28 jan 2010

Publicerad 2010-01-29 05:53:00 i Allmänt,

det blåser så att det knakar i mina väggar. samtidigt som min vattenflaska talar för sig själv borta på min byrå. mycket märkligt.

det ska bli himlans mysigt i helgen. som jag längtar! de sista sakerna ska läggas i väskan, och därefter planerar jag att stänga ögonlocken. vi hörs nog efter helgen!

puss!

grattis!

Publicerad 2010-01-28 13:27:10 i Allmänt,

tänk att malle balle har gått och blivit mamma. iiiiih! så glad jag är för hennes skull. en liten pojke. jag vill se den, nu nu nu! grattis min vän!

allt utan blöja går att töja

Publicerad 2010-01-28 02:58:21 i Allmänt,

plutten må vara några år yngre, men ibland kan han ändå vara jäkligt smart! tihi fniss lol.

praha efter praha efter praha, som sedan mot tidig kväll avslutades med en pizza (ej den ätbara) och en sängliggandes annica. vad är det egentligen för fel på min kropp? jag är svag. men jag mår bättre och tänkte somna in i tid ikväll. sömn kan bara göra denna kvinna gott!

imorgon är det sista arbetsdagen för denna veckan. jag känner på mig att det kommer bli en bra. jag och plutten har redan planerat en lunchdate på panera. jag har enorma cravings efter deras soppa i bröd.

.. sen är det fredag!! jag längtar som om jag aldrig förr upplevt en helg.

pull my string, the birthdayparty is today!?

Publicerad 2010-01-27 18:40:52 i Allmänt,

morgon har spenderats tsm med micah och brody. den förstanämnda uppförde sig, men det kan jag tyärr inte säga om den sistnämnda. oo så gnällig han var. till sist satte jag honom i min säng med massa snacks framför toy story. det var min sista utväg innan jag exploderade.

 

nu har jag precis kommit tillbaka från en kaffe på stbx tsm med sharon. en nap väntar mig innan jag börjar jobba igen. 21.30 slutar jag, det känns sådär ball. men efter idag är det bara en arbetsdag kvar denna vecka, det är ren glädje!

bara onsdag..

Publicerad 2010-01-27 13:57:31 i Allmänt,

när jag vaknade för en liten stund sen så satte jag mig på sängkanten, sträckte på mig som en liten stel 60 åring, och tänkte - fan vad gött med fredag! snabbt slog det mig att det bara är onsdag. åh!

playdate a la IKEA

Publicerad 2010-01-26 13:32:04 i Allmänt,

 

idag har jag och taipalottan playdate med våra barn på IKEA. det ska bli mys. och köttbullar för andra dagen i rad, det kallar jag lyx. marabouchoklad ska också inhandlas. vi ska grilla bananer med choklad i stugan i helgen och det finns inget annat choklad som är bra nog för det. mmm marabou!

hörs sen!

what is love, and what is hate?

Publicerad 2010-01-25 19:49:27 i Allmänt,

idag är ingen bra dag, nej ingen bra dag. får man somna och hoppas på att vakna imorgon? det hade varit djävulskt skönt.

.. men jag har ett beslut mindre att fatta. det är alltid positivt.

just another manic monday

Publicerad 2010-01-25 13:27:33 i Allmänt,

.. i wish it was friday!

det var längesen jag vaknade av att regnet slog mot mitt fönster. men så var fallet idag. jag vill inget hellre än att ligga kvar i sängen idag. men att veta att jag ska till IKEA vid elva känns lite som en morot.

lovable

Publicerad 2010-01-22 05:55:23 i Allmänt,

det är omöjligt att inte älska vad micah hade på sig idag. han kändes som min lilla accessoar när vi struttade runt inne på dick's.

 

det är också omöjligt att inte älskar min kväll som varit. den startade dock med ett aningen misslyckat spinningpass. det var jag och 20 pensionärer. så går det när man tar det tidiga passet, jag lär mig av mina misstag. dock följdes det av en mysigt dessert för två tsm med taipan på cheescake factory. vi avslutade i jensans kök där vi planerade inför morgondag och diskuterade andra värdsligheter som punghår, resning och vomitingfees.

imorgon är det fredag, och jag har en mycket bra känsla. något säger mig att det kommer bli en riktigt bra helg. jag tänkte spendera den med ett leende på läpparna, tillsammans med människor jag tycker om.

godnatt, puss!

godnatt vänner!

Publicerad 2010-01-21 05:28:31 i Allmänt,

det omöjliga har hänt, jag har fan tröttnat på mario kart. när racet började låg kontrollen i knäet och jag blev inte ens upprörd över att jag missade starten.

imorgon ska jag och taip ha date med våra minstingar på IKEA. det ska bli mys! lite choklad och annat smått och gott ska inhandlas, och självklart blir det köttbullar som intas till lunch. jummy!

godnatt!

such great heights

Publicerad 2010-01-20 19:53:35 i Allmänt,

jag är ledig fem timmar varje onsdag, mitt på dagen. idag var första gången på flera veckor som jag inte bad om att få jobba extra. istället satte jag mig bakom ratten och körde och lunchade med min kära. det var alldeles underbart!

det kanske är lite väl optimistisk, men det känns nästan som att våren börjar komma. och den är varmt välkommen kan jag få be om att tala om. aldrig förr har jag längtat så. ta mig ur detta vintermörker!

 

du skulle aldrig döma mig va?

Publicerad 2010-01-20 13:29:33 i Allmänt,

igår spontan ringde summer mig. jag gick runt på mallet med micah i väntan på plutten när det hände. och jag kan inget annat än älska det! jag saknar henne så. hon förstår mig till 200% och det är fint hur vi börjar våra meningar när vi vill berätta något smarrigt med du skulle aldrig döma mig va? haha. jag längtar till april.

do you eat enough fruit?

Publicerad 2010-01-20 04:14:55 i Allmänt,

ibland kan jag känna att jag har världens sötaste föräldrar. så känner jag nu. jag kan också känna att jag har världens sötaste barn. ikväll när jag kom in på mitt rum hade dahlia varit och klottrat på min griffeltavla, i love you annica. dock undrade jag lite vad hon gjorde inne på mitt rum men det är en helt annan femma..

ikväll gjorde jag och plutten ett långbesök på tjmax och target. det skulle inhandlas färdigrätter och soppa. plus att vi letade underställ till nästa helgs trip, dock utan framgång. helst vill jag att det ska matcha, men det är kanske omöjligt?

nu är klockan strax efter tio. är inte särskilt trött men jag hade ändå tänkt att somna in snart. imorgon är en lång dag, 7 - 10 am och 2.30 - 9.30 pm.

sov gott vänner, puss!

gott snack!

Publicerad 2010-01-19 15:39:22 i Allmänt,

om en veckan och 3 dagar åker jag till poconos
om en månad åker jag till colorado
om en månad och tre veckor åker jag till florida
om två månader och två veckor åker jag till sverige

.. och där imellan händer det massa roligheter. fia kommer på snabb besök, och kort efter jag kommer hem från sverige så kommer lullan. ljuvligt! livet är allt bra ändå om man tänker efter!



visst kan resorna med familjen vara ganska kaotiska, men samtidigt hemskt avkopplande. jag längtar efter att få lägga mig i solstolen med lite john mayer i öronen, och bara koppla bort att skrik och spring runt mig. oooh!

stbx och wii

Publicerad 2010-01-19 04:40:01 i Allmänt,

det var en mysig kväll med plutten, taip och jensan. först stbx och sen lite wii. jag är lite lagom excited över att få se kvällens inspelade OTH avsnitt imorgon förmiddag när micah går ner för sin nap. hihi.

nu väntar sängen, godnatt!

enjoy - its gross!

Publicerad 2010-01-18 20:53:21 i Allmänt,

igår var famlijen på IKEA. när jag kom hem idag låg det en liten påsen med lakrits fiskar och en lapp brevid på bordet. enjoy - its gross! thanks larry! haha. men tanken var fin.

kom och gräv ner mig!

Publicerad 2010-01-17 00:12:29 i Allmänt,

idag vill jag verkligen inte jobba, och det är inte för att det är lördag kväll och jag hellre hade velat göra något mer livat. nej det är för att det känns som att någon står och slår mig i huvudet med en stor goliat klubba. jag döör! och de senaste två timmarna när jag försökt få lite sömn så har jag gång på gång vaknat av barnens skrik utanför mitt rum. dom bråkar, gråter, kivas och skriker. som om dom aldrig gjort något annat. just nu är det missy och larrys problem, men om 20 min är det jag som står där.

HJÄLP!

top 5, utan tvekan!

Publicerad 2010-01-15 13:58:03 i Allmänt,

idag är det fredag. yeaah! för en stund sen vaknade jag till tonerna av strawberry fields forever, i min käras armar. min dag kunde inte fått en bättre start. visserligen var det lite tidigt, men trafiken hem var obefintlig och med gott kaffe och lite james blunt var jag hemma på nolltid.

igår var vi och såg avatar, i 3D bör jag tillägga. det är sällan jag rankar filmer, men av alla filmer jag någonsin sett så tar denna absolut en top 5 plats. hela handligen, och alla effekter och vändningar, gjorde den sjukt jäkla underbart bra. ooh!

 

ps. äntligen är det fredag!


lots and lots of poop

Publicerad 2010-01-14 19:43:13 i Allmänt,

jag, jensan, plutten och micah hade en mysig lunch på ihop. men den fick tvärt avslutas när micah bajsade och jag insåg att jag glömt fylla på min diperbag med wipes. vi fick fara hem i ilfart. men det var trevligt sålänge det varade ;)

nu sover den lilla fisen, och jag själv hade tänkt att röja undan lite på mitt rum. jag jobbar bara tre timmar till, vilket är ett äkta halleluja moment.

ps. imorgon är det fredag!

jason mraz - lucky

Publicerad 2010-01-14 16:05:36 i Allmänt,

klockan ringde 5.15. vaknade jag? nix. jag stängde helt omvedvetet av den? 25 min senare ringde jenny och frågade var jag var. åh ångest!

micah sover. och själv äter jag gröt. när han vaknar ska vi bege oss till little gym för class och därefter väntar en lunchdate. när dagen är över beger jag mig direkt till min kära. jag längtar! låt denna dag gå fort.

morgon nap delux

Publicerad 2010-01-13 17:23:41 i Allmänt,

idag bestämde jag mig för att låta micah ta en lång morgon nap, den vi egentligen försöker vänja honom av. jag behövde lite lugn. nu är klockan snart halv tolv, och han har sovit sen lite i nio. jag tar det som ett teckan på att han behövde det.

idag är jag ledig mellan 11.30 och 2.30. den tiden ska spenderas med jensan och plutten. först med en lunch på ihop, och sedan med ett gym besök. ja för tjoho, vem försökte jag lura är jag tänkte ta ett spinning pass morse? jag är nog inte riktigt redo för det. snart, snart.

på återseende!

julen kom, och försvann!

Publicerad 2010-01-13 15:29:12 i Allmänt,

juletid ska spenderas med människor man tycker om. det är precis vad jag har gjort, vilket har gjort denna julen alldeles perfekt. den kunde inte varit bättre.



update - i needed a permission before i could post these pictures.
lol. i have the cutest boyfriend in the world!










yoga? jag?

Publicerad 2010-01-13 04:48:40 i Allmänt,

jag vet inte riktigt vad jensan tyckte, men efter kvällens pass så kan jag dela med mig av att yoga inte är något för mig. visst var det bra för balansen, och jag kändes nog av större delen av kroppens muskler. men jag svettades inte en droppe, och efteråt hade jag energi så det räckte till och blev över. men vad vet jag, jag kanske inte gjorde rätt?


det har varit en del moments med barnen idag. det gör mig varm i hela kroppen!

moment 1, micah kröp upp på min mage när jag låg på rygg på golvet, och lutade huvudet på min vänsta axel. sen tittade han på mig och log i en hel evighet kändes det som.

moment 2, när jag var på väg ut genom dörren ikväll skrek brody efter mig have a great time at the YMCA! I'll dream about you tonight my special girl. see you tmrw morning, love you! kunde det bli sötare?

moment 3, imorse när jag kom ner i köket kom micah springande mot mig. jag lyfte upp honom, han öppnade sin mun och dunkade den mot min näsa, kind och haka. han har alldeles nyss lärt sig att pussas!

nu är det jag som somnar in. jag är snuskigt trött och jag tänkte samla på mig lite energi till ett spinning pass imorgon bitti. imorgon är för övrigt en lång dag, 7.30 - 11.30 am och 3.30 - 9.30 pm. jag kunde kännt mer glädje ska jag tala om för er.

godnatt!

muuuah

Publicerad 2010-01-12 05:06:42 i Allmänt,


first, i wanted to post one on those silly pics with the tie. then i changed my mind. he fixed my precious, what would i do without him?

nyss kick boxning, det var hemskt roligt. imorgon bitti 5.45 blir det ett spinning pass. jag längtar efter att få sätta mig på den sadeln igår och gå därifrån svettig och jäklig.

godnatt loves!

äntligen..

Publicerad 2010-01-11 21:39:44 i Allmänt,

precious är tillbaka - och mår bättre än någosin! äntligen kan jag lägga in bilder och ladda min ipod. och äntligen har jag signat upp mig på gymmet igen. nu jävlar ska vi bli hälsosamma!

the melting pot

Publicerad 2010-01-10 04:06:01 i Allmänt,

det var riktigt trevligt igar. vi startade pa alvez med margaritas, fortsatte pa the melting pot med fondue och avslutade med att skaka rumpa nere vid spring garden. det sistnamnde var en riktig flopp, men det ar en helt annan historia. resten av kvallen var valdigt lyckad!

nagot annat som ocksa ar i lyckans teckan ar mina och mikes lordagar. det spelar ingen roll om dom spenderas med valmaendet pa topp, eller i sangen med en dunkande bakis huvudvark. idag startade vi dagen med en frukost pa south st diner och darefter spatserade vi upp till stbx for lite kaffe och korsord. solen sken och det kunde inte kannas battre! dock kanns det alltid lika bittert att lamna for att aka hem och jobba.

i skrivande stund jobbar jag, men barnen sover gott och har gjort i nagra timmar. det gick otroligt smidigt ikvall, skont. efter dahlias sov vanor den senaste veckan forvantade jag mig det varsta. men som sagt, inga problem.  nu ar jag trott och langtar efter min sang. jag tror nog att det ar dags att packa ihop mina saker och bege mig upp pa mitt rum. kanske nagra sidor av sushi for beginners innan jag stanger ogonen?

ps, ett gladjande besked - min preciuos ar lagad. den ar aterigen i min famn imorgonkvall. i cant wait!

skrammande!

Publicerad 2010-01-07 15:14:44 i Allmänt,

det ar skrammande sa mycket tid jag vanligtvis spenderar framfor datorn, bade under dagen och kvallen. nu ar den ju som sagt pa rehab vilket kanns lite sorligt. dock har det varit skont, for jag vet inte senast jag fick gjort sa mycket som jag fick igar. jag stadade, dammade, rensade, tog ner granen och allt pynt och bytade lakan, och massa massa annat. mitt rum ar finare an nagonsin.

igar var den langsta dagen nagonsin, om man ser till timmarna. 7.30 till 22.00 jobbade jag, i ett strack. dock gjorde jag, micah och plutten ett litet besok i city och pa south st diner pa formiddagen vilken fick det hela att kannas mycket battre. och mot kvallen tog jag och min stora barn oss till jensan for pizza, islandsk kaka och lek. ocksa det var valdigt mysigt! barnen lekar sa bra tillsammans.

nu sover micah, och har gjort i 20 min. dock ska jag ta upp honom om en liten stund for vi har en playdate med den nya tyska au pairen och hennes lilla flicka. kanner kanske inte att jag har min sociala top innan tio pa morgonen men det blir nog bra anda. enligt missy ar hon valdigt trevligt!

hors kanske sen, puss!

precious is goin on a little trip..

Publicerad 2010-01-06 04:54:31 i Allmänt,

det har varit en bra dag. jag har jobbat 11 timmar och känner mig lite lagom sliten. förmiddagen spenderades i taips hood med lite lek och en smarrig lunch. därefter begav vi oss hem för en välbehövlig nap. jag är inte helt hundra på om jag eller micah behövde det mest. sov gott gjorde vi iaf!

och nu precis har det varit ännu en mysig kväll hos jensan, tillsammans med taip och plutt. wii och isländsk kaka. den smakade precis lika gott som jag mindes, om inte godare!

imorgon förmiddag lämnar jag bort min precious för några dagar. mike ska ta en titt på henne och se om han kan göra något åt problemet med ubs portarna. håll tummarna!

vi hörs om några dagar!

ps. mamma, när jag väl såg att du skrivit till mig så var du inte längre där. du kan väl ringa mig imorgon vid halv tio min tid? ring min mobil är du gullig.

självklart..

Publicerad 2010-01-05 15:23:28 i Allmänt,

.. du med pillan :)

och hur kunde jag ha så fel? det är ju inte fyra månader kvar, det är ju för fan bara tre månader kvar! med andra ord - vi ses snart! hihi.

nu beger jag, micah, plutten och jensan oss till taip och hennes lilla flicka. mysigt playdate! :) jag är egentligen ledig under dagen så det känns dubbelt så mysigt när jag vet att det rullar in extra pengar. shishishi!

MUAH!

nedräkningen har börjat!

Publicerad 2010-01-05 04:51:07 i Allmänt,

kollega, jag missade dig med. men vi har massa att prata om, och det finns tusen saker jag skulle vilja berätta för dig. och minst lika många frågor har jag! så come on, försök vara där nästa gång jag skriver :)

så fort jag får en sekund över, eller en tystnad lägger sig i denna kaotiska vardag, så tänker jag på min och mike's sverige resa. jag kan helt enkelt inte rå för det. det kommer bli så attans bra, jag känner det på mig. det finns ingen jag har så roligt med, och som jag trivs så bra med. och att han ska få träffa familj och vänner där hemma, och att jag ska få kramas med min mamma, pappa och syster igen, det är helt crazy. 4 månader kvar, nedräkning har börjat!


det finns en anledning till att jag aldrig har lagt ut denna bilden, såklart. men jag hittade den precis och tyckte att den var hysteriskt roliga, och kände att jag ville dela med mig. ni har min tillåtelse att skratta!

godnatt!

tillbaka i vardagen

Publicerad 2010-01-04 20:22:32 i Allmänt,

måndag och allt är som vanligt. en vanlig vecka framför mig, med vanliga tider och vanliga aktiviteter. och det bästa av allt är att idag känns vanligt ganska bra. jag har älskat veckorna som gått, när det gäller mitt schema, men någonstans ska det bli skönt att få in lite rutin i mat och dygnsrytm igen. ikväll slutar jag sju och då bär det av till jensan för den hederliga mysmåndagen med svenskt godis och wii. plutten is back. gotta love it!

soffpotatis!

Publicerad 2010-01-03 23:31:35 i Allmänt,

fragan ar om inte det har har varit den slappaste veckan nagonsin? idag vaknade jag nastan halv ett, och forutom en promenad langs south st upp till stbx sa har dagens spenderats pa roven. jag ar en akta soffpotatis! det ar nastan sa att jag inte kanner nagon lycka i att jag inte borjar forans 2.30 imorgon eftermiddag, jag kanner mig redan sa utvilad.

igar kvall var det visserligen inte lika lugnt. jag tog igen for nyars floppen och satte pa klanningen. jag, jensan, taip och corinne startade kvallen hemma hos mig medans jag jobbade. mat, vin och rockband avklarades innan vi begav oss till city for margaritas och lite killbaciller.  hemskt lyckad kvall om jag far saga mitt!

ny vecka, det hander inte sa mycket. nytt ar dock att plutten ar tillbaka i staterna och kanner inget annat an lycka. han akte ju hem och overraskade familjen under jul. but he's back! samt att jag ska forsoka vanja micah av sin formiddagsnap. det kan bli intressant! han lar vara en riktig pane till och borja med men nar han vant sig kan det bli skont, sa att jag slipper vara last i huset med honom. det kommer nog bli manga trips till taipan och hennes lille A. det gillar vi!

nu ska jag aterga till min kara och min ben and jerry glass!
puss

when was your last bowel movement?

Publicerad 2010-01-02 22:04:47 i Allmänt,

jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag har nog aldrig mått sämre än vad jag gjort mellan tisdag kväll och torsdag morgon. kräk, diarré, feber, värk och huvudvärk. efter en natt på sjukhuset så sov jag hela onsdagen. torsdag kväll mådde jag någorlunda och begav mig till nyårsfesten som planderat. men innan klockan slagit 23 så satt jag i bilen på väg hem till mike igen, som jag lyckats smitta ner dagen innan då han tog hand om mig. happy new year to us! tolvslaget spenderades i sängen och likaså hela dagen efter. happy birthday to mike, det var hans födelsedag.

nej totalt värdelöst. det var till och med så pass, att när strömmen nyss gick när jag fönade håret så började jag gråta. det hade nog samlats där ett tag, så det var ganska skönt att få ut det. plus att jag pratade med summer, jag saknar henne så jäkla mycket. hon är en fin vän, en äkta vän.

bra början på det nya året? nja knappast. men 2009 var ett hemskt bra år, få tårar och många många skratt. om 2010 blir hälften så bra så är jag nöjd.

gott nytt ar!

Publicerad 2010-01-01 00:43:40 i Allmänt,

gott nytt ar vanner! jag hoppas att ni hade ett fint tolvslag och att dimman ar tjock och harlig ikvall. sjalv borjar det laddas upp lite smatt nu, men efter en handlserik vecka sa ar det jag som tar det lugnt ikvall. det ar till och med sa att jag kor. ohwell, det blir nog bra anda!

karlek

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela