Lorensborg 50 år

Publicerad 2008-04-30 15:52:31 i Allmänt,


vilket galej det är på andra sidan vägen. skulle gå ner och lägga min ansökan på brevlådan + att jag skulle handla lite filmjölk till mina och saras scones imorgon. då visade det sig att lorensborg firar 50 år och malmö stad bjuder på massa smått och gott och alla butiker har supererbjudande. om jag tänker efter så minns jag att jag fått n ågot om det i brevlådan. jag var nere och hämtade en gratis latte för en stund sen, haha sneaky! träffade också på en granne i hissen, han skulle ner och spela piano vid stånden. det var nästan så att jag ville gå ner igen för att lyssna på honom. sötnöt!

det har varit några jobbiga dagar, men känner att idag är jag på bättringsväg. tempen har inte varit över 38 grader och strepsilen börjar göra sina verkan. dock kan det behövas en dos näsdroppar i denna stund, men det är bara en småsak.

på tal om min ansökan som jag innan nämnde, jensan hade fyllt i min personliga referens. jag kände tårar i ögonen när jag läste den. tror det är en blandning av att jag är en känslig människa och att hon skrev så fina saker. vilket som; jag blev glad..

bilen är hämtad, madrassen har jag fått, drickan är handad och nu återstår bara packningen. så skoj det ska bli!

puss


 

Bää

Publicerad 2008-04-27 21:42:06 i Allmänt,

  
varför går man automatiskt in på bloggen när man sätter sig vid datorn? för jag har inget vettigt att skriva om alls faktist. såfall skulle det mest vara klagord över hur dåligt jag mår eller hur trött jag är. eller kanske att jag känner mig lite ensam ikväll. speciellt efter att jag och linda diskuterat stor- och lillsked innan. men istället för att sitta här och klaga kan jag ju göra något åt saken istället. som att ta det väldigt lugnt några dagar och kurerera mig, lägga mig i tid ikväll så jag är utvilad imorgon. och ensam-problemet då, vad ska vi göra åt det? jag kan alltid gå och lägga mig, då känner jag inte av det. det värsta är att jag innerst inne har valt det själv. haha, skrattretande!

imorgon är det åter till skolan efter tre veckors VFT, på gott och ont. trivs på nyckelpigan och har haft några väldigt givande veckor där nu. samtidigt är det roligt att komma tillbaka till skolan och klasskamraterna. älskar att gå genom stan med charlotte! imorgon, om vädret tillåter, så tänkte cykla till skolan. tänkte faktist göra det så ofta så möjligt nu tills skolan slutar. tänkt så mycket pengar jag hade sparat och sån fin rumpa jag fått!

sov gott, puss
 
du borde gå och kolla det där..
  

k young - this time

Publicerad 2008-04-27 07:43:02 i Allmänt,

  

simon ringde fyra gånger i natt, han undrade nog var jag var. för han var nog på slagt, haha. men där var inte jag, för i den stunden låg jag i min säng. sov gott gjorde jag dock inte, men ett slagtbesök var väldigt långt bort.

har nyss tagit två alvedon och ska köra till staffanstorp. sista med mina knattar, känns lite sådär. må säga att jag kommer att sakna dom lite. men jag kommer vara deras största fan! 

ha en bra söndag, puss 

dunk dunk, dunk dunk, dunk dunk. 
  

interncupen

Publicerad 2008-04-26 23:57:36 i Allmänt,


gud så trött jag är. jag har sexy-voice ikväll! um lovely!
det har varit en bra kväll. supermysig!
imorogon är det interncupen, det var roligare när man var ung ;)

sov gott, puss

bakis

Publicerad 2008-04-26 16:33:48 i Allmänt,

  
två grova fylleinlägg igår, men dom får stå kvar som ett minne, haha. om man tänker på vad jag drack igår och hur mycket jag drack så borde jag vara bakis idag. starksprit rakt igenom, bacardi. eller det är väl föresten rom? äsch struntsamma, alldeles för mycket iaf. men jag är inte bakis, dock klappar mitt hjärta extra fort. det känns inte normalt, måste ställa mig och vila efter att ha gått tio meter. joon kunde känna hur hjärtat var på väg ur min kropp. och ont i min hals har jag också, det är tillbaka. senaste igår var det väl som jag skrev att jag var back on track. hm, vilken lögn i denna stund. det blir en lugn kväll!

och imorgon är det interncupen, samling 8.15 med tjejerna. johanna ska bjuda mig på en kebabpizza som tack-och-hej. väldigt fint :) hoppas att jag får välja en annan pizza bara och att det inte är tvunget att det är en kebabpizza. jag vill ha en vesuvio.

på återseende, puss

www.tillsammans.se
  

  

08 - 702 00 90

Publicerad 2008-04-26 01:20:23 i Allmänt,

  
jag har letat huset runt nu, var är min laddare? har någon sett den, ringt 08 702 00 90!

sov oggt, puss
 

DÄRFÖR!

Publicerad 2008-04-26 01:07:23 i Allmänt,


det har varit en trevlig kväll! :)

det är just därför, förstår du nu? och för att vara ärligt, förstår du inte, så är det inte längre lönt. just därför är jag hemma klockan ett. och just därför har jag stundtals ett leende på läpparna och stundtals vattniga ägon. just därför.

nu ska jag somna in, full och glad. imorgon är det mys på schemat, längtar!

får man säga ett fult ord? njaä, det hade inte varit så omtyckt. så det blir en puss istället, puss
   
  


  bilder heter; packarna chillar, hahahaha!
 

ps.

Publicerad 2008-04-25 17:43:13 i Allmänt,

  
taip efterlyste en bild där hon såg ut som en vänlig själv, jag gör detsamma! har man en bild där jag ser vänligt ut, skicka skicka skicka :)
  

  

jag gillar dig

Publicerad 2008-04-25 17:31:32 i Allmänt,


stadiet när man accepterat någon, och kanske till och med lite förtjust i denna, men det är inte att tycka om någon.

jag kommer sakna nyckelpigan och alla barnen, tre dagar kvar. det känns lite sorgligt! en del skulle jag vilja packa ner i min väska och ta med mig hem. jag vill ha ett barn! ta mig inte på orden, för även om det kan vara svårt att tro så är jag realistisk. men gud vad kära de små skapelserna är!

hoppas på en bra kväll. ska till lund, herkules. skulle egentligen ha klass fest men AM blev sjuk, så nu blir det en annan form av klassfest istället. men det blir bra det med! lika mycket som det måste bli en bra kväll så måste det bli en billig kväll. jag vet, det är löning idag. men jag har inte gott om pengar förän den 25e juli :S och nästa helg är det göteborg. nädu annica nilsson, nu är det spara som gäller , inte slösa!

i came for you!

trevlig fredag, puss
  

back on track

Publicerad 2008-04-25 00:14:49 i Allmänt,


är tillbaka igen efter en tids svacka, jag mår bra igen. fysiskt. men psykiskt är det något som inte står rätt till. försöker sätta ord på det. men det går inte. trampar vatten, det går bara inte. är trött på hur jag tar allt för givet och hur allt och alla tar mig för given. livet ska inte fungera så. söker en förändring. stor eller liten? vad vet jag. ska inte älta det för er mer, får fortsätta i mitt eget huvud.

godnatt!
  

Vygostkji

Publicerad 2008-04-24 09:54:50 i Allmänt,

  
guden inom pedagokik som sara så fint beskrev det. ohwell, jag lyckades iaf kämpa mig igenom slutet av boken igår innan jag skulle somna. och vet ni vad, jag blev inte klokare för det!

vaknade halv nio av mig själv, det är märkligt! satte på kaffe och hoppade in i duschen. nu sitter jag här med min kaffekopp, tittar på diskbänken som glänser av renlighet, och fyller i det sista i min ansökan. tänkte göra fotokollaget på lördag hemma hos mamma. sen är det klart. gud det pirrade i kroppen när jag skrev så. oooh :)

ha en underbar dag, puss
  

smoothie

Publicerad 2008-04-23 20:50:53 i Allmänt,

            
var på väg upp mot hemmakväll, men hade inte riktigt flåset så stannade på coop. handlade ananasjuice och gjorde mig en smoothie på ananasjuice, banan och frysta hallon när jag kom hem. den har nyss runnit ner i min strupe och snart ska jag bege mig till soffan för att se sista avsnittet av Torn.

imorgon ska jag nog köpa mig en Majblomma, det hade känts bra i mitt hjärta.

sov gott, puss
   

lilla röda traktorn och hjärnkontoret

Publicerad 2008-04-23 18:41:45 i Allmänt,


kommer ihåg när jag var liten, hur bra barnprogram det fanns. så lugna och alltid fanns det ett budskap med! sen spårade det ur ett tag. det blev pokemon och power puff pinglorna. men nu har jag nyss sett byggar bob, den lilla röda traktorn och hjärnkontoret (som iofs har hängt med hela tiden). jag tror vi är tillbaka på samma spår igen. det glädjer mig!

image257

nu ska jag cykla ner till hemmakväll. tänkte hyra en film och handla lite godis för mina sista slantar! sen ska jag läsa lite vykotskij också, ball!

puss
  

balkong!

Publicerad 2008-04-23 16:04:44 i Allmänt,

  
ge mig en balkong, snälla! finns inget jag hellre vill ha en dag som denna. visst, ibland nöjer jag mig med min franska, man inte idag. det känns hemskt att veta att för några år sen så fanns det balkong till min lägenhet men den plockades bort. just nu är jag så desperat så att jag sitter och skriver en önskan om lägenhetsbyte på MKBs hemsida.

- allt bra?
- njaa jag hämtar mig fortfarande efter helgen. själv?
- samma här antar jag, är förkyld. 
- ja fast ni rese er lättare efter ett sånt fall, du och linda är ju expeter har jag märkt.  
- det har du rätt i, haha. jag ringer till dig för att höken ska sluta döma
- jo jag vet, fick ju reda på det i helgen
- ahaa okej, fick du? av vem då?
- dig på anexet i lördags!

pratade nyss med effect personal, hoppas hoppas hoppas! det hade varit skönt! trivdes där.

på återseende, puss

ps. anonym åt igår tre kotletter med pommes och grönsaker + fyra korv med bröd. haha, och det var inte rekord! 
  

  

ååh

Publicerad 2008-04-23 12:27:09 i Allmänt,

  
en natt av snor och hög temperatur.det blev en förmiddag i sängen idag, inget annat var möjligt. nu ska jag förflytta mig till soffan. det hade varit gott med glass, jäkligt gott faktist!
  

nu händer det saker..

Publicerad 2008-04-22 16:24:29 i Allmänt,

  
har jag nämnt att jag hatar att fatta svåra beslut? det är bland det värsta jag vet. vilka för- och nackdelar finns det om jag fattar det beslutet, mår jag bra om jag bestämmer mig för det, kommer jag trivas i den situationen, vilket betyder mest när jag ser tillbaka på mitt liv och är det något jag skulle klara av? de senaste dagarna har jag iaf fattat beslut som skulle till att påverka mig framtid grovt. det känns lite bättre nu må jag säga. det är svårt! som sagt, beslut är inte min grej. är en stark förespråkare för att det finns för mycket valmöjligheter i livet!

kom hem från stockholm i söndagskväll. säger som linda, helgen var toppen! vi la ribban i bilen upp och sen fanns det inga hämningar. jag gillar det, det är sällan det är mitt motto! otrohetens dimma lade sig dock över anexet på lördagkvällen, den drabbade inte mig (omöjligt tänker ni eftersom jag är aléna) men en klapp på axlen till dom den drabbade. för att summera, helgen var perfekt!  finns bilder på facebook för intresserade :)

solen har stekt mitt ansikte dagen lång, fräknar har tillkommit och jag har kissat i skogen mitt på ljusa dagen! förutom förkylning och lite praha så har det varit en bra dag. nu bär det av till stoff och stil och sen till stinsgården för vårens första sommargrillning! me like!  

på återseende, puss

5 dagar kvar till pommesen i söndags lämnar magen
  

home-sweet-home kontra far-far-away

Publicerad 2008-04-17 23:25:59 i Allmänt,


snipp snapp slut! så var det inte mer med det. måste erkänna att jag är lite besviken. hade sett fram emot det. men om man inte kan gå in helhjärtat för något så är det ju faktiskt lika bra att låta bli. nu har jag iaf fattat ett beslut och det är ett beslut mindre att fatta, och det känns iaf skönt.

snart bär det av, har packat det sista nu. i mitt huvud känns det som att jag ska vara borta över dagen men på min packning så verkar det som att jag på charter i en vecka! jag har alltlid varit dålig på att packa. jenny tyckte att tre valmöjligheter var för lite, jag var beredd att hålla med henne. så det blev fem istället. det borde jag klara mig på, det är ju bara två kvällar.

sov gott, vi ses efter helgen :) puss

hihi maria den kommer någon annan dag, jag vågar inte ikväll :)
 

borta bra..

Publicerad 2008-04-16 19:57:04 i Allmänt,


.. men hemma bäst? det är tveksamt. efter att ha spenderat tre dagar hos mamma så kändes det konstigt att komma hem. konstigt och ostädat! har dock fått undan en hel del nu några timmar senare men är fortfarande inte nöjd.

nu borde jag packa iaf. annars blir det när jag kommer hem imorgonkväll. det lär jag inte vara så sugen på! ska bli så skönt att komma bort en helg! längtar. och jag slapp vara chaufför också, danne sköter den biten. så nu kan jag och linda relaxa längst bak. slipper vi ha någon mellan oss? ooh säg att vi slipper, det hade varit skönast så!

nu har jag tittat på matprogram en längre tid, det har gjort mig väldigt hungrig! mitt matföråd är dock av minsta storlek men ska gå och se om jag kan hitta något :)

på återseende, puss
 

svag..

Publicerad 2008-04-15 20:46:00 i Allmänt,


.. är bara förnamnet.

har inte varit hemma sen igår morse. ska sova hos mamma inatt igen. det är skönt att hålla kväll här. man kan se på trean och femman och äta gott. sallad från mama rosa innan, i like! ska återgå till desperate housewifes nu sen tänkte jag somna in till filmen på trean.

KOM MED DET DÅ!

sov gott, puss
  
image255
  

studera.nu

Publicerad 2008-04-14 23:11:54 i Allmänt,

  
vet att jag är ute i sista minuten, men har ju inte kunnat bestämma mig för vad jag ska söka och om jag ska söka överhuvudtaget. men nu sitter jag här, och kommer fan inte in på den jävla sidan. överbelastad. sista ansökningsdagen är imorgon kl 24.00. den blir nog matte från börja på halvfart och distans och det lilla barnet.

dagen har varit sådär. har suttit av tid på min förskola som egentligen var stängd idag men öppen för de barn som inte kunde vara någon annastans. 15 barn, 3 vikarier, 1 ordinarie och 4 praktikanter. ball! fick iaf läst ganska mycket vilket känns bra. mådde inte så bra heller så bara skönt att det var lugnt. min hals känns som ett rivjärn. men skönt att jag fått upp temperaturen idag, darrade som en kyckling igår.

nu sitter jag hos mamma. ska sova här, har inte råd att köra malmö-staff-dalby-staff-malmö varje dag. fast det bekommer mig inte så mycket, trivs här. gratis mat och mamma till hands! i like!

hoppas på att må bättre imorgon, bara inte sämre iaf. det har jag inte tid med!

sov gott, puss

     
  
  

bitterfitta

Publicerad 2008-04-12 23:50:21 i Allmänt,


linda, jag skulle nyss till och somna men sen kom jag på att jag glömt att hacka runt lite som du gjort. så jag gav mig in i djunglen av bloggar. det skulle jag inte gjort, fan vad irriterad jag är!

nu ska jag sova, och hoppas innerligt att jag vaknar på bättre humör imorgon. sov gott, puss

ps. jag har fått fräknar efter idag jenny! hihi.
  

som handen i handsken!

Publicerad 2008-04-12 23:19:15 i Allmänt,

   
jenny grävde upp mig ur cementen och jag följde med ut igår. det var skoj, det var det faktist. dock lite för mycket lammkött för min smak, tro det eller ej! känns märkligt att det sprang runt en massa 89:or. det känns inte alls rätt! men som sagt, det var skoj! det kan nog vara svårt för människor som inte är från staffanstorp eller spelar i stanstad att förstå hur man kan ha det så roligt på slagt vecka efter veckan, haha, det förstår jag!

kvällen har spenderats på norra fäladen hemma hos familjen jeraeus/clarensius. summer fyller 22 på torsdag så det firades med släktkalas idag. massa goda pajer, sallad och kolatårta och trevligt sällskap. verkligen en lyckad kväll!
  
men nu sitter jag här i min soffa, ska upp om minda än 7 timmar. lundacupen imorgon med knattarna, samling 7.15 men ska hämta lollo i hjärup först. så klockan ringer på 6.00, härligt sådär på en söndagmorgon! har lite delade tankar om morgondagen. de kunde varit roligare faktist. men det är bara att bita ihop och köra på!
  
sov gott, puss
      

image252

i came for you!
   

vilken dag!

Publicerad 2008-04-09 18:04:51 i Allmänt,

  
praktik hela dagen. enorm mensvärk. har nyss varit och satt på sommardäck, skönt att få det gjort. har gjort ett stopp hos mamma men ska åka hem nu. hem till min soffa och lugnet. jag var trött igår, men idag är jag tröttare! bitter? nej, bara trött!

so long, puss
  

to do

Publicerad 2008-04-08 19:12:17 i Allmänt,


jag har en to do lista för kvällen. mycket av den handlar om jobb, framtid och hälsa. samtal som ska ringas, tider som ska kollas av och papper som ska fyllas i. dags att börja! tänke vara färdig till house börjar klockan nio. som sagt, dags att börja!

Sthlm

Publicerad 2008-04-08 18:07:11 i Allmänt,


"sthlm närmar sig med stormsteg, hoppas alla har börjat uppladdningen. frågorna är många, kommer linda ha en lika lyckad lördag? kommer annica lyckas toppa lindas bakylla eller fastnar hon på akuten igen? kommer pesse bli utkastad från chaplin? kommer forss bli insläppt? lyckas lundal hitta en norrlänninge igen? kommer simon decka lika hårt? själv är jag sjukt laddad och hoppas bjuda på ett och annat. nu är det snart tid..."

"sthlm-odds: danne hookar indier - 3.00. forss klappar linda bentzings katt - 6.50. ankan får flygbiljett av iréne - 4.25. vi får broman att drick sambuca - 11.00. grundis följer med gripen på efterfest - 8.75. pesse får skit för sina zebraskor av en arg vegan - 5.00. lundal super ivarsson under borde - 7.30"

det här fick mig att bli otroligt laddad. inga hämningar, öl och hotellfrukost! hela helgen!
  
  

på återseende, puss
  

Lottalove

Publicerad 2008-04-06 21:25:51 i Allmänt,

     
image229

det här inlägget tillägnas charlotte som förtjänar mest kärlek i världen!
        

your english is very good!

Publicerad 2008-04-06 20:16:23 i Allmänt,

  
ordet kluven är nog det som jag använt flest gånger i min blogg den senaste tiden. och här kommer det igen, jag är kluven! eftermiddagen gav svar på många av mina tidigare frågor men inte blev jag klokare för det. är detta något som jag vill? ja! är detta något som jag kommer att göra? nja! för att vara ärlig så vet jag inte så mycket just nu. mest bara att det inte är ett beslut som tas över en natt. det tål att tänkas på!

nu ska duscha och göra något åt mina manlie legs som jenny säger. sen ska jag krypa ner och se på filmen på fyra! är hos mamma, ska sova här. älskar att hålla kväll här. det är så familjärt! 

det blev lyckat igår. jösses så roligt det var!

sov gott, puss

dock ger tanken av det mig tårar i ögonen..
  

snorungar!

Publicerad 2008-04-05 16:39:13 i Allmänt,


det ordet trodde jag aldrig skulle komma ur min mun, haha, men jag hatar snorungarna som springer i trappan och trycker så att hissen stannar på alla våningar. varje gång jag har anlänt och lämnat min lägenhet idag har min puls stigit till det dubbla. jag gillar inte trapporna riktigt!

har lite huvudvärk, det är nog vädret. sitter här med mitt kaffe nu och hoppas att det ska gå över. jag är inte den som är den, det gör det nog :)

(jag blev nyss lite medtagen i mff-dif, haha det trodde ni aldrig va!)

i veckan har det diskuterats om man ser fram emot de tre kommande veckorna. det är tre ganska krävande veckor, och min mentor ska komma ut och dömma mig. fast det är nog det enda dåliga. för i det stora hela ser jag fram emot det jättemycket! trivs så bra med allt där. de som jobbar där är helt fantastiska och barnen ska vi inte tala om, jösses vad härliga dom är! maten kan väl diskuteras men det är bara en droppe i havet. tror jag har det ganska bra där jag är, om man jämnför med hur jag kunde haft det. som sagt, det fram emot det!

nu ska jag in i duschen och sen göra min vacker. har jag sagt att jag ser fram emot kvällen? ;)
PUSS
  

vem har förstört vem?

Publicerad 2008-04-05 15:28:21 i Allmänt,


jösses vilken tråkigt väder det är idag :(

vaknade kl halv tolv av att klockan ringde. det är inte ofta det händer. sen åkte jag ner till stan för att inhandla alkohol och träffa min någon. vi gjorde något busigt, hihi, eller rättare sagt något kriminellt! ;)

hade egentligen behövt att handla nya strumpbyxor, men vill inte lämna min parkeringplats för det är match och då lär jag aldrig få tillbaka den. och jag är inte så sugen på böter :S jag kanske skulle ta cyklen? det hade varit något. fast det duggar lite ute, vi får se!

jag längtar också till sthlm och gbg!

so long, puss

vårkänslor

Publicerad 2008-04-05 01:48:42 i Allmänt,

  
har inte kommit i sängs ännu, har inte trött. däremot har jag börjar se en sjuk film på fyra. very bad things (en mening som hade varit svår att säga för mig, haha) eller något sånt heter den. helt sjuk faktist! känner nästan att jag måste vara vaken till den slutar. den blir sjukare och sjukare! 
  
nu börjar vårkänslorna komma. minns hur starka vårkänslor jag hade förra året. hoppas på lika starka i år! :) och snart är det sommar, gud vad jag längtar. och det härliga är att bruce kommer hem och delar den med oss! 

sov gott, puss


    

säg politiker och sex laxar i en laxask!

Publicerad 2008-04-04 23:59:22 i Allmänt,

       
jag vill ha min deklaration. fast egentligen vet jag inte om jag vill det. om jag får tillbaka pengar så får den gärna dumpa ner i brevlådan imorgon. annars kan dom få behålla den!
   
hade jag haft pengar så hade jag varit ute och svirat idag. men jag har inga pengar, därför sitter jag här hemma efter en myskväll. istället får jag ladda upp för imorgon. kan man börja förfesta nu? :) för mina vänner, jag är otroligt laddad. har till och med bestämt mig för vad jag ska ha på mig, haha. och det var lääängesen jag visste det dagen innan. har haft otroliga klädproblem den senaste tiden. 
      
ska ner till stan imorgon när jag vaknar och inhandla alkohol till mig och jensan. det blir öl till mig, allt annat har dåliga baksidor. hoppas på att möta upp min någon också. sen besöka emelie på kvällen för en mysig klassmiddag och därefter hem till mig med vännerna.
     
hoppas iaf på en mysig morgondag.
sov gott, puss
  
 
image247
  
  
knattarna i ett nöskal:
- ah fy vad pinsamt
-du tycker allt är pinsamt!
-det tycker ju du med!
-det tycker jag inte längre. det är bara du som tycker det!
-men det är ju du som har lärt mig!

      

Maria

Publicerad 2008-04-04 17:58:41 i Allmänt,


maria i min klass är helt otrolig. jag beundrar henne! mig själv blir jag mer irriterad på, snacka om blacout! :( nog om det.

det är många frågetecken just nu. vet inte vad jag vill, varken idag eller i framtiden. känns som att så många små beslut kommer ha en sån stor påverkan. vad jag än väljer att göra så känns det inte riktigt rätt. jag kan inte helhjärtat gå in för något. skola? innebandy? sidoämnen? helfart/halvfart? land? relationer? många frågor men få svar. jag ska ta tag i det!

ikväll är det cuttle på schemat och imorgon är det full fart.

på återseende, puss

jag är glad att jag har min någon, C :)

     

proteinbrist, "pimp my bike", kärlek och "gbg is the shit"

Publicerad 2008-04-02 16:21:29 i Allmänt,

   
vaknade av mig själv klockan nio imorse. det var härligt! som jag tidigare nämnt, uppskattar att slippa vakna av mitt alarm! åt lite gröt och såg på nyhetsmorgon. och av någon konstig anledning så gick jag och la mig igen :S mådde lite sisådär. vaknade vid tolv igen och gick mig vacker. det blev kjol dagen till ära :) sen åkte jag ner till stan och träffade sara. vi åt och myste lääänge länge sen gick vi lite i stan. jag försökte hålla mig från att handla något, men tyvärr, jag kan konstatera att jag inte har någon självdiciplin. handlade sommarens bikini! men faktist, hade jag inte gjort det nu så hade jag ju gjort det om några veckor. man kan aldrig ha för många bikinis ;) 
  
of to staffanstorp. ska kopiera och sen göra ett försök till att få hit en cykel. för det känns som att en cykel är ett måste i detta fina vårväder. min gamla försvann ju bittert i sommras när jag parkerade den utanför KB en natt. wonder why ;) idag är det fortfarande så varmt så att när solen går i moln så är det fortfarande lite värme i luften, uuum!
  
på återseende, puss

  

vit dröm ?

Publicerad 2008-04-01 21:26:57 i Allmänt,


   
det blev ingen rosa dröm, men skulle vilja påståt att det blev en vit dröm istället. min kyl och frys är jättefin, verkligen jättefin. 
  
  
     
  
  
nu är jag i full gång med att skruva i alla nya knoppar till luckor och lådor i köket. 18 stycken, puh! kan hända att jag fastnar i house först. det är en favorit! (finns kanske inte så mycket att välja mellan med tanke på utbudet, haha). 
  
trevligt kväll, puss
     

"vi utbytte säkert sju meningar"

Publicerad 2008-04-01 19:51:29 i Allmänt,

   
trött och hungrig. det är en ond cirkel!

det har varit underbart väder idag. har dock varit inne största del av dan men hann ändå promenera genom stan en sväng. denna gång utan en chai eller latte i handen, får ju inte nya pengar innan sthlm så får hålla igen lite. plus att min mage har en dålig period och inte är så förtjust i mjölk då.

igår var det utepedagogik nere i sibbarp. vi hade fruktansvärt tur med vädret! solen sken hela dagen och vinden kändes knappt. härligt! förmiddagen var mer givande än eftermiddagen dock, men ska inte klaga.
   
  
        

        

        

        
   
  
jag är ledig imorgon :)

på återseende, puss 
  

the blogg is back on track

Publicerad 2008-04-01 16:01:39 i Allmänt,


det är härligt att bloggen är tillbaka :)
dock har jag inget vettigt skriva, det kommer sen. för en hel helg har ju faktiskt paserat. + en måndag med utepedagogik.

nu ska jag till apoteket, sen ska jag panta flaskor på coop :) eftter det så kör jag nog till staff och hämtar min färg. guldväggen ska bort!

puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela