relationer är som kläder..

Publicerad 2007-05-28 13:49:29 i Allmänt,


.. om de inte passar perfekt är det katastrof!

jag förväntar mig inte samma av alla dessa olika relationer jag har med olika personer. men förväntningar, det har jag. i det förhållandet som du och jag har så förväntar jag mig att du ska stötta mig när det känns motigt, jag förväntar mig att du ska uppskatta mig. jag förväntar mig att du ska ställa upp för mig precis som jag ställer upp för dig. jag förväntar mg att du accepterar vem jag är. jag förväntar mig att du är medveten om att i alla olika sorters förhållanden så handlar det om att ge och ta. in bara när man själv känner för det utan också när man märker när det behövs. är det för mycket att begära?

fredagen: jenny var hemma igen och det finns inget bätter. det blev en mysig dag med en mysig lunch och promenad i stan. kvällen och kom och jag, jenny, linda och bruce tog cyklarna och cyklade ner till möllan. mitt och lindas otroliga teamwork finns fortfarande kvar :) efter några goda öl och trevliga samtal begav vi oss till slagt. eller ja,  bruce cyklade hem och jenny och linda skulle ta taxi och jag skulle cykla dit. men när jag satt mig på sadeln och börjat trampa insåg jag att det inte gick så bra som jag hoppats, haha. tur att jag träffade en vän som kunde köra mig :) och slagt var riktitg skoj! när ljuset började till fram, och det ska tilläggas att jenny hade varit kvar på slagt HELA natten, så var det dags för en kebab. precis som alltid annars :) sen begav jag och jenny oss hem till mi casa, klockan hade då hunnit pasera fyra. att spendera kvällen med dessa tre vänner, är något av det bästa jag vet!

lördagen: kvart över sju ringde klockan och jag var inte människa, däremot var jag fortfarande full! haha. danne hämtade mig och kl nio satte jag mig för att i två hela dagar sitta och lyssna på olsson, holmer och åkesson. finns det några roligare intstruktörer? efter en låååång dag med alldeles för lite mat och för mycket information så kom kvällen. jag tyckte att hööken skulle ha på sig min klänning med det tyckte inte hon. det blev en hel del sång (båtlåt var en av de låtar som sjöng flitigast faktist, haha, såg att någon nämnt den i bloggen), sprit och dans innan vi begav oss ut för att göra helsingborg. vi hamnade på hamkrogen och plötsligt bjuder anders jönsson laget runt på var en 6:a fisherman och en vodka redbull, det vill säga oss 9 av 35-40 personer som hade lyckas stå på benen efter tolv och kände att vi hade mer plats till sprit i magen, haha. efter att ännu mer sprit hae sjunkit ner så bestämde sig stefan och jag för att ringa min mor, haha, eller ja stefan gjorde. detta var dock inte så populärt eftersom kl var fyra. klockan var halv sex när jag knackade på hotellrumsdörren och en snorfull och yrvaken jennie lillihöök öppnade! simon kom dock aldrig hem på natten, haha. bortamatch, bortamatch, bortamatch, lalalla!

söndagen: HERREGUD, inte många av oss var människor. men kämpade på och lyssnade på när andreas johansson hade kommit för att berätta för oss om året som hade gått i DK, SPÄNNANDE! haha. vi fick också ta del av stefans historia om vägen till elitserien, detta var däremot givande och sporrade oss en del faktist! efter det var det regelprov, lite nervöst men jag spikade nästan! 19 rätt av 20. det ska tilläggas att simon fick 18, haha. sen var det dags för löptestet, dock deltog jag inte (det ska tilläggas att det var bestämt från början och att det inte var pga bakfylla, haha). men hööken, simon och danne var duktiga och sprang som dem aldrig hade sprungit förr. dock tyckte jennie att hon underpresterade med 10.6. what?! haha. men med den mängden sprit i kroppen dagen innan så tyckte jag att hon var duktig som en maratonlöpare! :) kl fyra begav vi oss hem i dannes superbil.

vilken lyckad helg, helt otroligt! tackar jenny, linda och bruce för i fredag. tackar hööken, simon, danne och alla andra i skånes domarkår, steg 2.1 och 2.2. för lördagen och söndagen. och att inte glöma de roande instruktörerna och deras skämt som är pricken över i:et! 

- "nu är det dags för samkväm!"
- "det kan fan inte vara lätt att vara tjej, hur känns det"
- "jag är bara barnet, tänk på det"
- "jag bjuder laget runt"
- "säg inte till någon att jag lånat smink av dig" (sagt av anonym kille, haha.)
- "var det någon annan än jag som såg när simon kom hem kl 9 imorse med taxi?"
för att sumera, dessa domarkurser lär vara de galnaste!

TACK!
puss

varför dessa "vi"-termer?

Publicerad 2007-05-22 21:25:22 i Allmänt,

är hemma hos mammsen ikväll, har hyrt film, you, me and dupreeoch! och ätit godis. sockerfritt godis som jenny introducerat för mig, tack jenny :)  sen har jag suttit i fotbad och sen filat fötterna och sen smort i dom i olja. som jag tar han om mig själv ikväll! kändes att det behövdes.

har mina två sissta dagar på praktiken nu imorgon och på torsdag. det betyder att jag inte kommer att få träffa dom små liven förän till hösten. hmm? det känns nästan lite hopplöst. trivs så bra där, visst det är en bit att köra om mornarna med allt det goda väger upp. härliga barn, underbar natur och en mysig handledare. min mentor är dock bajs men henne träffar jag ju aldrig.

igår trodde joon att min banankaka var scones och bad och smör och ost. hur misslyckad hemmafru kommer man inte att bli? haha. men jag måste hålla med honom, det liknade faktsit inte en saftig kaka utan mer åt det brödaktiga hållet.

jag ser fram emot fredagen. dag som kväll :) tur att kollega som håller min hand! sen tidigt lördag morgon så bär det av till helsingborg på domarkurs. i like it. ja för dessa domarkurser är fakist inga vanliga kurser. det är ett tillfälle för alla domare att träffas och dricka alkohol, hahaha. hoppas bara att det blir så denna gången också ;)

love


jag är ;

Publicerad 2007-05-15 21:05:24 i Allmänt,


-frustrerad över att traktorer ger sig ut på vägarna i rusningstrafik och sänker hastigheten till 40.
-förvånadsvärt nog skoltrött, jag som tyckte det var så skoj för tre veckor sen. det har bara vänt! GAH!
-inte långt ifrån att bli nersmittad av alla diarébasiller på dagis. det kör i min mage.
-väldigt väldigt väldigt sugen på att bara sätta min i bilen och åka upp till jenny. vill du med linda?
-från och med den 11 juni en green cargo arbetare. jag kunde varit en axis.. det hade varit bättre. 
-/var lycklig för stunden när jag förstod ett av saras "klassskämt", haha. 
-1 stycke sex and the city box mindre på torsdag :(
-besviken, hur kunde du?
-trött och låg, godnatt

zsa zsa zsu

Publicerad 2007-05-11 16:10:58 i Allmänt,

i två dagar så har jag roat mig med sex and the city. jag har roat mig till avsnitt som jag sett tusen gånger förr. och ändå är jag lika road varje gång. HA, det är nästan lite lustigt.

igår tog jag och bruce en liten nostalgitripp, vi spelade sonic och mariokart. haha, det var längesen jag skrattade så mycket! jag minns inte att sonic och tales snurrade runt så mycket och att det var så lätt att dö för att tiden gick ut? det har jag nog förträngt! sitter och letar på blocket nu efter donkikong och mariokart, måste ha måste ha.

varför låter vi det som vi inte har påverka hur vi känner för det vi har?

britney spears har rakat sin frilla!

Publicerad 2007-05-08 18:12:17 i Allmänt,

jag hade inte kommenterat göteborg än, och inte louises fest heller. men för att summera göteborg; det var riktigt lyckat. vi kom vi såg och vi segrade (ja inte helt, men till en viss del iaf), en del spelade bakfulla medans andra spelade fulla, en del sprang runt med åkband på lisseberg medans andra sprang runt och vann saker. peter gjorde både och! haha. vill tacka pinglorna för denna helg, ni är faktist dom bästa som finns. vidare till summeringen av louise fest; lyckat det med. massa trevligt folk, god mat och smarrig marrängsviss. tyvärr ville hjärtat mer än hjärnan vilket satte min rygg i strejk! men som sagt, det viktigaste var väl ändå att lousie hade en trevlig kväll :) och det såg så ut faktist! haha. dock var det synd att hon behövde städa kl 7, haha. 

är tillbaka på min praktik nu. detta innebär sjuka bensinkostnades, konstig doft i mina kläder, sand under naglarna, gratis mat, frukt vartannan timme, barn som hostar en i huvudet och blöjbyten. men också en väldigt massa kärlek! :) idag hade jag en kort liten pysselstund, den uppskattades! (både av mig och barnen, haha).

är det nu jag ska ta tag i mig själv?

hej hej allihopa
och 3142 varmisar till pinglorna

ps.sofia, jag saknar dig. 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela