gott nytt år allesammans!

Publicerad 2010-12-31 21:39:22 i Allmänt,

min kära har varit ledig hela veckan och det har varit alldels underbart. vi startade med fyra dagar i poconos, vilket var hysteriskt roligt. dock saknade jag förra årets sällskap. jag önskar så att jensan, taip och plutten kunde varit där. och en liten leena. och corinne. det stormade och snöade så någon skidåkning blev det inte. och dagen då solen sken så lyckades vi sova fram till eftermiddagen. som det kan gå. men lyckat var det allt!

jag har också hämtat nycklarna till min lägenhet och flyttat in sakerna som jag haft i abbington. jag längtar tills allt är färdigt och jag har min alldeles egna lägenhet igen. visserligen har jag en roommate, men det kan jag leva med. hon verkar normal, till och med trevlig.

nu ska jag ta en powernap innan jag gör min fin för kvällen.

god jul!

Publicerad 2010-12-25 05:32:07 i Allmänt,

jaha, så då var det julafton idag. tredje året hemifrån. och vänner, låt mig säga, det blir inte lättare. nä fy fan. jag önskar inget hellre än att jag bokat min biljett hit en vecka senare. men gjort är gjort och jag har gjort det bästa av dagen. konstigt det lät? ohwell, men med alla onda ting så kommer det något gott. för äntligen fick jag träffa min kärlek. honom har jag saknat av hela mitt hjärta. jag har också kramats med mina barn samt haft en heldag med leena. utöver detta har jag druckit starbucks vanilla latte, ätit massor av snacks och sjungit julsånger. vi ska inte heller glömma att jag var på lägenhetsvisning i tisdag som resulterade i inflyttning nästa vecka. åh vad jag längtar! det kommer bli himmlans bra.

jag hoppas alla där hemma hade en fin julafton.

I'm back!

Publicerad 2010-12-23 17:40:04 i Allmänt,

det är utan tvekan dags för en uppdatering, men det får vänta lite till. kanske ikväll?

I'm as ready as I'll ever be!

Publicerad 2010-12-18 01:02:48 i Allmänt,

jag har spenderat den senaste timmen med att försöka packa. det har gått ganska bra. jag har redan insett att jag måste lämna kvar hälften, samt att det är femton gånger lättare att packa under sommarhalvåret. det pirrar i hela min kropp. om tre dagar så får jag träffa min älskade. två dagar senare får jag träffa mina kära små barn. sedan är det julafton, och efter det så väntar poconos. därefter nyår, mikes födelsedag, och så förhoppningsvis en flytt. sedan kör skolan igång med orientation week, placement test and so on. Im as ready as I'll ever be!

först ska en sista helg avnjutas med nära och kära. ikväll var det julafton hos pappsen, imorgon middag med alla fina vänner och på söndag här hemma hos mamma.

puss!

fin fina ♥

Publicerad 2010-12-16 23:13:11 i Allmänt,

jag hade fin fina planer med fin fina vänner idag. men så kom snön. istället spederade jag dagen tillsammans med fin fina mor här hemma. vi drack kaffe, mös och drack ännu mer kaffe. senare nu ikväll så kom jenny och christian och vi åt julmat. gott! julskinkan var utan tvekan favoriten. nu väntar ytterligare två dagar med julmat. tur att det bara är jul en gång om året.

last night i had the strangest dream

Publicerad 2010-12-13 22:40:04 i Allmänt,

min blogg skulle behöva en header, det är dagens sanning. idag har jag packat in julklappar och pysslat ihop några julkort, medans mamma haft storbak. jag har också varit en snabb vända på obs med syster, nu kan jag checka av julklappar till mamma och pappa på listen. utöver detta, så har jag inte gjort någonting alls. förutom att tjurat lite, men det måste man väl också få göra?

I miss you..

I'm good to go

Publicerad 2010-12-13 19:12:12 i Allmänt,

sex dagar sedan förra inlägget. skandal. det har varit en intressant vecka, och omtumlande. jag vet inte var jag ska börja ens så jag bestämmer mig för att inte skriva något alls om den. dock ska det nämnas att jag fick mitt visum uppe i stockholm. I'm good to go. samt att jag träffat mitt tjockisbarn och plutten. det var alldeles underbart.

vänskap. hmm. det är så jäkla lätt att bara snacka men när det kommer till kritan så vore det som ingenting hänt. tillbaka på noll. men jag säger inget mer, så har jag ingenting sagt.

when time is running by

Publicerad 2010-12-07 18:20:09 i Allmänt,

idag har jag varit och snippsnappat några leverfläckar. äckligt? ja. smärtsamt? nej. det kändes knappt. tacka gud för bedövning. jag har också myst hos kollega samt varit en sväng på nova med mamma. om en liten stund ska jag till min kära faster martzy och dricka kaffe. det är min tisdag, mindre stressig.

imorgon blir det andra bullar dock. jag jobbar halv sex till tio, näringslivet i malmö har frukostmöte. därefter sätter jag mig på nästa tåg till stockholm. äntligen ska jag få träffa mitt tjockisbarn! på torsdag morgon har jag min visum tid på the us embassy. och jag ber till alla högre makter att allt går smidigt. det finns ingen energi till att fixa och dona mer, nu vill jag bara komma igång med mina studier och tillbaka till vardagen. om det inte varit för min mamma, pappa och syster, så hade jag velat att tiden bara skulle rusa iväg. men nu börjar tankarna om saknad smyga sig på, jag ska ta vara på vartenda vaken minut här.

Cornbread and Butterbeans

Publicerad 2010-12-06 15:43:49 i Allmänt,

Cornbread and butter beans and you across the table,
Eating beans and making love as long as I am able,
Hoeing corn and cotton too, and when the day is over,
Ride the mule, and cut the fool, and love again all over.

dags att kamma luggen, nu är det julfest med g4s!

oh tandläkarbesök

Publicerad 2010-12-06 12:16:59 i Allmänt,

jag är snart 25 år och jag har aldrig haft hål i mina tänder. inte ens ett litet, inte en skråma. tandläkaren sa denna morgon till mig att mina tänder var perfekta. attans vad glad jag blev! plus att jag hade två stycken tandläkar bidrag som låg och väntade på mig i receptionen, vilken resulterade i att jag gick där ifrån 50 kr fattigare. min dag kunde inte startat bättre!

jag går och lägger mig

Publicerad 2010-12-05 21:53:34 i Allmänt,

idag är en dålig kväll. jag är trött, gnällig och har huvudvärk. det är så himlans mycket som ska fixas och donas inför avresan. och ibland känns det som att folk bara lägger ut fälleben för en. precis som att dom inte vill att man ska lyckas?

weekends, you gotta love them!

Publicerad 2010-12-05 18:19:08 i Allmänt,

denna helg har jag jobbat, jobbat och jobbat lite till. höjdpunkten var utan tvekan fredagens frukost tillsammans med den lilla pojken jenny. det är fint med vänner, det är det. jag är nyss hemkommen efter att spenderat dagen på en kylig malmö arena. nu längtar jag efter att klockan blir sju så att jag ska få skypa med min söta lilla familj, därefter min älskade pojkvän.




ps. mike, look bottom right corner. swedish pretzels!

lucka nummer 2

Publicerad 2010-12-02 23:30:30 i Allmänt,

det har varit en riktigt fin dag. otroligt lugn, men fin. det har dekorerats pepparkaks hus, bakats samt lekts i snön med mamma och sixten. jag har också sorterat i lådorna som vi hämtat hem från magasineringen. det känns som rena julafton. massor av saker som jag glömt bort, och saker som jag inte kan minnas att jag sett alls. skor, kläder, väskor. och för att inte nämna alla träningskläderna. har jag verkligen varit så sportig?

jag kom alldeles precis på att jag inte öppnade lucka nummer 2 imorse. lycka!

1 december

Publicerad 2010-12-01 23:04:01 i Allmänt,

idag har jag öppnat lucka nummer ett på min julkalander, målat tånaglarna röda och inhandlat allt jag behöver för morgondagens julbak. jag hälsar kära december välkommen!

jag har jobbat hela kvällen och är döö trött. nu - bonde söker fru!

är det kaffe du gör? jag vill ha!

Publicerad 2010-12-01 13:18:19 i Allmänt,

imorse när jag vaknade så hade mamma gått och lagt sig igen. så jag stängde dörren lite försiktigt och gick in i köket för att sätta på kaffe. då hör jag hur hon skriker från rummet med lite panik i rösten - är det kaffe du gör? jag vill ha! det är inte svårt att se längre var jag fått mitt kaffeberoende från. kvinnan dricker säkert femton koppar om dagen.

jag skulle precis dricka ett glas pepparkaks filmjölk. men den såg lite klumpig ut och det var ju tur att jag märkte det, den gick ut för en vecka sedan. trist. jag kanske borde skotta ut bilen och köra upp till grossen för att köpa lite ny?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela