another night with the kardashians

Publicerad 2012-05-29 23:44:24 i Allmänt,

otrohet är fan det vidrigaste som finns. när lögner lindas in i andra lögnar som sedan lindas in i ett fint litet paket. tänk vilka känslor the kardashians kan dra fram. det är bäst att jag ser ännu ett avsnitt för att bli på lite better mood. ps. imorgon lämnar jag in min uppsats för opponering! YAAY!

jesse paint a picture of how it's gonna be

Publicerad 2012-05-24 20:36:11 i Allmänt,

det kanns som att min dag har varit langre an vanligt. det kan vara for att jag steg upp tidigt imorgon och inte har napat, haha. nu blir det kaffe och lite lotion. cykelturen mellan kyrkheddinge och staffanstorp gav mig en harligt rod rygg som i stunden branner regalt. om 25 minuter ar det eurovision! YAY!

I am keeping up with the Kardashians

Publicerad 2012-05-24 08:46:06 i Allmänt,

Nja I wish, idag är det matte som står på schemat. Det känns konstigt att jag är exalterad över att faktiskt plugga inför min mattetenta, men jag tror att det är det faktum att jag får en paus ifrån mitt examensarbete. Och att jag kan sitta utomhus idag gör ju inte mig precis ledsen.

Men på tal om Kardashians så har säsong 7 startat nu och ingen är gladare än vad jag är.

yoshimi battles the pink robots

Publicerad 2012-05-23 18:31:57 i Allmänt,

ibland blir saker och ting så tydligt. som att man ibland oroar sig i onödan. speciellt när det kommer tilll studier. en vecka in på förra höst terminen hade jag ett nervous breakdown i tro om att jag aldrig skulle ta mig igenom terminen. vid terminens slut hamnade jag på the academic honors list på ccp. när jag skulle tillbaka till malmö högskola i våras så var jag inte antagen till mina två kurser vid terminens start, och stod som reserv mitt obligatoriska sidoämne. veckan därpå var jag registrerad på samtliga. och mitt visum, som jag många nätter vänt och vridit på mig för, det ordnade sig det med. det känns nästan lite overkligt att jag reser tillbaka till staterna om tre veckor och att hela vår terminen faktiskt har gått. först ska examensarbetet bli klart och en hemsk mattetenta ska skrivas. men jämnfört med mycket annat så känns det bara som lite småsten. jag känner mig nästan lite sentimental. kan det har varit för the trip down memory lane imorse? i vilket fall som helst är jag bara så himla glad att jag är färdig med min utbildning och att jag äntligen kan ta nästan kliv i livet.


bravo hallon päron

Publicerad 2012-05-23 12:45:17 i Allmänt,

jag dog lite när jag tog en klunk av bravo juicen som mamma köpt hem. hallon päron, vilken himmelsk blandning. nu kommer taipo alldeles strax för en liten lunch i solen. vi förtjänar båda en en paus i pluggandet. fast jag erkänner, idag har jag inte riktigt fokuserat mig som jag borde. jag har liksom ett slags glädjerus i kroppen som gör att jag inte kan sitta stilla.

inspiration

Publicerad 2012-05-23 10:40:46 i Allmänt,

jag fastnade på mammas säng med en kopp kaffe. vi gick igenom mammas minneslådor, och läste lite gamla brev och dokument. jag hittade mammas och pappas förlovningsring och vigselring, smycken som min mormor gjort och klockan min morfar fick efter att ha tjänstgjort vid skanörs brandkår i 25 år. psalmböcker som hade tillhört min mammas morfar låg fint i tillhörande ask. dagböcker, testamente och kärleksbrev, och någon enstaka ledsam läsning. helt otroligt vilken nostalgitrip. det behövde jag!

10 år

Publicerad 2012-05-22 21:38:20 i Allmänt,

 

detta är ett glatt inlägg, ett mycket glatt inlägg. mitt pass återfinnes i mina händer och i det finns det ett B1/B2 visitor visa. så långt visste jag. men vem hade trott att det skulle ha expiriation date 2022? 10 år! jag fick ett visum som vara i 10 år. vilken enormt lättnad. jag får fortfarande bara befinna mig i landet i max 6 månader i sträck. Men känslan jag, och mike, får av att veta att om allt med jobb och dylikt inte fallar på plats de första 6 månader så är det ingen fara, ja den känslan är obeskrivlig. den 14e juni lyfter planet och jag sitter på det. jag kan inte smälta det.

hej och hå kämpa på!

Publicerad 2012-05-22 10:21:03 i Allmänt,

jag träffade min handledare igår. det var mer än välbehövligt. idag blir det plugg för hela slanten. först får det nog bli ännu en kopp kaffe, mina ögonlock kämpar hårt för att stanna uppe. förhoppningsvis så kommer visumet hem i brevlådan idag. det var avgörande för om jag skulle ta mig till biblioteket imorse eller om jag skulle plugga hemmifrån. haha. kvällen bjuder på fika med bästa maria. mys!

tröttsamt

Publicerad 2012-05-21 20:58:37 i Allmänt,

det är tröttsamt att skriva examensarbetet. tröttsamt. tröttsamt. tröttsamt är ett bra ord för känslan som uppstår när man skriver ett examensarbete. tröttsamt.

mjoo sadar

Publicerad 2012-05-20 23:39:58 i Allmänt,

vilken spontan top notch kvall, jensan och taip kom over pa phillies match. nu ska jag sova gott. forhoppningsvis sa vaknar jag imorgon med massor av inspiration till mitt examensarbete. hall tummarna!

m

do it

Publicerad 2012-05-20 18:11:06 i Allmänt,


äntlingen äntligen känns det som att sommaren är här. jag slutade kl 15 idag och åka rakt hem och la mig ute i solen. det tog inte många minuter förän jag sov gott. nu dricker jag min tredje kopp kaffe i skuggan, mest bara för att det är gott. jag har mycket att skriva på min uppsats tills på tisdag när den ska in för opponering men det står fan helt stilla. imorgon träffar jag min handledare och det är jäkligt behövligt kan jag säga. andas in. andas ut. dont forget.

magic - the gathering LOL

Publicerad 2012-05-19 23:30:13 i Allmänt,

ge mig motivation till att skriva klart mitt examensarbete, tack. annars har det varit en bra dag. jobb 7.45 till 18 och nagra tappra forsok till plugg ikvall. morgondagen ser identisk ut. imorgon lovar jag mig sjalv att kampa mer pa skrivfronten.


friday fun

Publicerad 2012-05-18 10:28:10 i Allmänt,

i min kalender stod det att jag skulle arbeta pa mitt examens arbete hela dagen igar. det gick ju sadar, jag oppnade inte ens dokumentet. daremot fick jag in den sista matteuppgiften innan tentan. skont! nej det blir till att sitta med det ikvall istallet. snart ska jag bege mig till jensans vernisage och darefter blir det en tur ner till ystad. jag, syrran och lilltjejen ska kanna pa campinglivet nagra timmar hos gertie och berra. just darfor ar jag extra glad att solen skiner idag!

vad gor man nar man bara har en bild fran stockholm pa oss tillsammans? man lagger upp den anda och later den tala for sig sjalv. hint, stockholm var alldeles underbart. jag kunde inte haft ett battre sallskap.

konstanterande

Publicerad 2012-05-17 19:13:10 i Allmänt,

vi kan konstantera att jag inte riktigt är människa idag. kom hem fran jobb kl halv fem imorse och störtade rakt i sängen. hade satt klockan på tolv idag men det var fan omöjligt att vakna till liv. jag åt frukost, pratade med taip och somnade om kort där efter. när jag vaknade vid fyra tiden kände jag mig fan inte piggare, och gör fortfarande inte. det kanske inte är konstigt att jag är så trött. efter att ha spatserat runt i stockholm i två dagar så åkte jag i princip direkt till jobb igår när vi landat. det var bara att duscha, äta och byta om först. nej det är ju faktiskt en helgdag idag så jag tillåter mig själv att vila.

45%

Publicerad 2012-05-17 14:04:50 i Allmänt,

45% av de som soker ett B2 visum far avslag. jag var inte en av dom. YAAY! ordet approved har aldrig klingat battre i mina oron an vad det gjorde igar eftermiddags. nastan fyra timmar spenderade jag pa ambassaden i stockholm. tva timmars ko foljdes av tva timmar av intervjuer, utfragningar och nagra omgangar fingeravtryck. alla har sagt till mig att just be yourself, youll be fine, det kommer ga bra. men nar jag stod dar framfor mannen som sager till mig att han inte ser nagon anledning till att ge mig ett B2 visum, att det finns hal i min historia men undrar om det ar nagot jag vill tillagga innan han gar och overlagger med sin chef, ja da kande jag mig ganska liten pa jorden. jag hann sitta ner i nagot som kandes som de langsta 15 minuter pa jorden innan jag blev inkallad pa annu ett forhor. samma fragor igen, detaljer om relationer, pengar, resor, tiden som au pair och student, boende inklusive tidsperiod, adress och roommates. allt checkades av mot det som jag sagt i de foregenade forhoren. det kandes ganska ovantat nar vek ihop mina papper, tittade pa mig och sa I am going to approve your visa today, but I give you a strong warning. you are not allowed to work in the united states. jag kunde inte bry mig mindre om att jobba olagligt i USA. i mitten av juni aterforrenas jag med min karlek. jag far fjarilar i magen av bara tanken pa det ♥ det kommer att bli en alldeles underbar sommar!

you sweet little thing

Publicerad 2012-05-14 19:52:55 i Allmänt,

jag minns när micha brukade påminna mig innan vi gick utanför dörren. annica, glasses wallet phone! fast det lät mer acka, gjasses wajet phone. jag saknar den lille sötisen!mi

nkotbbsb

Publicerad 2012-05-13 12:52:18 i Allmänt,

jag sitter och äter en riktigt festlig lunch, knäckermackor med ägg. och ett glas oboy på det. även om jag önskat solsken och värme idag så är det nog till fördel för mitt pluggande att det just inte är det. jag har suttit och skrivit nu under förmiddagen och ska fortsätta en stund till. ikväll ska jag träffa brian. jag dör.

Go Sweden!

Publicerad 2012-05-11 20:09:29 i Allmänt,

nu blir det sverige - ryssland tillsammans med mamma och vygotskij. lite kaffe pa det och fredagen ar fullandad.

avslutningshögtid

Publicerad 2012-05-11 09:46:55 i Allmänt,

- för alla studenter som tar examen Juni 2012.

I all jäkla inre stress och fokus på mitt visum så slog det mig att jag kommer att ta examen om 3 veckor. Jag orar mig inte lika mycket över min uppsats längre. Det känns ganska bra. Mattetentan däremot känns jäkligt vanskling. Det blir till att tokplugga efter den 22e maj. Så, examen cermoni den 7e juni. Den stora frågan är hur det ska firas. Om allt går min väg de kommande veckorna så ska jag fira som jag aldrig gjort för. Jag tror att jag ska fira hela sommaren faktist.

this is crap

Publicerad 2012-05-09 14:55:44 i Allmänt,

skriv aldrig ett examensarbete samtidigt som du inväntar en visumintervju. ett nyttigt tips om man vill vara snäll mot sina nerver. ett fail på mitt examensarbete skulle betyda att jag inte får min examen, och ett fail på visumintervjun skulle betyda att jag inte åker till min kära i juni. fy fan för detta alltså. jag tror det är bäst att gråta en kvätt för att rensa systemet.

swiiish

Publicerad 2012-05-07 13:48:06 i Allmänt,

min drawing class förra våren har bidragit till att jag kan markera text med otroligt raka linjer. och snabbt går det också. ett härligt upptackande i den gråa måndagen.


wake me up before you go go

Publicerad 2012-05-07 11:16:34 i Allmänt,

idag kanner jag inte alls for att plugga. fan fan fan. tankarna bara skjuter ivag pa massa olika hall och jag kan liksom inte koncentrera mig. samtidigt som jag sitter och tänker värdegrund serial ordning värdegrund tal värdegrund siffra värdegrundmatematisk definition eller visum invitation letters amerikanska ambasaden financial support travel plan så önskar jag bara att jag kunde gå och lägga mig och vakna om en månad igen. det hade varit alldeles fantastiskt. någon måste förstår göra allt mitt arbete undertiden. okej.

12 sidor brödtext wooop wop

Publicerad 2012-05-04 22:24:26 i Allmänt,

nu slänger jag böckerna på golvet och lutar mig tillbaka i soffan. klockan är 22.20 och jag ska hålla fredag. tack för mig! imorgon ska jag på bonnamarknaden med min syster och den här snyggingen. ah jag dör!

boom!

Publicerad 2012-05-02 09:12:53 i Allmänt,

det ar onsdag idag, och inte alls markligt att det kanns som mandag. vilken fantastisk langhelg det har varit. fredag till mandag far 10 poang av 10 mojliga. nu kanns det lite som att man ar tillbaka i verkligheten. klockan ringer tidigt och min forsta tanke ar ett citat fran vardegrundsrapporten. delaktighet kraver insyn. jag vill inte riktigt inse att mitt examensarbete ska vara klart om tre veckor. jag kunde knappt skriva det nyss, jag ville skriva fyra veckor. det hade kannts battre. men tre veckor. tre tre tre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela