lördagseftermiddag och..

Publicerad 2008-05-31 15:38:52 i Allmänt,

..LUGN!!!

åkte ner till stan och mös, det gav mig ett lugn. min någon gör mig lugn! vilket underbart väder det är idag! satt på gustav och fikade på den där cementkanten som alltid brukar vara fullsatt av människor. drack en frapino med espresso i, det är mitt nya kall! systempåsen som hängt på min arm hela eftermiddagen har färgat av sig och vill inte gå bort. fint : ( helt random sprang jag in i min kära kusin och åsa också. uppskattat, mycket uppskattat!

nu kommer syster och hämtar mig om 40 min och jag är långt ifrån färdig.

he på de!
 

stanstadbubblan

Publicerad 2008-05-31 02:09:18 i Allmänt,

ROF LOL!

nu väntar sängen, det har varit en fin kväll! klockan ringer om 6h, vilket kan innebära lite snoos. tänkte starta morgonen med lite tentaplugg innan jag beger mig. sov gott!

  
  

dags att tänka på refrängen

Publicerad 2008-05-29 20:28:15 i Allmänt,

mina ögonlock vill inte stanna uppe. jag tror det är bäst att jag beger mig mot sängen snart så att jag inte somnar på mitt köksbord. tänkte somna in till armageddon. dock är den för bra för att somna in. skulle faktiskt kunna säg att den tillhör top5 inom kategorin favoritfilmer. man kanske skulle festa till det med lite popcorn? :) yeah!

igår bestämde jag mig för att åka. det känns märkligt. eller märkligt är att alldeles för mildt uttryck. sjukt jävla overkligt förmedlar mer den rätta känslan just nu. rydal, PA, jag kommer ha det bra!

 


  

mahnegen

Publicerad 2008-05-29 17:01:26 i Allmänt,

.. som om det inte fanns någon morgondag! jaa kändes lite som ett motto för gårdagen faktist. efter att ha kommit i säng närmre fyra inatt så var jag inte sen på att snoosa vidare imorse klockan åtta. missade föreläsningen och kom direkt till seminariet. jag borde inte gått dit, jag blev inte klokare. kändes mig snarare mer retardad! jag hoppas på någon slags form av upplysning imon kort! det hade hjälpt mig..  

lämnade in ansökan om studieuppehåll igår. dom ringde i förmiddes och beviljade det. så effektiva dem var för en gång skull. detta är en av få gånger som mah imponerat på mig faktiskt! men det blir ett jävla meck att komma tillbaka till studierna sen. måste få en individuell studieplan med med saker som ska kompletteras och ändras. allt detta för att dem ändra utbildningen var vartannat år. de som blev antagna -07 har inte alls samma system som oss som blev antagna -06. huvudämnet innehåller inte samma sak, är inte lika långt och sidoämnena läses redan t3 iställe för t5. det är förvirrande! men det är det värt..

"oj titta alla muslimer som ska på picknick"
- anonym
 

curryomelett

Publicerad 2008-05-28 18:18:23 i Allmänt,

2 dagar i rad har jag ätit omelett med kalkon och curry i. vanlig gul curry! en smart människa, med väldigt god smak, delade med sig av det knepet till mig. jag är honom evigt tacksam!

har tagit mig en powernap nu, ätit chiliconcarne och är laddad inför kvällen. ska koka lite kaffe nu och känna mig riktigt lyxig genom att hälla i lite baileys, shishishi :) sen ska jag  hoppa upp på cyklen och bege mig ner till IP för att träffa mina vänner och se månsa spela fotboll. får jag inte sitta i solen går jag hem igen, haha. sen är det bartömning på kåren, det gillar vi!

.. det lär komma ett väldigt väldigt sentimental blogginlägg. kanske när det har landat inom mig och jag insett hur stor saknaden kommer att vara. men det kommer sen, sen..
 
     

     

     

      
  
en bild säger mer än tusen ord..
det är väl så man säger?
 

som det kan bli

Publicerad 2008-05-28 16:02:02 i Allmänt,

jag städade mitt kök innan. jag använde så mycket rengöringsmedel så att jag blev yr när jag skrubbade i vasken. puh, vilken pers! var på väg att städa ugnen också men sen insåg jag att jag använt den typ fem gånger till scones, två gånger till kladdkaka och två gånger till kroketter. så det kändes inte som att det behövdes riktigt ännu. den nästintill blänker fortfarande ju!

hade jag haft bensin i min bil så hade jag kört till staffanstorp nu och sett desperat housewifes sen i går. mammsen spelade in. men det har jag tyvärr inte! och hade jag haft mer godis kvar så hade jag ätit det. och hade jag haft många öl till kvällen så hade jag korkat upp redan nu ;) istället tror jag att jag ska koka lite kaffe och bege mig till soffan.

på återseende!
 

en bra dag!

Publicerad 2008-05-28 14:04:56 i Allmänt,

jag mötte nyss min granne i hissen på väg upp, han som bor mitt emot och jobbar som taxichaufför. har träffat honom ett par gånger när jag kommit hem på natten och han slutat jobba vid samma tidpunkt. iaf, han började småprata lite och var dö trevlig så jag kunde inte hålla mig från att fråga honom om han ville ha min lampa. haha. den har stått och skräpat sen jag flyttade hit och jag kan inte minnas att den någonsin varit tänd. tänkte slänga den men missade storkonteinern som var här i helgen, trodde det var nu till helgen. han följde med in, tog lampan och erbjöd mig pengar för den. jag tacka nej och förklarade att nöjet var helt på min sida. då utbrister han; vaddå, funkar den inte?!

för stunden sitter jag och äter upp resterna av mitt godis sen igår, kom nyss hem från stan. var i skolan i förmiddes och efter det gick jag på jakt efter en present till lillan. dop på söndag! hittade en kanonpresent, är nöjd. längtar väldans!

det blev aldrig en rush ner till källaren igår, så är på väg där nu istället.

he på de!
 

kriminell?

Publicerad 2008-05-28 00:22:03 i Allmänt,

är det ett brott att överskrida källsorteringens regler? såfall är jag kriminell. men jag tror ingen såg mig när jag kom bärandes på den långa gubben klockan 23.00. jag väntade ju tills det blev mörkt. så det finns nog inga vittne! puh ;)
   
dag två är nu avklarad och vilket fråga två och tre också är. imorgon ska jag festa till det med en frukost på EH innan jag ska redogöra för min valbara litteratur. tänkte få lite läst till fråga fem innan jag började skolan! fråga fyra har jag varken lust eller ork till denna veckan så planerar att hoppa över den och tillänga måndagen och tisdagen till denne istället. torsdag går jag skola hela dagen, fredag har jag vft, lördag gc-utbildning och söndag ska lillan döpas. så på måndag är jag back on track!

imorgon eftermiddag ska jag ringa ca tusen samtal samt fixa pass. på kvällen väntar fotboll av världsklass sen kåren. cant wait!

sov gott!
 

åh segt!

Publicerad 2008-05-27 17:11:10 i Allmänt,

det går segt här hemma på lorensborg. åtefick aldrig motivationen och koncentraionen efter mitt lunchbreak! däremåt fick jag ett enormt godissug vilket tog mig till hemmakväll. i mjukis, hur vågar jag! ROF LOL! nä skärpning annica!

.. egentligen motsätter det alla mina tankar om mig själv som människa :S 
  

ett par 18 st väl

Publicerad 2008-05-27 14:36:41 i Allmänt,

dag två har än sålänge resulterat i att fråga två är klar. dock hade jag tänkt köra genom fråga tre också. men det får vi vänta en stund med, för just nu är koncentrationen låg och huvudvärken börjar smyga sig på igen. får ta något att äta snart men först ska jag ta mig en rush ner i källaren för att se om det finns något utrymme för lite vinterjackor, skor och annat onödigt. jag har också hunnit med att hänga upp sommergardinerna i rummet och bytat till andra i köket. det är dessa saker jag menar, saker som jag gör istället för att plugga när jag väljer att stanna hemma istället för att åka till orkanen. GAH! 

 som om det inte fanns någon morgondag! :)
 

beta

Publicerad 2008-05-27 00:54:21 i Allmänt,

dag ett resulterade i att fråga ett blev klar. det får jag vara nöjd med, det är en dag imorgon också! en dag som startar med att jag måste befinna mig på orkanens bibliotek innan klockan 9.00 för att få ett rum :S

bedtime! puss

psst, min hals gör ont! 

image310

precious!

Publicerad 2008-05-26 16:32:36 i Allmänt,

är det någon som skulle kunna lägga beslut på min tv och dator tills nästa fredag så att jag kan plugga hemma? jag har noll självdiciplin och när det kommer till det, hittar alltid på en massa ursäkter till mig själv för att fly från böckerna. och på tal om dator, jag har hittat min precious nu! åkte till syrrans jobb för att se den live och den var inget annat än lovely :) vill ha, vill ha, vill ha!

nu ska jag återgå och finna milstolparna i läraryrket under 1900-talet.

he på de!

     
 

dag 1

Publicerad 2008-05-26 11:52:46 i Allmänt,

när jag vaknade klockan elva hade jag 2 missade samtal och 3 meddelande. hur hårt sov jag egentligen? det ska sägas att mobilen låg på pallen bredvid sängen, ungefär 30 cm från mitt huvud. det är kanske det som kallas djupsömn. ohwell, sitter och väntar på att min toast ska bli färdig sen tänkte jag hoppa i mjukisen och åka till skolan. det är som alltid annars; får inget pluggat om jag sitter här hemma! men idag känns det tråkigt att det är så, för det regnar och helst skulle jag vilja stanna inne hela dagen. 
 

nu är min taost klar, hej!


HIL

Publicerad 2008-05-26 00:56:36 i Allmänt,

det har varit en bra dag. kroppen känner inte av att jag var ute igår och humöret har varit strålande. hämtade bilen hos taip i eftermiddes, hann med och få lite smaskiga deltaljer innan jag begav mig vidare till johanna. lämnade hennes skålar som hon glömt kvar och fick då ta en titt på henne nya boende. vilken lägenhet! bedårande fin och helt i min smak. lovely! därefter nådde jag min slutdestination; mamma! satt och fikade på kladdkaka med grädde och kaffe på balkongen. mysfaktorn var hög! begav mig hemmåt framåt kvällen, dock med ett stopp på grossen för att hälsa på mina arbetande vänner. ni är allt duktiga :) kvällen har gått i hälsans tecken, helt i min smak! nu ska jag somna in i min nybäddade säng.

sov gott!

ps. imorgon är det dag 1 på hemtenta. ångest!
 

tattare!

Publicerad 2008-05-25 17:19:18 i Allmänt,

jag börjar bli rädd för att sätta mig bakom ratten nu för tiden. och det är inte min egen körning jag tvivlar på, det är alla andras. igår fick jag, jensan och sara uppleva en helvetesfärd till staffanstorp. och ni tror jag inte fick uppleva en liknande idag igen? sen när fan blev det okej att köra om på en enfilig väg med dike på ena sidan och mitträcke på andra sidan? aldrig, för det är inte okej. men det hände mig på väg 11, både igår och idag.

jag har jensan och mamma att tacka för att jag tog försäkringen på min kamera. det gladde mig idag när jag såg att dressingen från salladen hade runnit ut i påsen där min kamer låg. så nu är där fukt på hela insidan av displayen. får hoppas att det försvinner!

vad är man egentligen utan sina vänner? ingenting. och på tal om vänner, gårdagen var riktigt skoj! tack!

he på de!
 

gammal?

Publicerad 2008-05-24 17:47:21 i Allmänt,

linda skrev att hon märkte att hon blivit gammal, jag känner också av det. ja att jag blivit gammal, inte linda. hoppade ur pyjamasbyxorna för en timme sen och känner fortfarande hur torsdagens utgång ligger under mina ögon. det är inte klokt ju! ohwell, ser fram emot kvällens gathering hemma hos taip. ska bli supermysigt! nu ska jag bege mig neråt för att hämta sara, sen jenny och slutligen joe. ses snart mina vänner! 

he på de!
  

lördag

Publicerad 2008-05-24 12:02:56 i Allmänt,

jag vaknade för en stund sen av att det ringde på min dörr. fyra gånger ringde dem på och varje gång höll dem inne ringklockan i tre sekunder kanske. jag dog nästan! har man ingen respekt för andra människor längre? ingen aning om vem det var heller, kanske tv-lisens snubben. han gillar att besöka mig! så för tillfället är det inte glädje som genomsyrar morgonen utan snarare irritation. vi får hoppas att det vänder..
 

en toast med ost och skinka tack!

Publicerad 2008-05-23 23:50:27 i Allmänt,

det känns inte som det är fredag, sitter i mjukis från topp till tå och äter bananchips och dricker vatten ur min träningsflaska. var i staffanstorp hos mamma en svängom och såg desperat housewifes avsnittet jag spela in i veckan. hon fick också äran att tvätta mina målvaktskläder en sista gång. ska lämna dem till mats i veckan, hoppas någon av mina knattar får dem :)

jensan, jag har handlat skinka och ost ikväll. gissa vad jag ska göra mig imorgon? EN TOAST! haha, aldrig förr har suget efter en toast varit så stort ;)

bedtime, puss

oxfilétartar, tada!

Publicerad 2008-05-23 13:40:01 i Allmänt,

nu vet jag vad jag ska göra av min dag, jag ska skaffa mig ett  youtubeaccount så jag kan lägga in filmer i bloggen. för det finns en del smarriga ;) thats my day! och jag gör inget annat än att uppskattar det, dessa dagar är underbara. när man bara kan vara..
 
image305

vilken glädje. på tal om glädje, det är glädje som genomsyrar min dag idag. jag känner det i hela kroppen!
 

mc d

Publicerad 2008-05-23 13:21:45 i Allmänt,

klockan har nyss passerat 13 och jag har redan lyckats sätta i mig ett sexpack nuggets och en stor pommes. HA, det känns bra. jensan satt bredvid mig och snaskade på en bakad. det kändes inte så aktuellt idag! 

jag gillade vad sara skrev i sin blogg; att maga. det skulle nog kunna vara lika användbart som för bövelen, så mysigt och det är inte okej.

frågan är om man ska köra igång med tentan redan idag? det är egentligen lika bra. fast å andra sidan hade det varit skönt med lite ledighet. kanske på måndag? iofs måste jag se vikarien och alla 9A-avsnitten för att kunna jämnaföra de olika lärarkaraktärerna. det är något jag skulle kunna göra nu. får snoffsa upp mig lite innan jag går ner till hemmakväll och hyr vikarien, vill ju inte riskera att bli uttittad så igen ;)

he på de!

ps. jag har väntat så länge på just den här dan, lalalaaaa..
hjälp mig, vad heter den låten?
 

zlatan och jag

Publicerad 2008-05-23 11:15:52 i Allmänt,

gårdagen var rolig, absolut värd all stress som den innebar. skola och sen servering. en hård kväll avslutades med ett hårt etagebesök. som jag har saknat ladan och dess charm. jag erkänner, idag mår jag dåligt. haha. men det var det värt! emelie mår sämre. ser ni förresten på bilden att det är samma goda grillspett som dem hade på kosovocalles fest? jag åt massor, haha. lovey!

        

fan vad du har fina skuldror..
 

en del avklarad

Publicerad 2008-05-22 15:42:41 i Allmänt,


en del av helvetesdagen är avklarad, och må säga att det gick ganska smärtfritt. sitter på skolan och fördriver tid nu, 16.15 är det dags för kvällsseminarie och därefter, 18.00, möter jag upp emelie och charlotte. ska bli roligt ikväll! plus att jag tjänar pengar, två flugor i en smäll. vi är ett bra team!

fick ut hemtentan för en stund sen, 5 frågor. stora frågor. det känns tufft. emelie och charlotte däremot tycke den verklade någorlunda lätt. plötsligt tycke jag att det kändes jobbigare då, haha. ohwell, det blir säkerligen bra!

back to bussines, puss
  

bara för dig sara

Publicerad 2008-05-22 10:33:03 i Allmänt,

jag har försökt att hålla mig borta från att komentera det i min blogg men tyvärr, nu spricker det. såhär får det inte gå till. det har skötts horribelt! jag kan inte förstå tankegången. är dem nöjda med hur dem hanterat detta? jag har i stort sett varenda tränigsoverall, cuptröja, halsduk, jacka, mugg och uppvärmningströja sen 10 år tillbaka. men i nuläget drar jag mig för ett ens använda något av det här hemma i min ensamhet. punkt!

igår fick jag sätta ord på vad min mamma betyder för mig, helt spontant och på engelska dessutom. det låter svårt, eller hur? men det gick bara farten. för jag vet vad hon betyder för mig, jag vet var jag har henne!

ska torka håret och bege mig neråt stan sen. med mycket tankar i huvudet, många böcker under armen och en lång dag framför mig. 
på återseende, puss 

     

bara för dig sara :)
 

happy chanukka annica!

Publicerad 2008-05-21 23:23:29 i Allmänt,

för två timmar sen var mina nerver utanför kroppen. nu är jag åter samlad, haha. vet inte om jag ska säga att det känns verkligt eller overkligt. jag har vetat vad jag har lämnat, men inte vad jag har lämnat det för.. har tusen frågor och funderingar som behöver besvaras innan jag tänker närmre på det. som sagt, nu känns det bara overkligt/verkligt.

jag blir lite tokig på malmö högskola. tänk om jag stått utanför skolan imorgon halv åtta? bara för deras jävla otydlighet. det fungerar inte att skriva ut två uppsamlingstillfällen på schemat och inte skriva vilket som är till vilken kurs. natur eller proffesion? imorgon eller nästa onsdag? efter att ha letat runt en massa lutar det väl åt nästa onsdag, inte för att jag grundar det på så mycket men jaa. så min heldag blir alltså inte lika tuff längre. 13.15-15.00 litt.sem. 5, 16.15-17.45 kvällsseminarie samt 18.00 och framåt ska jag servera. tuff, men inte lika tuff som om jag hade haft uppsamlingstillfället mellan 8.15-12.00 också :S

det har varit en bra dag!

sov gott, puss

     

      

summer hjärta coop

Publicerad 2008-05-21 13:55:30 i Allmänt,

har suttit isolerad i min lägenhet hela dagen, jag har inte ens rullat upp persiennerna och tittat ut. här har jag suttit i min soffa med mitt kaffe, min keso med örtsalt och med min bok om att finna balanser i läraryrket. jag har till och med sorterat mina samtal! plus att jag har ringt min handledare och ventilerat, mejlat min mentor om ett besök, mejlat marjanna om att jag måste gå tidigare från kvällsseminariet imorgon för att jag ska jobba samt att jag har ringt mödravårdcentralen i panik efter att jag inbillat mig att min p-stav verker och måste ut! känner mig otroligt ambitiös. nu ska jag bara läsa  de sista tio sidorna i boken sen ska jag ta tag i min onsdag. ska åka in till lund som jag nämnde innan plus att jag ska träffa sofia och lillan. lovely! jag saknar henne så!

        

puss
 
  
  

återigen; tentaångest!

Publicerad 2008-05-21 11:07:56 i Allmänt,

men till tentan imorgon är den inte så stor, det är en hemtenta vilket betyder längre betänketid och inga stressiga salar med hundratals studenter som skriver och skriver samtidigt som jag sitter helt still och tänker. ångest! så inför denna känns det lite lugnare. inte bättre, men lugnare!

ska åka till biblioteket i lund och hämta ut en bok som charlotte lagt undan. hon har två exemplar av en bok till tentan och jag har inget. det kallar jag framförhållning! ja från hennes sida ;) den är iofs till seminariet imorgon också men det bekommer mig inte. jag kan väl inte läsa hur mycket som helst? någon måtta får det vara, haha. 

gud var jag är sugen på en smoothie! en från ben & jerry, dom är lovely.
 

i-landsproblem

Publicerad 2008-05-21 00:28:02 i Allmänt,



den känns kanske lite deppig, inte sant? men jag gillar den.

är fortfarande vaken, vilket är ganska logiskt, dock duschad och ren. vandrar mot sängen nu för att ännu en gång stoppa i täcket i påslakanet! dagens i-lansproblem!

sov gott, puss
 

kollektivtrafiken

Publicerad 2008-05-20 23:11:20 i Allmänt,


nämnde innan idag hur mycket jag älskar kollektivtrafiken men kände att det var värt lite mer eftertanke. att bussen ger nerifrån mig var sjunde minut på morgon och eftermiddag, var tionde minut resten av dagen och kvällen och en gång i kvarten på helgerna ner till stan, det toppar det mesta må jag säga. njuter av att sitta på bussen, titta när alla andra far runt stressade som yra höns ute på gatorna, samtidigt som jag sitter still. det ger mig ett lugn i kroppen! bilen gör mig så stressad, drar mig för att ta den nu förtiden. åkte till jenny i eftermiddes och kom hem nyss, tog buss och tåg båda hållen. har jag nämnt för er att jag älskar kollektivtrafiken? ;)

i övrig har det varit en bra dag också, läste klart den valbara litteraturen igår och imorgon ska jag läsa genom anteckningarna jag gjorde för några månader sen till litt.sem. 5, får förfriska mitt minne lite! detta betydde lite ledighet idag. jag och jensan släppte våra hämningar och surfade till tempo. det gick bra, vi kom fram! haha. och måns bar ut en igelkott från deras trädgård. stackaren hade på något märkligt sätt tagit sig in men kunde inte komma ut. tur att måns var en sann djurvän! 
 

        

     

som sagt, det har varit en bra dag. tänkte ta en dusch och somna in sen.
sov gott mina vänner, puss
  

hemmakväll

Publicerad 2008-05-19 19:55:57 i Allmänt,

det finns inte i min värld att man viskar och kollar snett på någon för denne har mjukis? och absolut inte om det är på hemmakväll en måndagkväll halv åtta. det borde vara straffbart! det kanske var för att det stod stanstad på benet? folk har ju fördomar ;)

jag har iaf fått mitt godis :) vilken utsvävning egentligen.. ohwell!


 
 

begär!

Publicerad 2008-05-19 19:01:09 i Allmänt,

det blev inget godis igår, somnade ifrån mitt begär. dock har det kommit tillbaka nu och jag planerar på att sätta mig på min cykel i regnet och få stilla mitt begär. för det försvinner inte, det sjunker bara under utan för att sen när jag minst anar det ploppa upp igen! det är allt märkligt ;)

har fått läsa en del, men tog en låång paus när bruce kom in på msn. nu är det mindre än två månader till hon kommer hem. tiden har gått snabbt, känns inte som det gått sju månader. för det är väl något i den stilen? ohwell, saknar henne! tror ni inte hon hade klätt i magenta? ;)


 

en dålig dag

Publicerad 2008-05-19 15:01:09 i Allmänt,

idag har det varit en dålig dag. känner att mitt humör inte har varit på topp, lättirriterad och jäklig. kanske har fått i min för lite kaffe? det var för lång kö på EH imorse. för sömnbrist kan det inte bero på, sov nästan elva timmar inatt. fast det kanske var för mycket helt enkelt? sen har vi traskat oss genom åtgärdsprogram med en 3 timmar lång introduktion också. inte det minsta givande! :S ohwell, tänkte laga lite kaffe och sjunka in i min valbara bok nu ett tag. hade varit skönt att få läst ut den idag med tanke på litteraturseminariet och tentan på torsdag.

träffade hanna idag i skolan, det var längesen. väldigt trevligt! hon satt och kämpade med pbl, stackare!

so long, puss

storkok idag månne?
 

en bra dag

Publicerad 2008-05-18 21:07:00 i Allmänt,

det har varit en bra dag idag. mys på hög nivå! det var dock lite trauma i biltvätten men vi överlevde, det är det som räknas. nu ska jag somna in till söndagsfilmen på fyran, känner att jag har en del sömn att ta igen! imorgon är en kort dag, det är uppskattat!


sillen

Publicerad 2008-05-18 14:28:54 i Allmänt,

jag vill kommentar lindas inlägg, det är inte heller jag som är sillen! ;)

gården var riktigt skoj. fest och middag i backahallen med slagt som avslut på kvällen, vilken succé! som sagt, det var riktigt skoj. nu ser jag ännu mer fram emot nästa säsong! :)

vilken bomb!

utvilad

Publicerad 2008-05-17 12:23:16 i Allmänt,

idag är jag utvilad. känns underbart! hade sovit 12 timmar när linda ringde och väckte mig. det har nog aldrig hänt förr, ja att hon väcker mig. men det ska ju vara en förstagång för allt! 

jag är nog hälften människa och hälften växt :S

en dåligt kebab

Publicerad 2008-05-16 22:08:51 i Allmänt,

kom vi fram till vad det betydde? jag har iaf ätit en dåligt korv. tentan och dagens och kvällens öldrickande i parken har tagit ut sin rätt och jag är dödstrött! ska somna in nu. men innan det vill jag sända ut lite varmisar till bg2 + simon och lasse. varmisar! ni är för bra!

godnatt, puss
 

lättnad!

Publicerad 2008-05-16 19:56:04 i Allmänt,

en lättnad har landat i kroppen nu. tentan är skriver och jag gjorde mitt bästa. så får vi se hur långt det håller! kunde pluggat enormt mycket mer, och då hade det antagligen gått bättre. men som sagt, vi får se hur det går! den nioende juni får vi tillbaka den, omtentan är den trettonde. ball!

busted!

Publicerad 2008-05-15 23:54:13 i Allmänt,


nu ska jag somna in. jag ber er att skänka en tanke eller två till mig mellan 9-13, det hade känts som en ljuv vindpust i rätt riktning!

sov gott, puss

ps. ja linda, det är därför. det är för att jag är beroende! haha.

thats it!

Publicerad 2008-05-15 22:00:45 i Allmänt,

min dator pratar med mig, titt som tätt säger den virus database has been updated. jag blir lika rädd varje gång att någon står i min lägenhet och väntar på att hoppa på mig. det är allt räligt det där.

jag blev förresten klokare av träffen med min klass. plötsligt skedde någon slags upplysning som gjorde att jag plötsligt förstod vad kursen handlade om. dock tycker jag fortfarande att den är sjukt meningslös och ogenomtänkt. kanske för därför vi är den sista klassen som läser den? hm, malmö högskola i ett nötskal! annat är det med mats kurs, han är så motiverande och får mest tråkiga grej att verka spännande. precis som danne och henke på katte (linda you know). en sån lärare ska jag bli! men åter till tentan, det känns iaf bättre inför imorgon. innan idag kändes det som att jag är helt körd, inte en chans att jag klarar den, undra hur tidigt man får gå från salen? nu känns det mer som att jag är ganska körd, men har jag tur kanske jag klarar den, annars har jag iaf försökt!

efter tentan ska det ätas på jensen. får föra över en hundring så att jag har råd med glassbuffén. ingen jensen utan en glassbuffé, så är det bara. grämer mig bara att jag glömde lämna in min kupong innan i veckan, då hade jag ätit gratis imorgon :S livet är orättvist!

nu ska jag forsätta skriva rent mina anteckningar.
puss

ps1. det är skönt när man bestämmer sig för att inte ha några förväntningar, då blir man inte besviken! ännu skönare är det när man inser att om man haft förväntningar så hade man vid det här laget blivit besviken. jag är så jävla bra! thats it!
 
ps2. så fort jag har lite ont i magen, mensen är sen, har ett otroligt sötbegär eller känner mig lite svullen så gör jag ett graviditetstest. haha, det är helt galet vilken missbrukare jag är! men det är väl bäst att vara på den säkra sidan!



Dannika!

mellan dotter - mamma

Publicerad 2008-05-15 14:23:37 i Allmänt,

det är märkligt hur jag måste formulera mig till mamma nu förtiden. nu säger jag detta till dig som mamma, och inte som till en del av stanstad, okej? det känns nästan lite jobbigt, men jag litar på henne. ringde mats innan, ville kolla var jag skulle lämna mina målvaktskläder, checka av så att övergångar och så skulle gå igenom vilket jag egentligen visste att det inte skulle vara några problem men kändes bäst att checka av. etc. johanna hade också varit inne och scoutat lite, vi är serieanmälda i div3. det känns skönt! 

nu ska jag hoppa in i duschen för att sen cykla in till stan och träffa charlotte och co. tänkte diskutera lite frågor inför tentan, mitt mål i detta möte är att förstå vad böckerna egentligen handlar om. haha, horribelt!

på återseende, puss

" då hade vi ju varit helt sjuka i huvudet " noo?

morgonpromenad

Publicerad 2008-05-15 10:16:46 i Allmänt,

jag och sixten har nyss gått en morgonpreomenad på 40 minuter. det är nästan en irisrunda! måste erkänna att det var ganska skönt. dock bajsade han på olämpligt ställe och jag var tvungen att ta upp det. ja annars hade jag nog struntat i det, illa jag vet. men sen retar jag mig något enormt på alla hundägare som har sina hundar lösa när dom inte har någon alls koll på dom. hundarna springer vart dom vill, fram till andra hundar och människor som kanske inte alls uppskattar det. nä må jag säga, håll din hund kopplad om den inte lyssnar!



nu tänkte jag äta något gott till frulle, sen går jag nog ner på gården och läser. inte för att jag lär mig något, utan mer för mitt samvetes skull!

CHIIIIP BOONG!
 

FBC Malmö

Publicerad 2008-05-14 21:44:44 i Allmänt,

lasse från FBC ringde innan. då var det klart, det blir spel där nästa säsong. måste erkänna att jag är lättad! ännu ett beslut fattat och ännu något som inte längre är ovisst inför framtiden. saker som detta kan få mig att inte längre vilja lämna allt och åka iväg. så roligt vi kommer ha det i våra magentafärgade tröjor, haha. det är en del av stommen från pinglorna som lämnar, det känns tryggt. inget mer pendlande till staffanstorp, inga långa bortamatcher och framförallt är säsongen 07/08 över. vi startar redan på lördag! me like!
div. 3, here we come!
 

pollen

Publicerad 2008-05-14 17:13:52 i Allmänt,

det är inte ofta jag tar en powernap sådär mitt på dagen, endast när jag är på min praktik eller när jag är ordentligt bakis. men idag somnade jag nerkrupen i sängen kvart i fyra och vaknade vid liv precis. jag är inte människa! har svårt och andas, snoret rinner och förstoppas omvartannat och halsen kliar. ni som varit i min närhet de senaste dagarna vet att jag har spekulerat pollenallergi. mamma har köpt pollenmedecin som jag ska hämta där nu. det hade ju varit förjävligt om det hjälper! men också om det inte hjälper för vad är det med min kropp då? mått såhär över en månad nu.

why me?
 

matavfall?

Publicerad 2008-05-14 14:34:58 i Allmänt,

image281


detta stod utanför min dörr i söndagskväll. ursäkta, men vad ska jag göra med detta? ska jag vara slänga maten i påsen och sen i soprummet? det verkar väl meningslöst? eller finns det en speciell soptunna för dessa i soprummet? eller är det någon som kommer och hämtar påsarna?
hjälp!
 

BUV4G

Publicerad 2008-05-14 13:49:31 i Allmänt,

har ju glömt att nämna hur mysigt vi hade det i fredags när vi hade planerat samkväm. grillninge med öl stod på schemat. träffades redan lite efter fyra i kungsparken, grillarna tändes vid fem och boulturneringen startades strax därefter. det var lovely! fler sånna här kvällar önskas :)

         

        

dåliga mobilbilder sen lördagen, bätre än inget alls ;)

        

sa jag att det går åt helvete med pluggandet?
 

tentaångest!

Publicerad 2008-05-14 12:02:28 i Allmänt,

jag försöker plugga, det går inte så bra. rent åt helvete faktiskt. konstigt tänker ni, hon sitter ju och bloggar. nä jag håller med er, det är inte konstigt. jag borde ha börjat läsa för längesen. istället sitter jag här nu, tenta i övermorgon, men stor fet ångest. tentaångest! och i skolan planeras det hur man ska gå ut och fira sin tenta på fredag när vi skrivit den. är det ingen som planerar hur man ska sörja? som sagt, jag har mig själv och skylla. det finns inte på världskartan att jag klara denna, jag kan ingenting faktist! om några veckor har vi tenta igen. då ska jag vara bättre förberedd. kanske ska börja läsa till den tentan nu istället och skita i denna? hm, det var en idé.

ps1. hoppas sara hade skoj igår på vårbalen!
ps2. måste dom klippa gräsmättan just idag?
ps3. 5 utgångar på 10 dagar, trött? återigen har jag mig själv att skylla!
ps4. kom och säg att du vill baka lussebullar med mig!
  

årets domarkurs

Publicerad 2008-05-14 11:21:45 i Allmänt,

som vanligt, precis som alltid annars, så var domarkursen otroligt lyckad. var rädd för att jag skulle få bege mig ut i skogen, bo under en plastbit och gräva min toalett men så blev det inte. vi bodde på radisson sas, vid caroli. det var lyx :) vilka rum! på lördagen gick vi genom säsongen som gått, hur man kommer upp i h3 och lite annat blandet. vi fick också se ett faaantastiskt uppträdande av jimmy jansson och jättebebisen, haha, mod var det va? på kvällen satte jag, simon, danne och johan oss på storgtorget och avnjöt några öl innan det var dags för det årliga samkvämet (här var saknaden av linda stor). det var sådär ball faktist, det var bara en massa märkliga sportfrågor som jag inte hade en aning om. eller så skulle vi nämna alla tretton låter på beatles album 19xx eller skriva så många tintin filmer vi kunde. det var inte okej helt enkelt! men kvällen gick ju vidare och vi med. blev lite mingel på olika rum innan vi gick till etage. var hemma på hotellet lite över fyra och hann nog inte ens lägga mig i sängen föräns jag sov.

med tanke på mina tre timmar i bagaget sen natten innan kändes det ganska förståligt! lördagmorgon var seg, otroligt jobbig. började med ett föredrag av martin pettersson, som i övrig var väldigt bra, och gick sen vidare till fokus på matchstraff. därefter var det beeptestet och sen var det regelprov. 17 var godkänt, 19 av 20 slog jag till med. men det viktigaste var inte att jag klarade, det viktigaste var att jag fick mer än simon som fick 18. istvan fick 19, han var lika bra som mig med andra ord ;) när jag kom hem på kvällen var jag inte människa. och här såg ut som ett bombnedslag efter fredagens förfest. det var tur att jag hade satt syrener på bordet i en vas, det luktade faktist sommar när jag öppnade dörren, haha. tur var väl det!

det kändes skönt att komma hem. saknade min egen säng och att man gått och varit sunkig och äcklig hela helgen gjorde inte det bätte. som sagt, skönt att komma hem. sexuella påhåpp, kränkningar och hån. det är inte okej. allt på skoj förhoppningsvis, men det är inte okej!

det är roligt när man tror att man druckit lagom mycket kvällen innan, när man är nöjd med sin fylla som man trodde var perfekt! hahaha, nu kan man undra om det var någon av oss som var lagom berusade? ohwell!

a - så lyckat det var igår, och jag var alldeles lagom full!
d - ja det kan jag tänka mig, synd bara att jag deckade.
a - deckade du?
d - ja jag var ju inte med ute? hallå?
a - var du inte?

jag är på allvar glad att jag hade istvan, han är normal. är också glad att jag fick bort mina fördomar när det kommer till vissa människar. att första intrycket ibland kan vara så fel! 
 

hååpee

Publicerad 2008-05-08 20:58:24 i Allmänt,

jag sprang på robin andersson aka ugglan innan här nere vid mig när jag skulle till ICA, han skulle se mff. efter vi pratat en stund så insåg hur mycket jag saknar tiden på katte. vi bestämde oss för att höras om en lite klassträff kanske, oh me like! det hade varit riktigt skoj!


1 stycke stekare

Publicerad 2008-05-08 19:43:29 i Allmänt,

precis när jag var på väg ner på gården med min verktyg ringde mamma. hon var på väg in till stan och ville möte upp mig medans anders var hos läkaren, jag var inte svår! :) så jag tog stadsbussen ner och mötte henne. en halvtimme senare var den blå drömmen min. ah underbart! den är sååå fin, nu ska jag bara hitta ett bra läge att ha på mig den.

jag går runt och ler för mig själv. det kanske beror på solen. eller kanske för att skolan snart är slut. mest tror jag att jag känner lättnad för att jag fattat alla små beslut som jag innan kände ångest för. typ sommerjobb, innebandy, dömningen, sidoämnen m.m. nu är det bara det stora kvar. men det kan jag vänta ett tag med!

hur ska man göra för att ta sig igenom månadens ekonomiska kris? jensan och jag spekulerade i det innan idag, vi kom inte fram till något vettigt beslut. sorgligt men sant! nästan månad är nästan värre. då går jag plus minus 0 kr när jag betalt hyran, telefonen och internet. jag går minus 75 kr när jag betalt hyresgästföreningen. vi kan ju enas om att det inte ska bli några exklusiva utsvävninger direkt. och att jag måste cykla om jag ska någonstans! jag ska nog sova mig igenom hela månaden. och plugga, det blir bra det!

till mamma: jag handlade äpplen, bananer, frysta bär, juice, mjölk, en tidning, keso, bröd och en glass. jag glömde toapapper, haha :)
 
so long mina vänner, puss



1 stycke stekare, helt ovetandes om ketchupfläcken på hakan, hihi! ;)
 

malmö stad

Publicerad 2008-05-08 15:32:50 i Allmänt,


image267

idag när jag skulle åka iväg till skolan, vid kvart i tio tiden, insåg jag hur dumt det var att ta bussen. det var hur varm som helst ute och det blåste knappt. lönt att sätta sig på den varma bussen då? varför inte få lite frisk luft och lite träning? så jag bestämde mig för att cykla istället. det var hur härligt som helst! cyklade från mig till skolan, från skolan ner till stan, från stan till mobilia och från mobilia till mitt hem. och nu har jag nyss kommit hem, håller på att leta reda på lite verktyg så att jag kan skruva isär min cykel och måla den. just nu är bara ramen målad, haha, det ser inte riktigt klokt ut!

beger mig ner på gården nu, puss

wroom from paris to berlin..

Olivia Kerstin Sofia Jeraeus

Publicerad 2008-05-07 17:01:00 i Allmänt,


det låg en liten dopinbjudan på golvet när jag nyss kom hem :) lillan ska döpas den 1 juni. så fint! 

jag ser förövrigt ut som ett halvt stoppljus. solade i lullans trädgård med henne och taip innan nån timme, och missade nog att om jag låg och pratade med dom och tittade åt höger så skulle jag bränna vänstersidan och högersidan skulle förbli vit. men så blev det iaf! jag ser inte riktigt klok ut. brände magen, bröstet och benen också. härligt! det är vid dessa tillfällen jag hatar våren/försommaren. alltid annars älskar jag den!

begav mig hem till mamma sen för en kopp kaffe. men det slutade med att vi gick upp till statiol med sixten först och köpte mjukglass, det blev en stor bägare med noisette. då känns det att det är sommar. minns när man var liten och cyklade upp till handlar´n och köpte mjukglass med noisette, i botten och på toppen. sen kom sommaren när vi gick upp till shell och handlade kanelsnäckor innan dom stängde, det var lovely det med!

det har inte blivit någon matinhandling idag. skjuter nog fram det till imorgon, får slänga ihop något av det jag har här hemma. vill inte skryta men jag är ganska bra på det faktiskt ;) sen har jag ju inte heller någon annan som bedömmer det, vilket är ännu bättre! det ska bara vara mina smaklökar till lags. me lik!

nu ska jag in i duschen och sen ska jag smörja mig med aloevera (så kanske det inte heter?) för att dämpa smärtan!

på återseende, puss

lovely

Publicerad 2008-05-07 10:57:16 i Allmänt,


GUD vad jag måste handla mat, har inget alls hemma. jo ett bröd! hade behövt grönsaker, ägg, kött, toapapper, mjölk, banener, frusna bär, massa konserver, nötfärs, filmjölk, rostebröd och havregryn. och säkerligen massa massa mer. det vattnas i munnen på mig i denna stund! får föra över lite pengar och cykla ner till coop. 

image266

så fint väder det är idag, underbart. ännu en gång saknar jag en balkong!  
puss
  

är det sara som ändrat din blogg? nej jag själv :)

Publicerad 2008-05-06 23:55:16 i Allmänt,


jensan ifrågasatte ordet fiss. menade jag fis eller förvrängde jag bara fitta? jo jag förvrängde ordet fitta bara för att det inte skulle låta så grovt. det stod där mest bara för att beskriva min ilska.  

skulle lägga mig för en stund sen men hittade något mycket intressantare att roa mig med. förstår ni hur mycket man kan få fram om en människa om man googlar denna? hemsidor, artiklar, comunitys, bloggar den skriver och andra bloggar där det skrivs om personen i. helt galet! jag skulle kunna sitta uppe hela natten och roa mig. 

tur att charlotte också hade glömt att kryssa i vattenkoppor, haha, då ringer dom henne med vilket betyder att jag slipper skämmas ensam ;) och tur att louise minns att jag haft vattenkoppor men jag minns inte själv utan mamma har fått berätta det.
 
image265

den lilla pojken
ser ni likheten?
slående!
 

axis communications

Publicerad 2008-05-06 22:15:58 i Allmänt,

  

image264

effect ringde igår, det blir jobb på axis hela sommaren. delade åsikter om detta. hade inte velat jobba alls faktist, haha, men om det är på ett gammalt jobb jag ska jobba så är det axis. utan tvekan! trivdes verkligen där, ingen ångest över att gå dit. kan ju hoppas på att det är någon som jobbar kvar. vet att fia och danni gör det, kan alltid hoppas på fler. och att jag kommer i ett roligt skift! ohwell, det bli säkert bra. måste bara komma ihåg att ta mig ledig till båstad redan nu!

till helgen är det domarkurs. tror jag sa i helgen på fyllan att anmäla sig till en domarkurs är som att boka en charter. haha, vad tänkte jag med? men skoj är det iaf, det är inte som andra kurser. vi ska bo på radison sas, ligger precis mellan stortorget och caroli. dock fasar jag för beeptestet. varit förkyld i tre veckor nu,  så konditionen är inte på topp kan jag lova. och vem ska peppa mig när varken höken eller linda är där? får försöka hänga på dannes och simons tempo! längtar efter hotellfrukosten, den väger upp för helgens frukost vi fick på skolan ;) längtar också till lördagkväll. som sagt, hoppas på en lika lyckad kurs som alla andra år!

dom ringde innan från kontoret i sthlm och undrade om jag haft vattenkoppor, om man får det i vuxen ålder så blir man ganska dålig. det hade jag haft, hade bara glömt att kryssa in, haha. så nu skickar dom min ansökan till boston, ger mig ett inlogg och sen börjar jag matchas med familjen. plötsligt kändes det så nära, så möjligt. ooh!

är jättetrött, ska krypa ner nu. har en del sömna att ta igen!
sov gott friends, puss
  

blicka framåt

Publicerad 2008-05-05 21:33:22 i Allmänt,


jag skrev nyss ett inlägg om cup a soup, om hur jag avnjöt det och hur gott det var. jag nämnde också att jag såg på american idol. men nu skakar jag.

FISS VAD JOBBIGT JAG TYCKER DET ÄR!
 

ofrivilligt singel

Publicerad 2008-05-05 20:02:22 i Allmänt,


helgen har varit perfekt.

torsdagen började med en mysig morgon hemma hos mig med sara. hallonscones och gimmi! efter att ha klagat en stund på att det regnade bar det iväg för att hämta jensen i hjärup. med endast ett depåstopp, ica maxi där vi för övrigt gjorde ett storkap, anlände vi till göterborg och vår skola i majorna. lite utanför, men ack så mysigt! första våningen, kunde inte bli bättre. cupen inleddes med två matcher. två förluster, vi var inte alls heta. hetare var vi på kvällen som bjöd på hardrock café och mingel. 

fredagen tog fart genom liseberg. det blev dock inget karusellåkande, istället spelades det på lotter, lyckohjul och dylikt. sara försökte vinna en ny maskot, det kostade henne 70 kr, men hon misslyckades. tur att nina lyckades träffa hålet och fick en pelle! sen var det dags för match, denne gick bättre än torsdagens två misslyckande, vinst med 4-0. vet inte hur det kan komma sig med på något sätt verkade vi mer avslappande och gick in och hade roligt, haha. kan ha varit hejarklacken, ramsan eller målgesterna, vad vet jag. tippar på en god blandning! denna kväll bjöd på park lane. åldern var 23, märkligt nog lyckades hela laget komma in. vi är ett sällskap, haha, det ska vi vara nöjda med! lokalen var kanonbra och stället hade potential, dock kunde det ärligt talat inte varit sämre musik. dunk, dunk, dunk, jag hör det fortfarande i mina öron. vi begav oss hem med årets taxichaufför, vilken man!

lördag morgon hade en del av oss ett sug efter nordstan så vi begav oss in med språvagnen för att se på utbudet. carros spritföråd behövde fyllas på och jag suktade efter en latte. när våra behov var tillfredsställda var det dags för ännu en match, som tyvärr skulle visa sig vara den sista. vi gick inte ens vidare från gruppen, haha, lite bittert. också denna slutade med förlust, men måste säga att vi förtjänade att stå som vinnare när slutsignalen gick. tillbaka på skolan fick vi användning för saras otrolig häfte när det skulle förklaras lekar, vad skulle vi gjort utan det ;) när vi var på topp tog vi spårvagnen ner till stan medans högalid tog sin bulle. och kan ni tro vad som sjöng, jo, vi tar spårvagnen upp till himmelen, med jesus som chaufför osv. kan ha fel, men något säger mig att vi sjöng den mer än en gång. väl framme på bara vista lyckades vi allihopa ännu en gång ta oss vakterna, som vid hemgången visades sig komma från malmö och jobba på slagt ibland. sammanträffande? utan tvekan, haha. hade riktigt roligt ute och innan vi lämnade avenyn hann jag med att få lite nattamat. korv har aldrig förr smakat så bra! landade på min luftmadrass mellan linda och carro vid femsnåret och kände mig otroligt nöjd!

vaknade på söndag morgon av att jimmy (?) stack in huvudet och sa; nu är klockan snart elva. det skulle vara städat och klart för visitering klockan tolv. där låg vi allihopa och sov som stockar! madrasser tömdes, saker packades ner och bilarna fylldes på fyrtio min. vilket tempo! sen gav sig min och pillans bil in till stan för att fördriva tid, för inte kunde vi sätta oss bakom ratten klockan tolv. detta gjordes på bästa sätt, genom en lååång och njutsam middag på jensens. min praha mage hindrade mig dock från att gå all in på mjukglassbuffén, klarade endast en. besvikelse :( några timmar senare satt vi i bilen på väg hem till kära skåne och efter ytterligare två och en halv timme anlände vi i hjärup. skönt att vara hemma!

för att summare så har helgen varit riktigt bra. innebandy kändes återigen kul och helgen toppades med otroligt lyckade kvällar tillsammans med människor som jag älskar att vara med. TACK! sällskapsklunk, TT och tossit är ord som förstärker summeringen :)

- ah nej jag kan inte dricka mer!
- kom igen, du måste tro på dig själv!
   

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela