criss cross

Publicerad 2011-03-31 05:26:01 i Allmänt,

mina ögon går i kors. jag har stirrat på datorskärmen way too much idag. imorgon är det skola 9-12.30 och jobb 1-5. sedan väntar ännu en kväll framför bäckerna och datorn. heja annica friskt humör, du är den som susen gör, heja heja heja!

äh, jag ska vara  allvarlig. jag klagar mer än vad jag egentligen behöver. för hur mycket jag än har i skolan, och hur mycket jag än pluggar, så är jag enormt lycklig. lycklig över att jag har världens bästa familj, dom finaste vännerna och min älskade pojkvän.

sweet dreams!

living the life

Publicerad 2011-03-30 23:17:05 i Allmänt,

i skrivande stund äter jag en sorglig middag. kall pasta med en burk tonfisk, blanda blanda, och lite salt på toppen. till det dricker jag ett stort glas smarrigt - vatten!

nu väntar en night class och därefter ska jag tillbaka hem för att göra klart läxan jag kämpat med hela dagen. hurra för denna onsdag!

PS. I SOMMAR KOMMER JENNY OCH TAIP. och måns, honom får vi inte glömma.

sweet dreams!

Publicerad 2011-03-30 03:31:20 i Allmänt,

update - jag önskar att jag hade en fin burk att hälla min musli i. och ett fint litet fat att lägga upp mina hallonscones på. jag önskar också att jag ställt min kaffekokare på 6.40 imorogn bitti innan jag lagt mig ner i sängen. men så kan det vara.

hallonscones och musli

Publicerad 2011-03-30 03:01:53 i Allmänt,

jag insåg för en timme sen att jag inte hade prov på torsdag. det är nästa torsdag. helt enormt, så attans skönt! så jag bestämde mig för att lägga böckerna åt sidan ikväll. just därför luktar det scones i hela lägenheten i skrivande stund, och min hemmalagade musli håller på att svalna. ah underbart. snacka om brakfrukost imorgon bitti!

run annica, run!

Publicerad 2011-03-29 19:10:51 i Allmänt,

jag har skaffat mig en dalig vana. jag star och vantar inne i mitt kok tills det att jag hor bussen komma runt hornan. da slanger jag pa mig jackan och rusar ut. 9,9 ganger av 10 sa hinner jag med den. idag kommenterade buss chaufforen mig. you must be in graet shape, you always come running. tvart emot, jag ar i super dalig form! jag har andnod fram tills att jag gar av bussen. jag borde komma igang och borja rora pa mig igen. det ar dagens sanning. mer an strackan jag springer till bussen da dvs.

always? yes!

Publicerad 2011-03-29 16:19:11 i Allmänt,

det blev en spontan sleepover hos min älskade igår. alldeles underbart. när han åkte åkte till jobb så hoppade i gårdagens kläder och spatserade upp till starbucks. det kändes skönt att inte vara på väg någonstans. vanligtvis har jag tusen saker att bära, och stressar för att hinna inom wawa innan jag springer till bussen. idag tog jag min tid, åkte bussen hem, och nu sitter jag här och avnjuter min latte.

min lärare kom fram till mig när jag stod och väntade på bussen efter class igår. hon sa att min uppsats var very well written och perfectly presented. då blir man glad. så blir man enormt glad. speciellt när man gått och oroat sig över redovisningen sen man såg den i kursplanen.

when all the birds have flown

Publicerad 2011-03-28 13:17:35 i Allmänt,

idag har jag klätt mig vårigt. jag bryr mig inte om att det i skrivande stund är minusgrader utomhus, jag får helt enkelt hålla tummarna på att värmen stiger under dagen. och på tal om dagen. jag har en l å n g dag framför mig. precis som alla andra måndagar. men alla goda snacks jag packat ner i väskan ska nog få det att gå lite lättare. ps. min mamma är den bästa som finns!

f you

Publicerad 2011-03-28 03:45:06 i Allmänt,

top notch helg, top notch. fylld av mys, plugg och glädje.

jag skulle behöva sova i en vecka!

pretty girls gets the wave

Publicerad 2011-03-25 22:52:36 i Allmänt,

jag har läxor, prov och redovisningar upp över öronen dessa två veckor. men känslan när man äntligen lyckas få ordning på det som förutom var en enda stor röra är ganska fin. idag har varit en bra dag. bra bra bra bra bra dag. och ännu är den inte slut. ikväll ska jag och mike rulla svenska köttbullar och bara vara. skönt! gud nåde honom om han ens tänker tanken att hälla tomatsås över som.

rollercoaster tycoon

Publicerad 2011-03-24 21:49:30 i Allmänt,

min dag har varit som en rollercoaster. fylld av toppar och dalar, nyheter och information av alla dess slag. det bästa av allt kan ha varit att jag fick starta min morgon med malin. i pyjamas, och alldeles nyvaken, utbytte vi några meningar på dator. och utan att överdriva så ska jag berätta att det var så himlans efterlängtat, och alldeles alldeles underbart!

nu har jag spenderat alldeles för många minuter på detta blogginlägg. vi ses på andra sidan! (eller hörs ikväll)

check!

Publicerad 2011-03-23 21:13:36 i Allmänt,

jag har spenderat hela eftermiddagen framför min mail, vilket har gjort att jag kan bocka av en hel del från min to-do lista. skönt. och ännu skönare kändes det när pappa ringde. jag skulle egentligen åka till washington på fredag med min art class, men min crisis intervention lärare har lagt in två prov så nu kan jag inte längre missa den lektionen. så ingen trip för min del på fredag. men jag och pappa bestämde att vi skulle köra en dagstrip till washington när han kommer i maj istället. jag gillar det!

I (heart) PA party

Publicerad 2011-03-22 02:32:10 i Allmänt,

jag planerade att ladda upp bilderna från lördagens galej. men mitt tålamod tog slut efter en bild. jäkla skit internet. ibland går det snabbt och lätt, men ibland är det så l å n g s a m t. men för att sammanfatta lördagen så skulle jag vilja säga att den var top notch. jag stängde mina ögon lite över tre och då dunkade fortfarande musiken högt. det var mindre trevligt att städa undan de hundratals tomma ölburkarna, och alla söndertrampade pretzeles, men vad gör man inte.


jag sov till lunchtid i söndags, och efter att jag röjt undan i lägenheten så kom mike och hämtade upp mig och vi begav oss i rask takt till sabrinas. ah jag tror sällan att mat smakat så bra. sabrinas mat är utan tvekan värt den där timmen man måste vänta för att få bord. resten av kvällen bjöd på två hemskt bra filmer och massa mys i soffan. det var en perfekt söndag!

nu är måndagen avklarad. den längsta dagen på veckan. jag är i skolan 8-19.20. sådär ball, och när jag väl kommer hem är jag mer död än levande. imorgon jobbar jag 9-17 och om jag känner mig själv rätt så borde jag somna in ganska snart för att vara människa imorgon.

förresten, idag är ingen vanlig dag idag är världens bästa pappas födelsedag, hurra hurra hurra!

go temple!

Publicerad 2011-03-19 21:25:41 i Allmänt,

det är lördag eftermiddag och solen skiner. jag har precis gjort mig klar och om några minuter så är emma och elin här. kvällen bjuder på march madness hos mike och sedan housewarming party här hemma. oh ljuvliga lördag!

torsdag och stralande sol!

Publicerad 2011-03-17 18:40:30 i Allmänt,

denna vecka har gatt sa jakla snabbt. plotsligt var det torsdag eftermiddag och jag sitter och gor mina sista timmar pa ISS kontoret. nar jag slutar ska jag hem och halla helg. ah underbart!

lugnet efter stormen

Publicerad 2011-03-15 15:17:44 i Allmänt,

det har varit alldeles underbart att ha linda och karro här. massa dans, skratt och promenerande och inte en lugn stund. jag var helt död igår kväll efter min 12 timmars dag i skolan. jag skulle behöva ett break efter mitt spring break. men nu är jag tillbaka tillbaka i vardagen med ISS och massa skolarbete. denna morgon har jag bakat en trippel sats scones, druckit kaffe och diskat. nu hade jag helst velat sätta mig ute i solen en stund innan jag beger mig till jobb men istället måste jag göra en one point perspective hallway drawing. jag hoppas att resten av dagen bara rusar iväg!

tack, L5 och T10

Publicerad 2011-03-09 15:27:59 i Allmänt,

i måndags skulle jag åkt till NY för att träffa linda och karro. istället spenderade jag dagen pa akuten. min L5 och T10 bestämde sig för att rotate of position, som min läkare så fint sa. efter mycket böjande, knakande och smärta så var dom båda på plats igen. och efter många mängder av piller så är jag fit for fight för att åka upp till NY. det blir till att packa lätt, och att knapra piller dagarna långa, men det är det värt. jag ska aldrig mer bära ut vår recycle bin. och om jag gör det, så ska jag se till att den inte är fylld med tunga vin flaskor samt att jag böjer min knä, och inte min rygg.

tack, mike! 

chicago baby!

Publicerad 2011-03-04 19:02:24 i Allmänt,

nu är det bokat och klart. jag och min älskade ska spendera en långhelg i chicago tillsammans med summer och johan. lyckan är enorm. det kommer bli alldeles underbart. det är tre långa månader tills dess och jag ska räkna ner varje dag som går.

SPRING BREAK

Publicerad 2011-03-04 00:25:13 i Allmänt,

äntligen är det här - spring break! det första, och antagligen sista. jag ska fira det med att sova länge länge imorgon. därefter tvätta lite, och sedan börja ladda inför kvällen. matildas sista philly utgång. jag ska nog kunna klämma in lite tvätt under dagen. nu väntar phoa med min kära. som jag har längtat efter honom (och phoa).

information jag gärna varit utan

Publicerad 2011-03-03 01:50:27 i Allmänt,

igår fick jag reda på att vi som bor i detta området dricker vattnet som kommer från delaware river. och när jag  googlade delaware river så kom denna härliga bild upp. trevligt ju!


hoho, ben&jerry?

Publicerad 2011-03-03 01:40:35 i Allmänt,

hur svårt ska det vara att få tag i lite ben&jerry glass? till hur många ställen ska man egentligen behöva gå? efter tredje frysdisken så gav jag upp. helt tomt. dom måste fan ha problem med sin leverans. trakigt. det blev en fjuttig GB sandwich look-a-like istället. till min förvåning så var den ganska god. not bad, not bad at all.

jag älskar när jensan spontanringer mig.

wine and cheese

Publicerad 2011-03-02 21:38:18 i Allmänt,

jag var vaken på tog för länge igår kväll, det har satt sina spår under dagen. jag är helt slut. men det får det lov att vara värt. jag och jess hade lite wine and cheese -kväll här hemma, tillsammans med hennes vän amy och vår upstaris neighbour luke.



nu väntar dagens andra nap och därefter en kvälls class. aah, trött jag är!

pussochkram

Publicerad 2011-03-01 18:06:55 i Allmänt,

ännu en morgon då min kaffekokare bestämde sig för att inte fungera. lite smått irriterande. så jag tog en promenad upp till dunkin' donut, samt bort till den lilla mataffären och handlade möjlk. den senaste tiden har jag haft enorma cravings för chokladmjölk. frukosten avnjöts ute i solen tillsammans med bulding skills in high-risk families. nu väntar en eftermiddags jobb.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela