09 - 11 - 30

Publicerad 2009-11-30 20:29:28 i Allmänt,

det är något speciellt med att komma tillbaka efter en långhelg. för hur ofta tycker jag annars att morgonen är underbar? jag njöt varje sekund. jag har också hunnit med en långfika med min plutt på stbx. samt att städa mitt rum och göra lite ärende. och nu är det nästan så att jag lite längtar till att micah ska vakna upp från sin nap.

om en vecka lämnar taip sverige, jag tar för givet att jag och jensan är dom ända som längtar. det kommer bli så himmla bra!


09 - 11 - 29

Publicerad 2009-11-30 06:10:18 i Allmänt,

det finns bra dagar, sen finns det bra dagar. idag var en bra dag. jag fick vakna upp bredvid min kärlek, spendera dagen med min bästa vän, och runda av kvällen med pam and jim's wedding.

efter att ha varit ledig i fem dagar är jag inte jätte exalterad över att vakna 6.20 av mitt alarm imorgon bitti, men att få spendera tid med mina små barn ser jag fram emot. jag har saknat dom!

godnatt!

a healthy night

Publicerad 2009-11-29 03:18:46 i Allmänt,

det ar lordag, och jag har varit ledig sen onsdag kvall. det har varit alldeles ljuvligt! thanksgiving var himla trevligt och resten av min ledig tid har agnats at utgangar och trevligt umgange. jag har precis aterhamtat mig fran gardagen och framfor mig har jag annu en ledig kvall. you gotta love it! pa aterseende mina vannar.


en stycke ostbågs kyss

Publicerad 2009-11-25 13:00:51 i Allmänt,

lite ledsamt att bloggen inte fungerade igår kväll, ja för oss som inte är nattugglor och kan stanna uppe efter midnatt då den startade igen. jag ville skriva ett inlägg om ostbågs kyssar, hemlösa ryssar med en hårsjukdom och dyslexi. det gick ni helt enkelt miste on.

dags att jobba några timmar, sen väntar mallet tillsammans med ljuvliga jensan och pluttlove. me like. och något annat som också värmer min kropp nu är tanken på att när jag slutar ikväll, så börjar jag inte föräns måndag igen!

en välbehövlig långhelg

Publicerad 2009-11-24 20:00:49 i Allmänt,

 

imorse när jag vaknade var mina ögon igensvullna av trötthet, och helt omöjligt att öppna. efter 1 minut under kranen gick det bra, men det var ingen vacker syn jag såg. jobbade 2 timmar, la ner micah för nap, och gick själv ner för en. i nästan 2 timmar sov jag, men det var inte tillräckligt för att jag ska känna mig pigg och utvilad nu. ikväll är det jag som somnar i tid, det kan jag lova.

nog på klagande, och till något positivt. jag har långhelg, torsdag till söndag är jag ledig. jag längtar så det kittlas i hela kroppen när jag tänker på det. sen påminde plutten mig också om att det är black friday dagens efter thankisgiving, vilket också känns heeelt ok.

my dear, we are hilarious..

new moon

Publicerad 2009-11-24 05:09:40 i Allmänt,

ja vad ska man säga? bra, men inte riktigt lika bra som ettan. i skrivande stund sover jag med ena ögat, så godnatt för ikväll!

först jensan, och sen taip

Publicerad 2009-11-23 20:02:17 i Allmänt,

jag kan fortfarande inte fatta att taip ska komma och joina mig och jensan här på andra sidan. om tre veckor är hon här, boende hos missy's kusin, och återigen i min vardag. JAAAA!

min helg har varit bra, väldigt bra. jag slutat runt halv åtta i fredags kväll och då begav jag mig direkt för att träffa mike hemma hos hans föräldrar. dom är väldigt väldigt trevligt, att vara där får min att sakna min egen familj. sen blev det middag och mys för hela slanten. jag var ganska trött efter att ha agerat trebarns mamma.

på lördagen begav vi oss till king of prussia, det var fullsmockat. mötte upp en stycke jensan och tog en bit mat innan vi öppnade upp alla våra sinnen för shopping. jag försökte lägga band på mig själv, och klarade mig ganska bra dom fyra första timmarna. men sen gick det utför är jag entrade urban outfitters. kvällen bjöd på tjock dimma och karatefylla i manayunk, galet skoj. jag önskar att alla mina vänner hade varit där. jag och jensan utklassade på beerpong!


i söndags ville jag helst inte lämna sängen, men framåt eftermiddagen var det dags att bege sig hemåt och återta rollen som mamma. dock tog det inte många minuter förän jag och micah satte oss i bilen för en liten field trip tillbaka till city och mike. hans lägenhet var långt i från barnsäker, men med en blackberry i ena handen och ett par nycklar i andra så var micah högt underhållen ändå. några timmars senare var vi återigen tillbaka i rydal och mötte upp två trötta barn, som gick rakt i säng efter en fullsmockad helg hos farmor och farfar. kvällen rundades av tillsammans med jensan och plutten, och lite taco. m-m-mm! sen sov jag gott, ensam i en enorm säng i ett gigantiskt hus.

nu - lunch
snart - hämta brody
ikväll - new moon

åtta timmar kvar

Publicerad 2009-11-23 16:41:50 i Allmänt,

man kan tycka att man borde vara utvilad efter en helg, men jag är obeskrivligt trött. plus att jag fortfarande agerar trebarns mamma. och att veta att jag ansvarara över tre liv ger inte mig djupsömn under nätterna precis. nä tacka vet jag för att missy och larry kommer tillbaka från mexiko ikväll!

jag njuter!

Publicerad 2009-11-20 16:04:30 i Allmänt,

denna natt gick bättre. visserligen fick jag sova i brody's säng mellan ett och tre, och micah vaknade redan vid sex. men utöver det så känner jag att jag fick bättre sömn.

precis som igår vid denna tid, så är dahlia och brody i skolan, och micah sover. senaste timmen har ägnats åt att städa undan och ta en välbehövlig dusch. nu är det dags för frukost sen hoppas jag att micah napar ett tag till så jag själv hinner med en nap. det känns konstigt att vara själv i detta stora hus, men samtidigt ruskigt skönt. det är helt tyst omkring mig nu. vanligtvis är det fem andra kring mig och ett himla liv. jag njuter!

the tooth fairy

Publicerad 2009-11-19 16:28:29 i Allmänt,

i skrivande stund landar missy och larry i mexiko, hemma på måndag kväll igen, och fram till dess är det jag som agerar ensamstående trebarns mamma. jag får en paus från fredag kväll till söndag eftermiddag då barnen är hos mor- och farföräldrar, och det är jag väldigt tacksam över. oh lord, wish me luck!

5 am - dahlia står bredvid min säng och skriker the tooth fairy gave me a strawberry shortcake doll, LOOK! jag dog av smärta och gav henne två alternativ, antingen lägger hon sig och sover bredvid mig eller så går hon tillbaka till sitt rum och leker tyst. dock var hon alldeles för uppspelt, så fem minuter senare satt vi båda två nere i soffan och tittade på starwars. mindre lyckat! timmen efter vaknade brody, och efter ytteligare tio min vaknade micah.


nu har jag fått iväg dahlia och brody till skolan och micah napar. med tanke på att klockan snart är 11am och jag varit vaken i nästan sex timmar så kanske jag borde göra detsamma för att orka med denna dag?

saknad!

Publicerad 2009-11-19 05:37:26 i Allmänt,

om jag skulle lägga in en bild varje gång jag kände saknad av någon hemifrån, så skulle min blogg till 90% innehålla bilder. just ikväll sakna jag kollega extra mycket. jag hade velat ha henne i sängen bredvid mig, lite smålulliga båda två och hemkomna från en festlig kväll i dimman. som vi hade fnittrat!





.. och att titta på alla bilder får min att inse hur mycket roligheter man varit med om tillsammans, och så många minnen man har. vilket är ganska egentligen är ganska dumt, för det får mig att känna annu mer saknad.

Swedish christmas julbord - bokat!

Publicerad 2009-11-18 20:51:27 i Allmänt,

bredvid mig har jag 6 stycken biljetter till Swedish Christmas julbord den 18 december på IKEA. ja taip, en av biljetterna är till dig :) det är ren och skär lycka! vi vågade inte ta risken att vänta att köpa, för tänk om dom tagit slut? damen på IKEA sa att förra året hade det kommer över tvåhundra stycken. menyn fick det att vattnas i munnen på mig! undra vad amerikanarna kommer att tycka om maten. haha.

ready for another great winter?

Publicerad 2009-11-18 03:16:39 i Allmänt,

idag fick vi (family + au pair) julkort från skidskoleläraren i colorado. han undrade om vi hade haft ett bra år, om vi kom tillbaka till steamboat och att vi gärna fick ringa eller mejla honom om vi hade några frågor. samt att han såg fram emot att träffa oss i backarna igen. ja, jag förstår också att han säkerligen skriver så till många av sina "elver" men hur festligt är inte det? väldigt, enligt mig.

jag hade precis krypit ner under täcker och var redo för att starta my sister's keeper. men filmjävlen fungerar inte, det bara hackar och har sig. hata! hade jag vetat så hade jag laddat ner en annan. nu ligger jag istället här och som alla andra kvällar är det några the office avsnitt som mig. 

godnatt!

jum jum, ägg!

Publicerad 2009-11-17 17:24:44 i Allmänt,

jag älskar att gå tillbaka till sängen när jag slutat på morgonen och vakna upp en timme senare. jag känner mig som en ny människa! i skrivande stund läser jag november månads cosmopolitan (svenska) och väntar på att mina ägg ska koka klart. jum jum, idag skämmer jag bort mig med äggmackor. dock är tyvärr kaviarn slut så jag får nöja mig med creme cheese.



ikväll är det au pair möte, och för första gång på väldigt väldigt länge så ser jag fram emot det. antingen brukar dom ligga olägligt, eller så brukar dom vara hemskt tråkiga. men halv åtta en tisdag kväll på starbucks klingar ganska bra i mina öron.

oh, fääärdigt!

sömn, vart tog du vägen?

Publicerad 2009-11-17 12:59:18 i Allmänt,

igår tog det mig en evighet att somna. när klockan passerade 2.00 var jag fortfarande vaken. och jag har absolut ingen aning om varför, vilket är lite frustrerande. jag varken napade eller drack kaffe på hela dagen! så idag när jag slutar nu på morgonen, om ca två timmar, så är det jag som går direkt till sängen. för jag vet inte, men jag behöver iaf mer än fyra och en halv timmes sömn för att fungera en hel dag.

dags att jobba!

en pinsam rättelse

Publicerad 2009-11-17 04:56:19 i Allmänt,


rättelse
hur fel kan det bli? det var fel dörr, och till och med fel gata. lol på oss. rätt dörr hade varit grön, denna var röd. vi får helt enkelt göra ett nytt försök nästa gång vi besöker dimman.

håll i hatten!

Publicerad 2009-11-17 01:15:24 i Allmänt,

Jag minns är jag för att tag sen skrev att det var roligt när det hände bra saker för bra peroner? Då handlade det inte om mig. Nu skulle jag vilja påstå att det hänt mig något bra. Inget superduper, överexalternade, hundraprocentigt, eller något som jag kan berätta i nuläget. Men oj så bra ändå, så håll i hatten!

Bilden nedan är från i lördags natt. När lamporna tändes på dansgolvet, och kvällen såg ut att lida mot sitt slut, så bestämde vi oss för att spatsera bort mot hostelet som vi, och pillan och lullan, bodde på i våras. Nostalgi! Och utan att överdriva - dimmarna var tjockare och bättre än på väldigt länge. You gotta love it!

you have a beautiful daughter

Publicerad 2009-11-13 20:03:42 i Allmänt,

jag vet inte, men är det någon slags invit att komma fram och prata, bara för att man har ett barn? jag och plutten blev i princip trakasserade på mallet idag. på starbucks, på bänken, på foodcourten och ända ut på parkeringen. och sen när liknar micah en flicka?

jag kan inte sluta tänka på filmen into the wild. och inte heller hjälper det att jag har soundtracket i bilen, och att tjejen från twilight spelar aleks flickvän. och på tal om soundtracket, det är himmelskt bra. örongodis på hög nivå! plus att den är directed av sean penn. Mm!

Hey, you're pratty magic!

09 - 11 - 12

Publicerad 2009-11-13 04:34:36 i Allmänt,

jaha, lagom hängig man kände sig denna torsdag kväll då. hmm. och det är en seg jävla förkylning jag har dragit på mig. och jag kan inte hitta mina näsdroppa heller, så att somna in inom den närmsta tiden ses som en omöjlighet. det låter på mig som att jag är lite gnällig, jag kan hålla med. tänk vad småsaker kan göra.

godnatt!

tänk om..

Publicerad 2009-11-12 15:34:17 i Allmänt,

det är regnigt, ruskigt och grått ute idag. en dag man bara vill stanna i sängen med andra ord. tänk om det hade varit möjligt? om jag inte bott under samma tak som min arbetsgivare, så hade jag utan tvekan sjukanmält mig idag och stannat i sängen. sett massa mysiga filmer och ätit gott.

men så är det inte!

when good gets better

Publicerad 2009-11-12 04:37:24 i Allmänt,

min onsdag har varit ljuvlig. jag jobbade två timmar imorse sen tog jag mig in till city, och hade en lååång lunchdate med min kära. underbart är bara förnamnet.

kom tillbaka och tog dahlia och micah till starbucks, och en pysselaffär. jag nämnde det förra veckan - jag älskar att spendera one on one tid med henne. med henne gör det inget att micah tar lite extra uppmärksamhet, hon är världens bästa hjälpare. men brody är fortfarande liten, han har inte riktigt vant sig.

ikväll hade jag lite filmkväll med barnen innan dom somnade, vi såg på tarzan och åt pops. kan tänka sig, dom hade aldrig sett tarzan förut. det trodde jag att alla barn hade gjort. micah var dock inte lika road, han var mest till besvär. men söt är han allt när han lägger sig på rygg bredvid mig på golvet, lutar huvudet på min arm, och försöker koncentrera sig på filmen. men det går tio sekunder, sen är han uppe igen och hittar på djävulskap.

tillslut somnade barnen, och jag och jensan kunde äntligen lägga pärlplattor och rita. vi rundade av kvällen med ett avsnitt the office i min säng. och här ligger jag fortfarande, dock utan sällskap. tänkte se klart filmen into the wild som jag startade igår ikväll innan jag somnar.

sov gott!

twilight

Publicerad 2009-11-11 04:50:44 i Allmänt,

okej, jag lyckades efter många om och men bli övertala att se hysterifilmen twilight. jag vet, lång tid efter alla andra. men jag måste få säga - den var hemskt bra. jag trodde den skulle handla om blodätande vampyrer, men det var ju herregud kärlek i den. och kärlek till folket! jag är redo för att se tvåan med jensan när den kommer ut. det är väl ganska snart?

quote of tonight - herregud han har ju hund och sambo

morgondagen kommer bli bra, jag känner det på mig.

sov gott!

AJ!

Publicerad 2009-11-10 21:10:17 i Allmänt,

jag vek nyss två fulla maskiners rentvätt, la dom i korgen, började gå mot barnens rum, trampade på ett briotåg, och tappade korgen. det lär ta ett tag innan jag viker om allt igen, om jag känner mig själv rätt. istället tänkte jag roa mig med att se klart cool runnings, det är humor på hög nivå.

I came for you

Publicerad 2009-11-10 20:25:18 i Allmänt,

när micah gått ner för sin nap imorse så gick jag också och la mig. sov nästan i en och en halv timme, så underbart skönt. jag försöker sluta napa mitt på dagen, men imorse kände jag att jag var värd att gå tillbaka till sängen. är fortfarande förkyld men börjar äntligen kännas lite bättre.



I came for you

undra egentligen vad som är värst - att känna att man har kontroll, och plötsligt inse att man inte har det. eller att veta med sig hela tiden att man inte har kontroll?

500 days of summer

Publicerad 2009-11-09 19:57:19 i Allmänt,

måndag, och micah ligger och sover. jag önskar att han kunde sova flera timmar till. för jag mår inte så bra. min förkylning, som faktist kändes bättre när jag vaknade imorse, är tillbaka på botten igen. det är bara att bita ihop! men jag har pratat med mina lindor, kollega och love, och det var ren och skär glädje. jag har förresten hört att det är grått och tråkigt hemma i sverige. här är det solsken och det ska bli upp mot 21 grader. tänkte bara att ni ville veta. hihi.

.. och visste ni att det är $10 dyrare att köpa rosetta stone swedish level 1,2 and 3 (svenska för nybörjare), än vad det är att köpa en flygbiljett tur och retur till sverige. är inte det ganska galet?

GRATTIS PAPPSEN!

Publicerad 2009-11-08 22:24:35 i Allmänt,

grattis pa farsdag pappsen! hoppas du haft en fin dag, med en bit tarta kanske. jag saknar dig, ring mig i veckan vettja.

no hands, no hands!

Publicerad 2009-11-08 05:17:27 i Allmänt,

snorig och hostig tänker jag alldeles strax somna in denna lördagkväll. förutom mitt mående, som varit lite sisådär, så har det varit en fin dag. efter att ha toppat karatefyllan med en dos hostmedicin innan läggdags, så sov jag gott natten igenom och vaknade upp utvilad runt lunchtid. timmen efter tog jag och mike oss upp för lite sabrins brunch vilket var helt fantastiskt gott. plus att stället är himla mysigt. resten av dagen samlades det krafter i soffan och mot kvällen var det dags att bege sig hemåt för jobb. barnen var som små änglar och somna in tiiidigt tidigt.

imorgon väntar mys och mingel med jensan. det ska bli fin fint väder så något trevligt ska vi nog kunna hitta på, vi är inte heller så svårroade. mina söndagar har en tendens till att bli riktigt bra, och jag känner på mig att trenden fortsätter.

no hands, no hands!

the very first birthday

Publicerad 2009-11-08 01:52:41 i Allmänt,

idag fyllar micah 1 år. jag inte kan inte förstå att det redan har gått ett helt år. sjukt! nu är han inte längre en bebis, nu är han en lite människa med personlighet. bara på det senaste veckorna har det hänt så mycket. han går och springer, busar och skrattar runt, och klappar händerna och kramas. det har blivit riktigt underhållande att spendera dagarna med honom. tanken på att jag en dag ska lämna honom kan ge mig tårar i ögonen.

huge mistake

Publicerad 2009-11-06 18:39:27 i Allmänt,

jag valde bort nachosen igår kväll och tog fried calamari. huge mistake mina vänner, huge mistake. framför mig hade jag en tallrik med frityrsmet. tur att jag rundade av med en chocolat mousse cheesecake, den var lika god som vanligt. det var torsdagkvällen det, nu är det äntligen fredag! och även om jag jobbar imorgon kväll så känns det här som slutat på min arbetsvecka. jag räkna ner timmarna tills jag ska få träffa m.

nu - nap
snart - lägga pärplattor

abso - fucking - lutely

Publicerad 2009-11-05 22:39:53 i Allmänt,

fan fan fan, jag visste det. jag håller på att bli sjuk. på bara några timmar så har jag lagt till med en retig hosta och ömmande lungor. jag vill inte. jag skyller det på brody, han har hostat mig i ansiket i fyra dagar. för håller för munnen gör han inte, å nejdå. vet man inte att man ska göra det när man är 3,5 år? det känns som det faktist. unge!

.. men jag satsar ändå på att fira ikväll. för om något kan göra min kropp gott, förutom vila, så är det definitivt cheesecake facotry.

tretton ynka månader

Publicerad 2009-11-05 20:27:21 i Allmänt,

oj viken huvudvärk jag hade igår, jag somnade innan tio och såg inte ens klart phillie's matchen. inte för att det var så mycket att se dock. när jag vaknade halv fyra inatt kändes det fortfarande som att mitt huvud höll på att sprängas, men som tur var så kändes det bättre när alarmet gick av halv sju. dahlia är fortfarande sjuk så förmiddagen har spenderats med henne, och som napade större delen av tiden. det kändes skönt att få ha lite one on one tid med henne. det händer alldeles för sällan, aldrig faktist, men när det väl gör det så har vi så himla roligt. vi la pärlplattor som är inköpte på IKEA - nostalgi på hög nivå. jag hann också med att göra en get-well present till mike.

i skrivande stund är jag ledig, och har varit någon timme. har hunnit med att skypa med taip och emma, en snabbis på starbucks, städat mitt rum, och nu sitter väljer ut bilder på datorn som jag ska försöka framkalla i dagarna.  senare jobbar jag mellan fem och sju igen och därefter ska jag, jacob, jensan och S fira vår vistelse i staterna. kanske med sällskap av killbaciller som jensan så fint uttryckte sig tidigare. tillsammans kommer vi upp i 20 månader. jag står för 13 av dom. har det verkligen gått tretton månader? :S

det är dom små sakerna som gör det <3

Publicerad 2009-11-04 19:01:26 i Allmänt,

halv sju imorse slank en lapp in under min dörr - go back to sleep, see you at 1.30pm. hurra! mindre hurra är väl att det är för att både brody och dahlia är sjuka, och därav behövs ingen hjälp att göra dom redo för skolan. men ett jättehurra över att jag slapp jobba timmarna på morgonen.

så jag ringde jensan, som också var ledig hela förmiddagen, och vi bestämde oss för att göra ett litet besök till city och south st. efter ett krya-på-dig besök hos mike så intog vi en liten frulle på south street diner. detta följdes av en cinamon dolce latte från starbucks och en mysig promenix i solen.

jag har aldrig varit ett stort fan av hösten, men jag tror plötsligt att jag börjar bli det.


hur lyckligt är inte jag då?

Publicerad 2009-11-04 05:08:57 i Allmänt,


ser ni så lycklig jag ser ut? väldigt lycklig va? det är jag också. lyckligare än på längde. jag vet att jag ofta här klagar över mina arbetstider och schemat, men det är för att jag inte vågar säga det rakt ut. utöver det flyter allt på så himla bra. jensan är återigen i min vardag och jag är kär upp över min öron. hösten är här och de senaste dagarna har det inneburit solsken och kofta. kan det bli mycket bättre?

ja för vet ni, idag har varit en mycket bra dag.

godnatt!

solsken i hjärtat

Publicerad 2009-11-03 20:42:41 i Allmänt,

att inte ladda min ipod innan jag åkte hemmifrån igår kväll kan nog klassas som ett av de tio största misstagen jag gjort i mitt liv. från det att jag startade bilen imorse, till det att jag körde upp på uppfarten 40 minuter senare, hörde jag nog inte ens fem låtar. det är osmakligt mycket reklam på radion här. allt ifrån hur du stämmer din granne till hur du blir smal på tio minuter eller förstorar brösten som 14 åring. och alla radiopratare låter precis likadana. vad hände med lite sköna morgontoner? hujedamig!

utöver den hemska bilresan som gårdagen förde med sig, så var det väldigt trevligt hos m. jag älskar dom veckorna när missy sätter in en lite sovmorgon på klockan nio. det händer inte ofta, men när det väl händer är det som solsken i hjärtat. något annat som är solsken i hjärtat är att phillie's vann sin match igår och är fortfarande med i kampen. det var spänning på hög nivå, vilken match. 

morgon har spenderats tillsammans med brody, som är sjuk. jag känner hur jag har hans bacieller överallt. men vid middestid kunde jag fly huset tsm med micah. det blev en mysig lunch i jensans trädgård.  nu väntar massa tvätt och ännu mer baciller från brody. jag vill inte bli sjuk! men med tanke på att jensan, plutten och micah nyss varit sjuka, och brody och mike är sjuka i stunden, så känns inte oddsen så bra.

pussis

konflikträdd? jag?

Publicerad 2009-11-02 19:31:37 i Allmänt,

jag räknar ner timmarna som är kvar av denna arbetsdag, så illa känns det i skrivande stund. och då kan jag inse att det är helt sjukt så konflikträdd jag kan vara. och att jag inte ens kan konfrontera när jag vet att jag har rätt? vilken mes jag är.

dock gjorde birsen min dag sju gånger bättre med sin kärlek och värme. jag saknar henne såå <3

1 barn vs 3 barn

Publicerad 2009-11-02 00:57:31 i Allmänt,

då var man vaccinerad mot svininfluensan också. jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, efter allt tjohej om bieffekter, men mina värdföräldrar insisterade. så larry's bror tog hem det från hans jobb, och larry satte nålen i min arm hemma i köket ikväll. jag kände mig inte helt trygg med tanke på att han är tandläkare och inte läkare, men det gick bra.

i skrivande stund jobbar jag som sagt. har nyss lagt micah, de andra barnen fick för en gångs skull följa ut på middag. det är helt sjukt vilken skillnad det är på ett barn vs tre barn. tänk au pairer som alltid bara har ett barn? vilken semester. ikväll är jag schemalagd till tio, men skulle få sluta när dom kommer hem. snällt, men jag kan inte nog förklara hur det känns att jobba en söndagkväll. jag hoppas dom kommer hem väääldigt snart.

it's boilin'

Publicerad 2009-11-01 18:24:49 i Allmänt,


för att ge jensan lite extra tid att återhämta sig från gårdagen så tittade jag i brist på annat igenom mina bilder - och hittade massa massa godbitar. jag borde verkligen framkalla lite bilder och pynta väggarna med. clarkcolor.com får bli kvällens sysselsättning när barnen somnat.

dagen efter halloween

Publicerad 2009-11-01 18:08:32 i Allmänt,

igår var halloween här i staterna. för mig, jensan och vår franska vän S så innebar det förtärande av alkohol hos matt. väldigt lyckat! men oj vad tungt mitt huvud är idag. men nu ska jag spatsera hem till jensan, och därifrån vidare till I Hop för lite god frulle. smarrigt!

... och tänka sig, ikväll jobbar jag !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela