Im only sleeping

Publicerad 2011-07-26 16:21:53 i Allmänt,

jag bestamde mig for att ga pa en liten promenad imorse nar klockan ringde kl 7. det blev en lang runda som skulle avslutas pa fresh grocer. trodde jag! jag hade glomt min bors hemma vilket resulterade i att jag fick springa hem, cykla upp och betala, och slanga mig in i duschen for att sedan aterigen hoppa pa cykeln och stressa till jobb. jag steg innanfor dorren 8.59. nu har klockan snart 10.30 och jag eftersvettas fortfarande. haha. vilken morgon! tur att jag har en enormt god lunch idag, och att det ar min sista arbetsdag innan jag akter till stranden i en veckan.

ps. min resa till sverige ar bokad och jag ar enort lycklig!

sushi round #2

Publicerad 2011-07-21 19:49:32 i Allmänt,

forutom att det ar 36 grader ute och 60% luftfuktighet sa ar det en bra dag. om tva timmar checkar jag ut och beger mig hem for att ga ut med doggen innan jag ska mota leena for en andra runda sushi. det kan kannas lite sorgligt att leena aker hem pa lordag, men a andra sidan ar gladjen enorm over att vi ses i sverige om exakt fyra veckor. woohoo!

student housing campus

Publicerad 2011-07-21 16:50:21 i Allmänt,

det ar inte det att jag trottnat pa bloggen, for det kliar i mina fingrar dagligen. men jag kommer aldrig in pa den langre! det ar lagom irriterande varje gang sidan slutar ladda och blir blank.

host terminen narmar sig och de internationalle studenterna har borjat anlanda. i nio fall av tio sa gar det smidigt. dock fick jag en lite latt magknip nar jag for en liten stund sedan fick ett email fran en student som anlander om en vecka.

Concerning about my stay in Philadelphia i do not mean to know anyone there at the moment, as i prefer to stay at the school campus (students housing campus). So i suggest you can arrange that for me and i will pay it ok. Also Kindly seeking who is coming to pick me up at the airport?

eh vanta nu lite, vi har inget student housing campus. och inte heller hamtar vi de nya studenterna pa flygplatsen. hur forklarar man detta utan att ge honom en hjart attack? detta email far nog vidarebefodras till chefen.

feeling hot hot hot!

strike out

Publicerad 2011-07-18 03:01:11 i Allmänt,

efter en dag av wiffle ball, pats pool och en lagenhets visning sa ska jag krypa ner gott i sangen med min alskade for att titta pa femte harry potter filmen. har kort maraton i tva veckor och nu ar vi snart ikapp.

det ar forresten alldeles underbart att ha leena tillbaka i philly for tva veckor. i torsdags cyklade jag direkt fran jobbat ner till rittenhouse. sushi och kaffe i solen, det kunde nog inte varit battre. och om en manad ses vi igen, helt fantastiskt ju!

<3

where do you go to my lovely?

Publicerad 2011-07-14 02:25:28 i Allmänt,

hur tidigt kan man lägga sig på en vardag? mitt svar är enkelt, hur tidigt man vill. sanningen är att det känns som att mitt huvud ska explodera. väldigt väldigt snart.

first day back..

Publicerad 2011-07-13 21:51:55 i Allmänt,

.. och det kanns sadar!

idag bestallde jag spagetti w meatsauce till lunch. jag hade skippat frukosten och var enormt hungrig. men vad jag fick var nagot helt annat. ett tjock lager ost tackte ett halften sa tjockt lager med pasta och nagra bitar kottfars. fy satans vad ackligt!

v a r m t !

Publicerad 2011-07-12 06:06:57 i Allmänt,

fönsterna är öppna och fläkten står en halv meter från mig på högsta effekt. klockan är tolv, det är 29 grader och jag ligger som ett x i min säng. ikväll så ogillar jag amerikansk sommar skarpt. imorgon är min sista ledig dag innan jag börjar jobba igen. jag ska spendera den på bästa möjliga sätt - genom att göra absolut ingenting alls. det blir en promenad till posten som ligger runt hörnan, samt en cykeltur till fresh grocer som jag missade ikväll. det är alles. mamma, du får gärna slå mig en pling runt tio tiden! :)

feeling hot hot hot!

Publicerad 2011-07-11 21:14:23 i Allmänt,

det är himlans varmt idag, precis som alla andra dagar. men trots värmen så traskade jag ner en sväng till stan. jag försöker njuta av mina två sista lediga dagar innnan jag börjar jobba igen. hur kan fem veckor ha gått så snabbt? det känns som att jag precis lämnade kontoret för att åka till chicago.

nu väntar en stund i solen innan innan jag tänkte trampa upp till fresh grocer. mitt skafferi är tomt och mjölken gammal.

finns det något godare än riktigt god majs?

Publicerad 2011-07-07 23:58:43 i Allmänt,

helt enormt att jag lyckades komma in på blogg.se nu. jag gav till och med ifrån mig ett litet ohh!

livet rullar på och philly (och min lägenhet) är varmare än någonsin. sådär kvavt och äckligt, vilket har gjort att min dag har spenderats inomhus framför en fläkt. städat lägenhete och lagat storkok. imorgon gifter sig pat och mandy så en del av dagen har också ägnats åt förberedelser inför festligheterna. förra sommaren var jag bortskämd med bästa vännen här, denna gången blir det till att fixa hår och smink själv. hur fan ska det gå? jag får helt enkelt förlita mig på google. jag ber till gudarna att det är uppehåll imorgon, för just nu ser det ut som att himmeln ska öppna sig.

även om sommaren hittills har varit alldeles perfekt så är det fortfarande mycket att se fram emot. bröllopet imorgon, leena kommer tillbaka för två veckor, ocean city, tubing trip, och håll i hatten - ett besök till SVERIGE! mina underbara bästa föräldrar leter biljett hem till mig i slutet av augusti. om att blir som tänkt så kommer jag vara hemma både på jennys och marias födelsedag, samt malmö festivalen. AAH! jag har inte upplevt sommar-sverige sen 2008, lyckan är enorm! dagarna efter jag kommer hem från Sverige så flyttar jag och mike in i vår nya lägenhet, som vi fortfarande dock inte hittat. men att hitta lägenhet här inte riktigt lika svårt som i Malmö eller Lund så jag känner mig rätt lugn. annars får vi helt enkelt bli homeless tillsammans. jag ser fram emot att få med mig lite saker tillbaka hit från magasineringen.

klockan är strax 18 men om jag ska vara helt ärlig så skulle jag kunna lägga mig för natten. värmen tar kål på mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela