oh no you did nnnn'

Publicerad 2011-02-28 18:09:05 i Allmänt,

top notch helg, top notch! igår var det strålande solsken och jag och mike avnjöt årets första sunday funday! i bara tjocketröja satt vi i värmen och drack sangria och åt ljummna paninis. underbart!

morgonens art class är avklarad och nu väntar ISS hela eftermiddagen samt en kvälls class.

på återseende!

top notch, top notch!

Publicerad 2011-02-26 03:02:23 i Allmänt,

ikväll vankas det utgång i philly. matilda, emma och elin är på väg hit. dom är lite sena så i min ensamhet har jag behövt dricka två glas vin. men jag klagar inte. jag har på något sätt lyckats få mina ögonfransar två meter långa och känner mig sådär lagom snygg. vi har bestämt oss för att inte stå och trängas inne på plough utan gå direkt till madriver. madriver ger mig en liten nostalgist känsla. ooh.

it was from you that i learned to be me

Publicerad 2011-02-25 15:23:40 i Allmänt,

denna vecka har jag uppskattat mitt eget sällskap mer än andras. jag har haft ap-mycket i skolan och kännt mig grå och tråkig. nästa vecka ska bli bättre. ikväll blir det en utgång med flickorna och resten av helgen blir det mys med arbetsmyran mike.

jag älskar min mammi ♥

hey pretty girl whats that stain on your shoe?

Publicerad 2011-02-24 03:44:11 i Allmänt,

det har varit en bra onsdag. en morgon class och en kvälls class. där i mellan satt jag en stund i solan och pluggade inför morgondagens tenta. tänka sig, jag brände mina armar och kom tillbaka in med 75 nya fräknar. snäll sommar kom kom kom!

ikväll tog jag tag i mig själv och städade mitt rum, köket och badrummet. det behövdes. alldeles strax väntar sängen, men först, en liten kvälls snack. imorgon blir det skola och jobb hela dagen och framåt kvällen så ska jag äntligen få krama och pussa på min kära. jag längtar sönder mig!

i love you!

Publicerad 2011-02-24 03:34:41 i Allmänt,

jag är så himla glad att jag åkte till praha. det känns som en evighet sen jag och pullsan dela brits hem på natt tåget, lyssnade på hanson och tyckte enormt synd om oss själv. smörjde läpparna med idomin salva och pratade om cookie, och hur man klär av någon tröjan med bara tänderna. räknade hur många piña coladas vi druckit och hur många kalleanka pengar vi gjort av mig. jämnförde praha ett och prata två och försökte komma ihåg antalet sängar på p-deluxe. tänk vad bra vi hade det, och tänk vilken lycka att vi fann varandra i just praha. jag skulle inte klara mig en dag utan pullsan i mitt liv.

one by one all day

Publicerad 2011-02-23 00:29:45 i Allmänt,

äter middag och hoppar runt på lite bloggar. om en stund ska jag och jess åka och storhandla. wunderbart, min kyl behöver fyllas. och äntligen äntligen ska jag köpa oboy! resten av kvällen ska spenderas framför mitt stativ och min drawing homework. det bör förrsten nämnas att inte en enda gång har jag köpt med mig färdig mat hem. all cred till mig!

snö? igen?

Publicerad 2011-02-22 16:14:16 i Allmänt,

jag vaknade för en liten stund sen av att solen strålade rakt i mitt ansikte. sekunden senare bestämde jag mig för att dricka mitt morgonkaffe på trappen där ute. ni skulle sett min min när jag öppnade dörren och satte foten rakt i snö. min strumpa blev plask blöt. va fan skulle det snöa inatt för? ah! så nu sitter jag här i mitt kök istället. jag som så gärna ville äta frukost i solen idag.


hipp hipp hurraa!

Publicerad 2011-02-22 15:58:37 i Allmänt,

idag är ingen vanliga dag, idag är min älskade mammis födelsedag, hurra hurra hurra! GRATTIS! jag hoppas att hon har världens bästa dag, det förtjänar hon. det är sorgligt att jag befunnit mig i staterna hennes tre senaste födelsedagar. nästa år satsar jag på att vara hemma med henne.

jag älskar dig!

if you like piña coladas..

Publicerad 2011-02-22 04:09:08 i Allmänt,

det finns mycket att hitta på när ISS kontoret sover. när där inte är några email att svar på, när det inte är walk in hours, när telefonen är tyst och alla sysslor är gjorda. man kan bland annat städa tangentborde. vilket skedde i torsdags. idag hade jag arbete upp till knäna. mail, filing och olika requests. därefter hann jag skriva klart min research paper tills på torsdag. skönt!

klockan har passerat tio och jag sover med ena ögat. godnatt!

ett, två, tre, fyra jag är en arbetsmyra. andaas!

Publicerad 2011-02-21 18:22:27 i Allmänt,

vilken jäkla morgon. inte nog med att min kaffekokare bestämde sig för att inte fungera, vår art teacher körde över oss totalt idag. plus att det är kallt och äckligt ute. allt jag vill är att krypa ner i sängen och stanna där hela dagen. istället har jag precis kommit hem från skolan, slängt i mig lite bränd kyckling med sallad, och packat om min väska för att åka tillbaka till skolan igen.

JA JAG BEHÖVDE VENTILERA!

fredags fun!

Publicerad 2011-02-21 00:38:11 i Allmänt,

varför ens ta fram kameran om man bara tänker ta två bilder under kvällen? jag måste bättra mig.


fredag hela veckan!

Publicerad 2011-02-18 21:51:14 i Allmänt,

har sitter jag pa mitt kara ISS office igen. jobbar 1,5 h innan helgen kan borja. om en liten stund sa ska jag traska hemat, ta en liten nap for att sedan borja forbereda mig infor kvallen. mat och vin ar inkopt och jag har laddat hem en forfest mix utan dess like. det kommer bli top notch!

girl talk - all day

Publicerad 2011-02-18 15:50:13 i Allmänt,

i skrivande stund äter jag nog månadens godaste frukost. havregrynsgröt med valnötter och jordgubbar. mmm! och en stor kopp kaffe. försöker ge mig själv några sista minuter att läsa igenom mina anteckningar till dagens prov. det går sådär. jag vill hellre lyssna på musik och skutta runt.

är det förresten inte märkligt hur man vänjer sig vid något så lätt? och när det en dag inte är så längre, så tror man att något är fel. när det i själva verket är helt normalt. så jäkla förvirrande.

do not make love to the past

Publicerad 2011-02-18 04:34:48 i Allmänt,

jag nämnde väl att jag hade en tung vecka framför mig? dagen bjöd på skola 9.30-12.20 och jobb 13-17. därefter läxor och plugg plugg plugg inför morgondagens exam. men imorgon är det fredag och när jag lämnar skolan kl 16 så ska jag ge ifrån mig några glädje skutt. plus att det ska vara 17 grader imorgon, CELSIUS. jag planerar att inviga mina nya keds. yeaah!

.. and so do I!

Publicerad 2011-02-16 16:44:20 i Allmänt,



jag var mer död än levandes när jag vaknade imorse. sittandes i sängen drog jag på mig mjukis och en hoodie, hoppade i mina nya skor, och traskade upp till dunkin' donuts. jag hade gud på min sida när han bestämde sig för att placera detta kaffe mecka 2 minuter från mig. kvinnan bakom kassan skrattade till när hon såg mig (och mina sömn linjer i ansiktet) och sa "a large coffee?". she read my mind.

och nu börjar min pluggdag. 3 timmar senare än planerat. good job!

you have been gilmored

Publicerad 2011-02-16 04:33:12 i Allmänt,

om 17 timmar så har jag och linda skype date, och om tre veckor så ses vi. kan det bli bättre? jag längtar så in i nordens mycket. jag har mitt första spring break, och linda och karro kommer. GAAAH LYCKA!

nu väntar ett avsnitt av gilmore girls och därefter ska jag sluta mina ögon. imorgon är jag ledig ledig ledig, och då ska jag plugga plugga plugga. wiihoo!

what system?

Publicerad 2011-02-15 20:33:21 i Allmänt,

jag har en tung veckan. tung tung tung. massa laxor och langa dagar. darfor kom det som en gava fran ovan nar jag igar morse fick reda pa att skolan ar stangd denna onsdag. professional development day, yeey!

igar var det hjartedagen. jag och min kara avnjot en mysig middag pa sushi planet. han ar det basta jag vet.

twenty f five

Publicerad 2011-02-14 04:04:33 i Allmänt,

i skrivande stund sover jag med ena ögat. jag vill mest tacka för alla gratulationer, det glädjer mig att ni inte glömt bort mig fastän jag befinner mig på andra sida av atlanten. ni är guld värda! min helg har varit alldeles underbar men nu är det dags att blicka framåt. framåt till en helvetes vecka. den startar imorgon då jag har lektion 8-11am, jobbar 1-5pm och har ännu en lektion 6-7.20pm. dagen ska avslutas tillsammans med min kära. det är ju hjärtadagen! ♥

its summertime

Publicerad 2011-02-11 04:17:39 i Allmänt,

jag läntar efter sommaren, ballerinas och keds. boardwalken, flipflops, saltwater taffy, bbq's, phillies matcher, solblekt hår och fräknar. stranden och wiffle ball, och till och med horse shoe. fina rosa naglar till en härlig bränna. långa, sena, varma nätter. uteserveringar. kom igen, skynda på!

she's a rich girl!

Publicerad 2011-02-08 20:25:59 i Allmänt,

jag kom precis hem efter mitt första pass på ISS, International Student Services. det var ganska overwhelming, och jag tror att min hjärna svullnat upp till dubbel storlek efter all aktivitet. men det var riktigt skoj! kort och gott så ska jag hjälpa internationella studender med deras administrativa del. allt från själva ansökningsprocesses och visum delen, till transfers från- och till andra college. samt ansvara för tusentels olika blanketter, emails och telefonsamtal. jag är tacksam att jag precis gått igenom hela processen själv vilket gör att all info är relativt färsk. plus att jag är en mästare på att söka visum. lol.

nu ska jag bråka lite med min drawing homework som inte riktigt ville som jag igår. därefter väntar många långa kapitel av building skills in high-risk families. jag såg tisdagar som min lediga dag, men tji fick jag, tisdagar är bara dagen då jag inte är schemalagd i skolan.

jag är ingen förespråkare av ego bilder, jag tycker ärligt talat att det är ganska töntigt. men jag kunde inte låta bli imorse när jag satte på mig helgens kap. är det inte himlans sött? det höll mig varm i förmiddagens storm.

jag fick det, jag fick det!!

Publicerad 2011-02-07 20:34:30 i Allmänt,

idag är en riktigt  bra dag. jag fick jobbet som ISS Assistant på skolan. fy attans vad jag är glad!



jag borde fira, det borde jag. lite ben & jerry kanske? eller ett par nya jeans?

the sweetness of doing nothing

Publicerad 2011-02-06 02:43:43 i Allmänt,

det är lördag kväll och här sitter jag i min morgonrock, dricket lite vin och tittar på eat pray love. alldeles ensam i min lägenhet. och jag älskar det! jag kan inte minnas senast jag satt själv en lördag kväll, i min alldeles egna lägenhet. 3 år sen kanske? jag njuter. om jag känner mig själv rätt så kommer jag somna in tidigt, och vara härligt utvilad inför morgondagens super bowl och storkok. jag känner mig dö vuxen ikväll, haha.

det har varit en fin dag. den startades med en mysig lunch tsm med min kära och hans pappa. jag älskar avokado, det är konstaterat. därefter så spenderade jag eftermiddagen tillsammans med carla inne i center city. jag kände att jag behövde unna mig. förutom regnat så var det en fin fin eftermiddag. att umgås med carla får mig att sakna leena. men det är ju inte så konstigt.

all you need is love, and laughter

Publicerad 2011-02-03 22:15:07 i Allmänt,

dagen har varit sju gånger bättre än gårdagen. jag traskade till skolan imorse, hade en lektion, och traskade tillbaka hem igen. därefter åt jag lunch, städade toaletten samt startade måndagens drawing assignment. alldeles strax ska jag ta bussen in till 12th and walnut och möte anna och hussein. dom kommer ner från NY för att se robyn så vi trängde in en liten all-you-can-eat sushi innan. jag är inte alls avundsjuk över dom ska se robyn, inte alls. ååh!

jag har inte trättat anna på två år, och detta är den enda bilder jag har på oss alla tre.
haha. ni har min välsignelse att skratta.


pass it on

Publicerad 2011-02-03 14:48:47 i Allmänt,

det känns som fredag idag. jag vet inte varför. solen skiner och ska göra hela dagen. inte ett moln på himmeln. dock är det riktigt kallt. nu är det dags för mig att bulta på mig och börja promenera till skolan. ha en bra dag vänner!

bara var tyst, tack!

Publicerad 2011-02-03 02:48:53 i Allmänt,

fan, idag har inte varit en bra dag. det har inte varit mycket som gått min väg. jag kom precis hem från min child abuse and family violence class. och jag blir så himla irriterad på folket där. hur svårt är det att vara tyst? måste man avbryta med egna åsikter och upplevelser hela tiden. hur hade det varit att för en gångs skull bara lyssna? jag blir så trött. jag vet mer om mina klass kamraters privatliv än vad jag vet om child abuse and family violence.

nu väntar kapitel 4 i bulding skills in high risk families och därefter ska jag krypa ner i sängen framför good will hunting. min hals gör ont och just när som jag skriver detta så inser jag att jag glömde köpa halstabletter på CVS när jag köpte mjölk. fan, igen!

godnatt!

ps. I love you.

bad news / good news

Publicerad 2011-02-02 20:47:52 i Allmänt,

jag hatar septa. hatar hatar hatar. dom förstörde min morgon, mildt sagt. i 30 minuter väntade jag på bussen, som till slut aldrig kom. is kallt och piskande regn. jag gav upp och tog spårvagnen några blocks istället. jag hinner precis kliva av och korsa gatan innan jag, med båda händerna i fickan, gör världens vurpa. boom. försöker resa mig upp. boom. mitt på broad street i rusnings tid. jag dog lite halvt, stressade till skolan, och kom 20 minuter för sent. dyng blöt! det var dagens bad news. lyckligtvis så finns det dagens good news också. jag, och ca 200 andra internationella studendenter, har sökt jobb på the international student office. tre blev kallade till en andra intervjuv. och det hade ju inte varit goda nyheter om jag inte varit en av dom. jag var där idag och blev ordentligt utfråga om allt mellan himmel och jord. får besked på måndag, håll tummarna! och speciellt eftersom on campus jobs är det enda jag får ha i och med mitt student visum.

my oven hates me

Publicerad 2011-02-01 18:06:36 i Allmänt,

här sitter och jag äter döbakade scones och skriver en handlelapp. min ugn vill inte som jag. den bestämde sig för att stänga av sig av sig själv. inte bara en gång utan fyra gånger. när dom väl hade fått lite färg så hade dom varit inne i en halvtimme. lass.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela