livskvalité

Publicerad 2008-01-29 21:07:23 i Allmänt,


igår pratades det om livskvalité. jag ska göra en lista. en lista över saker som ska höja min livskvalité! (precis som du C) med saker som gör mig stressad, ger mig klumpar i magen och får mig att vilja köra av vägen i långsam fart, haha. har börjat med att lämna tillbaka två p16N2 matcher, bra där! hoppas på en snabb förbättring ;)

back to kanal5, nu har i huvudet på gynning börjat och jag har tagit mig till mammsen endast för detta, haha. sov gott mina vänner, puss

du, jag tycker om ditt sällskap..

Bitterfitta

Publicerad 2008-01-28 15:31:23 i Allmänt,


idag var jag på väg att köpa Bitterfitta, hade sett fram emot en spännande läsning utan några som helst hämningar. får checka av med märta om den kommer att stå upp mot mina förväntningar innan jag köper den!

då var det klart, nu är jag den enda. ser fram emot "nästa-säsong-snacket" med mats! det blir spännande. joon verkade ligga inne med spännande information, men tyärr var det inget han ville dela med sig av :S

jag är inte den som är den, jag vill också lägga in bilderna. för jag tycker så mycket om er :) såg att linda hade kommenterat saras blogg, jag måste instämma, jag lyckades få till en riktig jay leno! haha :)


     


sen hackade jag runt lite och chockades av en bild som jag inte visste hade tagits, på slagt förra helgen. bra där annica!





hej sålänge, puss

we can have our private show

Publicerad 2008-01-22 23:27:36 i Allmänt,


nobody needs to know!

det är inte roligt, jag har träsmak i röven.

kände mig lite löjlig som redan i förra veckan var laddad inför matchen på torsdag. men kan man gratulera någon till en tillsättning så kan man faktist vara laddad två veckor innan en match :) så alltså; jag är laddad!

håll aldrig någon annan i handen än den du har sex med
bra summer!

onsdag, långonsdag!

Publicerad 2008-01-16 22:48:09 i Allmänt,


säg hejhej till finnen mitt på näsan där, HEJ HEJ.
säg hejhej till finnen mitt på näsan där, HEJ HEJ.
du kan också hälsa på dom som på min pannan sitter,
säg hejhej till alla fula finnar där, HEJ HEJ!

imorse snoozade jag i tio min. under dessa tio min drömde jag en dröm. en dröm som jag inte ens i vaket tillstånd skulle våga tänka. men om jag nu tänker efter riktigt noga, så hade det inte varit fel. im bad!
 
jag längtar till fredag : )

"ja på torsdagar skiftas vi om att bjuda hem varandra på ärtsoppa, säger filip som om det vora den mest självklara saken" haha, saxat från sydsvenskan. du är sjuk(t välkommen att bjuda på rövhålsgodis)!

godnatt, puss

jag är inte långt från gråten. gråten grundad av trötthet.

F24S

Publicerad 2008-01-15 00:24:55 i Allmänt,


jag eftersvettas fortfarande. jag och jenny var nyss på gymmet, så duktiga vi var! vi var dom enda. det var skönt att gå och titta och testa alla maskinerna i lugn och ro, och se hur dom fungerade. för vi måste sett rätt korkade ut, haha. men roligt var det iaf, och jag råkade till och med fisa av ansträngning, haha, så vi fick flytta mattan en bit bort : ) det enda dåliga var att när man duschade så stod man rakt framför en spegel. så där stod man , och bara tittade på sig själv :S det kändes märkligt! är det för att man ska bli motiverad? eller för att man ska se resultat? eller tvärt om så att man tränar massa mer? det är frågan. min kropp ska iaf bli så fast som den bara kan bli : ) beach 2008, vi är på väg! 

börjar tidigt imorgon, kl 8 faktist. ska sova nu!

sov gott, puss och varmisar till jenny


Linta 21 år

Publicerad 2008-01-12 13:23:58 i Allmänt,


igår firades linda. kvällen började med middag/förfest hemma hos hennen. maten var underbar och sällskapet likaså. sen vidare till slagt, återigen var det riktigt skoj där. har haft många roliga utekvällar den senaste  tiden, och dom tycks inte ta slut, men jag måste erkänna att jag saknar ladan..




tack linda, taip, jenny, sara, pillan, johanna och lullan för den trevliga kvällen! VARMISAR : ) lite trasiga och knasiga, är vårt trasdocksgäng. lite trasiga och knasiga, vi sjunger vår refräng. om din näsa är sne..

PUSS!

ps. grattis camilla!

ännu en gång..

Publicerad 2008-01-11 00:00:03 i Allmänt,


.. har jag trampat i hundbajs på vägen till bussen! det är andra dagen i rad! PLOCKA UPP EFTER ERA HUNDAR! (och hädanefter lovar och svär jag att jag ska börja plocka upp efter sixten)
 
malmhaug - örkelljunga ikväll, vinst med 1-0 till malmhaug. malmhaug imponerade inte, inte någonstans faktist. om det var något lag som imponerade så var det örkelljunga som kom till hallen 25 minuter innan matchstart med 9 utespelare och en målvakt, men som ändå stod upp riktigt bra faktist!

jag är inte trött, inte alls faktiskt. ändå har det varit en lång dag. men jag borde nog somna bort från min hunger och hvudvärk.

sov gott, puss

ps. jag är så gott som färdig med min uppsats nu, bara lite referenser som fattas : )

Språk Språk Språk!

Publicerad 2008-01-09 16:53:00 i Allmänt,


sitter i skolan och skriver på min uppsats, må säga att jag kom in i ett riktigt flow innan och fick ner 2 sidor utav bara farten. det är inte likt mig! men det är bra, eller ja det känns bra iaf. sen får vi ju se hur det slutar, om jag hinner bli klar i tid! visste ni att för att ett språk ska bli erkänt så måste det ha en armé, en viss summa pengar och ett skriftspråk. och det finns 55.000 språk i världen. först tänkte jag; va finns det 55.000 arméer i världen då!? sen slog det mig att t.ex. samiska är ett språk men tillhör ju ändå Sverige och har ju samma armé. haha, smart där annica ; )

richard nilsson ringde innan, bad news; matchen på lördag är inställd. man han hade också good news; jag och höken får antagligen DDM semifinalen mellan engelholm och malmhaug. det hade varit ren glädje faktist! minns när jag och linda dömde exakt samma match för två år sen, vi gjorde det oerhört bra! hoppas hoppas hoppas : ) sen tittade jag min mejl nyss, malmhaug hade mejlat för att välkomna oss till matchen imorgon, haha. det där var något nytt! men absolut trevligt!

jag känner hunger. jag har inga pengar. jag borde åka hem och äta. men det regnar. eller det kanske har slutat? jag ser inget fönster.  

hej sålänge, puss

Napoleon Dynamite

Publicerad 2008-01-07 17:27:55 i Allmänt,


kom nyss hem och satte på TVn, trodde jag skulle dö när jag såg vilken film som var på fyran; Napoleon Dynamit, hahahaha, den mest sjuka film som gjorts. jag och summer såg den hemma hos hjärtat. åh vad jag saknar det, det + rövhålsgodis, grillade banener och maskingodis.


image138


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela