ljuvliga fredag, lördag och söndag!

Publicerad 2009-06-30 00:16:20 i Allmänt,

om man bortser från den äckliga kvava värmen, som dom senaste dagarna sträckt sig över 80F långt in på nätterna, så har min helg varit perfekt.  fredag bjöd på thai mat, öl och mys. lördag för- och eftermiddag slöades mest bort, med endast ett kort avbrott för en iskaffe på south st. på kvällen var jag schemalagd mellan 6 - 11, så gissa om jag blev glad när dom kom tillbaka redan 8! jag tog mig återigen tillbaka till city där några timmar spenderades hos m för öl och dylikt, för att sedan skaka rumpa på silk city. och oj som vi skakade rumpa. jääklar så skoj det var. igår mådde jag som jag förtjänade, det var inte framåt kvällen som jag började bli människa igen. men dagen spenderades ändå på traskande fot nere vid fairmount park efter att en smarrig, och väldigt sen, lunch hade intagits på sabrinas. och jag må säga att det är tidernas bäst lunchställe. på kvällen tog jag också min cykel-oskuld här i staterna. jag vill nästan påstå att jag var en fara för trafiken, men jag klarade mig utan skador denna gången. som sagt, det var en perfekt helg, som slutade runt lunchtid idag då jag återgick till varadagen. jag längtar redan tills nästa helg!
  
nu väntar en picknick + öl i solen tsm med jacob och ylva, yeaah! en frisbe ska jag också försöka rota fram, så vi barn kan få leka av oss lite.
 
vi hörs sen!
smack!

länge leve skype!

Publicerad 2009-06-27 00:54:22 i Allmänt,

vilken kväll, jag har fått skypa med både jenny, linda, taip och lullan. samtidigt ! kan det bli bättre? hoppas ni har en rolig kväll där hemma, det lät som det :)
  
nu har jag precis duschat och gjort mig fin. ska skriva klart min uppsats nu. när det är gjort så beger jag mig till M för en mysig sommarkväll. det första vi ska göra är att äta, för jag känner redan nu att jag börjar bli lite grumpy av min hunger. och inte för att jag är brun alls, men min fina sommarklänning som kollega valde ut till mig får mig att känna mig lite somrig. plus att mina naglar är tillbaka i det korallfärgade stadiet. me like!
 
puss!

sängeläge

Publicerad 2009-06-26 15:41:04 i Allmänt,

det krävs ännu en bild på mig och jensan. fysiskt sätt är hon väldigt långt borta, men mentalt så är hon redan här. den senaste tiden har jag försökt att vara utan förväntingar inför saker, då blir man ju sällan besviken. men jag har en bra känsla för det här, så förväntan & spänning börjar krypa inpå mig nu..
   
   
vår städmänniska är här idag. men jag kan fortfarande inte riktigt vänja mig vid tanken av att någon annan ska städa mitt rum till mig. så jag har stängt in mig på rummet och här tänker jag stanna tills micah vaknar. mitt huvud känns lite tungt idag, så sängläge är ganska skönt. 

a ♥ j

Publicerad 2009-06-26 06:24:53 i Allmänt,

jag vet precis hur jenny känner, och exakt hur mycket hon svettas och på vilka delar av kroppen. men det är det värt. för var, och vad, skulle jag varit om jag inte svettas på exakt dessa delarna, av samma anledningar, för 14 månader sen?
     
 
jenny and me was like peas and carrots..
   
ikväll tog jag och plutten tåget in till city när vi slutat. det var hemskt varmt och så sent som tio kände jag hur äcklig värmen var. turkisk värme, eller ja något liknande. vi åt lite kebab, och spatserade bort till mike för att med en öl i handen spendera dom sista timmarna på torsdagkväll framför phillies matchen.
 
nu väntar sängen. 7.30 - 4 imorgon, en vääldigt bra dag med andra ord. kvällen bjuder enbart på mys, men det är ju inte så bara..
 
godnatt!

livet är bra

Publicerad 2009-06-25 20:25:00 i Allmänt,

det har varit så lätt att klaga den senaste tiden. på allt. hur jobbigt det var att emma åkte hem, hur mycket jag saknar mina vänner och min familj, hur mycket jag jobbar och att jag faktiskt jobbar varje lördagkväll. som sagt, mycket klagandes..
   
.. men jag älskar mitt liv här. och människorna runt omkring. jag hade nog inte kunnat haft det bättre än vad jag har det. sommaren är här och jag har massa planerat, både på egen hand och tillsammans med andra. nej, livet är bra.
 

shish kebab och öl

Publicerad 2009-06-25 15:30:31 i Allmänt,

efter mina kvällsbsök hade lämnat igår så somnade jag in som en stock, det tog nog inte ens 20 minuter förän dom gått ut genom dörren. så trött var jag. men idag känner jag mig utvilad. plus att jag har en ganska skön dag framför mig. jobbar nu på morgonen, är ledig nån timme, och jobbar till fem. skönt! ikväll, om vädret tillåter, så vänter en shish kebab och öl i city. nu kanske man undrar vad skillnaden är på en shish kebab och en hederlig vanlig kebab? det undrar jag också. och om jag inte minns fel så satte jag tänderna i en shish kebab i våras, och jag kan inte komma ihåg att det var någon jätteskillnad. sålänge den simmar i vitlöksås så är jag nöjd. plus att jag håller tummarna på att dom har saltgurka.
  
nu är förresten min annons borta, jag fick 175 svar på bara två dagar. och bland dom 175 så tror jag att jag har hittat min hyresgäst. det är nästan lite obehagligt att ha den makten, det är bara att välja och vraka för mig. det är nästan så att jag mår lite dåligt över hur jag sitter och dömer och hånar människor. haha.
 
smöööör!? på läpparna?!

there's no place like home

Publicerad 2009-06-24 20:36:54 i Allmänt,

ögat ville mer än börsen, men det blev bara ahlgrens bilar, maradou choklad och frödinge hallonpaj. men jag är nöjd ändå. det var en rolig dag bra gosedjur, köttbullar och klippan soffor. jag hann också med att kallblodigt köra på en fågel. men varför ska dom flyga så nära marken för?

IKEA och solsken

Publicerad 2009-06-24 15:39:46 i Allmänt,

i'm sooo excited över vår lilla trip till IKEA. tänk så mycket glädje en sådan kan ge mig? undra då hur mycket glädje min sverige resa kan ge mig? :)
  
fint väder är det också idag. såpass fint att det blev en sommarklänning som sattes på imorse. jag hoppas att det håller sig under dagen.
   

sommar sommar sommar

Publicerad 2009-06-24 05:58:45 i Allmänt,

vilket väder det har varit idag, solsken och varmt. för bara några minuter sen när jag gick från bilen så svettades jag till lite, iklädd skjorts och kortämat!? solen har varit nere sen några timmar tillbaka men ändå är det så attans varmt. kvavt är nog det rätta ordet. att platta håret här en dag skulle vara meningslöst och precis lika fluffigt efter 5 min. jag får någon lägga ner sådana idéer under sommaren.
 
idag har jag haft en längtan över mina vänner där hemma. den har varit större än normalt. jag önskar att ni allihopa vore här och delade min vardag med mig. i övrigt har det varit en bra dag. jobbade 10 timmar, tog en powernap och åkte in till city. imorgon jobbar jag bara 9,5 timmar men jag är ledig lite under dagen. då väntar vårt älskade IKEA på mig, ylva och jacob. suget efter köttbullar är enormt och handlelappen är skriven. vasa knäcke, marabou cholklad, kalles kaviar, kanelsnäckor, frödinge daimtårta, abba löksill, singoalla, lax och skorpor. det vattnas i min mun. mycket av det ska förtäras här hemma under kvällen på vår lilla mini-midsommar. det ska bli såå mysigt.
 
godnatt!

today is the day

Publicerad 2009-06-23 13:25:31 i Allmänt,

gårdagens 3h långa starbucks besök gav mig 7st nya myggbett, jag sitter just nu och väntar hur dom ska svullna upp till storlekar av tennis- och golfbollar.
 
idag börjar barnen camp. och ingen är gladare än vad jag är! har haft dom hemma i 2 veckor. och det har varit måånga regniga långa dagar inomhus då jag velat gräva ner mig själv. men nu ser jag ljuset i tunneln. hoppas bara att vädret börjar ge med sig också.
   
ha en fin dag!

Lake George

Publicerad 2009-06-23 02:13:06 i Allmänt,

blunda och föreställ er pensionatet i dirty dancing, gånga det sedan med 3. där har ni silver bay. naturmässigt och rogivande så toppar det allt jag tidigare sett. det var fint, så fint.
  
när vi kom fram efter 7,5h bilresa i fredags så checkade vi in och valde klasser. vid sex sessions skulle vi närvara för att få våra tre credits. valde olika foto session, criminal justice, communication and slang, control your life och någon som handlade om identitet. överlag var jag nog ganska nöjd. maten var kanon och folket var likaså. träffade folk från hela världen och det är en konstig känsla att veta att vi alla där har så mycket gemensamt, fastän vi är så olika.
 
resan hem igår tog 2h kortare än resan upp, jag körde ^^ när jag landade hemma igår kväll firade jag lite farsdag med alla sjuhundrafemtiosju männirskorna som samlats hemma hos oss. sen tog jag mig till m där en mysig kväll, innehållande en middag på mitt älskade south st, avnöjts. jag har kommit till att uppskatta söndagar mer och mer. inte nog med för att det är min dag i veckan då jag faktist är helt ledig, jag är också alltid ledig måndag morgon. ljuvliga fredag kanske får bli ljuvliga söndag istället?
   
idag fick jag mjukstart på veckan. startade som sagt morgonen med sovmorgon, sen avnjöt jag kaffe tsm med det nya tillskottet jacob. väldans trevligt!  vidare bestod min dag av pyssel med piprensare, nailpainting med D och T-ball med B. med andra ord så har min midsommarhelg inte varit lik någon annan tidigare. men den har varit okej ändå. jag blev tårögd när telefonen skickades runt i fredags, och jag fick gåshud när jag tittade på bilderna från kollegas stuga. men jag är glad att det ni hade det trevligt. och ännu gladare är jag över att vi ska fira midsommar i september igen ;) hihi.
   
nej vi hörs sen!

trevlig midsommar!

Publicerad 2009-06-19 15:24:26 i Allmänt,

åh jag försökte lägga in bilder från förra midsommar, för den var fan fin. när jag och kollega lagade all mat från scratch. och blev det inte gott, så säg! imponeerande! hoppas ni har det soligt där hemma, och att ni alla möts i dimman. det känns väldans sorligt att jag inte kommer möta er där. så jag sätter nog upp midsommar på min lista att fira i september när jag kommer hem. ok? :)
 
som sagt, ha en fin midsommar!
puss!
ps. tänk på mig! :)

silver bay

Publicerad 2009-06-19 06:46:29 i Allmänt,

jag är jätte avundsjuk på alla min vänner där hemma som ska fira midsommar tillsammans. jag vill också. midsommar är nog min favorit tillställning på året, det är alltid lika lyckat. men istället far jag iväg till min weekendclass i silver bay, NY. 6 timmars bilresa tillsammans med främmande människor väntar mig imorgon. det hade jag kunnat vara utan. och väl på plats känner jag heller ingen. spännande! jag och emma skulle ju åka tillsammans, men så blev det med det! silver bay ligger mitt ute i ingenstans, men precis intill lake george så jag hoppas på fint väder. det står badkläder på packlistan iaf! 240 au pairer samlade på samma stället. som jag sa - spännande! jag längtar redan lite tills söndag kväll när jag kommer hem. haha. men vem vet, jag kanske får det jätteskoj? jag vet att hela inlägget låter bittert, men det är nog bara för att det är midsommar hemma och alla nära och kära är samlade. innerst inne kan det ändå kännas liiite roligt att komma bort en helg och se lite mer av amerikat.
   
så nu är det dags för mig att packa klart och komma i säng. kör runt lunchtid imorgon, men jobbar första 5 timmar. såklart. trevlig midsommar, skål!

lägenhet!

Publicerad 2009-06-18 20:07:32 i Allmänt,

har precis lagt ut min lägenhet på blocket. eller ja jag har skickat in en annons, så jag hoppas väl att den kommer in senare ikväll. och jag har kanske inte frågat runt tillräckligt, men är det någon som vill hyra den den 1 septmber 2009 - 1 september 2010 så hojta!
 
fyra timmars arbetande kvar, sen är jag off då väntar en torsdag kväll hos M. och kanske lite sushi om jag har tur.
 
vi hörs sen!

precious!

Publicerad 2009-06-18 05:33:51 i Allmänt,

jag har stirrat på den lilla rutan ett bra tag nu, men jag blir inte klokare för det. så istället säger jag godnatt med dessa raderna.
ps. det har varit en fin onsdag, över förväntan!

WHAT!!!

Publicerad 2009-06-17 20:18:57 i Allmänt,

mina timmar off denna dag var väldigt bra. spenderades på starbucks med ylva och jacob. men nu väntar jobb tills halv tio ikväll. det känns mindre bra.
 
större delen av min tankeverksamhet just nu går åt att känna saknar. det är hemskt.
jag saknar min famlij och vänner..
jag saknar emma..
och jag saknar dig..

    
ååh nu vaknar micah, där försvann min lediga stund.

skattepengar

Publicerad 2009-06-17 17:44:37 i Allmänt,

skattepengar är trevligt, speciellt om dom kommer tillbaka till en. mindre trevligt var att jag behövde föra över allt till pappsen som betala min sverige biljett. åh andra sidan hade jag nog inte kunnat lägga pengarna på något som hade betytt mer än vad min sverige resa gör. som jag längtar! 2,5 månad kvar.

phillies - toronto

Publicerad 2009-06-17 06:43:03 i Allmänt,

jag hade att fram emot matchen och juni månads möte hur länge som helst. och jag hade lika skoj som jag hade hoppas på. baseball, öl och pretzels. med sällskaps i form av  Y och philadelphias alla andra au pairer, samt m och pojkarna. det var fint! ps. det är jag som är utley. han är den finaste jag sett, min blivande make! plus att han är nog ganska bra med ;)
    



   
igår pratade jag med emma. hon är hemma i säkerhet vilket känns tryggt. försökte prata med henne idag igen men alla andra 16 miljonerna på skype motarbetade oss regält. och när jag väl ringde hem till henne så var hon ute med hunden. jag saknar henne!
   
nu är det dags för mig att sova. och på kvällens öl kommer jag nog att sova gott. plus att det alltid är skönt att krypa ner och och somna in när man suttit ute hela kvällen i lite kyla.
  
he-på-de!

hejdå emma!

Publicerad 2009-06-16 15:59:23 i Allmänt,

onsdag - cultural care ringer och medelar emma att dom bokat henne biljett till sverige på fredag. 2 dagars notice?! så vad hände med vår sista ljuvliga helg tillsammans? BBQ, atlantic city, mdariver * 2? åh!
 
torsdag - en sorglig dag.och massa meck med att få emmas biljett ombokad till nästa vecka. cultural care får tummarna ur röven och bokar om emmas blijett, till lördagen. men vad gjorde det?
 
fredag - en mysig dag med graduation, klädsim, öl och sol. kvällen bjöd på avskedsutgång i city.
 
lördag - vilken katastrof dag! emma's flight skulle gå kl 6. men när vi kom till boardingen kl 2 så visade det sig att cultural care inte hade betalt för emmas biljett. dom hade bara gjort en reservation. så där stod vi. 5 timmar senare, betående av sjutusen olika samtal, tårar och panik, var det till att packa in väskorna i bilen och köra hem igen.
 
oj vilken ilska. den jävla kärringen på cultural cares emergency linje var nog den elakaste människa jag pratat med. hon gjorde allt för att motarbeta. hon vägrade att betala reservationen så att emma kunde komma på sitt flyg hem, istället ville hon boka om till måndag kväll. det skulle vara för dyrt att skicka hem emma som bestämt. men hur fan kan man ens resonera så när misstaget ligger hos dom? plus att om dom inte hann boka 6 flyget, så gick det ett till kl 9. och vad var låg problemet i att boka det? vad ville dom att emma, som sagt hejdå till famlij och vänner här, skulle göra? och varför kunde dom inte bara bokat måndags biljetten då från första början som emma ville? och ha hela tiden i åtanke, att det var cultural care som gjort ett huuuuge mistake, och dom borde göra allt dom kan för att rätta till det. inte ens en ursäkt! efter att emmas värdfamilj skrämt livet ur kärringen på emergency linjen så bokade hon en biljett på söndag eftermiddag istället. då var klockan nästa midnatt. hur svårt kunde det vara?
  
söndag - allt gick bra på boardingen. och det var med rädsla, lättnat och tårar som jag lämnade henne. i slutändan var det skönt att hon efter allt fick komma på flyget och åka hem. men i det stora hela är jag livrädd för hur allt kommer att vara här utan henne..
  
jag tror inte ens att jag finner ord för hur dåligt jag tycker att emma har blivit behandlat dom senaste veckorna. och jag vet att jag inte ska tänka på mig själv just nu, men det här var det längsta och mest psykiskt jobbigt farväl jag någonsin tagit. men jag är så glad att jag haft missy och larry vid min sida. dom är dom finaste människorna jag vet, vad skulle jag gjort utan dom? och dom har varit så fruktansvärt hjälpsamma och stöttande mot emma också. det är så att man får gåshud.
 

 
men nu är det tillbaka till vardagen. ikväll väntar phillys game och öl i min nya fina phillys tröja. ser fram emot det! men först ska jag arbeta klart dagen. men det är en bra dag, för missy har tagit dom stora barnen till beachen så det är bara jag och micah fram till 5.30 när jag slutar.
   
vi hörs sen!

charlotte ross

Publicerad 2009-06-10 20:59:37 i Allmänt,


    
jag är kär i min kjol från charlotte ross. jag är nog kär i hela butiken. eller vad säger vi flickor? charlotte ross till sverige. och jensan jag såg att din pärla vandrat vidare till bruce en kväll. det var fint.

onsdag

Publicerad 2009-06-10 20:19:41 i Allmänt,

min dag började sådär bra, jag försov mig. 40 min efter jag egentligen skulle ha börjat så knackade missy på dörran. min fråga är varför hon väntade så länge? ohwell,1 min senare satt jag iaf nere i köket. jobbade en liten stund sen nu har jag varit ledig under dagen. och gud så aktiv jag varit. började med en morgonkaffe tsm med Y på starbucks. sen tog jag bilen på service, åkte till banken för att lösa mitt auto debit med gymmet och ringde nobel nails för en tid imorgon. när jag kom hem gick jag på vår efx i 40 min till desperate housewifes. jag känner redan hur tråningsvärken kommer krypande. nu har jag nyss ätit lite lunch, och om en liten stund börjar jag jobba. det är date-night och jag jobbar sent. lass!
 
nu har jag ungefär en vecka kvar tillsammans med emma, inget är besämt ännu. det närmar sig helgen och ljuvliga- fredag, lördag, söndag. samtidigt som att jag längtar massa massa, så vill jag inte att helgen ska vara förbi. fint väder ska vi få iaf!

gilmore girls

Publicerad 2009-06-09 22:31:34 i Allmänt,

gud jag är såå inne i gilmore girls. idag berättade lorelia för luke att hon legat med christopher. jag fick en klump i magen som inte vill försvinna. jag vill bara ge luke en stor kram och säga att jag finns här för honom. haha.
 
micah sover, dom andra är iväg med missy. och jag.. ja jag är rastlös!

come undone

Publicerad 2009-06-09 19:51:10 i Allmänt,

jag hade kunnat döda för att vara bruden som robbie williams tar upp spå scenen. men han måste ju vara påverkar av alla möjliga olika saker. ohwell. det får mig också att inse hur gärna jag vill gå på en konsert i sommar. en kosnsert med värme, öl och fint sällskap. vill apgärna se elton john och billy joel men det gick ju sådär. jag ska nog försöka se om jag hittar en annan som lockar.
 
har varit ledig två timmar nu men om en kort stund börjar jag jobba igen. till halv nio ikväll. det känns sådär, plus att jag jobbar kväll imorgon och på onsdag också. ingen kommentar. igår unnade jag mig en klänning. både jag och emma tyckte jag var värd det eftersom jag jobbat så mycket. men jag hade inte hjärta att behålla den, så jag lämnade tillbaka den idag. ville hellre spara pengarna plus att jag kände att jag hade gaaanska många klänningar redan. vad är det som händer med mig? man kan ju aldrig ha för många klänningar. till helgen kommer pärlan som mamma köpte till mig i våras att bäras samt förra årets midsommar klänning. jag känner inte att den har gjort sitt ännu. eller kanske förr förra månadens kap från forever21? vi får se. oh och det bästa av allt är att det ska vara upp mot 30C och sol hela helgen. i cant wait!

efter solsken kommer regn?

Publicerad 2009-06-09 13:55:16 i Allmänt,

när jag vaknade för en stund sen var det svart som natten ute. det regnar, åskar och blåser. det här är en dag som man bara vill ligga kvar i sängen. men jag är uppe, och om några minuter går jag ner och jobbar. mamma om du ser detta, kan du ringa mig lite över nio min tid? det hade varit fint.
 
puss!

back on track

Publicerad 2009-06-09 04:23:13 i Allmänt,

ikväll har jag hjälpt emma att packa, det kändes hemskt. jag har också pratat med kollega, det kändes däremot väldigt väldigt fint. innan detta hände det som verkligen behövde hända; jag tog mig till gymmet. fy vad ihop degad jag kännt mig på senaste tiden. mina lår känns redan som två kylskåp och jag känner mig lite skakig. jag hoppas att jag kan hålla uppe motivationen den här gången. dock har det blivit lite klydd med mitt medlemskap, men jag ska försöka att fixa det i dagarna. sen är jag på G!
     
det är ett under att jag inte är tröttare än såhär, för jag har inte ens napat idag. men ni ligger jag här i min säng, redo för natten. har nyss laddat ner the shins första album som jag tänkte somna in till. jag får nog ta och erkänna en kärlek för dom.
   
godnatt!
   

6.20

Publicerad 2009-06-08 16:06:31 i Allmänt,

6.20 var vi vakna och satt nere i soffan. 6.20! det borde inte få vara tillåtet. men så var det. lagade lite kaffe och kokade ägg, åt frulle och körde iväg barnen till skolan. nu sover micah och jag borde göra detsamma. det var en lång natt. sover så dåligt när jag vet att jag har ansvaret över alla tre. vaknar minst en gång i timmen och är vaken en liten stund. det är hemskt! när jag slutar idag får jag ta igen det. tänkte också åka upp till mallet och klippa mig, bara topparna. samt åka och boka ny manikyr tid till senare i veckan. för gud så fina mina vanligtvis horribla naglar är.
nej dags att göra nytta!

undra om det var inne med radigt?

Publicerad 2009-06-08 05:26:49 i Allmänt,

jag kan inte sova. jag är inte ett dugg trött. så jag tittade runt lite bland mina bilder på datorn. hamnade i back in the days med summer mappen. det är en mapp full av festligheter kan jag säga.jag tog en trip down memorylane. fy attans vad jag saknar dig pullsan! 
 




kladd kladd!

Publicerad 2009-06-08 03:26:50 i Allmänt,

såhär avrundade jag min söndagkväll. med kladd kladd kladd och massa kladd. behärskad oreda skulle jag villa säga. ikväll skrattade jag inte åt mina barn, jag skrattade med dom. vi hade såå skoj tillsammans!
      



       
nu ska jjag sätta på en film, he's just not that into you. och poppa lite pops. mm. jag hoppas barnen sover länge imorgon, jag kan behöva min sömn inatt. runt lunch kommer missy och larry hem och då slutar jag. yeah!
 
godnatt!

sommar!

Publicerad 2009-06-07 21:54:47 i Allmänt,

jag ville ha sommar, och jag fick min sommar. min helg har varit fin, väldigt fin. åkte hem med m i fredags och spenderade helgen där. på kvällen där entrade vi dimman på en bar där ett lokalt band spelade covers. och jag är förälskad i staten delaware, för där får du röka i baren. lördagen var liite seg, men framåt eftermiddagen vaknade jag till liv. kvällen bjöd på bbq och utelek. som en svensk sommarkväll i usa. you gotta love it! runt lunchtid idag packade vi ihop och begav oss hemåt till kära philly. får man önska att helgen hade fler dagar? såfall vill jag det..
 
nu väntar jobb. missy och larry ska på konsert ikväll , och kommer hem imorgon eftermiddag. pengar, pengar, pengar för mig. som faktist går rakt till min sverigekassa.
 
puss!

ge mig lite sommar, come on!

Publicerad 2009-06-05 19:02:15 i Allmänt,


oj vad jag är glad, jag har fixat min bluetooth. jag har ingen aning vad som var fel, men det hjälpe iaf att starta om datorn. så lätt, men oj så svårt ändå.
 
nu ska jag packa klart min väska, sen ska jag äta lite lunch. på återseende!

chicken soup

Publicerad 2009-06-05 05:13:45 i Allmänt,

frågan är om jag kommer att somna ikväll? jag tog en 3h nap innan. när jag vaknade mådde jag dock lite bättre. men långt ifrån så bra som jag önskar att jag gjorde. ikväll efter att jag lagt barnen åt jag återigen lite chicken soup. jag undrar om det egentligen hjälper, eller om det bara är en myt. ohwell. det kan ju inte skada iaf.
   
imorgon är det fredag. och emma befinner sig i main. hon är alltså inte här, vilket är ett litet smakprov på hur det kommer vara om två veckor. så egentligen är det väl bara att vänja sig även om jag helst hade sluppit. men på söndag kommer hon hem, och då ska vi ta tillvara på den sista veckan. vi ska fånga varje dag. och nästa helg ska vi inte ens tala om. bang boom!
 
även om imorgon inte är ljuvliga fredag så känner jag på mig att den kommer bli ljuvlig. jag fick lite extra sovmorgon, plus att jag är ledig lördag vilket innebär en weekend off. så något säger mig att min helg kommer bli bra ändå.
 
godnatt!

do you bite your nails?

Publicerad 2009-06-04 19:49:31 i Allmänt,

åh så fina mina naglar är nu. mamma nina skulle blivit stolt. köpte också ett fint ljusrosa nagelack och nagelolja till mina fnasiga nagelband. jag hade presentkort så det var bara att gå loss. nöjd är jag iaf!
 
nu sitter jag i min säng och äter lunch, värmde en färdigrätt och kröp ner. plus att jag försöker få ihop lite olika spelistor att ladda in på min ipod. träning ska den ena heta, ja för jag har bestämt mig för att ta mig tillbaka till gymmet. efter fyra månaders semester.
 
hörs sen!
puss!

you'r never alone

Publicerad 2009-06-04 17:19:56 i Allmänt,

May your tears come from laughing
You find friends worth having
As every year passes
They mean more than gold
May you win but stay humble
Smile more than grumble
And know when you stumble
You're never alone
 
Well I have to be honest
As much as I wanted
I'm not gonna promise that cold winds won't blow
So when hard times have found you
And your fears surround you
Wrap my love around you
You're never alone

time to pretend

Publicerad 2009-06-04 16:48:20 i Allmänt,

ja antingen är det en jäkla förkylning, eller så är det allergi. vad det än är så vill jag att det ska försvinna. håller på att tina lite chicken soup till lunch. se så amerikaniserad jag blivit.
 
just nu sitter jag och gör vid mina naglar. tar bort gammalt lack och filar till lite. för jag ska på manikyr i eftermiddag, och jag vill inte behöva sitta och skämmas. konstigt om man tänker efter, men vad gör man inte?
 
om man kanske skulle ta på sig lite kläder? jag är säker på att micah vill åka upp och ta en kaffe på starbucks när han vaknar. plus att jag känner mig nog inte mer fräch och välmående av att gå i mjukis hela dagen.
 
hörs sen!
puss!

lyckorus

Publicerad 2009-06-03 19:39:46 i Allmänt,

vår special K - redberries förpackning var fylld med jordgubbar. och då menar jag fylld. nästan så att där var mer jordgubbar än special K. det måste ha blivit något fel. men vilken lycka för mig! så dags för lunch nu, och sen en nap om mina pojkar fortfarande sover.
 
sara, jag har sett alla avsnitt. haha, jag är besatt. men hur långt har ni kommit där hemma? och vilken kanal visar det?

vietnamesiskt

Publicerad 2009-06-03 16:21:42 i Allmänt,

det  är hemskt så trött jag är på mornarna nu förtiden. iofs kom jag i säng ganska sent igår. men nu har klockan iaf passerat tio och jag börjar piggna till. sådär tre och en halv timme efter jag gått upp. bra jobbat! när micah vaknar så ska vi bege oss och träffa den nya au pairen jacob. trevligt trevligt! sen ska vi åka och hämta brody. och vad eftermiddagen håller för oss har jag ingen aning om. men om jag får bestämma så träffar vi emma och co. annars får jag träffa henne ikväll iaf. vi ska in till city och äta vietnamesiskt med pojkarna. jag längtar, det är så smarrigt. hoppas att det klarna upp lite tills dess.
 
hörs sen!
puss!

where's annica?

Publicerad 2009-06-03 04:13:04 i Allmänt,

she's up there!
 
en bra tisdag överlag. men mitt humör går fan upp och ner. vilken berg- och dalbana! jag och emma avslutade kvällen med att åka upp till mallet och köpa chicken teryiaki, som vi sedan avsnjöt på starbucks uteservering. härligt härligt. varmt var det också. vi började planera emmas sista helg här, vilket blir nästa helg om allt går enligt planerna. jag har tagit det som min weekend off. hon ska bo här hos mig lite i veckan innan, men till helgen går vi all in som aldrig förr. på listen står madriver * 2, BBQ och atlantic city. vi ska också klämma in lite rittenhouse, starbucks och annat mysigt. tårarna kommer säkerligen att komma många gånger om, av glädje och sorg. och även om jag önskar att jag kunde frysa tiden så ser jag fram emot vår sluttamp. för så roligt vi kommer ha det..
 
nu är det dags för mig att sova. imorgon jobbar jag 7.30 - 9.30 och 10.30 - 6.30. gott snack. men sen är jag ju ledig denna helgen, missy frågade om hon fick sätta mina lördagstimmar på onsdagen istället. ja tack gärna sa jag direkt. och plötsligt hade jag två weekends off i rad!
 
godnatt!

yeah!

Publicerad 2009-06-02 20:15:01 i Allmänt,


    
pappsen och jag såg när philly spelade mot yankees i NY. på deras nya stadium. och toppenplatser hade vi. det var en upplevesle må jag säga. juni månads au pair möte är en phillysmatch. hoppas på fint väder och god öl. jag längtar redan.

jon & kate + 8

Publicerad 2009-06-02 16:43:07 i Allmänt,

jag är helt besatt. och ännu mer nu när jon har varit otrogen mot kate. och hur hemskt det än låter, så ger det ju faktist lite spänning i det hela. haha.
 
återigen känns det som jag håller på att dra på mig en jätteförkylning. näsan känns halvtäppt och halsen gör lite ont. jag fryser och är varm om vartannat och allt jag vill är att krypa ner i sänge och ligga där hela dagen. istället äter jag ben&jerry och väntar på att micah ska vakna.

snooooz

Publicerad 2009-06-02 13:55:55 i Allmänt,

idag, mellan mina snoozningar, så drömde jag att jag hade ställt klockan fel. för egentligen var den bara 4, och inte 7. men så var tyvärr inte fallet. så besviken jag blev när jag vaknade. men dock blev jag glad stunden efter när jag såg att jag fått mejl från csn. dom drog tillbaka min start av återbetalning, jeej! nu tycker jag om dom liiite mer.
 
och fortfarande har jag inte fått rätt på min bluetooth..

three letters, eight words

Publicerad 2009-06-02 03:03:23 i Allmänt,

jag vet inte vad som har hänt med min bluetooth. plötsligt fungerar den bara inte. åh! och jag hade massa bilder att lägga in från min telefon. och ingen sladd har jag heller. detta möste lösas.
 
jag hoppas att detta fina väder håller i sig i veckan. det är underbart. jag blir glad av det. fast det är mycket annat som gör mig glad också. som till exempel att jag kommer hem om tre månader. det gör mig nog gladast av allt just nu. mest ledsen blir jag av att emma åker hem om två veckor. men nu pratar vi inte mer om det!
 
jaha, då var det dags att hålla kväll. ligger och tittar på gamla avsnitt av gossip girl. och om en lite stund börjar oth. fan fan fan jag som trodde att dom nya avsnitten av gilmore girls började iväll. så besviken jag blev. men det är väl nästa vecka. eller?
  
nä nu är det oth, samt att jag måste lägga in i dagens tvätt så att den inte växer fast i golvet.

en söndag i city

Publicerad 2009-06-01 22:52:31 i Allmänt,

min  söndag var fin, väldigt fin. emma och jag spenderade större delen av dagen inne i city. spatserade runt i lite affärer,  låg i rittenhouse square och solade, lunchade lite kinamat och drack öl. och varmt var det, runt 30C. alldeles underbart. vidare  jag avslutade kvällen tillsammans med m, och för första gången åt jag vietnamesisk mat. det smakade må jag säga! och somnade in gott gjorde jag.
 
måndagen har också varit fin, so far. steg upp runt nio och körde direkt till stbx och möttte upp emma och hennes lille pojke. avnjöt lite iskaffe och rasberryscones. sprang också in i den nya svenska au pairen som kom i lördags. ska möta upp honom för en kaffe ikväll. mycket trevligt! lite svenskt kött. men först jobbar jag en timme till.
 
hörs sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela