vem är egentligen den där jenny?

Publicerad 2010-07-29 21:05:31 i Allmänt,

jenny tycks ha många åskiter om min blogg, antingen skriver jag för sällan eller så lägger jag in för lite bilder. enligt henne är det inte ett fulländat inlägg om det inte finns en bild. men som måns sa, vems blogg är det egentligen?


29 juli 2010

Publicerad 2010-07-29 18:07:20 i Allmänt,

i skrivande stund sitter jag och smuttar på en kopp kaffe och äter egenbakade blåbärscones. gudomligt gott om jag får säga det själv! jag känner att jag är värd denna avkoppling efter en aktiv morgon. banken, tankat bilen, vin affären, mallet och mat affären, samt två maskiner tvätt som jag redan tvättat, torkat och vikt. frågan är om jag ska dricka en hel kanna kaffe, eller om jag ska ta en nap? först och främst måste jag lasta in i bilen. och det behöver man ju både avsätta tid och barnvakt till här i USA, LOOOL TAIP!

GFY

Publicerad 2010-07-29 05:08:34 i Allmänt,

efter att ha slutat fyrtio minuter för sent så blev det en snabb vistelse på kitchen bar. nu väntar sängen, och där efter en sista arbetsdag på denna vecka. sedan väntar en långhelg med min kära och hans familj i ocean city. stranden dagarna långa, no shower happy hour, beerpong, grill, horseshoe och massa mys. love it. love him!

28 juli 2010

Publicerad 2010-07-28 21:43:28 i Allmänt,

endast en uppsats kvar, och jag är mäkta nöjd. jag försöker vänja mig så smått i att komma tillbaka som student VT2011. detta firas med en kväll på kitchenbar tsm med jensan, måns och taip. undra vilken som är kvällens $2 öl? hoppas på yuengling.

27 juli 2010

Publicerad 2010-07-27 22:23:21 i Allmänt,

efter ett långt efterlängtat morgonsamtal med mamma, en kaffe hos leena och en ny seatpost så är jag på bättre humör. gårdagens bitterhet var inte nådig. samt att jag vet att jag ska få träffa jensan ikväll som just nu ligger och steker på stranden. om man kanske skulle gå ner och dricka en kopp kaffe innan den lille vaknar?

ibland måste man ventilera..

Publicerad 2010-07-27 03:38:55 i Allmänt,

.. och idag är en sådag dag. låt dessa två sista månader gå fort så att jag kan få en normal vardag igen. det tär på en att leva under någon annans tak, och det spelar ingen roll hur fina människorna är. jag vill kunna gå naken i mitt hus. äta popcon till frukost, hoppa över middagen och låta sängen vara obäddad. slippa tvätta tandborsten innan jag använder den med risk för att någon annan stoppat den i munnen, och kunna tända ett ljus utan att det är en judisk högtid. jag vill kunna rensa kylen klockan fyra på morgonen efter en lyckad utekväll, och sova till två dagen efter. helst av allt vill jag kunna tvätta min tvätt när det behövs, inte när det står på schemat att jag ska göra det.

ikväll skull jag på bio, men när familjen steg innanför dörren 40 minuter senare än sagt så var det försent. istället körde jag in till city för att hämta min cykel och lämna tillbaka ett par skor. när jag väl kom dit så var affären stängd. lyckan kväll med andra ord. nä nu går jag och lägger mig. och hör och häpnad - klockan är inte ens tio.

en top notch helg!

Publicerad 2010-07-27 01:16:37 i Allmänt,

efter en lyckad helg är det alltid svårt att bestämma vilket som faktist var bäst. var det all you can eat sushi i fredag tsm med mike, taip, jensan och leena? eller var det förfesten på mitt golv (vi lyckades aldrig komma ut) i lördags? eller kanske tidigare samma dag när jag och min kära promenerade runt i city i fyra timmar och hoppade i fontäner? eller kanske vår supermysiga söndag delux som spenderade i poolen, framför phillies matchen samt på terassen avnjutandes grillade räkor och couscous? svårt att välja, svårt att välja. det var en top notch helg!

3 a.m.

Publicerad 2010-07-26 13:28:09 i Allmänt,

för en liten stund sen så glömde jag att veva ner fönstret vid bil tullen. jag hälsade på mannen, och körde handen med pengarna rakt in i fönstret. det är ett tecken på att man är trött. ett annat tecken är också att det är måndag morgon och redan längtar jag ihjäl mig till när min arbetsvecka är över.

one track mind

Publicerad 2010-07-22 18:08:32 i Allmänt,

klockan har passerat lunch och jag har absolut inte gjort någonting vettigt alls denna förmiddag. det känns ganska skönt. nu ska jag bege mig och hämta lillfisen på camp, som sedan ska rakt ner för nap. då tänkte jag ta tag i mitt liv och skriva klart min uppsats. så blir det nog!

jag ljuger om jag säger att jag inte har börjat nedräkningen. för nedräkningar är lite av min grej. ungefär om tre månader så är jag hemma i sverige. och oj, vi ska jag inte heller glömma att nämna att måns kommer om tre dagar. wohoo!

22 juli 2010

Publicerad 2010-07-22 14:55:36 i Allmänt,

AC. hur använder man egentligen en AC? för inte är det väl meningen att man ska behöva sova i hoddie, sweatpants och tjocka strumpor i mitten av sommaren? med en liten isbit till näsa. när jag väl somnade så sov jag gott, och när jag vaknade imorse så låg jag i precis samma position som jag några timmar tidigare somnat i. det mina vänner, det är vad man kallar en god natts sömn.

21 juli 2010

Publicerad 2010-07-22 04:30:41 i Allmänt,

här sitter jag en onsdagkväll. pillar mig lite lätt i naveln. målar mina naglar. klipper i lite tidningar. viker tvätt. läser om the underground railroad. tittar på phillies matchen. och tänker på hur jäkla lyckligt lottad jag är. samt att min jensens favoritsås som jag tog med mig från sverige går ut om två dagar.


you're an island of reality in an ocean of diarrhea

16 juli 2010 - silver bay!

Publicerad 2010-07-16 19:41:02 i Allmänt,

idag har jag varit en bra au pair. jag har suttit på knä i micahs baby pool i två timmar och lekt med båtar. därefter satt vi på en filt i gräset och fikade. kvalitets tid delux. men nu är det fredag eftermiddag och om en halvtimme slutar jag för dagen. då beger jag mig till leena för att ytterligare köra 300 miles norrut. slutdestination silver bay! det kommer bli en härlig bilresa på sisådär 6 -7 timmar. uuuh. dock kommer det säkerligen bli en super helg med x antal andra au pairer. dock utan nät till mobilen, men vi får se om jag kan lyckas armbåga mig fram till flaggstången och få kontakt med mänskligheten. haha.

hörs efter helgen!

15 juli 2010

Publicerad 2010-07-15 22:58:54 i Allmänt,

denna torsdag har varit glassig, enormt glassig. jag startade morgonen med en timmes arbete. sedan lite frukost, lite sol samt en dush. därefter for jag och lunchade med min kära, det var alldeles underbart. och töntigt nog så känner jag redan lite saknad. nu har jag arbetat i en timme och har några till att bocka av innan en kväll med jensans väntar. kanske lite pho? :)

john blund

Publicerad 2010-07-15 03:55:25 i Allmänt,

idag sa jag åt mig själv att inte ta en nap tillsammans med micah. istället satt jag uppe med ett par trötta ögon. det resultarade i att jag gäspat sen klockan 4pm och sedan klockan 7pm har jag i princip sovit med ena ögot.

ZZZzz.. zzz.. zzzzz.. zzzz.. zz.. zz..

ps. det finns bara en i sverige som har efternamnet blund. synd att hon inte döpte sin son till john. det hade varit hyseriskt roligt.

13 juli 2010

Publicerad 2010-07-13 21:04:34 i Allmänt,

idag har det regnat. och regnat lite till. sedan regnade det lite också, för omväxlings skull. efter ett misslyckat försök av jensan att ta sig hit, så trotsade jag detta jäkla regn och hoppade i mina gummistövlar. vägen till starbucks var okej, bara några få u-svängar där det var översvämmat. därefter brukar det bara ta max en minut hem till jensans, idag tog det 25. haha. men visst blev hon glad när jag traskade in med två koppar starbucks kaffe! det kommande två timmar spenderade vi i soffan under två filtar framför karate kid. mys!

senare - mys med min kära!
nu - jobb!

på återseende!

som solsken rakt i hjärtat

Publicerad 2010-07-13 04:24:07 i Allmänt,

det var för bra för att vara sant när jag öppnade mammas lilla kuvert. en kvällsposten - men 59 sidor om bara bröllopet. klänningar, daniels tal, bordsplacering, tusen tusen bilder. ja allt!

mamma du gjorde min dag, jag älskar dig!

 

12 juli 2010

Publicerad 2010-07-13 04:13:54 i Allmänt,

äh monday funday sa jag och jensans när vi som de första gästerna på cheesecake factory denna förmiddag beställde in vars två bloody mary. till det avnjöt vi en smarrig chines sallad. nu kan man tro att vi har gått och blivit the real housewifes of jenkintown, men så är inte fallat. vi tycker bara om att gotta oss!

en 10 poängare

Publicerad 2010-07-12 16:40:51 i Allmänt,

jag måste få uttrycka min lycka över vilken bra helg det var. och när jag tänker efter så vet jag inte som var bäst. ett nedsläckt wachovia center med god bless america skrålande ur högtalarna samtidigt som fyrverkerierna tjöjt?  eller lördagkvällens top notch utgång med taip, jenina, ida, frenchgirl och hennes vän? eller söndag morgonens mys med min älskade? kanske helt enkelt sunday funday med vännerna? svårt val. och att inte kunna välja är väl ett ganska tydligt tecken på att det var en riktigt 10 poängare till helg.

äh tråkigt, nu funkade det inte att lägga in bilder. det kommer sen!

Call me Lance, Lance Armstrong

Publicerad 2010-07-12 16:14:56 i Allmänt,

aldrig förr har jag cyklat utan mr cyclist himself, men denna morgonen startade jag med en cykeltur utan honom vid min sida. backe upp och backe ner, backe upp och backe ner. 1,6 mil. i skrivande stund ömmar min gump lite. men lite stolt är jag allt, och jag vill heller inte påstå att jag var någon fara för trafiken. vilket faktiskt var mission ett idag. haha.

nu väntar en förmiddag med jenina den fina!

10 juli 2010

Publicerad 2010-07-11 02:42:04 i Allmänt,

sitter i skrivande stund på golvet i mitt badrum och dricker öl. en liten bebis ligger och sover på mitt rum. som det kan bli. förra helgen insåg jag, jensan och taip att det var första gången vi var ute bara vi. inga pojkvänner, inga manliga ting alls. det var top notch. ikväll kör vi på delux. vi plus frenchgirl och hennes vän. all in! vi får se i vilket tillstånd jag landar i min käras säng. lol.


PUUUUSS!

taip the hacker

Publicerad 2010-07-10 23:27:58 i Allmänt,

HACKER! jag tycker att annica är en så himla dålig helgbloggare, så jag bestämde mig helt enkelt för att ta saken i egna händer. just nu jobbar hon men ikväll är det utgång & då är det veven som gäller! puss på dig annica.

9 hour girl

Publicerad 2010-07-09 03:58:26 i Allmänt,

har precis skrivit klart min första silver bay uppsats. det firar jag med att gå till sängs och få 9 timmars sömn. imorgon är det fredag. äntligen!

8 juli 2010

Publicerad 2010-07-08 15:19:39 i Allmänt,

 

jag behöver ha kul. ge mig något roligt. ge mig något att skratta åt. fort!

kan man ha pms utan att ha mens? jag tror jag har det.

hot hot hot!

Publicerad 2010-07-08 03:23:58 i Allmänt,

att gå utanför dörren känns som att simma klädsim. jag hoppas innerligt att det blir svalare imorgon. för vilken dag. död åt denna dag helt enkelt!

det är the top of the 8th och phillies ligger under med 7-4. dags att byta om till den röda tröjan. imorgon ska jag köpa en keps, det kanske gör så att dom börjar vinna? den invigs på fredagens match.

usch och fy!

Publicerad 2010-07-07 20:00:10 i Allmänt,

jag borde skriva på min uppsats. jag borde. men det är inte så lätt när tankarna glider iväg på annat. det var längesen jag hade en dålig dag, men idag är en sådan dag. tyvärr. när man ser motgångar, människors dåliga sidor och det negativa. enbart.

snart kommer jensan, dick och ingrid förbi. då ska jag ge min vän en jätte stor kärleksfull kram.

mamma, pappa, syster, linda, bruce, bira, sara, sofia, louise, pillan - jag saknar er!

ps. jag saknar taip också. jag har inte sett henne sen i fredags.

7 juli 2010

Publicerad 2010-07-07 16:45:44 i Allmänt,

jag är fortfarande mätt efter gårdagens besök på sushi planet, tsm med min kära, mandy och gibson. det var helt fantastiskt gott. fisken smälte liksom i munnen.

det är 35C ute idag, ändå tänkte jag gå ner och sätta mig lite på baksidan nu. lite sol har aldrig skadat. plus att om jag stänger mina ögon så dröjer det nog inte länge förän jag sover gott.

happy 4th

Publicerad 2010-07-05 22:36:37 i Allmänt,

igar firades 4th of july. och lat mig saga, det var verkligen en happy 4th! wiffle ball, horse shoe och bbq. och omanskliga mangder ol. fran tidig eftermiddag till sen natt, i ljuvligt sallskap. jag trodde inte att en framtida 4th kunde toppa forr arets, men tji fick jag. som sagt - perfekt!

1 juli 2010

Publicerad 2010-07-01 16:23:50 i Allmänt,

klockan har passerat tio, och här ligger jag på jensans gräsmatta. det är härlig svensk sommarvärme och vi har precis avnjutit blåbärs scones och en kopp kaffe. jag älskar att mina barn har camp, jag älskar att vara ledig varje dag tillsammans med jensan mellan 9 - 1. det kommer bli en himla bra sommar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela