shock shock me, shock shock!

Publicerad 2007-07-25 16:16:53 i Allmänt,

jag vet att det var i november, men jag blir fortfarande lika irriterad när jag tänker på det. och att det har kommit upp till diskussion de senast dagarna har inte gjort att jag bryr mig mindre. tvärt om! även nu när jag har lite distans till det så tycker jag att det är illa.

jobbar natt denna vecka. har lite kluvna åsikter om det men jag må faktist säga att jag trivs ganska bra med det! börjar 22 och slutar 06. sover till 12 sen har jag hela dagen på mig att icke-spendera mina icke-existerande pengar!

jag tycker om att vara med joon, jag tycker om att vara lindas respektive, jag tycker om att prata i telefon med jenny om absolut ingenting alls hur länge som helst, jag tycker om alla minnen jag har med maria och alla minnen vi kommer att få,  jag tycker om mina och bruces romantiska middagar för två, jag tycker om att icke-spendera mina icke-existerande pengar med sara.

"love love me, love love me, love love"

"die brat, die!"

Publicerad 2007-07-17 11:36:32 i Allmänt,

en av de roligaste helgerna på året har paserat, båstad :) och i år var den lika
lyckad! vi kom, vi såg och vi segrade. vi lyckades nog med det mesta om jag
får säga det själv, haha. så TACK för denna helg min kära, och snart väntar
ännu en "båstad-helg" :) ! här kommer lite pics från helgen.

           
       
         
              

ps. destination unknown! :)
 

kvällsdopp?

Publicerad 2007-07-06 21:30:21 i Allmänt,

jaam lite sugen är jag allt :) men ensam? nej, det känns inte alls lika lockande. tror istället att jag ska återgå till sängen och se den otroligt bra och romantiska filmen som jag började se på innan jag fick praha-mage. praha-mage och huvudvärk en fredagkväll, roligt!

sofia, dont go to france. shishishi. nu närmar sig båstad. eller ja, båstad gång 1. men om bara några veckor är det gång 2 :) i just lööööv it.

kramar

" farväl falkenberg "

Publicerad 2007-07-02 18:21:34 i Allmänt,

det är inte så tätt med bloggandet nu förtiden, men bättre än inget alls :)

en mycket trevligt helg har passerat. i fredags blev det en förfest utöver det vanliga med många trevliga vänner som man inte sett på år och dar. denna trevliga tillställnings hemma hos emelie följdes av en utgång på skeppsbron. det är inte ofta man behöver beställa 4 storbilar när man ska ut :) träffades landslagsmange och hans groupies där också, mycket mycket trevligt. allt som allt var det en trevlig kväll, tackar bland annat kollega för detta. massa kärlek till dig.




när jag vaknat upp
ur min berusning körde jag upp till falkenberg för att träffa min kära jensan. det var alldeles för längesen! jag, jenny och måns hade en romantisk middag för tre innan vi begav oss till sofie, jennys kassa-kamrat på gekås :) trevligt att träffa lite nytt folk, det är aldrig fel. jag måste säga att falkenberg imponerade på mig, när vi begav oss till brat (jag där går man tydligen ut om man bor i falkenberg, haha) så var det faktist lite utlandskänsla :) hihi. riiiktigt skoj var det! i söndags vaknade jag upp med en grov baksmälla, haha, jenny med. men egentligen borde jag mått sämre, haha. kl 15 kunde vi stå på benen så då gick vi ner till stan och tog en pizza. mysfaktorn var hög! körde väl hem vid sju tiden, men om jag ska vara ärlig så hade jag nog kunnat stanna flera veckor till, shishishi. är glad att ha dig i mitt liv.

.. men jag saknade din famn.


kramar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela