iiiåååååw!

Publicerad 2007-04-26 17:05:14 i Allmänt,

det känns i hela kroppen när jag hittade lite rhodosbilder som jag inte visste fanns! rohodos, ja det var fint. det var faktiskt underbart. precis som jenny så känner jag att jag inte är riktigt klar med att åka utomlands med mina vänner. hoppas innerligt att det blir en sista minuten i sommar, det kryper redan i kroppen på mig.

image40

jag och malle, mmm det smakar.

image41

jag och jenny gör peewee-dansen. haha.

image42
mia och jag på midsommarfest, tyvärr finns vi inte med på bilden bara, haha.

image43

en burnad annica med älskade vänner.

ååh vad jag saknar Rhodos. är det så illa att jag behöver åka dig själv i sommar? ;) haha.

puss älskade

OM vi e, ATT vi e, JAPP!

Publicerad 2007-04-24 16:05:10 i Allmänt,

detta är en av de gångerna som det känns skönt att veta att man inte är unik eller ensam om en sak. konsigt att känna så månne? njaae faktist inte. mer skönt faktist.

jag klarade min tenta. ett G+ slog jag till med faktist. det där pluset säger inget på pappert men det säger något för mitt självförtroende ;) neej, en lättnad att att jag fick godkänt iaf, hade varit en börda att starta om från början igen. med tanke på att vi bara har två lediga dagar kvar till den 7/6!

göteborg närmar sig med stora steg. ska bli skönt att komma bort lite. man skulle kunna säga att det är med "piiinglorna" faktiskt. haha. för det är inte många som inte tillhörde peewee´s gäng som ska med upp! iååååoooow kan knappt vänta!

inatt vaknade jag med en frusen näsa, den hade tappat känslen till och med. jag tryckte på den men jag kände inget.

linda när ska vi handla sprit?

puss tuss

på väg ur obalansen

Publicerad 2007-04-22 20:34:15 i Allmänt,

här hade jag egentligen tänkt att sammanfatta helgen men jag är reeeektekt trött.
det får bli imorgon. men här kommer iaf lite bilder sen igårkväll.

              

nu gick det inte att ladda upp fler för det står "felrapport" :S hmm. aja, det får komma fler imorgon (förlåt sara för att jag inte hann lägga upp bilden där du är så het, men den kommer imorgon).

puss min vänner,

på väg ur min obalans

Publicerad 2007-04-22 20:05:20 i Allmänt,

här hade jag egentligen tänkt att sammanfatta helgen men jag är reeeektekt trött.
det får bli imorgon. men här kommer iaf lite bilder sen igårkväll.

              

nu gick det inte att ladda upp fler för det står "felrapport" :S hmm. aja, det får komma fler imorgon (förlåt sara för att jag inte hann lägga upp bilden där du är så het, men den kommer imorgon).

puss min vänner,

bostadsbidrag

Publicerad 2007-04-20 18:25:48 i Allmänt,

1100 i månaden, taaack :) nu genast känns min ekonomi lite tryggare.

stanstadfamiljen i mitt hjärta, vad vore jag utan er? ser fram emot kommande säsong. många kära hjärtan som (förmodligen) kommer tillbaka, några som försvinner och några trogna som stannar. hade dock kunnat vara utan uppbyggnadsträningen, haha.

ska tralla ner till syster och se hur hon mår, puss

image34

suck!

Publicerad 2007-04-18 22:15:00 i Allmänt,

..jag är fortfarande i obalans

jag längtar till GBG, det ska bli FETT :)

säger det föresten igen, tur att linda ordnar, och mamma carina med för den delen ;)

har varit ute i huset idag igen. städet, flyttat saker och lite så. kändes lite jobbigt nu när allt lagt sig att komma dit. men min älskling är stark, starkare än vad jag hade varit. jag älskar honom!

sleep well


sjuk och i obalans

Publicerad 2007-04-16 22:18:37 i Allmänt,

jag lider. har feber, ont i huvudet och värk i hela kroppen. som jenny sa, värk har man bara när man blir gammal. fast så gammal är jag ju inte.. även om det känns som att åren rusar iväg och man nyss var 16 och nykär!

jag gillar också att sara ska flytta till malmö. vi kommer att ha det bra på rönnen! :) jag hade också velat bo på rönnen, varför har jag aldrig sökt lägenhet där? fast ja, jag trivs ju jättebra där jag bor nu. var föresten ute i joons hus innan (gud så konstigt det känns att skriva så!?) och lämnade lite saker. det kommer att bli så himla fint! jag må ha svurit på att jag aldrig ska bosätta mig i trelleborg men för stunden känns det lite svårt att motstå.

var på kalas hos sofia igår, hur mysigt som helst. som jag sa till linda, så skönt det hade varit att ha en släkt som vet vad man tycker om och känner till ens smak. hm.

låg och vände och vred på mig hela natten igår, hoppas man kan få somna in lite ljuvare inatt. och att jag slipper mina svettningar!
sov gott, puss

läs- och skrivdag

Publicerad 2007-04-11 09:52:53 i Allmänt,

vilket betyder ledig :) iaf i mina ögon. fast jag borde nog sätta mig och läsa lite ändå.

om jag hade haft en (fungerande) digitalkamera så hade jag gjort som linda nu, lagt in lite bilder på mina skador. jag hade fotat bollarna som sitter kvar på min högerarm, brännmärket på armbågen och min rygg. fast den skadan kan iofs vara lite svår att se? men usch vad jag mår i kroppen. fast träning imorgon, det känns konstigt att säga det, och att det kommer från MIG, men jag längtar faktist :)

jag har 459 kr kvar denna månaden. och då ska dem gå till att sätta på mina sommardäck, mat, två böcker till skolan, present till nina, present till sofia. det känns nästan lite omöjligt? har iaf insett att jag måste ställa bilen, för när tanken är slut nästa gång så kommer jag inte kunna tanka igen.

men ja, jag är inte bitter. puss

efter klagomål..

Publicerad 2007-04-07 21:34:23 i Allmänt,

av kollega så ska jag lägga in den "söta" bilden på oss : ) även om jag ser grovt naken ut!



är fortfarande kvar hos mamma. trivs bra här, när det bara är jag och hon. anders jobbar och syrran gick för nån timme sen. vi sitter och tittar på gamla inspelningar med videokameran. såg nyss när jag, bruce, andre palm och p.a. sjunger "hjulen på bussen de går runt runt runt, runt runt runt osv." hahaha. du är för söt min vän!

tillbaka till mamma i soffan.

jag hittade en som var acceptabel, kanske inte i världsklass dock ; )

tack linda..

Publicerad 2007-04-07 19:02:16 i Allmänt,

.. för att du lägger ut dina bilder på pixbox :)

              

              

www.underbarkväll.com

Publicerad 2007-04-07 11:16:47 i Allmänt,

jag känner mig som en grov nörd när jag ber mamma hämta mig kl 10 på morgonen för att jag vill hem till henne och gå in på internet, haha.

utgång igår med en förfest hos mig. jag, jenny, linda, sara och bruce var laddade för slagt. tyvärr svek jenny pga bakfylla och sara pga jobb. saras anledning är godtagbar ;)  träffade taip, louise och pillan där och pojkarna från rhodos. för att summera så var kvällen mycket trevlig. riktigt bra musik, underbara vänner och en perfekt fylla :)

linda tyckte inte att bilden på mig och joon i förra inlägget tog fram det vackra i oss. så jag satte mig och skulle leta upp en vacker bild men insåg snabbt att det inte fanns någon(!!!!). och det ska sägas att vi ändå har en hel del biler och minnen tillsammans.
 glad påsk

påskhelvete

Publicerad 2007-04-05 20:29:50 i Allmänt,

jag hatar allt som har med högtider att göra.

hämtade min guldfärg idag, när den är på väggen så är lägenheten klar. känns så skönt efter allt slit de senaste veckorna. vad skulle jag gjort utan mammsens hjälp? och pappa och bruce.. jag trivs redan i min lägenhet, den är underbar :)

i gårkväll var sara, linda och bruce där. det talades om en utgång men det blev bara mys. det var nog ganska vettigt att vi inte gick ut, för det första var det kö ända ner till gustav och för det andra så började jag imorse kl  9 med musik och rörelse. det hade vatt något, att rulla runt på mage dagen efter. haha.

sov mellan tre och halv sex idag vilket betyder att jag egentligen borde vara ganska pigg nu, men tvärtom, jag sover redan med ena ögat.

adios

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela