Zzzz

Publicerad 2012-01-31 20:22:57 i Allmänt,

det ar helt otroligt vad jag ar trott. ska dricka en kopp kaffe sa att jag orkar stanna uppe nagra timmar till. maste klura lite pa mitt examens arbete. vad fan ska man skriva om?

ps. jag kom in pa matematik kursen.

over and out!

99 av 100

Publicerad 2012-01-25 10:31:09 i Allmänt,

99 av 100 dagar sa saknar jag inte innebandy. idag ar inte en dag da jag saknar innebandy, men jag saknar att traffa alla mina fina vanner varje dag. manga ganger kunde det ju bli upp till fyra fem ganger i veckan. traning, match och sa. fan vad bortskamd man var.     

second wind

Publicerad 2012-01-22 21:54:26 i Allmänt,

jag sitter med ena ogat oppet i soffan tillsammans med mamma. hon snarker gott och jag ska alldeles strax gora detsamma. det har varit en lang helg med knappt nagon vila alls, det kanns in benen. imorgon blir det skola och lunch med kollega. me like! sedan ska jag ta det lugnt lugnt lugnt.

mike

prinsessor och hjaltar

Publicerad 2012-01-20 23:10:59 i Allmänt,

nar jag blundar sa ser jag skridskoakande disney figurer. da har jag anda bara sett tva forestallningar. undra hur det kommer vara imorgon efter att jag sett fem forestallningar?

jag vann inte..

Publicerad 2012-01-20 15:28:59 i Allmänt,

jag tror inte att jag nagonsin varit med och tavlat i radio. jag mejlade precis in svaret pa en fraga, och trodde pa allvar att jag skulle vinna. nar morgon nilsson vann sa trodde jag forst att jag horde fel. sen insag jag att nej jag vann inte. jag som ville ga pa mingel och bio.

ikvall ar det jobb som star pa schemat, precis som till resten av helgen.

date pa bengts konditori

Publicerad 2012-01-20 10:33:52 i Allmänt,

det ar inte varje dag man har date pa bengts konditori med en van. med andra ord sa ar det har ingen vanlig dag. darefter kommer sis och lilla alexandra och ska baka cupcakes med mig. det galler att passa pa nu innan skolan slukar mig totalt..

YES!

Publicerad 2012-01-18 12:30:47 i Allmänt,

jag startade annu en morgon med att aka in till malmo hogskola for att lamna in lite papper, och prata med diverse personer. nar jag kom hem sa sag jag att jag fatt VG pa min hemtenta och att min Etik kurs nu star som avslutad. fan vad skont! detta betyder att jag nu har tillrackligt med sidoamnes poang, och att skolan borjar for mig imorgon.

när jag blir stor sa ska jag ändra världen

Publicerad 2012-01-18 00:53:23 i Allmänt,

jag har nyss suttit i telefon med pnc bank i en och en halv timme for att fa hora att dom tyvarr inte kan hjalpa mig. gott snack pnc. jag har ocksa skickat ivag si sadar sju mejl till diverse skolor och departments for att fa ordning pa mina studier. skolan borjar liksom i overmorgon. vad fan ar det som drojer?

fel sida av atlanten

Publicerad 2012-01-16 22:39:20 i Allmänt,

Jag visste arligt talat inte att jag var kapabel till att kanna sahar pass mycket hat. jag ar inte langt ifran att explodera.

till nagot annat. det har varit en bra dag. just nu ligger jag dock lite frusen i sangen efter att ha jobbat i en kylig arena i fyra timmar. ont i fotterna har jag med. och nasan rinner lite. det ar nog bast att jag gar och lagger mig med andra ord. ikvall ar det gossip girl och jag ar pa fel sida av atlanten.

Backstreet boys 4-ever

Publicerad 2012-01-12 21:37:14 i Allmänt,

jag har rensat lite lador ikvall som statt pa vinden ett bra tag. jag fick mig manga skratt. undra om alla mina backstreet boys videoband och idolkort har samlarvarde? synd att deras karriar gick spikrakt ner.

guess who's back, back again!

Publicerad 2012-01-11 19:48:07 i Allmänt,

hemma i sverige efter en lang resa. jag sov totalt 2,5 timmar inatt. det ar ett under att jag hallt mig vaken sa pass lange som till nu utan en powernap. ska kampa en stund till innan jag ger vika och somnar in for natten. idag fick jag traffa min systerdotter for forsta gangen <3

ING direct cafe

Publicerad 2012-01-05 23:10:01 i Allmänt,

sitter pa ING cafe och dricker en varm choklad. nar klockan slar halv sex ska jag traska ett block soder ut och passa lille jack. det blir nagra extra timmar idag vilket bara ar bra. och pa tal om bra, det har varit en bra dag.

i vantan pa mina transcripts

Publicerad 2012-01-05 21:25:21 i Allmänt,

sista besoket pa ccp. nagonsin kanske? jag vantar pa att mina transcripts ska bli fardiga sa att jag kan skicka dom till malmo hogskola. jaklar vilken tid detska ta. ko for att betala. ko for att lamna in sin request. och ko for att hamta ut dom. harligt system dom ligger inne med.

 

 

ps. jag har webcam pa min nya dator, som sa snallt fick folja med mig till city idag i den nya fina datorvaskan. GILLA!

mama mia

Publicerad 2012-01-05 03:20:48 i Allmänt,

onsdagen har gatt av bara farten, det kanns som att jag at frukost alldeles precis. tyvarr har jag inte fatt gjort sa mycket som jag planerat. eller lat mig saga det igen, tyvarr har jag inte skrivit lika mycket pa min uppsats som jag hoppats. dock har jag fatt gjort mycket annat. haha. som lagat scones, kladdkake muffins och turkey meatballs. jag har ocksa ansokit om csn, gjort yoga och stadat min garderob. det var just detta jag var radd for, jag distraheras sa latt nar jag forsoker plugga har hemma. jag ska nog fa ner nagra rader till innan det ar dags att lamna in for kvallen. imorgon beger jag mig till city for att spatsera runt lite, hamta mina transcripts och passa lille jack. a date with the city!

hurra for det!

Publicerad 2012-01-04 21:00:32 i Allmänt,

jag kan inte minnas senast jag kande mig sahar frisk. inte heller kan jag minnas senast jag hade en forkylning. 2 -3 ar sedan kanske? hurra for det! och for min rose salve.



onsdag

Publicerad 2012-01-04 18:00:20 i Allmänt,

snacka om en bra start pa dagen, nybakade scones och skype med jenny! nu ska jag ansoka om csn och darefter atergar jag till min uppsats. det blir en sen start idag, men det var otroligt skont att sova ut..

a baby is not disposable

Publicerad 2012-01-03 19:11:49 i Allmänt,

jag skriver pa min uppstas om abort, och stotte pa namnet Lennart Nilsson i min bok. jag blev nyfiken och googlade honom. hur in i hela fridens namn lyckas man ta en bild som den har under? jag dor av beundran, samtidigt som jag tvingar mig tillbaka till min bok causing death and saving lifes.

tack!

Publicerad 2012-01-03 04:51:10 i Allmänt,

imorgon ska jag skriva pa min uppsats. tva dagar, det ar allt jag ska ge mig. sen ska den fan vara klar. ah skola ar sa drygt! tacka gud for att jag bara har 5 manader kvar. eller ja, tacka mig sjalv ska jag nog gora.

I love you, you and you!

Publicerad 2012-01-03 00:28:49 i Allmänt,

det var underbart att ha missy och barnen har. vi bakade cupcakes, at pizza och gjorde lite arts and crafts. tiden gick alldeles for fort. men jag hade glomt hur barn kan utmatta mig totalt. jag tror att jag gjorde 25 pappers rosor till dahlia anda var hon inte nojd. just one more. barnen kan ha glomt att you get what you get and you dont get upset nu nar jag inte ar dar. nu kommer jag iaf inte att se dom pa ett bra tag, men jag fick tillrackligt manga kramar och pussar for att halla mig nagra manader framover.

dags att hacka lite gronsaker, ikvall blir det tacos!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela