amish grace

Publicerad 2010-06-30 04:17:56 i Allmänt,

oh herregud, vilken film. sorglig rakt igenom. och true story, vilket gjorde det ännu mer sorgligt.

imorgon ska det bli kallt, bara 26C. jag och jensan tänkte starta morgonen med tennis uppe på avelthorp. hej och hå! sist jag och plutten spelade lyckades vi nog max få 5 bollar mellan oss. jag satsar på att slå det imorgon.

nu kallar sängen, godnatt!

29 juni 2010

Publicerad 2010-06-29 16:13:37 i Allmänt,

medans jensan och taip är på gymmet sitter jag ute på trappen, 28C och strålande sol. jag har precis avnjutit min frukost och just nu läser jag senaste nummert av TIME. jag har inte alls ångest, jag är jäkligt nöjd med min morgon. vår baksida har sen jag kom hit bestått av torrt gräs och en gungställning, men för några veckor sen så började det byggas. nu har vi wooorsta uteplatsen med inbyggd grill och allt. det saknas bara en pool. haha. kort och gott - jag älskar förvandlingen.

28 juni 2010

Publicerad 2010-06-29 04:05:02 i Allmänt,

jag ligger i min säng, på rygg. allt annat är omöjligt. jag är så himlans mätt. en gosig middag har avnjutits på kitchenbar tillsammans med taip och jensan. helt otroligt gott, och att ölen bara kostar $2 är pricken över i:et.

men det är lite tråkigt när man knappt får någon ost på sina nachos..
.. eller när taip stjäler ens mat!
men jag kan ändå inte låta bli att känna att jag har världens finaste vänner.


Alex & Michele's wedding

Publicerad 2010-06-28 23:15:10 i Allmänt,

alex och michele's bröllop var fantastiskt, på alla sätt och vis. himlans vackert och hemskt roligt. och i perfekt sällskap. såhär i efterhand kan jag minnas att jag grät fyra gånger. men vad är ett bröllop utan glädjetårar? och hur är det möjligt att hålla tillbaka när bruden dansar med fadern, eller när lillasystern håller ett tal utan dess like? det blev dåligt med bilder, men jag får helt enkelt förlita mig på facebook. och på något sätt lyckades jag inte komma hem med en enda bild på mig och min kära. tråkigt, mycket tråkigt.










26 juni 2010

Publicerad 2010-06-26 15:10:16 i Allmänt,

morgonstund har guld mun! eller hur var det jensan? i skrivande stund väntar jag på att plattången ska bli varm. naglarna är målade, benen rakade och väskan packad. om en stund ska jag bege mig till jensan som ska fixa hår och smink. sen bär det av till west chester för bröllop! solen skiner. jag är helt hundra på att det kommer bli en alldeles perfekt dag.

 

rehearsal dinner


godnatt!

Publicerad 2010-06-26 04:01:53 i Allmänt,

imorgon vankas det bröllop. åh så fint. undra hur länge jag kan lyckas hålla tårarna borta?

glad midsommar

Publicerad 2010-06-26 00:25:22 i Allmänt,

idag har det firats midsommar med alla barnen i jenkintown. kransar, midsommarstång och midsommarmat.  strålande solsken och alldeles alldeles underbart.





25 juni 2010

Publicerad 2010-06-25 07:55:10 i Allmänt,

ena ögat är stängt, och jag börjar jobba om fyra timmar för att vara exakt. jag hade det ytterst trevligt ikväll. mellan skratten rann det glädje tårar, och om inte det så kittlades det lite i magen av lycka. jag läntar tills på lördag.

godnatt vänner, och kära.

24 juni 2010

Publicerad 2010-06-24 20:25:38 i Allmänt,

36 grader här i jenkintown. är det inte sjukt så säg. ikväll är det michelles och alex rehearsal dinner. jag hoppas att det blir lite svalare, iaf så att det är möjligt att andas utan AC.

jag har världens bästa syster!!

23 juni 2010

Publicerad 2010-06-23 13:58:17 i Allmänt,

bikinin är på, väskan packad och kroppen insmord. det är 25 grader ute och klockan har inte ens slagit 8. avalon beach - here we come!

ps. igår såg jag dear john. den var snäppet bättre än the notebook. det säger ganska mycket. jag grät som ett litet barn.

22 juni 2010

Publicerad 2010-06-23 03:03:35 i Allmänt,

igår kväll efter att micah spillt ut mitt nagelack på heltäckningsmatten, så spenderade jag 45 minuter på knä med aceton. en hel flaska gick åt i försök att få bort fläcken, dock utan framgång. någon timme senare gick jag och la mig. dum som jag var så tänkte jag inte på att  papperskorgen var fylld av aceton dränkt hushållspapper. 03.15 vaknade jag av att allt snurrade och att mitt huvud höll på att sprängas. jag fick rusa ut på toaletten och vad som kom ut från min mun var en gul-grön sörja och stank aceton. när jag kom tillbaka in på mitt rum så slog doften av aceton mig. jag hade nog sniffat liiite för mycket för mitt eget bästa denna kväll. resten av natten fick spenderas i gästrummet. som det kan gå, jag har fortfarande en sprängande huvudvärk. snifferi är helt enkelt inget för mig.

morgondagen ska spenderas på stranden tillsammans med missy och barnen. hennes pappa har hus där nere. det ska bli mys hela dagen. på kvällen ska jag äntligen få träffa mitt tjockisbarn. iiih!

ps. jag kände att det var dags för en lite somrigare design!

21 juni 2010

Publicerad 2010-06-22 03:27:34 i Allmänt,

idag har varit den längsta jävla dagen på länge. från det att jag somnade till vid rödljuset klockan sju imorse på vägen hem från city, till det att micah ikväll kom åt mitt knall röda nagelack och spillde ut det över heltäckningsmattan i hallen. krydda lite magont och bitterhet på det också. jag dör!

nej godnatt!

en top notch fredag!

Publicerad 2010-06-19 04:48:18 i Allmänt,

ligger i min säng, sneglar lite snätt åt vänster, och ler. där hänger min skönhet. åh ren lycka! jag längtar tills nästa lördag då den ska klä min kropp. jag kan titta sönder mig på den. jag vet, det är bara en klänning. men aldrig förr har jag kännt såhär. hihi.

tillbaka till verkligheten. det har varit en top notch fredag. morgonen startade dock med en något trafikerad hemresa. men jag fick vakna hos min kära så det fick det vara värt. sedan spenderades förmiddagen hos jeansan, eftermiddag vid poolen, och kvällen med mina barn. som i för övrigt var exemplariska. därefter kom jensan och taipis med ljuvligt middag och detta avslutades med gott&blandat och plump. 

nu sover de gott och jag ska göra detsamma. imorgon är det lördag, och jag börjar klockan 8am. sådär ball. därefter väntar dock dahlias dans uppvisning, vilket ska bli kul. dom är så jäkla söta!

sov gott, puss!

"pretend I'm not here"

Publicerad 2010-06-16 21:36:22 i Allmänt,

vilken onsdag. tre timmar är avklarade, av tio, och jag är redan helt slut. det kan bero på gårdagens intag av alkohol, av brist på motivation eller på att brody inte har skola. jag skulle gissa på en blandning.

jag slutar tio ikväll, tråkigt. helst av allt hade jag velat mysa med taip och jensans. åh! om man kanske skulle ta alla barnen till IKEA för middag istället? det kan ju aldrig sitta fel med köttbullar. plus att jag skulle behöva fylla den svenska hyllan i skafferiet.

imorgon är det redan torsdag, vilket är helt fantastiskt!

en morgon av saknad

Publicerad 2010-06-16 17:18:45 i Allmänt,

på vägen hem från mikes föräldrar imorse så slog det mig hur mycket jag saknar min syster. hemskt mycket. jag saknar att sitta och fnittra med henne. det blev inte bättre när jag kom hem och läste pluttens mejl. skönt att få höra att resan gick bra, och att han tyckte om våra bloggar, men oj som jag redan saknar honom. därefter gick jag in på min egen blogg, såg birsens kommentar, och insåg hur mycket jag saknar henne med. oh mycket! och alla andra.

när all denna saknad slår mig så är jag så attans glad över vad jag har här. jag har jensan och taip. jag har mike. jag har famljen. jag har mikes famlij. och så mycket mycket annat.

bortsett från alla denna saknad som slog mig, så känner jag mig äckligt lycklig!

14 juni 2010

Publicerad 2010-06-15 04:49:19 i Allmänt,

hemskt sorglig kväll. där stod vi på rad, snyftands och snörvlandes, och vinkade av plutten som gick genom säkerhets kontrollen. fy fan för farväl.

det får bli allt för ikväll. jag är obeskrivligt trött. ser fram emot en god natts sömns och morgondagens IKEA besök. samt att få höra livstecken från plutten.

godnatt!

annica, i LOVE that dress!

Publicerad 2010-06-11 19:10:35 i Allmänt,

brody sitter på min säng, tittar på hiphop harry, och spelar mitt DS. samtidigt håller jag på att packa inför helgen och dess roligheter. står i valet och kvalet angående en klänning inför morgondagens grill grill, och ber om brodys åsikt.

annica - do you like this dress B?

brody - annica, i LOVE that dress!

ljuvliga fredag!

Publicerad 2010-06-11 18:35:37 i Allmänt,

jag har längtat, lääänge länge, efter att helgen ska komma. ända sen i måndags ;) denna kväll bjuder på mys med min kära. och lite foodshopping inför morgondagen. för då vankas det BBQ i manyunk. eller var det cakeBQ? i vilket fall som helst, så kommer det bli riiktigt lyckat känner jag. massa massa folk, pluttens sista kväll här, corinne och co närvarar. först ska jag bara överleva en bike ride på förmiddagen, men det ska väl inte vara några problem? haha. och för att glädje/lugna min mamma, och missy, så har jag idag köpt en hjälm. woohoo!

cravings!

Publicerad 2010-06-11 18:28:02 i Allmänt,

idag har jag cravings. efter allt möjligt. sötsaker, saker att krama, köttbullar, kaffe etc. och vad jag än äter så tycks inte mitt behov vara stillat. och vad jag än lägger ögat på så ser det riktigt smarrigt ut, och precis i min smak. till och med brodys gröt här bredvid kallar på mig! lol.

konsten att hålla kväll

Publicerad 2010-06-11 03:11:30 i Allmänt,

här sitter vi, nere i jennys källare och avnjuter sista kvällen av kvalitétstid. middag har intagits och nu målas det naglar. phillies spelar, men herregud vilken tråkig match. 
     

 

9 juni 2010

Publicerad 2010-06-09 13:30:45 i Allmänt,

inatt har jag sovit 9 timmar. det är total lycka! något som också är lycka är att jag ska få träffa min kära idag. jag saknar honom löjligt mycket.

idag ska det regna. vilken flopp. vad gör man när det regnar? man dricker kaffe hemma hos jensan. eller åker till mallet. men helst hade jag önskat strålande solsken! 

dags att jobba!

5 år, på dagen!

Publicerad 2010-06-09 03:40:20 i Allmänt,

idag var det 5 år sen jag tog studenten. jäklar vad fort det går. men samtidigt känns det som en hel evighet sen. utan tvekan var det en av de bästa dagarna i mitt liv. men så säger väl alla?

jävla lirare!

Publicerad 2010-06-08 04:38:23 i Allmänt,

taipan är i sverige, mike är i las vegas och plutten är i maimi. jävla lirare. ensamma kvar står jag och jensan. men sålänge vi har varandra, så är det ingen skada skedd. hihi. vi har kvalitét tid deluxe. gotta love it!

plutten bara kommer tillbaka i två dagar, sen lämnar han oss igen. för evigt. det känns sorligt. fast mer sorligt hade det nog ändå varit om man arbetat som au pair i hela sitt liv. haha. jag kommer sakna honom. ja oj vad jag kommer sakna honom.

that's love!

Publicerad 2010-06-04 21:33:13 i Allmänt,

min pojkvän är på bachelor party i las vegas över helgen. det är en meningen som jag i min vildaste fantasi aldrig trott att jag skulle säga. men så är fallet. i skrivande stund sitter han på flygplatsen med de andra pojkarna och är laddad som aldrig förr. själv kämpar jag mig igenom mina sista arbetstimmar för dagen. lite avundsjuk är jag, får jag lov att erkänna. och töntigt nog saknar jag honom redan, fastän att jag träffade honom senast imorse. hihi. that's love!


kvällen bjuder på fieldhouse sports bar inne i city, och flyers fjärde match. vi hoppas på vinst, såklart. och på att en trevlig tjock dimma sänker sig över oss alla. mmmm. och kära gud, gör så att det inte börjar regna!

2 juni 2010

Publicerad 2010-06-03 05:24:46 i Allmänt,

idag har vi alla varit hårt arbetandes au pairer. för- och eftermiddag spenderades vid pluttens pool. och framåt kvällen hade vi och alla våra barn grillmys i jensans trädgård. det har varit ruggigt varmt, och inte alls kvavt. underbart! mindre underbart är dock mina nytillkomna myggbett som på 30 sekunder förvandlades till minibölder, och imorgon kommer vara halva golfbollar. lass! dock tackar jag jensan som agerade sjuksköterska.

en dag på bakdelen

Publicerad 2010-06-01 22:39:38 i Allmänt,

herregud vad jag har varit slö idag. och då somnade jag ändå runt 9pm igår. klockan är snart 5pm och jag har totalt varit utanför huset i 15 min. större delen av dagen har spenderats på bakdelen. men micah napar fortfarande. halleluja! när han vaknar ska vi upp till starbucks och köpa en smoothie. yummy!

back in reality!

Publicerad 2010-06-01 19:38:45 i Allmänt,

igår var en sommardag utan dess lika. jag och mike spenderade eftermiddagen i hans trädgård, och därefter tog vi oss till hans faster för grill- och poolmys. det var alldeles underbart. framåt kvällen somnade jag gott in i hans famn, samtidigt som flyers förlorade sin andra match. lass. men jag upprepar - alldeles underbart.

åter tillbaka i verkligheten, efter något som faktist inte kändes som en helg. dessa två dagar ensam med barnen var sjutusen gånger jobbigare än vad det varit tidigare. jag antar att det är för att det finns en tredje vilja nu också. förut var micah lycklig vad vi än gjorde, det är han inte nu om vi säger så.

dags att vika lite tvätt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela