praha delux

Publicerad 2007-11-29 21:44:34 i Allmänt,


jag är väl medveten om att man mage aldrig har varit riktigt frisk, men idag har den varit något utöver det vanliga. och när illamåendet kom ikväll så var det pricken över i:et.

men dagen har varit bra, vi var precis som alla andra lämmlar : ) tack jenny, linda, taip, pillan, joe och lullan för en superdag. jag gillar roadtrips, även om det idag var en väldigt liten!


         


jag har saknat charlotte och våra frukostar, men på måndag är det dags. längtar redan!

sov gott, puss

08.00 - 19.30 (H.I.L)

Publicerad 2007-11-27 15:41:12 i Allmänt,


"hej annnica. det är din mentor från malmö högskola. jag var på hagalundskolan idag för att besöka dig och maria och titta när ni skulle hålla i någon form av aktivitet. men du var inte där för din var på utedag. (ja kanske för att vi är det varje tisdag och du inte medelat att du skulle komma och besöka mig) var var du någonstans undrar jag då? (på utedag, ska jag säga det fler gånger?). maria sa att du mejlat mig men inte fått något svar? jag har inte fått några mejl. (ja jag har mejlat dig ett x antal gånger. du kunde inte hört av dig till mig då, det är ju efter allt faktiskt du som vill ut och titta på mig, inte jag som vill att du ska titta på mig) så nu har jag bara en tid över och det är på torsdag antingen mellan åtta och nio eller elva och tolv, när passar det bäst för dig? (ingen av tiderna passar, inte ens dagen, för jag är ledig på torsdag. och om jag inte varit ledig så hade det inte passat ändå, vi har tvärgrupper på torsdagar) ring mig så fort du ser detta! hejdå!"

FUCK YOU YOU FUCKING FUCK!


jag brukar aldrig ha inställningen låt mig va, men idag är det nog bäst så.

hejdå annica

Publicerad 2007-11-26 22:50:32 i Allmänt,


det var glädje när lille L idag på dagis som vanligtvis endast brukar snitta 5 stycken 3-ordsmeningar om dagen slänger ur sig ett hejdå annica när jag skulle gå : )

min efterlysning på bloggen gick i hamn, fick med mig massa vänner, gekå´s trippen blir av! lyckades bli ledig, jeej! nu ska det inhandlas. kan knappt bärja mig! vi ska ha termosar med kaffe och massa fika och färdkost. jag vill känna mig som en medlem i panter-tanterna hela dagen och tror faktiskt inte att det är omöjligt ; )

kvällen var fin. jag och jenny gottade oss på elyssé med fondue.

ingenting kommer att censureras, inget kommer bli osagt eller förfinas.

sov gott, puss

ps. JULESKUM ; ) tack amanda! : )

1 timme 12 minuter och 34 sekunder

Publicerad 2007-11-25 22:42:35 i Allmänt,


med ett leende på läpparna. det kändes skönt. saaakta men säkert, jenny! : )

lördagens matintag:
1 mc feast och co kl 15.30.
1 påse lösgodis kl 19.00.

fredagens matintag:
1 sked hallonfil kl 10.30.
1 kittkatt + 1 päron kl 14.00.
1 mc feast och co kl 16.00.

stabilt som fääen! var det detta som blev resultatet av bitterhet, stress och sprit? ja.

ännu en gång: sov gott, puss

ps. jag tycker om mina vänner

"bänkis"

Publicerad 2007-11-25 00:12:07 i Allmänt,


ingen kommentar.

idag har det till största del varit en bra dag. fick vakna med taip, som är utöver det vanliga ;) kl 13.20 dömde jag, vilket jag gärna kunde hoppat över. sen hade jag och linda en romantisk mc d middag, det är ju faktist lördag. + att vi gottat oss med godis hela kvällen. jag mår illa! men kvällen har varit supermysig. jenny och linda har gett mig många bra tips om hur jag ska uppföra mig, och jag tror jag väljer 12-årings tipset. det hade nog gjort susen!


pics från gårdagen;

              

det fanns massa fler bilder, men tyvärr var mitt ansiktie inte riktigt vän med kamerna, haha.


sov gott, puss

ps. linda, you are way to beautiful girl ;)


inbrott :S

Publicerad 2007-11-21 19:33:11 i Allmänt,


det nostalgiska inlägget försvann igen.

när jag steg in i hissen när jag kom hem idag så hade mbk skrivit en lapp om att det har varit inbrott i källarföråden. inte alla men en del. och mycket väl var det mitt! när jag kom ner i så låg låset på golvet och dörren öppen. men konstigt nog var det inget som fattades, antagligen märkte tjuven att jag inte hade något värdefullare än färg, en stege och en tv bänk + lite lådor. haha. ändå en obehaglig känsla!

hej sålänge, puss

klockan var 06.58

Publicerad 2007-11-21 07:16:09 i Allmänt,


när jag satt och skrattade åt jennys trip-down-memorylane. jag minns när hon skrev den och vem "tjejen" är, haha. känner att jag också skulle njuta av en nostalgikick så planerar att åka raka vägen hem sen och dyka ner i mina dagböcker :)

ha en underbar dag.

hej sålänge, puss

thai thai

Publicerad 2007-11-20 18:46:10 i Allmänt,


mitt mekka.

jag såg nyss ett reportage om gekås på nyheterna. tänkt att jenny har jobbat där. haha. vilka människor! dom intervjuvade en tant som redan varit ute med varor för femtusen men som var inne igen för att handla en omgång till. ååh tanken på gekås får mig faktiskt att åka dit. någon? :)

man förbränner väl 2 cl i timmen? inte? haha. hoppas det!

hej så länge, puss

inlägget dedikeras till:

Publicerad 2007-11-20 17:42:55 i Allmänt,


SISTA HELGEN I NOVEMBER!
sista i november firar två år nu. sofia tror att det är därför som jag känner mig splittrad, haha. 





- 1/2 liters vinglas
- big, anneli och hans vän
- sebastian steeeeen aka saragasso-sebbe
- fadde och hans blåa bil
- "since you been gone"
- sofias sjukhusvistelse
- julie coopers 19 årsfest
- "jag är törstig"
- tunneln och slagt

hej så länge, puss

Shit britt fitt(a)

Publicerad 2007-11-18 23:16:11 i Allmänt,


jag känner ångest. ångest inför framtiden. skolan, innebandyn, familjen, kärleken. allt. la mig i sängen 21.15 för att somna, var verkligen trött. men nu har klockan passerat 23 och jag sover fortfarande inte. istället startade jag datorn igen för att dämpa min ångest genom ett mejl till min lärare samt att ventilera lite i min blogg.

jag skrev ett medelande. ångrade mig och raderade det. två sekunder senare pep det. då hade du skickat till mig istället. GAAH!

nu ska jag äta 3 chokladbollar, för jag fick dem för någon dag sen, och hoppas att jag mår bättre då (dock lär det bara ge mig mer ångest) och kan somna. sen är det 9 stycken kvar, jag ska äta alla helt själv.

sov gott, puss

ps. tack louise

oh oh

Publicerad 2007-11-18 00:40:15 i Allmänt,


det verkar som att jag har tagit på mig något som jag inte klara av, inspirationskälla. njaa vi får se ;)

undra hur livet hade sett ut om jag bott kvar på polluxväg 1, louise på 3 och taip på 13? visserligen är det bara jag och mi familia som flyttat, haha. hade jag och louise fortfarande sprungit mellan häckarna till varandra och hade vi fortfarande suttit och fikat i hennes lekstuga? det var en fin tid det. och även om taip påstår, men det är absoluuuut inget jag minns, att jag inte ville leka med henne så hade vi det faktist bra på polluxvägen : )

har massa roliga bilder på min dator, från massa olika gånger. ska kanske ta mig i kragen och lägga in dom? men det får bli på facebook. det tar en hel eeevighet att ladda upp bilder här ju! och det får bli en annan dag.

katt eller inte katt. det är det stora dilemmat!

nu sover jag med ena ögat. ses imorgon mina vänner.
sov gott, puss

3 december

Publicerad 2007-11-16 16:40:34 i Allmänt,


det är dagen då jag och charlotte får tillbaka vårt projektarbete. väntar med spänning :) hoppas iaf att det vi gjort räcker till ett G. men vi har gjort vårt bästa, det är det som räknas.


        


det var glädje igår när jag hittade en USB ingång till. wooohooo! detta betyder att jag inte behöverlägga pengar på en "hubb" utan jag kan ha kamerasladden och internet i datorn samtidigt. DET är glädje. därför tänkte jag lägga upp lite bilder sen slagt i helgen :)


              

  


roooooger och tooooorbjörn, haha, tänk att vi skulle stöta på våra favvisar!


det fanns även lite bilder sen kåren förra veckan, och vissa av dessa bilder är verkligen världa att lägga in. för vi var såååå vackra! :)


        


nu plingade mikron, gröten är färdig :) ikväll blir en luuugn hemmakväll. behöver nog en dag till att kurera mig.

hej sålänge, puss

ps. saknar bruce.

ps. lillis vi ska se din match imorgon :)

"som sur mjölk"

Publicerad 2007-11-15 15:56:21 i Allmänt,


det ligger något i det.

efter jennys predikan igår så drömde jag att jag bakade julgodis inatt. jag gjorde marsipantomtar, pepparkakor och ischoklad. jag ler när jag tänker på det :) för jag längtar faktist tills julen. har inte riktigt haft den känslan de två senaste åren, men nu längtar jag. längtar efter att få julpynta MIN lägenhet, baka julgodis, få ge julklappar till dem jag tycker om och självklart också få julklappar. iiih blir det varm i kroppen när jag tänker på det.

från och med nu så joinar carro mig och linda i ledarstaben för f94. tror det blir jättebra. skönt att vara tre!

har gått igenom lite lådor som legat här hemma på mammas vind. hon ville att jag skulle rensa ut dem nu när hon ska flytta. hittade hur mycket som helst. hittade foton från balen, använda shotglas (!?) och sist men inte minst, sjukt roliga bilder på min, maria och bruce. hahaha. låg dubbel av garv när jag hittade dom! frågan är om dom ska offentliggöras ikväll? muhaha :)

ses ikväll, puss

mamma.

Publicerad 2007-11-14 22:42:31 i Allmänt,

kvällar som den här, när man känner sig lite mysig, så hade jag helst velat flytta hem till mamma..

jag älskar att spendera mina icke-existerande pengar med jenny. vi gör det så bra.

är man innebandy-skadad om T9 väljer "fch" före "dag" på mobilen? njaa :)

sov gott, puss

"gör det bara om du verkligen vill det!"

Publicerad 2007-11-12 23:12:26 i Allmänt,


kloka ord det dära som låter så vettiga när någon annan säger det? men när jag försöker intala mig själv så fungerar det inte riktigt som jag vill. klurigt det där!

om någon gör något som inte behagar någon annan så hamnar det fort som attans i dennes blogg. hmm?





sov gott, puss






 

Otto, 40 år, GRATTIS! (åldersnoja)

Publicerad 2007-11-11 03:47:08 i Allmänt,

man kan ju säga MILF till någon. kan man säga DILF också? hmm. såfall vill jag säga det. hahahaha.

har jobbat ikväll. eller ja, jobbat och jobbat. det var jobb mellan 16-01 sen var det dans. det var menat att vi bara skulle servera, trodde vi. men shi fick vi. vi skulle servera + laga middag och efterrätt. haha, det kunde slutat riktigt illa. vi lagade grillat råddjur, kycklingspätt i jordnötssås, kräftstjärtröra, romsås, äpplepaj m.m! men det otroliga var att vi var ritktigt bra. vill inte skryta men shiiiit vad bra vi var :) vi klarade det galant. det finns förresten inget roligare än att dansa med människor på en 40 årsfest. de flesta har verkligen noll känsla, de festa är inne i en slags ålderskris vilket resulterar i 4-ever young beteende och många av dem kan fortfarande inte hantera alkohl, efter över 20 års erfarenhet. skandal ;) riktigt skoj!

gårdagen var av ett speciellt slag, riktigt bra faktiskt. tack linda och taip. det finns bilder, men tyvärr har jag bara två USB ingångar så jag kan inte lägga in dem från kameran, hehe. det får bli ett senare projekt.

match imorgon, samling halv tolv. så kanske dags att sova nu? jääjää.

sov gott, puss


check!

Publicerad 2007-11-09 15:48:25 i Allmänt,



1, Soffa
2, Soffbord
3, Internet
4, Katt

fyra saker som tillsammans skulle bli ett "closher". nu sitter jag i min nya soffa och har fötterna på mitt nya soffbord samtidigt som jag har min dator i knäet där jag skriver på min blogg (vilket betyder att jag har internet). GLÄDJE! har alltså fullgjort 3 av 4 saker. nu fattas det bara en liten kissekatt bredvid mig :) sen är mitt liv fulländat!




   



"eh oke, oke, oke, oke. mmm." 

projektarbete!

Publicerad 2007-11-05 10:06:14 i Allmänt,

förra veckan var hektisk, känns som jag bodde i skolan. projektarbete + kvällsföreläsningar, aldrig mer. men nu ser jag slutet, sitter i skolan nu och förbereder redovisningen till onsdag. och arbetet är klart! ska sitta här till halv fem, sen till staffanstorp för att träna knatterna. sen hem för att fortsätta plugga. mentorsträff imorgon förmiddag, projekterbete imorgon eftermiddag, kvällsföreläsning mellan 5 och 8. sen döma halv 9 i trbg. orka? är väl hemma vid halv elva-elva. varför tar jag på mig att döma egentligen?

men vi har varit duktiga, mycket duktiga. är så stolt :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela