det var åtminstånde en fin promenad..

Publicerad 2011-04-29 03:13:44 i Allmänt,

den rosa linjen visar min cykelväg. den blå linjen visar cirkeln jag cyklade runt i innan jag hittade fairmount avenue, som skulle leda mig ut till kelly drive. 1 är min lägenhet och 2 visar var jag vände om för att cykla hemmåt. X-et demostrerar var jag på tillbakavägen fick punktering. det var min första cykeltur ut till kelly drive utan mike som sällskap, och antagligen min sista också.

patio party!

Publicerad 2011-04-28 22:01:21 i Allmänt,

28 april och jag har precis haft min sista lektion for terminen. nasta vecka vantar finals och darefter ar jag klar. som jag langtar. imorgon jobbar jag 9-5 och darefter ska jag sova bort hela helgen. eller nagot..

jag och jess hade en liten bbq igar med vanner, vanners vanner, grannar och folket fran var community garden.  det var dags att officiellt inviga var nya inredning. det var top notch!

detta inlägget tog mig 40 minuter

Publicerad 2011-04-27 16:53:05 i Allmänt,

jag sov som en stock inatt. galet så trött jag var! efter en välbehövlig snooze lyckadas jag ta mig till skolan för min final review med min drawing teacher. men det gick bra. nästa vecka kommer slutbetygen och jag är himlans spänd.

jag fick precis höra taips underbara stämma över skype. och ikväll väntar en liten date med jensan. jag längtar efter dom!

eastereggs and sunshine

Publicerad 2011-04-25 04:21:09 i Allmänt,

i fredags var jag redo och klar för sängen nio efter en mysig phó date med kaitly. det var precis vad jag behövde. detta resulterade dock i att jag vaknade kvart i åtta i lördags morse, men glader var jag över att jag mådde tipp topp. lördagen bjöd på regn och en toppendag tsm med mike. vi struttade runt på mallet och tog även en sväng ut i fina naturen när regnet slutat ösa. idag firades det påst för hela slanten. förberedelser, solsken, snacks och massa mat. nu sitter jag här hemma i sängen på n franklin st och blir mer och mer irriterad över att jag inte kan ladda upp bilderna från dagen. det får bli morgondagens projekt istället. nu är det dags för mig att sova, min sista veckan med lektioner väntar runt hörnan.

good luck in the future!

Publicerad 2011-04-21 04:22:31 i Allmänt,

onsdagar är i generellt ganska bra dagar. jag har en morgon lektion 8 - 11 och en kvälls lektion 6 - 7.20. där emellan brukar jag ta en nap och mest slöa. men jäklar vad jag fick gjort saker idag. jag diskade, skrev klart min uppsats, städade, sprang en runda, besökte banken samt åt en lång lunch ute i solen. efter min kvälls lektion hämtade jess upp mig på skolen och vi tog en runda till home depot, IKEA och target. den snälla damen i kassan bjöd på en glass. och man kunde ju inte säga nej. utöver det så blev det fiskbullar och kalles kaviar som inhandlades. och lite skålar. vi har kommit in i en ond cirkel. om vi inte diskar - finns det inga rena skålar.

imorgon är det torsdag, och om inte vi får tillbaka vår exam vi gjorde för två veckor sen så kommer jag riva håret av mig och sticka huvudet under jorde. det spelar ingen roll om jag inte gjorde bra ifrån mig. jag vill bara veta. aaah! vi ska också äntligen få lämna in vår uppsats som vi kämpat på hela veckan. eftermiddagen ska spenderas på kontoret. jag hoppas innerligt inte att arbetspasset imorgon blir som måndagens. sjukt vad otrevligt folk var. och oartiga. den senaste tiden på kontoret har fått mig att lägta efter hösten tills alla nya studenter kommer. i augusti anländer dom och jag och chang blir ansvariga för orientations och välkomsmöten. det ska bli kul att få matcha ansikten till alla email och telefonsamtal.

på kvällen blir det mys med stort m. och lite foodshopping. det är enormt behöviligt. både mys och mat!

bags

Publicerad 2011-04-20 13:19:37 i Allmänt,

jag vaknade för en timme sedan med två fina påsar under mina ögon. med det säger jag godmorgron!

ps. mamma ring mig när du ser detta..

i'm kinda having a hard time concentrating

Publicerad 2011-04-20 04:24:18 i Allmänt,

northern liberties - jag är exakt fem blocks bort. räknas det?

hela kvällen har gått åt min drawing homework. nu väntar lite redigering av vårt group project. därefter ska jag sluta ögonen och sova gott. tydligen ska det bli kanonvarmt imorgon, jag längtar redan!

ps. om två veckor och tre dagar så vår terminen över. woohoo!

tisdag, igen..

Publicerad 2011-04-19 21:41:46 i Allmänt,

varför är det så jäkla tråkigt väder idag? come on. jag tror närmare bestämt att jag måste sluta ögonen några minuter. bäst att ställa klockan så att jag inte vaknar imorgon bitti.

om fem veckor så kommer förresten pappa, jag längtar!

no doubts!

Publicerad 2011-04-18 21:11:15 i Allmänt,

om tva veckor borjar mina finals. efter mina finals sa ar jag skolfri i 4 mander. det mina vanner, det ar det som sporrar mig. det kommer bli en fantastisk sommar. no doubts!

HT2011

Publicerad 2011-04-16 01:48:18 i Allmänt,

i förmiddages så träffade jag min academic counselor. efter en lång stund, och många helomvändningar, så bestlutade jag mig för vilka kurser jag ska läsa till helgen. jag är helnöjd.

I want a snickers

Publicerad 2011-04-14 20:34:59 i Allmänt,

jag skrev ett inlagg imorse, var tog det vagen?

det kanns som fredag idag. solen stralar och jag har spenderat morgonen i skolan. darefter hann jag med lite plugg ute i solen innan jag borjade jobba. nu sitter jag har. kontoret ar lugnt och tyst och jag ska nog hinna med lite skolarbete innan jag slutar. kvallen bjuder pa fogo de chao tillsammans med min kara, kaitly och lewis. som sagt, det kanns som fredag.

muuah!

Publicerad 2011-04-14 05:22:08 i Allmänt,

det har varit en mysig onsdag. en del skola, lite läxa, en liten nap, två scones, ett barnes and nobles besök, och lite pussar. nu ligger jag här i min säng, och är vaken av precis samma anledning som taip; den där attans napen. men till skillnad från henne så kommer det nog bara dröja tio minuter längre än vanligt för mig att somna. dvs att jag kommer sova om 13 minuter. det är en gåva jag har. haha.

jag längtar redan tills morgnodagens skola och jobb är avklarat.

that's not my name

Publicerad 2011-04-13 22:29:40 i Allmänt,

vad säger ni om min super avancerade header? den tog mig flera månader att arbeta fram. äh, det kändes bara tomt utan något alls.

någon som vill summera en Intimate Partner Violence artikel för mig?

'merican beauty

Publicerad 2011-04-13 03:32:57 i Allmänt,

jag var vaken på tok för länge igår kväll. tittade på american beauty och efter det så kunde jag inte riktigt somna. det ser jag som en god anledning till att lägga mig innan klockan tio idag.

p as in purple

Publicerad 2011-04-12 16:24:53 i Allmänt,

då var det andra dagen i rad jag hoppar i mina gympisar och rör på benen. härligt, och minst sagt behövligt. jag känner mig som en försoffad potatis. nu väntar en stor kopp kaffe samt fredagens extra credit assignment. eftermiddagen bjuder på jobb och kvällen på foodshopping tillsammans med jess.


.. för det är jag värd

Publicerad 2011-04-12 00:32:04 i Allmänt,

det är sant, jag skippade kvällens lektion och tog en tur på cykeln istället. efter min dag på ISS office så var jag värd det. sjutton tusen email och hundratals applications (kändes det som), samt att jag jobbade över två timmar. jag hoppas hoppas att jess köpt gas till vår grill, jag vill grilla bananar ikväll. det är 26 grader ute. puuh!

second weekend of april

Publicerad 2011-04-11 17:56:33 i Allmänt,

vilken underbar helg. all you can eat sushi, vodka tonics, dave and busters, babysitting, sma promenader och mysiga frukostar. jag visade ocksa mike charmen med hemmalagad pizza. you gotta love it!

denna vecka lika hektisk som de tre foregande. tacka gud for det! men jag langtar redan till kommande helg.

tick tack, tick tack.

Publicerad 2011-04-07 21:42:40 i Allmänt,

kan inte denna dagen ga lite langsammare? aah. jag vill att den ska vara over sa att jag kan fa ga hem och ta en nap. darefter blir det mys for hela slanten tillsammans med kaitly at the piazza. och annu mer vill jag att det ska bli freadag kvall sa att jag kan fa slanga armarna om min kara.

i reached my second wind

Publicerad 2011-04-07 03:59:17 i Allmänt,

efter mitt förra inlägg så har jag städat köket, packa undan vinterkläder och tagit fram sommarkläder, sorterat min meterhöga pappers samling, bakat bananscones, städat garderoben, dammsugat och dammtorkat rummet. vad hände med min trötthet? den försvann. nu däremot, fyra timmar senare, så är jag hiskeligt trött och väldigt redo för sängen. godnatt!

med ett öga öppet

Publicerad 2011-04-07 00:16:13 i Allmänt,

jag erkänner, det blev inte spagetti och kättfärssås. det blev spagetti och kalkonfärssås. haha. jag tog fram fel ur frysen igår så det fick helt enkelt bli vad det blev. och låt mig säga - underbart gott! och vilken lycka att jag gjorde så mycket. tre portioner slängdes i frysen.

jag kämpaer redan med att hålla ögonen öppna, och klockan är bara 6pm. det blir nog till att hoppa in i duschen för att sedan plugga lite till. om jag känner mig själv rätt så kommer jag somna in tidigt ikväll. om man kanske förresten skulle baka lite scones? detär alltid bra att ha i frysen, och just nu är det tomt på den fronten.

ps. jag är inte alls avundsjuk på mike som är på phillies match ikväll. oh nej!

två gånger på en dag

Publicerad 2011-04-06 01:52:35 i Allmänt,

först så stal the vending machine $4 från mig. jag la i en fem $ sedel, tryckte till mig ett snickers, och tillbaka fick jag "thanks, have a good day!" eh ok? vad hände med min växel?

sedan när jag släppte ut kayla efter maten så insåg jag att vår parasoll var borta. varför in i hela fridens namn stjäler man någons parasoll? det som var så exotiskt och fint. trist, mycket trist. jag och jess ska köra upp till home depot nu och handla en kedja så att ingen tar vår grill. undertiden så så har vi släppt ut kayla på baksidan för att hålla tjuvarna borta.

mistakes; annica

Publicerad 2011-04-05 20:36:56 i Allmänt,

jag gjorde precis en spell check pa ett enormt langt och invecklat email till en framtida student. jag forvantade mig 74 misstag, men som svar fick jag - mistakes; Annica. men jag tar inte illa vid mig, for jag gjorde inga andra stavningsfel. YEAH!

no more efforts

Publicerad 2011-04-05 17:45:37 i Allmänt,

idag vaknade jag halv elva, låg kvar i sängen ett bra tag. underbart! nu har jag precis gjort mig lite frulle och tagit tag i helgens disk. snart är det dags att hoppa ur morgonrocken och bege sig till jobb. det känns mindre motiverande. helst hade jag velat strutta omkring här hemma hela dagen. det regnar och blåser ute :(

artsy fartsy annica

Publicerad 2011-04-04 19:27:10 i Allmänt,

jag var vaken pa tok for lange igar kvall. och om jag kanner mig sjalv ratt sa kommer jag fa lida for det resten av dagen. nar jag slutar ikvall 7.20pm sa ska jag direkt hem och krypa ner i sangen. sorligt nog tillsammans med mina anteckningar infor torsdagens tenta, men det far duga for kvallen.

psychadelphia

Publicerad 2011-04-03 20:31:39 i Allmänt,

det har varit en bästa helgen på mycket länge. alldeles underbar! fredagen bjöd på seafood, beer och bowling. mitt mående var inte på topp morgon därpå men efter att mike överaskat mig med en swedish breakfast så kunde jag inte längre klaga. har jag nämnt att han är den bästa jag vet? tre powernaps senare var jag återigen redo för en kväll tillsammans med jess och luke. baseball, baconpizza och psychadelphia nere i old city. det blev en efterfest här hemma och runt 3am somnade jag in i soffan tillsammans med kayla. idag mår jag top notch och förmiddagen har spenderats ute i solen. lite senare ska jag och jess ta tag i vår grill som ska invigas ikväll. sunday funday på N franklin st!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela