minisemester

Publicerad 2008-07-30 00:30:42 i Allmänt,

jag tänkte vara ledig hela veckan, så blev det med det. blev inringd redan till idag och har nyss landat i sängen efter en jobbdag. de första timmarna gick snabbt och efter lunch hände det något traumatiskt, haha. ett skratt förlänger livet och ikväll blev det många skratt. skratt som slutade i glädjetårara och magknip.  oh well, jag gjorde pimmepummes dag iaf! :)
  
sov gott vänner, jag ska iaf!
 
jag älskar när du gör vad du gör.. 
 
  

American Pie - A Slice of Advice from America‏

Publicerad 2008-07-28 22:52:00 i Allmänt,

varje vecka får jag mejl från cultural care: american pie - a slice of advice from america! tycker det är gulligt. detta vecka handla det om NY, kurser och om hur man hanterar hemlängtan.
  
Dear Annica,
You probably think it won't happen to you. But trust us, you will arrive in the US and at some point you will feel a bit out of place. Sounds and smells are different. Maybe you don't feel comfortable in your new home and in your new family. You think "this isn't what I was expecting". Guess what? This is actually what homesickness and cultural adjustment feel like.

   
eh okej? det gör mig rädd. men samtidigt sjukt taggad inför vad som komma skall. yeah!
  
 

seskit med taski mitt i natten

Publicerad 2008-07-28 22:33:54 i Allmänt,

oh lala!

kvällen har varit skön, ligger nyduschad i sängen och ska titta på lite OC. jag njuter! bredvid mig har jag en skål med gotte och i tankarna att gå och göra en smoothie. i nuläget så jobbar alla. när jag blev avbokat så gillade jag inte tanken. nu älskar jag den. jag har njutit varje sekund av min lediga dag :)
 

pest eller kolera

Publicerad 2008-07-28 19:35:19 i Allmänt,

är det så man säger? iaf, det hade slutat dåligt i vilket fall som helst så det är bara att bita i det sura äpplet och se framåt.   
 
det har det varit en väldigt mysig dag. mamma kom imorse med frukost som vi njöt av nere på gräset. vid lunch begav jag mig till siba och sällskapade jensan på hennes rast. för andra gången denna dag så satt jag i gräset och avnjöt något gott, hihi. med sällskap som va lovely. begav mig hem och träffade erik, gick ner till mbk och löste det med andrahandskontraktet. en lättnad! nu är klockan nästan åtta och jag har nyss cyklat hem från en romantisk sallad på grafitti med kollega. vi passa på med en flurry också :) jösses vad jag har gottat mig idag märker jag, haha. men det får man göra ibland. vardagslyx som förhöjer livskvalitén. eller hur var det vi sa?
    
vad ska vi shota i båstad? jag är lite smått sugen på razz, turkisk eller tequila. hm, det tål att tänkas på. får samtala lite med mina partners.
   

high fiiiiive

Publicerad 2008-07-28 09:32:03 i Allmänt,

första lediga dagen blev till att fånga, sömn får jag prioritera senare i livet. mamma och sixten anländer snart. det var tänkt stranden men vi bestämde oss för att sätta oss här nere. stranden kändes för varmt och jobbigt och alldeles för långt bort. ett riktigt projekt med andra ord. men jag gillar min gräsplätt här nere, så fine by me!
 
he på de!


        

 

annica <3 sara

Publicerad 2008-07-27 23:46:18 i Allmänt,

  
  

   
  

i förmiddags skröt jag om att jag hade haft den bästa helgen ever. och då hade inte ens kvällen kommit. nu vil jag förstärka det jag skrev innan. för kvällen får full pott. mötte upp sara my love nere i stan vid halv nio. sen satte vi oss nere vid kanalen och mös. man värdesätter relationer till olika människor olika mycket. jag värdesätter henne högt! för det handlar om att prioritera, ge och ta och att visa uppskattning. min sara är one of a kind, henne släpper jag inte taget om. 
   
när man får mycket kärlek så ger det en mycket kärlek att ge också. just nu är jag full av kärlek och då vill jag passa på att nämna att min mamma är helt fantastisk!

ser fram emot helgen. för båstad blir aldrig misslyckat, helgen får alltid tio partyparaplyer av tio möjliga. den innehåller skandaler som går att skratta åt år efter år och aldrig får man behålla frukosten på skansen. men vad gör det? och jag och kollega i 206, det kan bara bli succe <3
     

märkligt, väldigt märkligt!

Publicerad 2008-07-27 19:54:59 i Allmänt,

hur fan tar man åt sig en komplimang? jag har svårt för det. jag tycker mer att det känns genant och vill helst bara sjunka under jorden. det krävs nog att det är rätt person, rätt plats, rätt tidpinkt och rätt sinnesstämning för att den ska komma igenom den tjocka hinnan runt mig. igår så klaffade allt det där, och det var underbart!
  
ikväll ska jag ta mig an satc filmen. jag har laddat länge nu och känner att det är dags. hoppas också på att säsong 4 av OC hinner komma ner till morgondagen om jag låter datorn stå på under natten. fast iofs, den kanske till och med hade hunnit bli klar till ikväll. det hade varit ren och skär glädje så fall! 
      

min fristad

Publicerad 2008-07-27 16:15:51 i Allmänt,

jag skulle nyss ladda upp lite bilder sen fredage, men oh my god vad segt det är! jag gillar blogg.se, men det där är verkligen något som borde förbättras. 
   
jag sitter här och svettas, och ändå är det ganska kallt i min lägenhet. tänk att vara på lindas rum vid det här laget, där är alltid så varmt. stackars henne. eller i det lilla rummet hemma hos mamma. nä tur att jag har min alldeles egna fristad! 
    

<3

Publicerad 2008-07-27 13:44:37 i Allmänt,

jag vill inte skryta, men jag vill påstå att jag haft den bästa helger ever. jag har redan delat med mig om fredagen och om lördagen finner jag bara ett ord: lovely! vaknade lite över elva och snart vankas det frukost. fy attans vad varmt det är ute. borde inte klaga med tanke på att jag har en liten minisemester, vilket innebär stranden och mor-och-dotter-tid, men värmen är olidlig idag. det är nog bäst att jag stannar inne!
   

gårdagen

Publicerad 2008-07-26 17:26:38 i Allmänt,

fylleinlägg delux inatt men det kan inte hjälpas, låg och väntade på kollega. hon kom, tillslut. men det tog en jävla tid! vaknade vid tolv, måttligt trött. cyklade ner till stan och försökte lösa med min telefon ännu en gång, denna gången hos telenor. jag tror jag hatar alla telefonoperatörer vid detta laget. sen träffade jag mamma och co. och åt lunch på pizza hut. det var år och dar sen jag åt där men det var gott. mysigt också, bättre än vad jag förväntat mig faktist! sen var det kaffetajm och nu är jag hemma. gårdagen känns i kroppen men det var det värt. hade riktigt skoj! kvällen bjöd på det mesta och en kväll med vännerna slår allt. och jag finner lycka i att titta mig omkring och känna att jag trivs, tycker om och uppskattar. nu ska jag göra mig fin sen ska jag ta mig ner till stan. ser fram emot kvällen :)
     

#1

Publicerad 2008-07-26 05:42:09 i Allmänt,


  
du är min nummer ett!
  
linda menar att hon har långt kvar. jag tycker att hon borde springa!
   
gotnatt! <3
  

dimman

Publicerad 2008-07-26 05:25:19 i Allmänt,

om inte summer hade haft ett litet barn så hade jag ringt henne nu. men jag vill inte väcka olivia. hon är den enda som skulle förstå. den enda som skulle kunnda föstå hur jag verkligen känner. men varför? nä, jag låter allt vara osagt så har det aldrig hänt! eller?
  
det har varit en underbar (jag särskrev nyss underbar, hahaha) men massa gottiga ting. dage gick snabbt, tackar arman, kim, my och emil för detta. men kvällen var ocså underbar, utgången likaså. detta tackar jag linda, bruce, jenny och sara för. helt fantastiska! 
     
för mig är älska när man inte kan leva utan någon.
  

fredagsmorgon

Publicerad 2008-07-25 06:22:10 i Allmänt,

ännu en dag startar jag dagen med ett blogginlägg, men har lyckats vara ute i för god tid idag igen. fast det är bara skönt, så slipper stressa. fast idag blir jag inte upphämtad, ska köra själv. ska hämta upp love på vägen hem och sen ska vi möta upp de andra lovesen i stan sen. jag tror jag ska gotta mig med något, fick mer i lön vad jag trodde. det är jag värd efter att ha levt på min hundralapp i två veckor.

nej, en c-vitamin på detta vänner sen ska jag bege mig. 
   
ps. idag är det fredag. det betyder att ännu en vecka har gått och det är en mindre vecka kvar till jag ska åka. förresten, 1000 kr för en hälsoundersökning, det var det det var!
 

ett försök till stac-filmen

Publicerad 2008-07-24 06:18:25 i Allmänt,

klockan tio låg jag på ryggläge med datorn på magen för att se satc-filmen. dock hann jag inte se mer än introt när jag insåg att det inte ens var lönt att försöka, jag var så trött. somnade inte några minuter senare och nu är jag nyduschad och pigg. hungrig också, men det blir ett klockan 9 -projekt.
  
fånga dagen mina vänner!
 
p-annica
  

självinsikt

Publicerad 2008-07-23 19:44:23 i Allmänt,

jag känner det själv, jag ligger inne med grova humörsvängningar. how come? ingen jäkla aning. men en sak vet jag, det är jobbigt. ena stunden är jag hur glad som helst, andra arg och en tredje så gråter jag åt ensamma gamla gubbar. vad jag vet är iaf att jag måste reda ut det för människorna i min närvaros skull. för annica du verkar lite låg är inget jag tycker om att höra..
 
idag fick jag brev om visumtid på amerikanska ambassaden. fredag klockan nio :S okej? kort varsel anser jag vara ca en vecka kanske. men detta är ju sjukt? som tur var fick jag tag i dem nyss och kunde boka om tiden. istället blev det den 22 augusti. det ger mig lite framförhållning, känns bättre så! i övrigt närmar det så mer och mer. först var det 4 månader dit, nu är det bara 2 månader och 2 veckor. ohyggligt roligt!
    
det blir en tidig insomning ikväll. efter nattens 3 timmar är det vad jag behöver. klockan ringer 5.45 och då ska jag vara fit for fight!
 
hej!
    

23 år ung

Publicerad 2008-07-23 10:36:29 i Allmänt,

anvisar till lindas blogg som anvisar vidare till saras blogg för mer om gårdagen. helt crazy! men inget går ändå upp mot en kväll med vännerna. men det var tungt imorse när klockan ringde kvart i sex. väldigt tungt! och nu stänger sig ögonen ofrivilligt titt som tätt. var det värt det? ja!
 
GRATTIS SARA!
du är fin..
  



var det så?

Publicerad 2008-07-22 23:06:43 i Allmänt,

- är hon lycklig och har det bra, tror ni inte att hon ska följa med mig hem. men om jag har en minsta lilla chans så åker jag till peeeep och hämtar henne.
- åk och hämta vår vän.
    
mitt ute i ingen annanstans.. 
       

rof lol

Publicerad 2008-07-22 19:56:34 i Allmänt,

hoppas jag inte väcker dig med detta mess, men i mina ögon är du ett riktigt ess *puss*
  
livet är härligt ibland. speciellt när man kan skatta sig lycklig åt andras lycka! :) thats great. jag älskar när sara lyckas!
  

  

it's like: ha ha ha ha ha!

Publicerad 2008-07-22 17:06:29 i Allmänt,

ibland vill jag bara be om ursäkt till mina nära och kära för att de får ta del av mina problem. stora som små problem som belastar. jag skäms för att du får ta del av mitt problem. men samtidigt är jag så tacksam för att du är vid min sida. kryptiskt i know, men du förstår. 
  
 
  

typisk söndag

Publicerad 2008-07-20 18:22:06 i Allmänt,

all min energi idag har gått åt att klaga på 3G nere på triangeln. yttelrigare 8-10 arbetsdagar. jag ska nog skriva ett argt mail. jag vill ha kompensation! annars har jag inte gjort något vettigt. precis som en söndag ska vara!
  
ska snart åka till mamma, ska bli mysigt. har saknat henne!
   

ååh :(

Publicerad 2008-07-20 11:56:30 i Allmänt,

en söndagmorgon som startar med en kopp te. min hals känns som ett rivjärn. idag ska jag inte fånga dagen. jag ska göra precis tvärt om, ligga hemma i min säng och göra absolut ingenting. dock ska jag på fika hos mamma ikväll, men det är ett senare projekt. 

   

så gott det hade varit, m-m-mmm!
  

bummer

Publicerad 2008-07-19 15:37:39 i Allmänt,

jag och aragon tävlade, först till tre mål. förloraren fick äta två bakelser. jag förlorade. nu sitter jag här och mår illa. jag hatar att förlora! men samtidigt är det en fin känsla att skjuta straffar med en pappersboll mellan fingrarna när man äter frukost. så i slutändan kunde jag ändå leva med att jag förlorade.
  
jag tänker på min någon. när saker som detta händer så undrar jag vad ödet med mitt liv. hur slutar mitt liv? och vad kommer jag uppleva innan det tar slut? och när tar det slut? och med vem vid min sida? är jag själv? would you be my shoulder, when im grey and older?
    

       
ska snart bege mig. ser fram emot kvälen. en kväll helt i min smak!
jag kommer sakna oss. 
  

kidneybönor, röda linser och ärtor?

Publicerad 2008-07-18 14:08:55 i Allmänt,

tror ni att det kan bli en lunch? haha. det finns inte mycket i min kyl och frys som matchar varandra. jag längtar tills den 25:e, då kommer sommarens första lön. visserligen är den bara halv men det är bättre än ingenting alls.

det har varit en mysig förmiddag. städade undan och dammsugade, skönt att få det gjort. sen kom bruce på liite kaffe, fick se bilderna från resan. wooow vad hon har sett saker! fina bilder, väldigt fina. hon åkte nyss till jobb och jag ska snart göra detsamma. 15.00-22.40!
  
jag läste att man tänker 60.000 tankar på en dag, du bestämmer själv om dem ska vara positiva eller negativa. tänk på det! 
  

ett mellanting

Publicerad 2008-07-18 11:30:13 i Allmänt,

det blev sömn till tjugo i elva, nu blir det städning. har inte packat upp sen båstad, allt ligger i en stor jävla hög. och i högen finns det allt från kläder och öl till en kikare av papper, haha. sen ska det dammsugas med min dammsugare som knappt suger. jag kanske behöver byta påse bara? ohwell, känner mig iaf pigg idag när jag vaknade, och det är sällsynt nu för tiden. 
        

prioritetsfråga: sömn eller städning?

Publicerad 2008-07-18 00:37:30 i Allmänt,

ett kärt återbesök på slitage igår med hopp om att ladan skulle vara öppen. men ack nej, den var så stängd som den skulle kunna vara. men det var roligt ändå, en äkta vulvanight! en kväll som innebar alldeles för många tequila.

    
4.00 - anländer i lund
9.00 - messar till mina samåkare att dem får ta sig själv till jobb
11.00 - vaknar och dricker kaffe i sängen
12.30 - får sms:
fel nummer, hoppas du löser bilproblemet

13.15 - tar tåget till malmö
13.40 - cyklar från centralen i regn och blåst
14.00 - anländer hemma
14.25 - hämtar upp martin:
 jaha, men jag hade kunnat ta mig till jobbet själv om du ringt ju!
15.00-23.40 - jobbar
      

vilken jäkla dag. stress, stress och stress. och lägg på lite huvudvärk på det! men imorgon ska det bli annorlunda. mobilen sätts på ljudlös utan alarm. fast jag är lite kluven, ska jag prioritera sömn eller lägenheten? hm, det var en svår en. men sov gott mina vänner, puss

ps. imorgon är det fredag!
    

Gäst blogg deluxevula

Publicerad 2008-07-17 00:50:46 i Allmänt,

Mamma och Lina här, har varit och festat loss på koi, många skratt, nu sitter vi  här på lorensborg och gottar oss med ett glas vin  eller två. Nu ska vi snart skaka på dom lurviga =) Yeeeeei!!! Annars? Vi gillar  kryddiga korva, tex chorizo!!!  Yeeeeeeii!! Cooooooop!!! En rakad minkpäls är fint =) Vi älskar dig annicu, puss från´pullsan och billqusit

det går framåt

Publicerad 2008-07-16 13:46:50 i Allmänt,

kom nyss hem, det har varit en förmiddag med hög mysfaktor. lovely! att cykla i stan är ingen dans på rosor, det är riktigt invecklat faktist. och jag har varit riktigt dålig på det ända sen jag fick min cykel i vintras. men vänner och fiender, jag börjar bli riktigt bra på det nu. riktigt jäkla bra faktist! lärde mig en del av sara för någon vecka sen när vi stegrade på gågatan, hon är allt en veteran. 
   
var gör man en hälsoundersökning? 
  

dagsform; great!

Publicerad 2008-07-16 09:38:33 i Allmänt,

det känns nästan som jag har börjat återhämta mig. tack och lov är väl det, började känna mig riktigt klen. men idag fångar jag dagen, ska hoppa upp på cyklen och möta bruce vi JP's om en liten stund. en romantisk frukost, lovely!
 
frågor som poppar upp; fick linda gå ut igår? kommer paint som ett tillbehörsprogram på alla datorer eller är jag retardad som inte hittar det på min? när börjar den jäkla strejken?
   

check

Publicerad 2008-07-15 13:22:41 i Allmänt,

jag tog tag i mig själv, bilderna finns på facebook nu. se och njut mina vänner!  finns en del som ska retuscheras lite innan dom läggs ut bara, men tålamod mina vänner, tålamod! haha.

  
"Jesus förstod att Judas reflekterade över något upphöjt och sade därför till honom: Gå ifrån de andra lärjungarna så skall jag berätta för dig kungadömets mysterier. Det är möjligt för dig att nå dem, men du kommer att få sörja en hel del, för någon annan skall ersätta dig, för att de tolv lärjungarna skall nå fullbordan med sin gud." 
      

återhämtningstid

Publicerad 2008-07-15 11:30:56 i Allmänt,

min återhämtningstid sen helgen pågår. jag fångar fortfarande inte dagen och jag somnar direkt efter jobb. men jag gillar det, det behövs. snart är jag tillbaka. och då är jag tillbaka på riktigt! ;) kväll denna vecka, 15.00-23.40, skoj! men jag överlever. jobbdagarna har sina ljusglimtar, på många sätt! men ändå känns det tungt att gå till jobb. och efter fem dagars semester så känns det ändå som att jag behöver, ja just det; semester. men bit ihop annica!

kort och gott; vill tacka vännerna för en underbar helg :)

det tar energi, all jag har nästan. och när jag inte tänker på det så ligger det ändå i bakhuvudet. jag kvävs! det räcker nu. 
  

rise and shine

Publicerad 2008-07-10 06:00:23 i Allmänt,

om en halvtimme går jag till jobb och om sex och en halvtimme åker jag. lovely!

ps. jag glömde datorn hemma :( bummer.
  

finns du ej på facebook..

Publicerad 2008-07-09 20:26:19 i Allmänt,

.. så finns du ej i det verkliga livet!
eller hur var det? haha.

det har varit roliga dagar på jobb nu. säkerligen många faktorer men vilket som, jag gillar det! imorgon är det halvdag och fredag är jag ledig. alltså en kort vecka, men det behövs. taip och sara hämtar mig vid lunch för att sedan hämta upp kollega. därefter vidare till vår slutdestination; båstad/torekov! såg att det var sprit, leg och ett liggalinne som behövdes för helgen bara. vad hände med genvägsbyxorna? haha, skämt å sido. det kommer bli en underbar helg med mina vänner! just nu hänger det sista på tork på balkongräcket, väskorna står packade och jag är strax redo för att ta mig till lund. datorn får hänga med! som sagt, ser fram emot helgen, det kommer bli succé! 
   

     

CSI Hawaii

Publicerad 2008-07-07 22:32:37 i Allmänt,

klockan har passerat läggdags och jag ligger här med min dator på magen. mitt godis är slut, benen är rakade och jag är redo att somna in. egentligen är jag inte särskilt trött, men jag vet hur jag blir imorgon om jag inte sover tillräckligt.

imorgon är det den nationella kramdagen. det skulle kunna vara? finns det en kramdag eller måste jag stifta en? hm, jag skulle kunna göra det.

sov gott, puss!

tänk att bli krossad i en kontainer, kvävd av bubbelmaskinen, fast på översta hyllan med fittingar eller rentav springa av rädlsa för att den elektriska tejpmaskinen skjuter tejpbitar i ögat på dig? det, det är fan CSI hawaii i ett nötskal 
 

mormors tänder och lysmelk

Publicerad 2008-07-07 19:18:14 i Allmänt,

det blev ett besök på hemmakväll, omsminkad och iförd mjukis. ett tag åt jag knappt något godis alls. nu äter jag mer än någosin. det är såå gott!
  

      

citronpeppar goes örtsalt

Publicerad 2008-07-07 17:42:02 i Allmänt,

örtsalt är en gudagåva. det får allt att smaka gott! dock får det all mat att smaka likadant men det gör det samma, för det är fortfarande gott!

om du har ett äpple, vill du dela det med mig i en äppelmelodi, eller vill du ha det goda äpplet för dig själv å inte få någon melodi. dela med sig, eller snåla, en vanlig fråga får man tåla. om du har ett äpple vill du dela det med mig eller tar du hela själv, va?
   

halleluja vilken glädje

Publicerad 2008-07-07 16:55:02 i Allmänt,

jag känner mig sliten. och ändå har jag inte gjort någoting alls krävande i helgen! fast förra veckan var tuff, det sitter kanske fortfarande i? ohwell, ska ta det lugnt idag. en annica-dag! en annica-dag är en dag då jag helst inte lämnar lägenheten. och skulle jag göra det så skulle det vara för ett besök på hemmakväll, vilket det faktist lutar åt ikväll. jag har ett hiskeligt godissug! godiset kanske får mig att känna mig bättre? för irritationen i förgår har övergått till en besvikelse istället. det känns nog som att det är snäppet jobbigare! :( ska inte gnälla mer nu, men dessa dagar tar kål på mig..

över till något roligare, fick bekräftat i förmiddes att jag kan sluta tolv på torsdag och vara helt ledig fredag. sen börjar jag jobba tre på måndag. detta betyder låååånghelg. och jag gillar det :) ser verkligen fram emot helgen. älskar att umgås med mina vänner dagar i sträck på annan ort. cuper, semestrar, roadtrips, ja allt! vi gör det så bra!

något annat glädjande är att linda kommer hem snart. som jag saknar henne!

jag funderar på att göra en god gärning. det betyder att jag behöver gå upp tio i sex istället för sex imorgon men det kan det vara värt för att göra två människor glada :)
     

irritation

Publicerad 2008-07-05 22:10:59 i Allmänt,

jag är inte en människa som irriterar mig så lätt. det krävs ganska mycket känner jag. men nu är jag irriterad, och jag har sannerligen rätt att vara det. och det är inte på en sak. inte två heller. utan tre saker. tre saker som får mig att ifrågasätta mänskligheten. säger som jensan; jag önskar att alla tänke som jag.
        

oväntat

Publicerad 2008-07-05 17:59:07 i Allmänt,

mycket väl, låset var uppklippt när jag nyss var och hämtade min cykel på mobilia. som tur var hade jag ett lås på bakhjulet också! jag blir besviken på malmö.

fiss vad varmt det är idag. är helt klibbig och då duschade jag ändå för någon timme sen. jag orkar inte med värmen! dock hade det inte suttit fel med en solsemester. jag hade dödat för att komma iväg en vecka! dock ser jag nästa helg som en liten minisemeste. jag längtar :)

fick ett mejl innan - baby news hette det. familjen i PA väntar en pojke, en liten gullegump! :) jag längtar och fasar om vartannat. längtar efter allt nyss och fasar för att lämna det gamla för ett år. men den tiden den sorgen!
  

vilken morgon!

Publicerad 2008-07-04 11:46:03 i Allmänt,

oh my!

min cykel står vid mobilia, ställde den där i onsdags. undra om den står kvar? jag litar inte på malmöbor. ska bege mig för en date med jensan nu. 
  
ps. jag är kär i min dator. nu ska jag bara försöka förstå mig på den också :)
 

mmm marabou

Publicerad 2008-07-04 02:15:27 i Allmänt,

jag hade glömt hur gott ett marabouchoklad smakade. nu minns jag igen! jag struntar i de extra kompisarna som antaligen besöker mitt ansikte imorgon, för jag var tvungen.
 
sitter vid min nya dator, den är helt fantstisk :) men nu, nu ska jag sova!
 

är det verkligen okej?

Publicerad 2008-07-04 01:51:10 i Allmänt,

det har varit några fullspäckade dagar. men sjukt roliga! i tisdags när jag slutat jobba kom stoffe, vi hetsdrack, åkte ner till tisdagsklubben och träffade calle och co. träffade saras vän bex(?) också, vilken söt tjej! var måttligt trött igår på jobb men när jag slutade tjugo i tolv igår kväll så väntade en kväll på mazarin tillsammas med ett glatt gäng från jobb. hade inte så höga förväntningar med tanke på hur seg jag kände mig men det blev en toppenkväll. när lamporna tändes på dansgolvet var det dags att bege sig hemåt. som sagt, det var riktigt skoj! alla lyckades inte ta sig till jobb idag men vi som gjorde det fick oss några goda skratt åt nattens bravader, haha. är glad att jag jobbar där jag gör, men jobbet vore ingenting utan människorna där. 
 
imorgon behöver jag sova ut, det känns i kroppen. och det är fredag, fy så snabbt veckan har gått, helt otroligt! ohwell, sov gott mina vänner (och ovänner). puss!
   

3G

Publicerad 2008-07-01 12:53:51 i Allmänt,

7-8 dagar till innan jag får tillbaka mitt gamla nummer. borde jag inte få kompensation? nu har det gått tre veckor från det att jag anmälde min nummerflytt, 21 dagar, och det skulle ta 6-8 arbetsdagar. istället tar det 7-8 arbetsdagar från och med idag. lass!

- ta en extra shot förresten!
det kändes märkligt att beställa en extra shot mitt på ljusa dagen. även om det bara var i latten! haha. hoppas denne kan få ner min huvdvärk tillsammans me två alvedon och lite sömn. ska köra om 1h och 20min, hade egentligen behövt ordna och dona massa men sömna och tillagning av lunch proiriteras.

hela, hela tiden. come on, vad händer?
  

oooh no!

Publicerad 2008-07-01 10:28:33 i Allmänt,

när jag höll på att somna in inatt så kände jag att det stack till i mitt öga. ont som bövelen gjorde det! när jag vaknade för en halvtimme sen så såg jag förjäklig ut. det var nog något som stack mig precis under ögat. det gör ont och är svullen. nu lever jag upp till mina sagan om ringen- liknelser! :(

nu ska jag åka ner till tre och klaga på att jag inte fått mitt gamla nummer ännu. nu har det gått tre veckor, det skulle ta 6-8 arbetsdagar. det är inte okej! så tills dess - 087020090!
  

lättnad

Publicerad 2008-07-01 01:22:04 i Allmänt,

satt och uppdaterade it's learning hela förmiddagen men resultatet hade inte kommit in. när jag loggade in på jobb lös det upp framför mig; G! det är underbart. känns bra att inte ha något i bagaget när jag tar ett uppehåll! nu måste jag bara prata med studie och yrkesvägledare om när jag ska komma tillbaka! men det är ett senare projekt.

har spela sanning och konka, TP och sten, sax och påse med kollega nu en stund. det var dock för sent för tankeverksamhet. 3 rätt av 18, gott snack! nu ska jag somna in. tror jag hoppar över att fånga dagen imorgon! sov gott, puss!

CUBA CARAMELL

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela