en kärlekshistoria

Publicerad 2010-10-30 00:31:26 i Allmänt,

dags att sova, jenny hämtar mig klockan tio imorgon. vi ska ha heldag deluxe. sedan får jag äntligen träffa min älskade bruce också. det kan inte bli en bättre lördag med andra ord.

 

hooked on a feeling

Publicerad 2010-10-29 15:15:39 i Allmänt,

jag kände mig lite låg imorse när jag såg regnet, satte ner foten i resväskan och trampade på min borste. plus att jag kände mig så in i attans trött. nu har det vänt. tack mamma, och tack pappa!

dag fyra

Publicerad 2010-10-29 10:45:46 i Allmänt,

det har regnat sen jag kom till sverige, och jag har inte sett solen en enda gång. det är lite deprimerande måste jag säga. något som inte är deprimerande är att jag mös ytterst mycket med kollega igår kväll. det var himlans fint. och ikväll är det taco hos syster, det gillar vi.

dags att dricka upp det sista av kaffe och ta tag i mig själv!

vulva by night

Publicerad 2010-10-29 00:15:02 i Allmänt,

jag längtar efter söndag när jag ska få träffa summer, julie och sanna. det ska bli så himlans mysigt! helst hade jag velat ta mig upp för en frukost med summer imorgon men jag tror att det kan bli alldeles för smärtsamt för mig att stiga upp innan åtta am. jag får helt enkelt hålla ut.


nu väntar kudden, hoppas jag somnar.

godnatt!

its not a big deal or anything, but my boyfriend got 16 kills at COD last night.

Publicerad 2010-10-28 11:44:23 i Allmänt,

det var längesen jag la in en bild. och vad passar bättre just nu?

sixten, ska du gå ut och kissa?

Publicerad 2010-10-28 00:54:57 i Allmänt,

jag är en ond människa. sixten smet in under min säng när jag gick in på toaletten, och vägrade komma ut. och jag vill inte ha han sovandes i mitt rum för när han vaknar om några timmar och vill gå ut så kommer jag absolut inte att vara redo. så att efter att ha legat på alla fyra och sträckt mig in under sängen och sagt alla möjliga saker till honom, så fick jag ta till med en lögn. Sixten, ska du gå ut och kissa? han rusade ut i hallen, och jag stängde min dörr. jag är ond.

ps. älskar skype!

köpte vindruvor med kärnor - huge mistake!

Publicerad 2010-10-27 23:06:07 i Allmänt,

jag är trött hela dagen, sen blir jag pigg framåt kvällen. det känns lite trist. och nu är jag rastlös. jag tror att jag ska sätta på en film, och kanske packa upp min resväska? jag längtar tills imorgon när jag, jensan och mamma ska fika på EH. samt efteråt när jag ska in till mitt nya jobb! för ja, rastlöshet kan nog vara något av det värsta som finns.

äggmacka och kaffe

Publicerad 2010-10-27 13:26:39 i Allmänt,

igår somnade jag vid två, och vaknade vid halv elva idag. så himlans skönt! jag sov som en stock hela natten. när jag väl vaknade så hade jag inte en aning om vart jag var.

resten av morgonen har spenderats med mammsen och om en liten stund så ska jag till birsen på lite mys, jag hoppas att man kan få en kopp kaffe. hihi. ikväll blir det middag hos pappsen.

46F and rain, welcome to sweden!

one track mind

Publicerad 2010-10-26 23:58:22 i Allmänt,

snacka om jetlaged. men det kan nog inte bli värre än senast jag var hemma, så håll tummarna. resan gick iaf bra. lite förseningar och så men inget dom inte kunde flyga in. jag sov de första fem timmarna, missade middagen, och var hungrig resten av resan. haha.

ikväll har jag tittat på innebandy, det var över två år sedan sist. och vet ni vad, jag saknar inte det alls. men det var fint att träffa alla.

godnatt ♥

Philadelphia Airport

Publicerad 2010-10-26 01:50:46 i Allmänt,

efter beskedet att min flyg resan är försenat, så var det ren glädje att min dator lyckades koppla upp på internet. nu vänter jag bara på att de senaste avsnitten av OTH ska laddas ner. därefter tänkte jag sjunka ner på golvet där jag sitter. jag hoppas att jag inte somnar. för att sova är precis vad jag har tänkt att göra hela flygresan. vi får se om jag lyckas.

Mike, I know that you didnt get any of the above, so let me translate it for you. I am planing on reading my book. And then I might go for a run. Muuuah ♥

bye, and hello!

Publicerad 2010-10-25 17:24:52 i Allmänt,

jag hade två mål inför helgen. 1, att ha så in i attans roligt på lördagens firande av jenn's 21st. 2, att inte vara bakis hela söndagen. jag lyckades med ett av målen, ni kan ju gissa vilket. fy fan! igår mådde jag sämre än vad jag gjort på länge länge länge. det var så illa att jag ett tag, någonstans mellan toalett stolen och sängen, undrade om jag någonsin skulle återhämta mig. nog om det..

.. idag lämnar jag kära USA och kommer hem till sverige. jag längtar efter att få träffa alla. och att inte behöva stressa mig till döds för att hinna med allt jag vill. jag har nästan två månader på mig. det är inte dåligt det!

.. men jag kommer sakna mike. hans närhet. hans värme. han är det bästa jag vet. jag ska pussa ihjäl honom den 20e december.

om man kanske skulle packa klart det sista?

perfection!

Publicerad 2010-10-23 17:29:12 i Allmänt,

lördag morgon och allt är precis som det ska vara. jag sitter i soffan, och mike står i köket och lagar banan panncakes. det enda jag behöver oroa mig för är att kaffet han lagar ska likna te. annars är allt perfekt. rättelse - allt är perfekt.

kan man längta mer?

Publicerad 2010-10-23 01:26:21 i Allmänt,

jag längtar efter att få krama min mamma. oooh! på tisdag, på tisdag får jag det. oooh! och när jag har kramat henne så ska jag få äta hennes goda mat. köttbullar må tro? därefter ska jag titta på innebandy på bråhög med mina älskade vänner. snacka om super tisdag!

men först ska jag spendera helgen, och vartenda vaken sekund med min kära!

whats wrong with you?

Publicerad 2010-10-20 20:21:27 i Allmänt,

ah jag borjade precis skriva ett hemskt senimetalt inlagg. men jag forkortar det. idag ar det onsdag och pa mondag aker jag hem. jag ska vara arlig, det kanns konstigt.


i love you

taipalottan och wyndmore, PA

Publicerad 2010-10-18 21:18:45 i Allmänt,

imorse hoppade jag med ett skutt upp ur sängen när jag insåg att idag ska jag få träffa taip! två timmar senare satt hon och lilla a och väntade på mig på tågstationen. glädje! nu jobbar hon jobbar i tre timmar till, och därefter väntar king of prussia. hör och häpnad (jenny, speciellt!)- vi ska gå på 10.20pm bion. den stora frågan är om jag kommer klara av att hålla mig vaken, den som lever får se. innan det ska vi äta lite cheesecake och mingla på urban. 
  
idag har jag gått två veckor utan mobiltelefon. och i ärlighetens namn, så tycker jag att det är himlans skönt! jag har aldrig förr kännt mig så avkopplad och ledig. snacka om semester delux!  

fredags fun

Publicerad 2010-10-15 18:27:18 i Allmänt,

idag är det fredag, men ingen bra sådan. jag fryser, snorar och hostar. ni hör rätt, jag tycker hemskt synd om mig själv idag. och min förkylning blev nog inte bättre igår när idoit-konduktören på tågen inte stängde dörren mellan stationerna. i 45 minuter satt jag och huttrade. ah!

undra om det är något bra på tv?

kan man längta efter framtiden?

Publicerad 2010-10-14 22:26:52 i Allmänt,

först gick jag tre blocks. sen tog jag bussen. hoppade jag av, och tog ännu en buss. därefter korsade jag gatan för att nå min destination - Community College of Philadelphia, där jag lämnade in min ansökan till vårterminen 2011. allt detta gjordes med en liter snor i vardera näsborre, i ösregn samt våta strumpor. och ett leende på läpparna. det känns bra, det känns rätt.

just nu sitter jag på starbucks några blocks från market east train station. om en liten stund ska jag ta tåget till media. och trots att jag sov som en stock imorse, och inte vaknade förän närmre 11am, så tänker jag nog ta mig en liten nap på tåget. för finns det något mer rogivande än att med musik i örenen, sitta på ett tåg och titta ut på regnet? tänkte väl det.

håll tummarna!

Publicerad 2010-10-14 20:20:57 i Allmänt,

jag mår inte tip top om vi säger så. jag hade gett vad som helst för ett besök på apoteket i staffanstorp. där är inte all medicin rosa, eller på rea. menthol näsdroppar, och bafucin.

alldeles strax ska jag frächa till mig och ta bussen till Community College of Philadelphia. håll tummarna! därefter väntar en lång tågresa till media. tur att jag laddat min ipod, och att jag åt en ordentlig frukost / lunch på 3 french toast.

update

Publicerad 2010-10-13 18:20:51 i Allmänt,

jag köpte ett par jeans, $19.95 på rea. jag är nöjd.

nu ska jag sätta mig i trädgården och dricka lite varm mjölk med honung. därefter ska jag bege mig till city. vandra omkring lite, och vänta på att min kära ska komma hem. jag gillar att vänta på honom, det gör mig lite pirrig i kroppen.

7.17 am

Publicerad 2010-10-13 14:05:10 i Allmänt,

det finns också nackdelar med att sova här hemma. när barnen vaknar - så vaknar jag. 7.17 am så bestämde sig micah för att skrika, högt och länge. han tyckte det var jättekul, det tyckte inte jag. jag tror att jag ska gå ner i köket och dricka lite kaffe, titta runt, och njuta över att jag inte längre är en au pair.

det är fult att stjäla..

Publicerad 2010-10-13 06:09:06 i Allmänt,

.. men den här bilden gör mig så himla glad, så jag kunde helt enkelt inte låt bli. jag undrar vad det är som sägs? synd att minnet inte alltid hänger med.

a half skim caramel soy macchiato, please

Publicerad 2010-10-13 06:01:53 i Allmänt,

jag kan inte sova. det är varmt i mitt rum, och det känns som att jag har en kork uppstoppad i vardera näsborre. min eftermiddags nap kan ha något att göra med det också.

tack vare lördagens oväntade inkomst så ska jag gotta mig med att köpa mig ett par jeans imorgon. jag behöver det. jag har inga som får mig att känna mig som en riktig tio-poängare. jag ska också gå in på starbucks och beställa en half skim caramel soy macchiato, och se vad jag får.

rydal, PA

Publicerad 2010-10-13 05:20:29 i Allmänt,

min kväll har varit fin. efter en middag på cheesecake factory med leena och hennes familj så kom jag hem alldeles i lagom tid till att barnen skulle gå och lägga sig. jag och brody låg och pratade länge länge i hans säng, och när han somnat så smet jag ut och in till dahlia istället. det var så himla mysigt! därefter har jag tvättat och packat lite, samt suttit nere i köket med missy och larry. det är roligt hur saker ting förändras när jag inte längre är deras au pair, när jag är deras vän. jag älskar det!

imorgon är ingen vanlig dag, imorgon är dahlias 7 års dag, hurra hurra hurra!

meadowbrook, PA

Publicerad 2010-10-12 19:13:04 i Allmänt,

herregud, jag har inte bloggat på flera flera dagar. men man vill ju inte spendera all sin tid framför datorn när man bara har två veckor kvar i staterna. sen jag senast skrev så har jag hunnit med att slå klackarna i taket på madriver, jobbat (som en icke au pair), tittat på phillies, spelar mariocart, ätit nattamat, gått på kalas, lagat köttbullar med potatis och lingon, druckit kaffe och njutit av varje minut. jag njutar av att bara vara. speciellt när det är columbus day och mike är ledig.

idag är en fin dag. tidigt imorse tog jag tåget från media till jenkintown. jag precis druckit en kaffe hos leena och  nu tänkte vi ta en liten nap. min hals känns som ett rivjärn och jag blir anfådd av minsta rörelse.

annica ♥ the city

Publicerad 2010-10-07 18:03:07 i Allmänt,

idag är det torsdag, och min första dag då jag är helt ledig. alldeles strax ska jag gå på en promenad. dricka lite kaffe i solen. läsa min bok, och lyssna på musik. you gotta love it!

jäkla blogg.se

Publicerad 2010-10-06 21:47:29 i Allmänt,

jag ville så gärna gå in och skriva ett inlägg innan, men blogg.se lät mig inte logga in. det sa bara något med gateway. så nu kommer det lite kortfattat istället - maria jag tänker på dig! jag önskar att jag var hemma och att jag kunde krama dig varje minut på dygnet ♥

fisksoppa a lá jenny

Publicerad 2010-10-06 04:50:30 i Allmänt,

fisksoppa, mmm så gott. jag åt så att jag höll på att spricka, 3 omgångar. nu stinker jag, mina kläder och mitt hår curry. och det kommer det säkerligen att göra resten av vecka, men det var det värt.

nu sitter vi i jennys källare och hon gör ett 45e försök till att packa ner ett år av hennes liv i två resvärskor. jag vill inte att hon ska åka hem imorgon. jag vill ha henne här. här här här. ooh!

FY FAN VAD SKÖNT DET ÄR ATT VARA LEDIG!!

är det vuxenpoäng om man har en favorit blomma?

Publicerad 2010-10-05 16:29:13 i Allmänt,

i lördags bestämde jag och mike för att ha lite saturday funday. vi gick lite letage och åt crepes och drack lite bloody mary, samt avslutade med lite shopping. nu till det viktiga - jag såg den finaste orkidén någonsin inne på letage's toalett. den var vit och fin, och alldeles perfekt. jag älskar orkidéer. när jag blir stor ska jag ha massor av dom, typ när jag är 25 eller något sånt. LOL.

3 veckors semester - jag är redo!

Publicerad 2010-10-05 16:17:57 i Allmänt,

igår var jag och mike på middag hemma hos lewis's mamma. hon hade gjort sushi och skämde bort oss ordentligt. vi blev sådär fnittrigt winedrunk. himmelskt trevligt! mindre trevligt var det dock när klockan ringde 6am och jag behövde sätta mig i bilen och köra hem i regnet. och under morgonen så har huvudvärken kommit krypandes. men den försvinner nog så fort jag kommer hem till jenny för lite lunch. samt att bara tanken på att jag denna morgonen jobbade mitt sista pass som au pair får mig att må bättre.

nu väntar tre veckors semester innan jag åker hem till sverige. det är jag fan värd.

hallå, jag fick plocka undan den nya au pairens kopp och tallrik efter frukost, idag igen. ah!

det känns lite trist ♥

Publicerad 2010-10-04 20:28:37 i Allmänt,

om två dagar så åker jenny hem. det känns lite trist. hon bara flyger och far. först flyttade hon till göteborg. sen flyttade hon hem. sen flyttade hon till falkenberg. och åter igen hem. sen flyttade jag till USA. och året senare så flyttade hon till USA. nu flyttar jenny hem igen. borde det inte få vara en rättighet att alltid få ha sin bästa vän vid sin sida?

nöjd och lycklig!

Publicerad 2010-10-04 19:58:49 i Allmänt,

imorgon när jag går och lägger mig är jag inte längre en au pair. då är jag en framtida student i USA. med en underbar familj, ljuvliga vänner och den absolut finaste pojkvännen på denna jord. och om jag får säga det själv, så är inte det så fyskam. jag är nöjd, nöjd och lycklig!

wait, wait, wait!

Publicerad 2010-10-01 20:53:20 i Allmänt,

jag tar tillbaka det! hösten får gärna stanna lite längre än en dag. den är ju oftast ganska mysig.







vi skulle fejka en hoppbild till micah, men det gick inte så bra..

1 + 1 = 2

Publicerad 2010-10-01 20:07:50 i Allmänt,

tidigare idag så slarvade jag bort min telefon. jag letade överallt, och under allt. tillslut fick jag en snilleblixt och insåg att jag kunde ju ringa den. det tog min bara 10 minuter att komma på. daah. och jag vet inte hur jag har tänkt, men jag hade lagt den i min lilla väska med nagelack, som jag lagt i min toalettväska. när jag för en stund sen hitta mitt aceton i min handväska så insåg jag vad som gått snett.

jag sitter spänt och väntar på att familjen ska komma hem med den nya au pairen. hennes buss är redan en timme sen, så jag kan bara föreställa mig hur barnen klättrar på väggarna i bilen. tur att dom körde i god tid. lol.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela