god morgon sunshines!

Publicerad 2012-06-29 16:44:58 i Allmänt,

 

jag blev lite rörd när jag såg taips album på fejjan. det är inga dåliga vänner man har inte. jag önskar att ni kunde komma över på nybakade scones i eftermiddag. för ni är helt ärligt, utan tvekan, de finaste vänner som finns.

17000 grader

Publicerad 2012-06-19 21:22:45 i Allmänt,

jag kan inte riktigt släppa hur gott half and half smakar efter att ha varit utan i fem månader. kaffe med lättmjölk är inte samma sak. det känns som att det är sjuttontusen grader ute idag, även om termometern bara visar 28. något som är ofattbart är att det ska bli 8 grader varmare imorgon. undra hur fräscht det kommer kännas att spatsera runt i city? jag och carla ska luncha på Park. det spelar ingen roll att detta är min fjärde sommar i staterna, det varma vädert och den äckliga luften kommer alltid som en chock. idag gick jag längst boardwalken vi har här i wilmington, i 1 timme. jag var genomsvettig när jag kom hem. nu sitter jag i soffa och hejar fram sverige. inte för att det spelar någon roll egentligen. ikväll ska vi bort och titta på lite kickball. vår serige börjar nästa vecka och jag har ingen aning om hur man spelar.

puss!

have I missed my boyfriend? HELL YEAH!

Publicerad 2012-06-19 01:00:31 i Allmänt,


helgen har bjudit på kära återseende, solsken, miller light och en himla massa mys. nu är det måndag och större delen av dagen har jag ägnat åt att packa upp och städa undan. och äntligen fungerar min amerikanska mobil igen. happy happy happy!

jag är laddad!

Publicerad 2012-06-13 17:41:27 i Allmänt,

idag har varit en bra dag, en jäkligt bra dag. den startade med frukost med mamma och pappa på lillatorg, och lite promenad i stan. därefter tog jag tåget till summer i lund för att krama henne hejdå. jag och mamma hann också med en glass i solen medans vi tittade på alla glada studenter. nu packas det och jag är nästan färdig. jag trodde att dagen nådde sin topp nyss när jag fick ett mejl om resultatet från mattetentan - VG (YAAY), men bättre blir det ikväll när mina fina fina vänner kommer över på lite middag. imorgon ringer klockan 3.30 och jag är riktigt riktigt laddad. min sista dag i svealand kunde inte varit bättre!!

lite sylt

Publicerad 2012-06-11 11:22:47 i Allmänt,

som alla andra dagar så blev det god havregrynsgröt till frukost idag. jag öste på all sylt som fanns i burken och tänkte lika bra att äta upp all sylt, jag åker ju snart. haha. gott var det! jag behövde den lilla kicked efter att ha vaknat lite arg idag. ibland är det allt märkligt hur hjärnan fungerar.

send

Publicerad 2012-06-10 13:46:09 i Allmänt,

det är lite nervigt att klicka på send, och just därför har min uppsats legat klar på min desktop i några dagar nu. idag tog jag tjuren i hornen och skickade in den. två gånger till och med. bäst att vara på den säkra sidan. nu är alla böcker, anteckningar och dylikt undanplockat och imorgon blir det ett besök på biblioteket för att lämna tillbaka alla sjuttontusen böcker. fy fan vad härligt det känns.

den åttonde juni

Publicerad 2012-06-08 11:35:11 i Allmänt,

jag har utan tvekan haft världens bästa morgon med min syster. scones, kaffe och en dos av alexandra. det blev en trip till cg för inhandling till kvällen också. det kommer att bli top notch. nu blir det till att förbereda lite, till tonerna av en fin Emcee mix. You gotta love it!

ta hand om varandra.

Publicerad 2012-06-07 12:25:08 i Allmänt,

opponeringen gick bra. otroligt bra. vi har också varit och sagt farväl till patriks pappa. nu väntar en halvtimmes ryggläge innan pappsen hämtar mig. ikväll ska hela familjen gå ut och äta. det känns himla glatt att kunna säga det faktiskt, familjen. jag, mamma, pappa, syrran, christian och alexandra. jag önskar att mike vore här. happy graduation day to myself!

när dagen D är runt hörnet

Publicerad 2012-06-06 23:18:17 i Allmänt,

morgondagen bjuder på opponering, begravning, examencermoni och slutligen en examenmiddag med familjen på jensens. what a day. med det säger jag godnatt. tänk på mig imorgon, vänner!

Grattis Sverige!

Publicerad 2012-06-06 14:44:36 i Allmänt,

idag har jag högtryckstvättat alla plattorna på framsidan och lyssnat på its a hard knock life. jag vinner utan tvekan priset som bästa dottern. nu ska jag fortsätta att fira den svenska nationaldagen. det blir mys med världens bästa vänner och lite köttbullar på det, såklart. Grattis Sverige!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela