happy new year!

Publicerad 2011-12-31 18:37:52 i Allmänt,

underabara nyarsafton. jag planerade att grava fram nagot ur min garderob att ha pa mig ikvall, but thats not the case anymore. yaay! det blir middag med mike, kaitlyn och chris. sushi och annat. darefter galej hos sean och rachel. jag kanner pa mig att det kommer bli en bra kvall!

cheese cake factorty * 2

Publicerad 2011-12-30 22:36:48 i Allmänt,

precis som att jag spenderade lordagen for tva veckor sedan med jenny, sa spenderade jag eftermiddag med taip. you gotta love skype. and you gotta love your friends.

nu sitter jag i soffan och smalter lunchen, en valdigt sen sadan. har tankte jag sitta en stund innan jag beger mig till abbington for cheese cake factory med carla. tva dagar i rad, kan det bli battre? ikvall ska jag dock halla tillbaka lite och lamna plats till cheese cake. det ar sallan man har plats for det efter deras goda mat.



varldsliga problem

Publicerad 2011-12-30 17:59:13 i Allmänt,

mike star i koket och lagar frukost, bacon och agg, och jag ligger i soffan med min fina vita sony vaio. hur lyckligt lottad kan man vara?

imorgon ar det nyar. vad fan ska man ha pa sig? funkar mjukis bra? jag var pa mallet igar med alla andra idioter men varken hjartat eller hjarnan tillat mig fran att ga loss pa nagot fint. det blir till att grava i garderoben. allt jag vet ar att mina nine west pumps ska kla min meset sydliga del.




annicu.blogg.se -

Publicerad 2011-12-30 06:45:25 i Allmänt,

I missed you too much..

Jag ger det en andra chans. Inte for att jag kan garantera sa mycket uppdateringar men jag ska gora mitt basta. Ny dator ger ny inspiration. Det blir nog en liten design uppdatering i dagarna.

Godnatt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela