wanna be on top?

Publicerad 2008-11-30 06:15:16 i Allmänt,

galet var skoj det var igår. vi startade kvällen med pizza och thanksgivingrester hemma hos emma. och jag star fast vid vad jag sa igår, det kan aldrig gå fel med tequila! sen tog vi tåget in till philly. gick först till en bar på 21th, men kort därefter tog vi taxi till 2th där det fanns andra saker som lockade. när allt stängde tog vi taxi hem till emma som ordnade med en privat efterfest, haha. för 72 gången för kvällen rann tequilan ner i halsen och jag kunde inte vara lyckligare. 
t a c k !

     
     
     
   
   

jag säger inget så har jag inget sagt

Publicerad 2008-11-30 04:42:57 i Allmänt,

tårar 1; när jag kom hem från emma i eftermiddags. kände hur allt i min mage ville komma ut, på båda hållen, så jag fick ta till några löpsteg från bilen till toaletten. och då plötsligt, från ingenstans, dyker denna stolen upp. som jag självklart springer in i och känner hur min lilltå i princip faller av.  
 
tårar 2; det spelar ingen roll hur många gånger jag sett detta SATC avsnittet förr. för varje gång skär det lika mycket i mitt hjärta när carrie berättar för aidan att hon har haft en affär med big. han är så sårbar, och hon är så ångerfull. vissa dagar är det för mycket för mig. som idag!
 
tårar 3; jag hade precis vikt klar all tvätt. tre fulla maskiner med tvätt låg prydligt ihopvikt i tvättkorgen och bara väntade på att bli lagt i garderober och lådor. på vägen upp i trappan, sovandes med en ögat, snubblar jag med denna jättekorg och ser hur en timmes arbete bara fallar ut framför mig och ner för trappan. det var bara att börja om igen. och det var inte så bara.
  
jag kan inte bestämma mig för om det är en bra eller dålig egenskap att jag kan visa känslor så lätt. ibland önskar jag att jag bara kunde hålla inne det, som idag. men det gick inte. det kanske är för jag är trött. man skulle kunna tro att min powernap innan på 3 h skulle göra mig piggare, men ack nej. jag är tröttare än någonsin. 
  
   

tyst!

Publicerad 2008-11-29 23:54:37 i Allmänt,

jag ligger i min säng och lyssnar på när B skriker där nere från köket, det har han gjort den senaste kvarten. jag vet inte varför, det enda jag vet är att jag inte vill gå ner dit. men om 7 min har jag inte längre något val, börjar jobba. ska försöka lägga dom tidigt idag, jag orkar helt enkelt inte med dom ikväll. för attans så bakis jag är.
 
det kommer en uppdatering från gårdagen lite senare ikväll :)
 
   

Publicerad 2008-11-29 00:29:56 i Allmänt,

   
 
jag tillägnar detta inlägg till min kollega, till min vän.
k ä r l e k !
   

helg hela veckan

Publicerad 2008-11-28 22:36:31 i Allmänt,

det känns som att det har varit helg hela veckan. jag har jobbat märklig tider. igår jobbade jag bara tre timmar och idag skulle jag jobbat nio, dock slutade jag precis vilket gjorde att det bara blev sju timmar. jag jobbar imorgonkväll också. jag kan inte nog förklara hur illa jag tycker om det. och om man jobbar alla dagar i veckan, vill man inte vara hemma med sina barn på lördagkvällen då? nej. ingen kommentar om det. 
   
lite senare ska jag hem till emma. vi ska laga mat och förtära alkohol. jag gillar det. köpte lite tequila när jag ändå var i farten, det kan aldrig slå fel. först ska jag duscha och packa ner ner mina saker som jag ska ha med mig. en ny klänning ska bäras kvällen till ära. eller ja, ett linne. man kan se det hur man vill ; )
 
hoppas mina vänner där hemma har en trevlig fredagkväll. jag hade såå gärna velat se stanstad - södraldal på söndag. jag får följa er på nätet som vanligt. hoppas ni kickar ass ; )
 
   

thanksgiving

Publicerad 2008-11-28 03:51:59 i Allmänt,

då har jag firat min första thanksgiving. och det var precis som jag kunde föreställa mig. människor överallt, i alla dess åldrar. 40 magar mättades med turkey, mashed potatoes, sweet potatoes with marshmallos, pumpkin loaf, stuffing och såå mycket mer. efterrätterna ska vi inte ens tala om. choklad choklad choklad i alla dess former. jag är nog runt 7 kg tyngre och 9 tonårstecken rikare ikväll. ändå känner jag ett sug efter ben and jerry glassen som är nere i garaget. jag säger det, denna magen kan inte längre mättas. 
  

you can say whatever you want!

Publicerad 2008-11-27 04:40:34 i Allmänt,

ibland undrar jag om det är värt det. om det är värt att lämna allt jag har där hemma för detta. landet, kulturen och människorna. samtidigt vet jag att jag växer här. och det kan bara båda gott. men fortfarande kan jag inte undvika att undra hur det hade varit annars.
l ä g g a v a n n i c a .
     
skulle spinna 9.30 imorse. men gruppen var full så jag hoppade på treadmill passet istället. jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig mer än att jag visste att det var ett på löparbandet efter en instruktör. 1h av intervaller, uppförsbackar och nerförsbackar senare kunde jag knappt stå på benen. men hjälp så imponerad jag var över mig själv. 
  
efter passet blev det langning till E och starbucks med Y. innan jag började kl 2pm tog jag en powernap för att samla krafter. det gick sådär. när B vaknade byggde vi en koja och när D kom hem såg vi hairspray. runt 6pm badade jag barnen och en timme senare sov dom.  M och L kom hem vid 7.30 så då kunde jag sluta, hets åt lite ben and jerry och begav mig upp till min säng. här ligger jag fortfarande.  
 
vet ni, imorgon är det thanksgiving. jag ska på jättemiddag med familjen. turkey, mashed potatoes och pumpkinpie är ord som denna vecka har landat i vartannan mening här hemma. ser fram emot det. kameran får följa med och föreviga min första thanksgivingmiddag någonsin. förmodligen min sista med!
 
förr hade jag bara låtit det vara. ni tänker jag iaf på att att konfrontera. jag kommer säkerligen inte göra det men det är framsteg att jag tänker tanken. 
  
   

YMCA ambler

Publicerad 2008-11-26 04:00:19 i Allmänt,

L kom hem med en liten påse idag. han log och sa its for dessert.. jag kände mig som en av barnen när jag slängde i mig maten fortare än aldrig förr. jag blundade och när jag öppnade mina ögon låg där en gigantisk pepparkaka med i form av en snögudde med linser som knappar framför mig. den var lite mjukare än pepparkakorna där hemma med i övrigt var den perfekt. jul, jul, jul! en månad kvar.
 
efter middagen åkte jag till YMCA ambler. det var första gången jag körde dit själv så M hade skrivit ut vägbeskrivning. tänkte först gå på yogapasset men har aldrig gjort det förr och första gången jag gör det så vill jag gärna ha med mig någon rutinerad ;) istället invigde jag deras gym. det var helt ok, maskinerna var dock från 40-talet men dom fungerade. och med tanke på att jag ännu inte har betalt medelemskap utan fortfarande väntar på svar hur mycket jag ska betala så ska jag absolut inte klaga. imorgon bitti ska kvinnan som har hand om det vara där så då ska jag åka dit och prata med henne, egentligen går dom bara genom ansökningarna en gång i månaden så jag får skynda på henne lite. och när jag ändå är där så ska jag gå på spinningpasset 9.30am. det är skönt att jag har kommit igång med träningen, och att jag har någon att träna med. jag mår bättre när jag tränat, och är piggare. men vem gör inte det? samtidigt har jag nog aldrig förr brytt mig så lite om hur jag ser ut. eller ja, hur min kropp ser ut. jag äter vad jag vill och när jag vill det utan ens en uns ångest. med undantag för dom dagarna när jag varvar ben and jerry glassen med kakorna och pizzaslicen. men det är väl inte mer än mänsligt? nä vet ni, jag mår bra.
 
klockan är strax 10pm här i staterna och jag ska somna in. imorgon är en av veckans längre dagar, jag jobbar till 9pm. och förra veckan var det sista avsnittet av top model så  vad ska jag nu roa mig med? jag hoppas att lillebror kommer vara hemma så han kan spela guitar hero med mig.
 
  

grattis!

Publicerad 2008-11-25 19:23:06 i Allmänt,

imorse regnade och nu skiner solen. förra veckan var det gansk behagligt men nu är det askallt. jag blir tokig på detta vädret. helst hade jag velat vara hemma i snön och druckit varmchoklad och lagat scones i min lägenhet. och virat in mig i min prickiga fleecefilt och tittat på svt eller tv4. jag trodde aldrig att jag kunde sakna dom kanalerna, men det gör jag.

grattis till julie cooper som fyller 22 år idag. jag hade mer än gärna stirrat ner med henne och summer i turning torso till helgen. men tyvärr, du får ett grattis över bloggen istället, hihi. puss på dig!
   
  
om en liten stund har jag telefondate med jensan. jag längtar :)
 
   

breadcrumps

Publicerad 2008-11-25 06:12:12 i Allmänt,

jag har nyss googlat skorpmjöl. breadcrumps heter det här, det var det jag ville veta. för jag går i tankarna att antingen laga kötbullar eller kanske en kladdkaka imorgon. och då behöver jag skorpmjöl. jag vill också göra pannkakor till dom någon dag. på något sätt vill jag dela med mig av min kultur och sverige mer än vad jag gör nu. det enda jag just nu delar med mig av är mitt örtsalt, knäckebröd och min kalles kaviar. det känns snålt med tanke på vad dom delar med sig av till mig. fast dom ska få känna på lite julkänsla tänkte jag. jag ska ha en julgran på mitt rum, en liten en. i detta huset tänds det bara ljus på judiska högtider. det är synd, för annars hade jag köpt ett änglaspel.
  
idag spontanringde jag bruce. jag hoppades på att hon skulle vara hemma denna gången. efter 7011 signaler så svarade hon. det var underbart att höra en bakant röst, och hennes röst. glädjen var total. jag saknar henne såå. jag gjorde ett försök till att ringa mamma också, inget svar. får göra ett nytt försök imorgon.
  
missade bodypumpen idag, blev lite sena så vi gymmade istället. det är ett riktigt fint gym faktiskt. jag längtar tills jag får mitt gymkort så jag kan träna när jag vill och var jag vill utöver mina och emmas bodypump- och spinningsdater. som mitt på dagen när jag oftast är ledig 3-5 h. efter dagens date åkte vi till starbucks och träffade ylva och hennes pojkar och återhämtade oss med vivanno. m-m-mm! invigde förresten mina nya träningskläder idag. dom satt som dom skulle :)
 
jag vet inte vad jag gör vaken nu. jag borde sovit för längesen.
 
   

en fin tanke?

Publicerad 2008-11-24 15:18:10 i Allmänt,

jag somnade och vaknade i exakt samma ställning. gud så bra jag har sovit. efter gårdagens 4 h var det nog vad som behövdes. nu är jag iaf utvilad och redo för att åka och möta E och hennes lille pojke på starbucks. sen ska vi göra ännu ett försök till att hitta julklappar. wish me luck, jag tillhör inte eliten när det gäller att handla julklappar precis. fast jag försöker intala mig själv varje gång att det är tanken som räknas. och tanken kan ju vara att jag tänkar frakta dom med min syster till andra sidan atalanten. det är ju en fin tanke må jag säga :)
   
   

man får väl titta?

Publicerad 2008-11-24 04:50:13 i Allmänt,

omg vilket ögongodis jag har hittat. han jobbar på wine & spirits. helst hade jag velat gå dit varje dag och handla något litet bara för att titta på honom. men då lär han tro att jag är alkolist. M sa att jag kan skylla på henne, haha. E hittade sin framtida man på trader joes precis bredvid. tidigare ikväll skuttade vi runt bland hyllorna och tittade på yogurt och proteinpulver. det var endast ben & jerry som skulle inhandlas men E behövde lite tid att titta, haha. med tanka på dom nästan 2 senaste månadernas män-torka så är det ju inte konstigt om hormonerna sprudlar lite extra nu. jag behöver känna en mans tyngd on the top of me. eller ja, kanske inte precis så drastiskt, men jag behöver titta. det måste man väl få göra?
 
imorgon är det måndag, och vad betyder det? det betyder half day off vilket innebär sovmorgon till 1pm, bodypump och gossip girl. måndag är en märklig dag att längta till, för det är början på en lång ny vecka. men mina måndagar brukar alltid vara så bra. även denna måndagen ska bli lyckad!
 
ska gå ner och spela lite guitar hero innan jag lägger mig. L sitter där nere i sin ensamhet och inväntar micahs kommande matstund och jag är säker på att han behöver en trummis. 
  
ps. aldrig mer ska jag låta mina vänner dropptorka. toalettpapper framför allt hädanefter. för jag vill inte att jensan ska ha ett minne av mig som är att mina prahavänner tog allt papper så att alla andra fick dropptorka. nä minsann! ds.

   

fall for you

Publicerad 2008-11-23 22:05:36 i Allmänt,

jag lyckades komma iväg igår kväll. M och L kom hem i tid så jag hann med tåget halv elva in till stan. satt och drack ur en petflaska som en och en annan fjortis på vägen och sen mötte jag upp matt och hans vänner. va på en bar som hette medusa, en ganska liten sådan. men allt som allt så var det en väldigt rolig kväll som för min del slutade runt tre tiden. när vi vaknade imorse så åkte vi och åt brunch. aldrig förr har jag varit med om att man fått vänta en timme på lite frulle, men om jag tänkte efter så var det nog värt det. ni skulle sett deras french toast, m-m-mm.
 
har alltid undrat hur min rumpa skulle sett ut i sånna där slimmade träningsbyxor, men nu vet jag. för när jag var på väg hem från tåget för en stund sen så åkte jag inom affären och köpte träningskläder. ska satsa stenhårt på beach09. fast vi får se hur länge min motivation håller i sig. köpte iaf ett par byxor, en tjocketröja, en tunn tröja och en väska. jag är nöjd! 
 
   

du och jag jensan, du och jag.

Publicerad 2008-11-22 05:47:09 i Allmänt,

jag läste nyss jensans inlägg till mig och insåg att det förtjänade ett alldeles eget inlägg med lite svar, haha. jag frörstår att du saknar min linsprovning men jag ställer mig lite frågandes till det där med dropptorkning? haha, vad menar du? jag saknar att försöka fresta dig med keso, linser, bönor och krossade tomater, utan framgång. och jag saknar att spontant komma och sällskapsluncha med dig och mist sagt saknar jag att göra vardagen med dig. but ill be back, det kommer gå snabbt :) men jag längtar tills jag ska få göra NY med dig love..
  
1) ja frågan är varför jag inte är där under ditt genombrott? men nu undrar jag. vad är det för genombrott du talar om? jag vill veta. men jag förstår att du undrar, varför är jag inte där? jag borde vara där.
 
2) starbucks är som mitt EH, jag behöver det med andra ord. det är som en drog för mig ; ) det är avkopplande, gott och socialt. du om någon borde förstå mig jensan. 
 
3) och hur har jag råd? haha, det är en gåta. jag får lön varje veckan och jag betalar varken hyra, mat och telefon. och knappt bensin. mina utsväingar på hm och starbucks är det enda som jag lägger pengar på, änsålänge ^^.
  
jag hoppas att jag kunde besvara dina funderingar. gud vad avundsjuk jag är på dig som var på charles avskedsfest ikväll. jag är avundsjuk på er alla. jag hade velat vara där och sällskapsklunka och låta grytan vandra. jag kanske ska försöka indroducera grytan här? hmm.

over and out. 
 
   

fyra glas vin senare

Publicerad 2008-11-22 05:19:10 i Allmänt,

har intagit sängläge med datorn på magen. Y och E har varit här ikväll, vi åt tacos och drack lite vin. i och med att min familj håller kosher var det ett jäkla meck med att få tag på köttfärs så det fick bli kyckling istället. men det var otroligt trevligt. och gott. tack flickor!
 
micah har gått upp ett pound, men han är fortfarande liten som ett russin. igår åkte vår homenurse så nu är han i missys och mina händer. får inte vara själv med honom till han är tre månader men redan nästa vecka ska jag börja hjälpa till med matandet. det skrämmer mig, för det känns som att jag ska ta isönder honom närsom. 
 
imorgon ska jag sova ut. och när jag väl vaknar så ska jag till gymmet med E. klockan 6pm börjar jag jobba och slutar inte förän 11pm. om jag kommer från tidigare så ska jag ta tåget intill philly och träffa matt och hans vänner. dagens intag av vin kändes bara som en lite aptitretare av vad jag egentligen vill ha och behöver så en utgång imorgonkväll hade suttit perfekt. hoppas hoppas hoppas att jag kommer ifrån tidigare.
  
   

coldplay - fix you

Publicerad 2008-11-21 16:19:49 i Allmänt,

sitter i soffan på starbucks och lyssnar på coldplay - fix you. många låtar för med sig en hel del minnan, detta är en av dom. utanför är det helt vitt och närmar jag mig fönstret så känner jag kylan. det har nog snöat hela natten, det var vitt, vitt vitt när jag tittade ut genom förnstret imorse. om en stund är det säkert blask och imorgon helt borta. men det var kul sålänge det varade.
 
om en liten stund ska jag bege mig till banken för att lösa in min lön som jag får på check varje månad. sen tänkte jag åka till mallet och titta på julklappar. vid middagstid ska jag hämta B, jag har inga bra skor så jag hoppas inte att han vill leka i sön.
 
om tre veckor står jag framför min syster. ooh vad jag längtar. det är inte länge det. det är vääldigt nära :) förresten, jag nämner ofta hur mycket jag saknar min mamma, min syster och mina vänner. jag saknar min pappa med.
 
   

p o o p y h e a d

Publicerad 2008-11-21 05:23:46 i Allmänt,

morgonen började med att B kallade D för poopyhead. härligt ord sådär på morgonen. M gav honom en timeout och sen åkte och jag och B till kidsU. på vägen stannade vi till på starbucks, jag ville ha mitt kaffe och B ville ha sin chokladmjölk. jag kan inte heller motstå honom när han på vägen ut från huset säger you can have coffé annica and I can have choclatemilk, ok? väl på starbucks träffade vi ylva, B lyckades charma henne med sina titt ut och svenske hej och hejdå. men till och med jag måste få säga att han var otroligt charmig idag :)
 
efter kidsU åkte jag och Y till montCo för att slutligen signa upp oss för kurser. det blev en child psychology kurs på 3 credits för mig. den går varje tisdagkväll mellan 7pm-10pm från januari till maj. jag är nästan hundra på att jag kommer kunna tillgodoräkna den i min utbildning där hemma vilket är toppen. något annat som också är toppen är att emma ska läsa samma kurs.
 
ikväll entrade jag för första gången på flera år en spinninglokal, tsm med E. har aldrig varit ett stort fan av spinning men jag måste erkänna att dagens passa gav mig mycket motivation. det var riktigt bra och damen som höll i det var sådär lagom pushig, inte för mycket och inte för lite. kan lova att det kommer kännas i låren och gumpen imorgon. men det får det vara värt, för jag måste komma igång med träningen. min kropp mår inge bra utan träning. när vi kom ut från YMCA så var det helt vitt på gräset och träden och snön virvlade ner. åkte till starbucks, och när jag satt där inne med E i soffan och teet i handet, och tittade ut så kändes det som sverige. mysfaktorn inom mig var hög.
 
nu är jag iaf hemma och i sängläge efter en lång dag. är trött och sover med ena ögat. slutligen vill jag bara bjuda på en bild från morgonens besök på starbucks där Y lyckades knäppa en bild på mig och B.

 
  

cravings, cravings och ännu mer cravings

Publicerad 2008-11-20 04:38:47 i Allmänt,

jag har cravings, e n o r m a c r a v i n g s ! det är obehagligt. slutade med mina minipiller för en månad sen. borde jag inte ha mindre sötsug nu? för man säger väl att sötsuget ökar av priventivmedel? jag blir tokig. under dagen har jag totalt satt i mig en hel ben & jerry och hade det inte varit för att vi inte har mer här hemma så hade jag gladerligen fortsätt på ännu en halfed baked eller cookie dough. fortsätter det så här så kommer ni med all rätt kunna kalla mig biffen när jag kommer hem, men tyvärr en biff byggd av sötsaker och inte muskler. 
 
jag hatar dr phill och lövblåsare. inte varje dag, men ikväll.
 
   

hallo, dom har innebandy i philly!

Publicerad 2008-11-19 17:07:54 i Allmänt,

jag är väl medveten om att jag i varje inlägg nämnar att jag saknar något, någon eller några. men jag kan inte hjälpa det, jag måste få ut min saknad. för när man har atlanten mellan sig själv och nära och kära så är det ganska lätt att känna saknad. jag känner saknad, daligen. enooorm. för ni är en del av mig. samtidigt är jag så jäkla glad att jag gjorde detta. av alla beslut jag stod mellan i våras så var detta det rätta. det är jag säker på. och nu vet jag att det jag har där hemma är äkta. det är inget som byggts upp på ett år och heller inget som kommer rasera på ett år. det är som solsken i hjärtat.
  
hallo, dom har innebandy inne i philly! det är fantastiskt. jag trodde inte det fanns utanför europas gränser. men tydligen hade matts roommate, seth, googlat floorball efter att matt berättat att jag spelade det. han hade hittat ett lag som tränade en kväll i veckan, och skickat länken till matt. här gör dom allt för att imponera ; ) seth listade också upp några saker som han kopplade samman med sverig. the icehotell i norrland, den blonda befolkningen, robyn med do you really want me, och sist men inte minst; gunther! tydligen är gunther jättestor på deras skola och varje år till deras konsert försöker dom få dit gunther, utan framgång. haha, jag skäms över att gunther är svensk! jag försökte övertala dom om att gunther var en skam för sverige. det kunde dom absolut inte förstå. han var kung.
  
just nu sitter jag på starbucks och väntar på Y, vi ska åka till arcadia och tittar på lite kurser. måste signa upp mig för någon snart. står i valet och kvalet i att signa upp mig för en som jag kan ha nytta av senare i min utbildning där hemma eller bara någon för skojs skull. vi får se vad jag hittar för någon sen.

  


 
  

ruby the homenurse

Publicerad 2008-11-19 05:14:39 i Allmänt,

jag har en fråga. i förmiddags så jag OTH avsnittet sen i går. jag stängde av efter 20 min. var så besviken på hela den där 50-tals grejen så jag ville inte se mer. men var hela avsnittet så eller återgick det till vanligt sen?
 
jag ligger hör hur micah skriker nu. jag har aldrig hört honom skrika så förr. som om han har ont någonstans. det skär i hela kroppen. hoppas han somnar snart. stackare. och på tal om micah, så hade jag en liten lektion med ruby idag, vår homenurse. hon visade mig små tricks man kunde använda när man matade honom om han inte ville äta, rapa eller vara vaken. hihi, hon är söt. hon är som mrs doubtfire från filmen och riktigt gammelmodig. svart som natten och runt 65-70 skulle jag tro. jag gillar henne! 
      
   

vendelsfridsgatan

Publicerad 2008-11-18 19:35:25 i Allmänt,


  
jag saknar min lägenhet, jag saknar den väldigt mycket. jag saknar att bara ha fem meter till köket från min säng och inte femtio. och jag saknar att ta femman in tiil gustav och möta upp nägon som jag håller nära hjärtat. jag saknar att cykla till  JP's och möta bruce för att sedan cykla vidare ner till stan. jag saknar med andra ord malmö och allt vad det innebär.
 
samtidigt som jag saknar mitt malmö så börjar jag uppskatta allt jag har här i rydal med omnejd också. jag uppskattar det fyllda skafferiet, kylskåpet och frysen och uppskattar att äta middag med 7 andra vid matbordet varje dad. mitt rum är nästintill perfekt och mitt egna badrum ska jag inte klaga på. sen att vi har städerska  varje veckan är ren lyx. och framförallt uppskattar jag att träffa Y och E och såklart mitt starbucks med en cinnamon dolce latte och pumpkin loaf.
 
   

c r a v i n g s

Publicerad 2008-11-18 05:22:17 i Allmänt,

ikväll har jag varit och bodypumpat med emma. jag kan inte bestämma mig för om det kändes värre eller lättare än förra gången. den här gången visste jag hur det skulle vara, det var inget nytt. det var lite lättare att veta när man skulle ta i lite extra och när man skulle ta det lugnt. passet kändes kortare på något sätt. men samtidigt var det jobbigt. lämnade in min ansökan till gymmet idag och hoppas jag kan få lite reducerat pris. au pairs ska tydligen få det, men man vet aldrig.
 
tidigare idag planerade jag och mamma hennes lilla trip till mig till våren. vi planerade in i minsta detalj hur vi ska dela upp dom 10 dagarna hon ska vara här i staterna. hur många dagar vi ska vara hemma hos mig, hur många dagar vi ska vara i NY och lite vad vi ska göra. jag längtar så. nästa vecka bokar hon, då ska jag börja räkna ner dagarna.
  
jag är hungrig. min vivianno på starbucks efter träningen täckte nog inte allt det där jag behövde ha i mig för att hålla under natten. jag borde gå ner i mitt himmelrike till skafferi och se om det finns något som tilltalar mig. antageligen finns det det, annars har jag lite ben & jerry i frysen i garaget. c r a v i n g s .
   
     

måndagmorgon i rydal

Publicerad 2008-11-17 18:46:56 i Allmänt,

sara varför söker du lägenhet i helsingborg? du, jag och min pappa ska ju vara grannar när jag kommer hem. jag trodde det var bestämt. för din skulle hoppas jag att du flyttar, men för min skull hoppas jag innerligt att du stannar. så vi kan gå mysiga spontana promenader och fika dagligen.

min morgon började bra. gjorde mig ordning till hot n cold och gick ner och åt frukost med D och B. provade på ett rasberry te som var himmelskt gott. ska be missy köpa mer, det var bara provexemplar. jag och D hade en intressant diskution om vad våra barn skulle heta när vi blev gamla. hon skulle få två flickor och en pojke. dom skulle heta wilf (?!), kate och sara. wilf, för att brody heter det i andranamn. kate för hennes docka heter det och sara för att min vän från sverige heter det. när vi diskuterat namnförslag ett tag slänge D ur sig; i dont want you to go back to sweden annica, because i love you. en sekund senare säger B exakt samma sak. mina ögon vattnades, det var för tidigt på morgonen för sånna saker. det var ett riktigt moment! M stod borta i köket och log och sa att dom faktiskt tänkta åka och hälsa på mig i sverige sen. D ville träffa mina vänner och min mamma. B ville träffa the green bunny. det är lissebergskaninen, skicka en bild i min ansökan där jag och lullan står och håller om den, han har varit kär i den bilden sen dag 1.

efter min och ylvas frukost på starbucks så åkte jag, emma och hennes lille pojke till mallet för att titta på lite juklappar. måste var ute i god tid för att kunna skicka några med syrran hem till er alla. tittade runt lite men det blev inga inköp idag. hittade inget speciellt men får åka och leta mer någon annan dag.

ska tvätta lite innan jag börjar. det behövs. 
 
    

lilla olli

Publicerad 2008-11-17 04:19:14 i Allmänt,

först ville jag bara ge er något att le åt, hihi.
olli är världens sötaste, hon brås på sin kära mamma. 
  

söndags-sammanfattning

Publicerad 2008-11-17 04:07:12 i Allmänt,

micah's bris idag var.. jaa.. den var speciell. trodde aldrig att jag sklle få vara med om något sånt. tog B och D till ett annat rum under klippet men alla människorna, miljön och maten talade för sig själv. och rabbins sånger och dom små mössorna på huvudet som alla pojkar och män bar. det var faktiskt riktigt trevligt. känns märkligt men samtidigt dö intressant att vara en del av denna kulturen. det ger mer förståelse än att läsa i religionsboken. ikväll var vi på hibachi middag med alla au pairs i området. middag som jag berättade om när kocken lagar maten vid bordet och slänger den upp luften. en del fick till och maten slängd i munnen men jag avstod, haha. trevligt var det iaf. och gott. mycket mycket gott. en fondue-känsla över det hela.
 
hade skypedate med bira innan idag. hörde knappt henne, alla andra 14 miljoner som var online försämrade nog skypes kvalitéer, men det jag hörde var ren glädje! :)
 
fick pratat med summer också. mina ögon vattnades i börjar på vårt samtal och jag hörde på min egen röst hur den förändrades. den gör det när jag pratar med summer och jag blir sådär riktigt glad över att höra henne. och när vi pratar om tiden som alles syrra och hennes blonda vapendragare. när vi lagt på var jag tvungen att lyssna lite på sad eyes med enrique iglesias.det är märkligt hur mycket man kan saknar någon. jag saknar sofia varje dag, varje sekund.
 
jag har kännt mig konstigt svag de senaste dagarna. men ikväll känner jag mig starkare. har fattat beslut som kommer påverka mig framöver, men som jag faktiskt kan säga redan nu att jag är stolt över. vad som än händer, så känner jag att jag gjorde rätt.
 
jag ska försöka somna nu så jag kan vara någorlunda pigg under morgondagen. jobbar hela dagen och på kvällen ska jag och emma ge oss på bodypump igen. det gav en härlig träningsvärk sist.
 
godnatt!
 
D E S P E R A T H O U S W I F E S V A R G A L E T B R A I D A G!
   
   

the bris

Publicerad 2008-11-16 14:25:39 i Allmänt,

idag är det den stora dagen; the bris! micah den lilla sötnöten ska omskäras. han ska inte längre vara en sharpiehund ; ) jag kommer inte kunna titta. men om inget annat så är det ju alltid hygieniskt. 70 vuxna + 15 barn kommer, så det är fullt hus!
  
i eftermiddag har jag två telefondater och efter det ska jag på AP möte. jag gillar mina telefondater aloooot mer men AP mötet kommer nog bli trevligt det med. vi ska till en japansk restaurang, där dom lagar maten vid bordet. min kamera får följa med och bevittna detta. åt inte carrie hibatchi i ett avsnitt eller har jag fel?
  
   

lördag och solen skiner

Publicerad 2008-11-15 20:32:29 i Allmänt,

jag åkte till mallet och gottade mig. en riktig utsvävning på två tröjor, frulle och en skiva. totalt onödigt om man frågar någon annan men livsviktigt om ni frågar mig. det fick iaf mig som väntat att må bättre. men det uppstod ett problem. imorgon är det the bris, micah ska omskäras, och jag insåg att jag kanske borde köpa en present? jag hade ingen aning. köper man present när någon ska omskäras? är det detsamma som dop eller har man dop också? jag kände mig urusel som inte visste så det slutade med att jag gick in på baby gap och handlade en fin spargris. det får duga.
  
om en stund ska vi åka iväg till jennas b-party, hade inga planer för kvällen så bestämde mig för att följa med. vi ska ju som sagt se high school musical 3 så det kan ju inte skada att följa med. plus att alla där är så trevliga. pizza, popcorn och brownies ska intas, m-m-mm! ( helst hade jag velat skriva chibba och dibba, öl och snacks men så är tyvärr inte fallet ). 
 
solen börjar titta fram och jag ska gå ner och äta lite fattiga riddare innan vi ska åka. när vi kommer hem ska jag göra lite på min scarpbook. köpte lite mer dekoration och papper igår. det kommer bli så fiint!
  
   

bitterfitta !

Publicerad 2008-11-15 04:58:32 i Allmänt,

jag gillar när jensan hade sin period och sällskapade mig om nätterna här när det kändes tomt och ensamt. det var visserligen en kort period, men en bra sådan.
 
fredagen den 14 november kunder för mig lika gärna varit fredagen den 13 november, för den har varken fört tur eller kul med sig. tvärt om, det har varit en grå och tråkig fredag. jag har inte varit på humör. min fredagkväll gick åt en kort fika och ett långt mejl. den kunde ha inneburit roligheter inne i philly, men jag avstod så jag får skylla mig själv.
 
nu ska jag somna in och hoppas på att morgondagen blir ljusare. utsväninar gör mig glad, så jag kanske ska åka till mallet och spendera min lön på något onödigt? om inga planer dyker upp imorgon så följer jag med familjen på kalas på eftermiddagen. kalaset är på en biograf och vi ska såklar se high school musical 3. hade det inte varit för att jag jobbar söndagmorgon ( the bris ) så hade jag roat mig lördagkväll, men som sagt, jag jobbar.
  
ps. varför skulle sandra hamna så attans långt från mig?
  
   

en tveksam fredag

Publicerad 2008-11-14 22:48:31 i Allmänt,

min eftermiddag har bestått av starbucks med Y, michels art crafts för lite mer till min scrapbook och en lååång powernap på två timmar. hade planerat hela veckan att åka in till philly idag och gå ut med matt och hans vänner men i denna stund kändes det inte riktigt lockande längre. så jag ringde malin, en ny au pair i området. ska träffa hennes ikväll. men först nu ska jag gå ner och ta något att äta, ge mig energi!
 
ikväll hade jag velat vara hemma í sverige och gått ut med mina vänner. just i denna stund hade jag velat entra dimman med er. och om någon timme ringa en taxi och sluta upp på slagt även om det inte var vi planerade under kvällen. ååh! jag saknar er. 
   
   

god morgon

Publicerad 2008-11-14 15:04:57 i Allmänt,

tyvärr känner jag mig fortfarande inte utvilad. jag känner mig nästan tröttare. har jobbat sen 7.30 och om en liten stund ska jag och missy ge oss på lekrummet + garderoben med leksakerna. det kommer nog ta hela förmiddagen. slutar 11.30. kvällen bjuder förmodligen på festligeheter inne i philly, men jag har fortfarande inte bestämt mig om jag har är speciellt sugen. en del av mig vill bara kypa under täcket. vi får se lite senare idag. 
  
   

är det så?

Publicerad 2008-11-14 04:46:45 i Allmänt,

jag ligger i min säng. datorn på magen. allt är som det ska. inatt tänkte jag drömma några fina drömmar och imorgon tänkte jag vakna upp som en helt ny människa. en fin person brukade alltid säga till mig att det är en ny dag med nya möjligheter. är det så? vissa dagar känns det som att man tar steg tillbaka. är det för att man inte tar tillvara på möjligheterna? eller helt enkelt inte ser dom? jag får huvudvärk av att bara tänka. jag är så trött, har varit hela dagen. somnade en halvtimme nära jag napade B. han var fortfarande vaken när jag började höra hans lullande längre och längre bort, och plötslig sov jag. nu sover jag snart igen.
 
   

annas pepparkakor och scrapbooking

Publicerad 2008-11-13 04:35:52 i Allmänt,

 
jag ska fatta mig kort, min dag har bestått av starbucks, kräk, självömkan och scrapbooking. jag föredrar det först- och sistnämnda. tyvärr bestämmer man dock inte alltid själv. morgondagen ska bli bättre, hoppas jag!
    

 
  
   

finbesök i december

Publicerad 2008-11-12 16:38:15 i Allmänt,

jag pratade med  systeryster på msn innan, hon och christian har bokat resa till NY nu. oooh jag längtar så tills jag får ge henne en bamsekram, det är helt fantastiskt nära. om en månad exakt får jag träffa henne. 10-17 december är dom här, åker in och träffar dom den 12-14 över helgen. vi ska titta på julskyltningen och stå framför julgranen på rockefeller center och äta brända mandlar och dricka glögg.

    
   

en familj ( ? )

Publicerad 2008-11-12 05:18:33 i Allmänt,

jag trivs fruktansvärt bra i min värdfamilj, jag kunde inte fått någon bätte. men samtdigt tänker jag ständigt på hur mycket jag saknar min familj där hemma. och då tänker jag inte på att jag är här och dom är där. jag saknar när vi var en familj. att sitta ner alla fyra runt middagsborder 17.00 varje dag, och berätta om hur dagen har vairt. att fika med ballerina och mazariner varje kväll till jepordy och att ligga på golvet framför brasan hemma på vete vägen. jag saknar att åka två veckor till blekinge/småland varje sommar tillsammans med familjen gillfors och att smörja in sig i myggolja på kvällarna. jag saknar när hela släkten, alla samtidigt, satt och fikade på farmors baksida. jag saknar det för att jag vet att det är något som jag aldrig kommer att få uppleva igen. det är sorgligt som allt kan förändras. jag köper mina föräldrars skiljsmässa, det var nog det bästa. ändå, det är sorgligt.


 
 

      
     

tiiingeling.blogg.se

Publicerad 2008-11-12 00:54:08 i Allmänt,

jag skulle vilja tipsa om en jättebra blogg som jag läser dagligen. tiiingeling.blogg.se, det är en superblogg. otroligt intressant och roande och ger ett leende som vara i timmar. den tillhör min bästa vän, enjoy!
 
( shishishi )
 
i love you annica #2 har kommit idag. B kom utspringade från rummet där matt tränade och gav mig en jättekram samtidigt som han sa dom tre gyllene orden. ännu en gång, är det inte så att man blir rörd? det är en mysig atmosfär här på winter rd nu. lugnet efter den långa graviditeten har lagt sig och allt känns inte lika stressat längre. jag gillar det.
 
saralove, det borde trilla ner ett brev i din brevlåda vilken dag som helst. skickade det i slutet av förra veckan. hoppas det kan roa dig lite i dina mörka dagar ♥
     
   

see the pictures in my scrapbook..

Publicerad 2008-11-11 20:48:54 i Allmänt,

nu har B sin nap, tänkte först napa med honom men jag ångrade mig när jag insåg hur stökigt mitt rum var. packningen från helgen låg slängd överallt och inget låg där det skulle. så nu är här iaf fint igen och jag kan få lite för mig själv innan han vaknar. hade planer att se gossip girl nu men dom jävla lövblåsarna håller på runt huset och på gatan så jag hör inte ens mig själv tänka. det kanske får bli ett projekt imorgon när jag jobbar kväll?

i dag var jag och ylva på michaels art crafts. ylva skulle ha ett par vingar till hennes kurs. egentligen skulle jag inte ha något speciellt, var med med för sällskapets skull. dock köpte jag massa material till något som jag länge velat göra; en scrapbook. blev så insprirerad när jag såg martinas från hennes tid här i staterna. dock kommer denna innehålla allt som ja håller kärt där hemma i sverige, skickade ju efter massa fina bilder från clarkcolor.com. tänkte göra fler under året som minne framöver, jag älskar att pyssla! : ) 
 
korten som blir över från min scrapbook ska jag sätta upp på något fint sätt på väggen. mitt rum kommer bli såå fint, det kommer skrika annica och hennes vänner. me like! dessa två korten under pryder min byrå i vars en liten söt ljusguldig ram. bakom dom står två stora kuvert, ett guldigt från summer och ett silvrigt från jensan, kollega, bruce, sara och joe. me love!
   
 
 
      

NYC, bodypump & family of 8

Publicerad 2008-11-11 05:26:46 i Allmänt,

NYC var helt fantastiskt. jag behövde komma bort en helg och då fanns det ingen bättre plats att åka till. shopping på forever21, utgång på gayclub och webster hall och frukost i central park. det var saker som jag kunde drömma om för ett år sen. jag lever min dröm nu. bilder finns på facebook.
 
jag känner inte min kropp. den är avdomnad. har tränat idag för första gången sen jag kom. emma övertalade mig till bodypump på YMCA. det var riktigt bra. fick känna vartenda muskel jag har i min kropp. vill inte ens tänka på vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. men för att vara ärlig, jag har saknat den känslan lite :)
  
gud, det är fullt hus här. folk överallt, som kommer och går. inte nog med att alla vill träffa micha, utan idag kom också ruby och matt. ruby är en homenurse som ska bo här i två veckor och ta hand om micha så att missy kan återhämta sig ( ingen kommentar ) och matt är larrys lille-lille-lillebror som ska bo här i sex veckor när han har sin praktik på sjukhuset här i stan. family of 8 med andra ord, men det är ganska mysigt. 
 
jag sover redan med ena ögat. är trött men känner att jag har massa att göra, men det får bli morgondagens projekt. just nu är det sömn som gäller. för ska jag kolla igenom mina NY bilder en gång till och skratta lite åt när sandra somnar på den största svarta kvinnan i hela brookyln. 
  
   

i came for you, såå mycket!

Publicerad 2008-11-08 06:15:47 i Allmänt,

när jag gick ner för att äta lite för en stund sen så såg jag att karen hade tagit in posten. bland alla räknaningar och reklamer så var det något som glänste. ett stoort guldigt kuvert men hjärtan och text på. gissa vem? summer! det kunde inte komma lägligare. jag fällde en tår. i came for you.
  
   
  

family of 5 + 1

Publicerad 2008-11-08 04:29:45 i Allmänt,

TIIIITTUT! äntligen, äntligen, äntligen. runt 7pm tittade han ut. micha blev namnet, jag gillar det redan. 1,8 kg lätt, ingen tungviktare direkt. men han är ju lite mer än 3 veckor tidig. hade barnen fram till elva ikväll så att karen, barnens mormor som egentligen passade barnen, kunde åka till sjukhuset. skickade med min kamera med henne. söt som socker är han!
     

meravigliosa creatura

Publicerad 2008-11-08 04:13:16 i Allmänt,

    
det var bra. det var bäst. det var
   
vissa saker önskar man att man aldrig gjorde. vissa saker önskar man att man borde ha gjort. en del saker önskar jag ofta att jag gjort på ett annat sätt. mer eller mindre, tidigare eller senare. men i slutändan spelar det absolut ingen roll hur mycket jag vänder och vrider på det, för gjort är gjort. men jag klarar mig. 
  
   

luuurad!

Publicerad 2008-11-07 13:22:58 i Allmänt,

inatt vaknade jag av att missy viskade mitt namn. jag trodde jag hade försovit mig, men när jag tittade på klockan och såg att den var 2.49am så förstod jag. det var dags!  hennes sammandragningar var räligt regelbundna. 10 min senare var hon inbultad i bilen och på väg till sjukhuset och 20 min därefter kom barnenes mormor. jag somnade runt 3.45am igen. när jag vaknade igen var jag så spänd, hade han kommit? men på vägen till toaletten mötte jag henne, så besviken jag blev. sammandragningarna hade slutat runt 5am så då var det bara att åka hem , med den lille envise fortfarande i magen. 
   
   

hallo hallo år 2009?

Publicerad 2008-11-07 04:36:42 i Allmänt,

det känns som det börjar hända lite saker nu. de första veckorna hade man inget alls planerat. jag visste inte ens vad jag skulle göra dagen därpå, förutom att jobba såklart. men till helgen är det NY. sen kommer matt, lL's lillebror, och bor här i  6 veckor. strax där efter bör den lilla bebisen komma. sen är det thanksgiving. helgen efter eller innan så är det min weekend of ( jag ser det som en höjdpunkt, jag vet ). sen kommer förmodligen syster och cristian till NY i mitten av december så då ska jag umgås med dom över helgen. sen är det hannukka. och strax där efter jul och nyår. allt känns lättare när man har saker att se fram emot. och jag känner en viss spänning i kroppen när jag tänker på vad år 2009 har att erbjuda mig!

   

needs

Publicerad 2008-11-07 03:28:34 i Allmänt,

jag fick inte mitt behov stillat. karen, barnens mormor, hade parkerat sin bil framför min. det var inte värt att be henne att gå ut i regner och flytta på den. inte för lite glass. det hade gjort mig till en ond människa. 

jag ser fram emot helgen. jag behöver ha kul. jag behöver roa mig, med och utan alkohol. jag behöver röra på mig. så att inte ge sig iväg någonstans på min plötsliga weekend-of var inte ett alternativ. och var kan jag få alla mina behov stillade om inte new york. yeah :) 

   

i brist på annat

Publicerad 2008-11-07 02:04:20 i Allmänt,

i brist på annat har jag pillat med min bloggdesign ikväll. den är långt från färdig men jag fick ett kraving efter ben & jerry's halfed baked.

 

1 månad

Publicerad 2008-11-06 20:26:52 i Allmänt,

för en månad sen satt jag på flygplanet. jag var dö nervös. hur skulle resa gå? au pair skolan i NY, hemlängtan? skulle famlijen vara bra? skulle jag få några vänner och framförallt, skulle jag trivas? och skulle jag klara av att vara så långt hemmifrån? just nu sitter jag med dom flesta av svaren i min hand.
 

kollega, jag ler också!

Publicerad 2008-11-06 04:19:30 i Allmänt,

tidigare ikväll hade jag ett moment. satt och läste godnattsaga för B och D i min säng, B låg med huvudet i mitt knä och D precis bredvid mig. mitt i sagan tittar B upp och viskar i love you annica. what? i love you annica. min dag med barnen kunde inte slutat bättre.
 
när M och L kom hem från deras mum-dad-night ikväll satt jag i vardagsrummet och tittade på top model. då hände det, jag är ledig på lördag! visserligen inte på grund av den kommande bebisen men ändå, vilken glädje! M frågade om jag skulle kunna tänka mig att jobba måndag förmiddag istället, då jag vanligtvis är ledig, för jag behövdes inte till helgen. så jag har bytat min lördag 6pm-11pm till måndag 7.30am-9am. glädjen är total!
  
jag ler. jag vet inte varför, men jag ler. det kan var för mitt moment innan, för min barnfria helg eller för att jag är ledig 5 h imorgon mitt på dagen. det kan också var för att jag alldeles nyss, mitt i min hunger, kom på att det låg en banan i min väska som inte åts under morgonens äventyr på montCo.
 

the wiggles

Publicerad 2008-11-05 21:19:52 i Allmänt,

var på montCo. jag gillar som sagt studentlivet så jag tror det kan bli ganska bra. om det blir montCo är jag dock inte säker på, ska titta runt lite mer innan jag bestämmer mig. hittade en children's book illustrationarcadia univeristy och några andra intresannta på penn state. tänkte bestämma mig i dagarna. 
 
nu ska jag återgå till B, mina bananchips och the wiggles!
 

electionday

Publicerad 2008-11-05 05:32:54 i Allmänt,

idag är det electionday och jag befinner mig i staterna. skolorna är stängda och vartenda kanal visar electionnews. det känns allt lite spännande. mina värdföräldrar följer dock inte valet nu, dom sitter nere i vardsagsrummet och spelar guitarhero. missy på trummot och larry på gitarr. lite märkligt med tanke på hystierin här, men ohwell. dom läser väl i tidningen imorgon. just nu leder iaf obama i PA, men bara 40% av rösterna är räknade här. han leder i det stora hela också. undra när allt är färdigräknat? inatt någon gång skulle jag ana. jag önskar att jag vore mer insatt, det hade varit spännande då. dock fick jag en gratis kaffe på starbucks för att jag hade röstat, vote and get a free coffe, även om jag inte ens är amerikans medborgare. tydligen räknades min röst på facebook, men bara om den var på obama. haha, tur att den var det då!
 
imorgon ska jag till montgomery county community college. enligt mitt visum måste jag ta 6 credits här så jag tänkte se om jag kanske kunde signa in mig på någon kurs imorgon. kursena är mellan 2-3 credits var så jag måste minst läsa två. jag funderar på en intensivkurs och en vanlig kurs. i vilket fall som helst så är det iaf dags att ta tag i det nu eftersom jag vill börja läsa till våren. funderar på att ta något kurs som jag kan tillgodoräkna i min utbildning där hemma. 6 credits är 10 högskolepoäng, jag har 60 kvar i sidoämnen att läsa när jag kommer hem. men samtidigt är jag lite inne på att läsa något fysiskt, typ som tennis. ohwell, vi får se :) i vilket fall som helst så ska det bli väldigt väldigt roligt.
   
årets första playdate, anordnad av mig, har ägt rum. jag och lille B mötte upp emma och hennes G på en lekplats i jenkintown imorse. G är lite mer än ett halvår ungre än B men vi hade roligt ändå. skönt att ha lite q-time med B, allt kändes som vanligt igen. det får mig nästan att glömma förra veckan.
 
ikväll bad missy mig ta med min mobiltelefon till starbucks om hon skulle behöva nå mig. hennes sammandragningar börjar bli tätare och tätare och hon känner att det börjar bli dags för den lilla pojken att titta ut. jag lääängtar, jag lääängtar så mycket. inte bara för att jag förmodligen inte kommer behöva jobba lördagkvällar man också för att jag vill se den lilla sötsaken. en liten mika ska det blir förresten, det är hebreiskt. mika, mika, mika, så fint det låter :)
 
sov gott, puss!
 
ps. nu talar mccain om sin förlust och snart är det dags för president obama att gratulera sig själv. för ja, det är klart nu. jag undrar fortfarande hur mina värdföräldrar röstade. det lär jag märka imorgon i deras humör.
  

foto, foto, foto!

Publicerad 2008-11-04 05:21:40 i Allmänt,

nu sitter jag här med massa känslor, tankar och åsikter inom mig. som rör många olika saker. men jag kan inte sätta ord på det. om jag skulle försöka så hade det ändå bara blivit fel. så jag låter bli, och skjuter upp det till någon annan gång när orden vill komma fram av sig själv.
 
gossip girl och one tree hill är något mer lättsammare. ylva och emma var här ikväll och åt hemmakväll godis med mig. måndagkvällar 20 - 22 är två heliga timmar. det är nästan så att jag på lördagen längtar efter att det ska bli måndag så att jag äntligen kan få min veckodos av dessa två härligheter. visserligen är jag mycket mer road av gossip girl men efter dagens avsnitt av OTH så kunde jag inte bli annat än fast i det träsket också. 
 
idag kom mina foto från clarkcolor.com som jag beställt. det var en timmes njutning att gå igenom dom. jag har bestämt mig för att göra en fotovägg. ännu vet jag inte vilken vägg jag ska välja eller hur jag ska sätta upp dom men jag är helt säker på att det kommer bli bra. det kommer bli ren glädje att vakna upp till saras och lindas splitthopp på studsmattan i torekov, saras luftgitarr spelande på göterborgs gator och när jag och jensan surfade på hjärups gångstigar till tempo. det kommer vara glädje :)
 
igår var en bra dag. var med emma på king och prussia. det var galet stort. och jag då menar jag galet stort. vi var nog inte inne i mer än en tiondel av alla affärer och då spenderade vi ändå över 4 h där. på vägen hem mötte vi upp ylva och och gick och tittade på high school musical 3. tårarna kom i slutet. när jag kom hem var jag helt slut i ben och huvud.
 satte mig och läste jensans mejl, grät massa, och somnade in.
 
och somna in är precis vad jag ska gör nu också.
godnatt!
 

annicas halloween helg

Publicerad 2008-11-02 04:38:03 i Allmänt,

där hemma är klockan snart halv fem. har mina aningar om att mina vänner är inne i dimman just nu. kanske kvar på festen eller på slakts dansgolv och stirrar ner som aldrig förr. några av er sover säkert och någon enstaka har väl däckat. det kommer kännas konstigt att se bilderna imorgon, för var är jag? men det är bara att försöka vänja sig. men hoppas att ni hade det riktigt roligt :)
 
har jobbat ikväll. missy, larry, missys mamma och lillasyster begav sig ut för att äta vid halv åtta efter att dom lagt barnen. B är återigen en liten djävul så missy ville inte lämna honom ensam i mina händer. D kunde inte somna, har sprungit upp och ner för trappa hela kvällen när hon skrikit efter mig. halv tio fick jag lägga mig i hennes säng tills hon somnade. men det gör inget, för hon är en liten ängel. lite i tio kunde jag smyga upp går ner där nera och frossa i ben & jerry. det var inte såhär jag hade tänkt fira min första halloween helg i USA. men så blev det. ylva och emma är ute och kalasar, skulle kört emma hem om jag haft min bil inatt men den är just i denna stunden på in till stan med missys lillasyster och mamma i. hoppas hon klarar sig.
 
kameran har fått följa med hela dagen så här kommer lite bilder.  
 
      
   
   
imorgon förmiddag ska jag se D's soccergame. sen ska vi till king of prussia, det är den 2:a största mallet i hela USA. över 300 affärer. alla man kan önska sig säger missy. ska försöka inhandla lite julklappar, får vara ute i god tid om dom ska vara i sverige innan julafton. avslutar kvällen med high school musical 3, ooh jag längtar :)
   
nu somnar jag in. fortfarande jäkligt irriterad över B's beteende, förkylningen och min halloween helg. däremot känner jag glädje över min nya klänning och väska och att jag har träffat ylva och emma här. 
 
sov gott ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela