde varannan vatten för att orka med men det är vi inget annat än tacksamma för. tack alla för en väldigt lyckad kväll!
 

    
  
  

  
     
 

 
stoppa fingrarna i halsen och bli smal, stoppa fingrarna i halsen och bli smal! du kan också börja vandra så att du kan sluta vandra, stoppa fingrarna i halsen och bli smal!
haha, det var nog det sjukaste!
 

"gå inte och kära ner dig"

Publicerad 2008-06-28 18:55:42 i Allmänt,

nej, det är lugnt. jag vet precis när jag stänger av! det slår aldrig fel. och varje gång hoppas jag att en dålig trend ska vända. men icke!  
 
fångad - betuddad - intresserad - kär - förälskad - besatt
eller hur sa vi?
  
skål!
  

uppenbarelse!

Publicerad 2008-06-28 11:47:30 i Allmänt,

- du ser ut som en från sagan om ringen annica!

det var det mina vänner, det som jag och sara skrattade åt på midsommar. ni vet, på bilden där sara gråter! jag hade satt en drinkpinne under min underläpp och var tydligen inte så vacker, haha. det slog mig igår när sara visade mig kommentaren om att jag liknade gollum på en bild från midsommar när jag lutar mig ner över sara i soffan. härligt, jag kanske borde söka som statist till sagan om ringen? haha, men jag tycker inte om er mindre för det ;)
  
back to work!
  

team

Publicerad 2008-06-27 16:31:37 i Allmänt,

idag frågade emil vad jag egentligen skrev i min blogg. om jag skrev om vad jag gjorde om dagarna bara? jag svarade att jag skrev om allt. om jag är väldigt glad så skriver jag det, om jag är väldigt ledsen så skriver jag det. om det är ett mellanting så skriver jag inget alls. samma sak gäller om jag har gjort något väldigt väldigt skoj, då skriver jag det, och om jag haft riktigt tråkigt! ofta skriver jag om vad jag ätit eller något jag planerar att göra, eller något jag längtar efter. så i dagsläget mår jag riktigt bra, har haft en bra dag, ätit en god röra till lunch, ska möta sara i stan om en stund och längtar tills imorgon. utanför denna klassiska bloggram vill jag passa på att konstatera att det är fint att erbjuda att dela sin lunch med någon som inte har med sig egen.
  
puss!
  

du utan dator, är som en tant utan rullator!

Publicerad 2008-06-26 22:11:22 i Allmänt,

jag har längtat efter mitt choklad hela dagen. och nu sitter jag här med det, underbart! på min matta med datorn i knäet och ser på fotboll. är inte så trött, tänkte diska och förbereda lite lunch till imorgon.
  
jag kan räkna mina små kompisar jag haft på ryggen på en hand. men tro fan inte att det kommit en giant när jag planerat att ha en tubtopklänning (för ovanlighetens skull) på lördag. det är inte okej!
  
min mamma brukar inte säga så grova saker. men i bilen på vägen hit för en stund sen så kläckte hon av sig något som jag inte ens kan skriva här, hahaha. det kändes inte alls likt min mamma, mer som något som charlotte skulle kunna säga eller någon annan i min klass. men jag gillar det ;)
  
för någon vecka sen så stod jag och valde mellan två nagelack. ett billig och ett dyrt. jag tog det billiga för jag var sniken och tänkte hur dåligt kan det egentligen vara? men jag gjorde ett stort misstag. det är jättedåligt! jag får måla varje dag om det ska vara någorlunda fint. lass! jag lär mig av mina missatag. 
   
det blev många små notiser idag, många ointressanta. men ikväll känner jag mig lycklig. av ingen speciell anledning alls egentligen, bara genuint lycklig. lite så att jag sitter och ler för mig själv!
  

  

livskvalitén

Publicerad 2008-06-25 22:19:29 i Allmänt,

jag gillar vardagslyx, dessa småsaker som gör livet lite lättare. inge stora utsvävningar nödvänligtvis, som min blommiga klänning, utan bara småsaker som får mig att må bra. en fika får mig att må bra, likaså godis från hemmakväll mitt i veckan och inta dimman.

jag gjorde en tripp till staffanstorp innan ikväll. lämnade lite tvätt, åt två äggmackor och drack en kopp kaffe. vill ni veta något sorgligt? jag måsta lämna tillbaka min overall innan jag får ut min körersättning. fan fan fan, och fan! så imorgon åker den med mig i väskan till jobb så jag kan åka och lämna den när jag slutar. jag ska lämna tillbaka den skitigt!

jag gillar att googla folk, iofs är jag ganska lättroad!
   

i came for you

Publicerad 2008-06-25 16:47:33 i Allmänt,

- jag ringer dig angående ett ärende!
- vad?
- jag känner att jag vill bli berusad!

ååh vad jag älskar det! jag längtar. jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret. jag ska snåla fram tills på lördag så jag har råd att riktigt gotta mig. idag försökte emil proppsa på mig ett maxbesök på lunchen men jag drack min yogurt istället. och det, det var stort av mig. 
 
det har varit en mycket bra dag på jobbet :)
 

  

tidigt, tidigt åh så tidigt

Publicerad 2008-06-25 06:13:25 i Allmänt,

det är tidigt, jag är trött. men har sovit nästan nio timmar inattt! halv ni satte jag min mobil på ljudlös och somnade in. jag behövde det. nä, lite kaffe på detta!
  

liggalinne och genvägsbyxor

Publicerad 2008-06-24 20:38:51 i Allmänt,

för några dagar sen så slängde jag av mig en kommentar om att kan blondinbella så kan jag. men jag tar tillbaka det när jag inser att hon kunde ha miniklänningen utan något under bara för att hennes vänner inte sa till henne att hon inte kunde ha det. tur att jag har vänner som säger till mig när något är för kort, haha. det är nästan som att hålla bak håret när man kräker ;)

allsång på skansen är pinsamt dåligt i kväll, synd!
- jag var ju borta i femton år efter min sista stora grej.
eller ja, som jag trodde var min sista stora grej.

det var din sista stora grej!  
dem borde välja sina artister med omsorg!
     lasse berghagen i mitt hjäta, åt skogen med anders lundin!
   
AHH det fattades bara att krister sjögren kommer in och sjunger I love europe!
  

special K

Publicerad 2008-06-24 18:16:50 i Allmänt,

jag brukar alltid nöja mig budgetmat. skulle aldrig få för mig att handla scan framför något annat okänt korvmärke bara för att det är scan. och vanlig basmat brukar ungefär smaka detsamma mellan de olika märkena. därför nöjar jag mig galant med coop, eldorado, extra och willys egna varor. men jag gjorde ett huge misstake igår när jag handlade coops flingor som tydligen (efter jag frågat) skulle motsvara kellogs special K. men vilken besvlikelse! det var bland det torraste jag varit med om. nä tack vet jag för att det finns kellgos special K.


     

vilken dag

Publicerad 2008-06-24 17:27:27 i Allmänt,

jag är helt slut. vakna annica, vakna! vaknade halv fem imorse med telefonen på magen, fjärkontrollen bredvid mig och tv och lampan igång. ett tecken på att jag sovit djupt kanske? men när jag en timme senare steg upp var jag inte pigg för det. tvärtom däremot, hur jäkla trött som helst! så dagen har varit seg med endast några få ljusglimtar.  

jag känner för att äta något riktigt gott. det lutar åt lite mackor och ett besök på hemmakväll :) det var längesen nu! säkert ända sen förra veckan.
  

I can be jello

Publicerad 2008-06-23 17:40:58 i Allmänt,

jag är trött. kunde inte somna igår, när jag tittade på klockan sista gången stod den på 01.33. en stund senare vaknade jag av att min mobil ringde, jag sneglade på klockan och den visade 02.15. när den ringde 05.30 var det dags att gå upp. har varit förvånandsvärt pigg idag men nu kommer tröttheten. en powernap väntar!
  
på jobbet rann tiden iväg och dagens kändes en halv timmer lång. jag gillar dessa dagar. känns som ett teckan på att man trivs. och det är guld värt att få samåka också, både ekonomiskt och bekvämt.
   

seth

Publicerad 2008-06-22 22:59:08 i Allmänt,

har målat naglarna, lagat lunch till imorgon och gjort en checklista för veckan. nu ska jag titta upp passmyndigheternas öppettider sen ska jag somna in. sov gott!
  


han är min blivande man..
  

moget

Publicerad 2008-06-22 22:10:21 i Allmänt,

det var längesen jag sa ordet moget med en touch av ironi, men nu har jag inget annat val; MOGET!

loggade in på min cultural care sida och såg att det fanns massa ny information. viktigt information som onödig. mycket om avresa, trainingschool i NY och olika formulärer. njöt när jag länkades in på St. John's University, ska bo och leva som en student på deras campus under trainingschool. dock blev jag lite orolig när jag såg att den guidade turen i NY är obligatorisk vilket betyder att jag inte kan åka på den guidade SATC-turen. det där måste jag lösa!


  

fonduemåndag?

Publicerad 2008-06-22 18:50:07 i Allmänt,

är det fortfarande fonduemåndag på elyse?

saras rensning av garderoben smittade av sig. började för en stund sen men tog en matpaus nu. det blev gröt, finns det något lättare? det är ungefär i samma klass som snabbmakaroner. guld värt! iaf, ska fortsätta rensa om en stund. tänkte gå på skorna innan jag fortsätter med kläderna. ska somna in tidigt, har förmiddag veckan som kommer. blir hämtad halv sju. oh my!
   

full galopp

Publicerad 2008-06-21 23:25:20 i Allmänt,

herre jesus vad roligt det var igår. dagen startade tidigt hos linda och avslutade med ett klassiskt slagtbesök. jag gick all in, jag mår som jag förtjänar. bakfyllan kom vid 17 tiden och då kom den regält. men efter några vändor på toaletten mådde jag bättre. utöver detta har det varit en härlig dag. det började med att linda låg i min säng och kläckte av sig "nä ska vi ta tag i våra liv och åka till hjärup och titta när jenny klipper johanna". så det gjorde vi, tog buss och tåg till hjärup och spenderade dagen där. avslutade med en burgare och bönsallad toppat med efterrätt på max, precis vad jag behövde. jag tror att jag har skrattat 90% av denna dagen. vet inte om det beror på antalet timmar jag sovit inatt, dagsformen eller sällskapet men jag älskar det. 
   

glad midsommar

Publicerad 2008-06-20 13:36:21 i Allmänt,

HA, vilken töntig rubrik. men jag menar det! :)
  
jag är tung i mitt huvud idag. men det var trevligt igår, väldigt trevligt! och ännu trevligare hoppas jag att det blir ikväll. men känner att det inte kan bli annat än lyckat. dock har jag ingen nubbe, men det måste man väl inte? istället har jag väldigt många öl. ikväll ska jag in i dimman, hoppas att så många så möjligt följer med mig.
  
idag var det en snubbe som försökte sälja in en mobil hos mig när jag stod i kön på EH med sara. det började med att jag tog upp min kamera och han frågade hur många pixel den hade. jag har ingen aning om sånt men han sa att hans mobil hade 5.2 och min kamera hade 4.0. vilket betydde att jag borde köpa en sån mobil som han hade. tyckte han. han började visa bilder och filmer på när han hade fångat en 4 kg tung fisk. haha, jag och sara stod bara och skrattade. vad sysslade han med? han stack också in med att han stötte inte på mig, han ville bara visa sin telefon :S världen är allt underlig!
  
så fina vi kommer vara ikväll!
       
ps. det var någon som stal min frapino idag. vad händer då?
  

yea

Publicerad 2008-06-19 21:40:46 i Allmänt,

jag har alltid avundats mina jobbande vänner som fått sommarpresenter av sina arbetsplatser. men nu slipper jag göra det, för idag fick jag en sommarpresent av axis. det är ett kit bestående av massa grillsaker. nja, kanske inget jag kommer ha nytta av men det är tanken som räknas.

jag fick också reda på att jag har komptimmar att ta ut varje månad. inget jag någonsin vetat om, vilket betyder att jag blev måttligt lurad när jag jobbade där sist. men men, nu vet jag iaf!

plus att jag fick sluta tidigare idag :)
  

sovmorgon

Publicerad 2008-06-19 10:00:45 i Allmänt,

okej, det blev ingen sovmorgon. ställde klockan på halv tio. så ingen ordentlig iaf! känner att jag skulle kunna göra vettigare saker. det blev förresten ingen tvättid, jag ångrade mig. haha, otippat va? ;) 
 
  
  
en tidig morgon på EH för något år sen.
  

att hetsäta

Publicerad 2008-06-19 00:39:32 i Allmänt,

jag har nyss hetsätit en påse med mandel- och nutellakex som jag fick av min handledare. det är något av det godaste jag smakat. var lite skeptisk, de såg räliga ut. men som det kan bli! m-m-mmm. 
  
vanligtvis sparkar jag bort posten innanför dörren och tittat på den några dagar senare när jag sitter på toaletten. men när jag nyss kom hem dök jag ner och slet upp kuveret, och det var precis vad jag hade hoppats på; efterskatten! 
    
jag klarade av dagen bra må jag säga. glad att jag hade kollega med mig, dock gick det väldigt snabbt. fick tillbaka känslen i armen vid 17 tiden. först var jag glad, men då kom smärtan. gud så ont det gjort ikväll! och på tal om ikväll, va fan hände i sverige - ryssland matchen? lyssnade på den på jobb men hörde knappt något. hade oturen att stå mellan de två datorerna som hade radiosporten på. för med tanke på att den ena var fyra sekunder efter den andra så lät det mest som massa blahaj.
 
även om dagen varit bra så har den varit väldigt lång. är hur trött som helst nu så tänkte somna in och sova lääänga imorgon. kanske till och med tills jag vaknar av mig själv? åhnej, då får jag inte ut så mycket av dagen ;)
    
sov gott!
  

rise and shine

Publicerad 2008-06-18 09:15:54 i Allmänt,

jag samlar vuxenpoäng, gick upp halv åtta och la in rentvätt och sorterade smutstvätt. för vet ni vad? jag hade tänkt boka tvättid nere i mitt hus. woohoo! dock har jag än sålänge bara tänkt det. sen åt jag gröt och tittade på nyheterna. nu har jag nyss packat lite inför dagen. hade inte tänkt åka hem om innan jag jobbar. vålgästar kanske mamma.  

ska bege mig snart, ha en bra dag!
       

26,3 år

Publicerad 2008-06-18 01:07:44 i Allmänt,

ja det där vuxenpoängtestet har inte ungått mig heller. var tvungen att prova, och enligt vuxenpoängsstyrelsen i sverige skulle jag vara 26,3 år. hm? jag är nöjd, haha.

nämnde skeden i mitt förra inlägg, tycker att det borde vara en mänsklig rättighet. inte?

nu ska jag tvätta fötterna och gå och lägga mig.
    

getto-annica

Publicerad 2008-06-18 00:49:18 i Allmänt,

det har varit en fin dag. vaknade vid nio och gick ner och tränade, sen kom charlotte på frukost och därefter åkte jag ner till mobilia och träffade jensan. började jobba tre och anlände nyss till vendelsfridsgatan. är trött i rygg och fötter, kommer nog sova gott. gud vad jag hade velat skeda inatt! men icke, som det kan bli! ;)

imorgon gäller det, ska ta ut min p-stav. jag fasar! hört att det ska göra tusen gånger ondare att ta ut den som att sätta in den. nu har det varit där i över 3,5 år och fått gott om tid att växa fast i min arm. kollega, håll min hand! :(
och på tal om kollega, jag blev rörd. jag kommer också att sakna oss, väldigt mycket!
      

   
jag längtar tills midsommar! vet ni varför? för jag ska vara med mina vänner, men ingen jensan :(
  

all night long

Publicerad 2008-06-17 00:49:09 i Allmänt,

05.30 - klockan ringer
05.50 - stiger upp
06.25 - går ner till bilen
06.50 - entrar jobb
06.55 - loggar in
06.58 - går inte till chefen, berättar att jag är i fel skift
07.02 - loggar ut
07.03 - kör till staffanstorp
07.20 - går ut med sixten
07.45 - somnar
11.38 - vaknar
14.58 - loggar in
23.40 - loggar ut
23.45 - inser att jag glömt mitt choklad

    
nu är jag i rätt skift, känns skönt. dock lämnar danni redan på måndag, det är egentligen inte okej. men vad ska jag göra. var roligt att träffa alla idag iaf, höra allt skvallar. insesten är nästan lika grov som i stanstadfamiljen ;) men bara nästan. det fanns iaf lite smaskiheter. 
  
praha-delux! :(
 

bedtime

Publicerad 2008-06-15 23:20:36 i Allmänt,

det har varit en bra dag. klockan ringer 5.30 imorgon så nu bär det av till sängen. jag har låtit bli att ta bort min maskara nu när jag ska sova så sparar jag några minuter imorgon, varje minut sömn är guld värd. sov gott!
 

en sommar utöver det vanliga

Publicerad 2008-06-14 12:55:10 i Allmänt,

nu har jag mejlat min mentor tre gånger utan svar. har hon fått mitt omdömme? när ska vi ha vårt samtal? det hade varit skönt att kunna gå på sommarlov utan att oro sig för betyget på praktiken. och med tanke på att hon inte ringt min handledare så undrar jag va fan hon sysslar med? GAH!

det har varit en storm i PA som gjort hela området strömlöst i fyra dagar. vi kan ju hoppas att sånna hemskheter bara händer nu och inte sen. jag vill bara att månaderna ska gå snabbt nu, jag längtar. men jag längtar till mer. jag längtar till min dator kommer i mina händer. och jag längar till tennisveckan. och jag längtar  till 25 juli men dock ännu mer till den 25 augusti. och jag längtar till båstad outdoor open.

jag hoppas på en sommar utöver det vanliga. är det för mycker begärt? :)
  

nej

Publicerad 2008-06-14 12:22:25 i Allmänt,

det är inte okej!

jag har sovit ut idag, vaknade 11.40. underbart, jag behövde det efter gårdagen. känner mig näst intill utvilad nu. tänkte äta och måla naglarna nu, he på he!
    

till summer:

Publicerad 2008-06-14 01:45:32 i Allmänt,


det har varit en lååång dag med både VFT och jobb, 7.00-22.40. hämtade upp jensan på vägen hem från lund efter jobb för att träna. jag vann på nisse, jag är mästare!

summer, jag kom på vilken du menade:


   

guidad SATC-tur

Publicerad 2008-06-12 23:06:47 i Allmänt,

en del människar gör en sådär genuint lycklig. dem ska jag ta vara på.

imorgon är det en lång dag. sista dagen på praktiken 7,30-14,00 och första dagen för sommaren på jobb 15,00-22,00. även om det känns som en tuff dag så ser jag fram emot den med blandade känslor.

summer berättade för mig att man kan åka en guidad sex and the city - tur i new york. eh okej, hur fantastiskt är inte det? jag ska googla det innan så jag inte missar den, haha.

ps. jag klarade mig från utegångsförbud ;)
 

pissdag

Publicerad 2008-06-12 15:26:29 i Allmänt,

vanligvis älskar jag att vara student. maj, juni och juli hatar jag det. maj månad trillar det in 3700:- på kontot, juni 0:- på kontot och i juli en halvmånadslön. det säger sig själv att juni månad är värst. och min kamera kom tillbaka från reparationen idag, 190:- självrisk och 299:- ny försäkring. BOOM!  

så sitter jag här hemma och tittar mig omkring. denna stund är jag inte lycklig över att ha min blommiga klänning eller bomullslent toalettpapper. i denna stunden hade jag hellre haft pengar så jag kunde köpa glass till mina barn imorgon och blommar till karin, maria och kerstin. det är lätt att vara efterklok. återigen handlar mina problem om prioriteringar. jensan gick och la sig för att hon var arg, jag går och lägger mig för att jag är ledsen..
   

bää

Publicerad 2008-06-11 23:45:25 i Allmänt,

jag tror att jag är kär i grymtroligperson, vilken kille!
och vilka kommentarer, åsikter och tankar.
bää!

minns inte vem jag diskuterade med att linda rosing aldrig la ut bilder på sin dotter i sin blogg. men iaf, plötsligt är den full med bilder på henne! tyckte hon var söt, får hoppas att hon inte slutar upp som sin mamma. 
     

jag saknar min kamera

Publicerad 2008-06-11 23:12:34 i Allmänt,

louise efterlyste sin kamerasladd, hon fann den. jag efterlyser min kamera som är på lagning efter missödet med salladsdressingen. eller ja, efterlyser är väl fel ord men jag saknar den lite. saknar att sitta och titta på vad jag gjort under dagen och le åt det :) dork-annica, i know. hade jag haft min mobil med sladd så hade det inte varit så farligt, men nu har jag inte det heller. oh :(
 
när jag tänker på en kortlek så tänker jag genast peter eller över eller under. men jag och min mamma spelade kort idag, och det var inte något av ovannämnda kortspel. det var längesen jag gjorde det nykter. men det var roligt, vi spelade tolva och jag vann vilket gjorde det ännu roligare. hemma på vetevägen spelade vi alltid kort på kvällarna, gin rummy eller chicago. det var tider det :)

mitt kaffeberoende har blivit lite överdrivet. jag dricker flera koppar om dagen. jag måste sluta med det, måste trappa ner lite. har bestämt mig för att bara dricka kaffe på morgonen. och en kopp då bara. för att slippa huvudvärk ;) vi får se hur länge jag klarar det. men charlotte klarade det så hon får vara min förebild!
  


vänner, jag LÄNGTAR!
 

vilket misslyckande

Publicerad 2008-06-11 14:50:01 i Allmänt,

det funkar inte att göra en smoothie utan banan som en ingrediens. vilket misslyckande. men man lär sig av sina misstag!

en månad kvar..
 

dag 3 av 21

Publicerad 2008-06-11 11:13:31 i Allmänt,

träningsvärk i mage, armar och lår. magen är inte nådig. jag är lika rörlig som ett kylskåp. jensan kommer senare, ska träna och sen ner till stan och träffa ulle. ska mysigt :) jag har redan bestämt mig för att jag ska ha en chai, haha, får passa på idag när det är pissväder.

jobb, jadå! skulle börjat på måndag, men det blir nu på fredag istället. jag ska erkänna en sak, jag längtar lite. trivs där! och jag vill tillägga att det finns få arbetsgivare som britt-marie på effekt som är så trevliga, hjälpsamma och ödmjuka. dock är det lite surt att jag jobbar ända till den 22 augusti med endast tre lediga veckodagar. pengar, det är så jag får se på det!

det blev inget kryptiskt inlägg, jag är bättre än så!
istället blev det ett glatt :)
  

åsa

Publicerad 2008-06-11 09:36:47 i Allmänt,

jag hörde nyss på nyheterna att invånarna i Åsa fick komma tillbaka till sina hem i morse efter skogsbränderna i halland. pinglor, det med andra ord tur att vi inte flyttade dit! puh ;)

kollega, det där är fina ord. gud!
  
fan fan fan, var är solen?

och ursäkta mig, men har ni hört kishti tomitas låt? OH MY! inte nog med att hon tror att hon är 15 år utan den är riktigt dålig också.!

dag 2 av 21

Publicerad 2008-06-11 00:04:44 i Allmänt,

än är jag på. starkt jobbat annica! dock med en jäkla träningsvärk. men den försvinner väl under morgondagen. men det är skrämmande så otränad man är. eller ja, så svag egentligen. galet! jensan har lovat att kalla mig biffen sen. cant wait!

att prioritera är svaret på många av mina problem och när det uppstår problem runt om kring mig är svaret detsamma. varför är det så jäkla svårt då? och från att tänka vad jag kan leva med till att tänka vad jag inte kan leva utan. hur svårt kan det vara? nä fuck detta, nu går jag och lägga mig. 
          
ps. summer, mission completed!

dag 1 av 21

Publicerad 2008-06-09 23:28:00 i Allmänt,

vi körde en mjukstart idag. vi får se hur många dagar jag orkar hänga med i detta tempo, haha. men jag ska göra mitt bästa för att sällskapa :) heja heja heja!

ska ta bussen 8.50 imorgon för att ta tåget till lund. ska vara på effect klockan 10 och skriva papper etc. hoppas på en bra dag!

sov gott!
  

en liten notis;

Publicerad 2008-06-09 15:35:14 i Allmänt,

det har inte gått att nå mig på mitt gamla nummer sen lördagskväll. samtal och sms har inte kommit fram, det är inte som jag jag ignorerar. har ett preliminärt nummer nu, skulle ta 6-8 dagar att flytta över det gamla till det nya sim-kortet. tills dess; ni når mig på 08 702 00 90, ha det så bra!

mammsen hämtade mig klockan nio sen begav vi oss till skanör. kände lite halvtråkigt iom molnen men dom försvann med tiden och det var superhärligt väder. mös, fikade på bullar och kakor, drack kaffe och njööt! jag njuter när jag är där.

jag klarade min salstenta, woohooo! hade redan skrivit in omtentan på lördag i min kalender men det är bara till att stryka det :) nu väntar jag bara på svar från hemtentan jag lämnade in förra veckan. klara jag båda är jag inget annat än lycklig!

SMOOTHIE!

kom med det då, jag är beredd!
     

1 st 3G telefon

Publicerad 2008-06-08 18:30:41 i Allmänt,

ett stort tack till tony tiger som så snällt lånar ut sin 3G telefon till mig. vad skulle världen varit utan dessa snälla själar?



nämen se vad linda hittade :)
 

sååja

Publicerad 2008-06-08 02:02:55 i Allmänt,

tog mig hem till mamma, vågade inte sova själv. hur fan ska jag klara mig sen? så, nu har jag sagt det, för jag är ju medveten om det. men det kommer bli bra. ja, det kommer det. hon hade en mobil med kontantkort att låna ut också. det kontantkortet jag köpte från 3 igår och planerade ha i min telefon till jag åker, för mitt abonemang går ju ut nu, fungerade ju inte, det stod bara "sätt i simkortet" när jag skulle sätta på mobilen. och då ska det nämnas att jag provade med tre olika telefoner. ohwell, det löste ju sig för ikväll iaf. 

nu tänkte jag somna in. sov gott!
tjaarå
 
m, 2 pure idag? ;)
 

lass!

Publicerad 2008-06-07 23:00:47 i Allmänt,

TUDU - SIM inaktivt

jag lever, dock isolerad från omvärlden. smått panikslagen, men jag lever.
mobiltelefonen är min livlina för att våga sova själv.
tänk om det händer något? tänk om jag sätter något i halsen eller skadar mig?
lass att vara isolerad från omvärlden då..  
  nä, det är inte okej!
  

dagsform; tveksam

Publicerad 2008-06-07 18:06:04 i Allmänt,

jag känner mig inte i form idag. idag är en sådan dag där det mesta känns jobbigt. saker som inte ens är jobbiga annars! men som färgas av dagsformen. huvudvärk är en bidragande faktor till dagsformen, men dock så mycket annat också. att entra ett dansgolv idag är inget alternativ. jag ska inte skriva mer nu, finns en risk att jag blir för djup. och den risken vill vi ju inte ta.. 
    
ett misslyckat försök till att provocera..
  

rise and shine

Publicerad 2008-06-07 09:38:51 i Allmänt,

vaknade fyra inatt och kände mig utvilad. somnade om och vaknade återigen kl nio och kände mig utvilad. då kändes det dumt att ligga kvar. hade det regnat hade jag nog gjort det, men inte när solen skiner som den gör idag! hoppas att det inte blir som igår, att det kommer små lömska moln. det är inte okej!
 
tänkte nyss skriva att jag skulle fånga dagen, men det hade varit till överdrift för jag hade bara tänkt gå ner till ica och handla frukost. fast nu blev jag lite sugen på att köra till mammsen och spendera min förmiddag där. hm what to do?

ohwell, ha en bra dag iaf!
 


"linda what are you making?"
 

sann glädje

Publicerad 2008-06-06 15:50:17 i Allmänt,

om jag har min balkong vidöppen så hörs det ganska tydligt upp hit från gården. för tillfället är den några familjer som släpat ut en pool där alla badar. en sån liten pool med en halv meter hög kant bara. just nu plaskar där runt en liten flickan och sjunger; boom boom boom mama mia mama mia oooiaaa! ett grovt plagiat av venga boys, ABBA och zlatan-låten! men samtidigt en härlig mix ;)

peter jöbacks album flera sidor av samma man är verkligen underskattat. det är nog den enda äkta skivan jag äger! den och orup. annars kan jag inte minnas att jag köpt en skiva sen jag var femton!


     

I ♥ min mixer

Publicerad 2008-06-06 12:31:39 i Allmänt,

banan, mjölk och annansjuice är en otroligt god blandning. synd bara att jag tappade glaset på väg ner till gården för att avnjuta min frukost :S tur att jag hade tagit ett plastglas. synd bara att det var den sista bananen och sista droppen mjölk. men jag är inte bitter! jag hann ju iaf smaka på den :S
 

publishme?

Publicerad 2008-06-05 23:00:23 i Allmänt,

hm jag fattar inget! strange. ohwell!

gud vilken mysig kväll det har varit. såg på "Matchen med stort M" i solens sken för att sen åka hem till mamma och äta glass med chokladkross i! m-m-mm! såg på DH-avsnittet från förra veckan och snart ska jag sätta igång med avsnittet sen i förgår. tror jag ska sortera lite i min byrå samtidigt. det behövs, ingen av lådorna går att stänga utan att jag behöva trycka ner det som kommer i klämm! 

har jag sagt att jag har slutat skolan nu? OOOH JA! iofs så blir det väl en omtenta den 14 juni men det är fan frågan om man inte ska skjuta fram den och göra den i augusti istället. hade varit skönt med lite lov innan jag börjar jobba den 16 juni. det behöver jag. och man måste ju ta vara på tiden, eller hur? ;)
   

gårdagen i ord

Publicerad 2008-06-05 14:37:30 i Allmänt,

anlände hos a-m redan vid halv fyra. mös i trädgården med god mat och dryck, bad, cheesecake, musik och studsmatta. och framförallt av sällskapet! det var en toppenvkäll med andra ord. steg upp klockan sju och åt frukost i trädgården. gud vad jag saknar att bo i hus! :(

du duger som du är!

legat nere på gräset nu nån timme, blev dock lite rädd jag vaknade. för det betydde ju att jag somnat :S och tanken av att ligga och sova alldeles ensam på en allmän gräsplätt skrämmer mig lite faktiskt! nu har jag iaf kommit upp igen, ska ta mig något och äta sen tänkte jag ge mig på symaskinen. jag inte är hälften så duktig som jensan men det ska säkert bli bra! 
   

vilken morgon!

Publicerad 2008-06-04 13:00:50 i Allmänt,

vaknade av att charlotte ringde och väckte mig klockan nio, precis som bestämt. tack! en min senare knackar det lite nätt på dörren. mitt hjärta slog dubbelt så fort och bättre blev det inte när jag hör hur någon sticker in nycklarna. det gick runt i huvudet på mig och förutom jag så är det bara mamma och jensan som har nycklar. utanför stod mamma och sixten med en påse nybakade bullar, kanelsnäckor och kvällsposten. lovely! så vi gick ner till gräsplätten här nedanför, bredde ut en filt och slog oss ner och avnjöt en frulle med kaffe i solen. som sagt, lovely! mamma och sixten avvek efter någon timme men jag har legat kvar fram tills nu. känner att senaste tidens tankeverksamhet har tagit all min energi och ork.

nu har jag skickat in tentan och ska åka ner till skolan och lämna en massa papper och boka tid hos studie- och yrkesvägledaren. sen bär det av till a-m. det kommer bli en bra dag idag..
   

big nono!

Publicerad 2008-06-04 00:18:06 i Allmänt,

jag fick nyss en eventförfrågan på facebook, reunion för årgång 88! eh okej? haha, big nono!

nu tänkte jag somna in, charlotte ringer och väcker mig klockan nio och då tänkte jag vara pigg. planerar att ligga ute i solen på förmiddagen för att sen åka ner till skolan och lämna in tentan, min omdömesblankett, utvärdering av kvällsseminarie samt att försöka få tid hos studie- och yrkesvägledaren (svårt ord att uttala). planerade att boka tid för visumfoto och beställa pass också men skjuter nog upp det till nästa vecka när skatten förmodligen kommit :S
det ska nog bli en bra dag!

sov gott!
  

blondinbella

Publicerad 2008-06-03 17:48:23 i Allmänt,

det är inte ofta som jag känner att jag får ut något av blondinbellas blogg, dock mer än vad jag får ut av kenzas vilket är ingenting (tror jag läser den bara för att hon är snygg), men idag hade hon lagt in en artikel om björklund och hans skolpolitik. det passade nästan lite för bra med tanke på att jag just idag sitter och kämpar med fråga 4 som, tro det eller ej, handlar om just björklund och skolutveckling. detta är nog få av de frågor jag någosin fått på en tenta som jag känner ett litet intresse för.
    

omtänksamheten själv

Publicerad 2008-06-03 16:25:29 i Allmänt,

min någon är en fin människa. inte bara för att hon kom och tänka på mig innan idag på systemet utan för att hon är den hon är. hon är omtänksamheten själv och det går inte en dag då jag inte tänker hur glad jag är att jag har henne..

"jag ska ringa till lars larheden och säga att du skrev din uppsats på fyllan. alcoholic, alcoholic, alcoholic!"
 

thanks

Publicerad 2008-06-03 14:54:19 i Allmänt,

när man inte tänker själv så är det bra att ha vänner som gör det åt en. om inte charlotte ringt mig nyss från systemet och frågat om jag velat ha något så hade jag nog kommit tomhänt till a-m imorgon. och det hade ju inte varit så lyckat! ska kämpa ner fråga fyra på papper nu sen är jag klar och imorgon förmiddag återstår det bara lite finslipning. sen bär det som sagt av hem till a-m. ser fram emot det. sola, bada, grilla och umgås hela dagen! lovely!

förresten, menar människor allvar när de säger att sunft förnuft är en bra ledstjärna inom skolutvecklingen? jag hoppas inte det. för sunt förnut känns allt mer sällsynt..
  

mat

Publicerad 2008-06-03 13:07:16 i Allmänt,

startade dagen med en morgonpromenad, igen! vad är det som händer? haha. dock ångrade jag mig lite halvvägs, vilken orkan det är ute! galet, höll ju på att blåsa bort.

när jag tömde min kamera och mobil på bilder så märkte jag att jag börjat fota min mat. hm why? ingen aning. men när jag ser bilderna blir jag nästan lite stolt över mig. vi snackar inte pasta med tomatkross längre, nu snackar vi god mat ;)

     

     

m-m-mm!

färs-annica, del 2

Publicerad 2008-06-02 23:13:02 i Allmänt,

jag har nyss tagit fram nötfärs, för imorgon ska det fan inte bli några gummibitar till middag. det ska bli ordentliga fetaostbiffar! m-m-mm, jag längtar redan. framförhållning annica, bra där!

kom precis hem från en mysig kväll. var i västra hamnen med jensan och avnjöt en frapino, dock inte med en espresso i. då hade jag varit klarvaken till gryningen. ja jag vet, jag kanske inbillar mig lite men det är inte värt ett försök! det fick bli en med vaniljsmak istället. chokladen var slut. vilket i-landsproblem! jag lever för dessa kvällar, kvällar med mina vänner dvs. ja då är ju utgångar inräknade också ;)  

image326

 m, nu ska jag somna in till ett gossip girl avsnitt. det är sant, tyvärr! ROF LOL!

sov gott!
   

färs-annica

Publicerad 2008-06-02 19:41:54 i Allmänt,

jag är ingen köttbitsmänniska. långt ifrån! jag är mer en färsbiffsmänniska. det visade sig för en stund sen när jag skulle steka en köttbiff som jag hittat längst in i frysen när jag letade efter bär. istället för en somrig sallad med en god saftig biff blev det en somrig sallad med två sega klumpar. vilken flopp! hädanefter kommer jag hålla mig till nötfärs eller kyckling!

nu är fråga 5 avklarad och endast fråga 4 återstår. men det blir morgondagens projekt! ska snart hämta upp min kärlek och åka ner till bo01 för att avnjuta en glass. eller kanske en frapino med espresso :)

image325

LOVE!
 

en vandrande p-stav

Publicerad 2008-06-02 14:02:27 i Allmänt,

min p-stav har börjat vandra i min arm. i dagsläget är den typ 5 cm från där den sattes in. fast det kanske är normalt? har googlat det men hittade inget svar. borde den inte sitta fast i alla vävnader nu? det är iaf vad jag har hört :S har ringt vård centralen i två veckor nu utan framgång. bra med telefon tid 3 ggr i veckan á 1h. jäkligt bra!

har kommit i gång med min tenta nu, fått ner punkter till fråga fem nu som bara ska utvecklas lite. känns skönt. promenaden hjälpte nog. har hittat en riktigt bra runda på ca 50 min. ner mot limhamn, sen mot bruce, sen mot pildammarna och sen hem. det är glädje! 
 
malle ringde innan och berättade att martina hade adopterat mig, haha. skämt å sido, men hon har också varit i philadelphia som au pair och satt inne med massa bra tips, erfarenheter och knep. ska ringa henne i dagarna! känns betryggande måste jag säga. dock varandes jag för hennes 7 fotoalbum! men det ska jag nog klara av ;)
 

upp och hoppa

Publicerad 2008-06-02 10:31:25 i Allmänt,

jag skäms när jag ser skådespelarna i nya tider. såå dåliga dem är! på rak arm kan jag inte säga någon svensk tv-serie med bra skådespelare. tänk tre kronor, vita lögner och vänner och fiender.. oh my!

inatt har jag sovit 12h, otroligt skönt. känner mig utvild idag. ska ut och gå en promenad nu sen ska jag sätta igång med min tenta. vilken ångest! får handla hem något gott på min promenad så det känns lite lättare :) 
  

dop och kvällspromenad

Publicerad 2008-06-01 20:59:25 i Allmänt,

idag döptes lillan, det var fint. rörande! såpass rörande att mina ögon vattnades! rolig att träffa sanna och hennes lille noel också. oh my vilken babyboom! 

i nuläget ligger jag i min säng, med datorn på magen, och sover med ena ögat. jag är såå trött! natten bjöd på 3-4 timmars sömn vilket betyder att jag kommer sova gott inatt. har kämpat för att hålla mig vaken nu i flera timmar för att sömnen ska ligga rätt på dygnet. ska vila ut ordentligt till imorgon, måste fortsätta med min tenta då. tre dagar kvar, det ska vi klara!

det var riktigt trevligt igår, och höör sen ;) sprang på big och anneli, det var nog ett år sen sist! plötsligt blev jag sugen på grillade bananer och rövhålsgodis. åh vilka tider..

sov gott!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela