varning för nakenfis

Publicerad 2010-04-30 04:27:25 i Allmänt,

ikväll slängde jensan ihop en liten sommarsallad till mig och plutten. det var höjden av vänskap. vidare har kvällen spenderats åt upp packning av väskor, tvätt och vikning. trist värre, men annars hade jag fått gå naken imorgon. nu är iaf sista loaden i torktumlaren men det får ligga där till imorgon, mina ögon stänger sig motvilligt.

imorgon är det fredag, och jag längtar redan till det att klockan är halv sex och jag slutar för dagen. då beger jag mig direkt till min kära där första delen av helgen ska spenderas. jag saknar honom. speciellt nu efter att ha blivit bortskämd med nästan tre veckor tillsammans, dag och natt. verkligheten suger.

godnatt!

playdoh

Publicerad 2010-04-29 19:43:14 i Allmänt,

här sitter och jag stirrar på brody när han leker med playdoh. jag är mindre road och inte alls närvarande. istället sitter jag och försöker få in mina weekend klasser under sommaren. det blir två silverbay, samma ställe som förra sommaren. jag hoppas på att få med mig en stycke taip och en stycke leena. det hade varit mysigt!

rise and shine!

Publicerad 2010-04-29 13:30:01 i Allmänt,

helst hade jag velat ligga kvar i sängen hela dagen. undra hur länge jetlagen håller i sig? förmiddagen bjuder iaf på IKEA mys med micah, jensan, plutten, taip och hennes lilla flicka. om man kanske skulle slå till på lite köttbullar..

ur funktion

Publicerad 2010-04-29 03:52:56 i Allmänt,

jag är fortfarande ur funktion. jag trodde att några koppar kaffe skulle göra susen men tji fick jag. på vägen hem från lunch med mike så somnade jag nästan framför ratten. några timmar senare började jag lägga in micah's rentvätt i brody's garderob och ikväll fick alla barnen laktosfri mjölk istället för den vanliga. eh? jag är en fara för omgivningen.

godnatt!

28 april 2010

Publicerad 2010-04-28 13:30:38 i Allmänt,

idag lever jag lite mer än vad jag gjorde igår morse. det tackar vi för! några koppar kaffe på detta så ska jag nog fungera normalt.

idag väntar 10 timmars arbete, det känns sådär. men samtidigt har jag saknat mina barn så att stoppa om dom ikväll vid läggdags blir nog inte så farligt.

better then ever

Publicerad 2010-04-28 04:14:55 i Allmänt,

jag saknar linda. jag saknar mamma. jag saknar pappa. jag saknar min syster. jag saknar bruce. jag saknar att vakna upp bredvid min kära varje dag. jag saknar sara. jag saknar bira och hööken. jag saknar summer. jag saknar lullan. jag saknar pillan. jag saknar mina fastrar, moster och kusiner. jag saknar malmö. jag saknar spontan fikor. jag saknar julie. jag saknar grillkvällar. jag saknar lund. jag saknar friheten. jag saknar att vara student.

sverige var bättre än någonsin. jag älskade allt vi gjorde, och jag och älskade att bara vara. jag önskar att vi hade haft dubbelt så lång tid där. jag hann inte med hälften av vad jag ville göra, och träffade långt ifrån hälften som jag ville träffa. men vi ses i november igen!

det är trots allt himmelskt skönt att vara tillbaka på andra sidan atlanten igen. nu faller jag alldeles strax in i en djup djup sömn, hoppas på att vara lite piggare imorgon. död åt tidszoner.

1 day

Publicerad 2010-04-07 20:37:58 i Allmänt,

hittills har det varit en fin dag. jag började morgonen med en frulle samt klipping hos kära jensan. därefter begav vi oss till leena för lite kaffe och kaka. vilket hus hon bodde i! ge mig.

jag har lite resfeber, och har haft i några dagar. och bättre blev det inte igår när jag hjälpte mike att packa. jag längtar ihjäl mig! i skrivande stund håller jag själv på att packa det sista. om en stund ska alla fint staplade högar slängas ner i resväskan och ikväll ska jag fylla på med det som just nu ligger på tork. sen är jag klar!

vi ses i övermorgon! :)

two days lalalalaaa

Publicerad 2010-04-06 19:11:01 i Allmänt,

idag är här 29,5 grader. endast mina vänner och familj kan få mig att frivilligt lämna denna underbara värme och komma till kyla.

*** and the city

Publicerad 2010-04-06 04:38:38 i Allmänt,

äääh vilken trevlig kväll jag har haft med jensan och leena. löjligt trevlig om jag får säga det själv! the drake - the place to be. på uteserveringen, iklädd kofta linne jeans och flippflopp, klockan 10 på kvällen. i början av april. gotta  love it!

imorgon när jag vaknar är det tisdag, och då är det bara två dagar kvar till jag åker till sverige. kan det bli bätter? kan jag känna mig lyckligare?

godnatt!

3 dagar kvar

Publicerad 2010-04-05 20:24:08 i Allmänt,

aaah vad underbart väder det är. jag älskar det! micah sover och jag har suttit i solen en timme. nu begav jag mig in för en kopp kaffe och lite tvätt. inget kan få mig på dåligt humör när jag vet att det bara är 3 dagar kvar..

annica och mike

Publicerad 2010-04-05 04:16:34 i Allmänt,

i lördags startade jag och mike dagen klockan 2pm. det var helt enkelt omöjligt för mig att öppna ögonen innan. och med tanke på fredagens top notch super lyckade utgång var det nog inte så konstigt. vi satt ute i solen och anvjöt en lång fin lunch. därefter cyklade vi en himlans många miles för att få smaka på philly's bästa glass. och oh my god så gott det var. han är den bästa jag vet!

mina ögon är sådär mysigt svullna, och mikes tunga är trevligt röd efter glassen. cykeln på bilden är utan tvekan den mest vackra cykel jag någonsin sett.

soliga söndag

Publicerad 2010-04-05 04:00:09 i Allmänt,

det har varit en ljuvligt söndag. jag begav mig hem från min kära runt lunchtid och spenderade eftermiddagen med älskade jensan i hennes trädgård, tillsammans med leena. det var stekandes hett. och alldeles underbart! därefter begav vi oss hem till mig, grillade med mina barn i trädgården och kände oss som riktigt bra au pairer. därefter somnade de gott in och vi äldre kunde avnjuta våra bloody marys. i samma stund insåg jag också att jag bränt mig lagom mycket idag.

nu väntar sängen, och imorgon när jag vaknar är det bara 4 dagar kvar till sverige!!

philadelphia stormers

Publicerad 2010-04-02 19:16:33 i Allmänt,

mitt internet har inte fungerat sen i onsdags, jag har kännt mig lagom handikappad. nu fungerar det igen och lyckan är enorm!

tro det eller ej, i onsdags spelade jag innebandy. och vet ni, det var det roligast jag har gjort på mycket mycket länge. och jag har aldrig kännt större glädje över ett svidande bollmärke på låren. just nu värker det i hela kroppen och jag spenderade en halvtimme utslagen på sängen innan jag ens tog av mig strumporna. men det var det fan värt!

ljuvliga fredag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela