en 16 timmars resa

Publicerad 2010-02-27 19:18:59 i Allmänt,

som jag sa, lång dag med många tårar. och såklart förseningar, vi satt fast i Atlanta i nästan 4 timmar. men glader var jag, för det gjorde så att jag kunde se klart OS finalen i curling. jag sprang mellan gaten och baren. och guld blev det, fan vad gött!

vi lämnade huset i colorado runt 10.00, och var inte hemma i abbington förän 02.00. det var obeskrivligt skönt att få somna in i min egen säng, jag rörde mig inte en centimeter på hela natten. och att få vakna in i ett tomt hus, famljen stannade över i allentown, var som att få vakna upp i himmeln. knäpp tyst, inte ett ljud någonstans. aldrig förr har jag uppskattat det så mycket.

i skrivande stund har jag varit vaken i tre timmar. och hur overkligt det än låter så har jag redan packat upp, tvättat och vikt min packning. det är rekord, vanligtvis tar det säkerligen en vecka innan jag ens öppnar väskan.

nu kommer snart min kära, som jag saknat honom. hörs sen!

just what it is..

Publicerad 2010-02-26 04:39:45 i Allmänt,

this is BULLSHIT!

imorgon kommer blir en lång dag. med mycket väntan, antagligen många tårar och massa gnäll. vi lämnar huset här vid 9.00 och är inte hemma förän runt midnatt, som tidigast. jag ber till alla högre makter att det inte är förseningar på grund av vädret. tur att jag har laddat min ipod, den kommer bli min räddning.

godnatt!

mycket snack, lite hockey - bokstavligen!

Publicerad 2010-02-25 22:27:57 i Allmänt,

jag somnade efter första perioden igår. när jag vaknade mitt i natten var dator och tv på och jag låg tvärs över sängen i vanliga kläder. så mycket blev det med det! visserligen var det antagligen inget att se. och nyss förlorade damerna bronsmatchen också. ball! tur att vi har curling damerna i final imorgon, och om en stund börjar curling herrarnas semi. micha napar och jag ska sitta bänkad framför det.

imorgon åker vi hem!!

life is a highway, i wanna ride it all night long

Publicerad 2010-02-25 05:28:26 i Allmänt,

D - a as in alcohol, b as in bugs and c as in cat
A - a as in what?
D - alcohol, didnt you hear?

jag exploderar snart. idag har jag ätit pizza, kinamat, godis och glass. jag har också skrålat ikapp med mina barn till life is a highway, i wanna ride it all night long oooh ooh oh på vägen till backhopps tävlingen uppe i bergen. en bra dag med andra ord.

om 35 minuter börjar ishockeyn. jag är laddad och planerar att vara vaken hela matchen. godiset jag har bredvid mig i sängen fungerar som hjälpmedel. sockerkick! sen tänker jag somna in gott, på en av barnens kuddar. shishishi.

GAAAH!

Publicerad 2010-02-24 19:03:14 i Allmänt,

jag dör om jag behöver sova ännu en natt på dessa jävla kuddarna. det känns som om det sitter en stor jäkla noshörning runt min nacke, och han har borrat in sitt horn just där det gör som ondast. klockan är 11 och jag har varit vaken i 5 timmar. hur fan är det möjligt? nu är det jag som knycker barnens kuddar och tar en powernap innan jag ska ta med dom downtown för lunch och glass.

mina barn..

Publicerad 2010-02-24 05:23:40 i Allmänt,

ikväll uppskattade jag att lägga mina barn. jag uppskattade med andra ord att jobba. dom var så jäkla söta, alla tre, på sitt eget sätt. micah har börjat prata lite smått. innan jag la ner han i hans crib så kramade han mig, tittade på mig och sa night night. därefter tittade jag och de stora barnen på hannah montana i deras säng, brody somnade med huvudet på min mage. jag och dahlia fortsatte att titta en stund och innan hon somnade in sa vi the shamal. jag kan den nästan nu, och då ska det nämnas att den är på hebreiska.

det var med andra ord en fin kväll med mina barn. nu tänkte jag alldeles strax själv somna in. jag är hemskt trött!

sov gott, puss!

one bud, please

Publicerad 2010-02-24 01:17:04 i Allmänt,

där stod jag med skidorna på och insåg att berget var stängt pga tävling. vilken flopp! men lika glad var jag ändå. istället lät jag solen steka mig i ansiket i ett par timmar, med en budweiser i handen. det enda som fattade var ett fint sällskap.

 

ikväll är date night vilket betyder jobb för min del. jag bänkar mig framför OS, som alla andra kvällar. just nu är det curling. trist nog spelar USA samtidigt som de svenska herrarna och då är det ju ganska sälvklart att det är det som dom sänder.

vilken dag!

Publicerad 2010-02-23 17:07:22 i Allmänt,

jag ska definitift åka skidor idag, det är perfekt väder ute! solen skiner och det är helt vindstilla. först ska jag spendera förmiddagen tillsammans med micah. just nu napar han men jag ska alldeles strax väcka honom och åka ner till den lilla byn och gå runt lite. det blir antagligen en kaffe eller två.


två minuter sedan, ut genom mitt fönster.. gotta love it!

you think too much, brook davis

Publicerad 2010-02-23 05:33:16 i Allmänt,

jag har jobbat 11 timmar idag, det förklara min frånvaro i bloggen. dagen, från morgon till start, har spenderats med micah. förmiddagen startade som planerat downtown kringvandrades i solen. detta följdes av en lunch på pizza hut och ett besök i godisaffärer efter att micah fått enorma cravings. och därefter tog vi en lång skön nap samtidigt som jag såg damkronorna förlora mot USA. jag satt också bänkad när curling tjejerna förlora mot canada. vilken tur jag har att det är OS just denna vecka när jag har noll socialt umgäng och kan behöva all hjälp jag kan få för att underhålla mig själv.

imorgon jobbar jag förmiddag sen väntar skidåkning, fast jag är lite kluven. tycker jag verkligen att skidor är så pass roligt så jag kan tänka mig att göra det en hela eftermiddag helt själv? alldeles ensam. utan en kotte jag känner. ingen att skratta med när jag ramla, och heller ingen att mysa med i liften. visserligen heller ingen som puttar med ut för de svarta backarna, det ser jag dock som ett plus. vi får helt enkelt se hur jag gör!

godnatt kära vänner, puss!

ps. fyra dagar kvar! det jenny, det är snart.

jag och micah, micah och jag

Publicerad 2010-02-22 04:26:04 i Allmänt,

vilken eftermiddag jag och micah har haft. vi har myst och busat något så tokigt mycket. därefter åt vi en romantisk middag för två innan resten av familjen hann komma hem.

imorgon ska de stora barnen och föräldrarna upp i backen medans jag blir kvar här i huset med micah. tur att jag har min bil. dom ska vara borta mellan 8 - 17 så jag och micah tar nog en tur downtown och lunchar och går i affärer. jag hoppas att han är sammarbetsvillig imorgon. 

nu tänkte jag se klart step up sen väntar sängen.
sov gott, puss!

downtown

Publicerad 2010-02-21 20:48:40 i Allmänt,

sova ut? tss. jag vaknade halv åtta pigg som en mört. som det kan bli. förmiddagen har spenderats downtown kringvandrandes i de små söta affärerna. det är så himla avkopplande här. kanske inget ställe jag velat flytta till på heltid, men det funkar för en vecka.

i eftermiddag ska jag vara hemma med micah när han napar och efter det ska vi alla åka pulka uppe i bergen. först - lunch!

under 16år?

Publicerad 2010-02-21 05:30:51 i Allmänt,

kvällen har spenderats tillsammans med familjen. först middag på mexikansk restaurang och därefter bowling. det var mycket mycket trevligt. dock blev jag tagen som under 16 år när vi skulle betala för bowlingen. hur fan är det möjligt? inte ser jag väl så ung ut? jag är ju herregud 24 år! undra om dom trodde att missy var min mamma. haha. hon kände iaf sig lagom förnedrad.

imorgon börjar jag 13.00. jag borde tagit med mig öronproppar, detta är det mest lyhörda hur jag någonsin varit i så att sova ut är det ju inte ens på tal om. jag kommer vakna när barnen vaknar. dock tänker jag ligga och dra mig i timmar!

sov gott, puss!

peppermint mocha and sushi for beginners

Publicerad 2010-02-20 20:16:25 i Allmänt,

jag fick ledig idag. missy kände att jag behövde det. hon kände helt rätt faktiskt. planerade att åka skidor men jag vaknade och såg snön falla så ångrade jag mig snabbt. jag åker hellre i solsken, och jag har ju en hel vecka på mig. dock kostar den $140 för en dag. men det är väl priset man får betala för fara ner för dessa berg. och på tal om berg, på vägen hit flög vi över rocky mountain national park. det var något av det sjukaste jag varit med om!

i skrivande stund har jag parkerat mig i en skön soffa på starbucks med en peppermint mocha och sushi for beginners, vi hörs sen!

söta sara

Publicerad 2010-02-20 19:33:46 i Allmänt,

jag saknar sara oerhört mycket. hon är en fin vän. jag kan knappt bärga mig tills jag kommer hem och ska få spendera tid med henne. 47 dagar kvar.

little miss sunshine

Publicerad 2010-02-20 04:56:39 i Allmänt,

hemma i abbington slår klockan snart elva. klockan är inte ens nio på kvällen här i colorado men nu orkar jag inte längre hålla mina ögon öppna. jag steg upp för 20 timmar sen, och har totalt napat i 1,5 timme.

om jag hade fått välja någon annan plats på jorden som jag skulle vilja befinna mig på just nu i skrivande stund så hade jag valt wachovia center i philly. ikväll uppträder john mayer. 

godnatt!

när oturen vänder..

Publicerad 2010-02-20 01:57:22 i Allmänt,



lucky me - jag fick hästrummet!

nu har familjen precis åkt ner i stan för att köpa glass. jag stannade hemma. jag känner att om jag spenderar en sekund till med någon av dom barnen så exploderar jag. en dålig blandning av brist på sömn och mat + deras beteende. men kvällen är räddad, jag har massa nya filmern på datorn samt en god nötblanindning.

 

steamboat, colorado

Publicerad 2010-02-20 00:19:23 i Allmänt,

det har varit en av dom längsta dagarna någonsin. jag har varit vaken sen 03.00, med endast två korta naps på planen. jag drog nitlotten att sitta bredvid d och hon har klängt, skrikit och hoppat runt i princip hela dagen. det finns inget jobbigare. det känns som att jag har ett 7 dagar långt arbetspass framför mig, utan paus.

BALL!

ps. något positivt - jag har wireless på rummet!

svårt val

Publicerad 2010-02-18 04:29:36 i Allmänt,

det har varit en fin kväll med kinamat och mys. och jag vet inte vad jag älskar mest, min pojkvän eller uggsen jag fick av honom i födelsedags present? hihi.

stbx och panera

Publicerad 2010-02-17 21:00:56 i Allmänt,


igår hände det som verkligen inte fick hända. jag åkte och tankade och hade micah med mig i bilen. under tiden jag väntade satte jag mig i baksätet och busade lite med honom och när tanken var full ville jag öppna dörren och kliva ut. men tji fick jag, barnsäkert! attans. jag fick klättra över till förarsätet. och med barnstolar och allt vad jag har i min bil så är det fan inte mycket plats över. jag bad till gud över att ingen såg mig! haha.

det jobbiga med att packa är att man en gång inom kort behöver packa upp allt igen. och tvätta, och lägga in. det är nog fan bland det jobbigaste jag vet. i övrigt har det varit en bra dag som har spenderats med jensan och plutten. först stbx och sen panera. nu sover lillen och jag har precis packat klart. jag jobbar till halv tio ikväll, men om några timmar kommer mike. det ska bli dö mysigt.

nej nu ska jag skriva en kom ihåg lista över saker som måste ner i resväskan innan den stänga, och vad jag måste ha i mitt handbagage för att överlever den 5 timmar långa flygresan.

hörs sen, puss!

16 februari

Publicerad 2010-02-17 05:08:32 i Allmänt,



dagens minus - när wii consolen väljer sida och motarbetar en kontroll
dagens plus - när jag och plutten vinner mot jensan och tiap

en bra dag med andra ord!

peppermint mocha

Publicerad 2010-02-16 17:24:41 i Allmänt,

ja det var lite jobbigt igår när inte bloggen fungerade, det får jag säga. men skönt nu när allt är som vanligt och bloggdrottningen jenina's abstinens är stillad.

snön vräker ner, behöver jag berätta igen hur trött jag är på det? ytterst trött. och om två dagar åker jag till colorado, där är dubbelt så mycket snö. visserligen ska det bli hemskt skoj att få åka skidor, men resten hade jag kunnat skippa. som alla lager kläder, blöta skor och kalla kinder.

nu väntar en kaffe med plutten och jensan på stbx. jag har längtat efter en peppermint mocha i flera dagar. äntligen ska jag få stillat mitt behov!

14 februari

Publicerad 2010-02-14 23:59:16 i Allmänt,

... och alla hjartans dag. mysigt varre far jag saga! jag sov till halv tva, fick frukost pa sangen och har spenderat hela dagen tsm med min kare i soffan. om en timme har vi middags reservationer pa en restaurang runt hornan. me like.

andra fodelsedagen hemifran. mina vanner gjorde den himmelsk bra. lunchen hos min vardfamljn var valdigt valdigt trevligt och sushi och utgangen likasa. fredagen i pluttens kallare tsm med jensan och taip bor ocksa namnas. det var det mysigtaste pa lange lange. livet i bubblen, gotta love it!

12 februari

Publicerad 2010-02-13 01:08:24 i Allmänt,

jag har haft en fin fredag. måendet har väl varit sådär men jag jobbade bara till ett. därefter napade jag, gjorde något ärende och tog en sväng inom mallet. nu ligger jag redo och väntar på att sällskapet ska ringa. ikväll väntar mys hos plutten, tillsammans med jensan och taipan. vi planerade en stor middag med gottig efterätt, men som det ser ut nu så blir det kinamat, haha. energi till att åka och handla mat och stå framför spisen i en timme finns inte ikväll. det är visserligen lika smarrig så jag ska inte klaga.

imorgon kväll bir det lite birthday lunch med famlijen, vännerna och mike och på kvällen väntar all you can eat sushi och utgång. jag planerar tjock, men behärskad, dimma.

hörs kamrater,
puss!

ps. ingen har förut skottat en parkeringsplats till mig. det är kärlek.

konstaterande

Publicerad 2010-02-11 15:51:12 i Allmänt,

denna vinter har vi varit insnöade tre gånger. och jag kan konstatera att det finns ingen hellre som jag är insnöad tillsammans med än mike.

11 februari

Publicerad 2010-02-11 15:03:54 i Allmänt,

tro det eller ej, men jag fick lite sovmorgon idag. klockan 10 börjar jag, och det är ren lycka. visserligen vaknade jag klockan 8 ändå av att barnen skrek och hade sig men det var otroligt skönt att bara kunna ligga kvar i sängen. och mina vänner, klockan är inte ens 9 och jag har redan skrikit yeees högt två gånger för mig själv. jag känner på mig att det kommer bli en bra dag.

nej nu ska jag gå ner och hämta en kopp kaffe!
vi hörs sen, puss

ps. gatorna och uppfarten är skottade. plus all snö runt min bil har dom också trollat bort. yeaah!

here comes the sun

Publicerad 2010-02-11 03:02:30 i Allmänt,

utan att överdriva, så har jag aldrig sett såhär mycket snö i hela mitt liv. vi har varit insnöade från morgon till kväll och med ett 15 minuters undantag på baksidan så jag har inte lämnat huset. just nu klättrar jag på väggarna med andra ord. jag hade gjort vad som helst för en peppermint mocha på stbx tsm med vännerna. det är väl inte för mycket att begära? jag hade nog kunnat åka pulka dit, det är nedförsbacke hela vägen. hemåtfärden hade dock blivit lite jobbigare.

i skrivande stund sitter jag i min morgonrock, nyduschad, och väntar på att första lagert nagelack ska torka. om en stund tänkte jag prova lördagens outfit. jag unnade mig en ny klänning. jag menar, det är ju inte varje dag man fyller år. hihi. tyvärr ska det bli -10 grader, det är jag mindre taggad för.

update:
nu har första lagert torkat. andra med för den delan. dock berättade jag aldrig om den hemska upptäckten när jag tog bort resterna av vad jag målat på för några veckor sen. jag gned och hade mig men märkte tillslut att de två fläckarna, en på varje tå, som jag försäkte få bort inte var nagelack - det var blåmärke. efter detta kan vi konstatera att jag kommer att tappa den ena tånageln ytterligare en gång samt att den andra inte har återhämtat sig fullt. det känns riktigt jävla trist kan jag be att få tala om.

jag vill också tillägga att jag i skrivande stund har ett stort leende på läpparna, trots detta snöoväder. det känns bra.

insnöad

Publicerad 2010-02-10 19:32:03 i Allmänt,

oj vad insöade vi är. det är helt sjuk. det bara vräker ner, som om det aldrig kommer att sluta. men det hoppas jag verkligen att det gör. jag är trött på snö och blask. ge mig solsken, vår och kärlek!

när imorgon passerat så är det helg. äntligen! och inte vilken helg som helst. jag ser fram emot vartenda lite händelse från fredag när jag slutar runt middes tid, till måndag eftermiddag när jag börar jobba igen.





förra helgen hade också sina ljudglimtar.. :)

utanför mitt förstånd!

Publicerad 2010-02-10 04:32:26 i Allmänt,

plutten försökte blogg coacha mig lite ikväll hos jensan. det gick inget vidare må jag säga. det är inte heller särskilt lätt att leva upp till jensan nu dessa dar. vilken bloggdrottning!

snön vräker ner, igen. det spelar ingen roll hur man än vänder och vrider på det, jag tycker det är helt otroligt att jag ska jobba 10,5 timmar när båda mina värdföräldrar är hemma och barnen lediga från skolan imorgon på grund av snön. det är utanför mitt förstånd.

nu väntar något avsnitt gilmore girls innan jag stänger ögonen.
jag saknar min kära!

godnatt, puss!

vatten, hoho?

Publicerad 2010-02-09 19:29:44 i Allmänt,

det är riktigt jobbigt att känna att man verkligen verkligen måste gå på toaletten samtidigt som man vet att man inte har vatten i fyra timmar framåt. jag får gå och lägga mig istället. för trött är jag, det är en sak som är säker.

vänner ♥

Publicerad 2010-02-09 06:17:18 i Allmänt,

först tänkte jag inte blogga ikväll, jag hade inget vettigt att skriva. men sen slog det mig. vänner är något av det finaste som finns, det är fan värt att nämna.

godnatt!

snow and the country

Publicerad 2010-02-08 20:24:09 i Allmänt,

fy attans vad mycket snö det är ute. och imorgon väntas ännu en snöstorm. jag fasar! 

i skrivande stund sitter jag och väntar på att micah ska vakna så att vi kan åka och sällskapa dom andra svenskarna i snön. vore det fel att väcka honom? ja, trist nog.

snow and the city

Publicerad 2010-02-07 04:53:00 i Allmänt,



vilken dag. forutom den lilla promenaden som nastan slutade i ett par olyckor, sa har dagens spenderats i soffan. i detta vadret har man inget storre val skulle jag vilja saga. en del av mig gillar det lite, det ar ganska mysigt. nu atergar jag till att gora absolut ingenting alls.

Some say it's just a part of it, We've got to fullfil the book

Publicerad 2010-02-05 13:25:04 i Allmänt,

äntligen fredag , den kunde inte komma mer lägligt. morgonen startar med att få iväg barnen till skolan, sen kommer plutten och jensan på frukost. kanske lite svenska pannkakor? men innerst inne hoppas jag på att jensan tar med sig mackjärnet. det hade varit en fantastisk fin start på denna fredag!

idag kommer fia! :)

you want some tea?

Publicerad 2010-02-05 02:57:39 i Allmänt,

halsont - you want some tea?
huvudvärk - you want some tea?
trött - you want some tea?
magont - you want some tea?
deppig - you want some tea?

tur som fan att amerikanarna har sitt te..

men ikväll hjälper inte te. och ikväll hjälper inte alla kramar i världen. ikväll är det bara att släcka lampan och önska att morgondagen var närmre. jag är mer tacksam än någonsin att jag har en vän som jensan, en som taip och en pojkvän som mike. ni är ovärdeliga.

when i was 17 i had wrists like steel, and i felt complete. and now my body fades, behind a brass charade and I’m obsolete

Publicerad 2010-02-04 21:34:51 i Allmänt,

en mysig förmiddag tillsammans med micah, jensan och plutten har passerat. det blev en  vild IKEA lunch. nu väntar ytterligare tre timmars arbete. det hade jag kunnat vara utan. ikväll ska det nog spinnas. vi får se hur det går efter helgens lilla fall i backen. nämnde jag förresten att jag åkte ner för dom svarta backarna? :)

bra au pair vs. dålig au pair

Publicerad 2010-02-04 05:17:21 i Allmänt,

idag har jag varit en väldigt bra au pair. det är långt ifrån vad man kan säga om plutten som skrattade när m ramlade på cyklen. 

nu tänkte jag somna in. imorgon väntar plymouthmeeting mall och playdate med taipan och hennes lille a. det ska bli mys! och när imorgon har passerade så är det fan redan fredag. veckan har gått himlans snabbt! och jag jobbar inte ens lördagkväll. jag gillar det. ge mig helg!

puss!

snowdelay

Publicerad 2010-02-03 13:28:34 i Allmänt,

det känns himla tråkigt. ge mig sommer och sol! eller åtminstånde lite värme. för guds skull inte snö i alla fall! har vi inte haft nog med det? om en månad packar jag min väska till florida. jag längtar!

dagens tre höjdpunkter

Publicerad 2010-02-03 01:20:40 i Allmänt,

när jag slutade igår begav jag mig till min kära, och i hans famn spenderade jag min kväll. det var precis vad jag behövde. imorse sov jag ut och när jag väl vaknade tog jag mig till christiana mall där jag mötte upp honom för en lunch innan jag skulle bege mig hem och jobba. han är glädje!

något annat som också kan toppas som dagens höjdpunkt var min nya telefon som låg och väntade på mig här hemma. ännu förstår jag mig inte på den, men fin är den. hihi.


 

nu väntar bio och mys med jensan, taip och plutten. lovely!

hörs sen!

5 liter lotion

Publicerad 2010-02-01 20:39:25 i Allmänt,

i skrivande stund har jag så mycket lotion i mitt ansikte att det är helt vitt. plus ett hårband så att håret inte ska bli kletigt. mitt ansikte är så himlans torrt av all kyla i helgen! det är sjukt. ändå bar jag ansiktsmask och såg ut som hannibal lecter hela helgen.

min morgon har gått smidigt. jag var på little gym med micah i förmiddes och därefter hade vi en mysig lunch för två här hemma. nu har jag precis börjar jobba igen, efter att ha varit ledig i två timmar. micah sover och själv hade jag tänkt att packa upp efter helgen, otroligt nog. men först - en kopp kaffe!

borta bra ..

Publicerad 2010-02-01 13:21:35 i Allmänt,

.. men hemma bäst!

det var alldeles underbart att vakna upp i sin egen säng för en liten stund sen. att ha fått mer än tre timmars sömn, att inte behöva klä på sig lager på lager när allt man egentligen vill är att ligga bakis i sängen med stängde ögon hela dagen. min kropp är ordentligt mörbultad. den skakar av trötthet. idag är det nap som gäller för mig när micah napar.

Poconos, 2010

Publicerad 2010-02-01 04:22:41 i Allmänt,

vartenda muskel i min kropp ömmar i skrivande stund. jag är helt slut! helgen har varit alldeles himmelsk. fylld av roligheter, från start till slut. jag bjuder på lite bilder från backen, jag återkommer med mer. nu väntar sängen!

godnatt!





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela