heja mig!

Publicerad 2012-02-28 15:08:17 i Allmänt,

motet med min handledare gick bra idag. jag fick ju inte ett sa gott forsta intryck da for nagra veckor sedan men det kanns battre nu. nar vi var fardiga gick jag upp till biblioteket en stund och klickade runt bland lite olika examensarbete i hopp om inspiration. det fungerade, och nu har jag alldeles precis skrivit ett langt mejl till min handledare. forhoppningsvis far jag ett OK tillbaka och da ar det bara att kora. heja mig!

ibland ar det svart att forsta. da far man ta nagra djupa andetag och rakna till tio. vad ska man ta sig till nar man raknat till sjuttiofemtusen da? ata aggmackor? det ar iallafall vad jag ska gora.


Gasp!

Publicerad 2012-02-27 22:49:18 i Allmänt,

mjukglass buffen pa jensens satt inte helt fel ikvall. jo ja jaklar vad gott det var. och trevligt. resten av kvallen spenderades med matteboken. helt otroligt att jag maste lasa matte igen. och trist. imorgon bitti ska jag traffa min handledare for examensarbetet. wish me luck, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om.

you are.

Publicerad 2012-02-25 23:54:29 i Allmänt,

Life kicks you around sometimes. Its scares you and it beats you up.
But there is one day when you  realize you're not just a survivor.
You're a fighter. You're tougher then anything life throws your way. You are.

hur söt?

Publicerad 2012-02-25 00:11:28 i Allmänt,

sista dagen pa nyckelpigan idag. jag kommer sakna alla sa mycket. jag alskar verkligen att vara dar, det finns ingentin att klaga pa. visst har det varit lite sisadar nu nar det varit sportlov men det var ju mitt eget val att vara dar da. jag skulle egentligen vara ledig nu veckan som varit och jobbat den som kommer. men jag skifta om lite sa att jag kunde hem utvilad och med lite plugg gjort.
annars da. ja ikvall var det jobb, och imorgon likasa. men jag ska starta dagen med en mysig frukost pa systrar och bröder imorgon. jag blev forst lite putt nar jag sag att jag inte ska vara inne i arenarummet imorgon under melodifestivalen. sen insag jag val att jag nog far vara nojd att jag sett den ikvall, samt att det ar ganska skont att slippa allt stress kring att det ar direkt sandning. folk, typ produktionen och alla chefer, blir som galna. nej da blir det nog bra for mig att sta och mysa i percys entre. men psst, dannys lat var sjukt bra. jag och mamma blev foralskade.
nu ska jag skypa med min alskling innan jag somnar in for kvallen. finns det nagot battre satt att avsluta kvallen pa?


how come you never go there

Publicerad 2012-02-23 17:08:27 i Allmänt,

det har varit en kampig vecka, och det ar bara torsdag. langa, sega, ostrukturerade dagar. nej tack. imorgon ar det fredag och tacka gud for det. jag har praktik till tre och darefter ar det genrep pa arenan fyra till tio plus verkligen hela lordagen. min helg borjar pa sondag kanns det som.

men lat dagarna ga fort sa att nasta vecka kan starta. jag har mycket roligt pa schemat. bland annat sa ska jag traffa min handledare for examensarbetet och forsoka komma igang med det. det ska bli skont. det blir ocksa basgrupp traff for ett litteraturseminarium. det kanns konstigt att langta efter allt detta skolarbete, men jag langtar nog mest for att det nagon gang ska vara over. fredagen ar dagen D. YAY!

ikvall ska jag skriva en utvardering pa mina VFT insatser och bara mysa. mysa mysa mysa.

älska mer!

Publicerad 2012-02-19 22:31:06 i Allmänt,

wallander en sondagkvall, kan det bli battre?

om tolv dagar sa ar jag i armarna pa mike igen. hur fan mycket kan man egentligen sakna nagon? dom sager att det ar bra att sakna nagon, och det ar det. men nu far det vara nog. oh vad jag langtar!

attans vilket vader!

Publicerad 2012-02-18 11:28:37 i Allmänt,

jag sag fram emot en promenad i fina malmo idag men fy attans vilket vader det ar. lordag och allt! det blir till att stanna hemma. men utvilad ar jag allt. kan man vara annat efter elva timmars somn?

Dagen D

Publicerad 2012-02-16 22:32:28 i Allmänt,

imorgon ar dagen D. dagen sa min mentor kommer ut till forskolan och ska bedoma mig. wish me luck. jag hatar det. for aven om jag ligger har i sangen nu och kanner mig helt hundra pa min dag, med en planering till punkt och pricka, sa kommer jag utan tvekan att vara nervos imorgon. jag langtar tills det ar over och man kan vara larare pa riktigt!

man ska inte klaga pa utsikten nar man kliver utanfor praktiken..

it sucks

Publicerad 2012-02-12 23:24:38 i Allmänt,

det har varit en fin helg i goda vanners sallskap, minst sagt. alarmet ringer om sju timmar. dags for mig att lamna in med andra ord. imorgon ska jag vara lite kalasig och ha mina roda gummistovlar. harligt va!

idag kanns det att jag inte har traffat min kara pa nastan fem veckor. it sucks. i miss him.

as happy as a clam!

Publicerad 2012-02-09 16:32:00 i Allmänt,

idag var jag tillbaka pa hagens forskola. det var alldeles, alldeles underbart. forutom den tiden vi spenderade utomhus, fy attans vilket vader det ar idag. blast, sno och kyla. kan det blir varre? imorgon ska vi fira fastelaun och sla katten ur tunnan. tydligen ska man kla ut sig. hmm. kan man fa vara sig sjalv? synd att jag inte har min shrek outfit langre. nu ska jag skriva ner min aktivitets planering. darefter blir det middag, och ikvall lite fika hos faster gertie. mys! jag ar sa himlans glad over att vara frisk igen! <3

 

gottigt eller grisigt?

Publicerad 2012-02-08 13:57:10 i Allmänt,

jag kan inte bestamma mig for om detta ser osmakligt eller oerhort gott ut. i vilket fall som helst ar det var som fyller min mage just nu. havregrynsgrot med blabar och banan. forsta feberfria dagen, tjohoo!

Sofia's Anglar

Publicerad 2012-02-06 21:29:00 i Allmänt,

laget ar oforandrat. jag tror jag gar och lagger mig. aterigen, hall tummarna for att jag mar battre imorgon. det fungerade inte sa bra sist. forresten, hur bra var inte sofia's anglar idag? jag smalter.

4 veckor

Publicerad 2012-02-06 18:20:58 i Allmänt,

na fy fan for feber och och forkylning. jag ar mer dod an levande. men ska det va, sa ska det va pa riktigt. det ar val sa man sager? for att pigga upp mig sjalv sa bokade jag en resa hem till min alskade. jag langtar!


prosit!

Publicerad 2012-02-05 22:46:49 i Allmänt,

jag nyser var tredje minut, kanns det som. jag gor ett tappert forsok och gar och lagger mig. hall tummarna for att jag mar battre imorgon, har varken tid eller lust att missa dagar pa min praktik.


en sondag pa soffan

Publicerad 2012-02-05 11:30:37 i Allmänt,

jag ar sallan forkyld och har feber, det var sakert 2 ar sedan sist. men nu har det fan slagit mig ordentligt. langa kyliga timmar pa disney on ice och entren pa mif matcherna fick mig att ma lite sadar, sa nar jag nu borjade min praktik i mandags sa bara sog min kropp in alla nya barn bakterier. med andra ord blir det en sondag pa soffan. det ar ok atat tycka synd om sig sjalv va? ah!

god morgon sunshine!

Publicerad 2012-02-03 15:51:13 i Allmänt,

alldeles yrvaken gick jag ut i koket imorse for att ta ett glas vatten. jag mottes av det har..



jag hoppade till lite, om vi sager sa..

-10 grader

Publicerad 2012-02-02 19:02:15 i Allmänt,

min dag har bestatt av kurs intro pa malmo hogskola for Matematik fran borjan. jag ska lasa den pa distans men idag blev det en heldag med information och gruppindelning. varfor har man gruppovningar inom distanskurser? det skulle jag bra garna vilja veta. ikvall var jag pa staffanstorps bibliotek, det kandes nastan lite hemtrevligt. kaffe och kakor nere i hornet, och bengt-bild som minglade runt.

Malmo hogskola ar allt fin ibland..



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela