kaos

Publicerad 2009-08-31 20:38:35 i Allmänt,

dagens middag var aningen mer kaotisk än lördagens på cosi's. herregud! inte en lugn stund. den ena ansåg sig klar efter en tugga och den andra skrek och ville inte sitta stilla. den tredje uppförde sig, som tur var. och tror att jag och plutten kan enas om att aldrig mer ta med mina barn dit om vi vill njuta av maten.

nu sover pojkarna och jag och dahlia tittar på beethoven. jag hoppas att dom sover riiiktigt länge så att vi kan mysa. tre och en halv timmes jobb kvar. ikväll tänkte jag ta mig an ett spinningpass, sen väntar en kväll av packning. tvätta, tumla, vika, packa ner, stänga locket och väga väska. för sen finns det ingen tid till det. mitt schema fram till torsdag är fullspäckat med saker jag måste göra och saker jag vill göra.

vi hörs sen!

men heej hösten

Publicerad 2009-08-31 16:16:09 i Allmänt,

måndag, och micah sover fortfarande. gott snack! dom andra barnen är på playdate med missy. om en timme droppar hon av dom och då tänkte jag ta dom till IKEA för lunch. och plutten var inte svårövertalad för lite köttbullar heller, haha.

igår gick jag i shorts och linne, och jag svettades. idag är det fan nästan lite kyligt, som att hösten börjar smyga sig på. jag vill inte, jag vill ha sommar. minst en månad till, eller två. fast värmen kommer nog tillbaka, om jag inte minns fel så var det hemskt varmt när jag kom hit förra året i oktober. så en månad till kan jag nog få! 

vi hörs sen!

ännu en gång; godnatt

Publicerad 2009-08-31 06:59:35 i Allmänt,

läggdags har passerat för längesen, men på något sätt så har jag lyckats hålla mig vaken. fb världen är farlig, och jason mraz's album likaså. men nu är det jag som somnar in. när jag vaknar är det bara måndag, tisdag och onsdag kvar. för sen är det torsdag. torsdag torsdag torsdag!

även om polly ställde till med en ordentligt festmåltid vid poolen ikväll så går jag och lägger mig med en kurrande mage. märkligt.

godnatt igen!

trötta fötter och trötta ögon

Publicerad 2009-08-31 05:29:35 i Allmänt,

det blev många timmar spatserande i city. nu är fötterna trötta. och mina ögon likaså. sängen väntar. men för att summera söndagen så har den varit bra, och avslutades om inte ännu bättre hemma hos plutten framför kvällens phillie's game. imorgon är det måndag, och jag startar lite lätt med en tio timmars dag med alla tre barnen. suck. så ser det ut tisdag och onsdag också. men sen kommer torsdagen :)

godnatt!

söndag och solsken

Publicerad 2009-08-30 17:32:18 i Allmänt,

5.15 vaknade jag av att brody grät. 8.00 vaknade jag av att dahlia grät. 8.30 vaknade jag av att barnen skrek. 9.15 vaknade jag av att micah hade krypt bort till min dörr och slog på den. 10.00 vaknade jag av att garaget öppnades under mig. tomt hus, då var det dags att stiga upp! jag ogillar starkt att sova hemma på helger.

strax hämtar plutten och hans finska vän upp mig, och därefter hämtar vi upp maxine. lunch och mingel i city väntar. solen skiner. jag gillar det!

vi hörs senare!

ps. fyra dagar!

sick, var ordet!

Publicerad 2009-08-30 06:40:32 i Allmänt,

imorgon är det fyra dagar kvar tills jag lämnar för sverige. det är sick som kollega sa. packningen går bra, allt ligger framme i högar på golvet. det är fortfarande mycket som fyllas på men grundpackningen är gjord. jag vill inte stressa med det dagen innan.

på ett sätt känns det som att jag har varit hemmifrån hemskt länge, alldeles för länge. nästa sekund känns det som två veckor, som en liten minisemester. i verkligenheten är det elva månader. över trehundratrettion dagar. det är också sick. jag kan inte känna mig annat än stolt, jag trodde aldrig att jag skulle göra något sånt här. jag som är så hemmakär. nu har jag två hem, vilken lycka!

ohwell, nog om det för ikväll. jag är trött efter en lång dag. men så roligt vi hade det. tog barnen upp till cosie's för middag. plutten följde med och vi avslutade med s'mores. det var nog en av de bästa middagarna jag haft med barnen, någonsin. väl hemma igen rundade vi av kvällen med film och pops. jag är glad att barnen hann somna in, för senare ikväll startade det värsta åskvädret jag någonsin varit med om. glad var jag att jag inte var själv kan jag tala om. fy! nu har det lugnat sig och jag tänkta somna in.

imorgon är det underbara söndag, men dock inte lika underbar som vanligt. inte nog för att jag har jobbat heela min lördag, utan också för att jag inte har half day off på måndag. den infallar på torsdag istället, iom att jag behöver sluta vid lunchtid. men det får det vara värt.

nää, godnatt!

helg!

Publicerad 2009-08-29 19:01:02 i Allmänt,

min fredag var bra. när jag slutat tog jag en två och em halv timmes nap, hade lite middag med familjen, och körde missys syster hem. resten av kvällen spenderades lugnt tsm med m, south st har den godaste falafeln och den tog vi oss an. det blev inga danssteg och klunkar denna helg, jag sparar det till nästa då jag kommer ha dubbelt upp.

lördag eftermiddag, och nu startar mitt 14h arbetspass. gott snack! jag kunde vara gladare över detta, men på något sätt så ser jag ändå först och främst hur pengarna rullar in.

hörs sen!

vilken fin kväll jag har haft..

Publicerad 2009-08-28 06:37:47 i Allmänt,

.. men nu väntar sängen.
 
ps. jag tittade igenom alla nästan fyra hundra bilder på min på facebook. till min förskräckelse insåg jag att jag var onykter på 99% av dom. jag untagade mig själv på nästan två hundra bilder efter en upptäckten.

det är redan torsdag!

Publicerad 2009-08-27 19:05:44 i Allmänt,

idag är det jag och micah, från 8 till 6. poolen stod på schemat, men vädret är kiss kass värdelöst så det blev ett förmiddags besök på IKEA istället. jag hade cravings över gravad lax så det blev precis vad som intogs. nu lekar micah på golvet och jag ligger i soffan och tittar på top model. i eftermiddag kommer plutten över med hans pojke, men först är det naptime.
  
ps. 7 dagar

fika med famlijen och veva med vännerna

Publicerad 2009-08-27 05:33:33 i Allmänt,

imorgon är det en vecka kvar. det är allt jag tänker på för tillfället kan jag tala om för er. i skrivande stund ligger jag och tittar på mina resväskor med en brett leende. dom står fint uppradade under fönstret redo att packas. brody hjälpte mig lite innan ikväll, han valde ut vilka skor jag skulle ha med mig. två flipflops och ett par gladiatorskor. samt en lotion och barnbok. han är söt. 
 
men det har inte ännu riktigt hunnit att sjunka in att jag faktist ska få träffa alla nästa vecka. att jag ska få komma hem efter över 320 dagar i staterna. att jag ska få fika med familjen och veva med vännerna.
  

godkväll

Publicerad 2009-08-27 05:10:33 i Allmänt,

det har varit en låång arbetsdag, jag vill inte klaga men jag jobbar nästan 60 timmar denna veckan. startade iaf morgonen med ett besök på please-touch museumet tsm med missy och alla barnen. barnen är lediga nu i två veckor innan skolan börjar så det är fullt tempo hela dagarna. i eftermiddag var jag ledig någon timme sen har jag jobbat ändå fram tills för en liten stund sen. barnen var lätta att lägga ner ikväll, det är dom nästan alltid faktist. med få undantag. jag får gåshud av att bara tänka tillbaka på kvällen för några veckor sen när micah skrek i 3h. ooh. det får mig att aldrig vilja skaffa egna barn.
    
annars har kvällen spederats tsm med plutten som kom över när barnen somnat. några av de första ord vi utbytte med varandra för tre månader sen var - vi borde laga bakade potatisar med en smarrig röra. det tog sin lilla tid men ikväll var det dags, och oj vilken festmåltid. och vilken röra vi lyckades att slänga ihopa. det enda minuset var väl att allt åt på pappers tallrikar iom att skaldjur inte är koshermat, men utvöver det får måltiden fem gafflar av fem möjliga.

update

Publicerad 2009-08-26 06:51:45 i Allmänt,

nu är det inte långt kvar. jag har alldeles precis städat undan på mitt rum och sorterat upp bland kläder och mojs, imorgon åker resväskorna fram och packningen inför sverige börjar. packlistorna är skrivna sedan långt tillbaka och imorgon sätts det igång. det är har varit som en evig längtan. och ja ni läste plural, jag har bestämt mig för att det blir två resväskor. inte kan jag väl klara mig på en resväska på två och en halv vecka? omöjligt.
 
jag har inte varit här på ett tag märkte jag. så jag får passa på att uppdatera lite. redan i söndag eftermiddag mådde jag bättre. eftermiddagen ägnades åt mingel i city och framåt kvällen träffade jag m för middag och mys. det var efterlängtad. också måndagen var fin, jag jobbade 1 - 5pm och strax efter jag slutat begav jag mig tillbaka igen. m övertala mig till en liten cykeltur, 1 mil och 9 km. gott snack, jag var mäkta stolt över att jag tog mig igenom det levanade. dock jag var jag skakig när vi tog oss från museum of art ner till city hall. det är ingen landsvägs trafik inte. jag somnade in någon timme senare, alldeles mör i kroppen, i en fin famn. idag hade jag sovmorgon, gottigt. jag och plutten lunchade på IKEA och när jag började jobbade på eftermiddagen tog jag och missy barnen till poolen. massa roligt hade vi. kvällen har spenderats med plutten och maxine, först på mallet och sen framför phillie's matchen.
 
nu väntar sängen, det är långt efter läggdags. imorgon är det 8 dagar kvar, godnatt!

annica-dag

Publicerad 2009-08-23 16:03:22 i Allmänt,

vilken misslyckad lördagkväll det blev får vår del. varken jag eller maxin kände oss hundra så det blev bara en snabb middag, klockan nio satt jag hemma i min säng igen. och tyvärr, med en kopp te. min hals känns som ett rivjärn. det smärtar till och med när jag bara vrider på mitt huvud.
 
idag mår jag lite bättre, ytterst lite. tänkte spendera några timmar i ryggläge, framför soapnet. senare åker jag in till city, m kommer hem idag och det är ren lycka. annars känner jag på mig att det kommer bli en annica-dag. en fin sådan.
 
idag är ingen vanlig dag idag är birsens födelsedag, hurra hurra hurra! grattis darling. vi ses snart :) hihi.

there's no place like home

Publicerad 2009-08-22 22:47:03 i Allmänt,

jag älskar stranden, det gör jag, men gud vad skönt det är att vara hemma igen. innan jag landade på winter rd stannade jag först till hos pluttjävvel för en kram, som jag saknat honom. sen var det dags att göra sig fin för ylvas sista kväll i staterna  det var en lyckad kväll som avslutades på älskade madriver i toner till pianoman efter att vi skakat rumpa natten lång. hemskt roligt!  jag kan inte fatta att jag är ensam kvar av team sweden, last man standing.
   
ikväll beger jag och maxine oss till city för en bit mat och massa dricka. antagligen möter vi upp två andra au pairs också, en tysk och en colombian. trevlig blandning må jag säga. mitt huvud är fortfarande vääldigt tungt men jag ska nog återhämta mig inom kort.
 
imorgon är det söndag, älskade söndag som jag har kommit till att uppskatta välskand mycket. denna vecka innebär söndagen också att m kommer hem, och ingen är gladar än jag..
   
hörs sen!

JAAA!

Publicerad 2009-08-15 00:39:28 i Allmänt,

jag fick massa sömn inatt, vaknade bara runt fyra snåret när mina myggbett kliade sönder mig fot. utöver det som jag som en stock. i'm back on track. 
   
nu lämnar jag om en stund för en kväll inne hos mannen, och tidigt imorgon bitti så far jag iväg till ocean city. efter mycket velande så har jag bestämt mig för att datorn får stanna hemma, det blir mer semester då. kommer hem igen nästa lördag, vi hörs då. simma lugnt!
  

the sweet swedes

Publicerad 2009-08-14 04:42:34 i Allmänt,

ännu en gång intog jag cheesecake factory, andra gången på fem dagar. stabilt! denna gången med jacob och maxine. väldans trevligt må jag säga, fast en dessert fanns det tyvärr inte plats för.
 
den senaste halvtimmen har jag ägnat åt att försöka packa, det går inget vidare måste jag säga. man kan tycka att jag borde vara en van packare nu, men icke. jag lär skjuta på det till morgondagen om jag känner mig själv rätt. och hetspacka i sista sekund. eller med micah krrypandes runt bland alla saker. ja så får det bli!
 
nu vänter sängen, godnatt!

iiinget att oroa sig för

Publicerad 2009-08-13 20:10:48 i Allmänt,

nej usch vad det åskar och blixtrar, det gillar inte jag. och mindre äkta känns det när jag måste förklara för barnen att det inte är någon fara, att allt dunder och oväsen stannar uppe i himmeln, så vi behöver inte vara rädda. hjälp, jag känner mig som ett barn. och jag kan inte sluta stirra ut mot våra höga träd. i januari slog blixten ner i el-ledningen utanför och vi var utan el i nästan 3 dagar.
 
ooooh!

augusti månad - och regn!

Publicerad 2009-08-13 19:49:03 i Allmänt,

vilken molnig dag, tråkigt. men jag har varit ganska effektiv ändå. jobbade, gymmade och åkte till mallet. nu jobbar jag återigen, tills halv sju ikväll.
 
försöker få ihopa en to-do lista inför dom tre kommande veckorna. högst på listan ju nu står packa. och inte inför min sverige resa, nej nej så bra är det inte, utan inför nästa vecka som ska spenderas i ocean city. 15 - 22 aug, det är visserligen väldigt bra det med. det är min familj samt larrys sida av släkten. 27 allt som allt, och alla ska vi bo i samma hus  jag hoppas på strålande sol hela veckan. jag ska självklart jobba, eftersom det är familjen jag åker med, men jag ska få ihopa massa egentid ändå.
 
det är naptime, micah sover och brody minglar runt uppe på sitt rum. han har börjat sätta sig på tvären över sin eftermiddags nap. ingen är mer ledsen över det än jag, det var min lediga stund på dagen. kanske dags att jag passar på att äta lite lunch innan han tar sig neråt..
 
tja!

cross your fingers

Publicerad 2009-08-13 05:18:38 i Allmänt,

alla mina tre barn var sovandes klockan 7pm, det är nytt rekord. jag vet inte hur jag lyckades, men oj så skönt det var. både för mig och dem. resten av kvällen spenderades i soffan, lite halvslumrandes framför topmodel. nu tänkte jag försöka somna in för natten, vi får se hur det går med det. inatt hoppas vi på sömn, imorgon hoppas vi på solsken!
   
godnatt!

en svart dag med en vit tanke

Publicerad 2009-08-12 17:09:09 i Allmänt,

blondinbella har en svart dag, jag likaså. hennes beror dock på begravning, min mer på sömnlöshet. jag precis hem från spinningpasset, duschat och nu ligger jag i min säng. iklädd det mest slitna och största mjukiskläder jag äger. dock vara det bara i en timme till, inte hela dagen som jag hade önskat. jobbar 12 - 9pm nu resten av dagen.
 
något som däremot inte känns så svart, är att det är bara 23 dagar kvar nu. och det är inte länge alls. jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft min reso bokad nu. om det hade varit ovisst. nu har det gått över 300 dagar sen jag lämnade sveland, och det är på tiden att jag kommer hem. jag behöver det, för jag ligger på bristningsgärnsen av saknad..
 

fuck you, you fucking fuck

Publicerad 2009-08-12 14:43:52 i Allmänt,

det blev ingen djupsömn, men inget dödsfall heller. alltid något. nu sitter jag i min säng, barnen har precis åkt iväg till skolan och jag har slutat för denna morgon. är redo för att ta mig an morgonens spinningpass. helst hade jag velat återgå till sängen, men något säger mig att det hade inte gjort mig piggare.
   
hörs sen!

ge mig djupsömn och fina drömmar

Publicerad 2009-08-12 06:35:52 i Allmänt,

inatt hoppas jag på sömn. jag hoppas på att inte vakna varje timme och vrirda och vända på mig. och nog viktigast, att inte drömma att något jag står nära dör. ja för sorligt men sant, så är det vad som hänt de två senaste nätterna. jag har vaknat storgrinandes, insett att det bara var en dröm, men sedan inte kunnat somna om på ett bra tag. ge mig djupsömn och fina drömmar.
   
det blir inte alltid som man tänkt sig..

tisdag och strålande sol

Publicerad 2009-08-11 15:31:42 i Allmänt,

nej vad är det för fel egentligen? jag sov precis lika dåligt inatt igen. visserligen sov jag nästan nio timmar men jag vred och vända på mig fan vartenda halvtimme. djupsömn, hallo?! det får väl bli x antal koppar kaffe under dagen. om en liten stund är jag ledig, då beger jag mig till plutten och hans pool i någon timme, för ännu en dag så skiner solen! ljuvligt. något annat ljuvligt är min och mike's taco middag ikväll. jag har enorma cravings efter taco, det var nog nästan ett år sen jag åt det? det ska bli mys :)

i <3 KB

Publicerad 2009-08-11 04:06:33 i Allmänt,

jag dog i princip när jag satte i mitt USB minne och såg vilka bilder som fanns på det. bilder från otaliga utgångar och lyckade kvällar. KB var klockrent gång på gång. oförglömlig! bjuder på lite bilder. ser vi inte alla otroligt små ut? eller är det bara jag? 3,5 år sen vänner.
   



still going strong

Publicerad 2009-08-11 03:48:40 i Allmänt,

för första gången på mååånader, fem för att vara exakt, så entrade jag spinning studion igen. och oj jädrans vad skönt det kändes. och jag hade faktist inte tappat så mycket som jag trodde att jag skulle göra. hängde med ganska bra måste jag få säga. cred till mig, som faktist legat på latsidan ordentilgt dom senaste månaderna.
  
efter passet så stannade jag förbi hos plutten och pratade cravings. cravings efter svensk mat som köttbullar, diverse skaldjurs röror, korvstroganoff, flygande jacob, keso och filmjölk. det är helt otroligt vilken skillnad det är på matkulturen. och det är nog inte bara för att jag äter kosher. jag måste få säga, att i största allmänhet, så äts det ofta, onyttigt och mycket här. visserligen äter min familj inte så mycket godis, men å andra sidan tar dom igen det i kakor och andra sötsaker. det förblir för mig en evig fråga.
  
nu ligger jag nydushad i min säng, redo för natten. klockan är bara snart tio men jag ska försöka somna in i tid hade jag tänkt, sov så dåligt inatt.
  
godnatt mina kära!

inte ett moln så långt ögat kan nå

Publicerad 2009-08-10 18:13:32 i Allmänt,

jag lyckades somna in igår trotts  att oddsen var dåliga, redan lite kort efter elva faktist. dock vaknade jag nog en gång i timmen natten igenom. ändå var jag utvilad när jag vaknade av mig själv lite efter åtta får att fånga dagen. begav mig till starbucks och satt ute och läste min bok med en iskaffe. gotta love it. resten av förmiddagen spenderades hemma hos plutten vid hans pool. det är strålande solsken och härligt varmt idag. nu väntar lite lunch sen är det dags att jobba.
 
jason mraz - details in the fabric

factory nachos och cheesecake

Publicerad 2009-08-10 04:58:34 i Allmänt,

CCF var bra, dö trevligt faktiskt. det känns alltid lika kul när dom nya tillskotten i au pair gruppe är normala människor. för tyvärr är det ganska ovanligt. och det blev som jag planerade, factory nachos och en cheesecake. jag behöver nog inte äta på en vecka nu. liggandes i min säng inser jag nu att jag antaligen inte kommer somna in på ett par timmar. jag är sådär äckligt mätt, vilket borde göra det lättare, men långt ifrån trött. jag steg ju herregud upp för åtta timmar sen. jag känner på mig att det kommer bli en låång natt, tur att jag har sovmorgon imorgon.
   
ikväll spelar jason mraz nere vid penns landing. varför är jag inte där? jag är helt förälskad i hans album, det som han släppte för läängesen. många många bra låtar. nä det blir till att lyssna genom det i mitt försök till att somna.
  
sov gott kamrater!

would / would not

Publicerad 2009-08-09 23:25:54 i Allmänt,

min helg? den har varit bra. väldigt väldigt bra. men i skrivande stund känner jag hur den har tagit på krafterna. jag fick en smärre chock när jag vaknade idag och tittade på klockan. 2.53pm, snacka om att sova bort en hel dag. men det behövdes. mitt huvud är tungt idag. och dunkande. natten lång skakades det rumpa som aldrig förr på plough and the stars. galet rolig! jag önskar att varje helg kunde vara som denna. 
 
som sagt, idag är det jag som spenderar större delen av dagen i sängen. men ikväll är det cheesecake factory som står på schemat. m-m-mm. tillsammans med maxine, en ny ap från sydafrika. det ska nog bli trevligt, mat i magen behövs det ju alltid. vilka cravings jag har efter en nachos tallrik, så det är precis vad jag ska ha. och en white chocolate rasberry cheesecake om det finns plats för det.
 
hörs sen kamrater!

i like the way you work it

Publicerad 2009-08-08 20:34:57 i Allmänt,

woow, nu börjar min bakfylla komma. och med tanke på att jag börjar jobba om en liten stund så är det ganska illa. jag trodde jag var skonad från den idag men icke. ohwell. gårdagen var urkul, det är allt härligt folk men lyckats hamna med här.
   
för ungefär en månad sen så lät jag en hemlös man tanka min bil till mig, i utbyte mot $3. vi snackade ett bra tag och han var ganska trevlig. i förmiddags innan jag körde hem från mike så körde jag bort för att tanke bilen igen, på samma ställe. när jag kliver ur hör jag - ooh hi annica, i never thougt that i would get to see you again! samma man, och han kom ihåg mig och mitt namn. jag vet inte om jag ska tycka att det är läskigt eller fint.

26$, klirr klirr!

Publicerad 2009-08-07 19:13:30 i Allmänt,

vilket fint väder det är idag. strålande sol och för en gångs skull inte kvavt alls. jag passade på att ligga ute en stund imorse medans micah sov. sen begav vi oss till mallet och mötte upp plutten. åh vad mycket fint jag hittade på forever21, men var jag stark. plus att jag fick en ticket igår kväll inne i city. 26$, klirr klirr. det var inte alls vad min ekonomi behövde.
 
denna fredagen känns inte ljuvlig alls, långt ifrån. för det enda jag vill är att entra dimman på pepe´s tillsammans med mina vänner. undra hur många tankar jag kommer ägna åt det hållet under helgen? sorgligt annica.
  
27 dagar kvar.. :)

båstad

Publicerad 2009-08-07 13:24:38 i Allmänt,

behöver jag berätta för er hur ledsen jag är över att jag inte är i båstad just nu? det är första gången på åtta år som jag inte intar centercourten tidig fredag förmiddag. ofta i sällskap med kollega. åh. hela dagen kommer att vara fylld med ångest.
    

h e m s k

Publicerad 2009-08-06 20:58:02 i Allmänt,

kvällen igår var h e m s k, micah skrek i 2,5 timme. efter det var jag helt slut och somnade in redan vid tio. visserligen är jag utvilad idag, det är ju alltid något. jag vet inte hur många gånger jag sa till mig själv att skaffa aldrig egna barn! det ger mig fortfarande rysningar när jag tänker på det.
 
två arbetstimmar kvar på denna dagen. sen väntar augusti månads au pair möte. kvällen avslutas i city hos m. jag gillar det.
 
hörs sen!

tankar

Publicerad 2009-08-05 20:32:22 i Allmänt,

cirka hälften av mina tanker går i nuläget åt min sverige resa. om jag inte fyller på to-do listan, så är jag inne på checkmytrip.com. och om jag inte gör det så planerar jag vad jag ska resa i eller hur jag ska lyckas undvika en jetlag. många tankar går också åt hur jag ska prioritera under mina två veckor. det är inte det lättaste må jag säga.
   
jag tänker också på hur allt hade kännts om jag faktist hade åkt hem till sverige för gott. om jag aldrig förlängt och det hade varit min sista månad nu? jag hade antagligen varit i tårar i skrivande stund, och vänt och vridit på mig nätterna långa. jag är långt ifrån klar här på andra sidan atlanten. jag älskar USA och USA älskar mig.
  
sara, jag blev varm i hela kroppen. det hade varit ren lycka! oh fortsätt att planera.

stackare!

Publicerad 2009-08-04 23:48:53 i Allmänt,

mina fyra senaste timmar har spenderast med micah. och det enda han har gjort är sovit och skrikit. stackaren har haft 39.9C i feber större delen av eftermiddagen, ändå skickade läkaren hem honom och efter det lämnades jag ensam med honom. tur att jag har haft omvandla.nu så jag har kunnat förstå hans temperatur, för vad är egentligen 103.3F? i skrivande stund ligger den lilla stackaren utslagen i min säng, han somnade när jag bar runt och försökte trösta honom. det är inte lätt att vara sjuk..
  

tråkigt trött

Publicerad 2009-08-04 19:19:57 i Allmänt,

idag är jag sådär tråkigt trött. sov dåligt inatt och vaknade upp på helt fel sida. känns lite bättre nu, men taggarna är fortfarande utåt. något bra däremot är att missy gjorde storkok av min favorit rätt igår kväll. nu har vi massa massa aprikos/kyckling gryta i kylen. smarrigt!
 
i skrivade stund väntar jag på att kaffet ska koka klart, så jag kan hälla det i min takeaway mugg och köra och hämta lille B på camp. egentligen skulle jag vara hemma med M, men stackaren hade nästan 40C feber så missy fick ta honom till doktorn. det bara slog till sådär, otäckt!
      
  
en regäl dos av mina vänner, det är precis vad jag behöver nu. 29 dagar kvar, hang in there!

as happy as a clam

Publicerad 2009-08-04 04:18:53 i Allmänt,

nu när allt är klaffat och klart så kan jag ääntligen yttra mig om hur stor glädjen är över att jensan ska komma hit. jag vet inte vem som är mest lycklig, jag eller hon?
  
tänkt att vi ska bo 3 minuter från varandra här i abbington. att vi ska mötas upp på starbucks på morgonen efter vi droppat av våra barn i skolan. och att vi ska stirra ner i en djup tjock dimma på madriver helg efter helg. i ett helt år. NYP MIG!
    

ett glädjeskutt!

Publicerad 2009-08-04 00:14:57 i Allmänt,

idag kom jag på mig själv med att göra ett litet glädjeskutt. är inte det underbart, så säg. jag vet inte varifrån det kom men innehöll massa lycka, det gjorde det. ikväll gjorde jag ytterliger ett, men det var med flit så det kändes inte lika äkta.
 
helgen den spenderades som sagt i ocean city tsm med m och famlj. sol, bad och håll i er; min första no shower happy hour. gott snack säger jag! så bra! men nu är jag som vanligt tillbaka till verkligenheten, it keeps coming back. måndag är avklarade och fem arbetsdagar kvarstår. lass! men det blir nog en bra vecka. nu väntar middag och sen är det pippi och plutten - kväll. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela