family ♥

Publicerad 2012-10-31 20:54:27 i Allmänt,

   
syrran och jag, jag och syrran. på jensens, såklart! vart annars firar man en examen med hela sin familj? det känns som igår. pappa tog kortet, och mamma satt bredvid. det var en bra dag, den sjunde juli 2012. vissa dagar kommer man aldrig att glömma.

Hello, Sandy

Publicerad 2012-10-29 16:19:30 i Allmänt,

min workaholic till pojkvän körde till jobb imorse. men nu stänger en del vägar så det är dags för honom att komma hem. om jag hade fått bestämma hade han aldrig gett sig ut. just nu blåser det 55 km/h här. ikväll väntas närmre 80 km/h vind. jag tror att jag ska baka lite pumpkin bread och mysa ner mig framför senaste avsnittet av jersey shore.  när strömmen försvinner så har jag tänkt att vi ska ha skipbo turnering här hemma. med obligatoriskt deltagande.

hurricane sandy

Publicerad 2012-10-28 23:44:28 i Allmänt,

senare ikvall ska vi halsa hurricane sandy valkommen. jag onskar att jag hade en flaska vin och en massa godis att gora det med. det ar ju svart att forutspa hur hon exakt ska rora sig framat och vart och nar vindarna kommer att vara som starkast, men kommer hit gor hon utan tvekan.
 

två månader

Publicerad 2012-10-25 22:19:55 i Allmänt,

den 25 dagen i månaden har alltid förknippats med dagen då lönen kommer, eller csn. men så är det inte längre. nu förknippas den med dagen då pappa somnade in. två månader har gått och chocken har börjat övergå till saknad. vad gör man egentligen? det gör ont i själen.

philly philly philly

Publicerad 2012-10-22 17:56:44 i Allmänt,

fredagen spenderade jag i philly, mitt kära philly. man kan aldrig få för mycket av philly. philly philly philly. när klockan slog 3am mådde en del top notch..
   
  
.. medans andra hade lämnat in.
    

Publicerad 2012-10-22 02:56:13 i Allmänt,

det är söndag kväll, min favorit kväll. iaf när det kommer till tv serier. boardwalk empire, homeland och the walking dead. mannen är bredvid mig och glassen är i frysen. vad mer kan man begära? jag älskar honom. han finns alltid där. de senaste två månaderna har varit de värsta någonsin. men han vet vad han ska göra. han vet när jag behöver en kram. eller när jag behöver dra täcket över huvudet och låtsas att allt är en mardröm. 
  
dags att hämta glassen, nu börjar the walking dead.

linvilla orchards

Publicerad 2012-10-16 23:14:44 i Allmänt,

   
vilken underbar höstdag. solen skiner och luften är sådär lite härligt småkylig. och vad passar inte bättre då en än trip till linvilla orchards? linvilla orchards är där jag var med barnen och missy i förra veckan. idag var det jag och min fina. vi plockade äpple och bara mös. fick med lite andra godsaker hem också, som jordgubbs sylt, salsa, kryddor och annat. allt ekologiskt. men inga doftljus blev det, jag har köpstopp.
 

the dogdefathers

Publicerad 2012-10-11 23:09:47 i Allmänt,

   
i förrgår spelade jag min första dodgeball match. spökboll - för vuxna. haha. vi har en match i veckan, och efteråt går alla lagen till en och samma bar. behöver jag säga hur mycket jag gillar det? ölen kostar två dollar och inget går upp emot att sitta i baren i svettig tshirt och shorts. indoor soccer å andra sidan var ingen hit denna veckan. jag blev fälld och sitter sitter här med två härliga brännmärken. ett på knäet och ett på armbågen. snyggt inför morgondagen bröllop!

fredag!

Publicerad 2012-10-05 19:43:00 i Allmänt,

  
det är fredag och jag bakar kanelbullar. det blev lite sent igår för det. just nu är dom i ugnen. jag är lite tveksam över hur de kommar att smaka. de ser inte ut som när mamma bakar dom, det är en sak som är säkert. och ingen kavel hade jag. det fick bli en svedka vodka. haha. aldrig mer! korken gick upp när jag kavlade med den, tur nog läckte inget ut på degen.
  
ikväll blir det tacos, trevlig fredag!

today/tomorrow

Publicerad 2012-10-04 21:19:12 i Allmänt,

  
idag har jag:
hämtat ut ett paket nere på kontoret som innehöll min kurslitteratur. hurra!
ätit på loma med mike och adri.
haft möte med volentärorganisationen urban promise.
varit i old swede church och ringt i kyrkoklockan för pappa.
 
idag ska jag:
baka kanelbullar.
läsa den rosa pedagogiken.
dricka kaffe.
se på bokumentärer bully.

less is more

Publicerad 2012-10-03 21:01:14 i Allmänt,

jag har inte fallit i instagram fällan. det är bara jäkligt svårt att sätta ord på allt just nu.
    

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela