kära höst, skynda dig!

Publicerad 2010-08-31 03:38:18 i Allmänt,

idag var det 35C. imorgon ska det bli 36C. jag längtar så in i attans mycket efter hösten, men det ser mörkt ut. ge mig stickade tröjor, stora halsdukar och mina uggs.

firande av jenina den fina

Publicerad 2010-08-31 02:43:45 i Allmänt,

jenina den finas kalas var ett av de festligare på mycket mycket länge. för där satt vi, i det mörkgröna rummet med guldiga gardiner, vid det enormt stora bordet, och skrattade, skålade och lekte lekar. det kändes vuxet och civilicerat men ändå så enormt mycket vi. jag älskade det. jag älskade maten. jag älskade tårtan. men framför allt, så älskade jag sällskapet.

 

hey dont you be footlocking w my girl

Publicerad 2010-08-30 18:51:01 i Allmänt,

jag har hemskt många himlans trevliga bilder från helgen. från jeninas kalas i fredags och från lördagens grill och samkväm. tyvärr arbetar blogg.se mot mig just nu, att ladda upp bilder på mindre än en timme är omöjligt.

utöver dessa två festliga event så har helgen bjudit på andra fina stunder. som tubing med en hel drös nedför delaware river. hemskt trevligt. samt en mysig söndagslunch i northern liberties m jensan och mike. helgen avslutades på bästa sätt, i min käras armar.

det är måndag eftermiddag och jag börjar jobba om tio min. det känns inte så värst farligt. men först - lunch!

i spoke too soon..

Publicerad 2010-08-27 04:32:38 i Allmänt,

.. för fem minuter senare så satte hon mig i arbete. men vem tackar egentligen nej till att sitta och dekorera cupcakes och kakor med sin bästa vän en torsdagkväll?

imorgon är det äntligen fredag, äntligen. veckan har varit så jäkla lång. jag avslutar denna arbetsvecka med att spendera förmiddagen med micah, han har länge tjatat om att åka till mallet. därefter väntar jensans barnkalas för barnen, och senare på kvällen hennes barnkalas för oss vuxna. barnkalas är egentligen jäkligt skoj.

26 augusti 2010

Publicerad 2010-08-26 13:30:33 i Allmänt,

idag är ingen vanlig dag, idag är 40 dagar till jag inte är en au pair - dag, hurra hurra hurra! det ska jag fira med att åka till starbucks och köpa en chocolat vivanno.

purple 7

Publicerad 2010-08-26 03:48:24 i Allmänt,

mike är självklart anledningen till att jag kör till christiana mall. dock är det ett enormt plus att mallet har ett gigantiskt forever21, sprillans nytt urban outfitters, AE, pacsun och sju tusen andra godbitar. jag är helt kär i mitt nagelack från urban. sådär ljuvligt lavendel lila. varför ser det rosa ut på bilden?

fjärilar i den lilla magen

Publicerad 2010-08-26 02:51:14 i Allmänt,

jag slängde precis ihop en fem sidig uppstas om the beatles. tio minuter gick det på. härligt smart känner jag mig. LOL. så får det helt enkelt bli ibland. för ikväll vill jag hellre läsa ut eat pray love och titta på phillie's matchen. så avundsjuk jag är på taip, jensan och co som är där, när jag sitter här hemma och jobbar.

förresten, idag har jag haft fjärilar i magen två gången. första gången var i morse när jag insåg att taips mamma är här, jag känner hennes lycka. andra gången var när jag såg mike komma gående mot mig på mallet när vi möttes för lunch. jag älskar honom.

.. where we're gonna be when we turn 25

Publicerad 2010-08-25 04:39:37 i Allmänt,



aldrig trodde jag att jag, jensan och taip skulle sitta på the queen of american lakes, en sommarkväll 2010. hålla i varandes kajaker för att inte flyta från varandra, titta runt, och fnittra lite. det är glädje. det är lycka. det är vänskap.

please dont see everything in black and white

Publicerad 2010-08-25 04:20:52 i Allmänt,

så får det bli sålänge, svart och vitt. inga färger, ingen header och inga blommor. för jag kan inte bämma mig, och då vore det ju dumt att lägga ner tid och energi till att sitta och bråka med blogg.se och firebug. det får helt enkelt bli allt för ikväll.

såhär på slutspurten är det svårt att ständigt vara en bra au pair, och att hålla tålamodet och humöret uppe. idag lyckades jag dock. jag var en himlans bra au pair om jag får säga det själv!


24 augusti 2010

Publicerad 2010-08-25 03:41:41 i Allmänt,

jag har inte bloggat på en vecka. det är helt otroligt. mamma ringde tidigare och skällde på mig, och frågade om allt var okej. haha.

jag är så himlans trött på min bloggdesign. jag måste göra något åt den. ikväll! och om jag inte hinner göra en ny, så i alla fall ta bort den gamla. den ger en svidande effekt i mina ögon. jag går inte ens in på min egen blogg längre. förändring måste ske!

först ska jag gå ner och hämta ett glas mjölk.

raindrops keep fallin' on my head

Publicerad 2010-08-18 17:41:27 i Allmänt,

idag är det regn, och 22 kyliga grader. jag sitter uppkrupen i soffan och läser eat pray love, iklädd mjukis från topp till tå, samtidigt som jag dricker en vaniljlatte från dunkin donuts och äter cinnamon bread. från mitt fönster så ser jag havet. och låt mig säga, det ser riktigt motbjudande ut. det känns som höst.

micah vs. annica

Publicerad 2010-08-18 02:35:25 i Allmänt,

05.31

- hi
- hi
- HI


(jag ignorerar)

05.35

- hi
- hi
- milki..


(åter igen, jag ignorer)

05.43

- hi hi
- hi
- HI

(jag öppnar ögonen, och inser att micha står en meter bort i sin crib och stirrar på mig)

- annica..
- hi
- hi annica
- annica..
- annica..
- up
- up
- up

05.48

- AAANNIIIIICA!!!

(jag ger upp)

17 augusti 2010

Publicerad 2010-08-18 02:20:25 i Allmänt,

det är packat på stranden i ocean city. och folk saknar helt och hållet strand etikett. sträcker man ut armen så är man inte långt ifrån grannens handuk och barn skvätter sand vartannan sekund. nä, jag saknar lomma beach. och en solstol att sitta och läsa i! samt en rastlös mike bredvid mig, som smörjer mig på ryggen och säger till när jag bränt mitt ansikte.

 

 

15 augusti 2010

Publicerad 2010-08-16 03:05:15 i Allmänt,

ingen sunday funday idag, absolut inte. jag vaknade runt elva hos min kära. pussades, kramades och mös. so far so good. går ut till min bil för att köra till ocean city och jobba. men var är min gps som jag lånat av famljen? och mina hörlurar? och mina tull pengar? hoho? borta. stulna. FUCK.

jag ska dela rum med micah hela veckan. härligt. no privacy här inte. just nu sitter jag vid köksbordet och målar målarbok och äter choklad. för på rummet ligger ju micah och sover. undra hur dags vi kommer vakna imorgon bitti?

snart lägger jag mig. och klockan har precis passerat nio.

middag för fyra, tack!

Publicerad 2010-08-13 04:06:39 i Allmänt,

jag önskar att jag, mike, jensan och måns kunde dubbeldejta varje dag, det hade varit drömmen. hihi. med det säger jag godnatt. även om jag fick hålla kväll hemma i jensans soffa efter cheese cake factory så är jag ohyggligt trött. imorgon är det fredag. jag kan inget annat än att älska det!

candle in the wind

Publicerad 2010-08-12 21:15:31 i Allmänt,

jag grät precis över princess Diana's död. aningen märkligt, kan jag erkänna.

ps. det kan också ha varit för att jag packar ner mitt rum. för även om jag känner mig så himlans klar som au pair, så känns det såklart sorligt. är det fel att veta med sig att man kommer sakna ett barn mer än dom andra? haha.

aaannica, where aaare you?

Publicerad 2010-08-12 19:32:25 i Allmänt,

micah pratar mer och mer. han upprepar allt man säger och har inga problem att uttrycka sig själv. men bara i enstaka ord. inga meningar. dock kläckte han för en liten stund ur sig - aaannica, where aaaare you? jag blev smått förvirrad och tänkte för mig själv - brody? men nej, för sekunden senare stack det fram ett litet leende runt hörnan där jag stod och vek min tvätt. jag smälte!

helvetes jävla mög skit

Publicerad 2010-08-11 19:46:32 i Allmänt,

diskbänks hörn kommer att bli min död. jag spenderade precis tio minuter på golvet innan jag kunde resa mig, efter att ha sprungit rakt in i hörnan på vår diskbänk. det kändes som att min höft gick av på mitten.

nu återgår jag till att trycka i mig resten av påsen med ahlgrens bilar.

eat pray love

Publicerad 2010-08-11 19:28:28 i Allmänt,

imorse bestämde jag mig för att ta en runda med cykeln innan det blev allt för varmt. backe upp och backe ner. backe ner och backe upp. plötsligt var jag hemma, och inte ens hälften så utmattad som jag brukar vara. så jag tog ytterligare en sväng. väl uppe på uppfarten igen stod räknaren på 14 miles. härligt härligt. nu värker rumpan lite, men det var det värt.

eat pray love, jag är i chock. förtrollande bra. jag hade planerat att spara den till nästa vecka som ska spenderas på stranden, men efter att ha läst första halvan ur micheles bok så kan jag lägga band på mig själv.

coop ♥ summer

Publicerad 2010-08-10 03:59:00 i Allmänt,

vid min dörr står tre stora påsar med skräp och skitsaker. kommande månads mission - rensa! det startade ikväll, och känns otroligt bra. jag längtar efter att bli student igen.




i came for you!

9 augusti 2010

Publicerad 2010-08-09 21:29:02 i Allmänt,

vilken besvikelse. imorse när jag vaknade tänkte jag - ooh idag är det bara sju veckor kvar. jag tog upp telefonen för att starta en nedräkning. det visade sig vara åtta veckor. jag dog halvt. men återupplivades igen efter att ha insett att jag efter dessa åtta arbetsveckor är ledig tre. därefter åker jag hem och är ledig i ytterligare åtta veckor, med endast lite små jobb. men det är jag väl värd efter att ha jobbat 2 år i sträck med totalt 4 veckors ledighet?

jag drömmer varje natt, och minns allting in i minsta detalj. det är lite skrämmade, men ibland roande. igår drömde jag att mike gjorde något olagligt och jag blev medbrottsling. som straff förvandlades vi till avatars, och tvingades rida på flygande hästar och hoppa över simmanade ormar som försökte äta upp oss. tidigare i drömmen satt vi på en festival med min mamma som hade tatuerat in receptet till choklad på sin vänstra sida över revbenen. min syster och christian var där, och dom var i samma ålder som min mamma och bundisar alla tre.   

det är i lägen som dessa som jag skrämmer mig själv. hur in i hela fridens namn är det möjligt? i andra lägen är det mike som skrämmer mig. som imorse när han sträckte på sig i sömnen, glömde att jag var bredvid honom, och tryckte ner mitt ansikte i kudden med sin armbåge. istället för att vakna och ta bort hans armbåge med händerna, så fortsätta jag sova och började sprattla på huvudet som en fisk på land istället.   

.. trots saker som dessa så är han det finaste jag har!

och till det klassiska på en måndag - min helg. trots ett helvetiskt psm och mensvärk, så har den varit bra. bbq i fredags, arbete i lördag, och phillies igår. höjdpunkten var utan tvekan att jag fick umgås med med tjockisbarn ylva i fredags. jag insåg hur mycket jag saknat henne. höjdpunkt nummer två var att få somna in igår medvetandes om att jag inte behövde ställa klockan.

ps. jag har lagt upp ett sommar album på facebook.

6 juli 2010

Publicerad 2010-08-06 18:39:04 i Allmänt,

äntligen fredag. och nu tar jag en nap med micah. det behövs om jag ska bli på bättre humör. om fem timmar slutar jag. HALLELUJA! då ska jag hålla helg fram tills det att jag börjar jobba imorgon igen. tss.

swiiiiish

Publicerad 2010-08-05 19:12:18 i Allmänt,

morgonen gick av rena farten, härligt härligt. hoppas resten av dagen kan gå lika snabbt så att det kan bli fredag. jag längtar efter min kära, och att få spendera kvällen i hans trädgård med massa vänner och bbq.

och en liten sommarbild på den -

5 augusti 2010

Publicerad 2010-08-05 13:30:14 i Allmänt,

jag vaknade precis upp på ett strålande humör, och mer utvilad än vad jag kännt mig på länge. kan det vara för att jag i princip sov hela dagen igår?

nu är det dags att få barnen redo för camp. därefter ska jag avnjuta en liten stund i solen innan jag möter leena för en morgonkaffe på mallet. ikväll är det augusti månads au pair möte, ice cream party at jody's. det kan bli en bra torsdag.

ps. om två månader är det min sista dag som au pair. woohoo!

GFY - over and over again

Publicerad 2010-08-05 04:13:03 i Allmänt,

man är ju inte 19 längre om vi säger så. min kropp kan helt enkelt inte hantera alkohol. jag mår fortfarande dåligt, och minsta rörelse får det att snurra till ordentligt. pinsamt.

dags att sova bort besvären, godnatt!

4 augusti 2010

Publicerad 2010-08-04 18:57:37 i Allmänt,

jag ska aldrig mer bli vin full på en tisdag. det här var sista gången.

så hur har min onsdag varit? jag steg upp 6.15 och körde med ena ögat öppet hem för att jobba en timme. sov mellan 8.30 - 11.30. köpte phillies biljetter. bokade mitt flight hem i oktober. nu är klockan 13 och jag har precis börjar jobba igen. micah sover och dags för nap #2 för min del.

ett nattligt besök

Publicerad 2010-08-03 00:41:48 i Allmänt,

första natten i ocean city hade jag och mike ett litet nattligt besök. en enorm insekt, kan det varit en gräshoppa? hm. i vilket fall som helst så övertalade mike mig att låta honom och leva, så jag släckte lampan och hoppades på att han inte skulle äta ögat ur mig. på morgonen satt han i fönstret och njöt av morgonsolen. vilke djurvänner vi är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela