hallonscones

Publicerad 2008-03-29 16:31:03 i Allmänt,


var på kalas i hjärup igår, kevin fyllde 9 år. supergod mat och trevligt sällskap. förutom att följa lets dance slaviskt så hann jag även med att sjunga singstar och spela fotbollsspel, sånt dom har i vänner. jag förlorade mot en 9åring och en 11åring i singstar, det säger ganska mycket om mina sångkunskaper, haha. jag förlorade i fotbollsspelet också, fast det var bara för att jag hade emily i mitt lag ;) vill dock skryta med att jag vann förra gången vi spelade! var väl hemma vid elva och somnade in timmen därpå.

vaknade av mig själv lite i tio imorse. det är alltid skönt att slippa vakna av klockan. gick rakt från sängen och ut i köket och gjorde scones och gjorde kaffe, aaah lovely! hallonscones på dinkelmjöl.
 

   
avnjöt detta och sen tog jag tag i min lägenhet. har dammsuget, torkat golvet, sorterat rentvätt och smutstvätt, dammat, diskat, vattnat blommar och varit och slängt skräp. herregud vad mysigt här är nu! inte ett dammkorn någonstans!

sen tog jag tag i att packa upp symaskinen och läste manualen. det är ingen dans på rosor det där! väldigt  väldigt krångligt men efter att ha läst samma text några gånger började jag förstå mig på inställningarna, haha. började med att sy in ett pannband som var förstort. det gick lätt. därefter avancerade jag med en sjal (vilket inte är avancerat, haha). tillslut gick jag på min kjol som skulle sys in i midjan. med tanke på vollangerna och materialet så var detta överkurs för mig, men hör och häpnad; det blir jättebra! :) jag log nog åt min egen bedrigt i en helvtimme efteråt!

det har varit en bra dag, det känns att säsongen är slut. plötslig har man tid för sig själv och att göra absolut ingenting alls. me like!

take care, puss
   

ja tack!

Publicerad 2008-03-29 15:53:02 i Allmänt,


mkb kommer med ny kyl och frys på måndag morgon. jag tycker att dom kan komma och överaska mig med min rosa dröm. ente? )
   
image227

ååh påsk

Publicerad 2008-03-27 22:03:28 i Allmänt,

            
      
  
hittade lite bilder från förra påsken när vi var uppe i stugan i brösarp.  
syrran och jag, vi var sådär bra på att åka faktist, haha.

gud så deprimerande det är att betala räkningar. jag mår ärligt talat dåligt av det. usch, jag tycker inte om att vara vuxen. men jag blir dock glad när jag tänker på att det är let´s dance final imorgon, heja mat-tina! först ska jag på kalas till kevin, han fyller 9 år. grattis! hopps på massa god mat :) 

nu ska jag somna in. sov gott, puss
    

glad, besviken, arg och ledsen

Publicerad 2008-03-27 19:27:39 i Allmänt,

          
de fyra vanligaste ord för att beskriva hur man känner. att sätta ord på känslor - det är något som jag alltid har haft svårt för. kan aldrig riktigt förklara hur jag känner. men jag börjar bli bättre på det nu. det är alltid ett framsteg!

ibland under jag om vissa människor ens har någon hjärna? det spelar ingen roll hur tydliga föreläsare är, ibland finns det ändå dessa korkad människor som ändå måste ställa dessa självklara frågor. frågor som dom hade fått svar på om dom öppnat häftet som legat under näsan på dom, där hade det stått på förstasidan! och det värsta är att medans dessa människor ställer frågor så sitter alla vi andra och skruvar på oss och vill gå hem. tänk att dessa korkade människor ska göra mina barn till goda samhällsmedborgare. det ger mig gåshud!

är hos mamma nu men ska åka hem snart och hålla kväll, puss

           

lyssnandets pedagogik

Publicerad 2008-03-26 16:00:38 i Allmänt,

   
runt 14 tiden skrev jag ett inlägg om att jag var en fara för mig själv. det var långt och bittert. men sen gick det fan inte att uppdatera det. fast egentligen var det nog bäst så. sen kände jag att jag var tvungen att få utlopp för alla känslor, så jag gick ner och sprang på gymet. jag sprang, sprang och sprang. trodde inte att jag var den sorten som kunde få ner ilskan och och frustrationen i benen men tji fick jag! nu i efterhand känns det bra. riktigt bra faktist!

nu ska jag baba : )

     so long, puss

man känner sig själv bäst

Publicerad 2008-03-25 20:37:43 i Allmänt,

      
det är så ofta man minns tillbaka och minns de saker som man är mindre stolt över. saker som man gjort och sedan skämts över eller ågrat grovt. men nu är jag stolt över mig själv. stolt över att jag har satt ner foten och talat ut. det ska jag minnas.

hungern har börjat komma. har jag mat hemma? nej. har det ekonomiska helvetet börjat nu? ja. när har jag gott om pengar nästa gång? 25 juli. fan fan fan. jag lever för helgerna, utgångarna, kläder och att fika i stan. vad ska jag ta mig till? jag kan ju iaf börja med ringa GC så jag kan få lite jobbtider som jag så länge skjutit upp. do it!

det blev ett bittert inlägg. dock speglar det inte dagen, för dagen har till största del varit bra.

so long, puss

      

annica goes vuxen

Publicerad 2008-03-24 14:33:53 i Allmänt,


jag sparade frokustkaffet i en termos så jag kunde ha det som eftermiddagskaffe också. vuxet? utan tvekan : )

charlotte gjorde entré kl 10.00 imorse. då sken solen. när vi gick ut genom porten två timmar senare så var det full storm och solen var borta. när jag en timme senare kom från mobilia efter en lunch med jenny så snöade det :S vad är det som händer? och jag var tvungen att gå ut med sixten : ( här är bevis mamma, haha.





det hände något underbart för en stund sen. bruce ringde : ) hon var full, haha. ååh det var skönt att höra hennes röst. ännu bättre var det när hon berättade att hon kommer hem om 3,5 månad! det mina vänner, det är glädje! jag saknar henne. det är ingen charmerande bild, men det är iaf en bild på mig och bruce i vårt esse : )





so long loves, puss
  
  

"div. 1 here we come"

Publicerad 2008-03-23 20:37:45 i Allmänt,


haha, varför fick inte vi sånna fina t-shirts som herrarna fick för några år sen när dom gick upp i div. 1? det är klass på dom.

någon som missat att vi vann igår? och att vi ska spela i div. 1 nästa år? tror inte det, men om det var så så vet ni nu iaf. bortamatcher i göteborg? vet inte hur sugen jag är på det faktist. ohwell, vi tar en dag i taget.
   

image212

 
min manliga nattbesökare är återigen här. han ligger borta i sängen och väntar på mig ; ) emil frågade om jag köpt katt än. jag sa att jag väntade på rätt kull, haha. för jag och charlotte ska ha syskonkatter som kan träffas och leka och busa med varandra : ) hihi.

ska se guldkompassen snart, sov gott vänner. puss

   
   

ena foten här, och andra foten där

Publicerad 2008-03-21 22:05:33 i Allmänt,

  
det har varit en bra dag. jag och sixten hade det bra i förmiddes. sen var jag och lunchade med jensan, min kvinna. därefter körde jag till staffanstorp. har umgåtts med mammsen sen har det hållts påskmiddag och sjungits till så ska det låta. nu har jag nyss kommit hem. som sagt, det har varit en bra dag. men nu vill jag bara krypa ner under täcket och vakna om några år. jag vill slippa ta alla beslut. går det bra?

jag är så helvetesjävlarövmögkuk-kluven!

imorgon ses vi laddad och tända. först vinst, sen fest :) puss

  

   


  

happy happy happy

Publicerad 2008-03-21 16:32:30 i Allmänt,


glädjen är stor! kurtan har skrivit på för TRETTON nya filmer, dom börjar spela in nu redan till sommaren! underbart! (det som stod här togs bort, gud vilket klantarsle jag är)
   
image207

   

prinsen av egypten

Publicerad 2008-03-21 11:39:38 i Allmänt,


nu börjar prinsen av egypten, måste erkänna att det är en favorit : )

var förresten och hälsa på det lilla livet igår, olivia. sötare varelse får man leta efter. jättemycket tjockt, svart och sammetslent hår. iiiih : )

so long, puss

påskkänsla

Publicerad 2008-03-21 10:18:50 i Allmänt,


jag är alltis imponerad över saras förmåga att göra det så högtidsmysigt i hennes lägenhet. så jag gjorde ett försök igår ;) dock inte alls i klass med sara men en bit på vägen iaf! haha.

     
  
   

var är ovädret?

Publicerad 2008-03-21 09:56:43 i Allmänt,


sixten väckte mig tio i nio, men det är okej, jag blev inte arg ; ) dock blev jag irriterad på honom inatt när han skällde så fort han hörde någon ute i trapphust. det hörs ju så tyligt när hissen kommer upp och öppnas. vet inte hur många gånger han hoppade upp och ner från sängen och ut till dörren och skällde. hundjävel! och efter allt springande inatt är han lite trött nu, haha. vi ska mysa hela dagen!
 
  

image203


var tog ovädret vägen förresten? skulle det inte komma inatt och vara i full gång nu på morgonen. missförstå mig inte, jag är väääldigt glad att det inte kommit. dock regnar det lite, men det kan vi överleva.

ska till mamma ikväll på påskmiddag. varför ska det vara samma mat på alla högtider? jul, påsk och midsommar, ja alltid samma mat. köttbullar, sill, prinkorv och potatis. dock tillkommer det julskinka på julen, vilket jag är evigt tacksam för! men det börjar kännas lite tråkigt nu, och jag är bara 22 år gammal :S i 60 år till, 3 gånger varje år, kommer jag att äta denna mat. det blir 180 stycken högtidsmåltider till med köttbullar, sill, prinskorv och potatis. kill me!

ha en bra dag mina vänner, nu ska jag sätta på en wallanderfilm! puss
   

manligt nattbesök

Publicerad 2008-03-20 23:21:29 i Allmänt,

   
jag gillar det : ) dock bara (inte så bara egentligen) sixten. mamma brukar gå ut med honom vid sju. väcker han mig före nio blir jag arg på honom. han får hålla sig! han kan också behöva lite sovmorgon kan man tycka ; )hoppas hoppas hoppas att det inte är oväder imorgon iaf. planerar en långpromenad med honom ju.

ibland är mitt psyke svagt. det resulterar i frustration! FRUSTRATION!

sov gott, puss

ps. jag fick nyss schampo i mitt öga. det svider : (

   

våga vägra tankeverksamhet

Publicerad 2008-03-19 23:53:17 i Allmänt,


jag tar paus från all (precis som om den var väldigt stor alltid innan?) tankeverksamhet nu på ett tag. våga vägra tankeverksamhet. den behöver vila! och imorgon ska jag vila. jag ska till och med morna mig till en film har jag bestämt mig för. underbart! sen ska jag bara avnjuta min lediga dag med att vara, ja just det; ledig!

helt plötsligt blev det vinter igen. vad är det som händer? förra veckan satt jag och charlotte vid kanalen och avnjöt vars en chai och igår drog jag för att ens stiga upp ur sängen på grund av det jävla vädret!

image202


har en tungt uppdrag på mina axlar imorgon och klockan står på 06.00.

sov gott, puss

    

back in the days : )

Publicerad 2008-03-18 21:44:23 i Allmänt,


var hemma hos mamma innan, lekte lite med scannern när jag tittade i fotoalbum. fick in lite bildern från way back in the days : )


        

        


     

jag gillar speciellt bilden på mamma, jenny och mig när vi ser ut att vara statister i sunes sommar och bilden på taip, hon är vacker!

och några från bara back in the days : )


        


        


     

hihi, jag tycker att ni är fina : )

  

done!

Publicerad 2008-03-18 15:28:07 i Allmänt,

  
vaktmästaren var här i förmiddes. avloppet är fixat och jag får ny kyl och frys nästa vecka! underbart! utan vaktmästarna robert och tomas så hade inte jag tyckt om MKB hälften av vad jag gör nu. dom är så hjälpsamma!

nu ska jag åka till staffanstorp. tänkte fika lite hos mamma innan jag åker till pappa : ) ska fixa lite påskägg och så också, träffar ju inte pappa mer nu under påsken. busy man!

so long, puss

   

puh!

Publicerad 2008-03-17 23:19:20 i Allmänt,

  
hemma och i säkerhet. det tog mig 32 min att köra hem från träningen, vanligtvis tar det 18 min. ja jag erkänner, jag blev omkörd ett antal gånger men jag kommer hellre hem än övernattar insnöad i vägkanten : ) har du vinterdäck? då är det ju bara att gasa! bra där johan, haha.

åh jag glömde mitt bröd i bilen, la det i baksätet och glömde att ta upp det. illa : ( jag som är hungrig. det blir att lägga sig med skrikande mage, för jag går verkligen inte ner och hämtar det i detta väder.

sov gott mina vänner, puss

image183

      

jo BO, BO-KO!

Publicerad 2008-03-17 16:22:14 i Allmänt,


sara, det är inte så att man nästan vill. det är så att man vill! haha. men vi måste kanske vara lite realistiska ; ) och av ekonomiska skäl så kanske du och jag inte ska skaffa en liten tillsammans, annars hade det varit perfekt. shishishi : ) förresten, grattis till din indepententday! själv har jag ett halvår kvar, men då ska det firas!

emelie och charlotte, vi löste inte våra världsproblem idag heller. vi blev inte alls klokare faktist! tvärt om nästan. äsch, det är en dag imorgon också ; )

min pappa fyller år på fredag. ska fira honom imorgon. dock får han inte sin present förän på sin födelsedag, den är inte klar än. hoppas han blir glad : ) (och att han inte läser detta, haha)

idag hade vi en föreläsning om natursyn. det var bland det värsta jag varit med om. inget av det jag hörde idag kommer jag kunna ha nytta av i min utbildning. dock kan jag ta med mig att vi ser naturen och korna på olika sätt. en del ser natur medans en del ser mat, hahaha.
     
image182

jag ser MAT! och charlotte ser protein, haha.

om dom inte löser mina avsloppsproblem imorgon så får jag nog sova någon annanstans tillsvidare. för det går inte att vistas i min lägenhet länge till :( men var iaf och lämnade min extranyckel innan till vaktmästaren och dom skulle försöka pressa in min lägenhet imorgon i deras fullbokade schema. hoppas hoppas hoppas!

jag är ledig hela veckan. förstår ni? hela veckan! det är så underbart. men ska vara duktig och pressa in lite VFT-dagar. det är inte så farligt, trivs där faktist!

nu vill disken bli diskad och magen skriker efter mat.
so long, puss
     

GLÄDJE!

Publicerad 2008-03-16 23:30:36 i Allmänt,


det pep nyss i min mobil, medelande. det var från summer.
LILLAN HAR KOMMIT!
åååh detta är bland det finaste jag varit med om, mina ögon vattenfylldes :) 3520 g och 49 cm, och världens sötaste enligt mamman själv. jag är beredd att hålla med, utan att ens ha sett henne :)
tusen pussar och kramar till sofia summer pullsan clarensius och lilla olivia

sov gott!

nyhetens beghag?

Publicerad 2008-03-16 22:24:53 i Allmänt,


vi spånade i det i skolan i veckan. emelie trodde kanske att det var nyhetens behag. jag sa emot henne, det kändes inte alls som det. mer som att jag kom närmre och inte riktigt gillade vad jag såg. fast nu i efterhand kanske det lutar i nyhetens behag? fast ja, jag vet egentligen inte. FAN!

mitt avlopp luktar för täskigt. alltså riktigt, riktigt äckligt! och det bubblar i den brunnen under badkaret. som om det ligger en människa och blåser luftbubblor upp till ytan. om jag är riktigt tyst kan jag höra hur det även när jag sitter här ute i soffan. inte nog med det, denna doft bringar fram en otrolig värme också. det är hett som en bastu! jag måste ringa MKB imorgon, för såhär kan vi inte ha det.

image181

sov gott, puss

ps. hur kan blondinbella "sitta och dricka flera glas rödvin" ute på krogen när hon bara är 17? varför lyckades aldrig vi med det? haha.

hatar att vara kryptisk. men hörde du dig själv säga det? eller det var bara jag som hörde kanske. nu kan du inte längre frågasätta mina beslut. bara jag själv kan göra det. .

har jag missat något?

Publicerad 2008-03-16 16:13:04 i Allmänt,


för en prinsessa sitter väl inte i baksätet? ;)

det har faktist varit en mysig dag. varit runt med mamma och co i lite affärer, avnjutit glass och gått ut med sixten frivilligt. nu har jag kommit hem till kära vendelsfridsgatan. ska bara duscha och göra mig iordning för att sen åka och se södradals kvalmatch.

so long, puss

pigg som en lärka

Publicerad 2008-03-16 12:15:40 i Allmänt,


igårkväll när jag skulle somna bestämde jag mig för att sätta min mobil på ljudlös och sova tills jag vaknade av mig själv. märkligt nog vaknar jag pigg som en lärka av mig själv klockan nio. hmm? och det första jag tänker är; oh jag ska nog åka till mamma och äta frokust med henne. så det gjorde jag, tjugo min senare satte jag mig i bilen, osminkad och fräsch, och körde till staffanstorp. nu har jag druckit tre (!) koppar kaffe och ätit två mackor + en dumlekola :) jag gillar dessa söndagar. söndagar när man inte har något planerat och mår riktigt bra :)

ha en bra dag mina vänner, puss


image180

men hallå?

Publicerad 2008-03-15 21:39:24 i Allmänt,


av någon anledning så skrattade jag inte åt björn gustavsson idag. vet inte varför, kanske för att jag var trött? eller för att han inte var särskilt rolig? dock vill jag tillägga att christian luuk är grym!

12p går till melodi nummer 3
10p går till melodi nummer 6
8p går till melodi nummer 7
resten skiter jag i ; )

vinst!

Publicerad 2008-03-15 21:10:40 i Allmänt,


vi vann idag, 3-2. det var härligt!

nu är jag trött. trött och lite irriterad faktist, men mer om det kommer det inte. nu sitter jag bänkad framför melodifestivalen iaf, hann hem precis till första låten! det var viktigt. kvällen blir lugn. har nyss svalt en pencelin. usch dom är så stora, 750mg. är inte det lite väl stort för att man ska kunna svälja den hel? jag behöver iaf dela den på mitten. 

empty room är riktig bra. men inte så bra så att den förtjänar min röst. det gör dock amy dimond och börderna rongedal. vi får väl se! bara inte krister sjögren eller nordman vinner så är jag nöjd. det vore skandal om dom gjorde det! det skulle nog kunna få mig att låta bli att se eurovision! 

so long, puss 




 

favorit i repris

Publicerad 2008-03-14 22:55:49 i Allmänt,


är väl medveten om att jag har publicerade samma artikel förr, men jag kunde inte sluta skratta när jag hittade den i min blogg under juli-07 : )

nu ska jag smörja mig, sen ska jag somna in. på en soffa. puss

ÄCKEL-PÄCKEL!


Damlaget viker inte ner sig!
 
Stämningen inför interncupen är glödhet!
 
Damlaget tänker inte vika ner sig!

Laget har delats in i två mindre lag.
Lag 1 består av dessa spelare:
Pernilla
Nina
Lina
Nomi
Tapani
Hanna
Sanna

Lag 2 har fått dessa spelare i laget:
Sandra
Elin
Johanna
Annica
Jenny
Karro
Sara

Förnärvarande finns tyvärr endast en målvakt tillgänglig då Maria fortfarande försöker återhämta sig efter sina vilda, men ännu idag okända, äventyr. Ida heter muren som kommer vakta kassen i båda lagen. Skulle det vara så att någon match krockar så har båda lagen lovat att de ska flörta med någon av alla de andra målvakter som finns i föreningen.

Man kan även mycket oväntat konstatera att den egne tränaren Niklas Olsson kaxigt uttryckt en förväntan om att sprätta upp ett gäng bollar i kryssen mot tjejerna.
? Förmodligen kommer det att sitta 3-4 bollar i det högra krysset, bli inte förvånade om det är backhandskott, säger Niklas utan att blinka.
Tjejerna är inte sena att kontra denna utmaning.
- Om han försöker det minsta ska jag mosa honom, säger Sanna.
- Och alla han känner, fyller Johanna i.

Laget har också lovat att visa en hel del nya konster och trix som de lärt sig under året. Karro som jobbat med sina Zorrofinter hoppas få en chans att få visa detta.
- Allt hänger på tränaren. Om han vill att jag ska göra det så Zorrar jag in den, menar Karro.

I lag 1 är det ett gäng tjejer som förbereder något alldeles speciellt. Lina står i spetsen för denna lilla grupp som består av Pernilla, Nomi och Tapani förutom Lina själv förstås.
- Det kommer att bli något som ni aldrig sett på en innebandyplan förut. Det är en grej som jag och tjejerna tränat på i ett par månader nu för att få visa upp nu i interncupen. Jag antar att alla kommer bli mycket förvånade över vårt lilla stunt, påstår Lina vilt påhejad av Pernilla.

Något som alla sett framemot nu under en längre tid är det efterlängtade mötet mellan Sara och herrlagets MN.
- Jag har en oplockad gås med den där MN sen förra årets interncup. Jag kommer inte tveka att plocka ned honom med oschyssta metoder. Även om det inte krävs, hotar Sara.

Finns det då inget som skrämmer våra heroiska damer? Sandra och Elin utvecklar.
- Nja, inte sedan KN slutade för ett antal år sedan ser jag några hot i horisonten, suckar Sandra.
- Jag håller helt med, de flesta andra är alldeles för dåligt tränade för att kunna matcha oss. Det är ett tips till alla er andra att börja träna lite hårdare om ni vill ha en chans, förklarar Elin pedagogiskt.

Hanna, Annica och Jenny förklarar varför de är de mest populära spelarna bland fansen.
- Fansen älskar mig för att jag älskar dem. Det finns inget bättre än att få spring ut på en fullsatt arena och ta emot publikens jubel. Jag tror fansen känner att det är menat att det ska bli jag och dem föralltid, glänser Hanna.
- Personligen för min egen del så beror det nog snarare på att alla älskar en slugger som jag, säger Annica och bankar näven stenhårt i bordet!
- Anledningen till att jag alltid vunnit alla populäritetstävlingar i alla de stora morgontidningarna är ju självklar, visslar Jenny och slår ut med armarna.

Nina får svara på frågorna kring årets prisutdelning.
- Det finns en stor risk att jag blir uttvald till årets medlem. När jag är i närheten så skiner alla andra upp och blir mycket mer motiverade att jobba för föreningen. Dessutom har jag gjort så många mål i år att jag varit en bra förebild för alla andra i föreningen. Jag menar någon måste ju visa smågrabbarna och småtjejerna hur det är meningen man ska göra. Kanske borde jag då också få pris som årets ungdomstränare, och vem ska egentligen bli årets spelare om inte jag, funderar Nina.


TT/Figge Kanasta, Kvällspressen


Obs! Ingen i laget vill stå för vad de sagt trots att omfattande bildbevis finns.
 
Publicerad av: KN

så ska det låta

Publicerad 2008-03-14 21:21:24 i Allmänt,


jag rös. gåshud över hela kroppen. jag skänkte en tanke när jag hörde turistens klaga med cornelius wrejsvik. usch, det känns jobbigt.

nu ska jag återgå till lets dance, heja karl-petter! allt annat är skandal.
puss

oh why me?

Publicerad 2008-03-14 15:02:12 i Allmänt,


det kan man fan undra. penselin 10 dagar, bra där! då blir det ingen sprit denna tiden. så mina tankar om en vit månad känns lite ljusare nu iaf, haha. dock har jag inte så höga tankar om mig själv! ; )

var nyss på mobilia och lunchade med jenny. när jag kom ut så stod det en värdetransport precis utanför ingången och det låg massa pengar på marken. det kryllade av poliser och journalister och över allt viskades det "värdetransportrån". SPÄNNANDE! : )

imorgon är ingen vanlig dag, imorgon är det vår kvaldag : ) heja heja heja!


image179


nu ska jag ta mig en powernap, puss


misslyckad äggmacka

Publicerad 2008-03-13 23:12:46 i Allmänt,


och då kan man undra hur man i hela fridens namn kan misslyckas med att göra en äggmacka? mina ägg var inte färdiga när jag skalade dom. till och med vitan var lös, inte bara gulan. hur är det möjligt? hade i dom precis 8 min som vanligt, och vattnet täckte alla äggen och kokade hela tiden. det måste ha varit något fel på äggen!

nu ska jag ta något och äta sen ska jag somna in. är huuungrig och trött. men imorgon ska jag vara pigg, det har jag och charlotte bestämt : ) jag ska till och med ta bilen till skolan, wooohoo! det är lyx! då går jag hemmifrån 7.55 istället för 7.25. jag gillar det : )

träningen idag var rolig!

sov gott, puss

skrivglädje

Publicerad 2008-03-13 15:07:31 i Allmänt,


idag känns det si sådär.

har varit en lång dag idag, fast det verkar jag iofs alltid tycka. men idag har det varit det. hade internationell sökning 8.15-17.00, men vi jobbade på och blev färdiga redan 14.30. härlig! sen körde charlotte mig hem, det tackar vi henne för. för vilket jävla väder det är ute! hade jag inte varit tvungen så hade jag aldrig lämnat sänge imorse.

och snart ska jag köra till staffanstorp, träna knattarna och sen träna själv. ser fram emot ett uppehåll från allt faktist! just idag känner jag så iaf, imorgon lär jag känna något annat. thats me! ;) den stora frågan är vad jag ska äta innan. det står mellan; omelett, fiskbullar med ris eller äggmackor. det känns som det blir äggmackor. en annan fråga är om jag ska äta nu, för gud vad jag är hungrig, eller om jag ska vänta lite. för annars lär jag ju vara hungrig till min egen träning. ååh alla desssa beslut! haha.


image178


tillbaka till skärgårdsdoktorn :)

so long, puss



jag andas ut

Publicerad 2008-03-12 23:49:26 i Allmänt,


puh!

Zimbabwe, vilket jävla land föresten! jag förstår mig inte på it´s learning. inte alls faktiskt! behöver en grundkurs precis som tanterna.

dags att sova, det är en lååång dag imorgon, puss

regnet på mitt fönster

Publicerad 2008-03-12 08:55:22 i Allmänt,


jenny var trött. och jag saknade självdiciplin. doh! men gick upp ändå och tänkte läsa lite. det var väl bra iaf? : )


image177


konstnär: jenny
vackert, mycket vackert!

har praktik idag mellan 12-20. ha en trevlig dag, puss

tänk så lyckligt lottad man är

Publicerad 2008-03-11 22:52:54 i Allmänt,


nu ska jag somna in till hannibal -röd drake. eller ja, försöka iaf, jag lär ligga på nålar. det är det värt ; )

vi pratade föresten om döv/blinda idag. människor som föds utan hörsel och syn. jag får rysningar i kroppen av bara tanken! och jag skäms över att jag klagat på min blåa tånagel. egentligen borde man inte klaga alls, för tänk så lyckligt lottad man är. jag borde vara mer tacksam!

återigen; sov gott mina vänner, puss

lååång dag!

Publicerad 2008-03-11 20:51:35 i Allmänt,


kvällsföreläsningar kan vara oerhört tråkiga, men denna var faktist givande. tror jag utvecklas otrooooligt mycket. hoppas charlotte blir kreativ och att anna-märta känner kärlek! ; )

ohwell, har varit en bra dag. läste i förmiddes. sen träffade jag charlotte i stan, vi gick och firade henne på jensens. supermysigt! sen träffade vi anna-märta för en fika. sen kvällsföreläsning. kom nyss hem, nu ska jag hålla kväll : ) tror närmare bestämt att jag ska ta fram symaskinen och pilla lite!

var föresten väääldigt töntig imorse och tog en dagens outfit bild, ni får skratta åt mig, haha. dock var jag inte lika duktig som kenza, engla och alla andra modebloggare att pricka rätt i speglen. shishishi!



ha en trevlig kväll mina vänner, puss

 

sådär spontant liksom!

Publicerad 2008-03-10 23:52:09 i Allmänt,


a - ja men tvillingen dog innan den kom ut.
j - ah gud vad jag är glad att det var du som överlevde.

du är fin jensan! hon konstaterade även att min tånagel kommer att ramla av. och det sorgliga är att jag tror att hon har rätt. den är blå, och det kom blod från en liten spricka mitt på den i morse. plus att vi tyckte att det såg ut som en ny nagel växte fram mitt under den. ååh. fast det kanske är bäst ändå, för just nu så ser den för jävlig ut!

undra vad jag skulle gjorde utan päron? frukten päron. umm, tänderna bara glider genom fruktköttet och sen sliiinker det ner i halsen. SMASKENS! päron i alla dess former och konsistenser uppskattas faktist, haha. och det ska sägas att den nya spring cidern smakar skrämmande gott, med en liten touch av päron ; )


image172     image174  image175


det är ett steg i rätt riktigt i målet om att ta bättre hand om mig själv.

nu ska jag somna in, sov gott mina vänner, puss

ps. jag längtar till gbg-cup och sm-finalerna i sthlm. kommer bli great! : )





en andra förstagång på en vecka!

Publicerad 2008-03-10 16:03:38 i Allmänt,


som jag skrev förra veckan så finns det en förstagång för allt. idag var det nog första gången charlotte gick i pausen på en föreläsning men jag stannade kvar och antecknade flitigt. haha, vad händer med världen? imorgon är det iaf ingen vanlig dag, imorgon är det hennes födelsedag. min någon fyller 25 år! GRATTIS i förskott :) är i skolan mellan 9-12 och 17-20, där i mellan ska det firas med en rejäl lunch på jensens. jag gillar det!

ska äta lite nu tänkte jag. sen bär det av till staff för träningar!
so long, puss

god morgon alla glada!

Publicerad 2008-03-10 10:03:25 i Allmänt,


vilket väder det är idag! börjar inte förän 13.15 men ska ta bussen ner till stan nu och avnjuta en frokust i solen tillsammans med min bok. umm jag njuter :) sen ska jag till åhléns och förnya mitt krämförråd, är i botten på alla tuber och brukar så det behövs verkligen. sen till akademibokhandeln och leta böcker. hoppas på en bra dag idag. känns som att det kommer gå vägen!

ha en bra dag mina vänner, puss

image171

Jag överlevde!

Publicerad 2008-03-09 20:41:38 i Allmänt,


 

jag överlevde helgen som jag länge fasat för. måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv och höken. för när jag sitter här i efterhand så känner jag att vi var riktigt duktiga! första matchen var tuff, riktigt påfrestande. andra matchen var lättare, riktigt rolig faktiskt! dock är det tråkigt vilken negativ påverkan ledare kan ha på sina spelare. det borde nästan raporteras! synd om spelarna. som sagt, helgen är avklarad och jag har tjänat massa massa pengar, um i like it! och nörd som jag är så nappade jag på rikards erbjudande om fler DM-matcher. klirr klirr!
 
ska bada nu tänkte jag. och sen ska jag krypa ner till mastermind. dock utan min påse med godis. jag mår illa, måste erkänna att en viss känsla av bakfylla har nått mig. den som jag varit skonad från hela dagen. aja, bättre att det kom nu än i morse.

har inte hört från bruce på länge nu, eller ja länge och länge, men alldeles för längesen iaf :( lever du mitt hjärta?

so long, puss

Wallander - Mastermind

Publicerad 2008-03-09 14:14:49 i Allmänt,


 

gud så bra den är! ska sitta bänkad framför tvn kl 21.00 med en stooor godispåse :)

det ligger en hund begraven, och det är inte bara en känsla längre. jag är helt säker på det.

nu är det dags, wish me luck! puss

Choklad

Publicerad 2008-03-09 13:33:40 i Allmänt,

gud vad jag är sugen på choklad! istället blev det en omelett :(

gårdagen var trevlig, väldigt trevligt. dock blev det ingen utgång för min del. vilket egentligen var ganska bra! för jag var tvungen att må bra idag. och det finns aldrig några garantier för att man kommer göra det, tyvärr! så idag mår jag bra, härligt!

sitter och sneglar bort mot min domarväska. jag vill inte. lite ångest faktist. fast vi ska träffas en stund tidigare än vanligt och ladda, haha ROF LOL!

so long, puss

e du laddad? klapp klapp klapp. jag e laddad!

Publicerad 2008-03-08 17:55:56 i Allmänt,


mer och mer för varje halvtimme faktist! men har dock fortfarande inte hittat något att ha på mig.

jag har nyss haft en romantisk middag för en. frysta fiskbullar med ris, upptinade i mikron, ätna rakt ur plastlådan med en tärnad tomat. underbart! :)

"jag skyller på stämningen o spriten...farligt att få ögonkontakt på nära håll!.."
- anonym

charlotte, jag har hittat ännu ett sätt att bli allmänbildad på. man kan sitta och slumpa en sida på wikipedia, haha.

puss

[email protected]

Publicerad 2008-03-08 17:12:41 i Allmänt,



ja alla andra har ju komenterat honom så jag får ju med göra det , jag älskar björn gustavsson! tredje inlägget för dagen förresten, skillat!

nu har jag powernapat. mår jag bättre? lite faktist. men finns saker bakom pannbenet som inte borde vara där. tankar och känslor som jag gärna hade rensat ut. någon dag kanske.

vad ska jag ha på mig ikväll? det är den stora frågan. jag hade velat ha sånt program dem har i cluless. det hade varit smidigare. då hade det sluppit se ut som ett bombnedslag (mammas ord) varje gång jag försökt hitta något fint. jag känner för ett vara het idag, vi får väl se om jag lyckas. haha.

WE LIKE OTTO!

puss

pingu?

Publicerad 2008-03-08 15:31:06 i Allmänt,


jag tror jag ska döpa min katt till pingu. först ska jag bara hitta en!

jag var bitter imorse, det kan inte hjälpas. men jag ber inte om ursäkt för det, nä det gör jag inte.

fasar inför morgondagens två matcher, har redan en klump i magen. får tänka på hur skönt det är när det är över! um, jaa.

ska powernapa lite nu och samla nya krafter inför kvällen, puss

Svullo

Publicerad 2008-03-07 17:25:20 i Allmänt,


jag känner mig svullen. i wonder why!

jag brukar inte tro på horoskop och sånt skit, men när jag läste mitt igår i veckorevyn så kändes det nästan lite läskigt. och efter charlottes pik så kunde jag inte annat än att hålla med. jag måste ta tag i det!

MYS

puss

image81

ps. bilden har inte samma innebörd som förra gånger, som tur är ; ) haha. nu är den på bloggen bara för att den är söt!

15 min

Publicerad 2008-03-06 22:51:11 i Allmänt,


har parkerat min bil på 15min parkering - och där ska den stå hela natten! jack ass, haha. det fanns inga vanliga parkeringar på flera mils avstånd. hoppas att det inte kommer någon p-lisa mellan 22.30 och 06.50 bara, det vore förargligt!

inlägget var mest till för att pillan skulle få se bilden som jag tycker att hon är så söt på. så ja, här kommer den;



sov gott, puss

magkänsla

Publicerad 2008-03-06 12:09:10 i Allmänt,


dagsform: bättre än på länge

klockan är bara tolv, men hittills har det varit en bra dag iaf :) mammsen kom med frokust klockan nio. vi mös och pratade skit ett bra tag sen körde vi ut till den giganstiska tygaffären vid svågertorp. oh my, vilket paradis! har massa tyg och ideér :) men nu bär det av till skolan, går ett till fem idag, ball! tur att jag har min cutiepie.

BABYBOOM!

pusspuss

image169

H.I.L

Publicerad 2008-03-05 20:30:48 i Allmänt,


dagsform: på bättringsväg, hoppas jag!

det har varit en bra dag idag. jag, jenny och johanna är experter på att avnjuta en bra lunch :) nu sitter jag här hemma i min soffa. iförd min nya mjukisdress och nerkrupen i soffan, reda att sätta på venus och placera godispåsen på magen. dags att kurera mig ordentligt! um jag gillar det.

HATA TELENOR

sara, du är en fin människa! 



seriesegrare div 1, LE! haha!

Publicerad 2008-03-04 19:07:59 i Allmänt,


dagsform: förkyld men på  bättringsväg

idag hände det något unikt. det skedde en förstagång. det var första gången som jag gick till högskolan osminkad, my god! haha. jag gick upp och insåg att jag fortfarande mådde bajs. så jag slukade två alvedon, tog på mig mina solglasögon och drog på mig en mössa. jag måste varit otroligt vacker! hm. efter en timme av uttråkning så åkte jag hem och somnade in av två alvedon till vänner. sen vaknade jag, gjorde mig vacker, och körde ner till anna för att få bukt på min utväxt. vi hann också med att avnjuta en fika, och jag passade på att promenixa lite genom stan i solen. jag hann också med att bli kär. kär i denna vackra kreation.
image168

om man vill göra mig glad kan man få köpa dom till mig ;) (mamma dom finns i strl 38 på scorett, haha)

MAT!
ja tack!

pusspusspuss

superwomen

Publicerad 2008-03-03 23:12:54 i Allmänt,


ibland undrar jag om jag tror att jag är någon slags superwomen? om jag har magiska krafter som gör att jag klara vad som helst. idag har jag fått det motbevisat. hur kan jag inte tro att en helg med förkylning, två matcher, två dömningar, horribelt val av matintag, knattematch, utgång och tre timmars sömn mellan lördag och söndag ska påverka mig längre än till söndagkväll? det är nästan skrattretande. vad gör jag med min kropp?

nu somnar jag in, sweet dreams!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela