År 2007!

Publicerad 2007-12-30 17:44:36 i Allmänt,


i övermorgon är det 2008. fattar ni, 2008!? det känns märkligt. känns som att jag alldeles nyss satte på mig min mörkblåa nyårsklänning och kysste joon på tolvslaget. herregud vad tiden har gått fort. och mycket har man hunnit med, många roliga minnen men tyvärr tråkiga också. dom tråkiga är inte värda att ta upp, dom vill man bara glömma. eller iaf inte bli påminnd om. men dom roliga sakerna vill jag minnas i all min framtid. alla utgångar och myskvällar med vännerna, födelsedagar, högtider, kramar, pussar och framförallt de stunder jag spenderat med dom som jag tycker allra mest om. många som har varit med och gjort året till vad det varit. nya bekantskaper har växt fram samt gamla har tagits upp till ytan igen. men ska inte glömma de bekantskaper som länge funnits där, dom som man inte vill byta bort för något annat i världen. imorgon är det nyårsafton, en nyårsafton som ska bli ett underbart slut på ett underbart år!


        

     






gott nytt år på er, puss

fredagen den 28 december

Publicerad 2007-12-28 16:08:51 i Allmänt,


mötte hela grannfamiljen utanför dörren innan när jag kom hem. där stod dom med 12 flak öl, 10 saranoff boxar, och ohyggligt många flaskor vin.

- vi ska ha fest ikväll! du med ser jag (pekar på mina systemetpåsar)
- ja jag ser det, i lokal då eller? nja fest och fest, mer förfest innan utgång.
- ja i en lokal utanför bara, du är varmt välkommen med vänner!
- tack men nejtack, en annan gång!
- ja ni brukar ha trevliga förfester, men det är bara skoj!
- oj (lite generad), men ni får komma in om det hörs för mycket!
- nej det är absolut ingen fara, vi njuter bara!


jag har allt trevliga grannar. när jag gått in och stängt dörren tog det inte många sekunder förän dom ringde på.

- du glömde dina påsar här utanför, det kunde slutat illa ikväll, ingen dricka!

bra annica!

det var ingen som svarade när jag annonserade efter någon som kunde sätta upp mitt barbord, jag kanske skrämdes lite med dem andra kraven, haha, äsch ; ) men nu har jag iaf övertalat mamma och anders att komma in och sätta upp det. dem lär anlända närsom! ett tack förresten till bira och höken, det var den bästa julklappen ; )

     

powernap? njä, jag klarar mig :) puss!




att träffa rätt.

Publicerad 2007-12-27 15:59:52 i Allmänt,


det krävs en viss sorts människar. en viss sorts människa som säger en viss sorts sak. som säger något som träffar rakt i hjärtat. då brister det. då rasar allt som jag byggt upp den senaste tiden för att skydda mig själv. jag var starkt tills motsatsen bevisades.

Se hit!

Publicerad 2007-12-27 00:42:23 i Allmänt,


SÖKES

Händig man som kan sätta upp mitt barbord. Utöver detta ser jag gärna att du är runt 25år, vältränad, mörkhårig, att du inte spelar innebandy och att du äger en borr som kan borra i betongvägg. Det är ett plus om du går på mah, tycker om thai thai och har intresse i att se mina matcher. Körkort är att krav!

juldagen

Publicerad 2007-12-26 13:11:25 i Allmänt,


var hemma fem i morse, vaknade nyss. kan nog inte förklara med ord hur roligt det var igår! inte heller hur mycket jag drack igår, men det är en helt annan sak, haha. var lite orolig för att jag inte skulle kunna säga; jag var med taip när minnesluckorna började komma. men jag kan med ett lugn i kroppen säga; jag var med linda istället.

hej sålänge, puss

the walk of shame

Publicerad 2007-12-23 22:03:48 i Allmänt,


jag gillar begreppet! hihi.

har varit hos mamma hela dagen. kom kl 1, sen har vi mys hela dagen. vid sex kom dom andra. men måste erkänna, mysigast är det när jag och mamma är helt själv. utan komentarerna och flåset! man kan nog räkna på en hand hur många gånger jag sagt att jag älskar någon här på min blogg, men jag älskar min mamma.

nu ska jag dricka julmust och prata hemilsar. sov gott, puss




OM vi e, ATT vi e, jaaapp!

Publicerad 2007-12-20 23:41:37 i Allmänt,


under 1 dag poppar det många gånger upp i min skalle: oh det där ska jag skriva i min blogg när jag kommer hem! och så har det varit denna dagen också. men nu sitter jag här, helt tom. har ingen aning om vad jag ska skriva!

vad jag kan berätta är iaf att idag backade en idiot in i mig på mobilias parkering. trodde jag. men det var ingen idiot för det var tessi! världen är allt liten. henne har jag inte träffat på flera år! och om jag skulle springa på henne någon dag så trodde jag nog aldrig att det skulle vara under dom omständighetern, haha.

sov gott, puss

planering vs. spontanitet

Publicerad 2007-12-17 15:44:50 i Allmänt,


Jag längtar tills nyår, provade min klänning nyss :) ibland när man bokar in något som man ser fram emot jättemycket, planerar allt in i minsta detalj och har bestämt vad man ska ha sig veckor i förväg så slutar allt bara i en stor flopp. men nyår kan faktiskt inte bli något annat än lyckat!

men ibland är det de spontana kvällar som blir det mest minnesvärda. bilderna nedan är från en sådan kväll.



     


     


sixten är på besök hos mig, nu ska vi gå ut och gå en runda, ta en powernap och sen köra till staffanstorp och gå på kalas och på julfestmöte. hej sålänge, puss




gift dig med mig du lacoste-man!

Publicerad 2007-12-16 22:38:43 i Allmänt,


jag måste lära mig att äta ordentligt. det första jag åt idag var kl halv fem när jag tryckte i mig i dammsugare i andra pausen. vid sextiden fortsatte jag att äta massa skit. bra annica, konstigt att din mage mår som den mår? sen somnade jag. sov en och en halv timme, det var dumt. nu kommer jag aldirg att somna ikväll. dock ska jag hämta jenny och månsa på svågertorp kl tolv så behöver hålla mig vaken en stund till.

vi vann igår, en underbar vinst. det blev inte några sjukhusbesök för vår del den här gången, det var en lättnad. dock lyckades jag med bedriften att köra huvudet i sargen när jag skulle titta efter carros vattenflaska under bänken, haha, så nu sitter jag här med en bula i pannan. hello sexy!

lagkvällen hos peter var lyckad. singstar och skratt som slutade i att jag följde med till mazarin, hade inte samma självdiciplin som taip, haha. men roligt var det : )

jag vill ha en man. och inte vilken man som helst. jag vill ha mannen i lacoste raklamen, han med grön tröja och ruffsigt mörkt hår. det pirrar i hela kroppen när jag ser honom. jag är kär! tyvärr hittade jag ingen bild på honom, så det får bli en på min andra kärlek istället; karl-petter!





sov gott mina vänner, puss



handtvätt

Publicerad 2007-12-14 11:20:56 i Allmänt,


ja det är nog något av det jobbigaste..

en påse bullar på dörrhandtaget, frukost. jag log!

min mobil ringde nyss, privat nummer. brukar aldrig svara då men idag gjorde jag det av någon anledning. och det var bra, för det var bruuuce som ringde. aaaaah! det var underbart att höra hennes röst. som jag saknar henne. hon hade det bra!

hej sålänge, puss

glädjeskutt!

Publicerad 2007-12-13 23:49:11 i Allmänt,


idag kom jag på mig själv med att göra att lite glädjeskutt på väg ut från citygross. efteråt funderade jag länge var det kom ifrån? jag kom inte fram till något bra så jag bestämde mig bara av att njuta. så det gjorde jag :)

match mot kfum ikväll, förlust med 4-5. vi var bra, dom var bättre. det är inte mer med det! fast nä, jag tycker nog att vi är bättre när jag tänker efter :) kan man har en bänkbästis? såfall har jag det. louise och joe! idag jämnförde vi bänkarna på bråhög och staffanshallen. staffanshallens bänkar vann, dom är otroligt mycket skönare. man kan luta sig bättre bak. matchens minus var ändå att peter glömt kit-kat chokladen, vilken besvikelse! dem brukar komma som en glädjande vind i andra pausen, men inte idag. kass! på lördag hade jag tänkt att vi skulle vinna, hoppas det är bra domare. när jag tittade senast var matchen inte tillsatt men kevin sa att han skulle leta reda på dom bästa till den. det hoppas jag verkligen!

imorgon är jag ledig. ledig ledig och ledig. bokade tvättid mellan 10 och 13 (vuxenpoäng) och sen tänkte jag åka ner till stan för att handla de sista julklapparna samt att fixa gästleg till linda och taip. på kvällen ska jag inför-matchen-mysa, jag gillar det!

ett hej till jenny som är i france! hej!

nu ska jag sortera tvätt. på återseende! puss

ps. taip efter att du lagt ut den bilden på mig så tvekar jag på om du verkligen är min vän! :(

dagens i-landsproblem

Publicerad 2007-12-11 17:03:44 i Allmänt,



flicka 1-göran har emma chans på dig.
pojke 1-menar hon allvar?
flicka 1-ja det gör hon, hon är kär i dig.
pojke 1-jaa är mitt svar i så fall!
flicka 1-okej då säger jag det till henne. fy vad kul!
pojke 2-då kan du hälsa henne samtidigt att jag gör slut!

ett lösenord kändes nödvändigt. jag trivdes inte med tanken att mamma och knattarna läste min blogg!

jag är en människa som skjuter upp saker som är jobbiga. jag är och kommer nog alltid att vara det. men nu känner jag att jag behöver bättra mig. det fungerar inte längre!

HA! jag är nöjd. jag stod på mig, jag gick det med huvudet högt. kändes väl lite vemodigt vid ankomsten men efteråt kändes det så rätt. och mycket väl, jag vann! jag vann! idag dumpade det in ett mejl om julfirande. sällan har jag varit så stolt över mig själv :)

den 18/4 avgår tjärergsbilen, jää :)

ps. jenny jag förstod, och jag skrattade, shishishi!  

hej sålänge, puss

detta är inget vanligt inlägg

Publicerad 2007-12-06 00:00:27 i Allmänt,


det är inlägg nummer 100, woohoo! galet att man fläkt ut sig hundra gånger på nätet, höhö.



   Stockholm SM finalerna -07


   Stockholm SM finalern -06



-08 har jag och linda kommit på en geniel plan för att vi ska få åka samtidigt, det kan inte bli annat än lyckat då faktiskt! : )

sov gott, puss             

oohyea!

Publicerad 2007-12-04 17:04:13 i Allmänt,



"mjukis signifierar din personlighet" haha. då var det offeciellt, jag är en mjukis : ) det är jag stolt över, höhö.

sitter och över på nyss så träffade jag en krokodil på gitarr, det går iiiinte så bra. men jag gör framsteg iaf, jag behöver inte längre titta på strängarna när jag går från A7 till D : )

ikväll ska jag skissa på min handdocka och äta thaithai. och sen ska jag fundera på om konflikthanteringslektionerna gav mig något, höhö.

hej sålänge, puss

PRRT!

Publicerad 2007-12-03 18:47:21 i Allmänt,


det är tråkigt när vuxna människor gör en besviken, människor som man trodde hade mer bakom pannbenet. men det har iaf skett nu! svårt att veta hur jag ska agera. ska jag konfrontera? ska jag tiga? jag vill inte vara den som viker mig. den rollen intar jag allt för ofta.

usch, min mage har fortfarande inte återhämtat sig från gekåsturen, vad var det egentligen i det jag åt? :S har konstant praha och illamående.

har många gånger trott att jag skulle falla tillbaka. men nu är jag säkert, jag kommer inte att göra det! har fått det bekräftat så många gånger nu att det vore en omöjlighet! jag blir så stolt! och jenny och linda med, höhö.

hej sålänge, puss

ps1. det är en härlig känsla när någon verkligen sätter ner foten för ens skull.

ps2. skrev igår att gbgbilderna kom in igår, men jag var flitig och la in bilder från så många andra gånger med. bara så ni vet : )


ÄNTLIGEN!

Publicerad 2007-12-02 19:42:27 i Allmänt,


nu ligger bilderna sen göteborgcup i våras ute på min facebook, bättre sent än aldrig. tyvärr hade jag inte mage att lägga ut alla bilderna, en del förtjänade att cencureras ; ) så skoj vi hade det!

ett poäng med laget denna helgen. skönt! och tre poäng med knattarna, riktigt jäkla skönt! det var dom värda!

helgen har varit bra, fredagen var väldigt lyckad och lördagen likaså. jag tycker om er! dock känner jag fortfarande av fredagen i min kropp så tänkte nog krypa till kojs snart, larmet tjuter ändå kl halv sju.

sov gott mina vänner, puss

f. w. f.

Publicerad 2007-12-02 15:05:13 i Allmänt,


att sitta på bänken kan jämnföras med att gång på gång ha sex utan att få orgasm, haha. som man kan roa sig ; )

mer om helgen kommer sen ikväll, men kan iaf nämna att det var skönt med en poäng idag!

hej sålänge, puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela