aniiiii - caa!

Publicerad 2009-12-29 19:50:41 i Allmänt,

det är en dag i lyckans tecken, jag känner det på mig. inte nog med att mina barn har varit små änglar hela dagen, micah sa mitt namn för första gången. rätt namn också. jag hade precis lagt ner honom för nap och gick in på mitt rum och satte på monitorn. då hör jag - aniiii (och ett litet mellanrum) caa! det mina vänner, det är lycka.

jag orkar inte springa mer..

Publicerad 2009-12-29 18:28:13 i Allmänt,

jag kan lyssna på lät du henne komma närmre om och om igen. melissa horn hysterin som råder där hemma har precis nått mig så det var inte föräns nu i veckan jag hörde den. och som jag hade dig förut är inte sämre den. ååh vilket öron godis!

jag åt precis en hysteriskt god lunch. den kan nog hjälpa mig att ta mig igenom resten av dagen. fyra timmar avklarade, sex timmar återstår. come on!

inte många ord idag

Publicerad 2009-12-29 04:55:10 i Allmänt,

så fåordig jag varit på bloggen idag. jag har nog inte haft så mycket att säga. och inte heller nu faktist. mer än att jag nyss har städa upp oredan efter att micah "städat" mitt rum. 

plus att nyår närmar sig med stormsteg och jag ser fram emot det himlans mycket. dock måste jag nog tänka på vartenda kalori jag stoppar i mig nu dagarna innan om jag vill kunna andas kvällen ut i min klänning. undantag gjordes när jag åt upp hela pepparkaks huset tidigare idag, minus skorstenen som brody bestämde sig för att spotta i. brat!

det blev visst några fler ord än tänkt..
godnatt för ikväll!

höjden av söthet

Publicerad 2009-12-28 18:47:42 i Allmänt,

i 45 minuter har micah lekt runt på mitt golv. flyttat saker hit och dit och gjort en jäkla röra. men det gör inget, det är så fruktansvärt skönt när han kan roa sig själv. då och då kommer han fram till mig, tittar vad jag göra, ler lite, och vänder om och fortsätter med vad det var han gjorde. just nu plockar han ner polkagrisarna från julgranen och lägger dom i fönsterkarmen. för en stund sen packade han upp min väska efter helgen. nä, han är helt enkelt himlans söt idag!

09 - 12 - 27

Publicerad 2009-12-28 05:21:07 i Allmänt,

det känns deprimerande att gå tillbaka till vardagen igen. jag har haft en alldeles underbar julhelg. i torsdags firades det som sagt med jensan och taip. pulkaåkning, julmat och julklapps utdelnig. mys på hög nivå om jag själv får säga. det forsatte på fredagen med en julfrukost och därefter begav jag mig till mike för ännu en julafton. också den var hemskt mysig. some health, julmiddag och sällskapspel följdes av hemmavideos, och därefter avslutade vi med en utgång. lördagen spenderades i sängen, men fram emot kvällen fanns det ork och energi till lite sushi. mmm! också denna dag har varit ganska slö, med undantag då vi tog oss ut för en trevlig lunch. jag kom hem för någon timme sen och i skrivande stund ligger jag i sängen, redo för att somna in. som sagt, underbar helg.

sov gott, puss!

strålande juuul

Publicerad 2009-12-25 07:35:28 i Allmänt,

det har varit en helt galet bra julafton är borta i abbington tillsammans med jensan och taip. den kunde inte varit bättre faktiskt. tyvärr strejkar fortfarande min kamerasladd, så bilder kommer om ett tag.

nu ska jag somna in gott, alldeles varm om kinderna efter kvällens pulkaåkande. imorgon börjar jag dagen med en frukost hos jensan, och därefter beger jag mig till min kära för ännu mer jul. jag längtar!

<3

ett förtydligande

Publicerad 2009-12-24 02:53:56 i Allmänt,

jag kände inte att jag var riktigt tydlig i mitt förra inlägg över hur glad jag är att jag har mike. jag är väldigt glad. han är som solsken rakt i hjärtat. på fredag firas det jul med honom och hans familj, jag längtar. förra året vid samma tid satt jag ensam i mitt rum framför min plastgran, och öppnade julklappar och stortjöt. lol på det!

klockan är inte ens nio men jag tänker göra mig redo för sängen. är så jäkla trött och mitt huvud dunkar som aldrig förr. klockan har passerat midnatt i sverige så god jul alla där hemma!

ho ho ho

Publicerad 2009-12-24 02:12:34 i Allmänt,

ikväll nattade jag barnen, det är ju datenight. när jag låg i brody säng viskar han I love you my special girl. jag smälte. plus att jag hittade en bild i hans ryggsäck som han tagit med hem från skolan. det var på alla i familjen, och jag var med. visserligen var jag i samma storlek som micah, och vi hade varken ben och armar. but still, jag var iaf med på bilden. allt ont han gjort den senaste tiden bara sveptes bort.

imorgon är det julafton, vilket betyder min andra jul hemifrån. det känns inte lika farligt detta året. nu har jag ju jensan och taip. och mike. men visst saknar jag min familj och alla andra vänner hemskt mycket. jag och jensan tänkte fira lite med våra barn imorgon på dagen. baka lussebullar och julgodis. det ska bli mys! sen kommer taipan och joinar och på kvällen är det julmiddag, julklappar och julmusik som står på schemat.

dunk dunk, huvudvärk!

godnatt, #2

Publicerad 2009-12-23 06:02:01 i Allmänt,

jag tittade igenom mina bilder och hittade denna. taipan har jag ju här, men som jag saknar er linda och sara! vill ni komma hit på julfrukost? jag bjuder.

nä nu ska jag göra ett andra försök till att sova. imorgon bitti när barnen farit iväg till skolan kommer jensan och taipan på frulle. äggmackor med kaviar, och lite zoegas kaffe, ska intas. sen väntar ett besök på mallet. i cant wait!

kamerajävel

Publicerad 2009-12-23 04:41:43 i Allmänt,

jag blir tokig! min kamerasladd fungerar inte, eller så är det USB porten. i vilket fall som helst ser det fortfarande mörkt ut efter timmars klydd med det och just nu känner jag arg arg arg.

igår natt vaknade jag av att jag inte kunde andas. mina näsborrar var fyllda med en liter snor vardera och jag simmade runt i min egen svett. nu, efter en mysigt middag på cheesecake factory tsm med jensan och taip, så tänkte jag somna in med hopp om att denna natt blir lite bättre. näsdropparna står bredvid sängen redo att anvädas vid  behov! 

sov gott!

ps. imorgon är det bara en dag kvar till julafton..

lycka!

Publicerad 2009-12-21 20:18:56 i Allmänt,

idag var jag på posten och hämtade ut paketet med julklappar från mamma. det är lycka att det hann komma innan jul. se så fint det är under min gran nu, där det innan har varit kalt och tomt.

my very own daiper bag

Publicerad 2009-12-21 18:02:35 i Allmänt,

missy frågade mig idag om jag ville ha dahlias gamla daiper bag och använda till micah så att vi slapp dela på den han har nu. jag var inte svår - den är ljusrosa! undra hur många som kommer missta micah för en flicka? haha.

snow delay

Publicerad 2009-12-21 15:24:12 i Allmänt,

jag hade väntat mig snow delay idag i skolorna, och mycket väl så hade jag rätt. dock bara en halv timme för brody, och två timmar för dahlia. men nu har dom båda åkt iväg och micah sover. lite senare ska jag ut och leka i snön tsm med jensan och våra minstingar. frågan är hur väl micah kommer klara sig? med tanke på mängden så kommer han försvinna helt. men först ska jag koka mig en stoor kopp kaffe och göra lite frulle.

fjärde advent?

Publicerad 2009-12-21 04:42:08 i Allmänt,

idag är det tydligen fjärde advent. lite komiskt med tanke på att jag helt har missat att både första, andra och tredje redan har passerat. det blir lätt så när man är i ett hem där hanukkah nämns i vartannan mening.

nu är det jag som somnar in gott kan jag berätta för er!
godnatt!

it's coming out from my ears!!!

Publicerad 2009-12-20 21:21:13 i Allmänt,

jag är glad att jag inte grävde ner mig i fredags, för så fort jag satt mig i pluttens bil mot IKEA så vände humöret och jag insåg att det skulle bli en bra kväll. och det blev det också! det startade som sagt med julbord, lucia och julklapps leken på IKEA. detta följdes av en kulig förfest och därefter avslutade vi i en tjock dimma på plough and the stars. när vi letade taxi runt 2am så började snön falla så smått, och det fortsatte den göra. hela natten, hela lördagen, och tidigt imorse slutade det. igår efter middasg trotsade jag och mike ovädret och grävde ur bilen och tog oss till hans syster där vi spenderade kvällen och natten. aldrig förr har jag nog varit så insnöad, men i bra sällskap är det inget att vara bitter för. för det var en hemskt trevlig kväll! för en liten stund sen steg jag innanför dörren och nu väntar jobb i sex timmar. det är jag lite bitter för..

uppdatering

Publicerad 2009-12-18 20:26:43 i Allmänt,

har något en spade?

nä så illa är det inte. men jag önskar att jag vore lite gladare, och lite piggare. men det är ju fyra timmar kvar tills IKEA christmas julbord tillsammans med  the swedes och mike och adam, så förutom mitt humör så har ju denna kväll alla odds för att bli en bra kväll.

god fucking jävla jul

Publicerad 2009-12-18 16:38:52 i Allmänt,

en del av mig vill bara gräva ner mig, men samtidigt kan inte ens sitta still och koppla av utan att ha i bakhuvudet vad jag borde göra, vad jag borde gjort och vad jag vill göra.

dagens ros går till plutten som satt i min bil med micah i en halvtimme när jag var inne på banken. det är vänskap.

09 - 12 - 17

Publicerad 2009-12-17 16:21:12 i Allmänt,

idag jobbar jag 11,5 h i sträck. sådär ball. men vad gör man inte för lite extra julpengar? micah sover, och jag har nyss klätt mig och plockat undan lite. om en stund är det dags att väcka och ta honom till class.

jag somnade alldeles för sent igår för mitt eget bästa.

life is hard

Publicerad 2009-12-17 05:46:29 i Allmänt,

 

för en kort stund brast jag ut i tårer. jag har väntat på att johan mayer's USA turné ska dra igång. det finns ingen artist som jag hellre skulle vilja se, om jag så skulle gå ensam. så jag gick in och tittade på ticketmaster. det fanns 5 konserter som låg relativt nära. en i philly, tre i new york och en i washington. dessa låg under en och samma vecka. till min förskräckelse är det den 19 - 26 februari. och när jag är jag i coloardo? 19 - 26 februari. jag tror att gud straffar mig för något :(

97% på La bamba

Publicerad 2009-12-17 04:30:36 i Allmänt,

.. det är så jag summerar min kväll som spenderats tillsammans med jensan och plutten, i min soffa, enormt roade av rockband. dagen har varit bra. vi skulle klättrat, men tji fick vi. istället blev det en mysig bilsjuka och lite wii i jensans källare. men jag var glad ändå.

godnatt!

live a little!

Publicerad 2009-12-15 20:55:49 i Allmänt,

så, snart var det slut på det lediga. nu återstår 3,5 timmars arbete. jag och micha ska på en liten hanukkah tillställning hemma hos jensanlove och hennes familj. mys, hemskt mycket mys. sen väntar en kväll med min kära och där tänkte jag stanna till imorgon.

.. och på tal om imorgon. imorgon ska jag, jensan och plutten åka in till city och klättra! tydligt finns det ett bra ställe för det ganska nära oss. det kommer bli hysteriskt roligt. dock kan jag nästan redan nu känna av träningsvärken jag kommer få av det. haha.

steamboat, colorado

Publicerad 2009-12-15 16:06:47 i Allmänt,

i skrivande stund äter jag frukost och tittar igenom lite bilder på datorn. hamnade i colorado mappen och insåg hur mycket jag längtar. familjen bokade resan för ett tag sen och den 22 - 29 februari kommer vi befinna oss i steamboat, colorado, i en mysig stuga med öppen spis uppe i bergen. det var himlans mysigt förra året och något säger mig att det inte kommer vara sämre detta året!


.. och det är ingen lögn när jag säger att detta är utsikten från mitt fönster. iiiiih! :)

kan man kalla 6.50 sovmorgon?

Publicerad 2009-12-15 13:29:54 i Allmänt,

idag börjar jag en halvtimme senare är vanligt. fråga min inte varför, för det har jag ingen aning om, men bra känns det iaf! det är liksom en liten glädje att se när klockan ringer 6.50 istället för 6.20.



hörs sen!

ps. om någon ser min mamma, kan ni ge henne en kram från mig?

go toad!

Publicerad 2009-12-15 04:33:35 i Allmänt,

.. det var en otroligt trevlig wii kväll tillsammans med jensan och plutten, men när klockan slog 9.30 så fick det roliga ha sitt slut och mormor behövde gå hem och lägga sig.

it feels like forever

Publicerad 2009-12-14 19:53:11 i Allmänt,

.. 115 dagar till sverige. känns inte det som en hel evighet? jag längtar såå, det kommer bli underbart att få se alla igen. och kramas. och skåla. och kramas lite till. och mysa. och kramas ännu mer. och skratta massa massa.

i skrivande stund sitter jag och snaskar på lite svenskt godis som kollega skickat hit med taip. du är en pärla my love! tack <3

happily ever after

Publicerad 2009-12-14 04:24:31 i Allmänt,

efter helgen kan jag konstatera några små ting -

1, jag har två av mina bästa vänner på rätt sida av atlanten, vilket är som solsken rakt i hjärtat. ikväll låg vi i taipans säng och fnittrade, det kändes nästan för bra för att vara sant.

2, min pojkvän är den finaste som finns. det pirrar i hela kroppen när jag tänker på honom, han gör mig löjligt lycklig.

3, tänk att av alla värdfamiljer i hela USA, så hamnade jag just här. vad var oddsen att det skulle bli så här bra? det kundet inte ha blivit bättre. jag hade varit nöjd med hälften.

<3

happy hanukkah

Publicerad 2009-12-11 19:47:41 i Allmänt,

första dagen av hanukkah, sju kvar. förra året var huset fyllt med hanukkah dekorationer, detta året ingenting. jag kan nästan påstå att det är mer julkänsla i vårt hus. pepparkakshuset i köket gör en hel del, även om det ser helt förfärligt ut. barnen hade fria händer, vilket jag ångrar mig lite över nu i efterhand, haha. och jag har nog glömt att berätta att brody spottade på det? alltså pepparkaks huset. jodå, helt från ingenstans. unge! hans straff blev att han inte fick dekorera det, men några tårar senare så tog jag tillbaka det..

- 4,5 grader C

Publicerad 2009-12-11 15:47:06 i Allmänt,

jensan ringde precis och berättade att det är såpass kallt ute idag så att man måste ha mössa för att inte frysa öronen av sig, eller utsläppt hår. det var fint tycket jag, omtänksamt. något annat fint är jag ska få träffa min kära ikväll, jag saknar honom så! han däremot tror att det kommer kännas som sverige när jag kliver utanför dörren. jag kanske stöter på en och en annan isbjörn.


som sagt, inatt sov jag nästan nio timmar. och det känns i kroppen idag kan jag tala om. jag känner mig så pass utvilad så att jag väljer att inte gå tillbaka till sängen när micah napar, och det händer inte varje dag! istället tänkte jag passa på att vika lite tvätt och göra mig iordning (glöm inte mössan). sen bär det upp till mallet för en lunch med jensan och plutten. det kommer bli en bra fredag, det känner jag på mig!

ps. ett moln av hemlängtan har lagt sig över mig. men det var väl ganska väntat nu till juletid? jag saknar mig familj något enormt.

kämpa på!

Publicerad 2009-12-11 13:00:29 i Allmänt,

strax efter tio somnade jag in igår kväll, gott snack! nu väntar jobb i tio timmar framöver. sen är veckan över - underbart!

vad tänkte vi här?

Publicerad 2009-12-11 04:04:25 i Allmänt,

nu är taip i sin familj, och jag är helt hundra på att hon har det hur bra som helst. med en fin bild, från en himlans rolig kväll, säger jag godnatt!

 

today is the day

Publicerad 2009-12-10 21:46:01 i Allmänt,

idag kommer taip till familjen. alla borde tänka på henne 7.44 ikväll! oh så nervös jag minns att jag var. 14 månader sen, galet!

mina lediga timmar idag har spenderats med jensan. först lite wii i hennes källare som sedan följdes av hanukkah / christmas shopping. jag påminns gång på gång varför jag tycker så mycket om henne!

watch out for germs!

Publicerad 2009-12-10 15:07:09 i Allmänt,

mina barn ville inte leka med leksakerna i väntrummet hos tandläkaren, för andra barn hade satt sina bakterier på dom. ingen kommentar.

 

hittills har det varit en horribelt dålig dag, sämre start på morgnen kunde det inte varit. mina barn har varit små bitska mini brats. först ber man om muffintops, men sen ville man inte ha det längra så då ber man om flingor.  och klart att man ska ha det! sen ser man att den bredvid en äter gröt så då vill man ha det istället. och javisst, inga problem, det fixar vi! det finns inte i min värld att man får tre olike sorters frukost. men tyvärr är det ju inte min värld vi alla lever i?

09 - 12 - 09

Publicerad 2009-12-09 18:53:30 i Allmänt,

idag läste jag jensans tankar. dom var helt plötsligt i mitt huvud och jag avslutade hennes mening innan hon själv hann göra det. fint va? detta skedde strax efter en romantisk lunch för tre uppe på mallet.

nu - lord of the rings
strax - jobba

raindrops are falling on my head

Publicerad 2009-12-09 12:59:35 i Allmänt,

fy fan vilket jävla oväder det är utanför mitt fönster idag. det regnat, stormar och är kolsvart. glader är jag över att inte behöva hoppa på en cykel och cykla iväg till skolan eller jobb idag. jag behöver bara släpa mina trötta fötter ner till köket. det finns inte ord för hur gärna jag hade velat lega kvar i sängen!

igår var en kväll med mys och vietnamesiskt, ikväll väntar jobb. men vad som står på schemat när jag slutar om någon timme, och fram till jag börjar i eftermiddag igen, är ovisst. motivationen till att ta sig ut idag är ganska låg.

montering av pepparkakshus

Publicerad 2009-12-08 19:02:14 i Allmänt,

idag har jag satt ihop mitt allra första pepparkakshus. jag gjorde det utan barnen, för jag kunde hur kaotiskt det kunde bli med 6 armar som försökte nå det smälta sockert på spisen. oj så bra det blev! visserligen hade jag sett att lite mindre smällt socker runnit ner längs husväggarna, men det är stabilt som en klippa. och det bästa av allt är att det är anna's pepparkakshus, exakt samma som man hade när man var mindre.

.. nu tänkte jag forstätta vika den femte maskinen tvätt!

christmas spirit

Publicerad 2009-12-08 00:58:48 i Allmänt,

NU, äntligen! jag känner det, christmas spirit! JA! jag tror att det var snön som behövdes, och ett litet besök på jensans rum. nu är granen är klädd, pepparkakorna ätna och glöggen drucken. senare i veckan blir det pepparkaks hus och pepparkakor. lussebullar känns mer som ett lite större projekt.

 

strax efter att bilden togs så välte micah granen. undra hur många gånger (dagligen) han hinner att göra det innan julafton är kommen? plus att han tar jultomtarna från fönsterkarmen, en och en, och sätter dom på mitt sängbord istället. när han flyttat över alla så flytter jag tillbaka dom, och då börjar han flytta över en och en från börjar igen. sötnöt! jag älskar mina barn!

nu ska jag göra över till jensan och sätta nejlikor i apelsiner. juligare kan det inte bli! sen väntar veckans intag av gossip girl och OTH. ooh! plus lite wii. hörs sen, puss!

snart, väldigt snart

Publicerad 2009-12-07 15:03:21 i Allmänt,

ja, taip är efterlängtad. undra om hon har landat i skrivande stund? hon är kanske i luften. i vilket fall som helst så är det alldeles underbart. till helgen får jag se henne. då har det gått 2,5 månad sen sist, vilket egentligen inte är så mycket. sist var det 6,5 månad. men nu kommer jag få se henne daglien, iiih!

2,5 liter vin och lite wii

Publicerad 2009-12-07 05:43:50 i Allmänt,

ungefär så kan min lördagkväll sammanfattas. tillsammans med jensan och plutten, och en massa massa skratt. skratt som några gånger till och med framkallade tårar. då vet man att man hade en lyckad kväll!

fredagen var också hemskt rolig. den startade med en mysig middag för två hemma hos mike, som sedan följdes av ett parti TP. två shot senare var vi på väg till the irish pub där adam och vän väntade. till min förtjuselse så avslutade vi kvällen på plough and the stars. det kunde inte bli bättre.

i-hop, au pair möte och city är vad min söndag har bjudit på. det är inte fyskam. nu är jag trott och tänkte somna in, vilket jag egentligen borde ha gjort för ett tag sen. sov gott vänner, puss!

you little brat

Publicerad 2009-12-04 19:45:19 i Allmänt,

imorse innan brody for iväg till skolan gick han upp på sitt rum, tog en jättelåda med småleksaker, tömde den upp och ner, beskådade rördan några minuter, och gick tillbaka ner. strax därefter åkte han till skolan. min enda tanke var WHAAAT?! sedan bestämde jag mig för att inte städa undan efter honom. när han kom hem för en stund sen och såg sitt rum fick han världens utbrott och skrek uppifrån - MY ROOM IS A MESS! NO ONE HAS CLEANED IT UP! vad trodde han? jag njöt.

damn cheese

Publicerad 2009-12-04 19:02:23 i Allmänt,

jag lagade nyss en riktigt smarrig lunch, varma mackor! jag har länge inbillat mig att jag får finnar av att bara titta  på en skiva ost, men idag trotsade jag det. och oj så gott, jag ångrar det inte för en sekund.

om fem timmar slutar jag, cant wait! för ja, det här har som sagt kännts som den längsta veckan någonsin.

vi ses snart!

Publicerad 2009-12-04 15:14:19 i Allmänt,

här inser jag att jag har glömt att berätta att jag bokat min biljett hem till sverige i april. oh som jag längtar efter att få träffa alla. puss- och kramkalas delux! ett helt år var alldeles för länge att vara utan familj och vänner, ett halvår känns mer lagom. plus att jag tar min all american pojkvän med mig, som aldrig förr lämnat amerikat. oj så kul vi kommer ha! inte nog med det, vi kommer vara hemma under sm finalerna i stockholm, samt på summer's födelsedag. kan det bli bättre? och så har det hunnit bli lite varmt också.

äntligen fredag

Publicerad 2009-12-04 12:59:12 i Allmänt,

.. det har kännts som världens längsta vecka! jag vaknade mitt i natten av en törst utan dess like. det är sånt man bara gör när man är full.

somebody call 911

Publicerad 2009-12-04 04:48:55 i Allmänt,

det är inte varje dag man har 911 som senaste uppringde. men vet ni, i skrivande stund har jag det. jag, plutten och jensan tog vårt ansvar som visumhållare i detta land och ringde och rapporterade en drunk driver. idioten körde kors och tvärs över alla filer, och bilar vejade lite här och var. det var ett under att han inte körde ihjäl sig själv och andra på den biten vi körde bakom honom. färden slutade efter en högsväng från vänsterfilen in på burger kings parkering, där han klev av bilen och vinglade in i restaurangen. räddningspatrullen följde efter, tog reg skylten och lyfte på luren. 3 min senare var polisen där och efter ytterligare 3 min satt fyllisen i baksätet på polisbilen, sovandes. HA, där fick han. det var fruktansvärt spännande, och vi måste säkert sett ut som nördarnas nördar där vi satt och väntade, men vi ville ju se vad som hände. hihi. och titta vilken spionagebild vi fick!

 

utöver detta spänningsmoment så har det varit en väldigt bra dag. mike kom ner i förmiddags, och vi mötte upp jensan, adam och plutten för en lunch. detta följdes av en nödvändig hanukkah shopping. jag hatar att handla paketer, men det gjordes och nu kan jag iaf boka av lite på min lista. sedan sällskapade mike mig under mina två återstående arbetstimmar. undra om man kan hyra in honom? han var otroligt underhållande, och att arbeta kändes till och med roligt. jag får övertala honom att göra det igen. kvällen bjöd på ett IKEA besök, jul- saker och mat behövde inhandlas. och sen vet ni ju resten!

klockan är inte ens elva, men jag tänkte somna in. känner att jag hamnat i en bra rutin, jag gillar det!
sov gott kamrater, puss

.. med lite mer julstämning

Publicerad 2009-12-03 17:05:37 i Allmänt,

jag känner att jag har liite mer julstämning nu, efter att ha lyssnat på julmusik hela förmiddagen. men det kanske bara var det som behövdes? dock ger min plastgran fortfarande mig gåshud.

ps. kan man veta redan vid ålder 23 år att man har gjort sitt livs största misstag? jag känner att jag vet. vilket är ganska skönt för då har man ju det avklarat?

att vara skojfrisk

Publicerad 2009-12-03 04:00:25 i Allmänt,

måste man vara över 50 år för att säga att någon är skojfrisk? jag tror nästan det. men det är nog ordet jag skulle välja för att förklara missy och larry bäst. jag älskar att sitta ner och prata med dom båda. det liksom gigglar lite i mig, genom hela långa konversationer. oftast, kanske jag borde tillägga. när vi inte pratar schema eller arbetstider.

noll julkänsla, det är vad jag har. jag och barnen tog upp min julgran för att se om lamporna fungerade. visserligen är den i plast, men jag kände verkligen noll julkänsla. jag hoppas inte denna jul blir lika illa som förra året. förutom kvällen jag spenderade tillsammans med ylva och pojkarna, som förövrigt var riktigt lyckad, så så min hemlängtan enormus. så sara du kanske kan sprida av dig lite julkänsla? för det verkar som att du har så att det räcker till och blir över honey :)

igår somnade jag in i tid, det tänker jag göra ikväll också!
good night, you princes of maine, you kings of new england!

nöden har ingen lag

Publicerad 2009-12-02 15:20:52 i Allmänt,

jag somnade runt halv elva igår, idag känner jag mig utvilad. en skön, och saknad, känsla. me like! i skrivande stund sitter jag och väntar på att missy ska komma hem, sen ska jag bege mig för en lunchdate tsm med min kära.

vi hörs sen loves!
ps. jag hoppas att kollega mår bättre, när jag pratade med henne sist kräkte hon under vårt samtal. det var sådär mysigt må jag säga. men nöden har ingen lag..

09 - 12 - 02

Publicerad 2009-12-02 12:59:24 i Allmänt,

jag vet inte, men hur mycket jag än tvättar mina kläder så känner jag micahs kräkdoft. har den fastnat på insidan av min näsa? eller sitter det kvar kräk i mina rentvättade byxer jag bär i skrivande stund?

det är äckligt i vilket fall som..

en andra omgång förkylning?

Publicerad 2009-12-01 20:26:30 i Allmänt,

jag var nådigt trött när jag vaknade imorse. kan bero på att jag inte somnad förän närmre halv två inatt. så blir det när man tar en sen nap, men vad hade jag för val? nu har jag fyra timmar kvar att arbeta denna dag, sen beger jag mig till jensan för pyssel. me like! plus att när denna tisdag är över så ljusnar veckan till ordentligt. lunchdater, ledig lördag, mys, ett au pair möte som jag för första gången ser fram emot, etc.. när allt detta har passerat kommer taip, det är fan inte långt kvar nu!

micah har hosta och är förkyld. brody har hosta. larry är förkyld. undra vad oddsen är att jag åker på min andra omgång?

en andra omgång förkylning?

Publicerad 2009-12-01 20:26:29 i Allmänt,

jag var nådigt trött när jag vaknade imorse. kan bero på att jag inte somnad förän närmre halv två inatt. så blir det när man tar en sen nap, men vad hade jag för val? nu har jag fyra timmar kvar att arbeta denna dag, sen beger jag mig till jensan för pyssel. me like! plus att när denna tisdag är över så ljusnar veckan till ordentligt. lunchdater, ledig lördag, mys, ett au pair möte som jag för första gången ser fram emot, etc.. när allt detta har passerat kommer taip, det är fan inte långt kvar nu!

micah har hosta och är förkyld. brody har hosta. larry är förkyld. undra vad oddsen är att jag åker på min andra omgång?

.. and just see what happens

Publicerad 2009-12-01 05:17:34 i Allmänt,

jag kan inte få bilden på mig och mike som jensan la upp på facebook ur mitt huvud. den är till och med så pass hemskt att jag inte har hjärta och mod att lägga upp den här. vi ser ut som ett slitet alkispar i våra värsta år, som borde lämna in flera timmar tidigare den kvällen. och alla dessa drinkar? inte konstigt att mitt huvud vägde 75 kg dagen efter. 

min kväll skulle spenderas tsm med plutten och jensan, men efter en oanad dos hvudvärk så blev det en lång nap och sängen. vilket resulterade i att jag i skrivande stund inte är särskilt trött alls. men jag borde första sova!

JAG VILL HA JULSKINKA!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela