where does your heart belong?

Publicerad 2010-03-31 18:19:25 i Allmänt,

jag tycker om att vakna bredvid min kära. det ger en bra start på dagen. och det är bara lunchtid men oj vad mycket jag har hunnit med. det känns som att jag har saker upp över öronen, antingen som jag vill få gjort eller som jag måste få gjort. just nu får det samma prioritet. i skrivande stund sitter jag i telefonkö, samtidigt som jag blogger och försöker få ihop ett mejl till malmö högskola. men egentligen är det enda jag tänker på att jag ska få träffa min familj och mina vänner om 8 dagar..

you're never alone

Publicerad 2010-03-31 02:41:32 i Allmänt,

 

May your tears come from laughing
You find friends worth having
With every year passing
They mean more than gold
May you win but stay humble
Smile more than grumble
And know when you stumble
You're never alone

30 mars 2010

Publicerad 2010-03-30 18:48:30 i Allmänt,

det är ett under att jag är på så bra humör som jag är. arbetsmässigt så detta är veckan från helvetet. det är så himla många barn i huset. hela förmiddagen har 9 stycken, alla 6 år och under, sprunigt runt mina ben. visserligen har jag bara ansvar över mina egna, men det går ju inte precis att ignorera dem andra?

just nu är dom ute på lunch. jag fick stanna hemma för att tvätta, samt för att köra till biblioteket och lämna tillbaka böcker. jag hann med en snabb visit på ihop där dom andra satt och gottade sig i sin ledighet. det kändes väldans uppfriskande att få spendera en halvtimme i fint sällskap.

back to work!

lyckorus!

Publicerad 2010-03-30 04:36:15 i Allmänt,

somna i tid? tji fick jag. istället slogs jag av ett lyckorus utan dess like. jag är så himlans glad över att jag ska åka hem om tio dagar. att jag ska få träffa familj och vänner. att jag ska få kramas med alla som jag saknar så mycket! laddad som jag kände mig så har jag redan provat tonvis med klänningar inför utgångarna som ska ske, dragit fram resväskan och skrivit sjuhundra listor över vad som ska packas och göras. tio dagar, imorgon nio.

8 hour girl

Publicerad 2010-03-30 03:00:21 i Allmänt,

gång på gång kan jag konstatera att jag behöver åtta timmars sömn per natt. jag känner knappt att jag har fungerat idag. runt fyra tiden gick jag nog in på min femte andning, och timmen senare hade jag noll tålamog och energi. idag är det jag som somnar i tid! lagom efter gossip girl slutat.

nä, nu börjar det!

matzo ball soup

Publicerad 2010-03-30 02:59:53 i Allmänt,

idag börjar passover, och ikväll har vi haft seder här hemma. massa massa folk och mat. jag kommer drömma mardrömmar om matzo ball soup. antagligen i åtta hela dagar med tanke på att det i princip är det ända vi äter under passovern. det och matzo bread, matzo meals etc.

beer pong all star

Publicerad 2010-03-29 02:12:34 i Allmänt,

det ar ett under att jag mar sa bra idag som jag gor. jag var beer pong all star igar nar jag och mike for till manayunk och spenderade kvallen i fin fint sallskap. hemskt roligt var det! top notch! i skrivande stund ligger vi i vars en ande av soffan och smalter maten. efter tre omgangar taco ar det precis vad som behovs. the wonder years ar pa TV och kommer formodligen vara hela kvallen. jag alskar sondagar!

imorgon borjar passover. huset kommer vara fullt av slaktingar och barnen ar lediga fran skola i tva veckor. samt att maten vi far ata inte ar nagot att hanga i granen. lat dessa dagar ga snabbt, for om 11 dagar lyfter planet..

muuuah

bra jobbat!

Publicerad 2010-03-27 21:22:01 i Allmänt,

1, mike bestallar in fel mat till mig.

2, mike skjuter en lime i min soppa som skvatter upp i mitt ansikte och over min skjorta.

3, mike glommer anvanda bonuskortet vilket resulterar i att kassorskan far packa upp alla 8 kassar av varor och skanna allt igen.

26 mars 2010

Publicerad 2010-03-26 13:00:38 i Allmänt,

ah fredag, äntligen! och jag har min lediga helg också vilket får denna dag att kännas ännu bättre. hoppas på att den kommer gå snabbt. ska upp till starbucks om ett litet tag och träffa min LCC. måste signa in för mars mötet jag missade när jag var i florida. micah får hänga på på en liten hörna, han har inget större val med tanke på att han är under mina vingar mellan 8 - 6 idag. tänkte försöka klämma in en liten nap också.

hörs sen!

america, fuck yeah!

Publicerad 2010-03-25 19:51:31 i Allmänt,

vet ni, när jag äter lunch med mike's familj så är jag den som felar när jag tar cream cheese på mackan istället för majonäs. vart är vår värld på väg? jag längtar efter svensk mat. och jag är helt hundra på att mike kommer vara helt fast i det när vi återvänder till hit. wanna bet?

smålands mörka skogar

Publicerad 2010-03-25 19:19:41 i Allmänt,

micah var för liten för att lämnas i smålands mörka skogar på IKEA. till och med när han fuskade och behöll skorna på under mätningen. haha.

morning sunshines

Publicerad 2010-03-25 12:29:42 i Allmänt,

det ser ut att bli lite varmare idag än vad det varit tidigare denna vecka. det hurrar vi för! solsken till helgen, det är det enda jag vill ha! denna förmiddag ska spenderas tillsammans med taipan och hennes lilla flicka. och en liten plutt. mysigt värre!

hörs sen!

dear john

Publicerad 2010-03-25 02:58:53 i Allmänt,

jag började 7.30 imorse, och har fortfarande inte slutat. barnen sover och jag har precis tagit en överdrivet lång dusch, målat naglarna och smort in mig. jag har varit så jäkla trött dom två senaste dagarna, det blir till att lägga sig i tid idag. först blir det nog ett eller två kapitel av dear john.

godnatt vänner!

teletubbies och kaffe

Publicerad 2010-03-24 20:10:06 i Allmänt,

fördelen med denna eftermiddag är att jag bara har micah, det är ganska lättsamt. sitter och dricker kaffe och hoppar runt mellan alla bloggar. han äter en pretzel och tittar på teletubbies. dom små knubbiga figurerna är ganska irriterande efter att man sett bandet några gånger. hade jag fått välja, så hade jag varit po!


stockholm 2010

Publicerad 2010-03-24 19:19:50 i Allmänt,

nu är allt bokat och klart till SM finalerna. gissa hur mycket jag längtar? det kommer bli galet bra. och vilken skara vi är. roadtrip deluxe!

 

stockholm 2008

mardrömmar deluxe

Publicerad 2010-03-24 12:23:45 i Allmänt,

herregud vad jag drömt inatt. och bra har det inte varit! jag har vaknat flera gånger om och badat i mitt eget svett. sådär mysigt. en dag som denna önskar jag att micah fortfarane tog sin morgon nap så att jag kunde gå tillbaka till sängen jag med. istället får det nog bli lite teletubbies och en stor kopp kaffe..

gossip girl och fruktsallad

Publicerad 2010-03-24 04:05:57 i Allmänt,

min tisdagkväll har spenderats i soffan framför gårdagens avsnitt av gossip girl, med en himmelskt god fruktsallad.  det är lyx att alltid ha färsk annanas, jordgubbar, hallen och blåbär hemma. jag njöt av mitt eget sällskap, det var precis vad jag behövde.

nu somnar jag in gott. jag behöver vara utvilad till imorgon när jag jobbar 14,5 timmar i sträck.

sov gott,
jag ska drömma om min kära..

livet är hårt när man är 18 månader

Publicerad 2010-03-23 18:16:15 i Allmänt,

micah har varit söt och snäll hela förmiddagen på starbucks. när vi kom hem brast det dock för honom och han fick det värsta utbrottet jag någonsin sett. för att han inte fick leka med min mobil? jag kunde mest bara skratta när han låg där på golvet och skrek och sprattlade av ilska. sedan tystnade han, men när han upptäckte att jag stog och smög på honom runt hörnan så körde han igång igen. och jag skrattade ännu mer. haha. han är allt söt han!

dimma och duggregn

Publicerad 2010-03-23 12:24:35 i Allmänt,

när man trodde att vädret absolut inte kunde bli sämre så gick det och blev det. dimma och duggregn. jag bar till alla högre makter att det är fint till helgen. solsken gör mig så attans mycket gladare.

dags att ta de långa stegen längst hallen och ner för trappan..

coop + summer + julie

Publicerad 2010-03-23 04:06:40 i Allmänt,

vilken mysig kväll. romantisk middag för fem på cheesecake factory. jag gillar det! i skrivande stund sover jag med ena ögat, samtidigt som jag pratar med summer. vi planerar hennes födelsedag. det känns alldeles underbart att jag kommer vara hemma då. jag saknar hennes så..

.. och julie också såklart!

det är fan tråkigt

Publicerad 2010-03-22 19:53:52 i Allmänt,

tråkigt är ordet - när man stiger utanför dörren en måndag morgon och regnet öser ner. speciellt efter hel vecka fylld av solsken och kärlek. riktigt tråkigt.

mars manad

Publicerad 2010-03-21 04:53:47 i Allmänt,

det sjuka ar att det ar mars manad och jag i skrivande stund stitter utomhus, utan jacka, och klockan ar nastan tolv. jag alskar det!

det blir bara bättre och bättre..

Publicerad 2010-03-21 00:50:14 i Allmänt,

jag vet inte om det är solen, eller kanske för att det är helg? för att måns är här och jag kan bara ana hur glad jensan är? det kanske rent av är för att jag har världens finaste vänner och en underbar pojkvän? vad det än är, så känner jag mig i skrivande stund enormt lycklig.

det har varit en underbar lördag. vi vaknade lite sådär lagom slitna efter en lång natt och spatserade upp till south st för lite frukost. därefter satt vi en lååång stund i solen och avsnjöt vårt iskaffe. och vilken sommarvärme det har varit! det blir bara bättre och bättre..



excuse me, could you set the shots on fire?

Publicerad 2010-03-18 17:07:51 i Allmänt,

igår firade jag och jensan st patricks day. det var mycket mycket lyckat. när vi körden hem sju imorse kände jag mig lagom trött och nu kan jag knappt hålla mina ögon öppna. dags för en nap med andra ord.

förmiddagen har spenderats i jensans trädgård tillsammans med micah och plutten. hemskt mysigt. dock också hemskt varmt. det är säkert 20 grader idag. men jag gillar det!

två mycket hårt arbetande au piars och en stycke söt micah.


17 mars 2010

Publicerad 2010-03-17 17:54:11 i Allmänt,

det är 17 grader ute idag. jag ska klä om till bikini och shorts och sätta mig i solen och njuta! gotta love it. idag är en mycket mycket bra dag.

hörs senare!

sun-maid

Publicerad 2010-03-16 20:20:24 i Allmänt,

jag hade glömt hur fantastiskt gott russin är. himmelskt gott. jag känner hur jag börjar utveckla att beroende. min diperbag är full av små tomma askar, och jag kan erkänna att jag står för minst tre fjärde delar av dom. när micah väl vill ha så finns det inga kvar. men för hans avföring så är det nog ändå bäst så, haha.


på tal om något helt annat så är det underbart väder idag. vintern varade länge länge men nu känner jag hur våren faktiskt redan är här. i skrivande stund sitter jag på google map och försöker hitta en väg att promenera till starbucks, som inte inkluderar branta backar och som har trottoar. det är för tråkigt att ta bilen dit när det bara ligger en kvart bort till fots.

hörs sen, puss!

morgonrock är underskattat

Publicerad 2010-03-16 03:40:46 i Allmänt,

här ligger jag i min säng, nyduschad och fräsch i min morgonrock, och är aningen irriterad över att jag har missat gossip girl för andra veckan i rad. hur kunde det hända? för inte fan gjorde jag något vettigt förra måndagen. och ikväll satt jag på starbuck tillsammans med vännerna. det var visserligen fint, det får jag erkänna.

och på tal om morgonrock - checka in godingen till höger! haha.

I'm back!

Publicerad 2010-03-15 18:58:12 i Allmänt,

florida var sju gånger bättre än vad jag väntat mig. sol, bad, disney world och downtown disney. gotta love it! nu är jag tillbaka i vardagen. det känns sådär, men det ska bli skönt med lite struktur igen. det var ett underbart återseende med min kära, och imorse när jag vaknade for jag direkt till jensan.

as ready as i'll ever be

Publicerad 2010-03-07 14:16:16 i Allmänt,

det är söndag morgon och jag har varit uppe sen halv sju. då var det helt enkelt dags att börja packa resväskan. nu är den packad och klar, och jag har precis kommit tillbaka från starbucks. det kändes lägligt att starta dagen med en peppermint mocha. dags att åka!

6 mars 2010

Publicerad 2010-03-07 04:18:14 i Allmänt,

det är precis som att om jag låter bli att packa min resväska så behöver jag inte åka? deprimerande, jag vet. nu återgår jag till att stirra på den ett tag till. sen tänker jag somna in.

godnatt!

my all time favourite

Publicerad 2010-03-05 15:08:56 i Allmänt,

träningsvärk - just så vill jag beskriva mitt mående. igår kväll följde jag med mike till gymmet. vi lyfte och spelade basket. jag kan inget annat än att skratta åt min insats när det gäller de båda, men roligt hade vi det i alla fall. he is my all time favourite.

i skrivande stund har jag precis lagt ner micah och sitter och dricker en kopp gevalia. om en stund vankas det svensk pannkaks frukost i här i rydal. mys på hög nivå! gud nåde den som ber om sirap till sina pannkakor.

ps. det är fredag. ljuvliga fredag!

4 mars 2010

Publicerad 2010-03-04 19:12:39 i Allmänt,

igår kväll hade jag svårt att somna. jag låg och vände och vred på mig och inte på något sätt kändes det bekvämt. jag började göra en lista i mitt huvud på saker jag borde göra. viktiga ting. och till min förvånad så kom jag ihåg allt imorse. nu ligger listan bredvid mig och ger mig ångest. men det är bara bra, det blir som en liten spark i baken till mig själv.

psst..

4 dagar till florida med famlijen
1 månad och 4 dagar till sverige med min kära
2 månaders tills Lullan kommer

.. sen är det sommar och det är ren glädje bara det :)

what is it that you dont know?

Publicerad 2010-03-03 20:12:32 i Allmänt,

jag längtar till imorgon kväll. jag längtar till fredag kväll. jag längtar till lördag kväll. det finns inget bättre än ett fint sällskap, ialla dess former. sen är det söndag - och då väntar Florida med sol och värme!

kom så går vi, ketchup!

Publicerad 2010-03-03 03:44:13 i Allmänt,

idag solade jag och plutten solarium. jag tänkte få en liten bas till florida på söndag, och efter att ha provat bikinis så kände jag att jag inte hade något val. vilken blekfis! nu är jag dock mer åt det röda hållet. jag lider. och jag är helt säker på att det inte är samma styrka i rören här som det är hemma.

klockan är alldeles strax tio, jag är mer död än levande. dags att somna in snart med andra ord.

lycka resulterade i bilder

Publicerad 2010-03-03 03:42:39 i Allmänt,

när vi åkte hem från colorado i fredags så var jag så pass lycklig att jag tog bilder från planet. lyckan var med andra ord enorm, och då visste jag inte ens om att curling damerna skulle vinna OS guld 5 timmar senare.

better safe then sorry

Publicerad 2010-03-02 20:14:30 i Allmänt,

glädje är att jag köpt en bikini idag. den är så fin så. insåg att jag behövde en ny när jag föreställde mig hur jag och micah simmar runt i polen i florida och han klänger sig fast vid min bandlösa ovandel som åker ner. det hade allt varit något! denna sommaren är jag istället "säker" i en halterneck i fin fina färger. jag gillar det!

dags att jobba, 2.30 - 7pm. sådär ball!

vad är oddsen?

Publicerad 2010-03-02 04:58:10 i Allmänt,

idag satt micah och jag i min säng och mös lite efter hans nap. han drack apelsin juice och jag drack kaffe. plötsligt kräker han. jag hoppar ur sängen, drar av påslakanet, och sätter tillbaka micah i sängen. därefter tar jag av hans blöja och går och hämtar en ny från min diperbag som står på andra sidan rummet. vänder mig om och går tillbaka till min säng och vad tror ni jag ser? jo den rackaren sitter och kissar i min säng. och verkar på något sätt tycka att det är hemskt roligt för när jag skriker ut are you serious så skrattar han och kryper runt.

vad är egentligen oddsen att han två minuter efter att ha kräkt på mitt påslakan kissar på min täcke? livet känns orättvist. jag anar nästan att han var arg på mig, för något jag gjort eller sagt. det lär jag aldrig få veta. en sak som är säker dock är att han aldrig mer är tillåten i min säng.

efter en väldigt mysig kväll tillsammans med jensan och taip så somnar jag gott in i min nybäddade säng. jag har en lång morgondag framför mig.

sov gott, puss!

i'm in love

Publicerad 2010-03-01 21:06:25 i Allmänt,

igår åt jag häagen-daz för första gången, chocolate peanut butter. det var bland det godaste jag smakat. jag skulle vilja klassa den som en ben&jerry glass, som det förövrigt var helt slut på när jag slutade upp med en häagen-daz. men tur var väl det!

23C och solsken

Publicerad 2010-03-01 20:07:16 i Allmänt,

jag har haft en underbart mysig helg med min kära, det är hemskt skönt att vara tillbaka får jag säga. dock vara det inte så värst länge, för på söndag åker jag till Florida. det känns lite trist att vara borta ännu en vecka, men värmen uppskattas ordentligt. jag ska lapa sol så att det skriker om det, just nu är där 23C och solsken. yeah!

ikväll ska jag få mysa med taipalottan och jensan. det ska bli mysigt värre!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela