oh what a day!

Publicerad 2012-04-27 23:59:30 i Allmänt,

snacka om att ha haft en bra dag med dom basta vannarna. falafel, cheeseballs, kolapudding, lets dance, zingo, vem vet mest, TP och storhandling till morgondagens event. men kan kanna sig lyckligt lottad. nagot sager mig att denna helg, inklusve mandag, kan bli den basta pa mycket mycket lange.

if life was easy..

Publicerad 2012-04-26 11:16:28 i Allmänt,

jag bakar brod och det luktar sa riktigt gott just nu. det ska vara inne i 50 minuter till och sa lange tror jag inte att jag kan halla mig. jag vet inte riktigt vad jag tankte. det far nog bli nagot annat till frulle och brod lite senare. idag ar det IKEA och plugg som star pa schemat. de tva senaste natterna har jag vaknat var varannan timme och helt ofrivilligt tankt pa min uppsats. hur jag ska skriva, vad jag ska skriva, och hur jag ska sammanstalla mitt resultat. nagra ganger har jag till och med velat tanda lampan och starta datorn. det ar inte normalt.

vilken givande sondag!

Publicerad 2012-04-22 23:14:27 i Allmänt,

idag ringde jenny och vackte mig, 15.30! ah jag dor sa skont det var att sova. nu sju timmar senare sa vantar sangen igen, vilken givande sondag. haha. men det kan inte hjalpas, jag har skola tidigt imorgon sa det ar bast att komma i sang i tid. nagot sager mig att jag kommer att vara riktigt utvilad imorgon. dagens fragor har varit 1, hur mar bira idag? 2, undra om saras bebis kommer att vara i magen eller i famnen pa hennes baby shower? 3, hur mycket kan man sakna nagon?

dagen fore den basta dagen

Publicerad 2012-04-19 23:15:30 i Allmänt,

jag har spenderat kvallen med patrik sjoberg. det ar sant. jag har ocksa boket tagbiljetter till stockholm till mig och min kara syster. hon ska folja med till ambassaden for min visum intervju och ingen ar gladare an vad jag ar. det kommer bli tva mysiga dagar i huvudstaden.

jag tror nastan att mitt huvud har expanderat lite efter dagens tankeverksamhet. med det, och en riktigt gladjebild sa sager jag godnatt!

I wanna be fit!

Publicerad 2012-04-17 13:37:26 i Allmänt,

det ar drygt att spela in intervjuer for att sedan lyssna pa dom och skriva ner vartenda sagt ord, paus och flas pa datorn. igar gjorde jag tre intervjuer och jag kan stolt saga att alla tre nu finns skriftliga. totalt har jag fyra, tree to go. nu har jag en liten kaffepaus men om en stund blir det till att fortsatta. dagens plus - jag ska farga min utvaxt.

monday, oh monday

Publicerad 2012-04-16 12:35:54 i Allmänt,

forutom tamponger och harspray sa kan nog strumpbyxor vara det trakigaste att kopa. jag kopte ett par i fredags och i sondags sa tog jag sonder dom. jag blev lite bitter, men mamma var snabbt framme med nal, trad och lim. nu blir det till att vanda dom bak och fram men det ar battre an ingenting. sa, nu vet ni det!

om en stund ska jag bege mig for att gora tva intervjuer till mitt examensarbete. ikvall blir det ytterligare en. tur att jag spelar in dom annars hade nog mitt huvud expanderat av all information. idag skiner solen och aven om jag har massa skolarbete framfor mig sa kanner jag att det kommer bli en bra dag!

mike ♥

lets go flyers!

Publicerad 2012-04-16 00:01:32 i Allmänt,

jag sov till halv tva idag, det var alldeles fantastiskt. anda har jag fatt gjort en hel del idag. langpromenad med sixten, middag med familjen, kvallsmys med taipo samt att jag lyssnat genom min intervju sen i fredags och skrivit ner vartenda ord, paus och suck pa datorn. one down, four to go. jag har ocksa fatt sen en skymt av min alskling. det finns inget battre satt just nu att avsluta kvallen pa. jag har varit vaken knappa tio timmar men det blir nog sangen snart anda. imorgon ar en lang dag med tre intervjuer, bast att ha en god natts somn till det.



its impossible

Publicerad 2012-04-13 00:20:48 i Allmänt,

hur kan jag ha missat att gossip girl har borjat igen? tva avsnitt fick jag ta igen ikvall.. jag ska upp tidigt imorgon for plugg sa med det sager jag godnatt!

capish?

Publicerad 2012-04-11 16:39:41 i Allmänt,

jag har anda alltid trott att jag gillar matte lite, att det egentligen varit okej. efter 4 timmar pa skolan bibliotek sa kanns det inte langre okej. nu vill jag stoppa huvudet under jorden och titta upp igen runt juni manad. capish?

natti natti!

Publicerad 2012-04-09 22:13:39 i Allmänt,

jag gillar Betner, men ibland sager han bara jakligt korkade saker. nydushad och trott ska jag krypa ner och titta pa sista stieg larsson filmen. himla lojligt egentligen att tva av fimlerna har helt andra namn pa engelska. varfor? bredvid mig har jag ett stort rosa paskagg fyllt med naturgodis. min syster ar bast! godnatt!

harry potter och vardegrundsrapporten

Publicerad 2012-04-08 12:38:20 i Allmänt,

pask pask pask. jag gillar pasken. gardagen bjod pa en enormt mysig tillstallning hos min moster. jag, och dom andra barnen, undrade saklart var kottbullarna var nagonstans men vi kom over det ganska snabbt. fotoalbum och bamse memory, mys! jag bar min nya kjol dagen till ara. den ar nog lite paskig om man tanker efter. resten av kvallen agnade jag tillsammans med harry potter at forskolans och skolans vardegrundsrapport. ett valdigt vuxet beslut.

glad pask och godnatt!

Publicerad 2012-04-07 00:35:54 i Allmänt,

underbara fredagskvall. lite bakad potatis med linda, sen en kvall pa soffan. em film och glass med chokladsas. det var precis vad jag behovde. och inte blev det samre av att jag fick prata med jenn och michele. dom ar bast. glad pask och godnatt!

 

send

Publicerad 2012-04-06 16:48:14 i Allmänt,

det kanns jakligt pirrigt att trycka send nar man har bifogat sin hemtenta och mejlet ska ga till kursansvarig. samtidigt ar det jakligt skont ocksa nar jag vet att den inte ska vara inlamnad forran i slutet av nasta vecka. glad pask till mig!

happy easter!

Publicerad 2012-04-05 22:18:34 i Allmänt,

hur var livet egentligen var innan alexandra kom till? haha. det kanns som hon varit har alltid. till helgen ar det pask och jag firar min forsta hogtid i sverige pa fyra ar. yaay! jag langtar. hogtider ar sa mycket mer avslappnade har an i staterna.

 

 

when was your last bowel movement?

Publicerad 2012-04-04 23:08:30 i Allmänt,

fy fan for maginfluensa sager jag bara. och fy fan for att jobba nar man knappt atit nagot pa tva dagar. mamma tyckte att jag sag lite genomskinlig ut tidigare pa jobb. just nu skulle jag kunna ata en hel hast. jag ser det som ett tecken pa att jag ar frisk. eller kanske lite kottfondue. mmm. jag langtar efter paskmaten, det ar iaf en sak som ar saker.

dags att krypa till kojs strax. ska bara vanta pa att min man slutar jobb sa vi kan fa byta nagra karleksord sahar pa kvallskvisten. finns det nagot som suger mer an tidsskillnad och distansforhallande? jag onskar att jag vore en kvallsmanniska.

t.r.i.s.t.

Publicerad 2012-04-02 16:58:32 i Allmänt,

det ar verkligen trist med matte, det har jag insett under dagen. och minst lika trakigt ar det med formativ bedomning. men jag tar en kopp kaffe och forstatter. nar jag ar klar med min hemtenta sa ska jag belona mig med det senaste avsnittet av game of thrones. AAAH! fast fragan ar egentligen om jag kan halla mig. kanske jag ska se avsnittet forst och sedan agna hela kvallen at min hemtenta? jag tror nog att jag ser det nu och skjuter pa hemtentan tills imorgon. LOL.

upp och hoppa!

Publicerad 2012-04-01 16:55:05 i Allmänt,

jag startade min sondag morgon med ett friskis pass med taipo. det var lajbans, och jag kande mig riktigt hurtig.  resten av dagen har varit mys med pappa, syrran och alexandra. kvallen ska spenderas med mamma. vilken famlijedag.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela