fläkta mig!

Publicerad 2011-05-26 04:28:43 i Allmänt,

jag har aldrig ägt en fläkt. jag har nog aldrig riktigt kännt behov av en. men ikväll tog denna fuktighet nästan livet av mig, och jag hade inget annat val än att köra upp till target och köpa mig just en fläkt. fy fan vad min lägenhet är varm. jag sov så himla dåligt igår natt. lägg till lite lingonvecka och frustration över min roomie situation också och där har ni mitt humör för dagen. inget vidare med andra ord. imorgon satsar jag på att vara både piggare och gladare.

pa tub ska det vara!

Publicerad 2011-05-24 22:36:05 i Allmänt,

jag hittade en bild pa min gamla kyl langst bak i bildarkivet pa min blogg. mjukost, kaviar, senap och skinkost. allt pa tub. haha. och vodka, vin, hallonfill, honung och soppa. samt petflaskor, med nagot i? denna bild far mig inte att sakna mina svenska matvanor sadar jattemycket. haha.

just idag..

Publicerad 2011-05-24 16:16:03 i Allmänt,

for ett ar sedan..



for tva ar sedan..


for tre ar sedan..



for fyra ar sedan

det var for tidigt for bilder. men jag skrev ett argt inlagg om varfor serbien ledde eurovision song contest.

as happy as a clam!

Publicerad 2011-05-23 20:19:00 i Allmänt,

juni manad kommer att bli den basta nagonsin.

ps. det ar lugnt och harligt pa kontoret idag. jag njutar av tystnaden samtidigt som jag oppnar lite post och dricker mitt eftermiddags kaffe. det fattas bara ett litet vanilj hjarta.

3rd street

Publicerad 2011-05-20 21:00:02 i Allmänt,

det har regnat i flera dagar. nu får det vara nog. jag är trött på det fuktiga, blöta och trista vädret. jag är ledig idag och är det meningen att jag ska behöva strutta runt i gummistövlar, regnrock och paraply? jag trodde inte det heller. ge mig solsken och värme, och framför allt ge mig en härlig bränna. helst en iphone också, det är ju en helt annan kategori. höhö. trots regnet så har jag haft en fin dag. efter mysig middag på for pete's sake med min kärlek igår kväll så sov jag som en stock natten igenom och vaknade vid elva tiden. halleluja! startade min promenad hemåt med ett första stopp på starbucks. läste lite i min bok, uppföljaren till eat pray love, samt snaskade på en bagel. därefter kikade jag lite i butikerna kring 3rd st. massa vintage, och andra söta små hak. ett plus i kanten hade varit om jag haft hjärta att unna mig något, men det får bli till näsat gång.

nu är klockan alldeles strax tre och jag hade tänkt att bege mig neråt mot stan igen om ett litet tak. ska jobba för en familj vid rittenhous så tänkte passa på att stanna inom kamera butiken och köpa en rulle film. fick låna en superdupermegabra kamera av ernie för ett tag sen men lovade mig själv att vänta med att köpa film tills efter mina finals. och nu är tiden inne!

there is no better feeling then knowing that something is completely right..

torsdag, hurra!

Publicerad 2011-05-19 17:08:04 i Allmänt,

jag hade en valdans tur med mina bussar denna morgon. forsta bussen kom direkt nar jag klev utanfor dorren, och andra bussen var redan vid hallplatsen nar jag steg av den forsta. detta resulterade i en total resetid pa 9 minuter. det ar lycka. vilken ocksa gjorde att jag hann registrera mig for en ny kurs till hosten, samt lamna in en request for transcripts.

forutom ryskan med magtroja som kom in och stirrade pa mig, sa har det varit en lugn och trivsam formiddag. snart lunch, det blir gardagens thai gryta.

satans mög!

Publicerad 2011-05-19 03:30:21 i Allmänt,

en dag, en dag mina vänner, så ska jag lägga upp en ordentlig och fin header. en dag. aah irriterande, jag skulle precis hoppa ner ett steg men så funkar inte min enter knapp märker jag. va fan! ikväll har jag förresten lagat thai gryta, samt scones. gottigt! och alldeles strax så tänkte jag somna in till måndagens gossip girl avsnitt. godnatt!

konsten att gora ingenting alls

Publicerad 2011-05-18 17:25:03 i Allmänt,

idag ar det lugnt och trivsamt pa kotoret. me like! sitter och snaskar pa en pase morotter och dricker en kopp kaffe med ungefar en dl french vanilla creamer. socker ar nodvandigt for min overlevnad. samtidigt letar jag runt bland alla online courses infor hosten, och laser bloggar. efter mina nio timmars somn inatt sa mar jag battre. men jag langtar redan efter att fa komma hem ikvall och gora precis ingenting.

'merica

Publicerad 2011-05-18 02:33:00 i Allmänt,

jag erkänner, jag har haft en riktigt dålig dag. sovit för lite, stressat sönder mig på jobb och ätit för dåligt. och lägg till en sprängande huvudvärk på det. jag klarade mig till halv fyra på jobb, därefter begav jag mig hemåt och gjorde precis som planerat - kröp under mitt täcke. nu känns det bättre. åt en hel burk med fiskbullar, och tog en tur på cykeln för att lösa in förra veckans check. nu är jag nyduschad och tänkte krypa ner och titta på gossip girl.

helgen har förrsten varit top notch. den började redan i torsdag med en mysig kväll hemm hos mikes föräldrar. fredagen bjöd på en trip upp till mallet med kaitlyn och på kvällen var det dags för den beryktade Im not getting married anymore but I am still having the reception party - festen. en tvådagars tillställning som får tio partyparaplyer av tio möjliga. jag klarade elva sekunder keg stand, badade jacuzzi i regnet, spöade mike i beer pong och åt en salig blandning av chines, thai och 'merican food. jag är himlans glad över alla fina människor jag träffat här.


jag tog en tur upp till abbington igår efter jobb. missy och barnen hämtade mig på jenkintown station och jag hann knappt in i bilen innan dom pratat öronen av mig. som jag saknat dom! allihopa, precis lika mycket. det blev godnatt saga i brodys säng, med micha på magen, brody på ena sidan och dahlia tätt intill på andra. batman vs. joker. aldrig förr har jag uppskattat en godnatt saga så mycket. därefter avnjöt jag en lång middag med missy och larry innan jag tog tåget tillbaka till city. det känns skönt att veta att man fortfarande har ett andra hem, även fast jag inte längre bor där.

godnatt!

whats. wrong. with. you?

Publicerad 2011-05-17 19:22:05 i Allmänt,

jag vill hem. hem till mitt rum, till min sang, och dra tacker over huvudet. bara for en liten stund om det sa ska vara. det kokar lite smatt inom mig, och har gjort hela dagen. det kan latt bli sa nar man blir vackt natten lang.

ge mig augusti!

dont build walls, please!

Publicerad 2011-05-12 16:06:30 i Allmänt,

jag glomde min nybakade scones hemma pa koksbanken, och fick nyss ett mess av jess som berattade att kayla atit den till frukost. det tackar vi for.

jag ar fortfarande lite i chock over den random manniskan som forst stalkade mig tva blocks, och sedan stoppade $160 mellan mina fingrar och min vattenflaska. for min daliga attityd! vad tanka han med? det kan ha varit bland det mest markliga jag varit med om. 

nu ska jag ta en liten trip till vart payroll office och stampla in veckans timesheet. jag maste ocksa springa ner till registration for att se om jag lamnade mitt school ID dar i tisdags kvall. det ar helt borta. man kanske skulle ta en trip till cafeterian ocksa for nagot gott. en kaffe atminstonde?

idag stanger vi kontoret redan klockan 4. hooray!

everything you can eat from a bowl makes me happy

Publicerad 2011-05-11 22:18:31 i Allmänt,

vilken dag, vilken jadrans dag. jag har aldrig forr varit sa upptagen har. och denna tanke verkar aterkomma. mike rinde runt nio tiden och jag lovade att vidarbefodra ett mejl till honom. tre timmar senare hade jag fortfarande inte gjort det. hoppsan! och for forsta gangen behovde jag ata min lunch vid mitt skrivbord. men jag erkanna, jag gillar det stressiga kontorlivet lite. tiden gar sa fort. om en liten stund ska jag bege mig for att ta bussen ner till center city och min frisor tid. oh antligen! nar jag kommer hem ikvall sa har jag tva avsnitt av the office och ett avsnitt av gossip girl som vantar pa mig. halleluja!

ANTLIGEN!

Publicerad 2011-05-10 21:57:51 i Allmänt,

jag ringde precis och bokade tid hos en frisor. det var pa tiden ska jag tala om. jag ser for hemsk ut. det blir bade slingor och klipp. jag far helt enkelt unna mig denna lyx. imorgon blir jag fin, hihi. lycka!

29 fina år

Publicerad 2011-05-10 14:02:22 i Allmänt,

idag är ingen vanlig dag, idag är världens finaste systers födelsedag!
hurra hurra hurra!



jag älskar dig!

stackar liten.

Publicerad 2011-05-10 04:35:44 i Allmänt,

jag förstår att saker och ting kan försvinna när man har partaj. men vem fan har tagit min tandkräm?!

det blev både storkok, scones, grillade bananer med choklad och en och en annan öl ikväll på den lilla baksidan. och varmt var det med. himlans trevligt. jag förtjänade en trevlig kväll efter traumat jag var med om i kväll. jag klev ut på baksidan och hör hur det rasslar till på tegelväggen ovanför mig. jag tittar och och ser en ekorre som försöker ta sig uppåt. men stackarern tappar greppen och faller sju meter ner istället, och inte landade han på alla fyra heller. där låg han fastklämd, bakom dörren som stod öppen mot väggen, och gnydde. efter att jag stått som is i tjugo minuter så kom både jess och pete till undsättning, hjälpte den lille rackaren ut, för ett sedan svepa över honom med sopborsten till grannen. efter sig lämnade han en härligt liten pöl av blod. jag hatar ekorrar, dom är som stora råttor med en rälig svans. men stackars lite, det hade varit bättre om han dött. nu blir han nog levande mat till katterna istället.

race for the cure

Publicerad 2011-05-09 22:30:46 i Allmänt,

det kanns himlans harligt att skolan ar over. jag har njutit hela helgen! vartenda sekund, minut och inandning. solsken, bbq, race for the cure, mys och mothers day. det kunde inte varit en battre start pa min ledighet. visserligen tog min ledighet slut denna morgon nar jag begav mig till kontoret for en atta timmars arbetsdag. och just precis sa kommer det se ut de kommande tre veckorna. atta timmar om dagen, fyra dagar i veckan. vi har stangt fredagar vilket jag hurrar over. och om exakt 32 minuter sa beger jag mig hemat. kvallen bjuder inte pa sarskilt mycket. om min roomie har diskat sitt berg av disk sa ska jag satsa pa ett storkok. det blir nog ocksa en tur i loparskorna. jag har massa massa bilder, det far nog bli ett projekt for kvallen det med.

I love you

dont tell me what to do

Publicerad 2011-05-05 14:11:53 i Allmänt,

idag har jag min final exam i kursen som varit tuffast hela terminen igenom. man kan  bara göra sitt bästa. man kan bara göra sitt bästa. man kan bara göra sitt bästa. jag laddar med en skål havregryns gröt, med dubbel mängd valnötter. gottigt! snart är det dags att hoppa i kläderna och traska till skolan. wish me luck!

sweet miss blue

Publicerad 2011-05-03 19:34:11 i Allmänt,

min morgon pa ISS kontoret var allt annat an lugn. jag hade glomt att bade John and Jessica hade office hours, och da ar det full trafik har. det var till och med sa att jag blev lattad nar min chef skickade mig for att kopa en kaffe och kaka. men nu efter lunch borjar det lugna sig lite och jag ska forsoka att plugga lite. himlans vad trevligt vader det ar ute forresten!

week of finals

Publicerad 2011-05-03 03:21:37 i Allmänt,

jag har varit på väg att skriva ett inlägg nångra gånger idag, men det har liksom aldrig blivit något. det har mer varit ett ofrivilligt försök till att distrahera mig från pluggande. det är week of finals och på torsdag och fredag gäller det. håll tummarna vänner.

klockan är bara strax efter nio men jag tror faktiskt att jag ska tillåta mig själv att somna in alldeles strax. imorgon är veckans enda jobbdag, nio till fem står det på schemat. jag hoppas på en lugn dag med så lite besökare så möjligt.

ps, om tre veckor och fyra dagar kommer pappa. YEAH!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela