hellooo

Publicerad 2012-11-29 20:37:48 i Allmänt,

   
inatt vaknade jag av en mardröm. jag tror att jag kvävdes i drömmer och var gång jag var på väg att somna om så hamnade jag i min dröm igen. så jag skingrade tankarna lite med att pilla på telefonen. det tog nog tjugo minuter innan jag kände mig lugn, men till slut kunde jag blunda och somna om. i morse när jag vaknade kunde jag inte minnas vad jag gjort med min telefon. sedan såg jag att jag surfat runt på jonas brothers instagram och gillat ett par bilder. ah jag dör! haha.

smooth, rich, never bitter.

Publicerad 2012-11-28 22:09:03 i Allmänt,

just nu gör dom reklam för gevalia på tv. ni hörde rätt, gevalia. en blond kille med backslick sitter i en soffa och pratar om gevalia. han heter johan och jag kan inte låta bli att skratta när jag ser
       
  
nog om det. ikväll ska jag träffa Jessica och Chang. jag saknar dom. vi träffades nästan varje dag i ett år och nu har vi inte setts sedan i våras. det blir middag och en drink i city. jag hoppas på att hinna inom IKEA på vägen hem innan dom stänger. vi måste fylla på den svenska delen av skafferiet här hemma. liet tunnbröd, lingon och lingonbröd. yumm..

appreciation

Publicerad 2012-11-27 21:06:09 i Allmänt,

medans jag återhämtar mig från min magsjuka kan jag passa på att säga att jag är lyckligt lottad. jag är lycklig över alla fina människor omkring mig. min familj, mina vänner och mike. detta året har varit påfrestande på alla möjliga plan, och när jag ser tillbaka på det kan jag inte riktigt förstå vad vi gått igenom. om två och en halv vecka kommer jag hem till sverige. så hårt jag ska krama er alla!
 
 

table for one, please

Publicerad 2012-11-19 23:25:00 i Allmänt,

 en måndag klockan fem på rubys diner beställer alla bord för en person. inklusive jag. det har varit en perfekt dag med leena. himla fint att se henne igen. på fredag ska vi på kitchen bar. nostalgiskt!  alldeles strax ska jag bege mig mot pine street för att hänga med lilla amelia. förutom att det hängde en be right back skylt hos kemtvätten imorse så har det varit en top notch dag.

pizza friday!

Publicerad 2012-11-16 23:03:18 i Allmänt,

jag gillar fredagar. om några minuter ska jag springa ner och möta mike för att köra till affären. det vankas hemmalagad pizza ikväll! undra om jag kan övertala honom att ha räkor på pizzan.. annars blir det lite annans och skinka. och svampa. och någon slags stark korv. och kanske lite kyckling, banan och curry? mmm. jag är hungrig!

seaside heights

Publicerad 2012-11-16 16:11:00 i Allmänt,

min torsdag gick inte alls enligt planerna. drabbades av en släng magsjuka och låg på soffan hela dagen. kvällen bjöd på ett nytt avsnitt av jersey shore samt restore the shore. jag kan inte förstå varför jag inte titta på jersey shore förän nu sista säsongen, säsong 6. det är ju helt fantastiskt underhållande. tyvärr finns seaside heights där programmet spelats in fram till i sommar i princip inte kvar efter sandy. det är bara bråte och halva hus lite varstans. nu har dom startat en insamling för att återbygga.
     

top model marathon

Publicerad 2012-11-15 15:59:34 i Allmänt,

några blåmärke, ömma muskler och en förlust. men vi spelade bra. idag är det torsdag och det bästa med denna morgon är att det är ett top model marathon på style network. jag viker lite tvätt, dricker kaffe och läser mina bloggar. eftermiddagen och kvällen ska spenderas i älskade philadelphia. det blir en bra torsdag!.
         

DE united

Publicerad 2012-11-14 21:58:49 i Allmänt,

det har inte blivit så mycket pluggande idag som jag planerat. vi åt lite lunch nere på trolley square och resten av eftermiddagen har spenderats på soffan. senaste avsnittet av boardwalk empire kunde helt enkelt inte vänta längre. ska försöka läsa lite innan kvällens fotbollsmatch. första playoff matchen, och utan tvekan den enda. vi möter laget som vann serien och hur mycket jag än vill intala mig själv det så är vi inte särskilt vassa. haha. men roligt har det varit!

godmorgon onsdag!

Publicerad 2012-11-14 17:01:23 i Allmänt,

det är onsdag idag och jag sov längre än vanligt. jag har kommit in i någon slags konstig rutin där jag vaknar vid halv nio varje morgon. idag däremot tillät min kropp mig att sova till nästan halv elva. hurra! det bådar till en bra dag. Mike kommer hem vid lunchtid redan, vi får se vad som står på schemat därefter. men nu ska jag dricka upp kaffet och springa ner till kontoret och hämta en av mina skolböcker som kommit med posten. jag håller tummarna för att det ska gå bra med orginalboken istället för den översatta på svenska. adlibris skickar liksom inte böcker gratis över atlanten precis. tjo!

fan

Publicerad 2012-11-13 22:54:00 i Allmänt,

jag såg den där miniserien på svt igår, torka aldrig tårar utan handskar. behöver jag ens säga hur bra jag tyckte den var? sista avsnittet tittade jag på nere på gymmet. jag tror det höll tillbaka mina tårar lite, för normalt hade jag gråtit floder. nu kände jag mig mer arg. attans vad mycket orättvisor det finns. sjukdomar och helvete. och känslan att kunna relatera till sin egen familj gör inte att ilskan minskar. tvärtom. åt helvete med cancer. och alla sjukdomar som förkortar människors liv. sjukdomar som rycker marken under fötterna och lämnar tomhet, sorg och saknad. inte i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle tända ett ljus på farsdag istället för att äta glass och dricka kaffe.

Happy Friday!

Publicerad 2012-11-09 17:10:00 i Allmänt,

  
min morgon startade med att tvättmaskinen svämmat över. det forsade ut vatten när jag öppnade luckan. nu ligger de blöta kläderna i badkaret och telefonen ner till husvärden går varm. vi har kombinerad tvättmaskin och torktumlare vilket gör att jag inte ens kan torka de blöta kläderna. trevlig fredag mina vänner!

christmas

Publicerad 2012-11-08 22:46:49 i Allmänt,

jag kan inte förstå att det är jul snart. det känns som att det var igår som jag tvingade mike att dekorera pepparkakshus med mig här hemma. eller sen det att jag sprang runt som en galning i mataffärerna och letade efter nougat till mina mozartkulor. jag tror nästan att jag börjar känna lite julstämning.

russian kefir

Publicerad 2012-11-08 17:42:03 i Allmänt,

ibland får man nöja sig med det näst bästa. som när man inte har tillgång till filmjölk. då får russian kefir duga. jag är iaf glad att jag har hittat något i samma smakgrupp. tydligen ska det bara vara en annan slags bakteriekur i kefik. jag tror jag måste google och se om det går att baka filmjölksbröd på kefir. hmm.

oh-bama

Publicerad 2012-11-07 16:36:00 i Allmänt,

när alla rösterna var räknade sov jag gott i min säng. täcke, ett extra lakan och en filt. kallt har det blivit här nu. idag är första dagen jag satte på värmen här i lägenheten. betyder det att det är vinter? jag tror nästan det. klockan är halv elva och jag har redan druckit en kopp kaffe, men det får nog bli en påtår.

Svensk Jul

Publicerad 2012-11-02 20:14:23 i Allmänt,

jag kan inte minnas senast jag längtade efter julen så här mycket. kanske just för att den ska firas i sverige? :) i tre år har jag firat tillsammans med mike och hans familj, och det har såklart varit alldeles underbart. men inget går upp emot att fira med den egna familjen. det känns lite trist att min älskling inte kommer med mig. men man kan inte få allt här i världen.
   

failure

Publicerad 2012-11-01 19:54:46 i Allmänt,

  
allt jag vill är att se K´naan. hur svårt ska det vara? såklart blev konserten inställd i tisdags. jävla sandy! men vad är oddsen att det är andra gånger det händer? för två år sedan hade jag, taip och leena köpt biljetter, då ställde konserten in veckan innan. snart tycker jag att K´naan är skyldig mig en private show.

delaware river

Publicerad 2012-11-01 17:15:00 i Allmänt,

 
jag gick en liten promenad igår. delaware river har precis klarat sig från ett svämma över där vi bor. ändå känns det som där är dubbelt så mycket vatten som vanligt. annars så ser allt likadant ut som förra veckan. sandy var snäll mot oss wilmingtonbor.
    
  
jag hittade en liten filur också, en groundhog. ett skogsmurmeldjur.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela