guldlock

Publicerad 2009-10-30 18:00:22 i Allmänt,

 

nästa vecka fyllar micah 1 år. han har fortfarande aldrig klippt sitt hår. visserligen går hans blonda lockar bra ihop med hans blåa ögon, men några klipp här och där skulle inte skada. för honom finns det inte längre bra- och dåliga hårdagar. dom är alla dåliga.

jag lever för helgerna

Publicerad 2009-10-30 15:37:12 i Allmänt,

det är fredag, woohoo. lyckan är total - jag lever för helgerna! denna helg kommer bli bra, jag känner det på mig. plus att jag är ledig imorgon kväll och jobbar söndag sen efftermiddag istället. bra deal tyckte jag, i och med halloween.



jag är småtrött på starbucks. llite EH hade inte varit helt fel.

sällskapssjuk? jag?

Publicerad 2009-10-29 18:33:48 i Allmänt,

förut kunde jag vara lite lätt sällskapssjuk. med andra ord dog jag hellre än att satt själv en lördagkväll. nu uppskattar jag verkligen mitt eget sällskap och många dagar, speciellt mitt i veckan, kan jag känna att det är det bästa. vad är det som händer? jag tror det är trötthet, eller kanske åldern? eller kanske bara en fas? jag skulle satsa på det först- och sistnämnda. tidigare mornar sliter på mig.

efter att ha precis kommit tillbaka från en snabbfika med jensan och plutten, så tänkte jag spendera mina tre lediga timmar med att fixa och dona lite. rummet behövs städas, lunch intas, mat inhandlas, ipod synkas etc etc. ja, för jag tänkte till slut att ta mig i kragen och laga lite god, hederligt svenk mat. som blomkåls stuvning, spagetti och köttfärssås, korvsstroganoff. mm det vattnas i min mun.

which one is your favorite cheesecake?

Publicerad 2009-10-29 04:06:48 i Allmänt,

det är ren lycka när missy messar mig från cheesecake factory och frågar vilken min favorit cheesecake är. nu ligger jag i min säng, och det vattnas i min mun. allt jag vill är att smyga ner till köket och kränga, men jag läggar band på mig själv med tanke på hur min mage och kropp varit de senaste dagarna. 

det lutar åt vinst i kvällens match. bra börjar början i denna stluttamp med andra ord. jag gillar det, för jag vill gå på den stora paraden. idag kom dahlia glatt skuttands ut från bussen och skrek let's go phillie's, buu new york. och iklädd sin phillie's tröja berättade hon lite stöddigt att hon hade tre stycken yankees fan i sin klass. haha. jag börjar nästan känna att hysterin kring denna baseball är lite mysig.

sammanträffande?

Publicerad 2009-10-28 18:17:21 i Allmänt,

utan att jag visste det, så använde jag samma rubrik som jensan imorse. då förstår ni kanske hur trist vädret var här? nu är det uppehåll, men långt ifrån fint. solsken känns väääldigt långt bort. lite senare ska jag möte D vid bussen, så jag hoppas att uppehållet håller i sig.


nu - en nap
om en stund - jobb

rain rain go away, come again some other day

Publicerad 2009-10-28 14:51:16 i Allmänt,

idag mår jag bättre, inte långt ifrån helt hundra faktiskt. iaf så pass bra att jag redan står färdig och påklädd och redo att sluta för morgonen. det är total lycka! jensan ska hämta mig och vi tänkte spendera förmiddagen tillsammans över en kopp kaffe/te. mys på hög nivå. det behöver man ibland. ganska ofta faktiskt!

ps. det är pissväder ute. regn, blåst och kyla.

choklad och the office

Publicerad 2009-10-28 02:59:45 i Allmänt,

det blev ett besök till target för lite choklad. och jag lyckades att övertala jensan till att möta mig där, en liten minidate med andra ord. nu väntar någon timme med the office innan jag somnar in. imorgon planerar jag att må bra!

nattinuffsan

ett omänskligt sötsug

Publicerad 2009-10-28 00:55:24 i Allmänt,

jag fick min honung, och jag fick en liten dos av jensan. imorgon planerar jag att vara frisk. jag är trött på att stirra sönder väggarna i mitt rum. nu har det till och med gått så långt att jag spelar hjärter på tv4.se. tss!

det är nästan omänskligt hur sugen på något sött jag är just nu. helt otroligt! chocklad, lösgodis, popcorn, whatever! det är nästan såpass att jag tänker sätta mig i bilen för att stilla mitt sug.

varm mjölk med honung

Publicerad 2009-10-27 21:53:42 i Allmänt,

det var längesen jag kände mig såhär uttråkad och rälig. tur att jensan är på väg hit med lite honung. för det är precis vad min kropp vill ha - varm mjölk med honung. men till henne tänkte jag koka lite zoegas. vänskap är allt fint.

09 - 10 - 27

Publicerad 2009-10-27 17:10:45 i Allmänt,

som sagt, ingen helgbloggare.

helgen har dock varit väääldigt väldigt fin. barnen somnade in fint i lördagskväll, och redan vid lite i tio om missy och larry hem och jag fick sluta. därefter blev det en utgång tsm med mike och hans roomie adam. jag drack min första minderaser. kul var det, och musiken var precis vad den skulle. det gjorde att jag saknar min dancepartner in crime - emma, väldigt väldigt mycket.

sen var det söndag, och vilket väder. strålande sol, och höstigt varmt på ett sådär mysitg sätt. jag och mike tog på oss gå-skorna och började gå neråt mot center city. lunchen intogs på reading terminal market som ligger inne vid chinatown. det var som en gagantisk saluhall och i ett hav av mat har jag nog aldig tidigare haft så svårt att välja. men det blev gyros som följdes av smarriga cannolis. över fyra timmar senare kom vi tillbaka och stupade rakt i soffan, där kvällen sedan spenderades. det kan ha varit den bästa promenaden någonsin.

måndagen var dock inte riktigt lika lyckad. jag vaknade och mådde lite konstigt, men tog mig hem till abbingtong, hämtade upp jensan och W och åkte till IKEA. dock hann jag inte mer än innanför dörren förän jag däckade i sängen, sen ska jag skona er från detaljer. men i sängen och på det kära lilla huset har jag spenderat de 24 senaste timmarna. nu börjar jag äntligen känna mig på bättringsväg, men resten av dagen ska spenderas i sängen för säkerhets skull. 

hörs sen, nu tänkte jag starta en film.

glad glad glad

Publicerad 2009-10-24 23:14:36 i Allmänt,

igår var trion visserligen inte lika vild, men idag har huvudet varit hemskt tungt. men roligt var det! nu är jag trött, och ska försöka napa lite innan jag börjar om en timme. både jag och jensan jobbar ikväll, stackars oss.     

ps1. jag är glad. glad glad glad! i år ska jag fira min första ordentliga thanksgiving. förra året kan jag inte räkna, det var med famljen. det kändes lite som att jag jobbade. plus att middagen var kosher, och fick delas in i två delar. en kött och en mejeri. i år blir det annorlunda, i år ser jag fram emot det. tack vare min sötnöt. plus att jag har fått långhelg, tordag till måndag är jag ledig. hurra!

ps2. undra om alla kärlek jag sänder hem till birsen kommer fram?

3h to go

Publicerad 2009-10-23 20:09:56 i Allmänt,

igår napade jag två gånger, 9 - 10 och 14 - 15.30. det resulterade i att jag inte kunde sova igår kväll. det och filmen stepfather som jag, jensan och plutten såg på kvällen. om inte jensan gett med sig för filmvalet, så hade vi frusit ut henne. hon har så rätt så! det var mys, men ack så räligt. så idag är jag lite trötter, men jag har bara tre arbetandes timmar kvar sen är det helg. kvällen bjuder på roligheter i city. cant wait.

micah sover och brody ser på yo gabba gabba. jag njuter när mina barn kan roa sig själv!

 

Jag är så jäkla glad att du är här!
jag kan inte säga det nog för många gånger.

mamma och pappa

Publicerad 2009-10-22 22:24:52 i Allmänt,

jag har precis pratat med både min mamma och min pappa, nej inte samtidigt såklart. jag älskar och saknar dom båda två massa massa massa. det är konstigt att man befinner sig på andra sidan atlanten av sin familj. jag letade precis efter en bild på oss alla tre, det finns ingen. inte en enda bild. så det blir en på min och pappsen, det är nog första gången här?


det är alltid kul när bra saker händer bra människor. människor som förtjänar det. det gillar vi.

juleskum

Publicerad 2009-10-22 21:04:58 i Allmänt,

här ligger jag i min säng, och äter juleskum och längtar efter hanukkah. lol. jag längtar inte efter julen, det kommer bli tungt. dock längtar jag efter att gå till jul-hörnan på IKEA.

ps. pepparkakshusen var redan slut. flopp!


plutten trodde att jag skämtade när jag sa att jag skulle ta en nap. jag var fullt allvarlig. vi hörs sen kära vänner!

DS & Phillies

Publicerad 2009-10-22 05:08:47 i Allmänt,

idag har jag köpt en nya kalander, och en ny dagbok. jag tänkte hålla reda lite på mitt liv och vad jag gör av mina dagar. det kan väl inte vara annat än nyttigt? något mindra nyttigt är att jag de senaste två timmarna spelat på mitt DS. lol.

om en lite stund väntar sängen. tänkte göra allt jag kan för att hålla mig vaken genom fram till matchens slut. vi får se hur det går med det. jag kanske kan spela lite DS till? hihi.

sov gott kära vänner, och dröm något fint

chestnut hill

Publicerad 2009-10-21 20:08:26 i Allmänt,

jag har haft förmiddagen ledig efter att fått iväg barnen till skolan. den spenderades i chestnut hill tillsammans med jensan. vi fikade och mös ute i solen.



3 is the magic number

Publicerad 2009-10-21 20:06:32 i Allmänt,

det blev inte mycket mer än några konstaterande tidigare imorse, nu blir det lite mer.

ibland kan antalet tre vara ett ganska bra nummer. så var fallet i fredag. jag låter bilderna tala för sig själv. skrämmande var dock att det blev en bra bild. en bild som var till vår fördel. vilket egentligen bara talar för att det var en lyckad kväll.

trött, och trött

Publicerad 2009-10-21 13:00:41 i Allmänt,

jag är trött. trött trött trött, och hade helst velat ligga kvar i sängen läääänge länge. det är så mörkt och mysigt ute. mörkret gör mig trött. igår slogs jag regält av en dos hemlängtan. det var längesen. idag känns det bättre. puh!

vroooom

Publicerad 2009-10-20 15:29:49 i Allmänt,

som jag har saknat att bara vara med jensan. igår satt vi tillsammans i hennes soffa, åt gott och tittade på phillies matchen. det kunde inte bli bättre. jag såg slutat hemma, vilken match det var! det var till och med så pass att jag lät vår dvr spela in oth och gossip girl.

nu har dom jäkla lövblåsarna börjat ge sig ut. det kryllar av dom och det finns minsta två i varje trädgård på min gata. jag kan inte ens höra mina egna tankar. och mindre möjligt är det att ta en nap. istället blir det väl till att göra sig ordning och vara redo när micah vaknar!

 

så arg jag var igår, rasande. idag är det bättre. men det är fortfarande för mig oförståligt, och lär alltid vara. nog om det, för alltid får jag nog säga.

ägg á la annica

Publicerad 2009-10-19 20:36:42 i Allmänt,

.. och nu mår jag illa på riktigt också. jag åt min lunch för snabbt. som det kan gå!

jag slutar om 3 timmar och 25 minuter, cant wait!

09 - 10 - 19

Publicerad 2009-10-19 20:07:49 i Allmänt,

IT MAKES ME SICK

det var allt jag hade säga om det..

nu till verkligenheten. fredagen spenderades tsm med min kära, och det var precis lika fint som alltid annars. lördag dag likaså. kvällen bjöd på kalasande hemma hos matt vilken var hemskt skoj det med. igår var huvudet tungt och kroppen var trött, men jag tog mig igenom dahlias kalas och oktober månads au pair möte. när det var avklarat sjönk jag djupt ner i soffan hos mike, och där spenderade jag resten av kvällen. phillie's vann med 11 - 0. gott snack! sen sov jag som en bebis. så pass djupt att jag imorse inte vaknade av mitt alarm, vilket gjorde att jag var några sekunder från att få parkeringaböter. tog mig hem, fikade med jensan, och nu sitter jag här. micah lär vakna om en stund, innan det ska jag få i mig lite lunch.

jag saknar min mamma..

åh ljuvliga söndag

Publicerad 2009-10-19 02:41:11 i Allmänt,

jag är ingen helgbloggare, det kan vi konstatera. där blir det inte mycket mer med ett hej från mig ikväll. endast att jag hade hemskt skoj igår, men med jesan och mike vid min sida så hade jag inte förväntat mig något annat. ännu bättre hade det varit om taipan hade slutet cirkeln också, men jag fick nöja mig med ett fyllemejl från henne.

nu - tillbaka till ljuvliga söndag, som visserligen inte har varit så ljuvliga i och med en hemsk bakfylla, barnkalas och au pair möte. ohwell! hörs imorgon!

äntligen fredag

Publicerad 2009-10-16 13:24:06 i Allmänt,

då var det fredag igen - äntligen! jag jobbar halv åtta till halv sex, det känns däremot lite sådär. på schemat står lite tvätt, ärende och date med jensan. yeah! när jag slutar beger jag för att spendera tid med min kära. det är konstigt hur mycket man kan sakna någon på så kort tid!

ha en bra fredag mina vänner!

som det kan gå

Publicerad 2009-10-15 21:32:09 i Allmänt,

jag läser många kändis bloggar, men aldrig att jag kommenterar dom. för egentligen, vem läser kommentarerna? men idag när jag såg att gynning är tsm med mattias igen så blev jag varm i hela kroppen. jag hade inget val, och slängde av en kommentar av lycka. haha. kärlek till folket!! en gång har det hänt att jag kommenterat en fjortisblogg, jag tyckte att paow var hemskt söt i sitt korta hår. samt stinalee när hon fick barn. dock försökte jag och emma tsm, fulla och glada, att kärleksförklara till nils i hans storstadspojk blogg. men sidan kunde inte visas och den kom aldrig fram.

ikväll är det lite avskedsmiddag för maxine, som åker hem imorgon. saker och ting har verkligen sina vändningar! cheesecake factory är det som står lockar mest denna kväll, så så får det bli. jag och jensan var där i måndags, men jag ska nog klara av att få ner lite nachos och cheesecake.

back to work!

it's morningtime

Publicerad 2009-10-15 15:32:59 i Allmänt,

jag kände mig förvånansvärt pigg imorse, och ändå somnade jag inte förän runt midnatt igår. kanske det var mina tre naps som gjorde susen. jag säger då det, jag behöver dom för att fungera en hel dag. och jag kanske borde tillägga - napsen är oftast bara 20 min långa. men oj så mycket det gör!

micah sover och gör förhoppningsvis en stund till. dock behöver jag smyga in om några minuter och starta om hans musik. det är märkligt men när den tystar så vaknar han oftast till liv. som om han fortfarande hör den faaar far away när han sover. om en timme måste jag väcka honom och fara på class. första gången, spännande!

men jag ska nog hinna med ett avsnitt eller två av the office först.

ge mig helg!

Publicerad 2009-10-15 04:32:43 i Allmänt,

onsdagen har varit okej. har varit på ett attans humör och mitt huvud har fortsatt att dunka framåt kvällen. och inte hjälpte det att mina barn motarbetade mig, och varandra, ganska hårt runt middag och läggdags. men nu har jag iaf slutat för kvällen och onsdagen börjar närma sig sitt slut. imorgon är det torsdag, då är det mommy and me - class tillsammans med micah, plus lite andra vardagligheter, som står på schemat. sen är det fredag - och då är det helg. det behöver jag. vem behöver egentligen inte det?

godnatt vänner!

en nap senare

Publicerad 2009-10-14 16:20:42 i Allmänt,

jaha, oj vad jag är trött. och ändå har jag sovit en timme precis, micah sover fortfarande men jag stördes av alla landscapers. tänkte hoppa in i duschen snart så att jag vaknar till liv.

igår var en bra tisdag. förmiddagen bjöd på ett besök på mallet, och på eftermiddagn hade jag och jensan vår första playdate med våra pojkar. succé skulle jag vilja säga! för vi får ha i åtanke att brody varit ett monster senaste tiden, förra veckan kom jag på honom när han stod och smällde två skor i huvudet på micah. och sen har det bara gått utför. oh well, bra gick det iaf. på kvällen tog vi oss in till mike och co för lite vietnamesiskt. väldigt trevligt! jag somnade in tungt ett bra tag efter att klockan passerat midnatt. det förklarar antagligen min trötthet?

men idag är det onsdag och då är det som alltid annars date-night. jobbar till halv tio ikväll men jag kan nog roa mig ganska lätt här hemma när barnen somnat. har ju gossip girl och OTH inspelat sen tidigare i veckan, som jag inte sätt ännu. gjorde ett försök igår men micah var inget större fan av gossip girl. han är mer en gilmore girls - kind of guy.

hörs kamrater!

sov gott, sötnosar

Publicerad 2009-10-13 04:32:56 i Allmänt,


oj så trött man kan vara. tur att jag har sovmorgon imorgon, 7.30 börjar jag. jag ska njuta av vartenda extra minut jag kan sova. skönt kommer det att bli!

nej, sov gott!

 

09 - 10 - 12

Publicerad 2009-10-12 19:55:42 i Allmänt,

åter igen måndag.. men den har börjat bra! mös hos m hela morgonen sen hann jag med en snabb kaffe med jensan innan jag började jobba klockan ett. nu sover micah och om en stund är det dags att väcka honom för att hämta barn nummer två.

jag har en tung vecka framförmidag, jobbar tio timmer varje dag. men det är bara att kämpa på för en rolig helg väntar. är ledig och har massa planerat. 

tänk om man varit miljonär..

09 - 10 - 11, ljuvliga söndag

Publicerad 2009-10-11 21:40:22 i Allmänt,

jag får hålla med, det har varit en alldeles underbar förmiddag. sol, värme och blå himmel. visserligen tog jag inte min trötta bakdel från sängen förän klockan passerat ett, men jag såg hur det sipprade in genom persiennerna. nu har jag dock tagit tag i mig själv, gjort lite ärende, minglat med familjen som har lite vänner på besök, och snart är det dags för mig att bege mig. ska köra in till city, tillsammans med min kära systemkamer och se om jag kan fånga något fint på bild. ja för idag är en annica-dag. kvällen tänkte jag dock dela tillsammans med mike. ljuvliga söndag! plus att jag är ju ledig imorgon förmiddag, you gotta love it!

idag invigs mina uggs, ja förra årets. mina smärtande tår har fått nog nu och idag står jag i valet uggs / flipflops. dvs något otroligt mjukt mot mina tår eller inget alls. jag hade nog kommit undan med flipflops, men fossingarna saknar uggsen.

nu ska jag äta lite cupcakes och dricka kaffe, sen beger jag mig. vi hörs imorgon!

ps. mamma du har min tillåtelse att ringa min amerikanska mobil när du ser detta, om du ens ser det ikväll. annars kan du väl slå en pling imorgon?

Goodnight, you princes of Maine, You kings of New England

Publicerad 2009-10-11 05:24:56 i Allmänt,

idag har varit en bra lördag. jag vaknade dock upp med ett tungt huvud efter fredagens roligheter. men jag tog mig upp, åkte till ett mall i delaware tsm med mike och hans kusin. mådde bättre efter att ha fått i mig lite chicken teryaki. där spenderades eftermiddag, men jag var hemskt duktig och la band på mig själv gång på gång.

jag kom hem och hann med en nap innan jag började jobba klockan fem, det var guld värt. sen tog det inte lång tid förän mina barn var i säng och, ja här kommer det - jensan kom!! hur otroligt är det egentligen inte? jag har spenderat min lördagkväll tillsammans med min bästa vän. bara vi två. det är över ett år sen sist. vi har ätit, skvallrat och bara varit. och planerat vår vardag, det har jag längtat allra mest till. att få ha min vardag med jensan.


min söndag är oviss, men jag lover att den blir bra.

sleeping in - the postal service

Publicerad 2009-10-09 16:53:58 i Allmänt,

ljuvliga fredag? njaa inte änsålänge. jag glömde ställa mitt alarm, och vaknade alldeles för sent av en dröm. en dålig dröm, jag hade hemsk panikångest i den. uuh! sen tog jag mitt pick och pack, satte mig i bilen och begav mig mot väg 76. på påfarten är det en idoitjävel som inte förstår att de två filerna går ihop till en och försöker därför göra en omkörning. som resulterar i att jag får ställa mig på bromsen när han är bredvid mig för att inte tryckas in i cementen som omger filen. JÄVLA MONSTER! jag tutade, skrek och avände både armar och fingrar. och tro mig, det är något jag inte ens kunnat förut om jag ens så försökt. men nu kom det, och därefter kom tårarna av rädsla. jag såg ljuset i tunnlen. det var min fredag morgon, hur var er? tss.

Again last night I had that strange dream
where everything was exactly how it seemed

09 - 10 -08

Publicerad 2009-10-09 00:19:27 i Allmänt,

min dag har varit bra, hemskt snabbt har den gått. innan jag började i eftermiddags så hann jag med en kaffe med plutten och maxine, och lite småärende. efter det gick timmarna snabbt och nu har jag precis slutat och tagit en dush. tittar på phillie's som just nu förlorar sin playoff match mot colorado. om dom inte gör något magiskt nu.

imorgon händer det igen, jag börjar 11 istället för 7. jag behöver inte ens stiga upp för en halvtimme den här gången. visserligen jobbar jag lite längre mot kvällen men vad är det jämnfört med en sovmorgon till 11? det är precis som gud hört mina böner. imorgon ska barnen inte till skolan och därför behövs jag inte för att göra dom redo. motivationen över att jobba när jag verkligen behövs blir så otroligt mycket bättre när jag ser att dom kan göra små justeringar när jag inte behövs.

and here we go again - imorgon är det ljuvliga fredag! den ljuvligaste på väääldigt längre, för jensan anländer till vårt älskade abbington.

halleluja!

Publicerad 2009-10-08 18:56:56 i Allmänt,

mycket riktigt, jag blev ledig. underbart! började sju, jobbade tjugo minuter, och återgick till sängen. sen vaknade jag halv elva av att alarmet ringde. med handen på hjärat så kan jag säga att det är första gången jag sådär spontant får några timmar ledigt mitt på dagen. halleluja!

smörgåsbord

Publicerad 2009-10-08 05:45:45 i Allmänt,

det blev smörgåsbord ikväll. jag klagar inte, det var smarrigt.
and btw, for you mike - smörgåsbord

hemskt förresten vad jag ätit onyttigt idag. köpte marabou och juleskum till mike, som jag såklart var tvungen att ta del av. men vill ju inte vara oartig. plus att jag nog har spenderat 95% av min vakna tid i köket.

kryss i taket, nu händer det - dom behöver mig kanske inte imorgon förmiddag. det kan hända att jag blir ledig några extra timmar. självklart måste jag komma ner klocka 7 för att se hur läget ligger till, men då får vi hålla tummarna. egentligen vill jag inte ta ut lyckan i förskott men hör ni - jag kanske får lite ledigt. woooohooo!!!

nu väntar sängen och några timmars sömn innan det är dags att stiga upp igen. sov gott kamrater som inte redan sover. och ha en bra dag ni som redan stigit upp (tjing tjing birsen)

tånagels info

Publicerad 2009-10-07 20:15:32 i Allmänt,

attans, helvete, mög, skit, fan! jag håller fan ta mig på att tappa båda stortå naglarna. i juni när jag hade fotbollsmatch så gjorde det så jäkla ont, och efter matchen var båda tånaglarna blå. dom senaste månaderna har jag låtit bli att gå utan nagelack för det ser så himla äckligt ut. jag har bara målat på mer och mer. men idag tänkte jag se sanningen i vitögat, och tog fram acetonen. och vad är det jag ser, två så äckligt gula / lila / svarta / blå tånaglar. som redan lossnat halvt på ena sidan. jag trodde ju att jag skulle se förbättring, för jag har inte haft ont alls. jag viiiiill inte! jaa nu fick ni lite tånagels info, även om ni kanske helst hade avstått.

dags för mig att väcka att monster, och ta med mig för att hämta upp ett annat.

.. som förvandlades till strålande solsken

Publicerad 2009-10-07 18:21:20 i Allmänt,

vilken fin dag. spenderade morgonen med att dona lite här hemma sen tog jag och lillen oss till jenkintown java och mötte upp plutten. tro det eller ej, men starbucks börjar kännas aningen uttjatat. även om deras iskaffe borde prisbelönas.

ikväll är det vietnamesiskt och mys som står på schemat. iom att jag jobbade igår så är jag ledig ikväll. och på tal om det, fy vad konstigt det kändes att blanda om dagarna sådär. jag hade verkligen ingen energi alls att lägga mina barn igår kväll. idag däremot, hade det inte kännts så farligt. plus att det känns som torsdag nu när jag jobbade kväll igår. hm, tacka vet jag rutin. fast missy viskade något om att jag kanske skulle börja senare på fredag, den lilla ändringen i rutinerna hade jag däremot inte haft något emot ;)

jag är inte särskilt trött, men man kanske borde napa i förebyggande syfte?

regn och rusk

Publicerad 2009-10-07 12:58:59 i Allmänt,

jag somnade som en stock redan innan halv tio igår kväll. så skönt. jag känner mig fortfarande hemskt trött men hur lätt är det egentligen att vakna till liv i ett mörkt, kallt rum, när man hör regner slå på fönstret? då är det gaaanska lätt att bara vilka ligga kvar. men ja det är väl dags att bege sig neråt. ååh jag vill sova!

trött, och lite frusen

Publicerad 2009-10-07 02:38:39 i Allmänt,

min årsdag har varit bra. men jag har varit hemskt trött, och lite frusen. det är så attans kallt på mitt rum. om jag känner mig själv rätt så somnar jag in ganska snart. jobbar fortfarande och gör antagligen ett par timmar till, men det är klirr klirr i kassan.

sov gott, puss

09 - 10 - 06

Publicerad 2009-10-06 16:16:17 i Allmänt,

och ja, idag är det ett år sen jag lämnade sverige. det firar jag med ett IKEA besök. kaviar och chocklad står högst på handlelappen, men jag kan lova att det blir massa gottigt också. först och främst ska köttbullar intas, för att gå hungrig på deras foodmarket är ganska farligt.

och fint väder är det också, strålande solsken och ska vara hela dagen. och massa härlig höstvärme på det. jag är så glad att fuktigheten har försvunnit! jag höjer höstkänslan med ett bära halsduk. jaaam!

hörs sen, nu vaknar minsingen.

från och med nu startar det

Publicerad 2009-10-06 04:37:14 i Allmänt,

omg, lyckan är total. jag fick nyss ett mejl från jensan, resa och allt hade gått bra och hon hade det toppen. men mitt omg är inte för det, det är för att hon faktist är i staterna och kommer att vara här i ett år framöver. det är overkligt! från och med nu startar det.

jag rundar av inlägget med en bild på mig och mike från tisdagens match. det är en töntig bild, så ni har min välsignelse att skratta, men den är samtidigt så fin och får mig att le. lycka!


godnatt kamrater

09 - 10 - 05

Publicerad 2009-10-05 19:58:44 i Allmänt,

om jag inte hade förlängt ett år, så hade min sista arbetsdag i familjen varit idag. ofattbart. tur att jag tog ett såpass klokt beslut. tänk att någon annan en dag ska bo i mitt rum, sova i min säng och hålla efter mina barn. nej minsann, inte ännu!

och på tal om idag, det verkar inte som att min laddare tänkt att komma förän imorgon. åh. jag vill ha den nu, nu nu! istället får det väl bli att roa sig med gossip girl och oth ikväll. det är visserligen inte helt fel det heller.

så himla bra!

Publicerad 2009-10-05 18:44:32 i Allmänt,

återigen måndag, men det känns inte så farligt idag faktist. jag har haft en bra helg med margaritas, phillie's match, lite jobb och massa massa mys. solen har strålat hela helgen och värmen är tillbaka för att stanna ett tag.

även hur mycket jag letar och vänder och vrider på saker - så hittar jag inget dåligt. allting känns så himla bra just nu. nästan för bra för att vara sant. jag får passa på att njuta, man vet aldrig när saker och ting har sina vändningar.

i skrivande stund är jensan antaligen på samma sidan av atlanten som mig. jag vet inte riktigt exakt när hon landar? men vad jag vet exakt är att till helgen så ses vi! iiiiiih <3

dags att jobba!

there's a first time for everything

Publicerad 2009-10-04 02:30:09 i Allmänt,

sannerligen!

lördagkväll och jag jobbar. det kunde ha varit värre för mina barn har varit otroligt bra idag. glada dock väldigt trötta vid läggdags. plus att D slängde ur sig having a swedish au pair is the best. solsken i hjärtat! nu sover dom gott och jag själv tänkte laga mig något gott.

och på tal om gott, igår åt jag en hemskt god middag. tapas plus rå tonfisk och svamrisotto. det måste varit en av de tuffaste restaurangerna någonsin. detta följdes av x antal margaritas och cosmopolitan. oj så trevligt det var!

nä, mat!

kate + 8

Publicerad 2009-10-02 18:15:42 i Allmänt,

nu minns john and kate plus 8, ett av mina favorit program. efter skilsmässan skulle det bli ett kate plus 8 istället, vilket kände helt ok med tanke på omständigheterna. men nu har john sagt att hans barn inte får synas i TV, så som det ser ut just nu så blir det inget alls. kanske ett kate plus 0 på sin höjd. jag är bitter!

idag ska jag vaccineras mot den vanliga influensan, den som små barn drar på sig i bacillhavet på förskolan. man kan aldrig vara fööör försiktigt enligt min värdfamilj. haha.

men först - lunch!

den automatiska väckaklockan

Publicerad 2009-10-02 12:58:17 i Allmänt,

vanligvis ringer min klockan 6.20 varje morgon. idag vaknade jag av mig själv 6.30. jag måste varit väldigt trött igår när jag satte mitt larm på pm istället för am. tur att kroppen reagerar när den sovit tio min förlänge :S sorligt om man tänker efter.

men glädjen kom när jag precis tittade min mejl och såg att min laddare redan är iväg skickad. JAA! så jag kan nog vänta mig den redan i början av nästa vecka. ännu en gång - JAA!

vi är goda vänner

Publicerad 2009-10-02 04:54:41 i Allmänt,

det var tre lugna arbetstimmar ikväll tsm med micah. vi åt och tittade de två sista avsnitten av satc. jag fick glädje tårar när carrie kom in på fiket efter att big hämtat henne i paris. precis som att det vore första gången jag såg det, haha. men den lille somnade fint in tillsist och jag begav mig hem till plutten för lite pops och mys.

tänka sig, det är redan fredag imorgon! jag gillar det. ljuvliga fredag.

godnatt!

ordning och reda

Publicerad 2009-10-01 22:11:30 i Allmänt,

det är hemskt fint på mitt rum nu, skinande rent. och nybäddat. det tog mig hela eftermiddagen, men det var det värt. så fint här är. massa annat har jag också fått gjort. ja, just nu känner jag mig så himla duktig! dags att jobba, 3 timmar kvar. hang in there!

ebay

Publicerad 2009-10-01 19:32:18 i Allmänt,

idag har jag gjort mitt första ebay köp. det känns bra. och ännu bättre känns det över att jag fick laddaren som jag behövde för $6.75 och inte $41.99 som den kostade i affären. det mina vänner, det är lycka! så snart är det jag som fotar fin fina bilder igen. nu ska jag slänga på nytvättade lakan på sängen och därefter vika tonvis med tvätt innan jag börjar jobba igen.

tjoo!

16 sorters flingor

Publicerad 2009-10-01 15:16:38 i Allmänt,

hur är det möjligt att en och samma familj har 16 olika sorters flingor i skafferiet? och att faktist alla sorter äts av. först var det 14, men sen kom det ut 2 nya extremt spännande sorter som vi var tvuuungna att köpa. jag har börjat göra som barnen, mixa några olika sorter i samma skål mjölk för att få full njutning.

usch det känns som jag har massa att göra, till och med så att en liten klump har placerat sig i magen. men egentligen är det väl inte så farligt när jag tänker efter. vet inte var min ångest kommer från? men efter dagens många lediga timmar så ska jag nog kunna checka av lite saker på min to-do-lista och må bättre. micah napar så tänkte ta tag i mig själv redan nu.

hörs sen kamrater!

elva ynka månader

Publicerad 2009-10-01 05:10:21 i Allmänt,

igår tog minstingen tolv steg utan att falla till marken. tolv steg! galet. vårt sammarbete idag började bra. han gick ner för en lååång och fin förmiddagsnap när jag som mest behövde en jag med. i eftermiddags var han däremot inte lika gosig. tårar, skrik och spyor. javisst! det ska bli skönt att somna in om en liten stund, det behöver jag. men det har varit en fin kväll, jag tycker om min plutt!

hold your own
know your name
and go your own way
everything will be fine

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela