gossip girl

Publicerad 2008-09-30 15:36:16 i Allmänt,

gud jag är helt fast, jag kan inte slita mig. klocka 8.00 ringde klockan och avsnittet från inatt var nerladdad. jag slängde mig på datorn och sjönk därefter in i min egen värld. m-m-mm. därefter kom mamma och vi har minglat runt hela dagen. först rensade vi lite här hemma och körde och lämnade i staff. sen begav vi oss till obs och köpte en resväska, så nu har jag två. men jag blir rädd när jag tittar på berget och kläder och skor och sen slänger en blick på mina två arma resväskor. det kommer aldrig gå :S
     

0761626653? NÄÄ!

Publicerad 2008-09-29 15:53:57 i Allmänt,

det är inte jag..
 
varför står det fel nummer på mig på hitta.se och eniro.se? det står något heeelt annat nummer om man söker på annica nilsson, men rätt adress. och om jag söker på mitt riktigt mobilnummer så står det att jag bor på vetevägen i staffanstorp! hmm, det går inte riktigt ihop och jag vet inte hur jag ska lösa det :S 
 

<3

Publicerad 2008-09-29 12:35:20 i Allmänt,

4,5 timmar senare och jag har fått gjort en hel del. min lägenhet är som en stor flyttlåda och det ligger saker överallt, antingen direkt på golvet, i en låda eller i en ikeapåse. om en stund kommer syster och hämtar mig, sen ska vi åka ner till stan och äta något gott. min syster är världens bästa, jag skulle inte byta henne för något i världen.

    

kooom då, kooom då!

Publicerad 2008-09-29 08:44:19 i Allmänt,

jag ställde klockan på 8.00 för att fånga dagen. inte hände, jag drog bara upp datorn från golvet och placerade den på magen. nu ligger jag här och stirra på mina träningsstrumpor som ligger på pallen och väntar på att bli pådragna, mitt mål är dock om jag stirrar riktigt länge så hoppar dom på fötterna av sig själv. vi får se hur långt jag kommer med det! 
    
   
    
 
småplock :)

come on, jag är laddad!

Publicerad 2008-09-28 15:36:42 i Allmänt,

det har varit en underbar helg, verkligen. massa mat, mys och godis. som sagt, underbar. men just nu känner jag att jag vill förtära ohyggliga mängder med alkohol och entra dimman tillsammans med mina vänner. kåren på onsdag? jag tycker. eller kanske slitage imorgon? come on, jag är laddad! 
  

   
men nu är det åter till projekt lägenhet :(
   

OMG

Publicerad 2008-09-25 15:11:06 i Allmänt,

jag vet inte om man fortkortar omgående och oh my god på samma sätt? i vilket fall som helst så står rubriken för det sistnämnda. för vilken träningsverk jag har idag. jag känner vartenda muskel i kroppen. vill inte påstå att jag någon gång varit väldigt tränad men nu är jag verkligen otränad.

var på möte hos lotta klockan 9.00 imorse, vilken kvinna! hon underlättade verkligen för mig och mitt projekt att komma tillbaka till skolan igen när jag kommer hem. det är ett jäkla puzzel i och med att programmet ser helt annorlunda ut nu jämnfört med när jag blev antagen. året efter la dom till, tog bort och ändrade på massa kurser. i vilket fall som helst så var hon väldigt väldigt snäll och lät mig slippa göra de kompletteringar som egentligen behövdes göra iom programändringen. hon tyckte ändå att jag skulle bli en bra lärare, även om jag inte gjorde dem. jag hade ju gjort så mycket annorlunda i mitt program som dom inte gjort!

när jag var färdig åt jag och arman frukost på EH. sen minglade vi runt i stan. fick fixat do you know pippi longstoking och en present till föräldrarna plus att jag bokade klipptid till imorgon klockan 11.30.

bokskogen nästa sen är det projekt lägenhet för hela slanten.
  

självdiciplin?

Publicerad 2008-09-24 23:46:06 i Allmänt,

var har min självdiciplin tagit vägen? jag måste börja packa ner min lägenhet snart. måste måste måste. kläder och skor kommer ta mest tid, så vet inte om jag ska börja med det när jag väl tar tag i det. eller kanske köket? dock får jag behåll ett av dom stora skåpen i köket (tack, erik) så det är bara att tränga in massa i det. i vilket fall som helst är det nog lättast att få hit mamma någon dag, det där med packa och rensa är hennes grej ; )
   
såg att det bert karlsson gjort ett program, matakuten, som startar om någon vecka. om hur dålig skolmaten är. då poppade det upp i mitt huvud att skolmaten på central var riktigt god. ritkigt riktigt god, speciellt tonfiskgrattängen. gud vad jag hade velat sätta tänderna i den just nu. maten på katte var dock katastrof. oftast kall och inte tillräckligt lagad. dåliga matval också. hade matkort det förstå året, de andra två åren åt jag och lina på mc d eller hos bodil. det var tider det! 
   
om en stund är behovet efter en famn stillat och sen väntar sängen. jag är trött och ska upp tidigt. dock är jag fortfarande hungrig men det får bli ett projekt i morgonbitti.
 
godnatt!
   

7h

Publicerad 2008-09-24 22:42:25 i Allmänt,

såå, im back. lyckligtvis så visade dom den nya persbrandt-serien på tv'n när jag skulle springa. jag tror att allt knakande av mina fötter börjar visa sig nu, så stel jag är i dom. vartenda löpsteg kändes som om någon trampade mig på fötter. plus att jag var ganska trött i dom efter allt spatserande idag.
  
dagen började med att jag cyklade (efter att jag inte insett på väg till bussen att jag inte hade ett öre hemma) till skolan för att inse att jag inte skulle få någon tid hos studie- och yrkesvägledaren. därefter träffade jag och summer & co (shishishi). vi åt, fikade och gottade oss regält. det var jag värd ;) hittade äntligen en väska jag kan ha mitt handbagage i till resan, såå fin och höstig. fem timmar senare mötte jag upp henke och bruce för en chai. år och dar sen man träffade henk , väldigt väldigt trevligt.
  
efter bruce rekomendationer så har jag äntligen hittat ett ställe som jag kan fixa håret på, ska gå dit imorgon och boka tid. tänkte ordna med det efter att jag varit på möte hos studie- och yrkesvägledaren klockan 09.00.  
  
jag är hungrig? hmm. 
    

psst.

Publicerad 2008-09-24 21:01:38 i Allmänt,

dagen började som taget ur helvetet, nu känns det bättre. får berätta om alla mina fikor och fynd idag men först ska jag träna. hoppas dom visar tv4s nya serie på gymmet, oskyldigt dömd (?), 
    
 

confused

Publicerad 2008-09-24 10:49:29 i Allmänt,

i går var det den bästa morgonen på länge, detta skulle nog kunna klassas som den sämsta morgonen på länge. vad händer? 
  

  

so you think you can dance?

Publicerad 2008-09-23 23:48:37 i Allmänt,

fikan med pappa och sis var jättebra. efter det minglade jag och pappa lite i stan och jag lyckades hitta ett brio-tåg och järnväg till familjens lille pojke i PA. och en mössa till mig själv, blev så sugen när jag såg saras vackra. imorgon återstår flickan och föräldrarna men tror jag har i tankarna vad det ska bli. efter det begav jag mig till hjärup för en jensan-annica-kväll med massa gotte. me like! är nyss hemkommen därifrån och nu väntar sängen. morgondagen går i fikans tecken, precis som alla andra dagar! :) 
 
godnatt!
   
 
 
so you think you can dance?
  

jag-är-jättesnäll-så-tyck-om-mig-present

Publicerad 2008-09-22 23:16:29 i Allmänt,

även om min kladdkaka av misstag bakades på grahamsmjöl så blev den skrämmade god. imorgon mina vänner, så ska jag ge mig på isländsk kaka. ja ni hörde rätt. jag har så mycket tid nu när jag är ledig så tänke att och och min lady kunde gotta oss med den imorgon kväll.
  
annars så har dagen varit bra. har sprungit upp och ner mellan sophuset och min lght hela kvällen och slängt allt jag rensat ut. jag är hård mot mig själv. nu är det inget daltande här inte, som jag kommer nog använda det där när jag kommer hem eller den är bra att ha. nu är det mer ut med skiten! en hög för kastas, en för philadelphia och en för lagras hos mamma. jag har också hunnit med att mejla lite med min kära familj i PA. allt känns bra, väldigt väldigt bra. det börjar falla på plats med resa, förberedande, presenter och allt vad det är. det är inte mycket kvar som ska göra i förberedelseväg nu. mest bara att säga upp abonemang och liknande. idag gjorde jag adressändring och imorgon tänkte jag titta på jag-är-jättesnäll-så-tyck-om-mig-present till barnen och famlijen. som sagt, det börjar falla på plats och allt känns väldigt väldigt bra. 
  
efter att ha spenderat större delen i soffen eller på golvet så ska jag bege mig till sängen, jag är trött, svag och halsen gör ont. och nu på kvällstid börja munnen överproducera slem så jag tror jag ska somna ifrån det. förresten, fyra inlägg idag mamma, hoppas du är nöjd!
  
 

kladdkaka

Publicerad 2008-09-22 18:40:49 i Allmänt,

jag sitter fortfarande i min soffa och tittar på gilmore girls, lovely. jag har lämnat soffan för lite ma dock. och när maten var på spisen så slog jag till med att göra en kladdkaka. m-m-mm! den ska ut om en kvart och då ska det frossas. bilden under skulle kunna vara min kladdkaka, för min form är densamma, men det är det inte. guud så gott!
  

 

som vanligt?

Publicerad 2008-09-22 16:19:08 i Allmänt,

jag gottade mig lite igår kväll. med ett par uggs, jag dör om dom inte kommer innan jag åker. 5-10 dagar skulle det ta, förvånar mig inte om dom kommer efter 11 dagar. det sägs vara kallt i philadelphia på vinter, så jag tänkte att det var bäst att förebereda sig ordentligt ;)
  

   

vem?

Publicerad 2008-09-22 15:13:31 i Allmänt,

vem ska jag lunch med? vem ska jag sällskapsklunka med? vem ska jag krama? vem ska jag skratta med? vem ska jag spela honungsjakten med? vem ska jag in i dimman med? vem vem vem? 
  
idag är det dag 7 av lediga dagar, 14 dagar återstår. dagen spenderas i soffan tittandes på gilmore girls i väldigt stora kläder. har sovit dåligt och halsen gör ont så jag stannar nog här idag.
    
  

nattenuffsan

Publicerad 2008-09-19 22:43:04 i Allmänt,

två alvedon och massa kakor senare kryper jag ner i min nybäddade säng. jag är mått, belåten och smått febrig. hoppas på att om jag kurerar mig redan vid början av förkyldningen så går den över snabbare. hoppas hoppas hoppas, jag har inte tid och lust att vara sjuk. 
 
jag är lycklig..
 

nöjd

Publicerad 2008-09-19 15:30:55 i Allmänt,

idag har jag varit duktig. inte nog med att jag har dammsugat, dammat och diskat, jag har också beställt försäkring, telefontkort, hämtat mitt internationella körkort och varit på apoteket. mellan allt detta hann jag också sortera bort underkläder och strumpor som har sett sina sista dagar. och klockan är bara halv fyra. jag är nöjd med mig själv. dock mår jag inte bättre, snarare sämre. halsen värkar och jag känner mig lite smått febrig. ohwell!
  

nu är det dags..

Publicerad 2008-09-19 09:19:46 i Allmänt,

idag ska jag börja med min lägenhet. men jag vet inte var jag ska börja? ååh ångest. det är så mycket! helst av allt hade jag velat sova bort dagen, och vakna någon gång ikväll när jag ska äta massa kakor hemma hos mamma. men det lär ju inte hända! så det är väl bara att börja ta tag i det nu då!
    

80-talsfest

Publicerad 2008-09-18 11:13:31 i Allmänt,

jag tog steget tillsammans med sara, hihi.
  
80-tals fest på kåren igår, vad ska man säga. jag hade riktigt riktigt skoj. arman säger att jag alltid säger att jag hade riktigt skoj, det kan stämma. men jag är som sagt lättroad. dock om jag ska jämnföra denna kväll med förra helgens utgång efter infyttningsfesten hos sara så var det mycket mycket roligare igår ute. förfesten med mamma och sixten var pricken över i:et! många kära ansikten och glada människor. kvällen avslutades med att taxi-månsa hämtade oss och jensan däckade i baksätet på little irises. karatefylla! kollega, du skulle varit med :(
 
     
  
     

        
    

äventyr

Publicerad 2008-09-17 17:30:01 i Allmänt,

idag har jag varit på äventyr med mamma. vi har varit skånerunt för en present till anders. spännanade! mindre spännande var dock att vi stod stilla på E6an för en olycka i 30 min. om en stund ska jag bege mig för att se arman spela fotboll. efter det väntar dömning av stanstads damen och kvällen avslutat med ett besök i 80-talet. underhållande dag må jag säga!
    

honungsjakten

Publicerad 2008-09-16 09:43:21 i Allmänt,

jag roar mig lätt, det är inget nytt. därför är det som solsken i hjärtat att jag har hittat någon som ligger på samma nivå som jag gör.
 

  
dags att göra sig iordning, ska åka ner till stan och träffa camilla och hennes lilla ludda. efter det är det motormännen som väntar och ett internationellt körkort. efter det får jag se vad som väntar, älskar att vara ledig :)
 

what?

Publicerad 2008-09-15 23:07:46 i Allmänt,

när blev linda och annica pojkar?
 
  
    
kompensationsbild:


LOVE!

fika * 3 + pizza = gotte

Publicerad 2008-09-15 20:38:44 i Allmänt,

fikan med min någon var mysig, jag har saknat henne. följde henne till skolan, kändes konstigt att jag inte skulle med in på litteraturseminariet eller att jag inte bar på en tung påse med böcker, som det var förr. ohwell, samtidigt är jag glad att jag lämna det. för med skolan kommer klasskamrater. och det innebär inte bara trevliga människor utan också människor som man tvingas spendera dagarna långa med när man egentligen bara vill gräva ner dom. med andra ord; jag vill inte ha en människa som dig i mitt liv, en människa som tror att hon är så mycket bättre än alla andra. som tror att allt hon gör är så jävla bra och att allt hon säger är så jävla rätt. ha det bra!
 
sen var det vidare till fika nummer två som var med lillsis. har inte träffat henne på två veckor. dom två veckorna känns som år när jag är van vid att träffa henne varje dag. har saknat the vain, axus-update och framförallt att höra vad som händer i hennes liv. för det händer fantamej saker hela tiden, höhö. <3
  
när jag väl var i farten så sällskapade jag jensan på hennes lunch också, haha. det blev dagens tredje besök på EH och vi planerade inför onsdagens 80-talsfest på kåren. inte vilket kårbesök som helst, terminens första och årets sista för min del. ska åka ner till skolan imorgon och köpa biljetter och skaffa gästleg till damen. ooh sen ska det planeras utstyrsel också, m-m-mm, sooo hot!
  
ikväll har jag och darling gottat oss med lita pizza från lamare, den satt fint. för att stilla min ångest efter dagens matintag tog jag mig ner till f24s för att springa lite. trodde jag ja. aldrig mer ska jag planera en träning klockan 19, fitta vad mycket folk det var. inte en maskin ledig så efter 15 minuters träning gav jag upp och begav mig upp till lägenheten igen. nu ligger jag och arman i min soffa med vars en dator på magen och myser. jag trivs!
    
varmisar
  
 

dag 1 av 20

Publicerad 2008-09-15 10:03:25 i Allmänt,

idag är det dag 1 på mina 20 lediga dagar. kan inte minnas senast jag var ledig 20 dagar. jag ska förvalta dom väl genom att göra precis vad jag känner för att göra. idag känner jag för en fika med min någon så står redo för att åka ner till stan och möta upp henne nu. ska bli riktigt mysigt :) det var sååå längesen vi träffades. det var förresten nära att ni fick en dagens outfit, men i sista sekunden så behärskade jag mig, hihi.
 
of we go!
 

en söndag i sängen

Publicerad 2008-09-14 12:50:04 i Allmänt,

det är en söndag i idol2008's tecken. ligger i min säng och tänker ligga här tills jag ska köra iväg och döma. och det är glädje att tv4 för en gångs skull sänder något bra när jag väljer att spendera dagen framför tv'n. dock hade jag velat ha något i min mage, men jag går nog hellre och köper nägot än att öppnar dörren till köket. fy vad där ser ut sen igår! och på tal om igår, jag hade riktigt roliigt mina vänner.
 

dimman & all in

Publicerad 2008-09-13 00:46:09 i Allmänt,

jag gillar taips inställning inför morgondagens inflyttningsfest hos sara. all in, det är kvällens motto. in i dimman, den trånga underbara dimman. hoppas vi ses där vänner. 

nu ska jag sova jag har en låång dag framför mig imorgon.
godnatt!
  
  
 
KÄRLEK!
 

m-m-mmm

Publicerad 2008-09-12 21:29:37 i Allmänt,

då har annica-tiden startat. sitter i min soffa med en varma koppen bredvid mig. just nu är den för varm, om en kort stund ska den avnjutas. m-m-mmm, jag njuter. inte bara av min varma koppen eller mina raggsockar, utan av att min klocka inte ringer halv sex på måndagmorgon. dock kommer jag sakna famiiiljen lite.
 
     
 
såg fram emot morgondagen när jag skulle döma stanstad. men ack nej, inte längre. för plötsligt ska jag inte längre döma matchen med rikard utan nu ska jag döma med någon helt randon som heter johan. har aldrig träffat människan, inte ens hört hans namn förr. är måttligt skeptisk. hatar att döma med någon jag inte dömt med förr. va faaan! ohwell, det är bara att bita ihop tydligen. för ingen lyssnar ju ändå! 

neej, nu är min varma koppen sval. 
    

fredag? njaaä..

Publicerad 2008-09-12 14:06:59 i Allmänt,

om en liten stund beger jag mig till jobbet för mina sista timmar där. någonsin! finns inte så mycket att göra heller så vi slutar redan 20.00. me like. efter det ska jag raka vägen hem till min säng. eller ja, till min lägenhet. jag ska ha lite annica-tid tänkte jag. dock innebär annica-tid ikväll att jag ska städa, dammsuga och vika kläder. ohwell, så får det bli ibland.
  

stirra ner

Publicerad 2008-09-09 22:13:51 i Allmänt,

jag sitter och stirrar på min blogg precis som jag måste skriva något. det måste jag inte. men en sak till jag notera; jag försökte iaf. skyll dig själv!
    

varierad kost?

Publicerad 2008-09-09 20:24:59 i Allmänt,

det är inte okej att äta mussli med knäcke både klockan fem och åtta på jobb. imorgon ska jag ha ordentlig mat med mig, för det är egentligen inte så jäkla svårt. imorgon kommer min darling tillbaka till jobb. det är glädje det, det är så tomt här utan honom.
 
idag gottade jag mig lite i stan, jag kände att jag var värd det. egentligen inte alls, men jag intalar mig det själv. för nu är alla utgifter som polisregister, flygskatt, hälsoundersökning etc klara. det kvarstår bara ett internationellt körtkort, men det är till att fixa nästa vecka. det varar bara i ett år så måste skaffa det så tätt inpå jag åker så möjligt så det vara hela tiden ut. lite bittert att inte kunna köra den 13 och sista månaden dock. 
 
   back to work..
 

seg tisdag?

Publicerad 2008-09-09 17:15:31 i Allmänt,

ännu en dag  vaknade jag och var lite grinig. men snabbt blev det bättre när jag fick en bamsekram och åkte för att träffa jensan. det blev en mysig lunch på grafitti och en kaffe på EH. sen bar det av till jobb och nu sitter jag här och äter på mina knäckebröd. axis har plötsligt avancerat med trekantiga knäckebörd, me like! tisdagen är förresten inte lika seg som den brukar vara. stoor lättnad.
 
back to japan!
  

hemmafest

Publicerad 2008-09-09 01:20:18 i Allmänt,

jag ser fram emot lördagen hos sara, väldigt mycket. hoppas på lite hemmafest känsla, det var längesen. men ingen hemmafest känsla komma slå den som var hemma hos ulle på den gamla goda tiden. som den feeemte. hihi, det var tider det. OM vi e, ATT vi e, JAAAPP!
 
jag brukar aldrig ägna en tanke åt låttexter, för det känns som alla handlar om samma egentligen. men när jag lyssnar på james blunt så lyssnar jag. och samma gäller mikas any other world. den är så fin. var inne i mika för ett tag sen, alltid när jag körde bil. men nu är jag fallit tillbaka, nu är han i min mobil också. alltid redo för att skänka mina öron lite godis! 
  
sov gott, puss!
  

det är galet

Publicerad 2008-09-08 20:27:56 i Allmänt,

det pirrar i hela min mage. fyra veckor kvar, varken en dag mer eller mindre. varje dag är det olika känslor, idag känns det dock riktigt spännande. och känslan har varit densamma den senaste tiden faktist. det får mig att känna att detta är riktigt rätt :) som sagt, det är galet. 
  
sista veckan på jobb, jag ser ljust i tunneln. jag har våndats med tidiga mornan och sena kväller hal somaren men nu är det slut med det. i tre veckor ska jag bara ordna och dona och dygnet runt umgås med dem jag tycker om.
    
rasten är slut och det är dags att återgå. en liten notis bara; pimmepumme, cpsnyggarbetskollega är i vårt skift. lass att du är i away :(
  

söndag delux

Publicerad 2008-09-07 22:22:54 i Allmänt,

idag har det varit en söndag i min smak, och det behövdes efter gårdagen. galet så skoj det var! kommer mer om det imorgon i bilder och ord, nu är det sängen som gäller. 

smakprov;


 
 

slitage?

Publicerad 2008-09-06 19:00:28 i Allmänt,

jag säger som jensan; sålänge du trivs. jag är klar and sexy as hell, fruktansvärt laddad inför en vulvanight out. vi ses i dimman mina vänner!
 

ben&jerry och en öl

Publicerad 2008-09-06 17:48:54 i Allmänt,

sitter och gottar mig i min säng med en ben&jerry cookie dough och en öl, för det är jag värd. 5 min in i första perioden var jag så nervös så jag behövde kräka men på något sätt lyckades jag överleva. samtidigt inser jag hur mycket saknar det. hur mycket jag saknar att vara en del av det jag såg idag. eller ja, en rättelse; jag skulle vilja vara en del av det som var för ett och ett halvt år sen, inte det som jag såg idag.
  
nu är kakdegsklumparna slut i glassen och jag ska föna mitt hår. jag känner att kvällen kan bli riktigt bra, är dock lite missnöjd med vad som ska klä min kropp men ohwell, känns säkert bättre efter några öl. oj, ännu en rättelse; ikväll ska det inte drickas öl,  ikväll ska det drickas drinkar.
 
varmisar
 

varma koppen

Publicerad 2008-09-05 18:19:17 i Allmänt,

stod i valet och kvalet i vad jag skulle göra för en timme sen. samtidigt som jag hade massor att göra så behövde jag verkligen sova. och mycket sant, det blev sömn som prioriterades. och det satt fint. sitter i soffan nu med två mackor och en varma koppen och mornar mig. om det stund beger jag mig till stinsgården för att avnjuta kvällen där, mys.

puss!
 

minisar

Publicerad 2008-09-05 16:58:10 i Allmänt,

är det inte så att man blir rörd? vilka sötnötter. en mini-summer och en mini-sanna. dock ingen mini-coop eller mini-vulva än men det är nog säkrast så, haha. sooolsken i hjärtat!
 
        

     
 

fredag, woohoo!

Publicerad 2008-09-05 09:16:49 i Allmänt,

äntligen fredag, som jag har längtat. kvällen bjuder på mys och imorgon ska jag stirra ner. jag ska också döma försäsongens första träningsmatch. och det är inte vilken match som helst. mina damer och herrer; s-s-s-staaaanstad innebandy! haha, ni läste rätt. nilsson/broman tar sig an ik stanstad - ibc engelholm 14.00 i hjärup på lördag. gott snack! 
   
pimmepumme; AXUSNYTT DELUX! 
    

i know you well, i know your smell

Publicerad 2008-09-04 20:21:38 i Allmänt,

förutom den ständtigt återkommande huvudvärken så har det varit en bra dag. efter att ha spenderat eftermiddag hos summer så har jag nyss landat i min lägenhet. sitter vid köksbordet medans falukorven fräser på spisen, potatisgratängen är i ungnen och magen kurrar. visserligen bjöds det på massa gottigheter på n fäladen och eh med jensan satt fint men min mage skriker efter mat. sara, jag äter inte bara mussli. mycket mussli dock, men inte bara :)

lyssnar på james blunt, tänker bara på när jag, jensan och malle körde till motala över en helg. det var en lång bilresa med endast en skiva. vi skrålade något så in i norden. jag har så fina minnen med er allihopa, det kan ingen ta ifrån mig..

mussli gold

Publicerad 2008-09-04 09:14:45 i Allmänt,

vilken besvikelse, havre och tusen russin. jag vill minnas att det var mer nötter i den. men ack nej. jag får gå tillbaka till röda bär. det är ett säkert kort.
  
jag blir så trött..
  

+ banan

Publicerad 2008-09-03 21:10:52 i Allmänt,

vilken grej! jag har insett hur gått det är att skiva ner lite banan i havregrynsgröten.
lyckan är total!
 

andra gången

Publicerad 2008-09-03 14:12:20 i Allmänt,

då var det andra gången jag försov mig denna sommaren. vaknade tjugo i sju, börjar sju. bra där! men jag är så trött på jobb, är trött på att stiga upp tidigt eller komma hem vid midnatt. visserligen känner jag inte för att skada folk som linda gör men jag känner hur det sätter men i mig. 
  
tänk så kul det hade varit med kåren idag..
åhh, saknar att vara student!
 

flygskatt?

Publicerad 2008-09-02 19:38:15 i Allmänt,

borde inte flygskatten komma samtidigt som biljetten? om några veckor då alltså. det kan man tycka. men icke! den damp den i brevlådan idag. precis vad jag behövde, underbart!
  
igår lagade jag thaigryta, det på var på tok förlängsen. jag jämnför mina egna hemmakomponerade thaigrytor med jensans fisksoppa, med mammas flygande jakob eller pappas fläskfilégryta. alltså helt fantastiskt gott. det blev till och med till lunch idag, vilken glädje.
  
har inte nämnt fikan igår med pimmepumme, gud så mysigt det var. vi hade en hel del axusnytt och divers uppdateringar att gå igenom på EH. the vain visade sig hos och båda då och då, dom har nog saknat varandra. vi också!
HA, han är ungefär en lika säker som wikipedia.
hihihi.
   

tisdagshelvete

Publicerad 2008-09-02 09:14:59 i Allmänt,

jag slängde nyss i mig min mussli och sprang från bordet, har folk inte lärt sig låt maten tysta mun? jag är redo att döda såhär på morgonen. förövrigt så är det förresten sista tisdagmorgonen på axis. visserligen finns det en tisdagkväll kvar men den kan jag nog överleva.
 
igår låg jag och skrattade i min säng, 5 sekunder vattnades mina ögon. för nu närmar sig staterna och så fort jag tänker på dagen jag ska åka så känns det jobbigt. men samtidigt längtar jag. ohwell, delade tankar och känslor.
    
sara är min granne, and i love! och när jag kommer hem så har jag pappa på ena sidan om mig och sara på andra. och jensan några min bort bara. jaaaam!
  
  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela