common sense is not so common

Publicerad 2011-01-31 19:13:34 i Allmänt,

jag älskar min drawing class, det är en sak som är säker. och sol, det tycker vi också om. mindre kul är det med snö. och korkade människor.

om fem veckor så kommer linda och karro hit. kan man göra något annat än att älska det?

som ärtor och morötter

Publicerad 2011-01-31 04:27:32 i Allmänt,

jag gick på en promenad ikväll. jag tänkte att jag skulle utforska mitt område lite. jag blev glatt överraskad när jag insåg hur nära jag bor the piazza. inte ens tio minuters gångavstånd bort. gott snack! väl där gick jag in i några söta små affärer. köpte mig ett nagelack och measuring cups, samt en varm choklad. passerade the standard tap, där jag och jenny åt en gudomligt god avokado/bacon macka en gång, och insåg hur mycket jag saknar henne. det gör ont i hela mig.

the doobie brothers

Publicerad 2011-01-28 04:06:09 i Allmänt,

idag har jag gjort absolut i n g e n t i n g . med andra ord så har jag varit insnöad. fin fina planer fick ställas in. jag hatar snö. nu har jag precis renskrivit the parenting scale table och satt mina egna ord på det. det betyder att jag kan sova gott. mina naglar är målade och jag känner mig sådär söt och grann. imorgon ska jag kramas med mike, inte ens istiden kan stoppa mig.

the doobie brothers

Publicerad 2011-01-28 04:06:06 i Allmänt,

idag har jag gjort absolut i n g e n t i n g . med andra ord så har jag varit insnöad. fin fina planer fick ställas in. jag hatar snö. nu har jag precis renskrivit the parenting scale table och satt mina egna ord på det. det betyder att jag kan sova gott. mina naglar är målade och jag känner mig sådär söt och grann. imorgon ska jag kramas med mike, inte ens istiden kan stoppa mig.

snowday?

Publicerad 2011-01-27 04:00:06 i Allmänt,

jag undrar om morgondagens 9.30 lektion är inställd. är man töntig om man hoppas att den inte är det? just nu snöar det som bara den. jag kan knappt se ut genom fönstert. om min lektion är inställd så ska jag springa iväg och köpa chokladmjöl, och baka scones. nu kändes det plötsligt helt ok att vara ledig imorgon.  ohwell, vi får helt enkelt se om där finns ett sött litet medelande på min mobil när alarmet ringer klockan 8.00.

dags att sova, jag har varit vaken alldeles för många timmar i sträck!

due to inclement weather - classes cancelled

Publicerad 2011-01-26 21:47:29 i Allmänt,

plötsligt blev jag rastlös. vilket jag inte borde vara med tanke på hur mycket jag egentligen har att göra. man kanske skulle ställa sig och rita nästa veckas drawing assignment, eller läsa artikeln om child abuse in lower class families?

you've got it, girl!

Publicerad 2011-01-26 20:19:05 i Allmänt,

snöstorm, igen! så jäkla tröttsamt. när ska denna vintern ta slut? det tog mig en timme att ta mig hem från skolan idag, vanligtvis tar det 20 min. bussar som var sena, bussar som inte kom alls och bilar som skvätte blaska och vatten. väl hemma åt jag lite lunch. storhandlingen igår gjorde det svårt att välja vad jag ville sätta tänderna i. det fanns så mycket gott.

jag har ännu en lektion senare. jag hoppas på att den ska bli intställd. möjligheten finns. håll tummarna! först ska jag springa över till tvättomaten och hämta min sista lass tvätt. ni hörde rätt, jag tvättar. attans så hurtig jag är idag.

varför är det egentligen så himla svårt att vara stolt över sig själv?

superfresh

Publicerad 2011-01-26 04:41:10 i Allmänt,

det är egentligen hemskt hur dyrt det ska behöva bli för att man tänker på miljön. på våran jord. jag och min roommate åkte och storhandlade ikväll. hon är en liten hippi som bara handlar ekologiskt och organiskt. hennes slutsumma hamnade på dubbelt så mycket som min, och då handlade vi i princip samma saker.

med dom tankarna säger jag godnatt, jag har en 8am drawing class imorgon.

the anniversary couple vs. the pirate bay

Publicerad 2011-01-25 22:46:20 i Allmänt,

igår var jag och mike på new wave café. det är en av mina favoriter, sommar som vinter tid. och igår var inget undantag.  jag åt en himmelskt god ahi tuna sallad. dessutom var det ett quiz undet kvällen. mike tyckte vi skulle heta the anniversary couple, jag röstade för the pirate bay. det blev det sistnämnda. lol. men det var det vi gjorde, vi firade två år. och jag är lyckligare än någonsin!


blanda blanda blanda blaaaanda!

Publicerad 2011-01-25 19:52:47 i Allmänt,

just nu bakar jag mina efterlängtade scones. det var över en månad sen sist och jag har enorma cravings! dock fann jag lite problem i själva bakprocessen. jag har ingen plåt och inga som helst mätnings instrument, varken cups eller deciliter. jag fick helt enkelt köra på känsla. just nu bakas dom för fullt i ugnen. i en kakform. no return. jag återkommer med resultet.

i think youre a contra

Publicerad 2011-01-24 13:17:45 i Allmänt,

klockan har precis passerat sju och jag sitter redo vid mitt skrivbord för att springa ut till bussen om en liten stund. idag har jag två lektioner. drawing 8 - 11am och child abuse and family violence 6 - 7.20pm. där i mellan tänkte jag försöka pressa in lite tvätt, samt en ljuvlig nap. jag är fortfarande mer död än levande. ha en fin måndag mina vänner!

ps. jag kan tycka att det är lite själviskt att ockupera det enda badrummet i huset, i en halvtimme på morgonen. speciellt när man är två tjejer som försöker göra sig iordning samtidigt. eller det kanske bara är jag? gaah!

eat alot of peaches

Publicerad 2011-01-24 04:00:54 i Allmänt,

jag har passerat gränsen då man känner sig mer död än levande. så trött är bara förnamnet. jag tänkte bjuda på lite bilder innan jag kryper till kojs men blogghelvetet vill inte som jag. lördagen var iaf hysteriskt rolig, och innehöll det mesta.

.. jag älskar söndagar!

ljuvliga fredag?

Publicerad 2011-01-22 01:11:16 i Allmänt,

vilken dålig fredag. väntade på bussen i 25 min som aldrig kom. fick ta en taxi för att inte komma för sent till min lektion. helt i onödan inser jag då jag suttit i klassrummet i 35 min utan att min lärare kommit. istället går jag till skolans bookstore för att köpa mitt art supply kit. 1,5 timmes kö för att komma in, och väl inne - slut. ball! så jag tog bussen hem och gick och la mig. det kändes helt rätt.

little yellow bird

Publicerad 2011-01-20 21:42:18 i Allmänt,

jag hade min första family/community engagement class idag. min lärare var 20 minuter sen och jag var precis till att resa mig och gå när hon kom inspringandes. tur att jag stannade. tydligen hade hon haft lite bekymmer med PPA. haha. kursen verkar himlans bra. och det bästa av allt - jag tror att jag har fått en vän. wohoo!

jag hade glömt hur jäkla otrevligt det känns att köpa böcker till skolan. tur att jag blev påminnelse idag då när jag hoppade runt på amazon. hur fan kan en bok kosta $165 när en annan kostar $6.99? det är för mig en evig fråga.

idag är dagen då jag fick mitt första ID kort på CCP. det ska firas med chokladmjölk samt att renskriva dagens anteckningar!

chokladmjölk och pringles

Publicerad 2011-01-20 03:44:14 i Allmänt,

efter en portion tomatsoppa så mår jag bättre. så pass bra så att jag bestämde mig för att gå på en promenad för lite frisk luft. jag kom tillbaka hem igen med chokladmöjk och pringles. vad tänkte jag med? det får nog vänta tills morogndagen.

nu - gilmore girls!

man tackar så mycket!

Publicerad 2011-01-20 00:23:23 i Allmänt,

fy fan för magsjuka. finns det något värre? jag sov 3 timmar och begav mig till skolan 7.15 imorse för min första class. med tums och ginger ale genomled jag de 2 längsta timmarna av mitt liv för att sedan stupa rakt ner i sängen igen. jag har sovit hela eftermiddagen och nu behöver jag mat.

ikväll planerar jag att se klart sjätte säsongen av gillmore girls. jag kan inget annat än att älska det!

TADAA!

Publicerad 2011-01-19 00:59:44 i Allmänt,

det har äntligen hänt, jag har internet i min lägenhet. det har firats med en ordentlig festmåltid. tonifiskröra på toast och en cola light. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. just därför så ska jag och jess, min roommate, alldeles strax åka och storhandla. kött, kyckling och potatis. mmm! och avokado och vindruvor. och frysta bär och grönsaker. morötter. dip. jag är nog fortfarande hungrig?

gaah, fortfarande inget internet!

Publicerad 2011-01-13 17:49:40 i Allmänt,

jag har fortfarande inte internet. jag lider! men denna förmiddag tog jag mig upp till skolan, och därefter blev det ett starbucks besök. här sitter jag fortfarande. lite irriterad att facebook inte fungerar. alldels strax ska jag promenera hemåt, det blir dagens motion. därefter blir det nog lite storkok, en nap och städning. i igår monterade jag och jess ihop vår soffa. wohoo! samt att hon hämtade hem en stor fin fotpall. det börjar ordna upp sig hos oss, blider kommer sen. kväll kommer leena och vi ska äta romantisk middag för två. jag längtar!

 

<3

men jag bjuder på en bild från mobilen..

nudlar och yogurt

Publicerad 2011-01-12 00:37:16 i Allmänt,

tisdag idag, vilket betyder att igar var forsta natten som jag sov i min lagenhet. jag erkanner - det kandes jakligt tomt. och ensamt. och tomt. och ensamt. och tomt. och ensamt. och konstigt. men jag vanjer mig. tur att jag hade gilmore girls! jag vaknade runt sex tiden imorse av en massa ojlud. jag forsokte intala mig sjalv att jag sakerligen bara inbillade mig. det lat som om en helikopter cirkulerade over mitt hus. dock laste jag for en liten stund sen pa natet att det var en vattenlacka i mitt omrade. tydligen hade huvudvattenledningen spruckit vilket ledde till att gatorna svammade over, och bilar forstordes. detta hande runt sex tiden och darefter sa pumpade dom vatten i flera timmar. alltsa inbillade jag mig inte. det kanns skont.

men tanke pa att jag varken har internet eller cabel tv annu sa begav jag mig ut runt lunchtid. jag vandrade runt en stund, at lunch i min ensamhet, innan jag motte upp matt for kaffe och snackis. det var himlans kul att se honom igen! darefter bestamde jag mig for att GA till mikes lagenhet. det ar galet langt, helt pa andra sidan center city. det tog mig over en timme. men att slanga pengar pa taxi nar man ar student kandes lite for lyxigt for mig idag. plus att jag hade all tid i varlden.

nu ar jag precis valt mina kurser for kommande termin. valt och valt, jag har bestamt vilka jag vill anmala mig till imorgon nar det ar registration dags. jag hoppas att det finns plats for mig. och med tanke pa hur mycket mer colleget tjanar pa oss internationella studenter sa ar det val inte mer an ratt vi lasa de kurser vi onskar? jag menar val det.

dags att avsluta, mike kommer alldeles strax hem och vi ska aka och storhandla. det ar valbehovligt. igar at jag nudlar till lunch och yogurt till middag. nar jag skulle somna var jag sa hungrig sa att jag at en sked peanutbutter. det var forsta och sista gangen. nej, mat it is!

JAG SAKNAR ER ALLA SA!

ooh is that your fourth glass of wine?

Publicerad 2011-01-09 03:21:48 i Allmänt,

dag for en sista utgang tillsammans med leena. det kanns lite sorgligt. mycket sorgligt. men jag ser fram emot en fin kvall. jag och mike har druckit vin och spelat ps3 sedan kl 6.
ps. jag alskar nar mike vill stalla upp pa bilder till bloggen.

when i am w you

Publicerad 2011-01-06 20:26:46 i Allmänt,

jag känner mig varm i hela kroppen. sådär töntigt förälskad. jag skulle inte vilja byta bort den känslan för något annat i världen. jag och mike. mike och jag. hur lycklig kan man egentligen vara?

oh what a tuesday!

Publicerad 2011-01-05 01:55:11 i Allmänt,

idag har jag inte varit på världens bästa humör.  kan det bero på mensen. det kan också bero på att min rygg värker som in i hundan efter gårdagens flytt. jag spenderade 9 h med att lyfta, fixa och dona. tur att min tisdag inte varit så värst ansträngande. jag vaknade elva och startade morgonen med en lång dusch. därefter åt jag världens godaste soppa. resten av eftermiddagen spenderade jag och jenn i soffan framför social network. därefter följde jag med min kära till doktorn som behövde kolla upp axeln efter förra veckans vurpa i backen. den är alldeles gulgrön. stackare! nu ligger vi i sängen med vars en dator på magen. jag försöker förbereda mig inför morogndagens placement test, det går sådär. wish me luck!

satt en stund på terassen och lapade sol. det var utan tvekan dagens finaste stund!

min lägenhet, min lägenhet!

Publicerad 2011-01-03 16:13:36 i Allmänt,

igår skedde den stora flytten, dvs vi lånade en lastbil och körde dit min säng. mellan allt regn och donande så hann vi också klämma in ett IKEA besök. presentkortet som jag fick i avskedprestent av min värdfamilj kom väl till anvädning. just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe här hemma i mikes föräldrars kök. om en liten stund ska jag lasta in mina saker i bilen och bege mig till min lägenhet för att dumpa av det sista, och börja packa upp. tavlor ska hängas upp, kläder ska vikas, saker ska på sin plats och sängen ska bäddas. och det är från botten av mitt hjärta som jag säger - vilken underbar dag jag ska ha! att få ha blommiga lakan, i ett ljust rum med högt i tak, med egen garderob, känns som ren lyx.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela