x * y

Publicerad 2010-11-30 22:22:54 i Allmänt,

idag har jag för första gången på väldigt länge pluggat. och vill ni veta, det var faktiskt roligt. ni hörde rätt. roligt. nu ska jag i väntan på gossip girl ta en dush. på återseende!

a successful phonecall

Publicerad 2010-11-30 11:45:40 i Allmänt,

idag är en bra dag, jag är glad så att det sprudlar lite inom mig. inte bara för att jag ringde på en lägenhet igår i university city som mike ska åka och titta på, men också för att poconos är bokat den 26 - 29e december.




jag kommer saknar jenny, taip och plutten. det är en sak som är säker!

Publicerad 2010-11-29 23:41:49 i Allmänt,

we laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night,
nothing new is sweeter then with you.
and in the sticks we're running free, like it's only you and me,
geez, you're something to see.

söta små liv ♥

Publicerad 2010-11-28 22:40:57 i Allmänt,

jag fick precis pratat med missy och alla tre barnen, jag saknar dom så himla mycket. jag har inte träffat dom på en och en halv månad och det känns verkligen. det bubblade i hela min kropp när jag hörde deras röster. dahlia lät som en liten tonåring, brody verkade nästan lite arg på mig över att jag var i sverige, och när jag fick prata med micah så fylldes mina ögon med glädjetårar. jag skulle kunna göra vad som helst för dessa barn, dom är så himla fina.

torso twisted

Publicerad 2010-11-28 21:11:43 i Allmänt,

vilken helg, vilken lördag. först krängde vi fondue i timmar och därefter slog vi klackarna i taket på torso twisted tills lamporna tändes. champangen flödade, och det var längesen jag dansat så mycket som jag gjorde.  jag hade en toppen kväll och julie likaså. det kunde inte varit bättre! halv fem hämtade pappa mig på stortorget och jag sov gott på hans soffa hela förmiddagen. det känns i kroppen idag, men är ju inte ungdom längre om vi säger så.

kväll bjöd på bio med syster och christian. due date, fy vad bra! jag älskade the hangover och denna likaså. nu väntar duschen och därefter da vinci koden. jag kommer sova gott inatt, det är jag alldeles hundra på.

snorungar

Publicerad 2010-11-27 01:17:36 i Allmänt,

jag kommer aldrig igen kunna se idol utan att bli stressad. jag hade inte en paus på hela kvällen. inte ens till att kissa. det var så sjukt mycket folk. och min bägare rann över när produktionen säger ja då är det bara att hänga kvar vid scenen efter utröstningen för autografer. eh ok, och vi hade fått order om att tömma arenarummet så fort vi kunde. det gick ju bra det.

imorgon är det ingen vanlig dag, imorgon är det julies födelsedags firande dag, hurra hurra hurra!

jihde i dödskrasch

Publicerad 2010-11-26 14:06:28 i Allmänt,

det där med media är hemskt kul. igår gick jihde in i en stolpe och fick ett litet skrapsår bredvid näsa. det var inte mer med det. idag i tidningen står det jihde knockad på idolscenen, uppträdde förvirrat. dom kunde lika gärna skrivit jihde i dödskrasch, svårt chockad.

nu - toy story 3 :)

happy thanksgiving, baby!

Publicerad 2010-11-25 22:28:23 i Allmänt,

idol genrep idag, det gick snabbt och bra. jag började gråta när linnéa sjöng. så attans fint. och saknade av mike bara slängdes över mig. jag saknar hans närhet, hans vämre. hans sällskap, och hans skratt. jag saknar honom när jag ska sova. jag saknar honom när jag vaknar. och när jag äter frukost, lunch och middag. i de sorgsna stunderna, och i de glada. jag är så himlans glad att jag har honom i mitt liv. happy thanksgiving, baby!

jag ser det snöar!

Publicerad 2010-11-24 11:42:06 i Allmänt,

det är helt vitt ute här på landet. cozy cozy! mindre trevligt var det att köra upp till postlådan. men det blir väl bättre under dagen. är det bara jag som känner mig sådär alldels varm i kroppen av snö?

dagen bjuder på bak, frisören och massa kaffe. nu - roommates.com! förresten, idag köpte jag formar till att baka vaniljhjärtan i. äntligen äntligen hittade jag dom! iiih!

jag ska måla hela världen

Publicerad 2010-11-23 23:54:42 i Allmänt,

det fanns nog inte mycket kvar att måla i jennys kök efter att vi varit igång hela kvällen. skåp, väggar, knoppar, stolar, bord. ja vad inte? jag gillar att måla. måla måla måla.

kvällens samtal med min kära fick mig att längta efter honom och amerikat ännu mer. för på torsdag är det nämnligen thanksgiving. oja attans vad jag önskar att jag vore där. all mat, alla människor. det är så himlans mysigt. detta året får jag vara utan, men tur då att det ställs till med tacksägelsedags middag i kirseberg på lördag!

imorgon är det mor och dotter -dag, igen. me like!

dags att sova!

I love you.

Publicerad 2010-11-22 23:42:30 i Allmänt,

I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. And then I love you even a little more.

vilken mysdag!

Publicerad 2010-11-22 18:08:03 i Allmänt,

jag återhämtade mig efter gårdagens händelse ganska fort och hade världens finaste måndag med min mamma. vi har druckit massa kaffe, fönstershoppat samt inhandlat årets julbelysning. därefter åkte vi hem och mös ytterligare lite till, och sedan var det dags för ärtsoppa. kvällen ska spenderas med summer och lilla olli. me like!

kattfan!

Publicerad 2010-11-22 16:07:21 i Allmänt,

igår kväll hände det något hemskt. jag skulle precis till att börja skypa med min kära, när jag tittade ner på golvet. och där precis under min stol så står det en fet jäkla gul katt och tittar på mig. och ja, det var inte mitzi. det lilla monstret hade hoppat in genom mitt fönster som stod öppet. det tog inte många sekunder innan han var ute igen.

click click!

Publicerad 2010-11-21 23:41:19 i Allmänt,

" Under flera år har mitt liv gått ut på en längtan efter trygghet, att hitta en plats i livet där jag känner mig bekväm och säker. Så kommer den dagen då man antligen hittar tryggheten och man inser att den finns i en själv. Så egentligen har det väldigt liten betydelse var man är och med vem man är, för tryggheten finns där jag är. "

you nailed it!

good lord!

Publicerad 2010-11-21 14:08:01 i Allmänt,

jag vaknade klockan ett, det är sant. men det är väl inte så konstigt med tanke på när jag la mig igår.
 
nu har jag bakat scones. smarrigt, kanske ni tänker. men någon, inga namn nämnda, ställde ugnen på 150 grader istället för 250. så i skrivande stund sitter jag och äter de mest platta, och krispiga scones som jag någonsin ätit. 
 
nu - dags för jobb!

designated driver

Publicerad 2010-11-21 03:46:50 i Allmänt,

klockan är strax fyra och jag kom hem för en liten stund sedan. jag ligger helt utslagen i min säng och ska sova. men allt jag kan tänka på är sushi. I want sushi, I need sushi. now now now! aah!

torsdag och massa mys

Publicerad 2010-11-18 22:45:55 i Allmänt,

jag har haft världens mysigaste dag med malin och viktor. lunch, kaffe och mingel i fina malmö stad. jag gillar det. kvällen bjöd på FCH. nu är jag helt slut. och då menar jag helt slut. jag tänkte somna in alldeles strax. imorgon jobbar jag länge länge.

godnatt,
I miss you

ooh hooome, let me come hooome!

Publicerad 2010-11-17 11:55:59 i Allmänt,

efter en natt på elva timmars sömn så mår jag bätte. jag känner inte längre att jag skulle vilja skada alla i min närhet. lol. just nu skrålar edward sharpe and the magnetic zeros genom högtalarna, och jag själv dricker kaffe och läser dagens metro. prins harry har friat till diana, länge leve kärleken!

i swear to tell the truth and nothing but the truth

Publicerad 2010-11-16 23:53:03 i Allmänt,

äh jag hoppas att onsdagen bjuder på fler roligheter än denna tisdag. rättelse - jag hoppas att jag är på bätte humör. jag har varit som en tickande bomb. stackars min mamma som fått stå ut med mig. imorgon planerar jag att vakna utvilad och fräch. vi får se hur det går.

idag var det tre veckor sen jag såg min kära. kramade och pussade på honom. saknad har fått en helt annan mening.

godnatt!

I hate waiting

Publicerad 2010-11-16 15:39:54 i Allmänt,

idag är ingen bra tisdag. man kanske aldrig skulle lämnat sängen imorse? jag har precis skicka ett väg ett långt och lite smått irriterande mejl och planerar nu att ta en nap för att sedan vakna upp på rätt sida.

tack?

Publicerad 2010-11-15 23:41:26 i Allmänt,

ikväll fick jag en signerad fotboll rakt på mig. den dök över alla som stod och hoppade och skrek. min första tanke var att slänga tillbaka den ut på planen. men sen insåg jag snabbt att jag inte var på en phillies match. sen funderade jag några sekunder på om jag ens fick lov att behålla den, i och med att jag jobbade? så jag bestämde mig för att ge den till en liten flicka som inte hade en gnutta chans bland alla små mini-zlatans. hon sa inte ens tack. så snopet!

det kan väl sammanfatta min kväll..

the way you move your hips

Publicerad 2010-11-15 13:48:35 i Allmänt,

jag ska aldrig mer dricka sprit (läs jaeger).

mamma powernapar och jag har precis gjort våra lunchlådor. om en liten stund är det dags att göra sig redo och åka till jobb. ikväll är det fotbollsgalan. jag håller mina tummar för att zlatan ska vara där. men nej om man kanske ska slita sig från oprah och få något litet i magen?

ooh malle balle

Publicerad 2010-11-13 11:11:43 i Allmänt,

lördag, äntligen! inte för att jag märker någon större skillnad på dagarna iom att jag jobbar som jag gör. men denna lördag har jag längtat efter. det börjar med mys deluxe med kollega, nompa och lite innebandy. därefter ska malle firas kvällen lång, igen! jag gillar det.


och här kommer kompensationsbilden på hur snygg linda egentligen är..



 

ni är dem finaste ♥

Publicerad 2010-11-12 23:10:44 i Allmänt,

det är tråkigt när man tar en massa bilder med självutlösaren, och glömmer att zooma ut. men samtidigt ganska festligt. lol. och ordet festligt, vill jag nog använda för att sammanfatta onsdagkvällens gathering för malins 25 års dag. det var alldeles underbart att vi alla var samlade igen. att sitta och skratta kvällen lång med mina älskade vänner, är verkligen något som jag behövde. tänk att vi alla har minnen tillsammans som sträcker sig 10 -15 år tillbaka. det får inte bara mig att inse att jag är gammal, men också att jag är hemskt lyckligt lottad.


jag känner mig som en isbit

Publicerad 2010-11-12 00:47:07 i Allmänt,

klockan är alldeles strax 01.00 och jag har precis gått av ett nio timmars pass. om sex timmar så hämtar jenny mig och mamma för en heldag på ullared. något säger mig att jag kommer att vara ganska trött och grinig imorgon bitti. den som lever får se.

who's there?

Publicerad 2010-11-10 17:41:00 i Allmänt,

jag vet inte varför, men min psm bestämde sig för att hälsa på veckan efter jag haft mens. mindre trevligt, både för mig och min omgivning. men ett tack till jensan som fick mig på lite bättre humör. ikväll blir det vin!

med blommer och blad

Publicerad 2010-11-10 16:33:39 i Allmänt,

idag är ingen vanlig dag, idag är malins födelsedag hurra hurra hurra!

ps. jag har haft världens mysigaste morgon i lund med lullan.

bullbak!

Publicerad 2010-11-09 18:10:03 i Allmänt,

jag ska vara ärlig, idag har jag gjort absolut ingenting alls. jag har druckit kaffe och kollat gossip girl. thats it! men just nu bakas det bullar här hemma. jag är in charge men mamma får hjälpa till lite. jag tror aldrig att jag bakat bullar alldeles själv? det är mer av en sällskaps syssla. nu känner jag dock att det är dags att lära sig. jag återkommer med en update!

kladdkaka utan grädde?

Publicerad 2010-11-09 11:47:30 i Allmänt,

 

det är tisdag morgon i kyrkheddinge och jag och mamma sitter och dricker kaffe. om en stund ska vi bege oss upp till grossen och köpa lite grädde. jensan kommer om ett litet tag och man vill ju inte bjuda på kladdkaka utan grädde. det hade ju varit alldeles tokigt! och ps. jag längtar också till taip kommer hem. vad fint det hade varit om hon stått bredvid när det ringt på dörren.

vilken besvikelse!

Publicerad 2010-11-08 23:26:09 i Allmänt,

jag vet inte vad jag ska säga, fy attans vad dålig jag tyckte att eat pray love var som film. helt otroligt! jag stängde av efter halva. och då ska det nämnas att jag älskade boken. bokstavligt talat, älskade boken.

hela min eftermiddag gick åt till att återhämta mig efter min super promenad. därefter lagade jag middag här hemma för att sedan avsluta kvällen hemma hos min kära syster.

jag gillar det!

sweet like candy to my soul

Publicerad 2010-11-08 12:57:04 i Allmänt,

vad hurtig jag varit idag, helt otroligt. jag hade en tid på vårdcentralen och utan bil och mamma så var valet ganska lätt, jag fick helt enkelt gå. så jag gick till staffanstorp och tillbaka, samt en liten runda i byn. gick gick och gick, jag och dave matthews band. det var isande kallt. men mysigt.


sunday funday - i sverige!

Publicerad 2010-11-07 12:35:55 i Allmänt,

denna fina söndagmorgon så drog mamma på sig mina gamla adidas skor från sjunde klass, och följde med mig ut på en långpromenad. det var sådär härligt soligt och vindstilla. och kallt som vintern själv. förutom när hon plockade fram en cigarett för att få frisk luft, så var hon ett mycket fint sällskap. kvalitétstid deluxe!

om en liten stund ska jag ta tag i mig själv, och därefter bege mig in till malmö för fotboll. bruce ringde tidigt imorse och var nervös inför matchen, vilken tönt. haha. jag erkänner att jag gör det för sällskapets skull idag. men visst, hoppas att mff vinner! :)

godnatt!

Publicerad 2010-11-06 01:01:01 i Allmänt,

ni vet när man är så trött så att man inte ens orkar borsta tänderna? ännu mer, när man inte ens orkar ta av sig kläderna? eller tvätta bort sminket? just så trött är jag nu. men kan ju undra varför jag skriver i min blogg. haha. men roligt har det varit ikväll. 6000 medelålders kvinnor, alla härligt glada och fulla. och brolle. oooh..

grova hallonscones

Publicerad 2010-11-05 13:18:06 i Allmänt,

är det någon som missat att jag älskar scones? älskar älskar älskar scones. det finns ingen bättre frukost. tidigare i förmiddags så bakade jag för fullt här, grova hallonscones. smarrigt! jag tänkte dubbla satsen, men råkade fyrdubblda smöret. som det kan gå. det var bara att slänga i ännu mer mjöl och fil. nu har vi scones för en hel vecka framåt. men jag klagar inte. hihi.

ladies night 2010

Publicerad 2010-11-05 11:14:22 i Allmänt,

jag erkänner, jag är inte jätteledsen över att jag ska jobba idag. och även om det är 15.30 - 23.30 så känner jag att jag kommer att vara väl underhållen. trött i fötterna kommer jag nog vara, men det är en annan femma.

nu väntar frukost sen tänkte jag åka upp och ta visum foto. det blev aldrig av sist.

never again

Publicerad 2010-11-04 11:49:57 i Allmänt,

jag sitter hos jensan och snokar runt bland hennes bilder. fann precis mappen från lördagen. och med facit i hand, bokstavligt talat, så är det inte konstigt att jag drog på mig en ordentlig karatefylla. aldrig mer en mind eraser i sverige! lägg märke till att jenny har svept hela sin, när jag fortfarande lider efter min första klunk.
           

mysigt - var ordet!

Publicerad 2010-11-02 23:03:28 i Allmänt,

ikväll har jag och pullsan haft gossip girl kväll, druckit glögg och ätit en himlans massa godis. attans så mysigt. och olli är den sötaste som finns. jag trivs som fisken i vattnet på jury vägen.


rain rain go away

Publicerad 2010-11-02 10:43:12 i Allmänt,

idag vaknade jag och kände mig sådär genuint lycklig. glad för allt och ingenting. nu sitter jag och sörplar i mig en hallon & banan smoothie och läser lite bloggar. trist att det regnar ute, annars hade jag tagit sixten för en långpromenad. nu känner jag inte alls för det. rättelse - mitt hår känner inte för det.
       

.. and she always does it too much

Publicerad 2010-11-01 22:28:08 i Allmänt,

nä fy fan vad jag har stått och gått idag. men roligt var det.

jag tror att min jetlag har försvunnit. inte helt såklart, men nästa intill. idag vaknade jag vid tio av mig själv, och nu känner jag mig trött och redo för natten. plus att jag inte tagit en nap idag. jag tänkte försöka avänja mig. det kanske är lite väl lyx jag har haft de två senaste åren. back to reality!

jag kommer att sova gott inatt, det kan jag lova. men först ska jag ringa min kära och berätta för honom hur fin han är.

MIF - växjö

Publicerad 2010-11-01 12:27:30 i Allmänt,

då var det måndag. och ingen vanlig måndag, utan måndagen då jag börjar jobba! det ska bli roligt, men jag är lite nervös. tur att jag har mammsen där. det kommer nog att gå bra, håll tummarna för mig ikväll. och gud nåde den som bråkar med mig.
 
nu - boka visum tiden!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela