matematik bygger broar

Publicerad 2007-03-27 13:04:09 i Allmänt,

har nyss varit på den tråkigaste föreläsningen på hela terminen. hemskt att bara sitta och stirra rakt ut när jag vet att jag har mycket viktigare saker för mig. ska vara här till fem och försöka få klart det sista i mitt arbete.

imorgon flyttar dom andra in i min lägenhet. på torsdag läggs golv i den nya, på fredag ska den målas, och sen flyttar jag på lördag. ska bli så skönt!

ps. vi var riktigt bra igår



ja det är kanske inte den nyaste bilden..

tihi

Publicerad 2007-03-23 12:39:55 i Allmänt,

tog mig en sovmorgon idag och ställde klockan på elva istället för på åtta. ja jag tyckte att jag hade haft tillräckligt mycket självdiciplin tidigare i veckan. men nu är jag är på skolan idag, mitt andra hem för tillfället. haha.

på tal om hem så skrev jag kontrakten på den nya lägenheten idag. kändes underbart :) flyttar redan på tisdag, liiite stressigt eftersom jag inte hade någon aning om att det skulle ske så snabbt och jag har inte packat ALLS. eller joo, köket men mitt sovrum och min klädkammare är kvar. ve och fasa! aja, får väl ta en dag i taget och försöka få ut det mesta av varje. tänkte iaf sitta här nu några timmar, ska på bio ikväll med min älskling :)

åh jag uppskattar tiden efter träningen :)

pusss

kan det vara så..

Publicerad 2007-03-21 11:13:19 i Allmänt,

.. att man borde ringa rehab och få en tid? det är nog bäst.

pappsen fyller år idag, grattis! var det 35? eller kanske 36? ;) ska dit och äta vid fem. jag har önskat mat, det blir köttbullar. men absoluta favoriträtt! haha. sen kommer farmor och syrran också. det blir säkert trevligt! synd bara att joon inte kan komma. men ska möta upp honom vid åtta, ska på invigning på en frisörsallong som hans väns flickvän har öppnat. miiingel på hög nivå.

har nyss gjort klart den andra uppgiften på tentan, bara fyra kvar nu. men känner mig ganska lugn iom att den inte ska vara inne förän nästa torsdag. men kommer säkert att sitta med det sista dagen, som vanligt.


oh bilden är tagen från en mysig morgon på espressohouse med sofia.

tjaa

STUDent

Publicerad 2007-03-20 10:04:04 i Allmänt,

sitter på skolans bibliotek och skriver på men tenta. känner mig väääldigt duktig. men också förvirrad, vet inte riktigt var jag ska börja någonstans. men tur är har jag hela daagen på min :)

match mot f16, duktigt pinsamt faktist. men nu ska vi blicka framåt istället, har ju kval match på måndag mot kristianstad. 20.00 på bråhög, kom och titta vettja!

cio sålänge

äntligen!

Publicerad 2007-03-19 13:57:00 i Allmänt,

har hittat en i klassen idag som också har friskiskort i malmö, äntligen har jag någon att gå dit med.
känns lite mer motiverande på.

sitter i skolan på biblioteket nu, ska skriva ut lite saker som kan vara bra att ha till hemtentan. har också spenderat hela förmiddagen hos en i klassen och gått igenom frågorna för att se om vi kunde bli lite klokare. jag tror faktist att vi lyckades.

säger som linda, sådär motiverande. men jaaaaja.

pussilago

Mika - Grace Kelly

Publicerad 2007-03-18 17:30:03 i Allmänt,

- örongodis

har nyss färgat min systers hår. hon kommer bli urtjuuusig :)

det har varit en lååång helg. var ute och åt med sofia i lördag, dömde hela lördagen sen direkt upp till falkenberg när jag var klar, ner till staffanstorp igen i förmiddes och bråhög hela dagen. jag ljuger om jag säger att jag inte gillar dagarna på bråhög ;) och ikväll ska jag få träffa min banni som varit i polen hela helgen. men n uska jag rusa iväg till bråhög för att se herrarna (antagligen) förlora sin match. haha.

hemtenta, usch!



- mammsen och jag

tjo

usla webzone :(

Publicerad 2007-03-15 19:54:57 i Allmänt,


åker hem till mamma för att se på hemtentan, som emelie ringde och berättade hade kommit ut, men du tror inte att det kommer "sidan kan inte visas". så nu har jag idiotkört till staffanstorp innan träningen i onödan. jag blir så trött.

tröttare blir jag när jag tänker på min dag imorgon. stoooorstäda och besiktga lägenheten, redovisning av pf3 och littsem3, men ser fram emot helgen, den kommer nog till att bjuda på några godsaker. om inte annat så iaf pengar, dömer dm på lördag, 6 matcher :S puuuh! men har lovat mig själv (och simon som en god gärning) att göra en god sallad och något annat gott så vi slipper äta skräpmat hela dagen.

idag tog jag min blöjoskuld, eller ja, arvid tog den, haha. det var bajs. bajs bajs bajs över allt!
fick föresten jobbat idag med, fick vikariera på min praktikplats. woohoo! =)

pussilago

"men ANNELI då"

Publicerad 2007-03-14 16:43:52 i Allmänt,

det gemensamma målet för alla föräldrar är att man vill att sina barn ska ha det bättre än vad man själv hade det.
hur kan man tänka så bittert och otacksamt? jag är iaf inte otacksam över att jag hade emelie i skolan, ja jag är mer tacksam fakist :) för vad skulle jag egentligen gjort utan henne i skolan? det hade varit som att gå gymnasiet utan lina, min alldeles egna hp-hora. eller som att börja första klass utan johanna? nejdu, tack och lov att jag har emelie.

kanske dags att ta upp pluggandet nu igen? tänkte sätta mig och göra klart det nu så jag har kvällen ledig. räknar väl en timme till det. trevlig eftermiddag mina vänner.

pussilago

stanstad innebandy, mer än bara innebandy

Publicerad 2007-03-14 16:35:14 i Allmänt,

tänkte att passa på att lägga ut lite bilder sen lagfesten, eller ja förfesten med laget, nu när jag är hemma hos mammsen.
tack alla som var där, det var väääldans trevligt!

                             



                            




                           


vars en soffa = vuxenpoäng

Publicerad 2007-03-13 22:40:46 i Allmänt,


ja absolut. och många fler vuxenpoäng är på väg. nää tro inte att jag ska gå och förlova mig eller göra ett litet kärleksbarn eller något, haha. men det börja kanske lukta lite sambolov för fru nilsson. men nu ska vi inte förhasta oss, bara lukta sa jag.

vilket underbart vårväder det var imorse, helt otroligt. vaknade innan alarmet ringde och gjorde mig en smoothie "jag lovar att bli en sundare och friskare människa (under semestern)." haha. satten foten på espressohouse på akademibokhandeln kl 9.45 imorse, köpte lite frukost, tog fram min bok och mitt blocka och började läsa. tog bussen hem 15.45. dvs att jag plugga i 6 h. imponeeerande. klarar tyvärr inte av att bara sitta och läsa hemma, då ser jag på tv eller somnar. haha. så var tvungen att ta mig ut till civilisationen :) okej, jag ljög, jag pluggade inte till 15.45. sista halvtimmen gick jag i stan och skämde bort mig med ett par byxor. haha. det var jag värd :)

det kostar att vara vacker, exakt 1100 för att slinga håret. tss. tur att jag har min alldeles egna frisör ;)

nej det är kanske dags att nanna lite? eller man kanske skulle ta och läsa lite till så att man kan vara ledig lite mer imorgon eller? ja jag tror det blir det fakitst. är inte så trött om jag tänker efter.

för övrigt så ser jag fram emot helgen :)

sov gott, tjingeling

skola, skola, skola och ännu mer skola.

Publicerad 2007-03-11 22:19:30 i Allmänt,

det slog mig nyss att blogg är ganska roligt. fast jag tycker nog inte att det är lika skoj som sara, hahaha.

sitter här och tittar i min kursguide över vad som ska göras denna vecka. och jag insåg nyss att jag har sjukt jävla mycket som ska göra. jag ska läsa två böcker paralellt med varandra plus att jag ska skirva läslogg på den ena, jag ska spendera en dag på min VFT för att observera samspel, jag ska gå på 4 föreläsningar och 1 litteraturseminarium, jag ska redovisa portfoliouppgift 1 samt att hemtentan kommer ut på fredag eftermiddag! skut mig! men kan alla andra så kan jag? oh yes!

sex and the city har blivit ett roande tidsfördriv den senaste tiden. fy så skoj det är. alla snitsiga komentarer och sanna påståenden. ja för det finns faktist inget bra på tv när man bara har 1,2 och 4. men är det inte sex and the city som rullar på dvd'n så är det MIKA's nya album, riktigt bra! och det är syster och jag slående överens om.

och ännu en gång, sov gott.

"har du ett rött kort? OH får jag se på det?"

Publicerad 2007-03-11 21:44:01 i Allmänt,

- sagt av en söt liten flicka på läktaren idag.

det är alltid lika skönt att komma till ett ställe där dom tycker om en och där man är uppskattad för var man gör. så känns det när man kommer till malmhaugs idrottshall. hahaha.
"fan vad skönt att det iaf är en av er som dömer idag. var har du den andra? ja du ska veta att en sten släpptes från mitt hjärta när jag såg dig komma in i hallen. kul att se dig!" hahaha. snopet stod simon och såg på när engelholms tränare stod och öste beröm över mig (och linda som inte var där).
dessa komplimanger kan faktist få benen att röra på sig aningen snabbare faktist. men det var en låååång dag bestående av dömande.


image4


sitter hemma hos min kära och väntar på att han ska komma hem. men jag kan nog vänta många timmar till. suck. de vann serien idag så det blir väl till att fira natten lång kan jag tänka mig? men den som väntar på något kan väntar aldrig för länge! :)

hej sålänge, sov gott.

fucking jävla kuk match! eller?

Publicerad 2007-03-11 11:09:29 i Allmänt,


ja igår spelades matchen, matchen med stort M. Stanstad - Landskrona. 4-2! oooh gläjde känner man först. men nej? 5-2, ja DÅÅ hade jag kännt glädje. men nu blev 4-2, viljet bara ger oss en kvalplats. jag vet att det låter bittert att  säga "bara" men det känns så otroligt snöpligt, det känns som att vi snubblar på mållinjen liksom. ett mål mindre bakåt eller ett mål mer framåt, under vilken match som helst, under hela jävla säsongen. men nej, 4-2 fick vi nöja oss med. DAMN! men sen måste man ju se det ljusa i det hela också. alla spelade på topp, alla gav verkligen allt. jenny gustavsson var för övrigt sjukt bra (applåder) och fullt med stöttande folk på läktaren. plus att vi VANN också. och vi VAR faktiskt det bättre laget. det kan ingen ta ifrån oss iaf!

ja först gav malin sin utlägg om vem som skulle vara hennes brudtärnor. och även om hon sa olika människor så var det fint tänkt, haha. sen gav jenny sitt utlägg också. det var ännu finare, three blondes. (det kan bli vackert, haha) men själv så funderar jag på att ha ett mörkhårigt led efter mig bestående av en som aldirg färgat håret, en som ofta färgat håret och en vakant. ja för egentligen så kan det vara ganska tufft att mäta upp sig till desa två människor. hade det inte varit för att min syster aldrig skulle ta på sig en klänning, inte ens mot mutor, så hade hon gjort sig utmärkt där. nej, den tredje personen återstår det att tänkas på. fast, måste man ha tre föresten?

jag tror på fullaste allvar att the ark kan ta hem hela skitet i helsingfors.

nu ska jag iväg och döma snart. tre matcher, puh. värst av allt är att simon kanske är bakis. oooh no! men vi kan alltid hoppas på de bästa. sen ner till trelleborg och se när min kära vinner guld. grattis!

ps1. det kanske blir en blond som vinner den vakanta platsen nu när jag tänker efter.
ps2. gårdagen var mysig, i just lööööv them .

love

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela