oohlala

Publicerad 2007-09-28 15:51:59 i Allmänt,

"grabbar tänk nu på att vi alla är som en stor familj och vi ska vara snälla mot varande, inte?"

det smärtar i mitt finger, har en blodblåsa mitt på fingertoppen. tack nina ;)

ikväll är det utgång. gathering hos linda först, jag gillar det. först ska jag sätta min chiliconcarna färdigrätt i micron, betala räkningar och sova en stund. jag känner att jag är värd denna powernap.

imorgon är det seriepremiär med knattarna, det blir säkert bra. tänkte sätta mig och skissa på lite kedjor. lass att vi är 16 utespelar bara!

ps. ikväll kommer blir en bra kväll, det är jag säker på.

du är mitt hjärta.

grodan vs. kanin

Publicerad 2007-09-25 19:26:15 i Allmänt,


återigen har jag förväxlar kaniner med andra djur. när pappa skickade en bild på en håla med kaninungar bredvid spåret så trodde jag att det var hundvalpar. hm? bra gjort annica. och igår bjöd johan mig på en nogatgroda. trodde jag. idag skrev han och fråga om nogatkaninen smakade bra. nougatkaninen? var det inte en groda? äh i give up.

nu ska jag iaf iväg och döma. men den stora frågan är om jag klarar av att ha toaletten på mer än tio meters avstånd. jag gör ett försök. det är ju bara att ta en tiom out annars ;)

image64

camilla och min pojkvän (linda, jag vet att du gillar det) hihi.

en latte ligger som ett lock i magen

Publicerad 2007-09-25 10:37:00 i Allmänt,


TADAAA! första platsen går till metro.
motivering: vi har spenderat många fina stunder tillsammans och inga förstaringare ska komma här och tro att dom kan ta din plats så lätt. lättläst och intressant och alltid tillgänglig på sätet bredvid.
andraplatsen går till .SE.
motivering: mycket skvaller och aldrig slut.
tredjeplatsen går till city.
motivering: vad är det ni inte fattar? vilken hand vill ni att jag ska ta tidningen med när jag har latten i ena handen och går och pratar i telefon med andra handen?
nej tacka gud för metron finns!

jag kunde inte sova igår så började rensa ut lite kläder, vilket är ett stort steg för mig. det slutade med att jag hade fyllt två stora påsar! detta är ett tecken på att jag gör de allt för sällan. jag hittade en blus, som för övrigt är jättefin, som jag köpte när jag gick i ettan på gymnasiet. men varför i allsindar har jag sparat den i alla dessa år? den är i storlek S och senast jag kunde knäppa storlek S över mina bröst var i, ja just det, ETTAN! charlotte tipsade mig att jag kunde ta säkerhets nålar istället för knappar, så den blev lite större. hon tyckte också att jag kunde sy ut den i ryggen!? njaaa. det slutade iaf med att jag kände att två påsar var alldeles för mycket kläder att slänga på en gång så jag packade upp sakerna igen och sa till mig själv "dom passar säkert någongång" och la tillbaka ungefär hälften i garderoben. nu står det en halffull AGpåse som väntar på att transporteras till uff. jag är så dålig!

kåren imorgon? någon? :)

ps. vad är hannas blogg?

vuxen-annica

Publicerad 2007-09-17 11:10:18 i Allmänt,


jag har varit uppe sen kvart i sju och tävttat. jag och diskat och städat och läst det som ska vara färdigläst om två veckor. detta är en del av vuxen-annica. den senste tiden känner jag att vuxen-annica börjar ta över barn-annica. fast igår var det dock svårt att hålla tillbaka tårarna när jag vände mig om och såg bollen ligga där. just i det läget så skrek det barn-annica om mig.

men nu sitter jag här iskolan, själv, med min cappuchino (stavas det så?) och bara njuter. ska ha mentorsdag och gå på tekniska muséet. sen är det träning med knattarna, får smita iväg lite tidigare från skolan så att jag hinner. sen är det match, mot lugi. jag ser gärna att vi vinner idag :)

imorgon är jag ledig. helt jävla ledig. charlotte har bjudit hem mig på kvällen. vi ska laga mat och dricka vin (vuxen-annica). sen bjuder onsdagen på kåren med sara, hanna och hannas vän. sen ska jag gå iväg och käpa ett gästleg till linda nu så hon kan följa med. det var längesen jag var snorfull, det hade varit roligt (barn-annica). sen fyller banni 25 på torsdag. och på fredagen ska det firas hemma hos svärmor. lördagen bjuder på kräftskiva, smarrigt, nere hos anna och martin (vuxen-annica). full vecka med andra ord, men det sköna är att allt jag ska göra är inget som jag inte hade velat göra..
 
linda, du är så fin. det kändes som en kram av varmaste slag.

krääm

sortering av samtal

Publicerad 2007-09-10 17:26:59 i Allmänt,

det sista jag vill är att bli en sån som sorterar sina samtal, men när du ringer är det ganska lätt.

ännu en gång har göteborg passerat. ååh vad jag tycker om att sova på luftmadrass i en skolsal en hel helg. det är det värt jag vet att jag får umgås med dem jag tycker mest om. visst, vi gick inte som vinnare från någon match, men roligt hade vi och vi kämpade som djur! tusen varmisar till er alla!

jag vill inte vara bitter, men idag är jag. för jag har inte riktigt kunnat släppa det! 

joon <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela