fredag

Publicerad 2008-08-29 18:39:01 i Allmänt,

mitt hopp om att få sluta tidigare släcktes när jag kom till jobb, tyvärr. hade hoppats på lite kvalitétid ikväll men nope. fast ifos, jag om någon behöver pengar så jag ska väl bara vara glad att dom rullar in kvällen ut.
  
sis, tack! jag läste ditt inlägg. guud vad energi det gav mig. jag har lite axus-nytt till senare. STATEMENT DELUX!
   

solsken i hjärtat

Publicerad 2008-08-28 18:35:59 i Allmänt,

av alla onda ting idag, som att jag heter carolina på mitt visum istället för caroline, som att jag köade i 25 min i stan och som att jag har spenderat min lediga tid på dagen med att tömma min källare, så blev det ett ordentligt solsken i mitt hjärta när pappa nyss meddelade att han fick lägenheten han kollade på i eftermiddags. hade i aningen att det skulle vara nära mig med tanke på att det var till stadiongatan han skulle, men när jag tittade på hitta.se och såg att det var gården snett emot min (den man genar för att gå till bussen) så blev glädjen genast större. så nära! första tanken när man flyttar hemmifrån är kanske inte att man vill att föräldrarna ska flytta efter men guud så glad jag blev :)
     
ps. grattis jensan, hoppas ni kropp arbetar med dig idag och inte mot dig. kärlek till dig!
  

25 min

Publicerad 2008-08-28 16:08:24 i Allmänt,

det var  precis vad det tog för att ta sig från min parkering till midhem, katastrof! jag blev tio minuter sen samt otroligt irriterad på alla andra trafikanter utom min själv. prrt! 
   
idag känns det bättre. visserligen är varken kim eller arman här men jag har min musik idag, det underlättar mycket.
  

kämpa annica, kämpa!

Publicerad 2008-08-27 11:13:26 i Allmänt,

det känns tungt att jag ska jobba idag. kim har slutat och arman är abokad, det är dem som brukar få mina dagar att gå. visserligen är det bara två och en halv vecka kvar efter detta så det är slutspurten nu. sen ska jag inte förlänga. för sen ska jag fixa och dona och framförallt umgås.
 

skeptisk?

Publicerad 2008-08-26 13:16:20 i Allmänt,

efter mitt aningen senimentala nattinlägg ska jag tillägga att jag tycker det är väldigt skönt att slippa åka och träna på kvällen och kommer hem när klockan passerat läggdags för längesen. det är en del som jag inte saknar alls. men ohwell, med allt gott kommer något ont och med allt ont kommer något gott. inatt saknade jag det, idag gör jag inte det alls. summer saknar dock när jag kommer gående i mjukis, hårband och släpar fötterna efter mig i ett par lösa skor. jag försökte förklara för henne att innebandy inte är ett intresse, det är en hel kultur ;)
  
mammsen har varit hos spåtant idag. är aningen skeptiskt till sånt men gång på gång så prickar hon rätt. hon har varit där många många gånger förr. hon kan berätta saker som hänt, som händer och som ska hända i framtiden. och med risk för att verka korkad och naiv så vill jag ändå ställa mig ganska troende till henne. ska träffa mammsen om en stund och få höra allt. så får se hur mycket jag tror på henne efter idag, höhö.
 

 

erkännande

Publicerad 2008-08-26 01:53:21 i Allmänt,

jag hade tvättat av mig, borstat tänderna, krypit ner och stängt av datorn. men jag var tvungen att sätta på den igen för att få ur mig att jag saknar innebandy och allt vad det innebär så jädrans mycket..
  
     

     
       
     
   


att gotta sig

Publicerad 2008-08-26 00:52:44 i Allmänt,

jag lever för att gotta mig och unna mig saker, det finns inget bättre än en ordentlig utsvävning. ikväll var det summer, coop och julie som back in the days. me love! och även om vi alla tre tillsammans inte ses så ofta längre så finns det inga hämningar, inga gränser och tillsammans skyr vi inga medel. 
      
43142098 varmisar till sara den rara..
..och lika många till summer som förstår mig till 200%!
  

utvilad

Publicerad 2008-08-25 10:05:05 i Allmänt,

vaknade halv tio av mig själv idag. och tro det eller ej, men jag känner mig utvilad. har väl fått en tio-elva timmars sömn inatt iaf. lovely! dock har jag fortfarande inte lämnat sängen, endast för att öppna balkongdörren. men må säga att jag har varit flitig ändå, har betalt alla räkningar och skulder precis. det svider att se saldot nu och för tio min sen men det var lika bra. det kulle göras förr eller senare. och som bruce säger, det kommer alltid nya pengar..
 
ska fixa till mig sen ska jag köra till staff för lite förmiddagskaffe. sen bär det av till lunds stadsbiblioteket och en mysig fika med fint sällskap. ikväll ska jag gotta mig med summer, det finns inget bättre än när vi gottar oss. vi gör det så bra :)
 
puss!
 

rödlök is the new black

Publicerad 2008-08-24 22:44:04 i Allmänt,

nu har jag nyss laddat ner den sista pirats filmen och ska ta mig bort till sängen. det har varit en lugn och skön söndagkväll. dock en väldigt ensam :(
 
min värdfamilj mejlade innan och frågade om det var något som jag var allergisk mot. det finns inget, jag tåler allt. men jag funderar starkt på att säga att jag är allergiskt mot rödlök. för då skulle jag slippa att pilla i alla maträtter under ett år. för det verkar nästan som att rödlök is the new black. överallt finns det! och det är verkligen det enda som min kropp och mina smaklökar säger blankt nej till. sa ja, det blir nog att dra till med rödlöksallergi i staterna.
  
godnatt loves!
  

söndagsfilm?

Publicerad 2008-08-24 21:10:08 i Allmänt,

gud det är inget bra på tv ikväll, jag lider. hur är det möjligt? vad hände med söndagsfilmen på tv4? ohwell, imorgon är jag iaf ledig. börjar inte jobba förän på onsdag klockan tre, långhelg för min del. känns jäkligt skönt!
       
ja kollega, världsklass..

happ?

Publicerad 2008-08-24 13:19:42 i Allmänt,

sitter och tittar på fragglarna och äter mussli. när jag ser fragglarna tänker jag bara på min syster, haha. hon gillade dom skarpt. jag har dock aldrig sett charmen med det. och även om jag försöker just i denna stund så ler jag inte ens åt dom.
  
minns ni i våras, när jag var kluven över alla beslut jag var tvungen att ta. jag var riktigt nere i det ett tag. innebandy, skola, usa etc. nu börjar jag känna hur dessa beslut påverkar mig ordentligt. och hur jag än känner om två månader när jag sitter med mina barn på andra sidan jorden, så känner jag att jag har fattat riktigt rätt beslut. jag är nöjd. 
  
det var riktitg riktigt roligt igår. vi var ordentligt back on track i ladan. jag har saknat den! och kräftis och malle innan kunde inte varit bättre. me like! det kommer bilder.. 
 

!"#¤!%¤#

Publicerad 2008-08-23 17:38:36 i Allmänt,

huvudvärk. jag lovar att det beror på vädret. kan det bara inte sluta regna? det hade varit en sån glädje. nu ska jag sluta gnälla och börja göra min fin.

ps. se det positivt, min framruta blir iaf ren!
  

m-m-mmm

Publicerad 2008-08-23 15:07:15 i Allmänt,

något hade glömt ett paraply i min bil. det var jag väldigt tacksam för när jag skulle gå upp från bilen för en stund sen. för fy vilket väder der är. hemskt :( när det är sånt här väder ångrar jag mig inte ett dugg att jag ska förlängde med 2,5 vecka. men jag gör det säkerligen när jag kommer till jobb på onsdag och märker att kimmsan inte längre är där. dock har emil kommit tillbaka, det är glädje. och jag har ju alltid min darling där, det är det som räknas.

idag ska det intas räkor. räkor i stora lass. jag längtar!
 

amerikanska ambassaden

Publicerad 2008-08-23 13:02:36 i Allmänt,

det var en lång dag igår. mamma väckte mig klockan fem och vi begav oss till sturup en kort stund senare. väl uppe på ambassaden fick jag stå och köa i 45 min utanför för att sedan prata med en dam i 30 sekunder om att jag skulle vara au pair och plugga och att jag inte hade några teoristiska intentioner. klockan elva var det möte hos cultural care och vid halv ett startade gottandet. flyget skulle gå hem fem men var försenat en timme, det var inte vad vi behövde. vi var helt slut! men halv åtta var jag hemma iaf. jag, massa papper och alla mina påsar :) 

det var som sagt en heldag med mamma. och om jag ser tillbaka på alla heldagar med henne så kan jag någ säga att denna dag slår alla andra. inte bara för att vi hade otroligt roligt hela dagen och för att hon satt och väntade på mig hela förmiddagen men också för att jag blev så jäkla stolt över henne. kvinnan har inte flugit på 30 år och det var fullfart hela dagen. hon är bäst!

 
 
 
 

festivalmat i mängder

Publicerad 2008-08-21 21:25:42 i Allmänt,

gårdagens matintag på malmöfestivalen tillsammans med arman går nog till historien. aldrig mer ska jag säga I dear you. men det var gott, mycket gott. och trevligt, mycket trevligt.
 
tillsammans åt vi:
 
1 wermlandsburgare
1 fish and chips
2 munkar
1 friterad banan med glass
1 nachostallrik
4 kulor glass
1 tjock korv
4 sura band
 
jag har suttit med min visumansökan sen jag slutade jobba, nu är jag helt slut i huvudet. mamma väcker mig 05.15 och då väntar stockholm och amdassaden. i cant wait!
 

fuck fuck fuck

Publicerad 2008-08-20 18:46:18 i Allmänt,

PANIIIK!
hur fan kan jag ha glömt att ta visumfoto? jag var ju runt i fotobutiker redan i juni, men sköt upp det för det var ju inte så bråttom. nu ångrar jag mig. tusen saker att göra imorgon. och ja just det, endast för att jag skjutit upp det.
OFFER-ANNICA!

MF?

Publicerad 2008-08-20 16:33:03 i Allmänt,

jag hade tydligen missat att malmö festivalen kallades för MF. när börjades den göra det? kim&my idiotförklarade mig. jag har nog blivit för gammal.

idag kom min HM-bonus, det är delad sorg med glädje. sorgen är när man ser exakt hur mycket man spenderat på Hm-kläder från årets start men glädjen kommer när man tittar längst ner på pappert och ser hur mycket bonuschecken är på. jag minns förra året när min slutgiltligen bonuscheck vid årets slut var på 1100 kr, haha, det är glädje men samtidigt sinnessjukt.
 
var är min gammelrosa sjal? :( den är helt borta
   
   

precis vad som faller mig in..

Publicerad 2008-08-20 08:06:22 i Allmänt,

idag är det näst sista dagen på jobb, imorgon kan vara den sista. vi får se, vet egentligen inte hur jag vill göra. men nästa vecka ska jag vara ledig, det är en sak som är säker. och då ska jag göra precis vad som faller mig in för dagen.
  
ps. jag vet inte ens vad taips inlägg handlar om men jag vill ändå instämma. för det hon säger är så sant. ohwell, det var bara en liten notice. 
  

glädjen med ett vykort

Publicerad 2008-08-17 13:08:53 i Allmänt,

jag hade det väldigt trevligt igårkväll, väldigt trevligt. 
 
nu är sara of to barcelona, hoppas hon får det bra. jag kommer sakna henne. men dock blir jag alltid lika glad när det dimper ner ett kort i brevlådan när hon varit bortrest. det är en annan lycka att få ett vykort när man bor själv än när man bodde hela familjen. nu är glädjen större!
  

1 dag

Publicerad 2008-08-16 20:10:19 i Allmänt,

i 1 dag klarade jag av att låta godiset vara, men idag är jag på det igen. dock känner jag att jag är värd det. sov fyra timmar inatt och åkte till jobb tjugo i sju. jag genomled dagen nätt och jämnt utan mina vänner, aldrig mer ö-tid på en lördag utan dem.
  
GÄSP!
  

I´m up

Publicerad 2008-08-16 06:24:13 i Allmänt,

gud, vad har jag gett mig in på. jag vill inget annat än att återgå till sängen igen. men kollega jag vet att du också är vaken så jag kämpar tillsammans med dig. 
   

det blev en fredag iaf

Publicerad 2008-08-16 01:38:56 i Allmänt,

slutade jobba 22.40, dagen gick av bara farten. därefter åkte jag hem, bytade om och cyklade ner till bakfickan och mötte bruce och malle. medans dem drack öl gick jag till baren och frågade efter något varmt. det blev en varmchoklad och många mysiga samtalsämnen. när dem skulle ta taxi till stortorget besätmde jag mig för att dra mig hemåt. hade sagt till mig själv att vara i säng innan 01.00, visserligern höll jag inte mitt eget löfte men det var inte långt ifrån. jag ska nog överleva morgondagen på jobb ändå. min ögonsten är ju där! 
  
ibland, eller väldigt väldigt ofta faktiskt, önskar jag att dygnet hade fler timmar. eller iaf att veckan hade fler dagar. för det finns så många människor som jag önskar att jag hade tid att spendera mer tid med. folk som jag tycker väldigt väldigt mycket om men som jag sällan visar det för. för ingen vän är en annan lik. och jag uppskattar det! 
  
tvivla för guds skull inte!

  
sis, du fuktade mina ögon. jag fick inte bara ett jobb, jag fick en jäkligt fin vän på köpet. en som får mig ett skratta mig igenom dagarna samtidigt som hon hånar mig och kastar saker på mig. som sagt, jag fick en fin vän.

ö-tid

Publicerad 2008-08-15 18:37:30 i Allmänt,

det känns inte så givande att jobba fredagkväll. men ingen blev gladare än jag när jag såg att det blev övertid imorgon 7-15.30. visserligen är det skam att jobba en lördag, men klarar alla mina vänner av det så ska jag nog också klara av det. kanske med bravur, vem vet! 
    
snart är en av de fyra godispåsarna slut, den med pappersgodis. choklad i mängder. det är ett under att min hyn inte tagit mer stryk av det än vad den gjort. jag kanske har växt ifrån det? det verkar nästan som det. det är ren och skär lycka såfall! och på tal om att växa från saker så är det rensning i garderoben i helgen, för när jag slängde ett öga i den idag så insåg jag att det var mycket som jag växt ifrån och aldrig mer skulle änga en tanke åt. typ som mina liggalinne och en hel del annat som tillhör det förflutna. och jag vet att liggalinnena är eftertraktade, så det är bara höra av sig om man är sugen ;) kollega, jag vet att du vill.. 
  
PUSS
   

wooow

Publicerad 2008-08-14 20:06:38 i Allmänt,

i två timmar jobbade jag i mina converseskor, yeaah! sen vågade jag inte längre så jag gick och bytte innan någon sa till mig. men två timmar ändå, jag är stolt :)
  

bitterfitta delux

Publicerad 2008-08-14 12:55:35 i Allmänt,

jag tänkte nyss skriva något barsk och bittert om fördomar. men jag lät bli, för jag har också fördomar om saker och ting. och jag dömer också. men jag försöker iaf. hade hoppats på att dagen skulle bli bätre än gårdagen men det ser mörkt ut. men när klockan slår 14.30 så ska jag stå utanför p-huset anna med ett leende på läpparna. var så säker på det!
   

53 dagar

Publicerad 2008-08-14 12:38:23 i Allmänt,

nu är det 53 dagar till jag flyttar. och vill ni veta en sak, att en dag som denna önskar jag inget annat än att tiden gick fort. jag önskar att det var idag som jag stod med mina två resväskor á 32 kg och kramade alla hejdå. jag önskar att det var nu!
    

somna annica, somna!

Publicerad 2008-08-14 02:35:38 i Allmänt,

jag kan inte somna. idag har bitch-annica hållt inne på månda tankar och kommentarer. inte för att jag inte vågar yttra mig utan mer för att imorgon hade jag inte kunnat stå för vad jag sagt. bitch-annica visar sig bara några få gånger om året och det kan då vara lite svårt att försvara sig när bitch-annica är frånvarande i den vanliga annica-kroppen. åh massa gojja igen där ja. men en sak bara; varför varför varför!?

 

inte klokt

Publicerad 2008-08-14 01:43:45 i Allmänt,

det är inte klokt hur mycket godis jag har ätit den senaste veckan. jag har ätit varje dag och det är inte i dom små mängderna heller. det blir lätt så när man har det tillgängligt i kylen. trodde jag hade självpiciplin men tji fick jag. nu ligger jag här med datorn på magen och tomma godispapper runt om mig. och titt som tätt går jag och tar en ny näve i kylen. och det är bara favoriter i påsen också, dumle, geisha och twix. som sagt, det är inte klokt. men gott!
     
idag har det varit många roliga stunder på jobb med pimmepumme, the vain har visat sig många gånger och vi sätter statement på statement. aj aj aj aj!
 
imorgon startat urrensningen av lägenheten. första stoppet är källaren så att erik kan sätta dit sina saker i månadsskiftet. bort med alla julsaker och gamla målvaktskläder. vad ska jag förresten med julsaker när jag ska bli jude för ett år? haha. nästa blir nog total urrensning av garderoben. sen får vi se vad nästa anhalt blir. ska ta tag i mina visum papper i dagarna också men hoppas på lite hjälpt från geniet him selt som är en riktig hejare på engelska.
  
bärkärlek
     

vad är okej?

Publicerad 2008-08-14 00:34:36 i Allmänt,

frågan är vad som egentligen är okej. vad ska man tollerera? och hur myc
ket? och vilka saker? jag har ingen aning själv. så antagligen gör jag säkerligen helt fel. men ibland känns vissa saker okej men sen andra dagar inte. det borde finnas klara riktlinjer över vad som är okej och vad som inte är okej. så ska det väl inte vara så svårt att följa dem? ääsch en massa gojja det här. 
  
jag önskar mina partyglada vänner en trevlig kväll, hej på er!
  
beeerry beeerry!
  

chartersvenska

Publicerad 2008-08-13 18:38:13 i Allmänt,

har kommer jag med min chartersvenska igen. egentligen har jag inte sa mycket att saga, mer att mitt humor blev lite battre nar jag kom till jobb. ska det inte vara tvart om? eller har jag missuppfattat det? ohwell, jag tycker iaf om manniskorna har. go crew pussbit. ah skamt a sido, ni ar sota! 
   
jag langtar tills nasta fredag, mys pa hog niva!
  
hej sa lange!
  

ett hm?

Publicerad 2008-08-13 12:29:49 i Allmänt,

jag måste göra något åt mitt morgonhumör. det har varit för jäkligt i några veckor och det blir bara värre och värre. i nuläget sitter jag för mig själv i min soffa med rynkor i pannan. och rynkorna är från ingenstans alls, det är nästan det värsta. nej det får vi ta tag i!
  
nu är det bokat och klart med sthlm, känns lugnande. och sällskapet blir mammsen :) lovely! flyget går kvart i sju nästa fredag och hem fem samma dag. det blir en heldag med mammsen med andra ord, jag gillar det! mamma ska öva, hon har inte flygt på 31 år. det är ett tag sen, så hon måste öva inför sitt usabesök :)
 
hm?

crew pussbit

Publicerad 2008-08-12 18:36:42 i Allmänt,

helt arligt, orka? nej.
det ar en seg dag pa jobb. det ar fan tur att crew pussbit finns annars hade dagen varit tyngre. vilket statment forresten, jag ar nojd.
    

2_6ig_4_u

Publicerad 2008-08-12 00:36:35 i Allmänt,

dagen har gått snabbt, jag har snackat mig igenom den. men det ser inte bra ut ;)  snart väntar sängen och hoppas innerligt att jag slipper vakna av regnet imorgon igen.
  
sov gott, puss!
  
föreställ er en fjortis i sina bästa dagar. hon har blekt år, stringen ovanför byxorna och sin aa-kupa stoppat med strumpor. det bästa hon vet är lunarstorm, hänga och hembränt. helgerna spenderar hon på james grill och i skolan får du akta dig när hon kommer gående armkrok med sina för dagen bästa vänner. för dom släpper inte varandra, du måste trycka dig upp mot väggarna för att inte bryta deras parad. hon fallar för pojkar med pommes och det enda hon vill är att folk ska "förstå" henne. hon är helt enkelt bara 2_6ig_4_u!  

fånga dagen?

Publicerad 2008-08-11 13:34:56 i Allmänt,

långt ifrån faktist! vaknade dock lite i tio av att regnet slog ner på mitt fönsterbläck men därefter begav jag mig bara till soffan. och här har jag suttit sen dess med endast några småbesök i köket. ganska skönt må jag säga. men snart bär det av till jobb. 9 dagar kvar, jag räknar ner!
     

annicu.blogspot.com

Publicerad 2008-08-10 23:31:04 i Allmänt,

jag gick in och haffade annicu.blogspot.com innan. för jag att och tänkte efter och insåg att annicu är jag och ingen annan. tänk vad hemskt om någon annan skulle aktivera en annicu-blogg. så vem vet, nu när den är min så kanske den sätter igång någon dag. dock inte för att jag tror det men det känns mer som en trygghet att den är min :)

klockan är snart halv tolv, jag som tänkte somna in tidigt. det blev inget med det, bevisligen. dock är det sovmorgon imorong och det sista jag planerar är att fånga dagen. snarare tänker jag ligga i min säng och njuta av timmarna innan jag måste köra till jobb. 15.00-23.40 denna vecka, lägg det på minnet. 

 
vilket bär. ingen kommentar :)
  

en helg i min smak

Publicerad 2008-08-10 16:31:16 i Allmänt,

jämnför jag helgen med förra så är kontrasten grov. men det betyder inte att jag ogillar den ena mer än den andra, tvärt om. jag älskar det! och jag älskar att jag älskar denna kontrast. den här helgen har varit i precis det stuk som jag behövde. tack!

   
här kommer gårdagens matintag. endst för att det var så horribel, haha.
frukost 13.30 har farmor; kaffe med en kanelsnäcka
middag 16.00 på burgerking; chicken wooper med pommes och dipp.
kvällsmat 19.30 hos mamma; kaffe och paj
snacks 22.30 från snabbt och gott; en magnumglass
  

dessa "måltider" varvades med godis av mängder. konstigt att jag mådde illa när jag skulle lägg mig. och konstigt att jag mår illa fortfarande idag. skandal! nästan som om jag vore bakis. ohwell, detta ska inte upprepas på länge, haha.
 
mamma du är min ögonsten, mamma du har så vackra ben!
 
nej nu ska jag ta mig till hjärup!
  
beeerry beeerry :)

utvilad

Publicerad 2008-08-10 12:06:42 i Allmänt,

efter kollegas nattliga medelande så hade jag hoppats på ett fylleinlägg när hon kom hem. för vad är det som händer? haha. och vad gjorde ni på slagt? ni skulle väl inte dit?
  
jag är utvilad idag. jag älskar känslan! vaknade för tio min sen och ska absolut inte göra någonting alls förän kalaset i hjärup klockan 17. ska bli trevligt att träffa kusinvitamin, det var alldeles för längesen.
  
  

fredag med stort f

Publicerad 2008-08-09 01:32:53 i Allmänt,

det var en supermysig kväll. linda dog dock, lite tråkigt men jag hoppas att hon lever igen. det blev en te och hasselnötsmuffins på EH för min del. man kan undra varför jag valde te? jo, jag måste bli av med mitt kaffeberoende. drcik på tok för mycket kaffe om dagarna på jobb. och utan en kopp på morgonen som kommer huvudvärken smygandes framåt eftermiddagen. nej detta ska vi vänja oss av med. ohwell, vad jag ville få fram var att det har varit en toppenkväll med bruce och sara. ni är mina ögonstenar! färdigfikade och klara mötte min darling upp mig för att hämta min cykel på centralen. det blev ett stopp för en öl också, hihi, så sara jag ska inte kalla dig smygalkis för att du korkade upp vinaren ikväll :) nej sov gott, puss!
    

ska du ut?

Publicerad 2008-08-08 18:40:54 i Allmänt,

ska du ut idag? var ska ni idag? ska du ut idag eller? vem ska du ut med idag?
nej, jag ska inte ut. jag ska absolut inte förtära alkohol. jag ska vara med mina livsgnistor (märkte att det var ett omtyckt ord, jag gillar det) och bara umgås. vi ska dricka varm choklad och njuta av en alkoholfri kväll. gud gav mig lite krafter att ta mig ner till stan. kollega, gav han dig några att komma till storstaden?
  

2h och 20min

Publicerad 2008-08-08 16:18:00 i Allmänt,

natten bjöd på 2h och 20min sömn som jag tänkte ta igen för nu. en powernap delux är vad jag behöver med andra ord. men mot mina förvätningar så har dagen varit bra. försov mig en timme och anlände på jobb kl 8, en timme för sent med andra ord, bra där annica! men jag behövde det. förmiddagen var seg men eftermiddagen gick av bara farten. alltid kul med omväxling, haha. nej, dags för powernapen sen väntar en mysig kväll med ett lika mysigt avslut på den.
  
ps. bilderna från båstad är inne på datorn, nu ska dom bara in på face. tålamod mina vänner :)
    

straffbart?

Publicerad 2008-08-08 12:31:48 i Allmänt,

undra om det är straffbart om man tejpar kartongerna för långsamt? om det inte är det så så rör det mig inte i röven ens. haha. neej back to work!
    
du är mitt bär!

  

makaronistuvning

Publicerad 2008-08-07 22:22:57 i Allmänt,

det var längesen jag åt ovannämnda men idag var det dags, och gud vad gott det var. likaså blomkolsstuvning, men mamma hade tyvärr inte blomkol hemma. det får bli nästa veckas projekt, kanske får ge mig på det själv? man kan väl inte misslyckas? och på tal om mat, äntligen har jag hittat den vegetariska ärtsoppen som varit försvunnen överallt. m-m-mmm, ärtsoppa utan fläsk. me like! och när vi fortfarande diskuterar mat så kan jag nämna att jag har världens godaste lunch imorgon :)
 
jag är glad att pimmepumme dyker upp vid mitt bord titt som tätt och underhåller mig. jag är glad när hon ger mig en kram och när hon slänger mitt skräp med mig. att någon kan se det som något negativt har jag svårt att förstå, tror det är ren avundsjuka ;) äsch skämt å sido, jag gillar iaf det. det får dagarna att gå!
  
så, vad bjuder helgen på? mys. mys, mys, mys och mys. morgondagen med mina livsgnistor och på lördag tar jag mig an folketspark tsm med aragon. love it! hoppas bara på fint väder.
 
<3
  

rutiner

Publicerad 2008-08-07 06:10:31 i Allmänt,

jag hälsade på min muskelryckning i speglen nyss med ett nämen hej! som det kan bli. är nyduschad men dock fortfarande trött, ska ta tag i mitt droppande hår nu. om tjugo min bär det av till jobb och om ytterligare en halvtimme så står jag där med min plastmugg fylld med kaffe och mjök. rutiner! hoppas dagen går snabbt, det är ju ändå torsdag, och imorgon är det fredag.
  
lots of love to summer.
  

5 kg godis

Publicerad 2008-08-06 22:43:57 i Allmänt,

inge fler besök på hemmakväll, 5 kg godis lär räcka ett tag! och cup of love var riktigt dålig. den hade ingen handling. fruktansvärt uttråkande. tur att jag hade mitt godis och sällskap.
  
bedtime, puss!
  

  

461 träffar

Publicerad 2008-08-06 19:35:00 i Allmänt,

kom nyss hem från stan. var nere och åt med bruce vid åhléns, thai blev det. oerhört gott. bruce fick också bevittna mina muskelryckningar på ögonlocket som hållt i sig hela dagen. dock slängde hon också av sig att det var stress och trötthet. hon hade hört det. så dirket när jag kom in genom dörren så googlade jag muskelryckningar + öga och fick 461 träffar. kalciumbrist, trötthet och stress. kalciumbrist, trötthet och stress. kalciumbrist, trötthet och stress. kalciumbrist, trötthet och stress. kalciumbrist, trötthet och stress. kalciumbrist, trötthet och stress. överallt slängdes det upp i mitt ansikte! jag måste lära mig. från och med idag ska jag lära mig. 
   

  

mina behov vs. andras behov

Publicerad 2008-08-06 16:43:40 i Allmänt,

andré sa imorse att onsdagarna var det värsta dagarna. att onsdagar gick långsamast. jag satte mig på tvären, tisdagar är fan så mycket värre. dagen igår var den lääängsta någonsin och idag vet jag inte var tiden försvann. dessa dagar gillar jag! nu har halva veckan gått och sen vankas det helg. ser fram emot helgen, helgen som för övrigt inte innebär några planer alls. det är kanske därför jag ser fram emot den?
  
vid olika punkter i livet har man olika behov. olika starka och stora och inte minst av olika människor. ibland är behoven svåra att fylla och ibland känns det så jäkla motigt. jag har alltid ett behov av kramar, kramar från dom jag tycker om är det bästa jag vet. med andra ord ytlig kärlek. just nu har det tillkommit ett behov som jag inte haft innan. behovet av att andas. att inte bli kvävd. jag vet varför och det har tärt något enormt. jag hoppas att det går över, för det sista jag vill är att känna mig kvävd en gång i kvarten. mina behov vs. andras behov, vem vinner?
 
idag är det två månader kvar. två månader till jag lämnar allt för något helt okänd. idag känns det spännande, imorgon kanske skrämmande. men strunt samma, there's no return! 
   

the vain

Publicerad 2008-08-06 09:18:58 i Allmänt,

oh noo, mina ticks återstår. nerven är fortfarande i kläm och då och då hoppar hela ögat till. nu har kim&my fått bevittna det också. galet! eller helt "crazy" egentligen ;)
  
back to work!
  
 

två är bättre än en

Publicerad 2008-08-06 06:21:53 i Allmänt,

jag stod nyss och borstade mina tänder när jag helt plötsligt fick bevittna att en nerv kom i kläm vid mitt öga. hela ögonlocket hoppade. det är sånt man kan känna ibland, men aldrig att man hinner se det! haha, så lättroad man kan vara såhär på onsdagsmorgonen. synd bara att jag var ensam och inte kunde dela med mig av glädjen, två är bättre än en!
  
somnade tidigt igår men känner mig inte ett dugg utvilad. jag tror jag behöver fler kväller för återhämtning efter den senaste tiden. men att mamma kom igår var ren och skär medicin för kroppen. 
 
  heej!
  

sol i hjärtat

Publicerad 2008-08-05 21:31:24 i Allmänt,

jag försökte välja ut några godbitar ur pimmepumme aka kim ala big mac och co´s blogginlägg. jag det gick inte så bra, så istället blev det hela. sol i hjärtat vännen, väldigt mycket sol i hjärtat!



det här är annica och även den enda bilden jag hade på henne på datorn. annica är min arbetskamrat och vi träffades för första gången den 23 juni, alltså för lite mer än en månad sen. men så känns det inte. annica är snart 23 men jag har dragit ner hennes mentala ålder till 18, fast hon gillar det. det första annica sa till mig var "det går lättare om du drar trucken efter dig", samtidigt som hon skrattade. trodde det var ironi men nu har jag fattat att annica INTE fattar ironi (haha..) hon har liksom jag dålig hörsel och en ven i pannan som syns när hon skrattar, hon läser på läppar och det funkar perfekt när jag pratar otydligt, vi har en jättebra kommunikation, haha. (IRONIIII) de första orden jag lärde annica var "jubelnörd" och "igga" (ignorera), numera går hon runt på jobb och säger "du igga maj" jämt. annica fyllesmsar en när hon är i båstad och då särskriver hon/stavar fel pga fyllan. alla sms börjar även med "FÖRSTABIT!". annica är jättedum för hon åker till usa i ett år den sjätte oktober. men hon är bra för att hon kramar mig minst fem gånger om dagen och vänder sig om så fort jag börjar gå i hennes riktning, för hon känner min närvaro fastän att hon står med ryggen mot.
  



 

cup of love

Publicerad 2008-08-05 19:58:41 i Allmänt,

oh my vad in i helvetes många tankar som snurrar runt i mitt huvud. men för stunden är jag för trött för att sätta ord på dem. just nu sitter jag i min soffa med datorn på magen, medans mamma springer runt i min lägenhet och försöker få någon ordning på den. har satt på filmen vi hyrde igår, cup of love, och ska avnjuta den med sixten bredvid mig. det har varit en tung dag.. 
     
återkommer!
  

båstad -08

Publicerad 2008-08-04 23:35:28 i Allmänt,

det finns mycket att säga om helgen, men jag låter det vara till någon annan dag. för just nu ska jag somna in till svanprinsessan. jag är svag, väldigt svag, men misstro mig inte, jag är lycklig ändå!
  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela