semester, baby!

Publicerad 2011-06-29 23:25:50 i Allmänt,

idag har jag; sovit ut, lunchat med mina roomies, legat i rittenhouse park och njutit av solen med min bok och en iskaffe, hälsat på chang på jobbet, samt börjat packa inför helgens trip till colleens cabin i upstate NY. de senaste dagarna har jag inte legat på latsidan dock. jag hade sjutusen samtal att ringa, brev att skicka och saker att styra och ställa med när jag kom hem efter en vecka i NY med mina fina vänner. jag sa också på min lägenhet hemma i sverige och (!!!) här i staterna. men oroa er inte, jag planerar inte att stå hemlös den första september. på fredag åker jag och min älskade på en liten tur för att titta på lägenhet nummer två och tre. och vet ni, jag älskar det!

tadaa!

Publicerad 2011-06-28 21:21:19 i Allmänt,

det är ingen lögn när jag skriver att blogg.se inte fungerat för mig på hur länge som helst. men nu är jag back! det är dock omöjligt att summera tre veckors frånvaro här i bloggen. men vad jag kan säga är att jag har haft en alldeles underbar start på sommaren. och ännu är den inte slut.

loving life!

you gotta love it!

Publicerad 2011-06-09 17:19:56 i Allmänt,

nedrakningar har borjar - 4 timmar och 40 minuter kvar av denna dag. darefter ar jag ledig fyra veckor. pa lordag morgon aker jag och min kara till CHICAGO!! :) och antligen antligen antligen ska jag fa traffa summer. you gotta love it!

multitasker #1

Publicerad 2011-06-09 02:27:43 i Allmänt,

det finns ett ord för när man gör rent kaffekokaren genom att bara köra vatten genom den va? det har jag iaf gjort ikväll. samt tvättat, torkar och vikt tre maskiner med tvätt. lagat middag, lunch till imorgon och banan scones att frysa in. och diskat ett berg med disk. jag har också hunnit pumpa mitt däck återigen, eftersom det visade sig att jag bara glömt att skruva åt ventilen, samt skypa med jensan och prata en stund med pappsen. snacka om att jag har multitaskat ikväll! och ännu är jag inte klar..

sara jag älskar låten på din blogg. puss!

god morgon!

Publicerad 2011-06-08 17:16:14 i Allmänt,

vilken jakla flopp! Igar kvall cyklade jag och pete upp till cykel shoppen vid the piazza. jag kopte en fin fin pump och nar jag kom hem pa kvallen sa fyllde jag upp bada mina hjul med en lagom mangd luft. till och med lite for lite, det ar ganska anstrangade att pumpa tva dack. i vilket fall som halst, ni tror inte att bakhjulet var platt som en pannkaka imorse nar jag skulle cykla till jobb? joda. hur fan ar det majligt? det blev till att springa till bussen istallet och med septas punktlighet sa kom jag 10 minuter for sent till jobb. vilken jakla morgon. jag ar lite lagom trott pa min cykel..

nej man vill val inte blogga nar man har finbesok?

Publicerad 2011-06-07 21:24:07 i Allmänt,

pappa har akt hem och jag jobbar heltid igen. trakigt men sant. forra veckan var iaf alldeles underbar. nu ar det tisdag eftermiddag och jag har precis jobbat ikapp de dagarna jag forlorade forra veckan. det ar inte daligt det, jag har jobbat som ett djur. jag hade 37 ansokningar som vantade pa mig, manga trevliga voicemails och ett fyrtiotal mejl. samt enormt manga dokument att para ihop med ansokningar. egenteligen ska jag inte klaga. jag jobbar bara tva dagar till, sen kommer chang och tar over och jag blir ledig i fyra veckor. fyra langa underbara veckor fyllda med roligheter.

dags att springa en runda for kaffe och DHL shipping..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela