här kommer det ett inlägg

Publicerad 2012-12-31 13:17:38 i Allmänt,

nu är jag inne på min fjärde vecka med sjukdom, så jäkla trist. luftrörskatarr kan dra åt helvetet och aldrig mer komma tillbaka. det är nyårsafton idag och jag gick precis på en promenad i blåsten för att kunna harkla upp några liter slem och fräsa fritt. det känns lite lättare att andas nu, tur är väl det. ikväll åker blåsan på och jag ska fira in det nya året med mina älskade vänner. det känns lite ledsamt att inte få vara med mike men man kan inte få allt här i världen. gott nytt år mina vänner! 2013 kan omöjligt vara värre än 2012. here I come!

jag lever..

Publicerad 2012-12-26 12:27:09 i Allmänt,

.. men vem vill egentligen sitta och blogga när man kan spendera dagarna med fina familjen och vännerna? nej inte jag iaf.dessutom har jag inte min dator med mig den här gången. det är en obeskrivlig känsla att vara hemma igen. det känns annorlunda, såklart, men också alldeles underbart. det här är stunderna jag lever för.

rain rain go away

Publicerad 2012-12-07 16:15:28 i Allmänt,

usch idag regnar det. det var inte vad jag väntade mig när jag gick ner för att handla en kopp kaffe. dagen är fullspäckad av måste men avslutas lyckligt vis bättre. vi ska se a christmas carol på teatern här i wilmington. date night, yay! jag älskar min mike. 

lilla pluttfisen

Publicerad 2012-12-06 15:52:58 i Allmänt,

det finns mycket som jag kan klaga på idag. istället så visar jag en bild. jag längtar efter alexandra, och jag längtar efter snö. nästa vecka! iih!
  

måndag

Publicerad 2012-12-03 15:39:27 i Allmänt,

jag menar inte att göra er avundsjuka men idag är det 17 grader och solsken i wilmington ;) jag passar på att njuta, nästa lördag är jag hemma i sverige och då hoppas jag på massa massa snö. annars bjuder dagen på en härlig mjukstart. jag missade alla tre favorit serier igår kväll, the walking dead, boardwalk empire och homeland, så jag tänkte att jag iaf skulle se en av dom nu på morgonen. bäst att inte titta på alla tre utan mike för då blir det liv i luckan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela